Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-31, 11:39   #1501
chocolate muffin
Rozeznanie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
:

Specjalnie dla Ciebie naszło mnie rymowanie i ułożyłam wierszyk:
PROSZĘ SIĘ NIE ŚMIAĆ!!!

Już za równy rok, na głowie panny kuku pojawi się kokolok.
Justin z znienacka z wieszaka zeskoczy i na opalone ciało kuku szybko wskoczy.
Zabiją dzwony, posypia się kwiaty, bo w Mendelsona trzeba będzie się wbić w rytm taki.
I przyjdzie ta chwila, ta chwila niezwykła, gdy kuku rzeknie: - "jam twa żona niezwykła"
na co jej mąż, rzecz jasna zachwycony, wpadnie w ramiona już swej pięknej żony!!!

(I żeby nie było, bo na pewno na głowie nie będziesz mieć żadnego nieudanego kokoloka tylko tak mi się zrymowało akurat )
Stary 2012-08-31, 11:48   #1502
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Jak czytałam Twój post odnośnie tortu, to przypałętał się Tż. Jak skończył czytać to powiedział, że on by tego tortu nie przyjął. Mądrala. Mówię mu, ze ciekawe co on by zrobił jakby dostał nie taki tort jaki zamawiał na kilka godzin przez imprezą, to powiedział, że wziąłby jakieś ciasto, wbił w niego race i gotowe

Chciałabym tak czasami, jak facet, mieć podejście do wszystkiego
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 11:54   #1503
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Kiciu, ona nas ewidentnie oszukala! i teraz mowi, że rezygnuje z dekorowania, zaliczka przepAda, bo TŻ zaakceptowal ten material

Dziewczyny ja bym zrezygnowala z dekoracji w kosciele takze, gdyby ten kosciol bym w miare ladny, ale lawki są stare, farba poobdzierana, odchodzi z nich, krzesla tez stare, bardzo brzydko wygladaja, remontu ten kosciol nie widzial od 1983 r. i po prostu jest w bardzo zlym stanie, chcialam materialmi lekko przykryc odchodzącą farbe, pokrowcami zakryc stare krzesla, tiule mialy pokryc ubytki w podlodze....

Co do pokrowcow bialych blyszczacych.... to nie jestem w stanie ich zaakceptować na sali, świecą sie jak psu jajca. A krzesla na sali są tez brzydkie i do wymiany, w dodatku sala jest ciemna, pomalowana na zgnilozielony kolor i ecru mialo ją rozjasnic.Za nami nie bedzie wiec zadnej dekoracji, kompletnie zadnej, bedzie po prostu zgnilozielona farba i tyle.
Bardzo mi przykro a nie masz szans na syzbko zmaowic dekoracji u kogos innego? A moze zajedz do sklepu typu obi czy praktiker maja tam jakies materialy i kup na przystojenie lawek jakies takie krotsze zeby porobic duze kokadrdy i polozyc na krzesla zawsze to by bylo juz cos...? Ja bym sama pokombinowala i porposila o pomoc przyjaciolke
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:01   #1504
201705121336
Konto usunięte

lece na obiad i biore sie dalej za robote blee
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:08   #1505
Nattiv
Zakorzenienie

Wcinam właśnie budyń dziś jest śmietankowy.

Zapłaciłam przed chwilą za pokrowce na krzesła. Matowe z piękną grubą szarfą wrzosową (nie podobają mi się takie z organzy). Przyjdą w czwartek przed ślubem
Oprawa muzyczna już dograna ze wszystkimi szczegółami (mam tylko poinformować organistę, że będzie dodatkowa muzyka, a dziewczyny już na miejscu z nim ustalą wszystko).
Kupiłam bonsai dla mam przez internet W poniedziałek powinny dotrzeć i jestem ciekawa co to przyjdzie
Muszę dziś jeszcze zrobić listę zakupów spożywczych na wieczór panieński.

Na dziś chyba wystarczy załatwiania I tak jest dość owocny dzień tym bardziej na tak wczesną godzinę.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2012-08-31 o 12:09
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:12   #1506
klaudusk_a
Zakorzenienie

nie mam pomysłu na obiad miałam robic kopytka ale straasznie mi się nie chce

jutro jadę do mojej najmłodszej siostry na 18stke i kompletnie nie mam pomysłu co jej kupić, doradzcie coś!
chceiliśmy jej kupić jakiś ładny zegarek ale nic mi nie wpadło w oko

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:14   #1507
iceflower
Przyjaciółka KWC

Za mną chodzą dzisiaj placuszki z cukinii, nie robiłam jeszcze nigdy a mam ochotę spróbowac, tylko mąż cukinii za bardzo nie lubi. Musiałabym mu jakiś sos pomidorowy do tego upichcić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:14   #1508
tusia_m
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Tusiu jak się bawiliście w Perle?
powiem Ci, że jestem mega zadowolona (nie tylko ja, ale i wszyscy goście. usłyszałam same pochwały odnośnie lokalu). zacznijmy od właściciela, który kilka razy do nas podszedł, pytał czy wszystko ok itd. (chciał nawet nam pożyczyć pieniądze na zespół, bo zatrzasnął nam się sejf ), obsługa - rewelacja, jedzenie - przepyszne, uwagi co do dekoracji sali - spełnione. Jestem naprawdę baaardzo zadowolona!
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Oprócz tego przeczytałam relacje tusi - strasznie się cieszę Kochana, że wszystko poszło po twojej myśli, w Twoim dniu byłam z Tobą myślami!
dziekuję Ci bardzo Chateczko
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Mogę wam napisac o znajomej i fb
dziewczyna jest całkiem ładna, lubi pokazywac swoje fotki na róznych portalach m.in na fb. Jakies 2 miesiace temu kolezanka-fotograf zrobila jej kilka fotek, bardzo ladne. Na fb zamiescila 2 zdjecia z tej sesji. Od tego czasu codziennie zmienia swoje zdjecie profilowe i tło. Na zmianę te dwa zdjecia( przerobione juz kilka razy, raz jest kolorowe, raz czarno- białe, raz wyciety kawałek, raz w calości) i jedno zdjecie z wakacji gdzie lezy na plazy. I jeszcze ciagle komentarze ze tam wogole nie ma photoshopa a dzisiaj ktos jej napisal komentarz magia,a ona na to: chcialoby sie powiedziec magia photoshopa , ale poki co nie ma koniecznosci żalosna jest

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Hej
Relacja powoli się piszę a narazie mogę Wam wkleić kilka fotek od znajomych..
pięknie wyglądaliście! Twoja suknia robi wrażenie
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
dziewczyny odechciewa mi sie wesela 23 dni do ślubu, a moja mama jest pijana Jakby bylo malo tego, że ledwo chodzi, bo coś jej sie w nogi porobiło;(
przykro mi.

Właśnie wróciłam z miasta. byłam w byłej pracy załatwić kilka formalności, potem jechałam na zakupy, bo jutro idę na panieńskie. przy okazji kupiłam kalafiora i zrobię dziś na obiad klopsiki kalafiorowe

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:16   #1509
Nattiv
Zakorzenienie

No i już znam od wczoraj ostateczną liczbę gości. Ze 125 będzie 82 (łącznie z orkiestrą, foto i kamerą). Jak dla mnie idealna ilość

Stary 2012-08-31, 12:22   #1510
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo dobrze, nie dziwie się, że sie wkurzylas. Powinnas tą opinie wkleić na fora ślubne z Twojej okolicy ku przestrodze
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Napisałam opinię na stronie cukierni, z której miałam tort - oczywiście jej nie opublikują, bo jest negatywna, więc wkleję tutaj treść i niech jest przestrogą dla przyszłych Panien Młodych z Bielska-Białej i okolic!
Przykro mi, że cię to spotkało U mnie było wszystko ok i ja będę polecała tą cukiernię. Chyba miałaś po prostu pecha
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:28   #1511
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

U mnie źle, jak tak dalej pójdzie to ślubu nie będzie
Wczoraj doszło do takiej awantury że musiały się wmieszać osoby trzecie żeby nas rozdzielić i uspokoić. Nigdy tak źle nie było
Cytat:
Kłócimy się nt. budowy. Wkurza mnie, że zabiera głos na tematy o których nie ma zielonego pojęcia. Mojego ojca-budowlańca traktuje jak pomocnika i uważa, że on wie wszystko najlepiej. Nie znałam go od tej strony i nie podoba mi się ona. Codziennie są kłótnie a coraz częściej to już są regularne bitwy, tylko czekać aż poleje się krew. Coraz częściej myślę czy to wszystko ma sens i czy nie odwołać ślubu
kurcze...niefajnie :/ Wydaje mi się, że zachowanie TŻ spowodowane emocjami i stresem... co go oczywiście nie usprawiedliwia. będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Kto za rok Justynka przywdzieje?

Trochę się zaczynam tym cieszyć...
Kuku!!!
Cytat:
hej dziewczynki, jutro moj wielki dzień, a mnie nic nie cieszy, dużo rzeczy nam się posypało i ciągle sie klocimy z TŻ ech, nie chce mi sie nic

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
No i już znam od wczoraj ostateczną liczbę gości. Ze 125 będzie 82 (łącznie z orkiestrą, foto i kamerą). Jak dla mnie idealna ilość

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:41   #1512
justyna_g4
Zakorzenienie

Hejo!

Ja ostatnio na nic nie mam sił. Jakaś taka jestem przymulona i nic mi się nie chce.
Musze zamówić kotyliony dla gości choć wcale mi się to nie podoba ale matka postawiła na swoim. Do tego jak mają na aukcji wzór który mi się podoba to nie ma koloru albo odwrotnie.
Do tego nie mamy prezentu dla rodziców i sama nie wiem czy chcę do kupować. Wydaje mi się, że po prostu stanie na bukietach i tyle. Znajomi kupili taki kuferek z albumami na 250 zdjęć ale mi jakoś to do gustu nie przypadło, a poza tym moi ani Tż rodzice jakoś za zdjęciami nie przepadają. Sama już nie wiem.
Doradzicie coś ?
Cytat:
Mówię mu to za każdym razem i od tego zaczynają się awantury.
Nie ma już sił. I powiem Wam szczerze, że znienawidziłam to mieszkanie, jest mi niedobrze jak mam tam jechać To chyba idzie w bardzo złym kierunku
Trzymaj się kochana i na pewno wszystko będzie dobrze
kilianna Ty tez się trzymaj mocno!!

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 12:45   #1513
magdalennne
Wtajemniczenie

Mówiłam, że w pracy napiszę relację? Chcecie przeczytać?
Stary 2012-08-31, 12:47   #1514
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Za mną chodzą dzisiaj placuszki z cukinii, nie robiłam jeszcze nigdy a mam ochotę spróbowac, tylko mąż cukinii za bardzo nie lubi. Musiałabym mu jakiś sos pomidorowy do tego upichcić.
Ja wczoraj robiłam pierwszy raz i wyszły pycha TŻ bardzo smakowały zrobiłam z sosem czosnkowym.
Stary 2012-08-31, 12:48   #1515
201705121336
Konto usunięte

ba pewnie ze chcemy!
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:06   #1516
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Jeszcze się pytasz

Stary 2012-08-31, 13:13   #1517
magdalennne
Wtajemniczenie

Kurcze szef mi robotę rzucił na odchodnę, bo to mój ostatni dzień tutaj... Wrzucę wam po powrocie do domu Musicie 1,5godz wytrzymać
Stary 2012-08-31, 13:14   #1518
Nattiv
Zakorzenienie

Dziś wieczorem mam zamiar zrobić sobie małe spa

Stary 2012-08-31, 13:25   #1519
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dajesz, dajesz, żebym miała co w pracy czytać w ramach relaksu.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:29   #1520
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

juz wrocilam

zaraz biore sie za zrobienie urodzinowej karpatki na jutro i zrobie na kolacje dla meza buritos

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:31   #1521
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
nie mam pomysłu na obiad miałam robic kopytka ale straasznie mi się nie chce
Ja mam dzisiaj pomidorówkę z ryżem i śliszki (cokolwiek to jest , wymysł ze śląska)

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam pulpety/klopsy z cukinii, robi się je tak sam jak te kalafiorowe, tylko zamiast oczywiście z cukinią

Już mnie oczy od oglądania filmów rozbolały, ale nadrabiam filmy pt. Must see ! i co film to lepszy. Czuje się taka... dowartościowana

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:32   #1522
Magdzia0108
Zadomowienie

A ja dzisiaj lub jutro będę robiła muffinki a'la rafaello. Ciekawe czy wyjdą

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:34   #1523
nuna2
Zakorzenienie

hejo hejo hej. Wita sie z wami wymordowana Nuna...
Stary 2012-08-31, 13:35   #1524
klaudusk_a
Zakorzenienie

ja dzisiaj serwuję pierogi z zamrażalki z wczoraj zostal jeszcze ryż z kurczakiem więc nie będę kombinować bo nikt tego nie zje

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:38   #1525
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj lub jutro będę robiła muffinki a'la rafaello. Ciekawe czy wyjdą
daj przepis

Stary 2012-08-31, 13:45   #1526
(kicia)
Zakorzenienie

a ja gotuje makaron
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:46   #1527
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzisiaj serwuję pierogi z zamrażalki z wczoraj zostal jeszcze ryż z kurczakiem więc nie będę kombinować bo nikt tego nie zje
pewnie ze tak

ja nigdy nie robiłam karpatki

nie zdziwie sie jak nie wjdzie mi
jak by co to maz wraca dopiero o 20 to sie nie dowie jak by nie wyszło

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:47   #1528
Yaya
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Yaya wow super temat a co dokładnie chcesz wiedzieć
Cytat:
yaya hej na prawdę piszesz na ten temat magisterkę?
Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
yaya: A o czym dokładnie piszesz?
Jestem pod wrażeniem Waszego tempa w pisaniu!
Już spieszę z wyjaśnieniem. Naprawdę piszę pracę o przygotowaniach do wesela Jest to praca z socjologii, dokładniej z antropologii kulturowej. Chciałabym zapytać o cały proces Waszych przygotowań do wesela, czym się inspirowałyście, gdzie i czego szukałyście, co było najważniejsze/najfajniejsze/najgorsze w tych przygotowaniach, weselne hity i kity też mnie interesują, ogólnie całe przygotowania do Waszego wesela i Wasze spojrzenie na współczesne polskie wesele. Co Wy na to?

Powiem od razu szczerze, że niestety nie mogę zrobić króciutkiej ankietki. Idealnie byłoby dla mnie, gdyby choć część z Was mogła się ze mną spotkać na jakieś pół godzinki rozmowy. Zdaję sobie sprawę, że możecie nie chcieć się ujawniać (choć oczywiście wszystko jest anonimowo, nie musimy się sobie przedstawiać! ) albo po prostu nie macie czasu ani ochoty na takie hece, to wtedy może ewentualnie obmyślę jakiś dłuższy kwestionariusz. Mam nadzieję, że to Was nie zniechęci… Ale powiem Wam, że jesteście dla mnie idealnymi kandydatkami do badania, bo jesteście (z tego co wiem) mniej więcej w moim wieku, świeżo po lub przed ślubem, dobrze pamiętacie swoje przygotowania i stanowicie grupę – znacie się, wspieracie, dzielicie pomysłami.

No i oczywiście, skoro się ujawniłam, może zechcecie mnie przyjąć tutaj Może w ramach wzajemnej wymiany uda mi się wyskrobać to, co tygryski lubią najbardziej, czyli jakąś relację z mojego ślubu i wesela
Yaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:47   #1529
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj pomidorówkę z ryżem i śliszki (cokolwiek to jest , wymysł ze śląska)

Ja uwielbiam pulpety/klopsy z cukinii, robi się je tak sam jak te kalafiorowe, tylko zamiast oczywiście z cukinią

Już mnie oczy od oglądania filmów rozbolały, ale nadrabiam filmy pt. Must see ! i co film to lepszy. Czuje się taka... dowartościowana
Jeśli to jest to co myślę to nie zazdroszczę

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 13:48   #1530
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

U mnie źle, jak tak dalej pójdzie to ślubu nie będzie
Wczoraj doszło do takiej awantury że musiały się wmieszać osoby trzecie żeby nas rozdzielić i uspokoić. Nigdy tak źle nie było
Cytat:
Kłócimy się nt. budowy. Wkurza mnie, że zabiera głos na tematy o których nie ma zielonego pojęcia. Mojego ojca-budowlańca traktuje jak pomocnika i uważa, że on wie wszystko najlepiej. Nie znałam go od tej strony i nie podoba mi się ona. Codziennie są kłótnie a coraz częściej to już są regularne bitwy, tylko czekać aż poleje się krew. Coraz częściej myślę czy to wszystko ma sens i czy nie odwołać ślubu

kochana powiem tak: po pierwsze nie daj t=twojemu facetowi traktować twojego taty jak robotnika bo będzie jego tesciem, chce pomóc i należy mu się i wdzięczność i szacunek.,
po drugie tak jak radzą dziewczyny: lepiej odmpuście chwile budowe, bo jeszcze sie bardziej bedzie sypalo-za dużo stresu,
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Kto za rok Justynka przywdzieje?

Trochę się zaczynam tym cieszyć...
i bedzie nasza gwiazda sezonu!!
Cytat:
hej dziewczynki, jutro moj wielki dzień, a mnie nic nie cieszy, dużo rzeczy nam się posypało i ciągle sie klocimy z TŻ ech, nie chce mi sie nic
głowa do góry. Czytałam o dekoratorce: ja dekoracje w kościele robię sama. Wiadome, że może nie będzie tak piękna jak by to zrobiła profesjonalistka, ale na ławki robię kokardy z organzy białej i różowej w środek daje różyczki tez białe bądź różowe.
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Kcia: szkoda, że nieprawda, bo niezłe jaja z tym by były
mój brat ma tak na imie:P i czasem to jest ach och och jaki jestem extra:P

Wiktusiaczku mieszkasz koło bielska??

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości