Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-31, 20:53   #3511
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Zoska hehe chyba mnie puszcza, bo nabieram ochoty

A w ogóle dziś zrobiłam zdjęcie włosów ( dodałam do albumu ) i wydaje mi się, że od jakiegoś czasu to wcale mi nie rosną mam nadzieję, że w Niemczech coś ruszą, tam co roku zauważam przyrost i szybko widoczny odrost.
Teraz może nie widzę dlatego, że mam kolor zbliżony do naturalnego i już ponad 3 miesiące nie farbuję ale dumna z siebie jestem
Stary 2012-08-31, 21:01   #3512
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
ZOksa sto procent racji co do alkoholu właśnie kusi mnie desperados chyba sobie szczęlę jednego, bo kupiłam dziś dwa
Jakoś nie podeszły mi desperadosy. Jakoś nie mój smak. Zdecydowanie wolę redsa żurawinowego ;p

Właśnie 5km za mną- ale zapieprzałam. Średnio jadę ok.20minut tak ok. 15-17km/h a tutaj średnio po 20km/h i poniżej 15minut. Nałożę jeszcze jedną warstwę lakieru i dalej wsiadam ;p

Co do alkoholu i kalorii to tez nie liczę ;p poza tym teraz o wiele mniej pije ;p po prostu mi sie nie chce. Choć myślę, że jak wyprowadzę się z domu to będę przesadzać z piwem, bo bardzo lubię takie lekkie ;p Jak jechałam ze znajomymi nad jezioro to zaraz po śniadanku zaczynałam pić a kończyłam wieczorem
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:02   #3513
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

A w ogóle dziś zrobiłam zdjęcie włosów ( dodałam do albumu ) i wydaje mi się, że od jakiegoś czasu to wcale mi nie rosną mam nadzieję, że w Niemczech coś ruszą, tam co roku zauważam przyrost i szybko widoczny odrost.
Teraz może nie widzę dlatego, że mam kolor zbliżony do naturalnego i już ponad 3 miesiące nie farbuję ale dumna z siebie jestem
Też bym sie piwa napiła ale nie mam a w piżamie do sklepu nie pojade
Medzik ja też nie widze swojego odrostu a mam 9-cio miesięczny chyba najdłużej ile nie farbuje i dobrze mi z tym
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:06   #3514
meeedzik
Zakorzenienie

Lady redsiki tez lubię, ale najbardziej cytrusowe ale z mocniejszych to desperadosy za to nienawidzę zwykłego piwa

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cocktail no a ja mam ale się zastanawiam i zastanawiam i nie wiem co robić czy na jutro sobie zostawić, bo w sumie dziś sama nie wiem czy tak bardzo chcę wypić niezdecydowana jestem

Ja mam nadzieję, że też nie będę musiała farbować tyle co Ty jak na razie odrostu nie widzę, to znaczy jest ale nie odznacza się bardzo i nie przeszkadza mi to
Mnie czeka podcięcie, bo widzę po zdjęciach, że końce nie są już tak fajnie jak miesiąc- dwa temu ale to dopiero jak z Niemcowni wrócę
Stary 2012-08-31, 21:20   #3515
bialaczekoladka
Zakorzenienie

meedzik o mamo ale Ci urosły włosiskaaaa
ile juz zapuszczasz?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:23   #3516
heroine86
Zakorzenienie

Hej

Nie mam weny do pisania, bo trochę mnie rozkłada w pracy myślałam, że ducha wyzionę, tak mi słabo było przyszłam do domu to poszłam spać i spałam do 18.30... wstałam i dosłownie mnie trzęsie, nie mogę usiedzieć, bo mi się w głowie kręci właśnie wypiłam Coldrex i chyba pójdę spać

Żelka jestem jestem ledwo żywa...

Madziu, śliczne masz te włoski i wydaje mi się, że jednak trochę urosły
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:30   #3517
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko no coś Ty mi się wydaje, że one ciągle takie same są
A zapuszczam/dbam jakoś od lutego, wtedy zaczęłam przygodę z olejami teraz trochę odpuściłam przez wakacje nie mam czasu, dziś od dłuższego czasu miałam maskę z olejem. Ostatnie podcięcie było w marcu.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Heroine dziękuję ale ja bym chciała jeszcze dłuższe

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Heroine oj biedna ratuj się Coldrexem mojego Tż też cos zaczyna brać już mówi, że zaczyna bolec go gardło.
Stary 2012-08-31, 21:32   #3518
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Wpadłam napisać że żyje i mam stresa!!! chce mieć to już za sobą Chce niedziele trzymajcie za mnie jutro kciuki całuje Was mocno****
to już jutro???? Jesteśmy z Tobą!!!
Stary 2012-08-31, 21:34   #3519
heroine86
Zakorzenienie

Milenko, dużo szczęścia i miłości na Nowej Drodze Życia!!!! trzymaj się tam jutro, nie stresuj niczym, bo wszystko się dobrze ułoży, zobaczysz przytulam Cię mocno

Cytat:
Heroine oj biedna ratuj się Coldrexem mojego Tż też cos zaczyna brać już mówi, że zaczyna bolec go gardło.
a Ty już się dobrze czujesz? nie boli nosek?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-31, 21:37   #3520
Ladywithweapon
Zadomowienie

Meedzik ale masz piękne włosy! Ja teraz żałuję, że tak mocno podciełam (miałam już w połowie łopatek a opitoliłam tak lekko za ramiona...), ale ładnie mi odzyły i sie układają. I tak rzadko bywam u fryzjerki. Więc dbaj o nie ) Ja dwa lata temu miałam takie, ze za ucho nawet bym ich nie założyła :P Jakoś lubiłam się w krótkich (zrobię może kiedys fotkę z mojej legitymacji to zobaczycie jaka powaga ) a potem zaczęłam zapuszczać. Teraz niech rosną- na starość będę krótkie nosić ) Liczę, że będą za łopatki na studniówkę, żebym mogła coś z nimi porobić (do stycznia jeszcze trochę czasu;p). I w sumie ostatnio walnęłam sobie farbę na włosy ;p Najpierw szamponetką, potem w piance, a teraz kremową. Tylko ja lubię moje ciemniejsze włosy ;p Ostatni raz farbowałam się przed wakacjami- nie widać ani odrostów ani nic,bo trochę farba zeszła, poza tym strasznie się nie różniła od moich poprzednich (choć każdy zauważył zmianę- normalnie każdy się pytał się się farbowałam ).

Ja ciągle teraz patrze na swoje pazurki. Chce zmienić kształt z półokrągłych na proste. Myślę, że potem będę robić frencza do szkoły

I 10km za mną :P Według komputerka spalam coś powyżej 200kcal choć zapewne z tym różnie bywa. Teraz kąpiel i coś włączę do snu
Stary 2012-08-31, 21:38   #3521
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine ja już dobrze, tyle że katar mam dalej ale u mnie to normalka jak złapie katar na jesień to mam aż do wiosny

Milenko szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia
Stary 2012-08-31, 21:40   #3522
Ladywithweapon
Zadomowienie

Heroine do łóżka z kubkiem herbaty i się kuruj! Nie ma co teraz chorować :P I to jeszcze na weekend ;p

Milenko dużo szczęścia i w ogóle! Żeby było wam w życiu jak najlepiej! A co do jutra niech się wszystko uda- super impreza, piękna kreacja, zakochany on Oj żeby wam słońce zawsze świeciło!
Stary 2012-08-31, 21:40   #3523
mielnus
Wtajemniczenie

yeah....

u mnie jutro
I. bułka pełnoziarnosta + 1/2 serka wiejskiego + pomidor + kawa
II. jogurt naturalny 0% zmiknowany z dżemikiem wiśniowym (łyżka)
III. zupka mamina lub warzywka na patelnie (dzisiaj nie było jednak) lub makaron razowy + szpinak. Wersja 2 raczej będzie
IV. 2 jaja + warzywka z obiadu+ herbatka zielona

Dzisiaj troche szyłam. Dostałam od cioci płąszcz khaki i musiałąm sobie rękawki wydłużyć. Ona to taki mały bobek jest hehehe... Mam dużo fajnych rzeczy któe trzeba poprzerabiać. Korzystam z wakacji. A mój TŻ właśnie dorabia na urlopie jako kierowca. Wraca teraz z ludzmi z Holandii. Jutro się znowu widzimy. Ostatnio zaczął się bardziej starać. Troche musiałam go postraszyć i znowu wyluzował i stał się kochany. Jak dobrze że to ja mam władze. A u was to które strona rządzi?
Stary 2012-08-31, 21:43   #3524
meeedzik
Zakorzenienie

Lady ja za to od 17 roku życia rozjaśniałam i nosiłam platynę, do tego prostownica i suszarka codziennie, także trochę przeszły te moje kudełki teraz za to dbam o nie jak tylko mogę
Ja przeważnie nosiłam długość taką do ramion, tylko zawsze miałam mocno wycieniowane włoski teraz nic z nimi nie robię, tylko myję, one same sobie schną i tak wyglądają

A co do pazurków to ja najbardziej lubię wypiłowane w kwadrat noszę takie już od hohoho kupe lat możesz zobaczyć w mojej galerii ( link w podpisie )
Stary 2012-08-31, 21:49   #3525
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
I 10km za mną :P Według komputerka spalam coś powyżej 200kcal choć zapewne z tym różnie bywa. Teraz kąpiel i coś włączę do snu

Cytat:
Heroine ja już dobrze, tyle że katar mam dalej ale u mnie to normalka jak złapie katar na jesień to mam aż do wiosny
Może już taka Twoja natura ale dobrze, że już w miarę przeszło

Cytat:
Heroine do łóżka z kubkiem herbaty i się kuruj! Nie ma co teraz chorować :P I to jeszcze na weekend ;p
Dzięki właśnie zaraz zmykam się wygrzać tym bardziej, że jutro cały dzień pomagam koleżance na kortach tenisowych jakieś jedzonko trzeba przygotować, bo turniej jest a jutro ma być ładna pogoda z tego co widzę

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
A u was to które strona rządzi?
U nas jest związek partnerski, nie ma strony 'dominującej' bo pewnie każdy zawsze by chciał na swoją stronę przeciągnąć i wprowadzić swoje rządy ale tak na dłuższą metę się nie da tym bardziej, że my z TŻ-tem mamy charakterki
Stary 2012-08-31, 21:57   #3526
meeedzik
Zakorzenienie

U nas też jest związek partnerski nie ma jednej osoby "rządzącej" inaczej byłoby nam chyba ciężko tyle ze sobą wytrzymać
Stary 2012-08-31, 22:00   #3527
Ladywithweapon
Zadomowienie

Meedzik takie coś chce, tylko aż na takie długie nie będę mogła sobie pozwolić ;p Twoje oczywiście śliczne ;p i pięknie malujesz
Ja właśnie suszarkę używam jak idę na impreze, bo wtedy przed myje włosy i od razu układam- tak to bardzo rzadko A co do prostownicy to im dłuższe to tym mniej Mam jednak je proste, ale odgniatają się jak śpię to muszę czasem poprawić. Przy obecnym ścięciu jak chce je zostawić rozpuszczone to zawsze używam prostownicy. Jak miałam dłuższe to nawet zbierałam po bokach kilka włosków i spinałam z tyłu, żeby mi nic nie leciało i nie używac prostownicy Ogólnie teraz trochę zjechałam je farbowaniem, ale liczę, że nie za bardzo- codziennie teraz odzywka
I czekam, aż stare cieniowanie mi odrośnie. Zmieniłam fryzjerkę i mi mówiła, ze to strasznie niszczy włosy... Teraz obcinam na prosto

Heroine żeby ci przeszło ;*

Z tym rządzeniem w związkach to ja uważam, że ważny jest początek- żadna ze stron nie powinnam odpuszczać, żeby nie stać się właśnie ta nad którą się będzie dominowac- za czasem człowiek dojdzie do kompromisów, ale początki jak to początki- cięzkie są :P
Stary 2012-08-31, 22:43   #3528
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:

Super masz włoski i fajny kolorek szkoda je farbować

Ja wczoraj odrosta na czarno farbowałam, bo jutro idę na wesele

Oczywiście dzisiaj cały dzień w podróży dieta legła w gruzach

więc:

Kawa z mlekiem
otręby z gruszką, 100g twarogu
4 suchary z jajkiem, sałata z odrobiną piersi z kuraka, plaster sera
owocojogurt, kawa z mlekiem
60 g wafli popcornowych ok 220 (fajna alternatywa dla chipsów)
trochę banana

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 22:45   #3529
Ladywithweapon
Zadomowienie

W ogóle laski mam ciągle problem z moim ekseks. Zerwaliśmy już prawie rok temu- w październiku, a byliśmy razem prawie 2lata. W sumie to ja go rzuciłam (przestał się starać, dbać i w ogóle- wyjechał na studia i było coraz gorzej- robiliśmy szybciej nawet listy co nam leży w sercu i co zmienić, ale nie pomogło). Po samym zerwaniu (co było bardzo długie, bo z 2-3tyg.... masakra.... ile się naryczał itd. i nabłagał) i jego wielkiej rozpaczy odprowadził mnie do domu i potem dostałam smsa jakby chciał się zabić. Narobiłam szumu (telefony do wszystkich) i łaskawie dostałam odpowiedz od jego brata, żeby spadała, bo w końcu to ja go rzuciłam (no tak, ale nie znaczy, że przestało mi tak nagle zależeć i w ogóle). Potem w nocy w 5długich smsach wypomniał mi wszystko, żeby było tak, że to moja wina. Olałam to i zapomniałam. Naprawdę serio o nim nie myślałam- jakoś wyrzuciłam go z głowy. A tu po 3tyg zaczął mnie nękać. Telefony, smsy, maile itd. Masakra. Nic nie robiłam- liczyłam, że sobie odpuści, ale on wciąż. Sylwestra w końcu przeryczałam (głupie słowo koleżanki, a byłam taka rozwalona w środku, że masakra- ciągle bałam się, że zadzwoni, napisze czy cos takiego). Było nawet tak, że bałam się zostawać sama w domu- ciągle patrzyłam przez okno, bo pisał, że przyjdzie i nie odejdzie. Niby go znałam, ale po rozstaniu zobaczyłam, ze wiele potrafi (może nic by mi nie zrobił, ale nie chciałam go ani widzieć ani nic). W końcu w styczniu po kolejnych wiadomościach zadzwoniłam do niego i mu nawyrzucałam wkurzona. A ten mi dojechał jak się dało- nie wiem ile to prawda, ale mówił, że pisał z moimi znajomymi o mnie, że włamał mi się na fb i pocztę (masakra!), że nie powinnam nikomu ufać. Potem jeszcze tylko raz do mnie pisał (włączyłam gg, a jego szybciej usunęłam i nie wiedziałam kto to). Wydawało mi się, że jest wszystko ze mną ok, ale czuję się ciągle zjechana. W sumie codziennie coś o nim myślę- najchętniej bym mu to wszystko powiedziała, aby zrozumiał co mi zrobił i po ludzku przeprosił, a nie uważał, ze robił wszystko ok, że walczył o nas. No ale tyle co pisał w tych wiadomościach (nawet o tym ,że całował się z inna itp.), potem, że jest zadowolony, że zerwaliśmy, ze nasz związek był do niczego... Nie wiem- nie rozumiem dlaczego mam problem z dojściem do siebie. Boję się czasem, że go spotkam, a wręcz chyba na to czekam. Ostatnio zaryzykowałam i napisałam, żebyśmy się spotkali i wyjaśnili kilka spraw (trochę jest do powiedzenia), a usłyszałam "jestem szczęsliwy, ułożyłem sobie życie, daj mi spokój". No super. W druga stronę nie było tak łatwo. On nie potrafił tego zrozumieć. Ja mu nie dałam szansy na rozmowę, bo dla mnie było to za świeże- bardzo bolało po takim czymś. Może jakbyśmy odczekali to normalnie moglibyśmy się spotkać. Ciągle to we mnie siedzi- cały żal do niego o wszystko co mi zrobił po. O to, że nie pomyślał czego ja chce. A chciałam tylko spokoju. Nawet jak mi wysłał życzenia na 18 "zycze ci wszystkiego czego zechcesz" (jego wiadomości i tak po jakimś czasie odczytywałam jak już przeżyłam, ze ciągle pisze) to normalnie życzyłam sobie, zeby dał mi spokój.

I teraz nie wiem- może zrobic tak jak on i może wysłać mu po prostu wiadomośc o tym wszystkim, żeby zrozumiał co zrobił. Może chociaż tak to wyjdzie ze mnie. Wiem, że ma dziewczynę i nie chce do niego wracać ani nic, ale za bardzo to duszę w sobie. On poszedł dalej, ale mi nie dał takiej możliwości. Z racjonalnej strony wiem, że powinnam zapomnieć i nie pisać, ale z drugiej nie nalezy mi sie chociaż tyle po tym co on zrobił? Myślał, że mam to gdzieś, a ja czułam się strasznie- pomyślcie- osoba, której tak ufałyście itd. taka pierwsza miłość, myślałyście ciągle o niej przez 2lata nagle jakby was zdradziła- nie miał dla mnie czasu, wolał wypić, nigdy nie miał kasy potem na kwiatka, a szedł kupic sobie fajki i piwko. Strasznie mi z tym cięzko. Jeśli nie napisać to jak zapomniec o tym wszystkim? Po prostu jestem strasznie rozwalona.

Pisałam to już w innym dziale, ale pal dolicho ich- trzeba się na chwile postawić w mojej sytuacji, żeby to zrozumieć.
Stary 2012-08-31, 23:08   #3530
monika01011986
Zakorzenienie

hejka skarbeńki moje
W końcu mam czas! no i Wizaż działa! Wiecie że wczoraj w nocy znowu wizaż nie działał?? chciałam jakoś po północy wejść napisać do Was i w ogóle strona się nie chciała załadować :/ Mam nadzieje że dzisiaj nie wysiądzie tutaj nic
U mnie wszystko okej rozkręca mi się pomału okres i pewnie jutro mnie zaleje :/ w sumie to i tak odkąd biorę tabsy to okresy mam mniej obfite ale brzuch boli tak samo niestety :/ W ogóle to zauważyłam że jak mam tą 7-diową przerwę od tabletek to wtedy mnie głowa boli :/dziś brałam Ibuprom bo myślałam że mi pęknie...a gdy biorę tabletki to przez te 21 dni w ogóle mnie głowa nie boli. Także chyba jestem już na zawsze skazana na tabletki No i jestem przerażona pozytywnie tym jak mi cycki rosną wcześniej miałam maleńkie B a teraz mam spokojnie pełne C jest super!!! uwielbiam swoje "nowe" cycuszki hahahaha mój mąż też zachwycony! i najlepsze jest to że nadal rosną reszta ciała bez zmian Ale ja głupia jestem hehe z cycków się cieszę
Poza tym u mnie zimno! dziś tylko 18 stopni było! i normalnie zmarzłam na dworze! ale fajnie wolę marznąć niż jak było 40 stopni....
Weekend spędzamy tym razem w domu - będziemy dalej remontować. Ewentualnie na jakiś spacer z dziećmi wyjdziemy popołudniu ale ponoć ma padać więc raczej spacer nie wypali.
U mnie wszyscy już śpią mam spokój i cisze i czas dla Was

to tyle u mnie :P biorę się za odpisywanie

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
W ogóle laski mam ciągle problem z moim ekseks. Zerwaliśmy już prawie rok temu- w październiku, a byliśmy razem prawie 2lata. W sumie to ja go rzuciłam (przestał się starać, dbać i w ogóle- wyjechał na studia i było coraz gorzej- robiliśmy szybciej nawet listy co nam leży w sercu i co zmienić, ale nie pomogło). Po samym zerwaniu (co było bardzo długie, bo z 2-3tyg.... masakra.... ile się naryczał itd. i nabłagał) i jego wielkiej rozpaczy odprowadził mnie do domu i potem dostałam smsa jakby chciał się zabić. Narobiłam szumu (telefony do wszystkich) i łaskawie dostałam odpowiedz od jego brata, żeby spadała, bo w końcu to ja go rzuciłam (no tak, ale nie znaczy, że przestało mi tak nagle zależeć i w ogóle). Potem w nocy w 5długich smsach wypomniał mi wszystko, żeby było tak, że to moja wina. Olałam to i zapomniałam. Naprawdę serio o nim nie myślałam- jakoś wyrzuciłam go z głowy. A tu po 3tyg zaczął mnie nękać. Telefony, smsy, maile itd. Masakra. Nic nie robiłam- liczyłam, że sobie odpuści, ale on wciąż. Sylwestra w końcu przeryczałam (głupie słowo koleżanki, a byłam taka rozwalona w środku, że masakra- ciągle bałam się, że zadzwoni, napisze czy cos takiego). Było nawet tak, że bałam się zostawać sama w domu- ciągle patrzyłam przez okno, bo pisał, że przyjdzie i nie odejdzie. Niby go znałam, ale po rozstaniu zobaczyłam, ze wiele potrafi (może nic by mi nie zrobił, ale nie chciałam go ani widzieć ani nic). W końcu w styczniu po kolejnych wiadomościach zadzwoniłam do niego i mu nawyrzucałam wkurzona. A ten mi dojechał jak się dało- nie wiem ile to prawda, ale mówił, że pisał z moimi znajomymi o mnie, że włamał mi się na fb i pocztę (masakra!), że nie powinnam nikomu ufać. Potem jeszcze tylko raz do mnie pisał (włączyłam gg, a jego szybciej usunęłam i nie wiedziałam kto to). Wydawało mi się, że jest wszystko ze mną ok, ale czuję się ciągle zjechana. W sumie codziennie coś o nim myślę- najchętniej bym mu to wszystko powiedziała, aby zrozumiał co mi zrobił i po ludzku przeprosił, a nie uważał, ze robił wszystko ok, że walczył o nas. No ale tyle co pisał w tych wiadomościach (nawet o tym ,że całował się z inna itp.), potem, że jest zadowolony, że zerwaliśmy, ze nasz związek był do niczego... Nie wiem- nie rozumiem dlaczego mam problem z dojściem do siebie. Boję się czasem, że go spotkam, a wręcz chyba na to czekam. Ostatnio zaryzykowałam i napisałam, żebyśmy się spotkali i wyjaśnili kilka spraw (trochę jest do powiedzenia), a usłyszałam "jestem szczęsliwy, ułożyłem sobie życie, daj mi spokój". No super. W druga stronę nie było tak łatwo. On nie potrafił tego zrozumieć. Ja mu nie dałam szansy na rozmowę, bo dla mnie było to za świeże- bardzo bolało po takim czymś. Może jakbyśmy odczekali to normalnie moglibyśmy się spotkać. Ciągle to we mnie siedzi- cały żal do niego o wszystko co mi zrobił po. O to, że nie pomyślał czego ja chce. A chciałam tylko spokoju. Nawet jak mi wysłał życzenia na 18 "zycze ci wszystkiego czego zechcesz" (jego wiadomości i tak po jakimś czasie odczytywałam jak już przeżyłam, ze ciągle pisze) to normalnie życzyłam sobie, zeby dał mi spokój.

I teraz nie wiem- może zrobic tak jak on i może wysłać mu po prostu wiadomośc o tym wszystkim, żeby zrozumiał co zrobił. Może chociaż tak to wyjdzie ze mnie. Wiem, że ma dziewczynę i nie chce do niego wracać ani nic, ale za bardzo to duszę w sobie. On poszedł dalej, ale mi nie dał takiej możliwości. Z racjonalnej strony wiem, że powinnam zapomnieć i nie pisać, ale z drugiej nie nalezy mi sie chociaż tyle po tym co on zrobił? Myślał, że mam to gdzieś, a ja czułam się strasznie- pomyślcie- osoba, której tak ufałyście itd. taka pierwsza miłość, myślałyście ciągle o niej przez 2lata nagle jakby was zdradziła- nie miał dla mnie czasu, wolał wypić, nigdy nie miał kasy potem na kwiatka, a szedł kupic sobie fajki i piwko. Strasznie mi z tym cięzko. Jeśli nie napisać to jak zapomniec o tym wszystkim? Po prostu jestem strasznie rozwalona.

Pisałam to już w innym dziale, ale pal dolicho ich- trzeba się na chwile postawić w mojej sytuacji, żeby to zrozumieć.
Nie rozumiem jednej rzeczy... zerwałaś z nim i chciałaś spokoju, żeby nie truł Ci więcej tyłka. Chłopak w końcu to zrobił, ułożył sobie życie z inną a teraz Ty chcesz się z im spotkać i pogadać?? Po co Ci to?? Zamknij ten rozdział życia i zapomnij o tym. Po co znowu to roztrząsać? Dostałaś przecież to czego chciałaś - masz już spokój. Za co on ma Cie przepraszać? Skoro był taki beznadziejny i nawet na kwiatka było mu szkoda to chyba dobrze że nie jesteście już razem? Powinnaś zerwać z nim wszelkie kontakty i ułożyć sobie życie na nowo.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 23:17   #3531
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Wpadłam napisać że żyje i mam stresa!!! chce mieć to już za sobą Chce niedziele trzymajcie za mnie jutro kciuki całuje Was mocno****

nie stresuj sie, na pewno bedziesz ten dzien wspominac do konca zycia na pewno wszystko pojdzie dobrze

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Ladywithweapon - ja sądzę dokładnie to, co Monia. Daj spokój, jesli napiszesz, to znów wywołasz burzę, a jeszcze moze pomyslec, ze się z niego nie wyleczyłaś. Bądź ponad to - pokaż, że jego słowa nie robily na Tobie wrażenia, bo jak teraz się odezwiesz, to będzie triumfował, że jego śłowa jednak odniosły jakiś skutek. Plus, tez uwazam, ze skoro jest z inną dziewczyną, to nie warto pisac tymbardziej. Z tego co zauwazylam jesteś młodziutka, bardzo mocno przezywasz pewne sytuacje, ale uwierz mi, że z takich "tragedii" za 2 lata to się bedziesz smiac. Wiem z autopsji
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 23:17   #3532
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Nie rozumiem jednej rzeczy... zerwałaś z nim i chciałaś spokoju, żeby nie truł Ci więcej tyłka. Chłopak w końcu to zrobił, ułożył sobie życie z inną a teraz Ty chcesz się z im spotkać i pogadać?? Po co Ci to?? Zamknij ten rozdział życia i zapomnij o tym. Po co znowu to roztrząsać? Dostałaś przecież to czego chciałaś - masz już spokój. Za co on ma Cie przepraszać? Skoro był taki beznadziejny i nawet na kwiatka było mu szkoda to chyba dobrze że nie jesteście już razem? Powinnaś zerwać z nim wszelkie kontakty i ułożyć sobie życie na nowo.
Wiedziałam, że pojawią się takie głosy, a pisałam tutaj, żeby tego uniknąć. Po co mi mówisz rzeczy oczywiste- głupia nie jestem i wiem jak to wygląda. Pisałam po co. Zamknęłam go od razu po rozstaniu, a przez jego nękanie znowu się otworzył i nie chce się zamknąć. Nie chce teraz nękania, a zwykłej rozmowy, gdzie wszystko do końca wyjaśnimy. Chciałam tez wtedy spokoju, a go nie dostałam. Za co ma mnie przepraszać? Za to co zrobił po. Przecież po rozstaniu można się normalnie zachowywać. I nawet byłam w innym związku, ale nic z tego nie wyszło (nie pasowaliśmy do siebie). Z tymi kwiatkami to raczej chodziło, że zawsze jakiegoś dostawałam- jakoś się starał, a potem nic- olał to.

Nie mam z nim żadnego kontaktu, od w sumie stycznia, kiedy z nim gadałam. No chyba, że liczyć krótka rozmowę na gg jak nie wiedziałam kto pisze.
Stary 2012-08-31, 23:18   #3533
pipson
Zadomowienie

medzik, sliczny kolor rosną rosną!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 23:23   #3534
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Monia Remont w ciągłym ruchu widzę. To dobrze, niedługo już wszystko mieć urządzone będziesz Odżyłas w tych Niemczech! Nie wiem, czy to przez obecność męża, czy przez inny kraj, ale na dobre Ci to wyszło. No i super, kurs zaczniesz to będziesz perfect mowić po niemiecku
no ten remont to do końca roku nie skończymy w takim tempie :/ no ale cóż zrobić kiedyś się w końcu uda to skończyć
Faktycznie odżyłam tutaj i to bardzo! Myślę że wszystko ma na to wpływ - i mąż i inny kraj, język. Zaczęło się takie prawdziwe życie w którym jesteśmy zdani tylko a siebie, bo rodzina daleko od nas. I w sumie to też jest fajne że nie ma tu rodziny - mamy luzik i nikt nam sie nie wtrąca Kurs to raczej jak skończę to będę dopiero mówić po niemiecku i wątpię że perfekt hehe ciężko mi on wchodzi do łba :P

A co u Ciebie? Pracujesz jeszcze? czy jednak zwolnili cie? Pewnie pisałaś ale musiałam to gdzieś ominąć :/ przepraszam
Jak z TŻ ??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-31, 23:36   #3535
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
meedzik o mamo ale Ci urosły włosiskaaaa
ile juz zapuszczasz?
Też mi się wydaje że urosły jej wlosy...

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:

Poszalałaś, brawo!

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
Ostatnio zaczął się bardziej starać. Troche musiałam go postraszyć i znowu wyluzował i stał się kochany. Jak dobrze że to ja mam władze. A u was to które strona rządzi?
No to super Widzisz, wszystko się zaczęło układać Oby jak najdłużej
Ja się nie wypowiadam co do tego, która strona rządzi, bo to się tak nie da, zbyt pokopany związek

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 23:38   #3536
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam, że pojawią się takie głosy, a pisałam tutaj, żeby tego uniknąć. Po co mi mówisz rzeczy oczywiste- głupia nie jestem i wiem jak to wygląda. Pisałam po co. Zamknęłam go od razu po rozstaniu, a przez jego nękanie znowu się otworzył i nie chce się zamknąć. Nie chce teraz nękania, a zwykłej rozmowy, gdzie wszystko do końca wyjaśnimy. Chciałam tez wtedy spokoju, a go nie dostałam. Za co ma mnie przepraszać? Za to co zrobił po. Przecież po rozstaniu można się normalnie zachowywać. I nawet byłam w innym związku, ale nic z tego nie wyszło (nie pasowaliśmy do siebie). Z tymi kwiatkami to raczej chodziło, że zawsze jakiegoś dostawałam- jakoś się starał, a potem nic- olał to.

Nie mam z nim żadnego kontaktu, od w sumie stycznia, kiedy z nim gadałam. No chyba, że liczyć krótka rozmowę na gg jak nie wiedziałam kto pisze.

Ty coś nadal do niego czujesz?
Ja bym miała głęboko gdzieś jego przeprosiny, wszelkie wyjaśnienia. Najważniejsze żeby dał mi spokój. A skoro po rozstaniu nie zachowywał się normalnie to tym bardziej powinnaś wiedzieć że dobrze zrobiłaś zostawiając go bo koleś ma nie równo pod sufitem. No i co chcesz z nim wyjaśniać? Dlaczego Cie nachodził itd? dlaczego się tak zachowywał a nie inaczej? kochał cie a Ty go zostawiłaś i jeszcze przeprosin oczekujesz? Daj sobie spokój.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-31, 23:43   #3537
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
Kawa z mlekiem
otręby z gruszką, 100g twarogu
4 suchary z jajkiem, sałata z odrobiną piersi z kuraka, plaster sera
owocojogurt, kawa z mlekiem
60 g wafli popcornowych ok 220 (fajna alternatywa dla chipsów)
trochę banana
Jak na "dietę podróżną" to ładna

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Oj tak, też jestem tego zdania. Trochę sprzeczności widzę w rozumowaniu Lady. Nie żyj przeszłością, tylko żyj dla przyszłości, a będzie w porządku

Stary 2012-08-31, 23:45   #3538
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ale wy piszecie niestety nie dam rady przeczytać Was bo brak czasu . Ale melduje że będę coraz mniej się wypowiadać bo teraz urlop będę mieć .
A tak poza tym wszystko po staremu staram się trzymać diety codziennie jeżdżę na rolkach !! )

Moniaa pisz częsciej bo brakuje Twoich postów i super że się tak układa ! Teraz Oskar do przedszkola idzie cieszy się już ? a Młodszy Synek jak tam ? dalej tak rozrabia
Oooo urlopik zaczynasz? no i co będziesz robiła?

Kochana pisałabym częściej ale nie mam kiedy dzieci, mąż, dom.... no i remont. Od 10 września na kurs idę to już w ogóle będę rzadko tu zaglądać :/ No Oskar do przedszkola od 10 września idzie razem z Kolinem Cieszą się obydwoje i doczekać się już nie mogą rozrabiają nadal.... i chyba jeszcze gorzej :/ nawet się już mojego męża nie słuchają!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-31, 23:47   #3539
zooska
Zakorzenienie

Monia Łapię prace dorywcze teraz pracuję, przy Wratislavia Cantans, to do 11.09 potem 15 wyjeżdżam do Bułgarii z Tż na 12 dni Jak zdam poprawki of cors
Uczę się, pracuję, imprezzzzzuję jak to ja A z Tż...ech sinusoida Raz jest niebo, a raz masochiści by wejść nie chcieli do naszego domu. Także naprawdę ciężko cokolwiek powiedzieć. Staramy się, aby było dobrze, ale znowu z Tż jest gorzej i popada w nałóg, więc naprawdę szarpanina.
A u Ciebie super, że tak się ułożyło Będę trzymać kciuki za dalszy rozwój, oczywiście dobry, związku!

Stary 2012-08-31, 23:49   #3540
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde jak ten czas zleciał!!! To już jutro!! Strasznie Ci zazdroszczę ślub to fajna sprawa na pewno będziesz bosko wyglądała!!! Czekamy a foteczki rzecz jasna
No i Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia!!! dużooo miłości, szczęścia, pieniędzy i gromadki dzieci!!!!
Trzymam kciuki aby wszystko jutro odbyło się bez problemów no i za Ciebie kochana żebyś nie płakała za mocno bo makijaż rozmażesz buziaki!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości