|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D
eee, nie mogę odtworzyć
|
|
|
|
#4502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D
hej
![]() Cytat:
![]() czy tylko mnie denerwuje, że mało kto potrafi w filmikach przejść do rzeczy, tylko zanim zaczną, muszą pomlaskać,poprzewracać oczami i ze 100 razy pogłaskać po włosach, co mnie zniechęca. |
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pier.. jak mnie Tż wkur.. wrrrr
W końcu jaśnie pan raczy oddzwonić i poinformować mnie, że nie poszedł dzisiaj do pracy, wziął sobie urlop, od rana sobie pije z kolegą w domu i mu się film urwał rozłączyłam się, bo nie mogłam słuchać jego bełkotu
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laski
nie nadrabiam wątku od kiedy mi wyłączyli neta w pracy gdyby nie tel to w ogóle nie wiedziałabym co się na świecie dzieje ![]() Miki, nie dziwię się... ja już czuję co będzie się dziś działo... idziemy zaraz na imieniny mojej przyjaciółki, Tż niby nie pije.. ale jak złapie cug to masakra... oby mnie nigdzie nie ciągnął później bo czuję się dziś jak pasztet do potęgi n-tej chyba dostanę @ bo czuję się gruba, mam pryszcze i wszystko mnie swędzi.. ![]() całą noc padało u mnie i pada nadal... makabra.. na imprezę idę w kaloszach i parce ![]() byłam dziś w galerii... jeju jakie super rzeczy są w Reserved
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
blondyna nie tylko w reserved
boze chcialabym miec tak z 5 tys, zeby tylko wydac na ubrania Miki nie dziwie ci sie, moj akurat nie pije ale tez zdazylo mu sie tak "zniknac"
|
|
|
|
#4506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jutro też idę z Tż na imprezę i na pewno tez będą ofiary w ludziach, ale tak dawno nigdzie nie byliśmy, że pozwalam mu się trochę upodlić ![]() też mam @ i brzuch mam jak w kolejnej ciąży, a tak zależało mi żeby dobrze wyglądać |
|
|
|
|
#4507 |
|
Zadomowienie
|
Mój miałby już zagwarantowaną poważną rozmowę, bo - pewnie wyjdę na stetryczałego zgreda - mam bardzo ograniczoną tolerancję jeżeli chodzi o takie "biesiadowanie".
Jantar stosuje się raz dziennie? |
|
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4509 |
|
Zadomowienie
|
Na skórę głowy raz, włosy możesz psikać kilka razy
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam znad morza. Było super
poza tym się nieźle opaliłam
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najładniejsza fryzurka to moim zdaniem połączenie 1 i 4
|
|
#4512 |
|
Zadomowienie
|
http://farm9.staticflickr.com/8312/7...18d1441e_b.jpg jaka śliczna - jak laleczka.
Za 11 dni zrobię zdjęcie porównawcze bo odnoszę wrażenie, że moje włosy rosną szybciej niż zwykle. Albo pokrzywa, skrzyp i CP naprawdę działają, albo przynajmniej jest to świetne placebo.
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie wstaw zdjęcie efektu końcowego
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Zrobiłam sobie dziś niedzielę, zero ćwiczeń, za to alkohol na smutki i dwie pizze. Brawa dla mnie! ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Hm, może zrobię jakieś lekkie ćwiczenia jednak, już minęły dwie godizny od jedzenia
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj uraczyłam się kawą z 4 łyżkami miodu i piwem na śniadanie, a potem zeżarłam 2 czekolady Milki. Cóż poradzę, że słodycze traktuję jako jedyne skuteczne antydepresanty. |
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dziś tak śliskie włosy, że wszystko z nich zjeżdża
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Bellitudo nie smuć się, podobno nie ma tego złego... chociaż sama nie wiem
ja dzisija nałożyłam w końcu olej na włosy - ze słodkich migdałów, po kilkumiesięcznej przerwie ![]()
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
w koncu piatek,weekend ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- ale mialam dzis ciezki dzien w pracy,jak wracałam do domu to same mi łzy lecialy |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4521 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdziłam. jak przyniosłam do domu szczur chodził po pokoju a pies trząsł się.. ze strachu. Później ich "poznawałam" to szczur był ciekawy, pies uciekał z podkulonym ogonem. Teraz psina zagląda do klatki, ale szczur kompletnie się go nie boi. A psina zagląda do klatki z odległości metra, bo boi się podejść bliżej. Ah ten mój terier. Czyli będzie dobrze ![]() Cytat:
Przeszukałam dziś wszystkie fora, fundacje, allegro, do adopcji w moich rejonach kompletnie nic. A na allegro ludzie sami hodują szczury i chcą za nie kosmiczne pieniądze. Wzięliśmy z zoologicznego, bo TŻ się napalił i już nie chciałam mu odmawiać. W końcu to jego szczur, ale zadowolona z siebie nie jestem. Ciężko o takiego szczura do adopcji. Cytat:
Kupiłam w tesco klatkę dla chomika wyciągnęłam tunele bo by się zaklinował, i jest gdzieś taka jak Twoja, może trochę mniejsza. W zoologicznym ludzie oszaleli i chcieli po 150 zł za klatkę dla szczura O_o kupiłam w tesco na samie za 60 z poidełkiem, domkiem, miseczką i jestem zadowolona. Z domku pewnie wyrośnie,ale trudno. Ważne że klatka jest.Cytat:
Oj też nie lubię kiedy ktoś tak robi. Ja zawsze swojego proszę o odpisywanie mi na smsy. Mamy taką umowę że może napisać "piję z kolegą tu i tu i nie będziemy teraz pisać bo jestem zajęty" i ja zrozumiem że dyskusja na temat koszenia trawy może poczekać, niż mnie olewał. Wtedy wiem że mam się nie martwić bo się dobrze bawi. Cytat:
Cytat:
Ojej
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2012-08-31 o 21:40 |
||||||
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
pomylilam sie i musialam robic od nowa przez to siedzialam 2 h dłuzej
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Nadszedl taki czas ,ze musze kupic 1 podklad w zyciu,mam przebarwienia i szara zmeczona cere plus since pod oczami.Czy krem typu BB bedzie lepszy niz zwykly podkład? ja sie nie znam:/ |
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super Mój na początku miał tunel, mały był, więc bez problemu przez niego śmigał Dokładnie
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Mój na szczęście mi takich numerów nie robi, jak gdzieś idzie z kumplami to mi daje informację i jak wróci w środku nocy to też wysyła smsa, żebym się nie martwiła.
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Miki, a może sprawisz sobie szynszylkę?
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne są, ale potrzebują większej klatki. Moja jest na takiego urwisa za mała
|
|
|
|
#4526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
astra
Możesz spróbować z tymi kremami, najlpeiej zamów sobie próbki. Albo posuzkaj jakiegoś podkładu, z Pharmacerisa są dwa dosyć lekkie-matujacy i nawilżający, popytaj o póbki w aptece. Lubiłam też Revlon Photoready, nie jest mocno kryjący, dosyć lekki. Tylko ma sporo drobinek. |
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Maryha a jaką szczurek ma ściółkę?
|
|
|
|
#4530 |
|
Konto usunięte
|
Je koniecznie trzeba trzymać przynajmniej po dwie, inaczej mają depresję
, no i drogie są, potrafią też wyrządzić sporo szkód.Mój brat ma parkę, jakiś czas temu urodziły im się małe, przełażą między prętami klatki i buszują po domu Są takie słodkie---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- rozmarzyłam się o drugim zwierzaku, ale mój pies pewnie by go pożarł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

W końcu jaśnie pan raczy oddzwonić i poinformować mnie, że nie poszedł dzisiaj do pracy, wziął sobie urlop, od rana sobie pije z kolegą w domu i mu się film urwał
rozłączyłam się, bo nie mogłam słuchać jego bełkotu
chyba dostanę @ bo czuję się gruba, mam pryszcze i wszystko mnie swędzi..