|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda Mimo to cieszę się, bo kocham zapach SE. A złota buteleczka ładnie wyglądałaby na półce, oh well
|
|
|
#3153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pompka to przydatna rzecz, tym bardziej przy szamponach Ja jak pierwszy raz kupiłam szampon to sobie w brodę plułam, że od razu i pompki nie wzięłam, bez niej ciężko jest jednak.
|
|
#3154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całą wiedzę czerpię z tego wątku
|
|
#3156 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, że jest wizaz i kwc
|
|
|
|
|
#3157 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ALE dzwoni dzisiaj do mnie kurier, że kiedy można się umówić. A ja - że jestem przecież w domu, tak, domofon działa, proszę jeszcze raz spróbować. Myślę "wtf", bo nie jest ciężko znaleźć mój dom. A tu po kolejnym telefonie okazuje się, że zamówiłam którąś paczkę z żelem i kosmetyczką na kuriera, na adres w Warszawie, bo akurat do czwartku tam byłam, więc sobie odbiorę. No i zapewne przetrzymali paczkę, bo dzisiaj dopiero kurier dzwoni, no i hmm faktycznie, w Warszawie mnie nie ma, bo jestem w domu jakieś 100km dalej BOOOOŻEEEEE. Na szczęście moje współlokatorki chyba odbiorą. I dlatego właśnie nie zamawiałam reszty kurierem, bo wyszłoby tak samo... No i jeszcze dostałam zamiast pompki żel BIO malwa, w sumie się cieszę, bo żel kosztuje więcej, ale już jeden taki sam żel zamówiłam i bardziej przydałaby mi się teraz pompka :P Ale już kończę narzekanie, z reszty jestem bardzo zadowolona i oczywiście połowę rzeczy zabrała mi Mama. Nawet się cieszę, bo chcę skorzystać z którejś oferty i będę miała chociaż co zamówić ![]() Cytat:
PS. A w ogóle kiedy można się spodziewać jakiejś nowej oferty w esklepie? Chodzi mi o zmianę gratisów, jakiś kod rabatowy... To chyba zmienia się co tydzień? Czy rzadziej? |
|||
|
|
|
#3158 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i przysłali bez problemu ale mogli by podawać przy wszystkich produktach bo przy niektórych jest. Fajnie by było też gdyby wprowadzili możliwość oceniania ich produktów i pisania recenzji tak jak jest to w innych krajach bo nieraz przeglądam strony Stanów czy Wielkiej Brytanii i wygląda to u nich całkiem sprawnie, poza tym nie wydaje mi się żeby ktoś w to ingerował bo nie wszystkie produkty są oceniane dobrze.A tak przy okazji zaglądnąłem ostatnio do rossmanna i przeglądałem jakiś krem do twarzy z sorayi chyba, wyoglądałem cały kartonik z każdej możliwej strony szukając składu bez skutku i dopiero odkładając na półkę zobaczyłem że jest z przodu opakowania. To samo na tubce żelu do mycia twarzy. Mi się taka polityka podoba. ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Edytowane przez Awus16 Czas edycji: 2012-08-31 o 16:05 |
||
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie razi jeszcze fakt że w innych krajach jest możliwość płatności kartą (i to od bardzo dawna).
U nas nie ma... i nie będzie takiej opcji. Wiem, ponieważ kilka razy pisałam w tej sprawie do BOK. Pierwsza wersja była że owszem, będą wprowadzać i to już niedługo - to "niedługo" trwa już 3-4 lata. Ostatnio dosłałam info że ogólnie nie ma i nie będzie takiej możliwości.
|
#3160 |
|
Przyczajenie
|
Na Fejsbuku pisali, że nowości w e-sklepie juz JUTRO
![]() |
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe dlaczego u nas tak jest (?) |
|
|
|
|
#3163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na to pytanie niestety nie uzyskałam odpowiedzi.
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, co to konkretnie za miniatury perfum? Z czego składa się zestaw PN?
|
|
#3165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak na serio: na dwoje babka wróżyła. Po bardzo niewyraźnym blankiecie wnioskuję że zestawy to duży żel + miniaturka mleczka, w rodzajach takich jak pisałam powyżej. Strzelam, że miniaturki to Vanille Noir, Naturell i So Elixir. Ale jak jest naprawdę, przekonamy się prawdopodobnie w połowie przyszłego tygodnia
Edytowane przez Kylpie Czas edycji: 2012-08-31 o 17:08 |
|
|
|
|
#3166 |
|
Raczkowanie
|
A mnie dziś BOK bardzo pozytywnie zaskoczył. Dostałam nową ofertę wrześniową zadzwoniłam i powiedziałam Pani z infolinii, że chętnie złożyłabym zamówienie z z tej oferty, ale moim ulubionym prezentem jest Tendre Jasmin, którego już mam w domu 3 buteleczki (dwie jeszcze zafoliowane, w zapasach) i chcę zamówić inną wodę. Wybrałam Rose Absolue, która jest w tej samej pojemności i cenie, Pani poszła gdzieś sprawdzić, czy można zrobić jednorazowy wyjątek i wróciła z dobrą nowiną. Zamiast Tendre Jasmin EDP dostanę Rose Absolue EDP.
Ogromnie się cieszę, bo RA jest powoli wycofywane, zniknęło już ze sklepów, a w internecie i wysyłkowo dostępnych jest coraz mniej produktów z tej linii. Bardzo lubię używać tego zapachu zimą, wspaniale, cynamonowo rozgrzewa. Wielki + dla Yves Rocher za elastyczność. W sumie nie ma co wiwatować, bo zawsze mogą źle spakować paczkę, ale jestem dobrej myśli. W razie co będę dzwonić i walczyć o swoje.
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z zakupów w sklepie stacjonarnym- ponieważ rano okazało się, że skończył mi się korektor pod oczy zdecydowałam jednak, że wykorzystam 2 książeczkę czekową do końca.
Kupiłam na czeki korektor, 2 szampony z malwą i żel do mycia twarzy hydra vegetal. Jako gratis wzięłam wodę malinową ( od dawna mnie kusiła, będzie ze mną chodzić na siłownię.) I skusiłam się na zniżki na podwójne cienie i wzięłam 2 sztuki- zieleń z fioletem i granat ze srebrem. Jednym słowem obkupiłam się jak dzika. ![]() I wąchałam nowy So Elixir- jak dla mnie taki jakby irys i fiołek. Troszkę przypomina mi Ming Shu. Wzięłam 2 gazetki bo jest zniżka na so elixir i inne nowości i zaproszenie na makijaż w październiku. Gdyby to kogoś interesowało to byłam w Galerii Krakowskiej - woda Cedr jest na wyprzedaży za 19.90. No i dowiedziałam się, że ten nowy podkład będzie w sprzedaży dopiero w październiku. Próbek narazie nie było. |
|
|
|
#3168 |
|
Raczkowanie
|
Umbra dodaj proszę jeszcze PYB9RA02 prezentem jest męska woda Comme Une Evidence Homme darmowa przesyłka od 100zł ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- i do mnie dotarły dziś dwie paczki z niespodzianką, wzięłam 2 bo jedną dam siostrze, mam nadzieję że nam maski krzywdy nie zrobią . Wydaje mi się, że miałam krem z tej serii i było ok.chociaż głowy nie dam, tyle już różnych rzeczy używałam (w ramach prezentu) że się pogubiłam ogólnie zapłaciłam 12,80zł więc jest
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dzisiaj tą paczkę, która niby była wysłana kurierem w środę.
|
|
|
|
#3170 |
|
Raczkowanie
|
Zakupiłam odżywkę z owsem. Darmowa przesyłka. Wszystko 10 zł. Sama odżywka? Porażka. Włosy sztywne i matowe. Słabo spłukana? Oj,nie. Odczuwam również swędzenie głowy.
Trudno, ale wiem coraz więcej. Następnym razem nie kupię. Czy polecam? Nie. Nie, nie pocieszajcie mnie, wiedziały gały co brały.
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba sprawdzę tę nową ale tak na co dzień to u mnie rządzi WAX do wypadających na zmianę z mlecznym Kallosem. Dam chyba szansę polecanej na forum masce z Bingo Spa. A maski z YR mają w KWC niestety słabe recenzje więc możliwe, że faktycznie nie są najwyższych lotów. Jeśli chcesz mieć fajne włosy to ja raczej polecam jakiś olej, kallosa mlecznego i nawet domowej roboty płukankę na bazie octu jabłkowego. Chyba pomoże ci bardziej niż ta maska z owsa. 10 zł niby nic ale taki litr Kallosa czy maski Bingo kosztuje 12 zł więc faktycznie szkoda pieniędzy. |
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swoja wywaliłam po 3 uzyciach |
|
|
|
|
#3173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się marzy, żeby YR wysyłał do paczkomatów wielkie udogodnienie! denerwuje mnie PP i jestem chora jak mam pójść odebrać paczkę ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
Okropna jest ta odżywka!
|
|
#3174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już mam drugi słoik i na prawdę mogę polecić. W tesco maski bingo spa są po 7,50![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Bez przesady
nie wyobrażam sobie płacić za czyjąś przesyłkę. Ostatnio odmówiłam przyjęcia paczki osoby z bramy obok Kupiłam ostatnio maskę bingo spa w tesco za 7,50 byłam w szoku widząc cenę na stronie sklepu, myślałam ze kosztują tyle samo albo taniej...
|
#3176 |
|
Rozeznanie
|
w Tesco są kosmetyki Bingo spa?
a ja nigdzie nie mogłam ich dostac u siebie w miescie |
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
a w tych Bingo Spa sa silikony itd???
|
|
|
|
#3178 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie czy można poprosić w sklepie o próbki męskich zapachów?
|
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podobnie
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- wchodzi wam już ta nowa oferta przez net? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.

A btw widziałam je na allegro po 16-20zł.

Mimo to cieszę się, bo kocham zapach SE. A złota buteleczka ładnie wyglądałaby na półce, oh well
Ja jak pierwszy raz kupiłam szampon to sobie w brodę plułam, że od razu i pompki nie wzięłam, bez niej ciężko jest jednak.

ogólnie zapłaciłam 12,80zł więc jest
06.09.2014