Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 16:12   #3571
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Monika pamiętam jak prawie miesiąc wakacji spędziłam w Anglii przygotowana na beznadziejną pogodę, a tutaj chyba ze 2dni popadało i było przyjemnie (może nie za wielkie upały, ale na krótko się ubierałam)- wrociłam do Polski i ponad tydzien lało ;p Strasznie polubiłam Anglię, ale jak dla mnie to prawda, że tam się prawie z powietrza tyje Serio- jak ja tam przytyłam! Nie wiem co oni takiego mają :P Liczę, że za rok chociaż na miesiąc wyjadę tam do pracy Choć do samego Londynu mnie nie ciągnie- byłam tam i jak dla mnie za duża mieszanka wszystkiego ;p Bałam się ruszyć przez te tłumy W mniejszej miejscowości łatwiej spotkać rodowitego Anglika (szwagier babki u której byłam jak stanął w drzwiach to masakra- uśmiechnięty od ucha do ucha, z piwem i zaczął mówić to nic nie rozumiałam hahhaa normalnie głos i akcent jak z prawdziwego angielskiego filmu ;p).

A co do grzywki to trzeba mieć grube włosy albo nie wiem. Ja też miałam kiedyś taką prostą to mi się nie układała... Teraz zawsze mam taką na jeden bok. Nie wiem co trzeba z tym robić Może przejdz się do dobrej naprawdę fryzjerki- lepiej wydać trochę kasy niż żałować. Choć z drugiej strony to tylko włosy- odrosną Najpierw można spinać a potem zaczesywać na bok jak ci nie będzie pasować
Moi znajomi z Anglii ciągle na fejsie piszą że u nich pada i że mają dość tego deszczu. W sumie to Anglia z tego słynie że tam ciągle leje i są mgły Tobie akurat trafiła się ładna pogoda jak byłaś
Słyszałam właśnie że Londyn jest strasznie zatłoczony i że ciężko się tam mieszka. Mój tata mieszkał właśnie w Londynie 5 lat. Jego podsumowanie Londynu to słowo : SYF. Mimo wszystko chciałabym tam pojechać kiedyś i pozwiedzać Mieszkać też bym chciała

Ja grzywki już dawno nie mam, odrosła mi całkowicie. Miałam ją z 5 lat temu. I zrobiła mi ją bardzo dobra fryzjerka za grubą kase.... mimo to była beznadziejna ale przecież to wina moich włosów a nie fryzjerki. Trzeba mieć faktycznie grube i gęste włosy żeby mieć ładną grzywkę bez codziennej pielęgnacji.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 16:21   #3572
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Nie no Anglicy tez mówili, że zazwyczaj leje i leje ;p Miałam szczęscie ;p Jednak jadą do UK trzeba się na to przygotować, że upałów nie będzie

Jeśli chcesz zwiedzać London z każdej strony to niestety trzeba zabrać trochę kasy i lepiej jechać jak spada sezon turystyczny lub w tygodniu. W soboty są straszne kolejki. W ogóle muzea i wszystko kosztuje (choć część rzeczy jest za darmo). Jak dla mnie 20-30funtów za wejscie to dużo. Ale Londyn cos ma w sobie. I nie wydając kasy można zwiedzać. My trafiliśmy dla jakies rózne parady, koncery itd. w ChineTown Jednak chyba nie wytrzymałabym tam żyć Wszędzie ludzie, tłum, bałam się ciągle o torebkę ;p a wejsc do metra? brrr
Ja mieszkałam w Hastings i było naprawdę przyjemnie Ot taka mieścina

Oj chyba zaraz muszę się zacząć szykować. Już się wykąpałam, a jeszcze włosy ułozyć i sie pomalować :P A no i rzeczy wyprasować, ale to już jak się pomaluje to od razu ubiorę ;p
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 16:24   #3573
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia a dostałam od teściowej tą odzywkę, kupiła ją kiedyś w Niemczech, ale prawie wcale nie używała, duża jest bo chyba 500 ml ma, później zobaczę jak się nazywa i Ci napiszę bo ma taka dziwną nazwę, że ciągle zapominam

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

No ja to się zatęsknię za moim małym Skarbem on pewnie też, bo zawsze jak jedziemy na zakupy to on nas wygląda i tylko przy drzwiach czeka kiedy wrócimy
Mój kochany bidulek.
ok to zobacz i mi napisz widzę że teściowa dba o synową

Współczuję Wam tej rozłąki Ale pewnie jak wrócisz to go obkupisz znowu ciuszkami i zabawkami

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-01, 16:33   #3574
mielnus
Wtajemniczenie

w poniedziałek się umówie do tego Gina na badanie cytologi i na kontrole. Poprosze ją o przepisanie tabsów i zapytam ją czy tablety bardzo ingerują w organizm itd. Mam takei niedyskretne pytanie... Zawsze mnie to nurtowało. Czy wy do gina się jakoś przygotowujecie?? Hmmm... chodzi mi o włosy;p Bez czy Z? Tak z ciekawości... Ja byłam dopiero 2 razy na wizycie;/

A tak wogóle to ja mam ostatnio takie napady na słodycze;/ Cały czas coś słodkiego wcinam;/ Nie dobrze... Od jutro koniec ze słodyczami, zaczyna mnie juz od nich mulić nawet;/

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

monia duzo czytalam o tych tabletkach w necie. Niestety jest wiele negatywnych opinie. Oby tobie nie zaszkodziły i służyły jak najdłużej i najlepiej
Stary 2012-09-01, 16:55   #3575
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no Anglicy tez mówili, że zazwyczaj leje i leje ;p Miałam szczęscie ;p Jednak jadą do UK trzeba się na to przygotować, że upałów nie będzie

Jeśli chcesz zwiedzać London z każdej strony to niestety trzeba zabrać trochę kasy i lepiej jechać jak spada sezon turystyczny lub w tygodniu. W soboty są straszne kolejki. W ogóle muzea i wszystko kosztuje (choć część rzeczy jest za darmo). Jak dla mnie 20-30funtów za wejscie to dużo. Ale Londyn cos ma w sobie. I nie wydając kasy można zwiedzać. My trafiliśmy dla jakies rózne parady, koncery itd. w ChineTown Jednak chyba nie wytrzymałabym tam żyć Wszędzie ludzie, tłum, bałam się ciągle o torebkę ;p a wejsc do metra? brrr
Ja mieszkałam w Hastings i było naprawdę przyjemnie Ot taka mieścina
hehe no właśnie tam upały ponoć to taka rzadkość jak tu u mnie śnieg w zime. No ale i dobrze, bo upały fajne nie są choć ciągły deszcz jest chyba jednak gorszy
No wiadomo, że kase trzeba wziąć i to nie mało. Londyn masakrycznie drogi jest, te ich ceny powalają z nóg jak słysze od znajomych ile co kosztuje.... 20-30 euro za wejście do muzeum to a prawdę przegięcie. My tu w Niemczech płacimy przeważnie 5-10 euro za jakieś wejściówki do muzeum czy gdziekolwiek.
Kurde ja też bym się pewnie bała wejść do metra samej, albo poruszać się po mieście nocą... Ja się wychowałam w malutkiej miejscowości ( 7 tyś mieszkańców) i nie odnalazłabym się w Londynie chyba...tak samo tutaj w Monachium czy we Frankfurcie nie chciałabym mieszkać. Mieszkam teraz w mieście gdzie jest ok.45 tyś ludzi i troszkę brakuje mi tego "wiejskiego" klimatu, tej ciszy i spokoju. No ale może się przyzwyczaję z czasem.

A Ty nie chcesz wrócić do Anglii?

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
w poniedziałek się umówie do tego Gina na badanie cytologi i na kontrole. Poprosze ją o przepisanie tabsów i zapytam ją czy tablety bardzo ingerują w organizm itd. Mam takei niedyskretne pytanie... Zawsze mnie to nurtowało. Czy wy do gina się jakoś przygotowujecie?? Hmmm... chodzi mi o włosy;p Bez czy Z? Tak z ciekawości... Ja byłam dopiero 2 razy na wizycie;/

monia duzo czytalam o tych tabletkach w necie. Niestety jest wiele negatywnych opinie. Oby tobie nie zaszkodziły i służyły jak najdłużej i najlepiej
Ja zawsze przed wizytą się kąpię i golę cała na co dzień też się golę, nie cierpię włosków!! paskudne są :/

No niestety żadne tabletki zdrowe nie są ale jeśli nie chce się mieć dziecka to trzeba się poświęcić.... Ja już dwoje dzieci mam więc.....
No i ważne że po nich nie tyję i dobrze się czuję więc nie widzę przeciwwskazań żeby ich nie brać
Dziękuję no oby oby!

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

A teraz w skrócie co u mnie bo pewnie się zastanawiacie co ja w ogóle tu w sobotę robię na tym Wizażu
a więc mój mąż był dzisiaj u kolegi pomóc mu przy remoncie domu i wrócił zmęczony o 13stej. Zjadł obiad i poszedł spać, śpi nadal.
Mój młodszy synek też zasnął i śpi obok mnie, starszy synek ogląda bajki. Na dworze ciemno, strasznie pochmurno i chłodno więc siedzimy w domku wszyscy. Ja poza tym mam okres i brzuch mnie boli więc leże z laptopem w łóżku i piszę z Wami
To tyle u mnie Idę zaraz coś zjeść bo głodna się zrobiłam. Mam naleśniki z wczoraj i chyba sobie podgrzeję z dwa i zjem z dżemem

Heroine jak tam zdrówko??????? Lepiej?????? Ty ostatnio ciągle chorujesz!!!! Zrób coś z tym kochana bo się wykończysz
Dużoooo zdrówka życzę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-01, 17:10   #3576
patiuszka
Zadomowienie

Monia, tak masz rację do cen mieszkań, opłat i ubezpieczeń Ale jedzenie jest tanie, ja ostatnio tam byłam w tamto lato, w marketach typu Lidl czy Tesco kupowałam wiele rzeczy w cenie zbliżonej do Polski, a kosmetyki takie zwykłe jak Fa, Dove, Pantene, Rexona czy pasty do zebów Signal, Pearl Drops to zazwyczaj w sklepach typu "wszystko za jeden Funt", czyli w przeliczeniu jakieś 5 zł, a u nas koło 10 nie schodzą. Nawet myślałam, ze opłacałoby sie przywieźć i sprzedawać u nas
Ale też fakt, ze nie mieszkałam nigdy w takim wielkim i drogim Londynie tylko właśnie w małych miastach 25-40 tyś.
Poza tym oni dostają kupę kasy od rządu jak mało zarabiają - na dzieci, na remonty, na leki, ale to trzeba mieć status rezydenta.

Ja jak tam pracowałam jakieś 6 lat temu to 95% kasy przywiozłam do Polski, a 5% wydałam na jedzenie i imprezki Ale mieszkałam za darmo
Stary 2012-09-01, 17:14   #3577
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Mam tak samo, dlatego się waham. Ale Ty masz piękne włoski! Długie, ciemne. A moje takie see :/ W ogóle ma opaloną twarz i ten kolor średnio mi pasuje. Nie wiem czemu mnie Bozia takim obdarzyła No ale niech będzie
Myślałam zatem żeby podkręcić wygląd grzywką.
Dziękuje Mnie Bozia niestety takim kolorem też nie obdarzyła, bo mam taki średni brąz, którego nie lubię kilka razy wracałam do niego ale zawsze potem farbowałam znowu na ciemny A Ty ślicznie wyglądasz w tym kolorze, ale rozumiem chęć zmiany
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 17:29   #3578
meeedzik
Zakorzenienie

Monia to jest taka odżywka, jest jej 750ml a mi zostało mniej niż połowa
Na necie znalazłam, że producentem jest L'oreal

No jak zawsze będę rozpieszczać mojego szkraba małego już ostatnio kupiłam mu kolejne legowisko
Stary 2012-09-01, 18:15   #3579
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie. orientujecie się ile mniej-więcej kosztuje ombre hair na blond włosach o dlugości za linię biustu?
Stary 2012-09-01, 19:08   #3580
Margot85
Wtajemniczenie

Witam Czytam sobie czytam i podjadam bo okresowe chwile nadeszły
Tż na zakupy wysłałam to odpisuje- jakoś jak przez ramię mi patrzy to głupio mi się uzewnętrzniać

Ciekawe jak tam Milena się bawi na swoim weselu zazdraszczam jej, że w sumie jak na te czasy młodym wieku znalazła miłość i są szczęśliwi. My z Tż jakoś 2 i pół roku temu chcieliśmy wziąć ślub jak zamieszkaliśmy razem ale organizacja wesela mnie przeraziła a teraz to my starzy i wygodniccy się zrobiliśmy i nam się nie chce tzn Tż co chwile, że może teraz ale jak myślę o przeprawie z rodzicami to mi się odechciewa wszystkiego i coś czuje, że będzie cichy ślub tzn my i świadkowie ale kto wie Kurcze nie mogę się doczekać zdjęć z Mileny wesela i ślubu

meeedzik w dzień wyjazdu się pakujesz , wow szalona ale pewnie masz już wprawę A ile Twój piesek ma już legowisk? rozpieszczasz widzę swojego Skarbka
monia ja się właśnie zastanawiałam jak to się stało, że w sobotę przed kompem siedzisz ale już wszystko jasne łącze się w okresowym bólu chociaż na tabsach to w sumie jest ułamek tego co przed

Choco nie mam pojęcia ile może to kosztować ale widzę, że dbasz o siebie kompleksowo- odchudzanie i pazurki i kolorek- kolejna piękna kobietka

Paula kurcze mogę tylko stwierdzić to co inne dziewczyny- grzywka jest fajna jak komuś pasuje ale jej pielęgnacja i układanie to zawsze kłopot- sama lubię siebie z grzywka na bok ale jak przypomnę sobie te poranne tłuste strąki ( a reszta włosów ok) albo właśnie jakieś dziwne przedziałki i to , że też nie używam lakierów itd a przy grzywce nie da się i już Może właśnie taką dłuższa na bok jak coś zrób, żeby się za ucho schować dało albo podpiąć w razie niechęci do stylizowania? Fryzjerka powinna Ci coś podpowiedzieć

mielnus tak jak monia mówi do gina umyć się rano normalnie a co do włosów to ja powiem tak- ginekologa to nie interesuje wcale a wcale. Jak zwykle się tam golisz to i wtedy tak zrób a jakoś specjalnie to nie musisz jak tego nie lubisz. Dobrze jest ubrać coś dłuższego np tunika , żeby przyjemniej przejść na fotel z przebieralni i ewentualnie skarpetki jak gin nie ma jednorazowych takich papuci( mój np ma takie ale u innego na boso latać trzeba to średnio przyjemnie) no i jak długo czekać musisz i nie czujesz się świeżo to miej chusteczki takie higieny intymnej bo nie zawsze jest w przebieralni bidet żeby się podmyć ( no jak po pracy nie masz czasu na prysznic bo wizyta po południu )

zelka z nowym avaterem i nie poznałam kobiety:h ahaha:

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-09-01 o 19:13
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:33   #3581
paulinka_47
Rozeznanie

ześć, dziewczyny, mogę dołączyć?
Od dwóch dni jestem na diecie, wprawdzie nie udaje mi się utrzymac równo 1000kcal, ale jest to ok. 1100- 1200, więc jeszcze ujdzie

Trzy tygodnie temu przed wakacyjnym wyjazdem zrobiłam sobie tydzień na Wasie i Sałacie z pomidorem i efekty były super, ale na chwilę, bo po powrocie miałam 4kg więcej niz jak wyjezdzałam. W tydzień tak mi dowaliło, więc widac, że to było nie mądre tak się głodzić. Ale za to jaki brzuch płaski na pierwsze dwa dni wyjazdu. Chciałam non stop w bbikini chodzić

No, ale teraz robię to porządnie. Mam 156 wzrostu i obecnie61,62 kg wagi. Stawiam sobie małe cele: najpeirw chce zobaczyć wagę na ktorej pierwszą cyfrą jest 5, a potem stopniowo niżej, ale już nawet 58 było by super, więc wielkich wymagań nie mam
Ale ogólnie jest cięzko, bo chipsy pochłaniam paczkami, kocham fastfoody i jak przyjdzie co do czego, to łatwo mi zapomieć o diecie. Jak np. na tych wakacjach
paulinka_47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:39   #3582
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
Od dwóch dni jestem na diecie, wprawdzie nie udaje mi się utrzymac równo 1000kcal, ale jest to ok. 1100- 1200, więc jeszcze ujdzie

Trzy tygodnie temu przed wakacyjnym wyjazdem zrobiłam sobie tydzień na Wasie i Sałacie z pomidorem i efekty były super, ale na chwilę, bo po powrocie miałam 4kg więcej niz jak wyjezdzałam. W tydzień tak mi dowaliło, więc widac, że to było nie mądre tak się głodzić. Ale za to jaki brzuch płaski na pierwsze dwa dni wyjazdu. Chciałam non stop w bbikini chodzić

No, ale teraz robię to porządnie. Mam 156 wzrostu i obecnie61,62 kg wagi. Stawiam sobie małe cele: najpeirw chce zobaczyć wagę na ktorej pierwszą cyfrą jest 5, a potem stopniowo niżej, ale już nawet 58 było by super, więc wielkich wymagań nie mam
Ale ogólnie jest cięzko, bo chipsy pochłaniam paczkami, kocham fastfoody i jak przyjdzie co do czego, to łatwo mi zapomieć o diecie. Jak np. na tych wakacjach
Witaj dobrze, że chcesz zmienić dietę na zdrowszą- w 1200kcal można już ładnie zaplanować jadłospis bo ta Wasa i pomidory brzmi koszmarnie Jak i ja widzę, że podobne wzrost i waga więc powodzenia życzę bo tez czekam na 5 z przodu
Stary 2012-09-01, 19:55   #3583
meeedzik
Zakorzenienie

Margot haha mój psiak miał 5 legowisk z czego 2 sprzedałam ma 3 budki, takie, że może wejść do środka i miał 2 odkryte, takie poduchy, ale nie spał w nich wcale, bo on musi chyba mieć coś nad głową dlatego te poduchy sprzedałam nic nie poradzę, że tak go kocham i uwielbiam mu kupować
Stary 2012-09-01, 20:03   #3584
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot haha mój psiak miał 5 legowisk z czego 2 sprzedałam ma 3 budki, takie, że może wejść do środka i miał 2 odkryte, takie poduchy, ale nie spał w nich wcale, bo on musi chyba mieć coś nad głową dlatego te poduchy sprzedałam nic nie poradzę, że tak go kocham i uwielbiam mu kupować
Ja tak sobie wyobrażam jak Twój pies całą noc od legowiska do legowiska biega i się zdecydować nie może gdzie ma się położyć:h ahaha:
Stary 2012-09-01, 20:28   #3585
zooska
Zakorzenienie

Monia Na wakacje, bo jeszcze razem nigdzie nie byliśmy w tym roku A prawda jest taka, że jest dobrze, jak się nie widzimy z 2 dni, bo on pracuje na nocki, a ja w dzień, mijamy się bardzo często w takim układzie. Widzimy się 2 godziny i jest bosko, a jak mamy ze sobą całe dwa dni to jest rzeźnia.

Dziękuję, też mam nadzieję, że będzie dobrze

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 20:34   #3586
meeedzik
Zakorzenienie

Margot teraz pewnie będziemy się pakować dzień przed, bo pierwszy raz jedziemy swoim autem i chcemy wyjechać w sobotę z rana ale jak jeździliśmy autokarem to wyjazd był dopiero o 19 to cały dzień był na zakupy i pakowanie
haha dokładnie mój pies takie wędrówki urządza w nocy

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

A my dziś na imprezkę jedziemy
ja już wypiłam desperadosa jednego i kieliszek wódki zaraz idę się ogarnąć bo to przecie nasza ostatnia sobota w kraju
Stary 2012-09-01, 20:48   #3587
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Monia Na wakacje, bo jeszcze razem nigdzie nie byliśmy w tym roku A prawda jest taka, że jest dobrze, jak się nie widzimy z 2 dni, bo on pracuje na nocki, a ja w dzień, mijamy się bardzo często w takim układzie. Widzimy się 2 godziny i jest bosko, a jak mamy ze sobą całe dwa dni to jest rzeźnia.

zooska skąd ja to znam... ale nawet najukochańsza osoba denerwuje jak się 24 na dobę z nią spędza Obyś egzamin zaliczyła i na zasłużone wakacje wyjechała A jak tam mikro hm???

Cytat:
Margot teraz pewnie będziemy się pakować dzień przed, bo pierwszy raz jedziemy swoim autem i chcemy wyjechać w sobotę z rana ale jak jeździliśmy autokarem to wyjazd był dopiero o 19 to cały dzień był na zakupy i pakowanie
haha dokładnie mój pies takie wędrówki urządza w nocy

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

ja już wypiłam desperadosa jednego i kieliszek wódki zaraz idę się ogarnąć bo to przecie nasza ostatnia sobota w kraju
Baw się dobrze super, że autkiem jedziecie- zawsze to więcej spakować można , no i na miejscu swoboda większa he he ja zawsze do Francji na wakacyjne roboty autokarem a potem się po miejscowych biegało rower pożyczyć albo coś he he
Stary 2012-09-01, 21:21   #3588
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz popełniłam grzech! Ale jest śniadanie to liczę, że spale ;p Zjadłam 5pierogów mojej babci podpieczonych na patelni z odrobiną śmietany. Inaczej nie potrafiłam Po prostu musiałam :P Ale wstaje i ruszam tyłek do porządków ;p
Pieeeeeeeerogi!!!!!!!!!!! !!! i to babcine!

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dzaga, Zoska Co Wy mi tu o PLL gadacie ? teraz już się domyślam o kogo może chodzić a ja jestem przy ostatnim odcinku drugiego sezonu i nie moge się za niego zabrać, bo ostatnio jakos czasu nie ma Moze dziś się uda

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Dżaga Ty wciągasz te paluszki surimi o tak o? Na sucho, czy maczasz w jakimś dipie, może domowej roboty;>?
Bo w sumie...brzmi ciekawie, a co to jest w ogóle? krab?^^

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Dopisuję: acha! Zapomniałam na śmierć o wafelkach ryżowych. Sycą, fajnie wypełniają żołądek, a mają bardzo mało kcal. Ja jem je często zamiast chleba.

Co taka cisza czikas? Zawsze ja milczę a teraz Was nie ma? A Heroine to już w ogóle nie spamuje ostatnio
Haha ja sobie szukam jakiejś przygodówki na odstresowanie a koło mnie śpi TŻ i cały czas przez sen się uśmiecha. Ciekawe co tam może mu się śnić
Ooo tak tak, ja od wczoraj to wprowadziłam, bo ciamkałam za dużo chleba i przerzucam się na wafle ryżowe, kiedyś już tak robiłam, że zamiast chleba na uczelnię brałam pokrojone warzywa do pudełeczka i wafle ryżowe i sobie to jadłam jako kanapkę, fajna sprawa

Ja sie melduje, dzisiaj byłam w pracy od 11 do 19, więc...no, dlatego mnie nie było

Hiehie, zapytaj Tż z czego sie tak cieszy. Mi mój powiedział, że ostatnio się śmiałam przez sen

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
ale z masek Kallos nie zrezygnuję po nich mam włoski takie fajnie miękkie i błyszczące
Hehe my tak zawsze mamy do końca nie czuję nawet, że gdzieś jedziemy a na ostatni dzień jest szaleństwo
Ja oprócz Kallosa, strasznie polubiłam maskę Bingo Tania i wg mnie dobra Używam jej jako odżywki po myciu no i raz w tygodniu jako maskę, super

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Szallllona^^ Ale dobrze, bawcie się, już za tydzień was nie będzie Buuuuu!

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
zooska skąd ja to znam... ale nawet najukochańsza osoba denerwuje jak się 24 na dobę z nią spędza Obyś egzamin zaliczyła i na zasłużone wakacje wyjechała A jak tam mikro hm???
Wiesz...nawet dobrze jakoś wchodzi, pooowoli i opornie, ale coś zostaje w tym łbie

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

U mnie jadłospis jest katastrofą, ale to nie ode mnie zależalo, to przez pracę!!! o 9.30 zjadłam 2 kromki chleba żytniego z ziarnami lnu z margaryną i pasztetem sojowym, z pomidorem,ogórkiem,rzodki ewką i przyprawami, do tego kawka
w pracy ok 14 wypiłam mala activię pitną, a ok 19 kefir 400g
teraz zajadłam trochę wafli ryżowych i kanapkę, ale dalej głodna jestem

Stary 2012-09-01, 21:22   #3589
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hiehie, zapytaj Tż z czego sie tak cieszy. Mi mój powiedział, że ostatnio się śmiałam przez sen

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Ja oprócz Kallosa, strasznie polubiłam maskę Bingo Tania i wg mnie dobra Używam jej jako odżywki po myciu no i raz w tygodniu jako maskę, super

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Jezu przypomniało mi sie, że ostatnio mi sie śniło że ktoś mi obciął włosy w kościele na dodatek ale bylo płaczu serio bym sie chyba popłakala jakby mi ktos kudły obciął

Zoska gdzie Bingo kupujesz?
A ja 4 dzien siedze i puzzle układam juz nerwica mnie bierze
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 21:28   #3590
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Zoska gdzie Bingo kupujesz?
Tylko i wyłącznie w tesco, bo nigdzie indziej dostać nie mogę.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1346516364

Stary 2012-09-01, 21:30   #3591
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Może i ja spróbuje tej Bingo... chociaż mam 200 próbek maski z panten i nie wiem kiedy je zużyje ale jak tak chwalisz i jest w tesco a mam je blisko to się skusić dam
Stary 2012-09-01, 21:34   #3592
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Może i ja spróbuje tej Bingo... chociaż mam 200 próbek maski z panten i nie wiem kiedy je zużyje ale jak tak chwalisz i jest w tesco a mam je blisko to się skusić dam
Jak na maske za 5zł daje rade naprawdę
Wygładza, są miękkie i puszyste Nie rozdwajają mi się, wydajna jest bardzo

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Od 19, od kiedy wyszłam z pracy do teraz zjadłam:
kefir 400g, opakowanie wafli ryżowych, jogurt "tarta malinowa", kanapka z żytniego chleba z serkiem czosnkowym z warzywami.

Te wafle sobie chrupałam tak o do jogurtu, do kefirku. do warzyw

Stary 2012-09-01, 21:39   #3593
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak na maske za 5zł daje rade naprawdę
Wygładza, są miękkie i puszyste Nie rozdwajają mi się, wydajna jest bardzo

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Od 19, od kiedy wyszłam z pracy do teraz zjadłam:
kefir 400g, opakowanie wafli ryżowych, jogurt "tarta malinowa", kanapka z żytniego chleba z serkiem czosnkowym z warzywami.

Te wafle sobie chrupałam tak o do jogurtu, do kefirku. do warzyw
Za 5 zł! to grzech nie spróbować ja generalnie nie mam od jakiegoś czasu kłopotów z włosami i zarówno szampony jak i odżywki takie najtańsze stosuje no ale jak farbowałam itd to był szał Waxy , Kalosy, i inne bardziej niby to specjalistyczne. Żałuje, że wtedy olejowanie nie było modne .
Jak się człowiek uczy to jeść musi bo mózg pracuje i nie ma co się martwić , zresztą bardzo zdrowo chrupiesz warzywa kefirek
Stary 2012-09-01, 21:45   #3594
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się człowiek uczy to jeść musi bo mózg pracuje i nie ma co się martwić , zresztą bardzo zdrowo chrupiesz warzywa kefirek
Wiem wiem...ale po 21 wcinać węgle...to grzech A po kefirze był jogurt owocowy, no i te wafle... no nic, tak to jest jak się nie je 10godz bo praca,potem się do domu przychodzi, wiadomo że serkiem wiejskim się nie najem Zaraz owinę sie w folię, ściski porobię, brzucha też i cóż...nic nie zrobię już.

Jutro idę do pracy na 15 do 19, ale to obiad zjem przed wyjściem, też kefir wezmę do pracy na szybkiego jak dzisiaj jogurt wypiję.

Stary 2012-09-01, 22:02   #3595
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem wiem...ale po 21 wcinać węgle...to grzech A po kefirze był jogurt owocowy, no i te wafle... no nic, tak to jest jak się nie je 10godz bo praca,potem się do domu przychodzi, wiadomo że serkiem wiejskim się nie najem Zaraz owinę sie w folię, ściski porobię, brzucha też i cóż...nic nie zrobię już.

Jutro idę do pracy na 15 do 19, ale to obiad zjem przed wyjściem, też kefir wezmę do pracy na szybkiego jak dzisiaj jogurt wypiję.
Niby grzech ale spać zapewne jeszcze nie idziesz to masz czas się rozgrzeszyć sama kanapkę zjadłam z jakimś nowym cud chlebem co Tż do domu przyniósł -12zł za kg a kit jakich mało( mój tato jest piekarzem to akurat na chlebie się znam) ale jak już naniósł to musiałam spróbować
Stary 2012-09-01, 22:05   #3596
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
Choco nie mam pojęcia ile może to kosztować ale widzę, że dbasz o siebie kompleksowo- odchudzanie i pazurki i kolorek- kolejna piękna kobietka
ja liczę się ze 100zł+ścięcie, więc jakieś 150... :/
a no, trzeba

Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
Witam
My name is Choco. ChocoMonster
Cytat:

perfekcyjna wlaścicielka psiaka

Cytat:

u mnie jest często tak samo

Edytowane przez ChocoMonster
Czas edycji: 2012-09-01 o 22:07
ChocoMonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 22:06   #3597
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Niby grzech ale spać zapewne jeszcze nie idziesz to masz czas się rozgrzeszyć sama kanapkę zjadłam z jakimś nowym cud chlebem co Tż do domu przyniósł -12zł za kg a kit jakich mało( mój tato jest piekarzem to akurat na chlebie się znam) ale jak już naniósł to musiałam spróbować
Nooo...ok 1 na pewno pójde spać.
A dobry chlebek nie jest zly Tż raz kupił chleb razowy, kromki na wagę sprzedawali Ale jaaaaaaaki pycha, naprawdę czuc, że razowiec, calkiem inaczej smakował!
Ja zjadlam wafle ryżowe z warzywkami, żeby chleba nie jeśc już, bo przesadzałam ostatnio. Ale jutro planuję już dobry jadlospis

na czczo: woda z cytryną i miodem
śń: musli,otręby, jogurt naturalny, kawka z mlekiem
przed IIśń: siemię lniane
IIśń: 2 śliwki duże, pomarańcz
obiad: ryż z warzywami na patelnię odgrzanymi na parze
podwieczorek: mała activia pitna, śliwka
po pracy: kefir pitny 300g truskawkowy 0%tł
kolacja: serek wiejski z rzodkiewką, jajko na miękko

Stary 2012-09-01, 22:08   #3598
ChocoMonster
Zakorzenienie

kochane ja uciekam spać, śpijcie dobrze i dietkujcie jutro ładnie!
Stary 2012-09-01, 22:10   #3599
zooska
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=xfcDvOzU6pQ

Hiehiehie, uwielbiam dawać wam takie "hity"^^

A to na serio kocham...bosz ja już znowu chcę ich zobaczyć na żywo!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CBGMW86u1Qk

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
kochane ja uciekam spać, śpijcie dobrze i dietkujcie jutro ładnie!
Braaaaanoc !

Stary 2012-09-01, 22:11   #3600
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1346516364

Kurde a byłam dzisiaj w Tesco wiedziałam, że za czymś miałam zobaczyć A tymczasem zobaczyłam tylko desperadosa

Zoska mmm ale mi sie zachciało pączką z czekolada
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości