|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przykro mi ale tego wlasnie niewiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zadomowienie
|
tak rozmowa była
![]() przyszedł i jakby nigdy nic: no cześć co tam itp. myślałam że mie rozsadzi. takie bleble przez kilka minut. patrze przyszedł z jakąś reklamówką z reeserveda, myślę sobie co tam ma ![]() ![]() on do mnie: otwórz oczy. otwieram, a on przede mną z pierścionkiem i pyta: kochanie czy zostaniesz moją oficjalną narzeczoną? słuchajcie zatkało mnie. ![]() ![]() oczywicie zgodziałam się. później wyjaśnił mi, że nie odzywał sie bo miał faktycznie dużo pracy. a w niedzielę nie przyjechał, bo na czas pierścionka nie zrobili i dopiero wczoraj odebrał. ![]() jestem szczęśliwa ![]() druga sprawa oczywiście do bani, ale teraz się jakos nie przejmuję tym. zniosę to z godnością ![]() Cytat:
![]() zmykam teraz, bo jadę do foniatry, później zakupki i biblioteka. zeby mnie tylko brzuch nie bolał za bardzo. miłego dnia do zobaczia wieczorkiem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziorko to że nie chciała ci powiedziec nie oznacza że są złe, chodzi o kase, przeciez musisz zapłacic za wizyte, na której lekarz zinterpretuje te wyniki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
GRATULACJE ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
Ale super! ![]() ![]() To było piękne ![]() Wczoraj mialam dzien pelen wrazen ,nawed nie mialam kiedy na wizaz zajzec... Wszyscy mnie zaskoczyli,TZ przyjechal z zakupow i przywiozl mi serduszko- bombonierke oczywiscie prawie wszystko juz zjadlam ![]() Dzwonili znajomi ,mama, brat,wszyscy pamietali... ![]() Nawed wieczorem jak zeszlam do babci dostalam wielgachną czekolade ![]() Przyjechala kolezanka ktorej nie widzialam jakies 2 miesiace moze wiecej - juz dawno nikt nie zrobil mi takiej niespodzianki ![]() A w nocy jak tesciowa przyszla z pracy-troche jej bylo glupio bo rano zapomniala ale zlozyla mi zyczenia i wiecie czego mi pozyczyla... Wnusia ![]() czemu kazdy pyta tylko o jedno... Dzien ogolnie zlecial fajowo ![]() Nawed u mojego pieska bylam kochanego - ale ja wysciskałam ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-06 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny, adatko to wszytskiego najlepszego choc nie pamietam z jakiej okazji. Spełnienia marzen. Rozumiem cie co czujesz jak wszyscy dzidziusia ci zycza nam tez tak mówia bo córki nam zycza bo synka juz mamy i to tez nie jest miłe bo nie udaje nam sie ot tak chop siup zajść.
Byłam dzis przed 8 na USG pani doktor powiedziała ze owu nie widac ale miałam jakis tam płyn który by wskazywał na owulke wiec cos tam moze jednak było. Powiedziała zebym z tymi wynikami do niej sie zapisała no i z wynikami męża jutro idzie strasznie sie stresuje z tego powodu czy z nim wsyztsko dobrze, ale jesli okarze sie ze oki to doktor powiedziałą ze mnie troche pod stymuluje wiec jakas nadzieja jeszcze jest. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a okazji jako takiej nie było miałam poprastu imieninki ![]() ![]() ![]() Moze jeszcze owulka bedzie ,ktory to twoj d.c ? dziwne nie ,wszystkim ta owulacja tak szwankuje -co sie wogole dzieje -szok ![]() -mam nadzieje ze z meza wynikami bedzie dobrze -to chociaz tyle mniej sie bedziesz martwic. A ciekawe co bedzie u mnie ![]() ![]()
![]() |
#3489 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiem Madziu że nie możemy wątpić ale sa takie dni gdzie powoli zaczyna mnie wszystko przerastać. Cytat:
Yoolia, mam nadzieje że borowanie nie będzie bolało, mnie już dzisiaj nic nie boli tylko tak jakoś dziwnie zaplombowała mi jedynki że czuje się jakbym miała sztuczną szczękę, mam nadzieje że to uczucie przejdzie ![]() Cytat:
bb-m, wyniki badań odbiera się w recepcji ? adatko, wszystkiego najlepszego z okazji imienin, życzenia spóźnione ale szczere i prosto z serducha ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Adatka - wszystkiego naj naj!!! Spelnienia marzen
![]() m@gdal@n@ - GRATULACJE!!!!! Ale fajnie. Dziewczyny - powiedzcie mi prosze czy to tylozgiecie macicy to cos groznego? Czy bede miec problemy z zajsciem w ciaze? Czy ktoras z Was tak ma? Bo chyba zamiast mnie uspokoic lekarz to mnie zmartwil.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie na tym nie znam ,ale wiem jak moja kolezanka miala tylozgiecie to lekarz jej powiedzial ze z zajsciem w ciaze nie bedzie problemow ,ewentualnie moze pozniej miec cesarke.-ale dokladnie nie wiem tylko tyle co ona mi mowila. Moze inne dziewczyny bedą wiedziec dokladniej.
![]() |
#3493 |
Rozeznanie
|
Madziorka wyniki odbiera się w archiwum, możesz zabrać oryginał, ale możesz poprosić o ksero. Jeśli masz wizyte, to wyniki bedą w karcie u lekarza.
Tak, jak już pisałam, mi wszystkie wyniki panie podawały przez telefon, oprócz wyników badania nasienia, bo te podobno musi zinterpretowac lekarz.
![]() |
#3494 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam w południe!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może jedank nie. Termometr elektroniczny Brauna (polecony przez naszą koleżankę z bociana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak wogóle to jak po rozmowie z TŻem? Mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśniliście i jest już ok ![]()
![]() |
#3495 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=65175 Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() ![]() dzis jest juz troche lepiej jesetm hapy bo TZ ma jutro wolne ![]() ![]() M@dzia gratuluje ![]() ![]() aha umowilam sie dzis do gin na 22 dopiero ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Jukolku widze że wrócilas do swojego starego awatorka
![]() To dobrze ze dzisiaj jest juz lepiej ![]() ![]()
#3498 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale widze ze Ty tez masz stary ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Adatko spóźnione ale szczere życzenia fasolinkowe, abyś już nie musiała długo czekać i zaciążyła nam tutaj jak najszybciej, poza tym zdrówka, miłości i czego sobie zapragniesz ![]()
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to zauwazylam ze mamy duzo wspolnego ihihihihh kindziu dzieki za zyczonka buziaczek ode mnie ![]()
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
kurcze caly czas o tym mysle ale zapominam napisac
![]() Agaciu wszytkiego naj naj spelnienia marzen i oczywiscie wiesz czego Ci zycze ![]() ![]() Kolejana wspolna rzecz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
zadzwoniłam jeszcze raz i pani mi podała wyniki przez telefon. Wyniki są chyba dobre po za FT3- 4,33 a norma jest 1,5 - 4,1.
no i ciekawe co z moją owu której nadal nie ma , bo wynik badania prolaktyny jest idealny, progesteron mam 1.1, zobaczymy co jutro ginka mi powie. Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-06 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Wtajemniczenie
|
Wklejam Wam na chwilkę zdjątka moich siostrzenic, żeby przesłaś fluidki pozytywne
![]()
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tobie kochana tez dziekuje za życzenia -mam nadzieje ze wszystkie sie spełnią ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe co jeszcze mamy wspolnego-podobnego hihihihihihih ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Wtajemniczenie
|
Moment bo wysłałam wiadomość bez zdjęć
![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez kindzia1984 Czas edycji: 2007-02-07 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
o matko jakie cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem oszlała na ich punkcie
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.