|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Napisała do mnie jakaś dziewczyna czy może wykorzystać moja recenzję na swoim blogu oczywiście z odnośnikiem do mojego bloga
Edytowane przez Karen15 Czas edycji: 2012-08-31 o 10:44 |
|
|
|
#1383 |
|
Rozeznanie
|
chyba nie ma w tym nic złego dopóki nie przypisuje sobie jej autorstwa
|
|
|
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
paaannno mrau - dobrze pamiętam, że zrobiłaś sobie fioletowe końcówki?
Ja od początku wakacji robię znajomej takie coś jak widać na zdjęciu. Niestety, jak to po zdejmowaniu ciemnego koloru przed farbowaniem - nowy kolor szybko się wypiera. Ale już trochę zapigmentował włos i widzimy się coraz rzadziej na odświeżaniu .Na zdjęciu są czerwone końcowki na najdłuższej części włosów, wyżej był fiolet na końcówkach tych wycieniowanych pasm, ale wychodzi ciemny i przy którymś farbowaniu potraktowałyśmy go brązem i go już nie ma . Do tego są dwa szerokie czerwone pasma za uszami i dwa w grzywce. Wakacyjna fantazja . Aaa, na początku końcówki na dole były czerwone i różowe, ale teraz wsio jest czerwone.
|
|
|
|
#1385 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wypełniam, tylko sporadycznie, ale u mnie dziewczyny w pracy tak i też się o to pytały. Kiedy był szał na ELF'a dziewczyny bardzo chwaliły ich paletkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...w-do-brwi.html
poradziłam im żeby to kupiły i wszystkie były mega zachwycone ![]() Dzisiaj w Poznaniu leje
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ale mnie tu dawno nie było Dzisiaj od rana byłam na badaniach, a w tym tygodniu miałam taką ''grypę żołądkową'', że masakra... Normalnie czułam się jakbym umierała... Nigdy mnie jeszcze coś takiego nie dopadło.Em nawiązałaś współpracę z Essence? Uważam, że jak mało kto pasujesz mi na ich ambasadorkę Generalnie dziwiłam się, że Ci tego nie proponowali wcześniej... Pamiętam, że kiedyś były ''jazdy'' o to, że publikowałaś wcześniej różne wieści, niż oni by sobie tego życzyli.Mam nadzieje, że teraz jest ju ok. Bardzo Ci ufam w kwestii Essence
|
|
#1388 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Dziękuję, współpraca z Essence to chyba kwintesencja całego mojego bloga. Dotyczy ona jednak tylko tego, co dzieje się poza Naturą (oni mają własny system dystrybucji). Większość produktów i tak jednak wciąż kupuję sama, dostaję o wiele za mało jak na moje zachcianki. Czy produkt dostałam, czy kupiłam, można zobaczyć pod każdą notką (jeśli dostałam, jest dopisek na ten temat).
|
|
|
#1389 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nadrobiłam Was ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też mnie to zastanawia ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36220768] Na to wychodzi. Próbowałam znaleźć na tym blogu zdanie złożone, które byłoby poprawne - nie znalazłam. O bosz, "Mam nadzieje, że jej leczenie przyczyni się do regularnych miesiączków. "... [/QUOTE] Miałam o tym pisać Cytat:
![]() Cytat:
Lekko powiedziane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam wczoraj u koleżanki pogadałyśmy trochę
|
||||||
|
|
|
#1390 |
|
po prostu Em :)
|
Dziękuję!
Nie martw się, nie mam żadnych oporów, żeby zjechać produkt, który otrzymałam. Nikt nie ma mi też tego za złe, sprawdzone. Niestety wśród produktów Essence znajduje się sporo bubli, trzeba być dobrze obeznanym w asortymencie, żeby ich unikać. Jeśli jednak dostaję losowe kosmetyki, łatwo jest nie trafić w mój gust, więc i opinie są różne. ![]() A grypy żołądkowej bardzo współczuję, doskonale wiem, przez co przechodziłaś. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie.
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u mnie tego koloru jest zdecydowanie więcej na długości, przy czym jest chyba mniej rzucający się w oczy, bo nie ma tak drastycznej różnicy koloru między resztą włosów a tymi końcówkami.Boję się tego dzisiejszego panieńskiego - TŻ mnie szykuje na najgorsze, czyli wieczór jakiego bym nie chciała, przynajmniej z tych skrawków wiadomości jakie do niego dotarły... eh, aż mi się odechciewa tam w ogóle iść...
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę porobić zdjęcia na bloga, zrobiłam juz pranie ręczne, pozostało mi umyć i pomalować włosy.
Potem jade na ploty do koleżanki, z prezentem na jej urodziny
|
#1394 |
|
Crazy turtle lady
|
1 rzut oka na paczkę Paese :
Jestem zadowolona - liczyłam na czarna kredkę do oczu a dostałam ....szarą, którą mam identyczną z Bourjois (której notabene nie zbyt lubię:P) Ale oprócz tego róż Liliowa Kusicielka (nazwa no padłam... Srebrny lakier pękający (no nie mój gust, ale spróbuje) Tusz do rzęs Supralash błyszczyk zgaszono-różowy Colore mio #503 (szkoda że nie ma jakiejś fajnej nazwy) Kredka do oczu # 15 (szkoda że nie czarna,liczę że będzie lepsza niż moja dotychczasowa szara Burżujka ) cień Światło Toskanii # 908 - i tu sama jestem ciekawa, wydawało mi się że jest ciemno niebieski, ale na ręce daje perłową niebieską mgiełkę. Ciężko mi się ustosunkować. Ogólnie jestem zadowolona, trafiły mi się "używalne" kolory
|
#1395 |
|
Raczkowanie
|
Dobry
Wreszcie po 2 dniach zaczęło mi działać forum...
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
A ile czekacie na te wysylki od Paese?
|
|
|
|
#1398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niech Ci Bóg w czym tylko chcesz wynagrodzi
|
||||
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Zapłaciłam w sobotę
![]() Dziewczyny, mam prośbę - chciałabym wejść w posiadanie matowych błyszczyków Basic. Czy któraś z Was ma Schleckera "po drodze" i mogłaby mi pomóc w spełnieniu zachciewajki?
|
#1401 |
|
Raczkowanie
|
Ja czekałam 2 dni.
Ishikawa - widzę że wszystkie paczki są bardzo podobne, Tobie jednak trafiła się fajniejsza kredka, ja mam brudną zieleń. I muszę się pożalić, w życiu nie uczulił mnie żaden krem a po Bandi mam całą twarz czerwoną i w krostkach! Najgorsze, że zaczęłam używać ich dwóch kremów jednocześnie (algi na dzień i kwasy na noc) i nie wiem co mnie tak urządziło, chociaż podejrzewam, że algi. Napisałam już do nich maila z zapytaniem o radę, ciekawe czy odpiszą. A tak się cieszyłam na te kremy
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
ż Ty
teraz sobie coś trzeba dobrać w zastępstwie alterry morelowej będzie łatwiej!Dzięęęęękuuujeeeeemyyyyy!
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Malwino - PW poleciał
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2012-08-31 o 12:48 |
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Wzięłam się dzisiaj za nawilżanie twarzy, bo miałam istną maskarę... Żel aloesowy i maska algowa Bielendy zawsze działają bez pudła
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli Cie to pocieszy
|
|
#1408 |
|
Rozeznanie
|
To podaję linka, będzie łatwiej: http://praniegotowanie.blox.pl/2012/...ierarchia.html
|
#1409 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
One tez lubią podrażniać. I wyciągają na wierzch wszystkie niechciane niespodzianki. Na blogu mani na matowy tydzień
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Wyskrobałam maila do sklepu Paese - paczka wyszła dwa dni temu, wczoraj powinna być dostarczona, ale skoro nie, to dziś xD
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

Dzisiaj od rana byłam na badaniach, a w tym tygodniu miałam taką ''grypę żołądkową'', że masakra... Normalnie czułam się jakbym umierała... Nigdy mnie jeszcze coś takiego nie dopadło.

Czy produkt dostałam, czy kupiłam, można zobaczyć pod każdą notką (jeśli dostałam, jest dopisek na ten temat).