|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Ja się żegnam
Opita winem i szczęśliwa, że dzień diety i ćwiczeń nie poległ po gastro po %%%. Jutro na rano do pracy, muszę wczeeeeeśnie wstać![]() No nic...lecę się kąpać, robić pazurki i inne cuda ![]() Buziaki chudziny ![]() ![]() !!!
|
#3542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Dziękuję Ci ślicznie miło mi że czytasz moje bazgroły Ja Twoje oczywiście też czytam choć niewiele ich jest no ale ważne że są i wiem co u Ciebie słychać Ojjj ja w tym roku już mam serdecznie dość upałów! Przenieść się z północnej Polski na południe Niemiec latem to normalnie samobójstwo..... ja nie przyzwyczajona do gorącego, bo całe życie u mnie lata średnio ciepłe lub zimne a tutaj nagle miesiąc czasu 35-40 stopni a nawet i 43 było straszne! Ty miałaś na odwrót więc pewnie w Gdańsku dłuższy czas marzłaś zanim się przyzwyczaiłaś A teraz gdzie byś wolała mieszkać? w Gdańsku czy znowu na południu? ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
będziesz miała tam dostęp do Wizażu? Fajnie że masz możliwość pracy dorywczej, że udaje Ci sie coś złapać A się z tych "masochistów" uśmiałam ojjjj na pewno nie jest tak źle między Wami co? Dobrze, że macie też jakieś "spokojne" dni to już coś Z tym jego nałogiem to masakra szkoda chłopaka.... nie zdaje sobie sprawy jaką krzywdę sobie wyrządza i jaką głupote robi.... :/ eehhhh Dziękuję ja za Twój związek też kciuki trzymam, aby w końcu było "normalnie" i spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
też przez to przechodziłam niedawno heh![]() u mnie zresztą nadal blaty nie przykręcone do mebli a płyta leży na blacie zamiast być w "środku" .... nie ma komu dziury wyciąć w blacie ale daje radę z gotowaniem A jeśli mogę spytać to ile elektryk wziął za podłączenie płyty i piekarnika?
|
|
#3543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaahhaa a więc to twoja kuzynka fajnie szkoda że nie pracujecie w tym samym hotelu - wesoło by wam razem było ja a obczyźnie cudownie zadomowiłam się już w pełni do Polski nie mam zamiaru wracać aż do emerytury hahaha no chyba że się języka nie nauczę to będę zmuszona wrócić..... mam nadzieję że tak źle nie będzie jednak. Synkowie zadowoleni. Troche im sie nudzi ale pójdą za 10 dni do przedszkola to będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
Co do lilii to masz rację! śmierdzą cmentarzem hehe, też ich nie lubię choć są ładne aa słoneczniki boskie są gerbery też są śliczne i troche do słoneczników podobne No właśnie... szkoda że to za granicą a nie w naszym kraju przykre ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
Przestań ciągle je mierzyć i patrzeć czy urosły to wtedy Ci moment urosną! Ja swoje włosy kompletnie "olałam" , myję je, nakładam maskę na 2 minuty, spłukuję i tyle z mojej pielęgnacji. Farbuje tylko od czasu do czasu. I ostatnio jak w końcu spojrzałam na ich długość to się zdziwiłam bo urosły na prawdę sporo. Dawno ich nie oglądałam i dlatego różnica jest bardziej widoczna Przejrzałam też wcześniejsze Twoje fotki i jejuuuuuuuu jak pięknie Ci było w tych blond..... wyglądałaś na prawdę jak aniołek teraz oczywiście też ładnie ale te blond miały to "coś" w sobie A jak zdrówko? Lepiej? Przygotowujesz sie już do wyjazdu?
|
|
#3544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Cytat:
Tak, niemcy są bardzo pomocni, mili i wyrozumiali. Nie ważne że jest się polakiem czy kimś innym oni traktują każdego równo. Oczywiście nie wszyscy są tacy ale zdecydowana większość. Tutaj wchodząc do urzędu czy przychodni już z daleka się wszyscy uśmiechają i zajmują się Tobą jak kimś bardzo ważnym. Widać że im zależy aby mieć dobrą reputacje. W ogóle to ile razy szłam po mieście i mi coś spadło na ziemię czy mój synek coś rzucił to ludzie od razu bez zastanowienia podnoszą i podają, nawet starsze kobietki! Jak gdzieś stoję w kolejce to nawet mnie przepuszczają bo widzą że z dzieckiem jestem - normalnie pełna kultura tutaj. Dużo bym mogła tu pisać na te temat.... W Polsce załatwianie spraw urzędowych na prawdę jest straszne... wiem coś o tym i cieszę się że mam to za sobą! Zaklimatyzowałam się szybko no bo jest tu fajnie i o wiele lepiej się żyje choć gdzieś tam w głowie mam taką myśl że nie jestem u siebie, to nie jest mój prawdziwy dom i zawsze będę tu tylko gościem a dla nie których wręcz intruzem. W Polsce człowiek wie że jest u siebie i ma wszystko gdzieś Tam czuje się pewna siebie tutaj tej pewności nie mam. Z czasem może będzie lepiej ![]() ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Mureczkoooooo gdzie Ty wsiąkłaś!!!!!!! odezwij się!!!!!! Idę spać. Już po 2.... Myślałam że popiszę dziś też z Heroine ale jej nie było :/ pewnie śpi już od 20stej śpioch jeden no cóż, ja spadam i nie wiem czy zajrzę jutro więc miłego weekendu wszystkim buziaki!!!!!! dobranoc
|
|
#3545 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eh,aż mi się przypomniał mój ślub,Też było multum stresu.Jak tylko będziesz miała okazje to zdaj relację ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Bierz aspirin C mi zawsze pomaga---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- U mnie z jedzeniem koolawo,jogurciki,banany ble itp.Jak tylko angina mi minie wracam do diety. Dziś bawię się na weselu
|
|
|
#3546 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zgadzam się z Monią... Po co do tego wracac i roztrząsać??? Znajdz sobie kogoś nowego i szybko zapomnisz o nim. Teraz pewnie czujesz brak drugiej osoby, nie konkretnie jego. Jesteś sama... może pora się rozerwać i może poznasz kogoś ciekawego?? Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkie chore???? Ja u siebie poi powrocie z gór zauwazyłam zapalenie pęcherza;/ na szczescie już raz miałam i tablety mi zostały. Dawkuje sobie spokojnie i przechodzi. Wystarczyło że raz porządnie zmokłam i troche siedziałam na zimnych kamieniach a wieczorem już mnie szczypało przy siusaniu..... Juz jest lepiej
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-09-01 o 09:41 |
|||
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Dziękuję kochane za opinie odnośnie włoków ![]() Monia ja własnie teraz je bardziej olałam, bo nie zwracam uwagi na ich długość, raz na miesiąc tylko robię zdjęcie i mierzę, bo wklejam do albumu comiesięczną fotorelację ![]() Ja teraz też przez wakacje tylko je myłam i nakładałam odzywkę na minutkę, żeby tylko rozczesać, nawet nie miałam czasu na żadne maski, ani oleje. Lady a dlaczego pocieniowane włosy bardziej się niszczą? Ja zawsze cieniuję, a teraz chcę podciąć na prosto, ale to muszą mi bardziej podrosnąć, bo nie chce mieć znów krótkich. Monia hehe ja kiedyś moooże jeszcze wrócę do blondu wiesz jak to ja, co chwila kolor zmieniam, także nic straconego teraz wolę mieć taki, bo przy blondzie co chwila musiałam farbować odrost do tego prostować, bo od rozjaśniacza były przesuszone i nie ładnie wyglądały jak nic z nimi nie robiłam ![]() A co do wyjazdu to jeszcze NIC się nie szykujemy, my zawsze wszystko na ostatnią chwilę zakupy i pakowanie w dzień wyjazdu albo jeden przed Pipson szkoda farbować, ale to nie mój naturalny kolorek niestety zafarbowałam na zbliżony do naturalnego ![]() U mnie dziś brzydka pogoda, pochmurno, zimno i nie wiem czy nie pada. Na wieczór moooże wybierzemy się gdzieś na imprezkę tylko musimy znaleźć kierowcę, a jak na razie nie ma chętnych
|
#3548 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik bo te krótsze potem odstają i się niszczą- wiesz czasem połowa z nich układa się w drugą strone. Haczą o wszystko i w ogóle. Ja tam się zgadzam- dlatego czekam aż odrośne to co sterczy dookoła ;p
Dobra, daje sobie z tym tematem o facecie spokoj. I czas ;p A teraz popełniłam grzech! Ale jest śniadanie to liczę, że spale ;p Zjadłam 5pierogów mojej babci podpieczonych na patelni z odrobiną śmietany. Inaczej nie potrafiłam Po prostu musiałam :P Ale wstaje i ruszam tyłek do porządków ;p
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko!!!!
Dzisiaj Ślub Twoj i Wesele, Życzę więc Ci szczęścia wiele, Stadka dzieci, mrowia wnuków no i ... Zgadnij. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, Marzeń, planów, snów spełnienia, Dużo zdrowia, pełnej kasy I miłości po wsze czasy. |
|
|
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dalej 51 kg i na razie nawet się nie odchudzam, bo mi się nie chce tylko sobie ćwicze, jem w granicach rozsądku i zobaczymy jak to będzie ![]() Zelka A u rodzinki byłam na wsi wypoczęłam pięknie ![]() Medzik jaaa Cie, bardzo Ci włoski urosły, co Ty mówisz że nie ? Ja bym tylko końcóweczki wyrównała, no ale ja mam już takie zboczenie i rozumiem też że każde podcięcie włosków przy zapuszczaniu jest bolesne ![]() Dzaga, Zoska Co Wy mi tu o PLL gadacie ? teraz już się domyślam o kogo może chodzić Moze dziś się uda ![]() Milenka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! |
|
|
|
#3551 |
|
Zadomowienie
|
Milena,
Monia, ja to nie wyobrażam sobie innego już życia, bo tu mam pracę, mieszkanie, znajomych..., ale gdybym mogła to zabrać ze sobą to wolałabym mieszkać jednak na południu, gdzieś bliżej rodzinnych stron Mielnus, ja to często mam z pęcherzem, bez tabletek się nie ruszam nigdzie. Z pęcherzem często się dzieje od sexu, ale też wystarczy mi przemoczenie nóg i już A z tym rządzeniem to po latach doszłam do wniosku, że na co dzień ja, ale jak już jest na ostrzu noża to Tż, bo jemu jakoś wszystko jedno, jest zawzięty, nie ustąpi jak coś go mocno urazi, więc mam gorzej, bo jestem 'miększa' ![]() Medzik, włoski bardzo długie i ładne, ja mam dopiero takie jak Ty na początku...
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2012-09-01 o 11:37 |
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Losing, sorkaaa
Ale to chyba nie ja palnęłam o tym kto jest w drużynie Niemniej jednak pewnie można się trochę domyślić o kogo chodzi ![]() Cocktail, puzzle Ale teraz jestem czyściocha (od TŻ się tym zaraziłam) i już bym nie pogubiła. Może kiedyś w jakimś lumpie nie uszkodzone dorwę. U nas jest jeden taki gdzie mnóóóstwo gier planszowych i takich pierdółek mają Zooska, ale miałaś smakowy obiadek. Mi tak jak już pisałam nie podchodzi ten razowy makarą Ale reszta prima sort! ![]() Podzielam zamiłowanie do zapiekanek - są przepyszne, szczególnie te "nawinie" - co pod ręką to do zapiekanki. Mój TŻ robi zawsze takie pyszne choćby już naprawdę byle co zostało w lodówce! Dziś też mamy w planach zapiekankę z ziemniaków, bo wczoraj zrobiliśmy przesort kupionych i było parę podgryzionych, brzydkich, to trzeba się ich szybko pozbyć A to: "nie żyj przeszłością, tylko żyj dla przyszłości" to bardzo mądra myśl! Milenkooo, udanej imprezy życzę! No i oczywiście wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia! Nie stresuj się kochana...Będziesz piękną PMką i wszystko będzie ok Wszystkie tutaj trzymamy za Ciebie kciuki!Medzik, rosną rosną. Ale Ty chociaż masz porównanie bo mierzysz, a ja swoich niet. A powinnam. Bo teraz to w ogóle mi się wydaje że nie rosną. A wpie****am ten Vitapil jak małpa kit Niby nie wypadają, na nogach i nie powiem już gdzie rosną jak oszalałe, a na głowie...no niekoniecznie.Dziś widziałam gazetkę z Rossa. Babydream jest po 4,50 chyba. Pobiegnę potem i sobie sprawię. A jak u Ciebie wrażenia? Eeej, ja też się jak głupia obnoszę z tym że nie farbuję włosów. Ta bratowa TŻ to czasami pyta jakiej farby używam, i mówię że nie farbuję, a ona potem powiedziała do siostry TŻ, że ja ściemniam bo nie chcę jej powiedzieć żeby sobie takich samych nie zrobiła Lady, Medzik, a ja nie lubię ani Desperadosa ani Redsa Żurawinowego. Despe dla mnie jakiś mocny trosia, a z kolei po wódce żurawinowej kiedyś...nom...zaszkodził a mi Więc od tamtego czasu jestem wyczulona na wszystko co żurawinowe.Mielnus, ja nie wiem czy w związki ktokolwiek powinien "rządzić". Związek to partnerstwo, współpraca, dwoje ludzi tworzy jedność którą razem powinni podtrzymywać. Natomiast ważne sprawy typu finanse, czas wolny, przyszłość powinny być rozstrzygane na drodze dyskusji i kompromisu. Wiem że są różne związki, ale moim zdaniem taki jak opisuję jest najzdrowszy i ma szansę na długotrwałość. Monia, tak samo czułam się jak pojechałam do Anglii. Choć znałam język (jako tako) to nie czułam się pewnie posługując się nim. Ale wszyscy okazali się być bardzo mili i pomocni. I szybko się zaklimatyzowałam. Bardzo mi się tęskni za UK. Może jak dostanę się na doktorat to wyjadę na jakiś staż, albo chociaż na trochę w ramach pracy naukowej. Choco, dziękuję ![]() Nom kolorek włosów naturalny od góry do połowy A te końce to farbowane były wielokrotnie. Powoli je ścinam.Dziewczyny, mam dylemat z tą grzywką ![]() Ogólnie to tak jak pisałam. Wczoraj z TŻ obejrzeliśmy Harrego i Madagaskar3 (niestety dla mnie takie se - spodziewałam się czegoś śmieszniejszego - Epoka lepiej wyszła). Wypiłam jednego Redsa, zjadłam z 4 paluszki i 2 paluszki surimi. Za to TŻ wciągał wszystko jak odkurzacz ![]() Dziś natomiast zjadłam owsiankę, nakarmiłam TŻ jajecznicą i cebularzem i idę zaraz ćwiczyć skalpel i Tiff. Wcześniej przesadziliśmy 1 kwiatka, jeszcze 1 nam został tylko ziemi musimy dokupić. A potem skoczymy może do Biedry albo Lidla na jakieś dobre lody
|
|
#3553 |
|
Zadomowienie
|
Dzaga no wprost nie powiedziałaś
Zoska powiedziała coś takiego, że ktoś chce pomóc swojej dziewczynie, Ty że na poczatku go nie lubiłaś tak jak i Caleba ale lubisz już obu, więc pasuje mi tu Toby ![]() Tez się ostatnio zastanawialam nad grzywką, bo mi sie trochę nudzą moje włoski, ale doszłam do wniosku, że na pewno bedzie mnie wkurzać, bo zawsze tak jest I potem bedę żałować, ze ścięłam i uparcie zapuszczać więc zostawiam je w spokoju na razie
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Wstałam o 11 ![]() Zjadłam biały chleb z żółtym serem, bo nic w domu innego nie było postaram się dziś jako-tako trzymać dietę
|
|
#3555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale niech będzie Myślałam zatem żeby podkręcić wygląd grzywką. Cytat:
Oj taaam, dobre jedzenie! Ja lecę na 2gie śniad. Jestem już po skalpelu. Uff... Później się wykąpię, naobieram ziemniaków na zapiekankę, spłuczę maskę i lecimy na lodyyyy. Chociaż pogoda do
|
|
|
#3556 |
|
Przyczajenie
|
MOgłabys wskazac mi te błedy? co robie źle?
o zmianie swojego życia ogólnie (coś o prokrastrynacji, odchudzaniu, samorozwoju itd). Edytowane przez Ray_of_sunshine Czas edycji: 2012-09-01 o 12:45 |
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Ray, Moni chyba chodzi o to, że chyba nie dopasowujesz rodzaju jedzenia do pory dnia. Jajecznica z 3 jajek i w dodatku tyle chleba to za dużo na kolację. Chyba, że masz potem jakiś wysiłek fizyczny to pardon. Spróbuj tak:
Śniadanie: węgle, może być większe, musisz się nim dobrze najeść - proponuję owsiankę, kaszę manną, płatki jęczmienne, płatki muesli lub kukurydziane zalane jogurtem, kanapki ewentualnie, jajko na twardo do nich może być. II śniadanie: dla niektórych to przekąska, ale ja jem sporo. Zwykle zjadam np. jabłko, banana i jakąś kanapeczkę z lekką wędliną i warzywem, może być serek homogenizowany, ja czasem jem bułkę czosnkową lub szpinakową i piję sok pomidorowy. Obiad: tutaj to chyba nie trzeba się rozwodzić Obiad to obiad.Podwieczorek: już jest późno więc podwieczorek powinien być typową przekąską. Zjedz owoc (moim zdaniem przesadą jest sądzić, że owoce je się tylko do południa), ewentualnie małą słodycz, wiesz...coś co ma bardzo mało kalorii...parę owoców suszonych. Kolacja: sałatka, serek wiejski, znowu mogą być kanapki w ostateczności, ale już same, bez jajecznicy postaraj się żeby miała ok. 200kcal no i była białkowa.Pomogłam trochę? ![]() Dopisuję: acha! Zapomniałam na śmierć o wafelkach ryżowych. Sycą, fajnie wypełniają żołądek, a mają bardzo mało kcal. Ja jem je często zamiast chleba. Co taka cisza czikas? Zawsze ja milczę a teraz Was nie ma? A Heroine to już w ogóle nie spamuje ostatnio Haha ja sobie szukam jakiejś przygodówki na odstresowanie a koło mnie śpi TŻ i cały czas przez sen się uśmiecha. Ciekawe co tam może mu się śnić
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-09-01 o 13:35 |
|
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
A ja zrobiłam sobie kasze manna z sokiem, ale nie podeszła mi coś ;p chyba zjem pół bułki, a potem rosół na obiad
Dzaga ja też miałam przeboje po wódce żurawinowej- za dobrze mi chodziła Ale przeżyłam Doświadczona jestem w tym ;d hahaha ![]() Liczę, że do tych kolorowych spodni, bordowej koszulki będzie pasować ciemny zielony lakier. Kupiłam bordową szminkę Do tego chyba ubiorę biały żakiet ;p Ale nie wiem co z biżuterią. Mam taką bransoletę- brudny srebny kolor, wiec liczę, że się wpasuje ;d nie wiem jak pomalowac oczy.... i nie wiem gdzie są moje buty ;d ile problemow ;d
|
|
|
|
#3559 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
w końcu nadszedł i mój czas, żeby coś ze sobą zrobić Chciałabym zacząć stosować dietę 1000 kalorii, jednak z tego co mi wiadomo nie można jej stosować dłużej niż 3 miesiące? Przy moim wzroście 158cm i aktualnej wadze 52kg, moje BMI jest jak najbardziej w normie, jednak wcale nie wyglądam tak szczupło :P Ze względu na figurę nie czuję się dobrze ze sobą, mam jednocześnie umięśnione, duże i sflaczałe ręce, brzuch ok, pupa zdecydowanie za duża ;o no i nogi... z łydkami nie wiem czy coś zrobię, bo też mam na nich straszne mięśnie. Wcale nie wyglądam atrakcyjnie, dlatego też dołączam się do tego wątku ;p Chcę zacząć dietę!! Planuję też ćwiczyć co drugi dzień i dużo się rozciągać. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli ![]() Zarejestrowałam się też na portalu http://www.tabele-kalorii.pl/ i już obliczam swoje posiłki ;D !!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim za dużo jedzenia i za dużo chleba.
Na śniadanie 2 nektarynki tylko? Na kolację AŻ 3 jajka i do tego AŻ 3 kromki chleba? katastrofa . Ja jak się odchudzałam to nawet nie tykałam cukru, lodów, śmietany, owoce jadłam tylko do pory obiadowej. Alkoholu unikałam jak ognia, nic smażonego. No bo wychodzę z założenia że jeśli chce się ładnie wyglądać to trzeba trochę się poświęcić i albo się odchudzam albo dalej objadam śmietane zamień na jogurt naturalny, cukier na słodzik i już będzie lepiej. Reszte menu układaj według tego co Ci Dzaga napisała. Możesz też poszperać w pierwszych częściach wątku, tam są ciekawe jadłospisy
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ja też zapuszczam te pocieniowane, żeby wyrównać później
racja jak się nie prostuje to te pocieniowane włoski sterczą i nie ładnie to wygląda :/Losing właśnie wiem, że końcówki przydałoby się ciachnąć, ale teraz mi szkoda, bo jadę do Niemiec a tam cały czas chodzę w kucyku bądź koku, wiadomo jak to w pracy, ale jak wrócę to na pewno podetnę je, żeby wyrównać i potem dalej będę zapuszczać no i mam nadzieję, że do przyszłych wakacji będą piękne i długie ![]() Patiuszka dziękuję a też zapuszczasz? Mnie czeka podcięcie Dzaga no ja mierzę, bo tak to też wydaje mi się, że nie rosną wcale ![]() Ty to masz śliczne swoje naturalne, a ja mam farbowane, a swój kolor mam brzydki ![]() Dzaga ja uwielbiam desperadosa jest dość mocny ale dobry reds też pycha ale słaby trochę a nie chce mi się nigdy tyyyle pić, żeby mieć fajnie ![]() Ja za to nie lubię żadnego wina Allle za to ostatnio odkryłam w Biedrze wódkę Barmańską za całe 7,49zł ma 21% są różne smaki ( grapefruit, cytryna, wiśnia itp ) cytrynka najlepsza polecam ![]() A co do grzywki to mnie też kusiło, żeby obciąć ale jakoś już mi przeszło, masz rację, później tonę lakieru będziesz psikać, żeby ją jakoś ułożyć, a teraz masz śliczne włoski mnie moje też wkurzają, nie mogę sie przyzwyczaić, bo zawsze miałam krótsze wycieniowane, wyprostowane, a teraz jak sierota wyglądam
|
#3562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast odżywki stosuję 2-minutowe maski o wiele lepsze rezultaty są W ogóle to muszę podciąć z 3 cm włosy żeby były ładniejsze tylko boję się iść do fryzjera tutaj Szkoda że rozjaśniacz tak niszczy włosy bo w blondzie moim zdaniem najpiękniej wyglądasz hehe wy to wariaci jesteście ja to się pakowałam z tydzień przed wyjazdem żeby nic nie zapomnieć później ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Ja to się cieszę że rodzine mam z dala od siebie ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
A Tobie mam nadzieję żę się uda pojechać tam jeszcze raz, trzymam kciuki Ja kiedyś sobie zrobiłam grzywkę.... strasznie mi się układać nie chciała. Ciągle mi się na środku rozdzielała na dwie częsci, musiałam ją prostownicą prostować bo beznadziejnie leżały te włosy i zawsze na drugi dzień już była taka jakby "tłusta" tzn. takie patyki mi się robiły bo tłusta nie była choć tak wyglądała. Nigdy więcej grzywki sobie nie zrobię! Poza tym strasznie mi twarz pogrubiała i zaokrąglała :/
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ja mam jedną odżywkę jakąś Niemiecką, bardzo dobra jest, nie trzeba jej długo trzymać na włosach wystarczy minutka
no i mam też z Pantene jedną ale z masek Kallos nie zrezygnuję ![]() Hehe my tak zawsze mamy do końca nie czuję nawet, że gdzieś jedziemy a na ostatni dzień jest szaleństwo
|
#3564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to właśnie chodzi dodam tylko że obiad powinien być w granicy 350 kcal. ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
No od tabletek właśnie mi cycki rosną. Ja całe życie miałam malutkie B, nawet jak ważyłam 85 kilo to byłam płaska jak deska. Reszte ciała mam bez zmian a tylko cycki są większe. Cieszę się bo nigdy nie miałam takich ładnych A Ty jeśli nie planujesz na razie dzidziusia to możesz spróbować tabletki, no chyba że jest Ci obojętne czy zajdziesz w ciąże czy nie to wtedy lepiej nie bierz tabsów. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
muszę dalej szukać i testować inne maski Szampony z Pantene używam oczywiście To kiedy dokładnie wracasz? Tak jak w tamtym roku na początku listopada jakoś? Twoja psinka znowu będzie tęskniła za Pańcią
|
|
#3565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to w Anglii nie jest drogo, tam wszystko jest kosmicznie tanie jak na ich zarobki. Za mniejsze pieniądze nawet w porównaniu do złotówek się można ubrać, wyżywić, nakupić kosmetyków i w ogóle. Samochody też tanie
|
|
#3566 |
|
Zadomowienie
|
Monika pamiętam jak prawie miesiąc wakacji spędziłam w Anglii przygotowana na beznadziejną pogodę, a tutaj chyba ze 2dni popadało i było przyjemnie (może nie za wielkie upały, ale na krótko się ubierałam)- wrociłam do Polski i ponad tydzien lało ;p Strasznie polubiłam Anglię, ale jak dla mnie to prawda, że tam się prawie z powietrza tyje
Serio- jak ja tam przytyłam! Nie wiem co oni takiego mają :P Liczę, że za rok chociaż na miesiąc wyjadę tam do pracy Choć do samego Londynu mnie nie ciągnie- byłam tam i jak dla mnie za duża mieszanka wszystkiego ;p Bałam się ruszyć przez te tłumy W mniejszej miejscowości łatwiej spotkać rodowitego Anglika (szwagier babki u której byłam jak stanął w drzwiach to masakra- uśmiechnięty od ucha do ucha, z piwem i zaczął mówić to nic nie rozumiałam hahhaa normalnie głos i akcent jak z prawdziwego angielskiego filmu ;p). A co do grzywki to trzeba mieć grube włosy albo nie wiem. Ja też miałam kiedyś taką prostą to mi się nie układała... Teraz zawsze mam taką na jeden bok. Nie wiem co trzeba z tym robić Może przejdz się do dobrej naprawdę fryzjerki- lepiej wydać trochę kasy niż żałować. Choć z drugiej strony to tylko włosy- odrosną Najpierw można spinać a potem zaczesywać na bok jak ci nie będzie pasować ![]() Dobra chyba zaraz się wykąpie i zjem rosół :P Jeszcze muszę pościel ubrać, bo koleżanka u mnie śpi. A jutro jedziemy na koszykówkę :P |
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee te 3 miesiące to jakaś ściema, bo jeśli waga spada i super się czujesz na tej diecie to bezsensu ją przerywać. przerwe jedynie możesz zrobić żeby organizm sie nie przyzwyczaił do tej diety i jeśli uznasz że czujesz się źle i potrzebujesz odpocząć od diety.
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z zakupów, wydałam fortunę w Rossmnie
![]() kupiłam pędzel do cieni, masło do ciała, dwie maseczki, dezodorant, perfumy, tabletki i parę pierdół
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mniejsze miasteczka to już przewaga starych zabytkowych budynków ładnie wyremontowanych. Wioski to skupiska domków jedno rodzinnych. Ogólnie wszędzie pięknie i czyściutko. Wszystko zadbane i dopracowane do ostatniego szczegółu. Tylko ten ich język taki beznadziejny.... Co do Anglii to mój tata mieszkał 5 lat i ja głupia ani razu nie pojechałam do niego jakoś nie było kiedy. Co do cen to wszyscy w Anglii narzekają bo tacy Polacy którzy tam pracują nie zarabiają tyle co Anglicy przecież. A wynajem mieszkania tam to już w ogóle kosmos. Moja koleżanka pracuje tam i zarabia 900 funtów. Jej chłopak ma 1100 funtów a za mieszkanie płacą 500 + do tego ubezpieczenia jakieś tam i opłaty za samochód to im wychodzi prawie tysiąc. Drugi tysiąc zostawiają na życie i jedzenie także nawet nic odłożyć nie mogą. Wiadomo, że jest tam łatwiej niż w Polsce ale biorąc pod uwagę ile tam kosztuje jedzenie to przegięcie. Nawet ostatnio czytałam artykuł na te temat i zobacz jaka przebitka cenowa jest w Anglii: http://finanse.wp.pl/gid,14837698,galeria.html Dodam, że Niemcy zarabiają dużo więcej niż Angole a mają ceny dużo niższe!!
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Monia a dostałam od teściowej tą odzywkę, kupiła ją kiedyś w Niemczech, ale prawie wcale nie używała, duża jest bo chyba 500 ml ma, później zobaczę jak się nazywa i Ci napiszę
bo ma taka dziwną nazwę, że ciągle zapominam ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- No ja to się zatęsknię za moim małym Skarbem ![]() Mój kochany bidulek.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Opita winem i szczęśliwa, że dzień diety i ćwiczeń nie poległ po gastro po %%%. Jutro na rano do pracy, muszę wczeeeeeśnie wstać

straszne! Ty miałaś na odwrót więc pewnie w Gdańsku dłuższy czas marzłaś zanim się przyzwyczaiłaś 

ale daje radę z gotowaniem 
wstałam i dosłownie mnie trzęsie, nie mogę usiedzieć, bo mi się w głowie kręci 

i rozumiem też że każde podcięcie włosków przy zapuszczaniu jest bolesne 

No i oczywiście wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia! Nie stresuj się kochana...Będziesz piękną PMką i wszystko będzie ok 

A Heroine to już w ogóle nie spamuje ostatnio 
polecam
ja to się pakowałam z tydzień przed wyjazdem żeby nic nie zapomnieć później