|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
Może ![]() A co do avatara to ja w sumie sama siebie nie wyłapuję między postami, ale tak wyszło jakoś ![]() Raczej kwestia chęci zostania "pocieszycielem".
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
w Cieniu byłam kilka razy na imprezach +21, bo jednak jakoś ci ludzie mimo wszystko trzymali poziom i nawet nie było za wiele tarła na parkiecie
|
|
|
|
#874 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://nokautimg2.pl/p-19-d7-19d7afa...gle-gorset.jpg http://www.magiakobiety.pl/media//th....jpg.thumb.jpg (laska z Gdyni i ma córeczkę, więc może ktoś kojarzy, żeby nie było, że zmyślam) Nie wiem co chciała udowodnić, że po porodzie ma świetną figurę, lub że taka z niej dzika dziewczyna? |
|
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do baru mlecznego... mój ma funkcję ninja, karmię tak, że nie widać... ewentualnie ma też funkcję 18+, ale to są już treści dla dorosłych ![]() Mnie zdziwiła moja znajoma tekstem: ojeeej ale jesteś chuda. Hm... nie każda osoba po porodzie zamienia się w zaniedbaną, grubą mamuśkę zajadającą się tonami słodyczy? (nie mam nic do osób otyłych, broń Boże) Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-09-01 o 00:07 |
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#877 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakieś wyginanie się w bieliźnie do bf czy w łazience. Tak sie wyginali, że przed maturą dzidzia im się urodziła (swoją drogą cudna mała Edytowane przez Mother Hedgehog Czas edycji: 2012-09-01 o 00:13 |
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#879 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
No fajnie... a inni muszą pracować, żeby mieć na wynajmowaną chatę. A co mnie dziwi... to branie ślubu tylko dlatego, że dziecko w drodze. Czyli, jakby dziecka nie było to x nie poślubiłby panny y? No tak... panna z brzuchem, to nie wypada, a potem jak co do czego, to rozwód. Smutne.
Co innego, jak się zaręczą i w miedzyczasie zdarzy się dzidzia. |
|
|
|
#881 |
|
Konto usunięte
|
Hmmmm od jakiegoś czasu kilka miesięcy udzielam się jako wolontariusz... Myślałam że to fajne miejsce by poznać nowych ludzi... Jak się okazuje że tak jak w pracy tak jak i w robieniu czegoś za darmo, znajdują się żmije które się prześcigają kto zrobi więcej i kto jest lepszym wesołym harcerzem. To cholernie męczące i strasznie mnie to dziwi. Bo zamiast luzu gdzie każdy ma swoje zadanie, są osoby chyba bez życia osobistego które zachowują się jak mentorzy świata mimo tego że nie mają funkcji koordynatora....
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#884 |
|
Konto usunięte
|
Tak... Co najdziwniejsze, przyszłam wszystko super każdy miły jeee zaśpiewajmy sobie kto jest naszym nowym kolegą, przedstawmy się... A potem nikt z nikim nie gada. Znikam na 3 tygodnie na wakacje, wracam - to panika bo myśleli że nie wrócę i znowu wszystko super wow jak było, a potem norma - nikt z nikim nie gada i każdy się przechwala co zrobił dla tego świata. Luuudzie, ja pracuję, od października rok akademicki, mam wyznaczone 4 godziny w tygodniu konkretnej roboty - niektórych rzeczy po prostu nie lubię to ich nie robię, to od razu ktoś patrzy spod byka. Nie wiem. Mam wrażenie że przez to że nie oddaję się i nie zatracam się w fundacji ludzie patrzą na mnie spod byka. W ogóle bez sensu chyba rzucę to w cholerę atmosfera wcale nie jest przyjemna. Młode laski sikają po nogawkach na widok wolontariuszy zza granicy, a jak ja łapię z kimś dobry prywatny kontakt to od razu jest to źle postrzegnae (a właśnie mam pod opieką kogoś zza granicy, pomagam mu w funkcjonowaniu takim językowym, tłumaczę i tak dalej więc siłą rzeczy skupiam uwagę na wybranej osobie a nie na grupie
masakra jakaś )---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- w ogóle to lekka paranoja, kierowniczka zaprasza do domu jakieś młode wolontariuszki które bawią się z jej dzieckiem |
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. Drabineczko, ja bym to olała. Coś podobnego miałam będąc na wolontariacie przy wystawach psów rasowych, organizowanych przez pewien związek kynologiczny. Kto żył w zgodzie z sędziami itd. to miał fajnie, a kto nie to wiadomo. Ja miałam do tego obojętny stosunek, ale wkurzało mnie zakłamanie i taka obłuda. Dlatego nigdy nie będę wystawiać żadnych zwierzaków na wystawach, bo to dla mnie klepanie się po pupciach krewnych i znajomych królika. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-09-01 o 01:00 |
|
|
|
|
#886 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
#887 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie, po co ta obłuda - tak jesteśmy razem żeby zmieniać świat, sratata, jesteśmy tu razem żeby spełnić nasze ambicje które na polu zawodowym są nie do zrealizowania bo żaden student nie dostanie kierowniczego stanowiska. A z resztą
|
|
|
|
#888 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
?Nom.... albo Julka. Ja w sumie też wiem jak nazwę swoją ewentualną córkę ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;36240480] No właśnie, dla ciebie Dla mnie nie i nie wiem dlaczego ja lub ktoś inny miałby sie kierować właśnie twoimi wzlędami estetycznymi, czy nawet zmysłem estetycznym ogólnie pojętej większości. Myślę, że 'wiekszość' nie uważa za ładne, powiedzmy, objawów łuszczycy, a jednak można to pokazywać bez umiaru. Jeśli już jesteśmy przy zwyczajnych częściach ciała, to ja nie lubię stóp i nie mam ochoty na nie patrzeć w miejscach publicznych. Niemniej jednak nie wiem w którym miejscu leży magiczna granica między cyckiem a stopą. Bo jeśli w miejscu "bocoludziepomyślą", to mnie zwyczajnie ten pogląd rozwala.[/QUOTE]W takim razie można równie dobrze zapytać: co różni penisa i stopę? ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#892 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#893 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
to jest straszne takie przedstawianie sie dwoma imionami. nie wyobrazam sobie wolac kogos np: ''Karolinko-Julio, mozesz tutaj na chwilke podejsc?!''
|
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Bo są kolorowe i jest wartka akcja. Ponoć wg badań dzisiaj ludzie żyją na tyle szybko, że dzieci znudziłby taki Reksio czy Bolek i Lolek. Chociaż... jak na pierwszym roku studiów robiłam praktyki z animacji czasu wolnego dzieci i zrobiłam im Dzień Wikinga, przy okazji puszczając bajkę "Asterix i Wikingowie", to dzieci powiedziały, że Asterix to nuda. Myślałam, że padnę na zawał. Nie wiem, co nudnego w serii kreskówek, gdzie ciągle się coś dzieje.
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-09-01 o 11:23 |
|
|
|
#896 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
)
|
||
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w rodzinie żadne imię się nie powtarza. Sporo rodziny mam za granicą więc występują u mnie też nietypowe jak na Polskę imiona, np. Katrin, Jasmin, Karin, Rafaello, Ralpf.
Reszta - w rodzinie od strony taty są raczej mniej popularne imiona, przynajmniej wśród moich kuzynów i kuzynek. Natomiast od strony mamy rodzina jest większa i dzieci mają typowe powszechne imiona np. Marcin. Jedynie Jagoda się wyróżnia. |
|
|
|
#898 | ||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie, nie mam z tym problemu z tego typu sytuacjami.
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#900 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
A te bajki są tak brzydko... "narysowane", że nie mogę patrzeć. I tematy, które tam poruszają też są niefajne, np. potwór, który żre śmieci. Jak będę miała dziecko to sądzę, że znajdę gdzieś wszystkie odcinki Smerfów, Muminków i to mu będę puszczać. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3625328 6]i Len też dużo ![]() [/QUOTE] Właśnie, skąd się to imię wzięło. Zawsze myślałam, że to zdrobnienie. Kiedyś poznałam dziewczynę z Turkmenistanu, którą tak nazywali, ale naprawdę miała na imię Helena. Helena, Elena - ok, ale imienia Lena chyba nie ma(?).
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

masakra jakaś )
?