|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
dorcia prawie jak u mnie tylko moj jest w pracy a pozniej na budowie my juz nawet nie spimy praktycznie przychodzi pada na fotelu doslownie siada i zasypia nie ma sily sie wykapac i idzie na ziemie o 5 wstaje kapie sie i do roboty i taaak w kolko i czekam z ustesknieneim na listopad i przeprowadzke bo u nas bedzie inaczej w zimie konczy wczesniiej prace bo wiadomo cemwnt naweozy juz taak nie ida zostaje wegiel i wrezcie bedziemy miec czas dla siebie i dzieciaczkow
a co do wsiiii to ja tez mam tam domek tyle ze my nic a nic nie uprawiamy tyle ze ja bede chciala na 2 rok tylko rzadek marchewki pietruszki i truskawki poza tym w tym roku palimy gabzem wiec robota w lesie odpada a na pryslzy rok [przezucamy sie na wegel-tesc ma hurtownie a ty kochana chyba nie pomagasz w poluuuuu ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- gusiak czuje sie podobnie jka lutanyk tyle ze zapieprzac muszeeeeeeeee |
|
|
|
#4022 |
|
Zadomowienie
|
mój też pracuje od 8 do 12 godzin dziennie plus awaryjne 10dni w miesiącu.
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- ja nie pomagam . ostatnio to byłam przy sadzeniu ziemniaków wiosną i czasami ogródek pieliłam. a tak to nic nie robię |
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane Moje
Mój mąż ledwo wrócił z pracy a już pojechał do moich rodziców kłaśc kafelki w łazience w taty w warsztacie.. ![]() Ja mojego męża również prawie wcale nie widzę..jest non stop w pracy ![]() Z pozytywnych rzeczy to zaczynamy dzisiaj z maluszkiem 30 t.c. Z tej okazji wklejam fotkę brzuszka ! Zmierzony i mamy już 91 cm. P.S. Hehe.. na fotce wygląda jakby mi pępuszek wyszedł a mam jeszcze głęboki.. tak mi naciąga dziurkę po kolczyku i podnosi ona skórę do góry..teraz żałuje, że się tak podziurawiłam
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-09-01 o 09:59 |
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
kamilka gratuluje kochana 30 tyg my juz wchodzimy w 8 m masakra jak lecie i jejku jaki ty masz sliczny i zgrabny brzuszek
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojjj powiem Ci, że do mnie jeszcze nie dociera, że to jeszcze chwila moment..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- małą zabrali na razie na pole więc mogę z wami chwile posiedzieć |
|
|
|
|
#4027 |
|
Zadomowienie
|
kaaamila1 śliczny, zgrabniutki brzuszek
![]() dorcia2120 ogromnie Ci współczuję takiej sytuacji takie życie to nie życie karolamankowa skręcanie to w październiku najprędzej, jeszcze dużo czasu mamy grunt, że łóżeczko już jest, to człowiek spokojniejszy. Cieszę się, że już wróciłaś nie ma jak w domu, co? świetne te mebelki |
|
|
|
#4028 |
|
Zadomowienie
|
wiem co jakiś czas robię mu awanturę o to to przynajmniej się wyżyje na nim.. kilka dni będzie super a potem znowu to samo
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- ale przynajmniej od uczyłam go siedzieć po nocach przy kompie |
|
|
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4030 |
|
Zadomowienie
|
Kaamila,
Piękny brzuszek ![]() Aerien, A miejsce na łóżeczko wybrane? Ooo cierpliwa jesteś skoro czekasz do października ![]() Ja to będę męża molestowac o skrecenie jak tylko kurier drzwi przekroczy ![]() Dziewczynki, Moim zdaniem powinniśmy być dumne z naszych Facetów, ze nie siedzą i nie pierdzą w stołek tylko cieżko (i niestety zarazem długo) pracują na mające sie powiększyć rodzinki ![]() Główki do góry Kochane
|
#4031 | ||
|
Zakorzenienie
|
co do męża to u nas tak samo jest. Też go mło co widzę, chodzi do pracy, potem u swoich rodziców siedzi, bo zawsze coś tam do roboty niby dla niego mają i się mamusia jego cieszy, ze synek woli być tam niż u siebie w domu
Mam nadzieję, że jak się Mikołaj urodzi, to się to skończy.Cytat:
Cytat:
Po wypłacie to już się n 100% biorę, bo nie mam nic jeszcze ani dl siebie ani dla dzidziusia a mój tż uważa że jeszcze dużo czasu mamy i z jego ruchami to w listopadzie byśmy za wszystkim latali
|
|
#4033 |
|
Zadomowienie
|
praca pracą,pracuje ok ale jak chcą mieć rodzin dla niej powinni znaleść czas
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Kaaamila zgrabny!
Aerien rozwazylabym jego rozłożenie lub sprawdzenie elementów, a co jeśli cos jest nie tak, bedzie trudno reklamować za 2 miesiące, a nawet tutaj któraś z Dziewczyn miała przeboje ze czegoś nie spakowali do montażu czy jakoś tak Mnie Tz przekonał ze lozeczko to dopiero jak bedziemy mogli je złożyć, a biorąc pod uwagę przemeblowania to listopad dopiero
Edytowane przez Gabi2 Czas edycji: 2012-09-01 o 10:19 |
|
|
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
karolamankowa wklej nam Kaję
a miejsce tak, wybrane: w sypialni przy łóżku, tylko moją szafkę nocną trzeba będzie skręcić i do piwnicy, i regał z książkami przesunąć. A nie jest mi pilno bo mamy już kołyskę po synku kuzynki gusiak23 o to ponaglij męża kochana bo ja się cieszę że prawie już wszystko mamy- coraz mniej mam siły na bieganie po sklepach Pani_Jasiowa jakaś Ty obowiązkowa kochana ![]() Zaprosiłam do nas kolegę Kubusia z przedszkola, więc zaraz dwóch sześciolatków w domu mieć będę przez jakieś 3h ![]() Gabi2 mąż wczoraj sprawdzał liczył śrubki itd a ja te wszelkie gadżety, baldachim, prześcieradło, poszewki, organizer i wydaje się ok więc mam nadzieję że ze złożeniem nie będzie problemów Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-09-01 o 10:22 |
|
|
|
#4037 |
|
Zadomowienie
|
ja o łóżeczko nie muszę się martwić
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w sobotni deszczowy poranek
mąż wczoraj wrócił i ani słowem się nie odezwał. ja zresztą też nie, nie zależy mi na tym. Ja teraz dopiero wstałam, on jeszcze udaje że śpi idę zaraz do mamy na śniadanko, potem może do jakiegoś sklepu buziaki
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
effciu nic a nic sie nie odezwal ehhhhh nie dobry
|
|
|
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
Landi to chora sytuacja, zrób coś z tym
A chłopaki już się bawią, ja zrobiłam sobie herbatki z cytryną i zaczynam ogarniać
|
|
|
|
#4041 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za tygodnieCytat:
Pilot jest mój! ![]() Cytat:
potem sie zdziwi jak uciekne w czyjes ramiona ![]() najbardziej boje sie, ze z dzieckiem sama zostane.... a on ciagle sie bedzie wymigiwał, że tu cos ma do roboty tam cos ma i dla dziecka czasu nie znajdzie.. Cytat:
![]() to tak jak mój 91cm heheMy dziś zaczynamy 26 tydzień Ja nie na sesji niestety bo pogoda nie dopisała i musimy przełożyć
|
|
|
#4042 |
|
Zadomowienie
|
hejo ;
)piękne brzuszki co do pracy ,to TŻ też całymi dniami nie ma , więc wieczorem mamy tak może z godzinę czasu , chyba ze uda mu sie dluzej wytrzymac... Ja jestem jakas psychiczna;/ takie głupie sny mi sie codziennie śnią,że szok DeKajka - ![]() a i wkurzają mnie ludzie;/ bo gadają mi że mam mały brzuch !! ![]() http://kwejk.pl/obrazek/1389283/zepsute.html ![]()
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-09-01 o 10:50 |
|
|
|
#4043 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj w nocy zbudził mnie ból brzucha, zbudziłam tża wystraszyliśmy się oboje, bolało mnie tak bardzo nisko mam nadzieje, że nie zeszła jeszcze niżej...
po ok 2 min przestało nie wiem co to mogło być znowu się martwie |
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecice cooo
wczoraj ide do miescie z mama i gabi i ona wiozla wozek a baba do niej ale ma pani ladna coreczke |
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
mały?
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4047 |
|
Zadomowienie
|
MiciaKicia, ja też się boję że będę z maluchem sama siedziała do mnie jest co jakiś czas pretensja że na telefonie wiszę i ciągle smsuje z jakimiś kolegami, ale przynajmniej oni chodź przez chwile poświęcają mi swój czas...
|
|
|
|
#4048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pranie się robi, poprasowałam ręczniki i ścierki kuchenne, łazienkę prawie skończyłam, chwila przerwy i działam dalej ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
, maluję paznokcie, chodzę na zakupy, buszuję w internecie, ale jakoś głupio bym się czuła smsując z kolegami
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on już od 3 dni do mechanika jezdzi ..... w srode był to mu nie zrobił, umówił sie na czwarftek. Był w czwartek umówił sie na poatek, był wczoraj umówił sie na dzis i .. pojechał .. jak zwykle nie ma gow domu... przyszedł na chwile powiedziec ze mnie kocha to ja juz se mysle ohooo albo cos narobił albo zas gdzies jedzie. no i nie pomyliłam sie ;] a moje buty czekaja na uporządkowanie ale szafke na buty nie łaska kupic... a co mi za wymówka "gdzie sie to kupuje?"
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-09-01 o 11:18 |
|
|
|
|
#4050 |
|
Zadomowienie
|
Gusiak23, mi zostali tylko koledzy, koleżanki mnie olały po moim ślubie. Przyjaciółka nawet na ślub nie przyszła a miała tylko kilka metrów. więc jedyne osoby nie z rodziny co sie czasami odzywają to koledzy. Rodzina to tęż tylko na zdjęciu normalna.
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- do mnie o was się nie czepia. Ostatnio mu powiedziałam że żeby forum to bym " zdechła z samotności, bo nawet koleżanki się odwróciły ode mnie a siostry mają własny świat " |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

takie życie to nie życie
grunt, że łóżeczko już jest, to człowiek spokojniejszy. Cieszę się, że już wróciłaś
świetne te mebelki 

Mowie ze mam przepisany duphaston i nospe a on na to ze tylko ta nospę brac na twardnienie brzucha i nic wiecej .
Wogole mi nie zmierzyl tej szyjki , wlozyl paluchy i odebral mi radosc z ciazy .. Jak go spotkam !!!! to go 
Mam nadzieję, że jak się Mikołaj urodzi, to się to skończy.

a miejsce tak, wybrane: w sypialni przy łóżku, tylko moją szafkę nocną trzeba będzie skręcić i do piwnicy, i regał z książkami przesunąć. A nie jest mi pilno bo mamy już kołyskę po synku kuzynki
Znów samotne 3 tygodnie
Pilot jest mój!
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
Adam 18.11.2012