|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzeniona
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A i niestety muszę cię zmartwić, chociaż nie uważam gołego tyłka za niesmaczny, to swojego nie odkrywam. Nie lubię szortów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() |
#784 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#786 |
Zakorzeniona
|
Dokładnie. Ja wizyty ogólnie bardzo lubię, ale wtedy kiedy są zapowiedziane. Bo czasami naprawdę mam ochotę posiedzieć tylko z TŻ-tem albo przyszła do mnie przyjaciółka i nie chcemy więcej towarzystwa, a tu niezapowiedziany gość...
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36243985]O tyłkach mam takie samo zdanie jak o cyckach. Nawet napisałm o tym w wątku o rozwalającej modzie i odpowiedź była taka sama. Może nawet ty sama mi tak odpisałaś
![]() A i niestety muszę cię zmartwić, chociaż nie uważam gołego tyłka za niesmaczny, to swojego nie odkrywam. Nie lubię szortów.[/QUOTE] to tylko o nich świadczy. jeśli ktoś nie widzi w tym nic niestosownego, no to cóż, tacy ludzie także istnieją. równowaga musi być.
#788 |
Zakorzenienie
|
Ja mam znajomą, która przez pewien czas po prostu pukała do moich drzwi i "czeeść". No przecież jej nie wywalę, bo mi głupio. A najgorsze było to, że tak robiła w pierwszych dniach po porodzie. Potem ją chyba coś wzięło i zaczęła dzwonić do mnie z tekstem "śpisz?". No już nie spałam... chociaż parę razy powiedziałam, że tak, bo nie miałam siły ani ochoty na gadanie z kimkolwiek. Dziwi mnei taka nachalność a ja nie umiem powiedzieć komuś: "weź nie przychodź"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Konto usunięte
|
W jaki sposób to o kimś świadczy? Odsłonięcie tyłka/cycka świadczy o odsłonięciu tyłka/cycka. Nic więcej. Reszta pozostaje nadinterpretacją.
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36244640]W jaki sposób to o kimś świadczy? Odsłonięcie tyłka/cycka świadczy o odsłonięciu tyłka/cycka. Nic więcej. Reszta pozostaje nadinterpretacją.[/QUOTE]
wybacz, nie chce mi się tłumaczyć dorosłej osobie, co jest niestosownego i niesmacznego w pokazywaniu intymnych części ciała w miejscu publicznym, i nie chodzi mi o plażę, basen i inne tego typu ![]()
#791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Osobiście wolę podejście kobiet muzułmańskich, które zakrywają swoje ciało. Nie mówię o ekstremalnych przypadkach, jak w Arabii Saudyjskiej, tylko o czymś takim albo takim, niż ekstremalne świecenie tyłkiem albo cyckami. Oczywiście, jeśli chodzi o kierunki zasłanianie ciała vs odkrywanie ciała przez kobiety. Ja tam specjalnie się nie rozbieram, bo nie lubię świecić ciałem. Karmię tak, że nie rzucam ludziom cyckiem w oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko inne niż to, na które wysłałam CV, rekruter nie widział w tym problemu (jw: powinnam piać z zachwytu, że w ogóle chcą mnie zatrudnić, stanowisko nie ważne ![]() - firma zorganizowała 3-etapową rekrutację, normalnie jak na prezesa, jednocześnie oferując umowę śmieciową na pół etatu, nie powiem za jaką stawkę ![]() - w wymaganiach na stanowisko podana była biegła znajomość angielskiego; na rozmowie okazało się, że język nie przyda się w pracy w ogóle, ale ogłoszenie z językiem wygląda dużo poważniej niż bez więc firma sobie wpisała, a co ![]() - nie zapytano mnie w ogóle o doświadczenie/umiejętności, za to padła cała litania pytań z serii gdzie się widzisz za 5 lat?, - firma obiecała zadzwonić najpóźniej dziś do osób, które były na rozmowie i poinformować czy dostąpiły zaszczytu uczestniczenia w etapie namber 3. Oczywiście nie zadzwonili. Po jakiego więc grzyba obiecywali, nie uczciwiej było od razu powiedzieć, że zadzwonią tylko do osób, które przeszły? ![]() Jak mnie strrrrrasznie taka niesłowność, brak profesjonalizmu i zorganizowania wkurza to nie mam słów. Niech ich wszystkich szlag trafi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Intymność dla każdego oznacza co innego, ale jak widać nie wszyscy rozumieją. Edytowane przez 18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a Czas edycji: 2012-08-31 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36245136]Domyślam się co jest niesmacznego. Bocoludziepomyślą:rolleye s: Jeszcze nigdy nie spotkałam się z sensownym wytłumaczeniem tej kwestii. Zawsze jest coś w stylu "nie każdy chce oglądać cośtam". No albo takie jak twoje "nie chce mi się tłumaczyć".
Intymność dla każdego oznacza co innego, ale jak widać nie wszyscy rozumieją.[/QUOTE] no przecież napisałam poprzednio, że w świecie musi być równowaga, w końcu skądś biorą się te osoby z gołym tyłkiem i wylewającym się biustem ;-) są też tacy, którzy za zupełnie normalne będą uważać seks w miejscu publicznym, przy uciesze przechodniów, ich granica intymności chyba się zupełnie rozmyła ;-) ja to rozumiem, co nie znaczy, że muszę pochwalać epatowanie golizną w każdym miejscu. często też swoim ubiorem okazujemy szacunek otoczeniu, np. na ważną uroczystość, pogrzeb, egzamin - wyskoczysz w bikini, bo jest +40stopni? no właśnie. no ale cóż, takie czasy.
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#797 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Cała dyskusja zaczęła się od karmienia piersią przed wystawą sklepową. To też ma być brak szacunku? Dla kogo i kogo to w ogóle obchodzi? Uważam, że ludzie za bardzo próbują ingerować w osobiste sprawy innych ludzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36245612]Nikt nie mówił o pochwalaniu. Chodzi mi o to, że wyraźnie umieszczasz w gorszej kategorii ludzi, którzy nie podpasowali ci wyglądem. A to bynajmniej nie świadczy źle o tych ludziach. Między pochwalaniem a mieszaniem z błotem jest jeszcze wiele możliwych postaw.
Cała dyskusja zaczęła się od karmienia piersią przed wystawą sklepową. To też ma być brak szacunku? Dla kogo i kogo to w ogóle obchodzi? Uważam, że ludzie za bardzo próbują ingerować w osobiste sprawy innych ludzi.[/QUOTE] gdzie i kiedy takich ludzi zmieszałam z błotem? to, że coś mi się nie podoba, uważam to za niestosowne i niesmaczne nie znaczy, że mieszam z błotem. nie dopisuj sobie czegoś, co chciałabyś wyczytać z moich postów, ale z oczywistych względów nie możesz.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-08-31 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Konto usunięte
|
Pierwszy twój post w temacie gołych części ciała miał charakter prześmiewczy. O kobietach pokazujących twoim zdaniem za dużo pisałaś "panienki latające po mieście (...)". Słowo 'panienki' jest nacechowane pejoratywnie. Mieszanie z błotem natomiast oznacza krytykowanie, a nie da się zaprzeczyć, że krytykowałaś. Także nie, nie dopisałam sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zdrobnień. Są fajne w określonych przypadkach, w końcu po coś są w języku. Nie ma nic gorszego, jak nadużywanie takowych zdrobniąteczek dla udowodniesiunia swojej racyjki ![]() Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-08-31 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie to nie robi, że rodzina czy ktoś kogo dobrze znam widzi takie zdjęcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
U mnie na roku było takich sporo (dlatego tak mnie to dziwi i piszę o tym
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez --Olka-- Czas edycji: 2012-08-31 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36245800]Pierwszy twój post w temacie gołych części ciała miał charakter prześmiewczy. O kobietach pokazujących twoim zdaniem za dużo pisałaś "panienki latające po mieście (...)". Słowo 'panienki' jest nacechowane pejoratywnie. Mieszanie z błotem natomiast oznacza krytykowanie, a nie da się zaprzeczyć, że krytykowałaś. Także nie, nie dopisałam sobie.[/QUOTE]
każdą krytykę uznajesz za mieszanie z błotem? możesz sobie podać rękę z inną wizażanką z tematu o rozwalającej modzie ;-) to kolejny pogląd, który idealnie wpisuje się w ideę tego wątku oraz mnie niezmiernie dziwi ;-)
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-08-31 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit. Mnie dziwią strasznie mega poważni ludzie, którzy uważają oglądanie np. bajek Disney'a niezależnie od wieku, za infantylizm. Ja uwielbiam bajki Disney'a i właśnie oglądam Herkulesa ![]() Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-08-31 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Plus, że to była jedyna rekrutacja po której nie mówili, że zadzwonią czy napiszą --> w sensie - nie masz tej pracy; tylko rzeczywiście wysłali następnego dnia maila, czy ktoś przeszedł czy nie. Nie cierpię czekać na telefon, który nigdy nie zadzwoni ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36245800]Pierwszy twój post w temacie gołych części ciała miał charakter prześmiewczy. O kobietach pokazujących twoim zdaniem za dużo pisałaś "panienki latające po mieście (...)". Słowo 'panienki' jest nacechowane pejoratywnie. Mieszanie z błotem natomiast oznacza krytykowanie, a nie da się zaprzeczyć, że krytykowałaś. Także nie, nie dopisałam sobie.[/QUOTE] Gołe poślady i cyce też są nacechowane, że tak to określę pejoratywnie (co ja za konstrukcje dziś tworzę?), tzn. kiedyś tak po ulicach chodziły tylko iwki. Dopowiedz sobie resztę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.