|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze marzenia (szyte grubą nicią)
Z nieralnych marzeń to:
- chciałbym, zeby jakiś przystojniak np :Wentworth Miller przynosił mi codziennie śniadanie do łózka (mógłby tez się oświadczyć ktoregoś pięknego poranka) ![]() - portfel z niekończącą się kasą ![]() Coż... pomarzyc dobra rzecz
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje marzenia to zostac w przyszlosci pania psycholog
Miec kochajacego meza i gromadke dzieci a z nierealnych byc z mezczyzna ktorego kocham i to by bylo na tyle
Edytowane przez bini6 Czas edycji: 2007-02-06 o 11:50 |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
kazda chyba za mlodu chciala byc czarodziejka
tez chcialabym wiedziec co mysla inni, przenosic sie z miejsca w miejsce, produkowac sobie wszystko to na co mam ochote a takim terazniejszym marzeniem ktore mam nadzieje sie spelni to otworzyc swoj wlasny clubik, taki w ktorym ludzie beda czuc sie jak u siebie. Imprezy w roznych stylach, koncerty, jakies wieczorki oj marzy mi sie marzy..
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
bikini - czyli rozumiem że to jest realne marzenie że będziesz miała kochającego męża a już nierealne że ty będziesz go kochała?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Cudowne mieszkanie, albo lepiej dom.
Ale to jest realne, wiec sie nie liczy, wlasnie na nie zbieram co przeszkadza mi w spelnieniu innych marzen: chloe paddington, kolor whisky... Mam tez mala obsesje na punkcie czarnej birkin bag, nie powiedzialabym nie jezeli ktos mily ofiarowalby mi torebke prady. Wlasciwie te dwie ktore mam na oku, i ktore krzycza do mnei z wystawy, kolo mojej pracy. Jedna z nich nazywa sie chyba doctors bag. Podobaja mi sie tez klasyczne granatowe chanel. I taka workowata, kwiecista z bambusowymi raczkami hermesa, albo ze skorzanymi armaniego. No i jesli to maja byc marzenia szyte naprawde gruba nicia to poprosze jeszcze torebke hermesa o nazwie kelly.... czerwona to wszystko znacznie ulatwiloby mi zycie
We are what we do and we do everything perfect Edytowane przez TheCuteOne Czas edycji: 2007-02-06 o 09:38 Powód: zapomnialam o kelly.. jak moglam |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
A ja od dawna marze o ucieczce...
Chciałabym poznać osobę, dla której odważyłabym się rzucić to wszystko i ruszyć w świat Poczuć, że życie jest czymś więcej niż tylko kolejnym upolowanym sweterkiem , kolejną kreską na powiece rysowaną starannie kazdego dnia , kolejnym pasjonującym ( ) wykładem w połowie przespanym , kolejną mocno zakrapianą imprezą...Chciałabym wziąć plecak wrzucić bez zastanawiania się kilka ciuchów, szczoteczkę do zębów i mydło, pojechać przed siebie z kimś, kto podzielałby moje zainteresowania, smutki, radości (niekoniecznie musiałby to być mężczyzna, ważne by był to ndobry przyjaciel i kompan ). Imać sie prostych robót, tak aby miec z czego kupić prowiant jakiś i opłacić hotel![]() Włóczyc się...
Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. Edytowane przez Szczypta Chili Czas edycji: 2007-02-08 o 12:08 Powód: hula hula- dzienks :-D ehhhhh te moje sutki ;-) |
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja to bym chciała miec juz proces edukacji za sobą, albo zeby wystarczylo mi popatrzec na okladke ksiązki zeby umiec wszytsko co w niej zawarte
No i chcialabym w przyszlosci byc obrzydliwie bogata zgrabna, sliczna, miec dlugie puszyste falujace sie włosy , byc i miec zdrowa rodzinę, kochajacego męza .......No zeby mi sie zylo jak w bajce jednym slowem
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja także chciałabym umieć czarować O, i żeby wszystkie bezdomne zwierzaki na świecie znalazły dom
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
*odbyc podroz na Biegun Pln.
*skakac se spadochronem *miec wystarczajaca ilosc pieniedzy by moc te marzenia spelniac ![]() *i bym chciala umiec sie teleportowac
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Moje marzenia
:*skoczyć na bungee *pojechać do Egiptu ![]() *znaleźć złotą rybkę spełniającą trzy życzenia ![]() *wygrać w toto lotka 7 mln
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałabym, żeby spełniły się Wasze marzenia...
![]() A żeby nie było, że ze mnie altruistka i ascetka, bo taka nie jestem. Chciałabym więcej zarabiać i nie zastanawiać się, czy mi starczy do następnej wypłaty, jeśli kupię sobie coś jeszcze... I jak tu jedna z Wizażanek napisała, chciałabym aby te bidne bezdomne zwierzaczki znalazły swoje domki. |
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
o ja mam jeszcze jedno! jesc wszystko na co mam ochote i nie tyć !!!! oj jakbym taki dar posiadała tobym caly czas jadła czekolade
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
O marzeniach się nie opowiada, bo z marzeń pozostają tylko plany.
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
hmm
przez wiele lat nikt nie wiedział, że kocham się szalenczo i po cichu w pewnym chłopaku, ale nie robiłam nic by wyjść tej miłości na przeciw od wielu lat skrycie marzyłam o Policji, decyzję o przystąpieniu do naboru trzymałam w sobie aż do czwartego roku studiów oba marzenia wydawały mi się niewykonalne, tak jak w temacie - szyte grubą nicią - teraz juz wiem, że żyje się po to, by spełniać swoje najskrytse marzenia a inne? chciałabym by dzieci nie cierpiały i były bardzo szczęśliwe pozegnać się z babcią chciałabym być 10 centymetrów wyższa chciałabym wystartować w zawodach chciałabym przekonać narzeczonego, że stare bibelotki i meble mają w sobie duszę i są piękne
|
|
|
#46 |
|
po prostu Em :)
|
zawrócić trochę w czasie.
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
zostać prezydentem całego świata
![]() a drugie (kto wie jak się potoczy życie) to mieć prywatną wyspę |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
nikt juz nie ma takich marzeń?
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie to chciałam napisać - być na zawołanie niewidzialna i móc zatrzymywac czas. No i oczywiscie złota rybka i jej 3 zyczenia. Moje ostatnie zyczenie byłoby takie "chcę do końca zycia miec 1 zyczenie dziennie " ![]() Kiedyś bardzo chciałam zeby wróciły czasy w których kobiety chodziły w sukniach a'la Scarlett O'Hara |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Zamieszkać znowu we Wrocławiu...
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
A oprócz czarowania to zawsze chciałam mieć taką zdolność, żeby mieć np. 5 min i w tym czasie móc zmienić w swoim wyglądzie co się chce
Wiem, że głupie, ale fajnie by było
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
z tym wyglądem to fakt... ja chciałabym mieć
1. jasne blond włoski , lekko kręcone, długie i zdrowe (zeby nie trzeba było farbować, kręcic i pakowac w nie tony odzywek) 2. długie twarde paznokcie 3. ciemną karnację (zeby nie trzeba sie było opalac) 4. długie, gęste, podkręcone rzęsy 5. Zeby mi włosy na nogach nie rosły i jeszcze w paru miejscach ![]() 6. i zeby nie było czegos takiego jak cellulit |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
- chciałabym być wysoka i mieć dłuuugie nogi
![]() - chciałabym żeby wszyscy w mojej rodzinie i wogóle wszyscy byli całkowicie zdrowi ![]() - chciałabym, żeby polskie prawo przewidywało surowe kary za nawet najdrobniejsze znęcanie się nad zwierzętami i żeby istnieła bardzo skuteczna instytucja wyłapująca i karająca takie zachowania, - podobnie chciałabym karać wszelkie objawy przemocy u ludzi w każdym wieku (nawet tych niby nastolatków). A z tych milszych ![]() - mieć tyle pieniędzy, żeby o nic się nie musieć martwić (to wcale nie tak wiele )- chciałabym pomieszkać trochę w Afryce, zoabczyć niedostępne rejony Kanady, Alaski, Wielki Kanion... - mieć własną stadninę koni - mieć duuuuuuużo wolnego czasu i warunki do realizowania moich licznych zainteresowań
|
|
|
#54 |
|
Mrs Mrau
|
chciałabym być kotem
chciałabym przestać myśleć,miec pustkę w głowie przez kilka godzin ale najbardziej chciałabym uszczęśliwić jedną bliską mi osobę |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam marzenie żeby przestać obgryzać paznokcie (takie prozaiczne ale to straszny nałóg z którym nie potrafie sobie poradzić :/). I jeszcze tylko jedno: żeby śmierć przestała istnieć!
|
|
|
|
|
#56 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
to moze dorzucmy eliksir młodosci. Bo jak nie bedziemy umierac to chociaz zyjmy wiecznie młodzi
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
wchodze do temaciku naszej gothiki o czym marzę ?
- o domu mężu i dziecki - to podstawa - zdać maturę ![]() - być szczęśliwą -moc pomagać gdy ktoś tej pomocy potrzebuje a ja jestem w staie ją dać
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
fajny wątek
![]() ja nadal marze o tym,żeby poznać Włóczykija,tego z Muminków (od dziecka mnie kręcił
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tej pory jeszcze go nie znalazłam, ale kto wie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)