|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Olivko,
dla mnie teraz jest zdecydowanie łatwiej technicznie... przystawiam malutką i po sprawie ... wcześniej musiałam nieźle się nakombinować, żeby do zera na klacie przystawić dziecko...
|
|
#2853 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wpadłam dzisiaj tylko na chwilę, bo muszę się z Wami podzielić dobrą wiadomością
Dostałam nową pracę! Ale najlepsze jest to, że i starą zachowam Cieszę się strasznie!!! ![]() ![]() ![]() Póki co nie myślę, czy dam radę i nie padnę po tygodniu takiego funkcjonowania;D Ale co tam jak dają to biorę ;p Całuję Was i idę świętować
|
|
#2854 |
|
Raczkowanie
|
Asiek to super
Gratuluję ![]() Kobietki właśnie robiłam to laminowanie włosów i muszę powiedzieć, że jak dla mnie efekt świetny! Moja mama mnie pytała czy od fryzjerki wróciłam. Nawet mój tata zauważył-a skoro on coś widzi to jest jakiś cud Włosy pięknie lśnią, wyglądają bardzo zdrowo i jestem zachwycona. Tylko ciekawe ile taki efekt się utrzymuje?
|
#2855 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ooo ale ruch,fajnie wpaść i mieć lekturkę
Cytat:
oplułam monitor ze śmiechu W temacie make up, kilka lat temu strzeliłam sobie permanentny i jestem mega zadowolona.Przy dzieciakach niesamowita wygoda.Czas już na poprawkę by był, ale wolę na cycki zbierać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() baaaa nawet na porodówce że jestem za duża na cc. Pasa nie nosiłam a skóra wciągnęła mi się w magiczny sposób a miałam taki hmmmm fartuszek ![]() Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
|
|
|
#2856 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny tak sie zatanawiam czy nie sprobowac na moje problemy skorne zwyklego mydla czyli szarego
uzywa moze ktoras tego wynalazku??tylko boje sie zeby mi sie po nim nie pogorszylo
|
|
|
|
#2857 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Staram sie troche nadrobic, bo przez ostatni miesiac mialam off od forum Tak kochana , ja latalam szybko, bo zaraz po operacji wracalam na swoja wioche samolotem, a nawet dwoma---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
|
|
#2858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2859 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a nie powinnas iść do dobrego dermatologa, albo kosmetologa??Ja już wróciłam ze świętowania, opilam sie wina. Pojadlam ciacha a ile dzisiaj dzieci na mieście szok. Zakończenie wakacji---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Podrzucam Ci linka do bloga znajomej, tam jest opisane i pokazane co i jak http://missfashionistka.pinger.pl/m/13086229 ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Dziękuje Cytat:
Jaki masz kolor i długość włosów?? ![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:43 ---------- A slyszalyscie o takim prostowaniu włosów?? http://gwiazdkadg.pinger.pl/m/143084...towanie-wlosow ![]() ![]()
|
|
|
#2860 |
|
Zadomowienie
|
ja słyszałam, ze niszczy jak trwała...
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
kreski górne, brwi i usta kontur z wypełnieniem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2862 |
|
Raczkowanie
|
Tak tez sądziłam
to nie moze być nic dobrego...i jesteś zadowolona? Pokazesz foto ? A gdzie robilas?? Chyba dużo zalezy od kosmetyczki, bo mało z nich to potrafi dobrze zrobić...
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Po raz kolejny zastanawiam się nad operacją piersi. Jakiś czas temu napisałam kilka postów (jeszcze w części VII), ale wycofałam się. Niemniej wciąż Wasze rozmowy śledzę i wieczór bez Waszego wątku to wieczór stracony. Dziewczyny, chciałam się się od Was do wiedzieć - bo Wy to będziecie wiedziały i znały najlepiej z własnej praktyki - gdzie szukać pomocy w sprawie sporej asymetrii piersi? Naprawdę, czasem mam wrażenie, że jednej piersi po prostu nie mam, z kolei druga ma rozmiar pełne C. Dobieranie stanika to dla mnie po prostu koszmar, nie raz ani dwa wychodziłam spłakana z przymierzalni. Dodatkowo mam wrażenie, że przez duże brodawki moje piersi mogą być klasyfikowane jako piersi bulwiaste, więc koszmarek podwójny. ![]() ![]() Polecacie Panią Doktor E.S., ale czy któraś zgłosiła się do niej z podobnym problemem? Jeśli jest naprawdę dobra to mogę pojechać do niej choćby operowała na końcu świata. Pochodzę z Krakowa, tutaj operuje dr T.K. i zastanawiałam się czy nie wybrać się do niego na konsultację? Jak myślicie? Naprawdę mam już dość zawartości mojego stanika, bo mam 30 lat, a przez to wszystko czuję się zakompleksiona jak nastolatka, co więcej każdy swój związek psuję. Z tego co widzę Wam operacje dodały dużo pewności siebie, też bym tak chciała... ![]() Bardzo Was proszę o odpowiedź i pomoc.
|
|
|
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=AsieK8705;36249023]Ja bym jej tak odpowiedziała, ze by jej w piętach zastyglo!!!
Szare mydło do stary sprawdzony sposób, niektórzy mówią ze lepszy od tej całej dzisiejszej chemii... a nie powinnas iść do dobrego dermatologa, albo kosmetologa??u dermatologa bylam z tym ze wtedy nie mialam problemow z twarza ogolnie juz jest lepiej ale jednak po op cera mi sie popsula pytalam o szare mydlo jako zastepstwo zelu ktorego zawsze wieczorem uzywam chodzi o to zeby nie bylo gorzej bo juz jest lepiej hehe![]() asiek dzieki za link )
Edytowane przez kasikkk87 Czas edycji: 2012-09-01 o 10:19 |
|
|
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli mogę dorzucić trzy grosze, bo sama mam ciągłe problemy z cerą... Mnie bardzo pomogło mycie twarzy mydełkiem z greckich oliwek.
Cera dochodziła do siebie dwa tygodnie, zanim zaczęła nieźle wyglądać, ale efekt naprawdę świetny. Nie wiem tylko gdzie w Pl można dostać takie mydełka.
|
|
|
|
#2866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
HORO ja bym tego co lekarz powiedział nie brała do siebie . Jak widziałam Twoje zdjecia , mialaś juz trójkę dziciaczków , czyli za Tobą trzy cesarki i z tego co widziałam na zdjęciach , to ciało mialaś piękne . Płaski brzuch , napewno nic tam nie wisiało . Więc moje zdanie jest takie ze jak po trzech ciażach sie pozbierałaś , to i po czwartej dasz radę ! . A On jakiś zanachor jest , czy co ! . A gdyby nawet sie okazało , ze jednak skóra nie dojdzie do siebie , to kochana teraz mamy takie możliwości , ze wszystko da sie naprawić . |
|
|
|
|
#2867 |
|
Wtajemniczenie
|
dziendoberek wszystkim
Tyle sie naczytalam tutaj wczoraj wieczorem, ze przechodze na diete, zaczynam cwiczyc rece Musze sprawdzic na sobie![]() I jeszcze znalazlam takie bikini, ktore chyba musze miec ![]() ![]() ![]() http://www.ebay.co.uk/itm/Pistol-Pan...ht_1099wt_1139
|
#2868 |
|
Zadomowienie
|
co do tego prostowania o ktore asiek pytalas to ja czytalam duzo pozytywnych opini...sama nawet myslalam zeby sobie to zrobic ale u fryzjera..a z tym niszczeniem to gwen chodzilo ci chyba o chemiczne prostowanie ktore dziala tak jak trwala ma ten sam plyn tyle ze prostujacy a do tego uzywa sie keratyny
![]() zaraz bedzie na tvn style sewkrety chirurgii a jak nie to powtorka o 20.30 lece ogladac
|
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jakies odzywki do tego laminowania dodac? obojetnie?
tez sobie zrobie bo moje wlosy to istna masakra kazdy sobie inaczej zyjezabulku własnie wracaj do Nas brakuje mi Twoich fotek, zawsze takie sesje nam serwowalas a teraz nic nie ma a jak lecialas samolotem to nie bulgotaly? bo ktows cos kiedys pisal o tym i tak sie zastanawiam![]() Asiek Ty zapomnij o takim prostowaniu bo wlosy beda wypadac garsciami po jakims czasie, tez chcialam sobie cos takiego zrobic (bo mam krecone )ale moja fryzjerka pogodnila mnie szybko ![]() horo jeszcze mam pytanie odnosnie karmienia, nie boisz sie ze bedzie trzeba majstrowac przy piersiach jak mala wykarmisz? kurcze ja nigdy mama nie bylam moze glupie pytanie bo dla matki dziecko najwazniejsze i na nic nie patrzy. Ale ja chyba sie nie zdecyduje karmic piersia ![]() katarzynka mozna wiedziec gdzie robilas usta i jaka jest cena samego powiekszenia? jak nie chcesz pisac tu to wyslij mi PW![]() ibogaina nie pamietam zeby byla tutaj dziewcyna z podobnym problemem jezeli chodzi o asymetrie, bo jezeli jedna piers masz w rozmiarze C a drugiej prawie wcale to nie wiem czy jednej piersi nie bedzie trzeba podwieszac zdecydowanie na asymetrie moge polecic dr E.S. Ostatnio Nasza kolezanka miala operacje u tej pani doktor z asymetria a cycuszki wyszly piekneDziewczyny mam pytanie odnosnie wybielaczy do zebow czy uzywacie takich specyfikow?ja ostatnio uzywalam paskow wybielajacych blenda-med ale jakiegos wrazenia specjalnego na mnie nie zrobily niestety zastanawiam sie nad innym moze polecicie mi cos?bo zastanawiam sie nad biala perla
|
#2870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Biała perła jest dobra
|
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to to tylko pol godziny trwa???? ale wieczorny obejrze ![]()
|
|
#2872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2873 |
|
Wtajemniczenie
|
Olivko nic nie bulgotalo
|
#2874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- obejrzalam pierwszy odcinek sekretow chirurgii i dalej bede ogladac od 7 wrzesnia o 22.30 w pt tvn style
|
|
|
|
|
#2875 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz znalazlam
http://www.ebay.co.uk/itm/GREEK-TRAD...ht_1671wt_1344
|
#2876 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
papoutsanis to najlepsza z tych trzech firm.
|
|
#2877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie,chyba ze 2lata się zabierałam,wybierałam,odm awiałam,umawiałam a w końcu dozbierałam na polecaną i spokojnie się położyłam. Wysłałam zaproszenie, to będziesz mogła mnie pooglądać. Cytat:
Cytat:
![]() Zakodowałam że to od 1września leci i wieczorem chciałam obejrzeć.Zaraz przypomnienie w tel wbijam
|||
|
|
|
#2878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
Martka ja mam zrobiony makijaż permanentny ust! Jestem tak zadowolona "ze szok" ! ambitne określenie !
Mam zrobiony taki kolor (kontur z cieniowaniem) który się idealnie stapia z moja czerwienią wargową (taki brzoskiwiony chłodny kolor) Nikt nie powie, że mam usta pomalowane ... Tylko tak patrzą , patrzą... i myslą... ostatnio jak byłam u fryzjera i dziewczyny gadały o permanentnym to ja mowie ze ja mam a one takie prawie ze "eureka!" ze cos tak myslaly ale mam tak super naturalnie etc. Widać że mam usta! No i maluje sobie tylko nawilazajacymi pomadkami nivea, bebe i takie tam, lekko nablyszczajacymi ... I CIESZE SIE NATURALNYM PIEKNEM. Noo ale widzialam duzo makijazy i powiem Wam, skromnie , ze mi na prawde wyszło najlepiej Tylko ja tez doskonale wiedzialam czego chce... i poszlam do niej z gazetką z kolorem
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
no to zależy jaki kolor będziesz chciała,na jakim efekcie będzie tobie zależeć.Ja np chciałam tak żebym bez make upu nie wyglądała śmiesznie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

... wcześniej musiałam nieźle się nakombinować, żeby do zera na klacie przystawić dziecko...
Dostałam nową pracę!
oplułam monitor ze śmiechu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
moze usiac na spokojnie i porozmawiaj z mama? gadalyscie tak kiedys od serca o Twoim kompleksie? moze nie powiedzialas jej tak naprawde co czujesz i mama nie zdaje sobie sprawy?ja w mamie mialam najwieksze wsparcie i nawet nie wiem jaak by to bylo bez niej
strzelam focha

... ale miałam ochotę ją