Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 10:55   #3211
esterr
Zakorzenienie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

Przyszłam z ostrzeżeniem strasznie mnie wysypało .
Winowajcą jest najprawdopodobniej nowy BB, bo nic nowego ostatnio nie wprowadzałam w pielęgnacji. Na domiar złego nie jestem podatna na zapychanie etc, a tego BB użyłam dosłownie 2-3 razy i dziś się obudziłam z wysypem podskórnych gul . Także radzę uważać.
Stary 2012-09-01, 11:12   #3212
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
Mam doświadczenie w śledzeniu Yves Rochera....oferta powinna się dziś zmienić miedzy 1 a 2 w nocy.....odkąd pamiętam tak jest mimo tego, że to noc między sobotą a niedzielą, oni to mają zaprogramowane ta zmianę oferty internetowej
to już nałóg ...

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 11:16   #3213
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esterr Pokaż wiadomość
Przyszłam z ostrzeżeniem strasznie mnie wysypało .
Winowajcą jest najprawdopodobniej nowy BB, bo nic nowego ostatnio nie wprowadzałam w pielęgnacji. Na domiar złego nie jestem podatna na zapychanie etc, a tego BB użyłam dosłownie 2-3 razy i dziś się obudziłam z wysypem podskórnych gul . Także radzę uważać.
Dzięki za informację. Mam coraz mniejszą ochotę na ten krem BB Nie ma próbek, a ja nie lubię kupować kosmetyków tego typu bez testowania. Niestety ja mam tendencję do zapychania Kupiłam ostatnio krem tonujący z Olay i dostałam strasznego wysypu Nie chcę ryzykować. Po "kuracji" CS odechciewa mi się wszystkich kremów z YR

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 11:19   #3214
rudy_kot
Wtajemniczenie

Ja tam w sumie nie przepadam za kremami YR, mają dużo innych fajnych kosmetyków, ale mi kremy nie podchodzą. Do twarzy to tylko dermokosmetyki, a nie takie tam mazidła
Stary 2012-09-01, 11:20   #3215
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arta Pokaż wiadomość
Będzie od poniedziałku dopiero, o ile nie od wtorku.

Byłam wczoraj w salonie YR i wąchałam so elixir purple. Pierwsza myśl - taki sobie, ciężki, "dla dorosłych" (preferuję raczej wody "zielone", takie rześkie i ulotne). Zapach jednak pięknie się rozwija! Nie wiem, czy to siła sugestii, ale jest naprawdę fioletowy, taki jakby fiołkowy. Omotał mnie, cham i kupię go kiedyś.

Na razie będzie tylko w sklepach i ponoć jeszcze przez miesiąc się to nie zmieni...

Niestety, tak jak ktoś opisał w KWC zapach ten kojarzy mi się z Avonem albo jakimś zapachem Bi-es. Zdecydowanie nie dla mnie. Lubię być zaskakiwana, a ten zapach zaskoczeniem niestety nie jest.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 11:23   #3216
rudy_kot
Wtajemniczenie

Ja nawet go nie będę sprawdzać raczej, bo zwykły so elixir mnie odpycha póki co. Cała buteleczka stoi.

A neonaturę chciałam powąchać, marudziłam, a tu zonk... Moja mama ma ją od 3 miesięcy, a ja nic nie wiedziałam. Codziennie od 3 miesięcy ją mijałam, bo leżała grzecznie w koszyczku! Zapach bardzo ciekawy, aczkolwiek nie dla każdego Pachnie "drogo" Będę mamie podkradać
Stary 2012-09-01, 11:31   #3217
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Ja tam w sumie nie przepadam za kremami YR, mają dużo innych fajnych kosmetyków, ale mi kremy nie podchodzą. Do twarzy to tylko dermokosmetyki, a nie takie tam mazidła
Też nie lubię kremów do twarzy YR.
Skład fatalny (w matujących - aluminium , alkohol itp.) , bardzo zapychają i uczulają.
Tez tylko dermokosmetyki - ale tez trzeba czytać składy bo różnie bywa.

Stary 2012-09-01, 11:36   #3218
Arta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Skład fatalny (w matujących - aluminium , alkohol itp.) , bardzo zapychają i uczulają.
a mi się cera "poci" po kremach yr. Może to brzmi dziwnie, ale naprawdę tak jest!
Stary 2012-09-01, 11:37   #3219
rudy_kot
Wtajemniczenie

też tak mam cała mokra buzia się robi. fuj.
Stary 2012-09-01, 12:00   #3220
Arta
Raczkowanie

Cytat:
też tak mam cała mokra buzia się robi. fuj.
Dzięęęęęęęęki! Bałam się, że ja sobie coś ubzdurałam i że po prostu używam tego, gdy jest ciepło!
Co dziwne, mam dwa kremy - ten jablkowy (przywracający blask) i ten ufo (inostil) - to samo!
Stary 2012-09-01, 12:08   #3221
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Na KWC są bardzo negatywne opinie dot. tego zapachu.
Kurczę, a mnie się nawet ten zapach podoba, któraś z Was napisała, że się pięknia rozwija - TAK! Na początku dla mnie śmierdzi, ale zaraz potem czuję kwiatowe nuty, jest ciekawy. Ale muszę go jeszcze parę razy powąchać, bo z perfumami to różnie bywa, jednego dnia mi się podobają, a następnego już bleh.

Cytat:
Ja osobiście polecam Iwostin, mają przyzwoite składy, a do tego polska firma i ceny nie są jakieś wygórowane, jak na apteczną markę.
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:08   #3222
Kylpie
Raczkowanie

Cytat:
a mi się cera "poci" po kremach yr. Może to brzmi dziwnie, ale naprawdę tak jest!
Znam to mi krzywdę zrobił Hydra Vegetal - Dosłownie zmęczył i zapchał mi cerę. Żel/krem? Śmiechu warte... Próbuję go zużyć mieszając w proporcji 1:2 z leciuteńkim kremem matującym, ale i tak jest za konkretny jak dla mnie. Jak widzę jeszcze pół słoiczka na półce w łazience, to mi ciarki po plecach przechodzą
Kylpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:14   #3223
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używałam tylko jednego kremu YR, ale też jakoś kupować nie mam zamiastu - tylko dermokosmetyki, dokładnie Dla takiej bardzo suchej i alergicznej cery jak moja to jest najlepsze wyjście, na szczęście nic mnie nie zapycha, to się o to martwić chociaż nie muszę.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Ja osobiście polecam Iwostin, mają przyzwoite składy, a do tego polska firma i ceny nie są jakieś wygórowane, jak na apteczną markę.
Też polecam, mają naprawdę dobre kosmetyki i cena też nie jest wysoka według mnie, kremy mają po 75 ml i są wydajne Ja jeszcze gustuję w Cold Cream'ie Avene I Bambino! Takie moje muszmiecie. Cetaphil również lubię, choć w tym momencie mam tak suchą skórę, że za mało mnie nawilża. Emolium też robi przyjemne kosmetyki.
Stronię tylko od LRP i innych kosmetyków Avene niż Cold Cream, bo są zwyczajnie za drogie i szału nie robią. Z tych firm jeszcze tylko micele i wody termalne kocham.

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2012-09-01 o 12:18
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:18   #3224
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Przebrnęłam przez pierwsze posty, ale dalej nie potrafię się połapać jak to jest z tymi gratisami do zamówień. Jeśli chciałabym So elixir jako gratis, która jest pod kodem pyb7ra10 to co muszę zrobić? Bo się pogubiłam
Stary 2012-09-01, 12:23   #3225
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Ja z dermokosmetyków używam tylko filtrów i kremów z kwasami/retinolem i tym podobnych, czyli "do zadań specjanych". Jeśli chodzi tylko o nawilżanie, to szkoda mi kasy, żeby bulić 40-50zł na Avene czy LPR, skoro w rossmanie mogę kupić krem za 10zł który też mi skórę nawilży (chociaż apteczna ziaja med jest ponoć dobra i tania).
Ostatnio strasznie mnie kuszą dermokosmetyki Sesderma, ale cena mnie powstrzymuje- ale chyba kupię sobie jesienią retises nano.

A co do kremów YR lubię serum vegetal 3 na noc, CS krem i obie wersje serum, krem na dzien dobry i mój ostatni hit, ovale lifting na noc. Dla mojej suchej skóry są super, ładnie pachną, miło się ich używa, nie wydaję na nie majątku bo są cześto w gratisach lub promocjach

Za to balsamów YR nie kupuję bo za drogie.
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:28   #3226
nieznana4
Raczkowanie

Widziałyście?!?
http://www.ofeminin.pl/pielegnacja/k...pl-d41183.html
Wygląga kusząco!
nieznana4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:30   #3227
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Ja z dermokosmetyków używam tylko filtrów i kremów z kwasami/retinolem i tym podobnych, czyli "do zadań specjanych". Jeśli chodzi tylko o nawilżanie, to szkoda mi kasy, żeby bulić 40-50zł na Avene czy LPR, skoro w rossmanie mogę kupić krem za 10zł który też mi skórę nawilży (chociaż apteczna ziaja med jest ponoć dobra i tania).
Ostatnio strasznie mnie kuszą dermokosmetyki Sesderma, ale cena mnie powstrzymuje- ale chyba kupię sobie jesienią retises nano.
Zazdroszczę takim osobom, które mogą sobie kupić zwykły krem za 10 zł w drogerii i im wystarcza Z drogeryjnych to mi tylko pasuje krem Bambino plus krem Ziaja oliwkowa i kakaowa, te tłuste. A tak to inne albo za mało nawilżają / natłuszczają, albo uczulają
Stary 2012-09-01, 12:39   #3228
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Przebrnęłam przez pierwsze posty, ale dalej nie potrafię się połapać jak to jest z tymi gratisami do zamówień. Jeśli chciałabym So elixir jako gratis, która jest pod kodem pyb7ra10 to co muszę zrobić? Bo się pogubiłam
wchodzisz tu:
http://vpci.yves-rocher.com/VPCIYR/s....do?country=PL
wpisujesz nr oferty, następnie nr klienta.
składasz zamówienie, wpisując kody produktów albo numery znaczków z duetami produktów.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:45   #3229
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę takim osobom, które mogą sobie kupić zwykły krem za 10 zł w drogerii i im wystarcza Z drogeryjnych to mi tylko pasuje krem Bambino plus krem Ziaja oliwkowa i kakaowa, te tłuste. A tak to inne albo za mało nawilżają / natłuszczają, albo uczulają
Ze skórą to chyba każda kobieta ma jakiś problem... Jak nie trądzik to AZS, niekontrolowane przetłuszczanie, alergie... nie ma lekko

Ja mam cerę naczynkową i mieszaną, miejscami bardzo suchą. I drogą prób i błędów ustaliłam, że muszę przede wszsytkim uważać przy oczyszczaniu, żeby jej nie przesuszyć i nie podrażnić naczynek, czyli jakiś bardzo delikatny żel do mycia wieczorem(żadnych peelingów mechanicznych i alkoholu) i hydrolat rano (wszelkie żele i micele odpadają z rana, ściągają mi skórę).

Duże ilości omega 3 w diecie też bardzo pomagają w nawilżeniu, staram się jeść tłuste ryby a do tego biorę kapsułki omega 3 albo tran i widzę sporą różnicę, ale to musi być naprawdę duża regularna dawka.

A kremy dopiero na ostatnim miejscu, na szczęście alergii nie mam więc jest mi o wiele łatwiej. Jedyne co mnie w życiu uczuliło to był 100% olej tamanu - skończyło się na wizycie i dermatologa i sterydach
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:48   #3230
mgs127
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marleen Pokaż wiadomość
mgr127: Również korzystałam z groupona. Łączy się on z innymi promocjami, w tym książeczką czekową. Z ulotką wrześniową już nie. Po drugie za grupona mogłaś zapłacić przysłowiową 1 złotówkę, jego wartość to 100 zł, więc pani nie powinna używać w kalkulacji tej "złotówki", grupon jak banknot jest ważny 100 zł. Prawda, dużo tych promocji i można się pogubić, bo nie ma informacji co z czym da się łączyć. Kolejna sprawa, co inna pani to inna informacja. Mnie zdarzyło się dzwonić do bok'u, czy aby poprawnie "czytam/odczytuję" zasady promocji. Totalny magiel.[COLOR=Silver]
Ok, ale ona stwierdziła że policzy mi tak jak ja mówiłam, że dokupię coś to 24 zł, poza tym wykorzystałam na 1 paragonie czeki, 2 rabaty z ulotki, czyli już ulotka została połączona z grouponem

Z tego pośpiechu wzięłam nie tą maseczkę gestes institut (wszystkie są w cenie 42 zł), wymienią mi w sklepie na inną (z tej linii gestes) w tej samej cenie?

Edytowane przez mgs127
Czas edycji: 2012-09-01 o 12:51
mgs127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:52   #3231
ada ada
Raczkowanie

dziwna sprawa :roll eyes: (z tymi kremami), ja mam dość wrażliwą buzię, naczynkową i kiedyś suchą. Odkąd zaczęłam używać kemów YR stan mojej cery się bardzo poprawił, później używałam też innych firm ale nigdy żaden z YR mi nie zrobił krzywdy(no może po tych BIO mnie buzia szczypała)paskud ne przeżycie. Obecnie na noc stosuję przeciw zaczerwienieniom(już mam wiele słoików za sobą). Niedawno skończyłam
ADN Végétal moja buzia bardzo go lubi(to było moje drugie opakowanie).
Pamiętam kiedyś miałam te stare wersje z jabłkiem(kilka) i też były ok. Do cery suchej w tubce na dzień też był super. Nie pasował mi ten do cery odwodnionej i Inositol na pierwsze zmarszczki, do cery problematycznej i normalnej nie używałam. Na dzień mam krem CLARENA na naczynka do tego podkład wygładzający z YR(mój ukochany) i moja buzia wygląda bardzo ładnie. Naprawdę z tego co było przed tym jak zaczęłam używać kosmetyków z YR to niebo a ziemia Nie mam już suchych skórek, nic mnie swędzi i takie tam. Przepraszam, że się tak rozpisałam ale musiałam stanąć w obronie kremów, które tak krytykujecie a mi poprawiły stan skóry.
ps.zapomniałam wspomnieć że używałam również maseczki z glinki i moja buzia także dobrze ją przyjęła(niektóre z Was szczypała buzia). Dochodzę do wniosku, że ze mnie jakiś odmieniec bo pasuje mi to co większości włosy jeży Maseczka CS z ostatniego gratisu też mi krzywdy nie zrobiła(wczoraj użyłam)
ada ada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:53   #3232
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mgs127 Pokaż wiadomość
Ok, ale ona stwierdziła że policzy mi tak jak ja mówiłam, że dokupię coś to 24 zł, poza tym wykorzystałam na 1 paragonie czeki, 2 rabaty z ulotki, czyli już ulotka została połączona z grouponem

Z tego pośpiechu wzięłam nie tą maseczkę gestes institut (wszystkie są w cenie 42 zł), wymienią mi w sklepie na inną (z tej linii gestes) w tej samej cenie?
Ja powoływałam się na info BOK i facebook - niestety to nic nie dało - każdy sklep ma swoje odrębne zasady i nie ma przebacz

Stary 2012-09-01, 13:00   #3233
mgs127
Raczkowanie

Cytat:
Ja powoływałam się na info BOK i facebook - niestety to nic nie dało - każdy sklep ma swoje odrębne zasady i nie ma przebacz
Ja wszystko rozumiem, zasady itp.
Ale tu chodzi o to , że w trakcie robienia zakupów, ta "ekspedientka" stwoerdziła że jest"tak jak mówię"to jej słowa, że dopłacić różnicę tych 24 zł, a w sumie zapłaciłam ponad 70 , czyli nie tyle ile było mówione, chodzi o celowe i złośliwe wprowadzenie w błąd.
Pójdę tam i tak tego nie zostawię.
Mam chytry plan, jeszcze się przejdę do sklepu ,który mam może daleko ale za to tam zawsze wszystko wiedzą i doradzą, a potem do tego nieszczęsnego na Kolumny, który to miałam bliżej.

Edytowane przez mgs127
Czas edycji: 2012-09-01 o 13:04
mgs127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:05   #3234
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
wchodzisz tu:
http://vpci.yves-rocher.com/VPCIYR/s....do?country=PL
wpisujesz nr oferty, następnie nr klienta.
składasz zamówienie, wpisując kody produktów albo numery znaczków z duetami produktów.
Czyli najpierw muszę sobie wyrobić swoją kartę tak?
Stary 2012-09-01, 13:06   #3235
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mgs127 Pokaż wiadomość
Ja wszystko rozumiem, zasady itp.
Ale tu chodzi o to , że w trakcie robienia zakupów, ta "ekspedientka" stwoerdziła że jest"tak jak mówię"to jej słowa, że dopłacić różnicę tych 24 zł, a w sumie zapłaciłam ponad 70 , czyli nie tyle ile było mówione, chodzi o celowe i złośliwe wprowadzenie w błąd.
Na twoim miejscu zrezygnowałabym z zakupów na tych zasadach i poszłabym do innego sklepu wcześniej wypytując co i jak.

Teraz możesz złożyć skargę i tyle, nie wiem czy będziesz miała szansę zwrócić kosmetyki i odzyskać kasę - to zależy od sklepu i od" widzi mi się " osoby na która trafisz niestety....

Stary 2012-09-01, 13:06   #3236
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Ze skórą to chyba każda kobieta ma jakiś problem... Jak nie trądzik to AZS, niekontrolowane przetłuszczanie, alergie... nie ma lekko

Ja mam cerę naczynkową i mieszaną, miejscami bardzo suchą. I drogą prób i błędów ustaliłam, że muszę przede wszsytkim uważać przy oczyszczaniu, żeby jej nie przesuszyć i nie podrażnić naczynek, czyli jakiś bardzo delikatny żel do mycia wieczorem(żadnych peelingów mechanicznych i alkoholu) i hydrolat rano (wszelkie żele i micele odpadają z rana, ściągają mi skórę).

Duże ilości omega 3 w diecie też bardzo pomagają w nawilżeniu, staram się jeść tłuste ryby a do tego biorę kapsułki omega 3 albo tran i widzę sporą różnicę, ale to musi być naprawdę duża regularna dawka.

A kremy dopiero na ostatnim miejscu, na szczęście alergii nie mam więc jest mi o wiele łatwiej. Jedyne co mnie w życiu uczuliło to był 100% olej tamanu - skończyło się na wizycie i dermatologa i sterydach

Niestety prawda, każda ma ze skórą jakieś problemy. I czsem myślę, że lepiej mi z moją suchością, alergią i AZS niż z trądzikiem powiedzmy Mniej męczenia się tak naprawdę - myję micelem (albo nawet i wodą jak cera jest w lepszym stanie), potem woda termalna, jakiś tonik i krem tłuścioch = moja skóra jest zadowolona Tylko musze uważać na uczulanie, więc unikam dużych ilości naturalnych ekstraktów i tego typu rzeczy nakładanych na twarz.
Też mam rumienie, ale chyba nie do naczynek, bo mam je od dziecka. Po prostu stałe różowo-czerwone rumieńce na policzkach. Ja je tam lubię akurat. Po prostu zimą nie myję twarzy w ogóle wodą i stosuje Cold Cream, to nic się złego nie dzieje, nie pieką mnie ani nic.
Chyba znów zacznę brać tran

Cytat:
Napisane przez ada ada Pokaż wiadomość
dziwna sprawa :roll eyes: (z tymi kremami), ja mam dość wrażliwą buzię, naczynkową i kiedyś suchą. Odkąd zaczęłam używać kemów YR stan mojej cery się bardzo poprawił, później używałam też innych firm ale nigdy żaden z YR mi nie zrobił krzywdy(no może po tych BIO mnie buzia szczypała)paskud ne przeżycie. Obecnie na noc stosuję przeciw zaczerwienieniom(już mam wiele słoików za sobą). Niedawno skończyłam
ADN Végétal moja buzia bardzo go lubi(to było moje drugie opakowanie).
Pamiętam kiedyś miałam te stare wersje z jabłkiem(kilka) i też były ok. Do cery suchej w tubce na dzień też był super. Nie pasował mi ten do cery odwodnionej i Inositol na pierwsze zmarszczki, do cery problematycznej i normalnej nie używałam. Na dzień mam krem CLARENA na naczynka do tego podkład wygładzający z YR(mój ukochany) i moja buzia wygląda bardzo ładnie. Naprawdę z tego co było przed tym jak zaczęłam używać kosmetyków z YR to niebo a ziemia Nie mam już suchych skórek, nic mnie swędzi i takie tam. Przepraszam, że się tak rozpisałam ale musiałam stanąć w obronie kremów, które tak krytykujecie a mi poprawiły stan skóry.
ps.zapomniałam wspomnieć że używałam również maseczki z glinki i moja buzia także dobrze ją przyjęła(niektóre z Was szczypała buzia). Dochodzę do wniosku, że ze mnie jakiś odmieniec bo pasuje mi to co większości włosy jeży Maseczka CS z ostatniego gratisu też mi krzywdy nie zrobiła(wczoraj użyłam)

Sama dokładnie nie wiem czy YR-owe kremy są całkiem do , bo używałam tylko jednego - CS razem z serum CS. No i uczulił, do tego specjalnie działania nie widziałam, bo nie mam zmęczonej skóry. Będe miała niedługo szansę potestować krem nawilżająco-łagodzący dla wrażliwców, zobaczę czy będzie mi pasował I chciałabym przetestować ten krem na zaczerwienienia plus kremy dla sucharów
Stary 2012-09-01, 13:09   #3237
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Ja też... Mi nic nie pasuje czy to krem, czy to jakiś BB, czy to podkład. No, z podkładami to trochę lepiej, gdy są mocniej kryjące, bo wtedy z reguły są też bardziej treściwe i nie wysuszają zbyt mocno. Aktualnie mam kurację zluszczającą i jako zalecony krem z mocznikiem doskonale sprawuje się Iwostin Hydratia. Ma 75ml i jest bardzo wydajny. Tylko jak mi się skończy, to kupię sobie wersję z filtrem spf15, nie wiedziałam, że są dwie wersje tego kremu

Cytat:
Ja mam wiecznie zaczerwienioną twarz, dobrze sprawował się krem Iwostin Capillin, ma taki lekko beżowy kolor, jakby dodatkowo sprawia, że skóra wydaje się bledsza, wyciszona. Ale na razie go odstawiłam na rzecz wspomnianego kremu z mocznikiem. Na jesień/zimę planuję poddać się zabiegom laserowym na moje przebarwienia, mam nadzieję, że wreszcie nie będę wyglądała cały czas jak pod wpływem alko hehe Poważnie, moja cera nie jest tragiczna, tylko te cholerne naczynka, rumień i przebarwienia.

Edytowane przez malyszkicownik
Czas edycji: 2012-09-01 o 13:10
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:09   #3238
maruda80
Zakorzenienie

Odnośnie nowej oferty - jak na razie nie wchodzi.
Coś mi się wydaje że w tym przypadku będzie można składać zamówienia tylko telefonicznie lub wysyłkowo (ze względu na przypisane do każdej osoby gratisy)

U mojej siostry gratisem jest uwaga: uzupełniacz kremu Inositol (który kosztuje 57,00 PLN) - kod wrzucę wieczorem.
Do mnie od wielu lat nie przysyłają ofert wysyłkowych - mimo iż wiele razy prosiłam (jestem stałą klientka od b. dawna i robię regularnie zakupy).

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-09-01 o 13:11
Stary 2012-09-01, 13:17   #3239
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
przecież dopiero go wprowadzili (czy ja nie kumam?)

Podobno w gazecie Trendy w urodzie Jesień 2012 jest jakiś rabat Yves Rocherowy. Nie wiecie jaki?
Tak to nowość ale w sklepach są już testery i można powąchać. Poza tym w innych krajach wszedł nieco wcześniej niż u nas i niektóre wizażanki mogły zapoznać się nieco wcześniej z tym zapaszkiem. Tak naprawdę podobny do Ming Shu. Irys/fiołek- takie cuś. Ja jednak wolę klasyczne EDP.
Co do rabatu- nie wiem, jeśli spotkam tą gazetę sprawdzę. Podejrzewam, że może to być jedna z wielu ofert dla nowych klientów.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Czyli najpierw muszę sobie wyrobić swoją kartę tak?
Po prostu skorzystaj z jednej z ofert dla nowych klientów- bo są fajne rabaty i gratisy. Gdybym mogła to sama bym z takiej oferty skorzystała.
Przyznają Ci numer klienta a potem mając ten numer będziesz mogła korzystać z innych ofert.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 13:20   #3240
Lynn
Zakorzenienie

Mam krem na noc z serii Bio- jakby ktoś chciał wypróbować to chętnie wymienię. Pozostało ok 3/4 opakowania

Ja dostałam 2 oferty, obie z tym samym kodem i gratisy różne. W jednej jest 100 ml Evidence a w drugiej krem CS, którego nigdy nie kupowałam, więc dziwne skad wiedzieli, że to mój ulubiony kosmetyk
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości