Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-31, 17:39   #4501
malina19
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D

eee, nie mogę odtworzyć
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 17:53   #4502
Mitonic
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D

hej
Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Dobra jedynka wygrywa, koleżanka też za jedynką
Dzięki, dzięki Spróbuje je jeszcze podkręcić oprócz tego, ale z tym u mnie ciężko
1

czy tylko mnie denerwuje, że mało kto potrafi w filmikach przejść do rzeczy, tylko zanim zaczną, muszą pomlaskać,poprzewracać oczami i ze 100 razy pogłaskać po włosach, co mnie zniechęca.
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 18:31   #4503
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ja pier.. jak mnie Tż wkur.. wrrrr piszę do niego smsy od rana, dzwonię, żadnego odzewu W końcu jaśnie pan raczy oddzwonić i poinformować mnie, że nie poszedł dzisiaj do pracy, wziął sobie urlop, od rana sobie pije z kolegą w domu i mu się film urwał rozłączyłam się, bo nie mogłam słuchać jego bełkotu

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 18:44   #4504
blondyna789
Zakorzenienie

cześć laski

nie nadrabiam wątku od kiedy mi wyłączyli neta w pracy gdyby nie tel to w ogóle nie wiedziałabym co się na świecie dzieje

Miki, nie dziwię się... ja już czuję co będzie się dziś działo... idziemy zaraz na imieniny mojej przyjaciółki, Tż niby nie pije.. ale jak złapie cug to masakra...

oby mnie nigdzie nie ciągnął później bo czuję się dziś jak pasztet do potęgi n-tej chyba dostanę @ bo czuję się gruba, mam pryszcze i wszystko mnie swędzi.. najgorsze , że ostatnio nie zapisywałam @ i tera będzie niespodzianka

całą noc padało u mnie i pada nadal... makabra.. na imprezę idę w kaloszach i parce

byłam dziś w galerii... jeju jakie super rzeczy są w Reserved
Stary 2012-08-31, 18:52   #4505
n0emi
Zakorzenienie

blondyna nie tylko w reserved boze chcialabym miec tak z 5 tys, zeby tylko wydac na ubrania

Miki nie dziwie ci sie, moj akurat nie pije ale tez zdazylo mu sie tak "zniknac"
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 18:54   #4506
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
cześć laski

nie nadrabiam wątku od kiedy mi wyłączyli neta w pracy gdyby nie tel to w ogóle nie wiedziałabym co się na świecie dzieje

Miki, nie dziwię się... ja już czuję co będzie się dziś działo... idziemy zaraz na imieniny mojej przyjaciółki, Tż niby nie pije.. ale jak złapie cug to masakra...

oby mnie nigdzie nie ciągnął później bo czuję się dziś jak pasztet do potęgi n-tej chyba dostanę @ bo czuję się gruba, mam pryszcze i wszystko mnie swędzi.. najgorsze , że ostatnio nie zapisywałam @ i tera będzie niespodzianka

całą noc padało u mnie i pada nadal... makabra.. na imprezę idę w kaloszach i parce

byłam dziś w galerii... jeju jakie super rzeczy są w Reserved
cześć Blondi

ja jutro też idę z Tż na imprezę i na pewno tez będą ofiary w ludziach, ale tak dawno nigdzie nie byliśmy, że pozwalam mu się trochę upodlić

też mam @ i brzuch mam jak w kolejnej ciąży, a tak zależało mi żeby dobrze wyglądać
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 19:00   #4507
AmaiMomo
Zadomowienie

Mój miałby już zagwarantowaną poważną rozmowę, bo - pewnie wyjdę na stetryczałego zgreda - mam bardzo ograniczoną tolerancję jeżeli chodzi o takie "biesiadowanie".

Jantar stosuje się raz dziennie?
AmaiMomo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 19:19   #4508
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

Mój właśnie wpadł, wczoraj też wyszedł na jedno piwo, skończyło się na 3

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość

Miki nie dziwie ci sie, moj akurat nie pije ale tez zdazylo mu sie tak "zniknac"
On też w ogóle nie pił, teraz nie chodzi na siłownie to sobie używa, wcale mi się to nie podoba

Stary 2012-08-31, 19:20   #4509
karolinga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AmaiMomo Pokaż wiadomość
Jantar stosuje się raz dziennie?
Na skórę głowy raz, włosy możesz psikać kilka razy
Stary 2012-08-31, 19:34   #4510
sylvi300
Zakorzenienie

wróciłam znad morza. Było super poza tym się nieźle opaliłam

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 19:47   #4511
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki mój Tż jest głupkowaty
Jutro są te urodziny i nie wiem jaką fryzurę wyczarować

Ja: Nie wiem jak się jutro uczesać.
Tż : Grzebieniem

Nie ma jak dobra rada
Hahaha ;D
A najładniejsza fryzurka to moim zdaniem połączenie 1 i 4

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 19:54   #4512
AmaiMomo
Zadomowienie

http://farm9.staticflickr.com/8312/7...18d1441e_b.jpg jaka śliczna - jak laleczka.

Za 11 dni zrobię zdjęcie porównawcze bo odnoszę wrażenie, że moje włosy rosną szybciej niż zwykle. Albo pokrzywa, skrzyp i CP naprawdę działają, albo przynajmniej jest to świetne placebo.
Stary 2012-08-31, 19:58   #4513
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Hahaha ;D
A najładniejsza fryzurka to moim zdaniem połączenie 1 i 4
I tak właśnie zrobię
Trochę poćwiczyłam i powinno wyjść
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 20:08   #4514
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
I tak właśnie zrobię
Trochę poćwiczyłam i powinno wyjść
Koniecznie wstaw zdjęcie efektu końcowego

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 20:24   #4515
Bellitudoo
Zakorzenienie

Hej

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Zrobiłam sobie dziś niedzielę, zero ćwiczeń, za to alkohol na smutki i dwie pizze. Brawa dla mnie!

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Hm, może zrobię jakieś lekkie ćwiczenia jednak, już minęły dwie godizny od jedzenia
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 20:24   #4516
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
[/COLOR]Zrobiłam sobie dziś niedzielę, zero ćwiczeń, za to alkohol na smutki i dwie pizze. Brawa dla mnie!
High five!

Ja dzisiaj uraczyłam się kawą z 4 łyżkami miodu i piwem na śniadanie, a potem zeżarłam 2 czekolady Milki. Cóż poradzę, że słodycze traktuję jako jedyne skuteczne antydepresanty.
Stary 2012-08-31, 20:37   #4517
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Mam dziś tak śliskie włosy, że wszystko z nich zjeżdża

Stary 2012-08-31, 20:58   #4518
malina19
Zakorzenienie

Bellitudo nie smuć się, podobno nie ma tego złego... chociaż sama nie wiem

ja dzisija nałożyłam w końcu olej na włosy - ze słodkich migdałów, po kilkumiesięcznej przerwie
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:18   #4519
astra85
Zakorzenienie

hejka
w koncu piatek,weekend

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

ale mialam dzis ciezki dzien w pracy,jak wracałam do domu to same mi łzy lecialy
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:32   #4520
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
ale mialam dzis ciezki dzien w pracy,jak wracałam do domu to same mi łzy lecialy
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:38   #4521
Maryha_ah
Zakorzenienie

Talking Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Tak, tam nie dał sobie wyczesać i ma jedną stronę wyczesaną Po kąpieli był taki puszysty, wyczesaliśmy go, ale za kilka dni padało, no a ten kręcił się na dworze. Teraz nie daje się czesać, bo łapie zębami

Nie wiem, co Ci doradzić. Może poszukaj opinii w necie, albo na forum gdzieś, czy ktoś miał podobną sytuację i jak zachowywały się zwierzaki.

Sprawdziłam. jak przyniosłam do domu szczur chodził po pokoju a pies trząsł się.. ze strachu. Później ich "poznawałam" to szczur był ciekawy, pies uciekał z podkulonym ogonem. Teraz psina zagląda do klatki, ale szczur kompletnie się go nie boi. A psina zagląda do klatki z odległości metra, bo boi się podejść bliżej. Ah ten mój terier. Czyli będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Słyszałam, że są fundacje, które zajmują się ratowaniem szczurków, króliczków z nieodpowiednich miejsc, zaraz poszukam:cmok

Przeszukałam dziś wszystkie fora, fundacje, allegro, do adopcji w moich rejonach kompletnie nic. A na allegro ludzie sami hodują szczury i chcą za nie kosmiczne pieniądze. Wzięliśmy z zoologicznego, bo TŻ się napalił i już nie chciałam mu odmawiać. W końcu to jego szczur, ale zadowolona z siebie nie jestem. Ciężko o takiego szczura do adopcji.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Na szerokość taka jak ta http://img4.sprzedajemy.pl/540x405_k...ka-1302159.jpg moja jest trochę niższa i ma jedną półkę. Teraz chyba wywaliłabym półkę a kupiła http://allegro.pl/rondel-fretka-fret...589108186.html będzie siedział w polarku, żeby nigdy mi nie zmarzł

Ważne żeby zwierzak nie miał możliwości wyjścia przez szczebelki. Zależy od wielkości szczurka. Raczej nadałaby się taka z większymi odstępami. Sklepy zoologiczne są strasznie słabo zaopatrzone, objeździliśmy kilka, ceny wysokie a wybór marny. W końcu udało nam się kupić w malutkim zoologiku obok domu za 35 zł, gdzie w większych sklepach takie same kosztowały 80

Kupiłam w tesco klatkę dla chomika wyciągnęłam tunele bo by się zaklinował, i jest gdzieś taka jak Twoja, może trochę mniejsza. W zoologicznym ludzie oszaleli i chcieli po 150 zł za klatkę dla szczura O_o kupiłam w tesco na samie za 60 z poidełkiem, domkiem, miseczką i jestem zadowolona. Z domku pewnie wyrośnie,ale trudno. Ważne że klatka jest.

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Jedynka!
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja pier.. jak mnie Tż wkur.. wrrrr piszę do niego smsy od rana, dzwonię, żadnego odzewu W końcu jaśnie pan raczy oddzwonić i poinformować mnie, że nie poszedł dzisiaj do pracy, wziął sobie urlop, od rana sobie pije z kolegą w domu i mu się film urwał rozłączyłam się, bo nie mogłam słuchać jego bełkotu

Oj też nie lubię kiedy ktoś tak robi. Ja zawsze swojego proszę o odpisywanie mi na smsy. Mamy taką umowę że może napisać "piję z kolegą tu i tu i nie będziemy teraz pisać bo jestem zajęty" i ja zrozumiem że dyskusja na temat koszenia trawy może poczekać, niż mnie olewał. Wtedy wiem że mam się nie martwić bo się dobrze bawi.

Cytat:
Napisane przez AmaiMomo Pokaż wiadomość

Za 11 dni zrobię zdjęcie porównawcze bo odnoszę wrażenie, że moje włosy rosną szybciej niż zwykle. Albo pokrzywa, skrzyp i CP naprawdę działają, albo przynajmniej jest to świetne placebo.
Mi rosną szybciej po skrzypokrzywie po 2 tygodniach picia, ale wcale nie na głowie

Cytat:
Cytat:

Ojej a co się stało?

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-08-31 o 21:40
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 21:57   #4522
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Ojej a co się stało?
pomylilam sie i musialam robic od nowa przez to siedzialam 2 h dłuzej

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Nadszedl taki czas ,ze musze kupic 1 podklad w zyciu,mam przebarwienia i szara zmeczona cere plus since pod oczami.Czy krem typu BB bedzie lepszy niz zwykly podkład? ja sie nie znam:/
Stary 2012-08-31, 22:01   #4523
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Przeszukałam dziś wszystkie fora, fundacje, allegro, do adopcji w moich rejonach kompletnie nic. A na allegro ludzie sami hodują szczury i chcą za nie kosmiczne pieniądze. Wzięliśmy z zoologicznego, bo TŻ się napalił i już nie chciałam mu odmawiać. W końcu to jego szczur, ale zadowolona z siebie nie jestem. Ciężko o takiego szczura do adopcji.

Kupiłam w tesco klatkę dla chomika wyciągnęłam tunele bo by się zaklinował, i jest gdzieś taka jak Twoja, może trochę mniejsza. W zoologicznym ludzie oszaleli i chcieli po 150 zł za klatkę dla szczura O_o kupiłam w tesco na samie za 60 z poidełkiem, domkiem, miseczką i jestem zadowolona. Z domku pewnie wyrośnie,ale trudno. Ważne że klatka jest.

Oj też nie lubię kiedy ktoś tak robi. Ja zawsze swojego proszę o odpisywanie mi na smsy. Mamy taką umowę że może napisać "piję z kolegą tu i tu i nie będziemy teraz pisać bo jestem zajęty" i ja zrozumiem że dyskusja na temat koszenia trawy może poczekać, niż mnie olewał. Wtedy wiem że mam się nie martwić bo się dobrze bawi.
W mojej okolicy też niestety nic, pewnie długo musiałabym czekać, a ja chcę już Bez zwierzaka tak pusto, ciągle patrzę w tamto miejsce i ciągle zapominam się. Chcę szykować jedzenie, a jego nie ma

Super Mój na początku miał tunel, mały był, więc bez problemu przez niego śmigał

Dokładnie Jak wiem, że wszystko gra to niech pije, jego sprawa, ale jak nie odzywa się od rana, piszę, dzwonię i nic to się zwyczajnie martwię

Stary 2012-08-31, 22:08   #4524
Bellitudoo
Zakorzenienie

Mój na szczęście mi takich numerów nie robi, jak gdzieś idzie z kumplami to mi daje informację i jak wróci w środku nocy to też wysyła smsa, żebym się nie martwiła.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Miki, a może sprawisz sobie szynszylkę?
Stary 2012-08-31, 22:14   #4525
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Fajne są, ale potrzebują większej klatki. Moja jest na takiego urwisa za mała

Stary 2012-08-31, 22:19   #4526
AnikZgr
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]ale mialam dzis ciezki dzien w pracy,jak wracałam do domu to same mi łzy lecialy

Buty
AnikZgr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 22:23   #4527
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez AnikZgr Pokaż wiadomość
kochane jestescie

Zastanawiam sie nad zanowieniem kremu Skin79
Stary 2012-08-31, 22:29   #4528
Bellitudoo
Zakorzenienie

astra

Możesz spróbować z tymi kremami, najlpeiej zamów sobie próbki. Albo posuzkaj jakiegoś podkładu, z Pharmacerisa są dwa dosyć lekkie-matujacy i nawilżający, popytaj o póbki w aptece. Lubiłam też Revlon Photoready, nie jest mocno kryjący, dosyć lekki. Tylko ma sporo drobinek.
Stary 2012-08-31, 22:36   #4529
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Maryha a jaką szczurek ma ściółkę?

Stary 2012-08-31, 22:47   #4530
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

-

Je koniecznie trzeba trzymać przynajmniej po dwie, inaczej mają depresję, no i drogie są, potrafią też wyrządzić sporo szkód.
Mój brat ma parkę, jakiś czas temu urodziły im się małe, przełażą między prętami klatki i buszują po domu Są takie słodkie

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

rozmarzyłam się o drugim zwierzaku, ale mój pies pewnie by go pożarł
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości