Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy! - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-31, 15:19   #3961
aga_ton
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Na razie jestem na etapie mega wku.rwa na niego, bo mi nie pobrał wymazu na paciorkowca, tylko zalecił zrobić a u mnie w mieście w labach nie pobierają, tylko przyjmują pobrane już próbki i teraz umówiłam się na poniedziałek do innego lekarza na pobranie i zapłacę za to 150 zł a na 10.09 mam iść do tego mojego i kolejne 150 zł wybulić, no bezsens jakiś, to po jaką cholerę ja mu płacę i chodzę prywatnie, żebym później sama w 9 miesiącu ciąży się musiała bujać z czymś takim??? a jak dzwoniłam do niego, żeby się podpytać co mam z tym fantem zrobić to nie odbierał i na eska też łaskawca nie odpisał, więc jeszcze jak się wnerwię to zmienię lekarza przed samym porodem i tyle będzie z tego miał baran jeden
kurcze, niefajnie macie z tym wymazem. wydawało mi się, że każdy ginekolog powinien go pobierać, tym bardziej że przecież prowadzi ciążę od początku do końca przecież to nic skomplikowanego, pogmarać patyczkiem wokół dziurek i pobrać próbkę

u mnie pobrał wymaz wczoraj, opisał go i dał skierowanie do laboratorium, od razu po drodze go podrzuciłam, w poniedziałek będą już wyniki i z głowy.
ginekologowi nic dodatkowo nie płaciłam za pobranie, zapłaciłam jedynie w szpitalu, 30 złotych.

tak to bym miała nielada problem, by znaleźć chętnego do pobrania
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 15:22   #3962
Iwoncia81
Zakorzenienie

Jak mnie wszysko boli kurrrrrnnnnaaaa!!!! Jak mam wstać i "iść" - a raczej człapać jak mumia to mi sie odechciewa
Dupa boli, pipa boli, spojenie napierdyka...
To jest masakra jak nic
Czuje sie jak stary, wymiętolony worek, a jeszcze trza poród przejść jakoś i chyba umre
Czy ktoś tutaj też jest taki obolały jak ja???
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 15:27   #3963
Kalpana
Zakorzenienie

Teściowa mi zaczęła delikatnie sugerować kogo powinnam wziąć za chrzestnych. No obowiązkowo brata TŻta, bo ma tylko jednego i MUSI być on.... A ode mnie z rodziny to by chciała żonę mojego kuzyna, bo ona taka fajna i ją lubi....

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Dziewczyny, ale jak to jest z tymi szwami? Bo u nas dają podobno rozpuszczalne i słyszałam, że raczej wszędzie takie dają.... A wy mówicie, że położna ściąga, to chyba jednak nie wszędzie tak jest....?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 15:28   #3964
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Jak mnie wszysko boli kurrrrrnnnnaaaa!!!! Jak mam wstać i "iść" - a raczej człapać jak mumia to mi sie odechciewa
To jest masakra jak nic
Czuje sie jak stary, wymiętolony worek, a jeszcze trza poród przejść jakoś i chyba umre
Ja tak mam ale tylko wieczorem i to jak długo pospaceruję. Np. wczoraj po 2 godzinnym spacerze to nie mogłam się ruszyć w domu. Też mnie to wkurza!
Stary 2012-08-31, 15:28   #3965
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
To jest masakra jak nic
Iwoncia ja mam do tego jeszcze rzyganie, zgagę,twardniejący co chwilę brzuch i dziecko wkładające główkę w me żebra. mi się płakać non stop chce. jak bym miała teraz rodzić to bym siły nie miała
Stary 2012-08-31, 15:30   #3966
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
To jest masakra jak nic
ja jestem

oprócz tego co wymieniłaś to jeszcze kłuje mnie w pochwie, rwie kręgosłup, mała tak napiera, że strach siku chodzić, bo mam wrażenie że mi zaraz wyskoczy, brzuch mi kołkiem staje, mam zgagę 24 godz na dobę, chce mi się bez przerwy rzygać i pluję przez ramię jak żulik spod budki z piwem na dodatek jak kicham to zdarza się, że siku popuszczę i mam fobie, czy to nie wody przypadkiem

kocham moją małą ale nie cierpię być w ciąży

a mi się jeszcze marzy drugie dziecko...

to też sobie ponarzekałam i już mi lżej

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2012-08-31 o 15:31
Stary 2012-08-31, 15:36   #3967
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość

ja też nie cierpię no ale cóż jeszcze raz trzeba będzie przez to przebrnąć. przynajmniej chodź troche będziemy wiedziały czego sie spodziewać. ale nie moglabym tak rok po roku. no wykonczylabym się normalnie
Stary 2012-08-31, 15:36   #3968
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Teściowa mi zaczęła delikatnie sugerować kogo powinnam wziąć za chrzestnych. No obowiązkowo brata TŻta, bo ma tylko jednego i MUSI być on.... A ode mnie z rodziny to by chciała żonę mojego kuzyna, bo ona taka fajna i ją lubi....

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Dziewczyny, ale jak to jest z tymi szwami? Bo u nas dają podobno rozpuszczalne i słyszałam, że raczej wszędzie takie dają.... A wy mówicie, że położna ściąga, to chyba jednak nie wszędzie tak jest....?
Kalpana, to zrób tak jak ja i powiedz teściowej, że Wy jeszcze nie zdecydowaliście czy będziecie chrzcić małego... będzie miała większy orzech do zgryzienia moja nadal przetrawić tego nie może a my nie wyprowadzamy jej z błędu

co do szwów to u nas zakładają i takie i takie. część nie jest rozpuszczalna więc trzeba je sciągnąć po około 5-7 dniach.
Stary 2012-08-31, 15:38   #3969
Filusia88
Zadomowienie

uffff... nadrobiłam
GRATULACJE dla Uli i Anfabii

Dearlie musisz być stanowcza i odmawiać wszystkim tym babom konsekwentnie... mówisz że to nie są takie zwykłe klientki tylko bardziej już znajome - to żaden argument bo takie ZNAJOME tym bardziej powinny rozumieć że jesteś w III trymestrze ciąży i możesz być zwyczajnie zmęczona !

Zielona zachowanie twojego o TŻa już zostało odpowiednio przez dziewczyny skomentowane, więc nie będę się powtarzać, ale moim zdaniem ktoś mu powinien spuścić tak dla otrzeźwiałki!

co do moich skurczy... biorę magnez, ale chyba faktycznie powinnam zwiększyć dawkę, bo czytałam że w ostatnim miesiącu takie dolegliwości się nasilają

z moją mamą widuję się prawie codziennie i mimo to mówi mi ciągle że brzuchol rośnie w oczach
pod jej opieką i na jej obiadkach w ciągu 3 tygodni przytyłam 3 kg! w sumie nie ma na co narzekać bo dzięki temu przez całą ciąże będzie tego 6 kg, ale strach pomyśleć jakbym wyglądała gdyby opiekowała się mną tak przez 9 miesięcy
Stary 2012-08-31, 15:38   #3970
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Już upatrzyłam łóżeczko, zdania nie zmienię czekać tylko na przypływ gotówki i zamawiam http://allegro.pl/lozeczko-4-kolory-...572773788.html kolor sosna
Śliczne to łóżeczko
Gdybym nie miała swojego to chyba bym nawet na nie się zdecydowała bo i ładne i nie takie drogie.

Złożyłam mebel z ikei na przewijak a tu niespodzianka, przewijak jest nieco za duży i się nie mieści... Jadę dzisiaj spróbować go wymienić na mniejszy. Jak się nie uda, będzie trzeba mebel ciachać.
Stary 2012-08-31, 15:42   #3971
aga_ton
Wtajemniczenie

zmykam obiad robić, będę później
dziś będą roladki schabowe z serem, trzeba trochę małżonka udobruchać by dokończył składać łóżeczko i poodkurzał
a na jutro mam dla niego całą listę
Stary 2012-08-31, 15:46   #3972
lukrecja_25
Wtajemniczenie

ja se jem panierowana cukinie a ony zje kasze gryczana z sosem

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 15:57   #3973
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
No ja mówie fryzjerce mojej ze sie musze do porodu wyszykoeac bo ja gwoazda musze byc hahahaha zeby dziecko szoku nie zaznało jaką ma brzydką mamuche
wyglądasz świetnie w czasie porodu będziesz mysleć co by fryzurki nie zniszczyć i pójdzie jak spłatka

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
ja juz dzis mam dosc. jednak mylilam sie co do tzeta bo nie zalatwil kompletnie NIC! nawet nie przelal pieniedzy za wozek,nie zaplacil internetu ani rachunkow. Mial isc do skarbowki-nie poszedl.mial isc do mopsu bo odbior decyzji o czynsz-nie poszedl,prosilam go o stanik czysty i podpaski-nie przyniesie bo brzydka pogoda. Mial wystawic auto na sprzedaz zebysmy mogli pokupowac reszte rzeczy-nie wystawil,mial isc z wynikami z wymazu Oskara do lekarza-nie poszedl. A w poniedzialek jedzie. Wiec dziekuje bardzo.
Matko, jak gówniarz jakiś

Cytat:
Konczita, mam pytanko do Ciebie montowaliście może baldachim przy łóżeczku małej, jak się sprawuje? chodzi mi o to czy nie przeszkadza w codziennym użytkowaniu, tj. wkładaniu do łóżeczka, przebieraniu na przewijaku...

my już łóżeczko mamy (też czekaliśmy tylko 3 dni ) ale patrząc na ten stelaż od baldachimu to on jest dosyć niski i zastanawiam się jak się sprawdza
Też tylko 3 dni czekałam na łóżeczko. TŻ chce składać, ale się zastanawiam po co. Materacyk wietrzę, a na łóżęczko ma czas jak będę w szpitalu.

Cytat:
kurcze, niefajnie macie z tym wymazem. wydawało mi się, że każdy ginekolog powinien go pobierać, tym bardziej że przecież prowadzi ciążę od początku do końca przecież to nic skomplikowanego, pogmarać patyczkiem wokół dziurek i pobrać próbkę

u mnie pobrał wymaz wczoraj, opisał go i dał skierowanie do laboratorium, od razu po drodze go podrzuciłam, w poniedziałek będą już wyniki i z głowy.
ginekologowi nic dodatkowo nie płaciłam za pobranie, zapłaciłam jedynie w szpitalu, 30 złotych.

tak to bym miała nielada problem, by znaleźć chętnego do pobrania
Też tak mialam tylko przez to, że po wizycie był dzień wolny. Ale za pobranie i badanie zapłaciłam tylko 20 zł.

Cytat:
To jest masakra jak nic
Ja tak nie mam. Nic mnie nie boli. Zgaga od czasu do czasu. Sprzątam sobie właśnie bo mi się kurzyki nagromadziły. Tylko szybko się męczę i muszę co jakiś czas na tyłku klapnąć.

Co do odchowalni, wszystko zostało napisane, a mi będzie miło jak dziewczyny posiedzą z nami.

Katee27 - nie stosowałam tej maści. Lekarz ją polecił na wypadek. Myślałam, że się przyda bo przed ciążą to była częsta dolegliwość, ale w ciąż się uspokoiło. Myślę, że dopiero po porodzie się nawrócą

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

A my mamy takie łóżęczko:

http://allegro.pl/lozeczka-lozeczko-...559193354.html

plus przewijak z żyrafką.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:06   #3974
kraven
Zakorzenienie

Ktoś pytał o leżaczek znalazłam http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek...599873069.html

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2012-08-31 o 16:09
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:10   #3975
elena_100
Wtajemniczenie

Ja tu sobie gadu gadu a za oknem leje, a mam materacyk wystawiony

Obejrzałam maila, śliczne te nasze dzieciaczki i brzuszki wasze też
Może se jeszcze jakie zdjęcie też zrobię

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:17   #3976
lukrecja_25
Wtajemniczenie

chce mi sie sernika takiego z czekoladowa polewą i bez rodzynek

bloguję
Stary 2012-08-31, 16:24   #3977
angel166
Zakorzenienie

czy ja trafiłam na właściwy wątek jak mogło mnie ominąc tyle narodzin dwa dni u teściów byłam, a tu tyle dzieciaczków. Nie no koniecznie zmykam nadrabiac

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:29   #3978
Asiuulka89
Zakorzenienie

Ja tez nie lubie ciazy. Najwiekszym moim zmartwieniem po Zuzi bylo nie to ze xnowu beda zarwane noce kolki czy cos w tym stylu tylko ta glupia ciaza. Ale przemeczylam sie i naprawde qarto bylo. Mam w domu dwa skarby ktore nie oddalabym za nic w swiecie! Dacie rade dziewczyny
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:37   #3979
angel166
Zakorzenienie

muminek jejku współczuję Ci z całego serca kochana...nie wiem co powiedziec, aż mnie zatkało jak przed chwilą przeczytałam o tym strasznym nieszczęściu zaciskam z całego serca kciuki za Ciebie i Laurkę

katiem, bafi, alfabia dla świeżo upieczonych mam,śliczne maleństwa

Jagódka

Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2012-08-31 o 16:48
Stary 2012-08-31, 16:43   #3980
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Gda a za ile kupiłaś leżaczek o ile zechcesz się podzielić i od jakiego sprzedawcy?
bo ja też chcę właśnie ten
Chyba tylko jeden je sprzedaje, niestety zapłaciłam dość dużo, bo 399 zł. Ale nie chciałam już czekać do 4.09 na dostawy w sklepach, jakoś wolę mieć to z głowy

Byłam właśnie na usg i mały waży 3128 g Czyli nie jest za duży, hurraaaa!!!
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:44   #3981
gda
Zakorzenienie

Cytat:
masakra właśnie wyczytałam, że pali się moja porodówka gdzie miałam zamiar rodzić a dziwiło mnie czemu od dwóch godzin non stop syreny słychać. Jako osoba ciekawska idę zobaczyć co się dzieje mam nadzieję, że nikomu się nic nie stało i dzieciaczki całe, i że żadna nie rodziła w trakcie. Okrutna jestem
Starynkiewicza się pali??? Nieźle!
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:49   #3982
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
Iwoncia ja mam do tego jeszcze rzyganie, zgagę,twardniejący co chwilę brzuch i dziecko wkładające główkę w me żebra. mi się płakać non stop chce. jak bym miała teraz rodzić to bym siły nie miała
Rzygania nie mam, a zgaga mnie chyba omija już ostatnio a był czas że wiecznie mnie męczyła. Taaaa, teraz pochwaliłam że zgagi nie mam i na bank na dniach zaś sie zacznie
Ja mam nóżki od małego w żebrach o ile ja te żebra jeszcze mam na miejscu...
I brzuch też staje dość często i twardy co nie jest przyjemne bo zaraz czuje w dole jakieś napieranie.

Cytat:
ja jestem

oprócz tego co wymieniłaś to jeszcze kłuje mnie w pochwie, rwie kręgosłup, mała tak napiera, że strach siku chodzić, bo mam wrażenie że mi zaraz wyskoczy, brzuch mi kołkiem staje, mam zgagę 24 godz na dobę, chce mi się bez przerwy rzygać i pluję przez ramię jak żulik spod budki z piwem na dodatek jak kicham to zdarza się, że siku popuszczę i mam fobie, czy to nie wody przypadkiem

Dokładnie z tym chodzeniem siku, a juz nie wspomne z tym drugim to też strach czy maluch nie wypadnie.
Boże co za schizy a też chce drugie dziecko za jakieś 3 lata
Mokro wiecznie w dole i tylko patrze co to leci czy wody czy co?
Potem znowu schiz jak sie mało rusza bo ostatnio w nocy spi grzecznie bo go rzadko czuje a w dzień jak leże to też mało. Za to jak siedze to bardziej dokazuje po mostku i po szyjce o ile ona jeszcze jest
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 16:55   #3983
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Starynkiewicza się pali??? Nieźle!
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje...ych,56255.html

Mam nadzieje, że dadzą radę coś z tym zrobić przez miesiąc bo ja nie chce nigdzie indziej
Stary 2012-08-31, 17:03   #3984
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
I ja się pytam gdzie jest Angel ?????? Mogłaby dać jakiś znak życia.
oj myślałam, że już nikt nie zauważył mojej nieobecności byłam u teściów dwa dni, bo męzul walczył z olejną, dzisiaj dopiero wróciłam. Tam i bez neta i w dodatku bez telefonu, bo mi spadł na kafle i umarł no ale na szczęście już mam telefonik zastępczy no i jestem w domkuremoncik też już skończony, dzisiaj zaparkowaliśmy też w domu wózeczek zostały jedynie małe poprawki, typu listwy, klamki ale to już nie takie pilne. Jutro z Jagódką kończymy 38 tyg i zaczynamy 39. Bóle brzucha mam już sporadycznieśmie jemy się z mężem, że teraz gdy wszystko przygotowane to małą się rozmyśliła z wyjściem

Jagódka
Stary 2012-08-31, 17:07   #3985
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Konczita chodzi o to ze kazda szczepionka jest jakby dxielina na 2 czesci jedna czesc to trn szczep co chroni dziecko a druga to tak zwane smieci i jesli dajesz te pojedyncze to dajesz mega duzo tych niepotrzebntch rzeczy a w skojarzonej jedt to sprowadzone do minimum. Ogolnie te skojarzone daje die wlasnie nawet tym najwiekszym wczesniakom. A jeslu chodzi o autyzm to oba powiedziala jak juz to te na odre swinke ale my mamy inne dodtepne w przychodni. Wiec ja bede szczepic INFARIXEM i darmowymi 13 skladnikowymi pneumokokami. Ja ufam mojej pediatrze (z przychodni) i prywatnemy doktoroei ktory ma identyczne zdanie wiec bede szczepuc skojarzonymi ale najlepiej jak porozmawiadx ze swoim pediatra

w poniedziałek popytam o szczepionki, my póki co ta 5w1 wybraliśmy ale nie jestem na nią w 100% zdecydowana zobaczymy po rozmowie ...
dziękuję za wrażenie Twojego zdania
a Jasio ile śpi w dzień ?

Cytat:
Konczita, mam pytanko do Ciebie montowaliście może baldachim przy łóżeczku małej, jak się sprawuje? chodzi mi o to czy nie przeszkadza w codziennym użytkowaniu, tj. wkładaniu do łóżeczka, przebieraniu na przewijaku...

my już łóżeczko mamy (też czekaliśmy tylko 3 dni ) ale patrząc na ten stelaż od baldachimu to on jest dosyć niski i zastanawiam się jak się sprawdza
Ja mam go bardziej z lewej strony przymocowany i tak ładnie na przewijak mi spływa że Niunia nie rozgląda mi się do tyłu a na noc zakrywamy całe łóżeczko, póki co nie denerwuje mnie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość

KONCZi kącik Natka jeszcze nie gotowy łózeczko stoi ino tylko a w nim wózek w czesciach , nosidełko i jakies tam szpeje jak bedzie poscirl i w ogóle to napewno pokaze jak mu mamunia zrobiła ładnie

dobra dobra ja tam już krokodyla widziałam

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Konczita - Twoja bez zapowiedzi, a moja zapomina. . Paranoja!
Upomniałam się o wizytę, więc przylazła. Przyniosła od razu papiery o becikowe.
Ściąganie szwów było gorsze niż poród

Wiecie co? Ja w ogóle nie rozumiem tych szczepień Załamka jednym słowem.. Ma któraś z Was jakąś stronę, która wyjaśnia te rodzaje szczepień? Tłumaczy cokolwiek?
Colds no załamka z nimi jest ciekawe ile razy mnie tak nawiedzi ...
a i w 14 dniu odpadł nam pępuszek znaczy się część a w 16 reszta więc się dogajamy ale mała ma przepuklinę pępkową i będziemy zaklejać ..mam nadzieje, że to pomoże ... pewnie jej krzyki i wrzaski przyczyniają się że ona tak wychodzi ehhh

co do ściągania szwów ja w 8 dobie ściągałam i nic nie bolało ... ale miałam rozpuszczalne może dlatego ?

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Co za babsko ehh .. my już wybraliśmy chrzestnych i mamy datę chrztu zostało tylko iść godzinę zaklepać i restaurację no i muszę trochę się ogarnąć nie ?

co do szwów to ja miałam rozpuszczalne i tylko na wargach ale ściągałam bo one się długo rozpuszczają i mi zawadzało to w chodzeniu było odczuwalne
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 17:09   #3986
angel166
Zakorzenienie

\zielona nie no porządne lanie to za mało dla niego!zabiłabym go współczuję Ci kochana takiej sytuacji

a tak w ogóle oczekującym mamusiom udanych wizyt i rozpoczętych kolejnych tygodni. Nie cytuję z osobna, bo nie ukrywam, że zaczęłam się już gubić w nadrabianiu

Jagódka
Stary 2012-08-31, 17:14   #3987
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje...ych,56255.html

Mam nadzieje, że dadzą radę coś z tym zrobić przez miesiąc bo ja nie chce nigdzie indziej
weszłam na linka bo chciałam poczytać o tym pożarze i patrzę na komentarze, a tam znów nagonka że to wszystko przez nasz rząd
ludziom to się chyba we łbach poprzewracało
Stary 2012-08-31, 17:19   #3988
marzenka1984
Rozeznanie

Niestety są ludzie i taborety ;/
Stary 2012-08-31, 17:23   #3989
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
[COLOR="DarkSlateGray"]

dobra dobra ja tam już krokodyla widziałam

no to masz no masz jak zes widziała tego krokodylka hahaha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 27082012459.jpg (103,0 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27082012465.jpg (130,5 KB, 62 załadowań)

bloguję
Stary 2012-08-31, 17:26   #3990
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość

Też tylko 3 dni czekałam na łóżeczko. TŻ chce składać, ale się zastanawiam po co. Materacyk wietrzę, a na łóżęczko ma czas jak będę w szpitalu.

A my mamy takie łóżęczko:

http://allegro.pl/lozeczka-lozeczko-...559193354.html

plus przewijak z żyrafką.
łóżeczko ładne, wstaw fotki jak już będzie złożone
u mnie już prawie gotowe, prawie bo jeszcze małżonek z szufladą walczy, jakaś felerna się trafiła
ja już chciałam by je złożył, teraz kilka razy dziennie lecę do pokoju, w którym stoi i napatrzeć się na nie nie mogę

poza tym chciałam by psiak się przygotował do zmian, biedak nie wie co się dzieje, już parę razy go przyłapałam na tym, że śpi obok łóżeczka
a ostatnio napalił się na konika fishera, muszę go wysoko chować by go nie capnął
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości