|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, jabłka jemy no i na głos się śmiejemy! III-IV 2012 cz.3 (13)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam was ale weny jakoś do pisania brak.
Moja od dawna nie usypiała z takim płaczem jak dziś. Brzuszek jej dokuczał
|
|
|
|
#3753 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wczesnie zaczynacie tam szkole. No ale w UK wyksztalcenie chyba zawsze bylo wazne i duzo takich szkol z internatem kiedys bylo, teraz nadal tak jest, chyba juz mniej to popularne? Milych wakacji, ja na Sycylii nie bylam, ale nasza sasiadka w szwecji to sycylijka byla, kiedys dawno zanim ja sie jeszcze z nim poznalam to ona go tam zabrala do swojej rodziny, mowi ze piekna jest sycylia, wiec napewno bedziecie zadowoleni Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. A Adas niestety nalezy do takich wrazliwych dzieci i nie postawi na swoim tylko jakby cos sie stalo to chodzi smutny i potem mowi ze np. nikt go nie lubi, a chodzi o takie glupoty w stylu, ze ktos tam nie chcial sie bawic w zabawe jaka on wymyslil. A On to bierze to do siebie i potem jak opowiada to sie jeszcze bardziej nakreca i konczy sie placzem![]() On mowi ze kocha wszystkich nawet tych co go nie lubia, i on by tak chcial zeby jego tez wszyscy tak kochali ![]() W sumie z jednej strony to dobrze, ale z drugiej to nie wiem jak to delikatnie wytlumaczyc, ze jednak tak swiat nie funkcjonuje ![]() Cytat:
Oj ja tez bym tylko kupowala, kupowala, kupowala... No widzisz to pasternak wcinasz, same witaminki Cytat:
, swietnie to brzmi!My juz po grillu, przezylismy ![]() Jutro za to my idziemy na grilla, fajnie - odpada robienie obiadu!
|
|
#3754 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W tym schemacie żywienia z BoboVity jest napisane że 5 posiłków (4 mleczne +zupka) + 1 deserek i u nas tak jest właśnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiktorek jaki wielki chłopak na tym fotelu turystycznym ![]() My byliśmy dzisiaj na grillu. Adaś od 13.30 do 19.30 był na dworze pomimo że czasem kropiło (w wózku go schowałam) więc mam nadzieje że zmęczony prześpi mi całą noc. Mógłby Wypiłam 2 kieliszki wódki aż Gdzie te czasy kiedy piłam na równi z resztą. Już nie pamiętam kiedy się opiłam Dobranoc Dziewczynki. Idę do mojego lekko opitego Męża
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kurcze Tymus jeszcze nie spi! juz od 2 h turla sie po swoim wyrku...ja nie wiem...byl z mezem od 15-18 na spacerze i spal mu przez te 3 h wiec chyba wyspany, chociaz przy piersi zasypial a teraz wariacja! Ale sie odstresowalam w tej pracy dzis wymalowalam 9 kobiet kazda byla zachwycona wiec fajnie robic cos co kochasz...inni to doceniaja i jeszcze Ci za to placa Dobrej nocki kochane:...
|
#3756 |
|
Zadomowienie
|
Oglądacie mam talent?
|
|
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
Oglądamy
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3759 |
|
Zadomowienie
|
Tak
wstydu to ona chyba nie ma
|
|
|
|
#3760 |
|
Rozeznanie
|
a właśnie włączyłam
i się skończył...mała- ale Ci fajnie...zazdroszczę Ci takiej satysfakcji i przyjemnosci z pracy no i zdolności a ja nie portafię zrobić makijażu nawet sobie , jakoś nigdy mi nie wychodzi ładnie i naturalnie. ona- w opisie wszystko było ok...pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, a mnóstwo rzeczy przez allegro kupiłam... no nic, krzesełko wyszorowałam , gabryś dobrze się w nim czuje...chyba odsyłać nie będę.
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajno masz ![]() Agabi co za wiara , normalnie zero kultury,ze się nie wstydzą, a co muszą mieć w domu za syf ? no i zero szacunku dla innych ![]() Zia udanych wakacji życzę ![]() Desia Adaś ma dobre serduszko Natka dla tż ![]() ![]() klask i:My jutro do zoo w końcu jedziemy, dzisiaj byliśmy w małpim gaju dla dzieci i Nina właziła do takie dmuchanej parówy -ciuchci , no jak wlazła to znikała tam z dzieciorkami i tak trochę stracha o Nią miałam , a ta wylatuje z tego i jesce jesce , potem z tż , który jeździł z Niną poszlismy do mojej Babci i takiej starszej mocno Cioci pokazać Dziewczynki , ta Ciocia ledwo chodzi i tak Jej się łezki kulały jak Kajulkę dotykała
Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2012-09-01 o 21:48 |
|
|
|
|
#3762 |
|
Wtajemniczenie
|
Desiu co do tutejszych szkol z internatem to sa,ale bardzo drogie.blisko mnie jest szkola do ktorej chodzila ksiezna Diana,jutro moze wrzuce fotke na maila.mojego dyrektors dwoch synow blizniakow jest w szkole z internatem...koszt to chyba 20tys funtow rocznie/dziecko.o studiach juz nie wspomne jakie tu sa ceny.
|
|
|
|
#3763 |
|
Zadomowienie
|
my juz po grillu
sałatke zrobiłam z brokułem, serem feta, pomidorem ,papryką i rozowa cebulka i sosem czosnkowym![]() Mateuszek śpi i i chichra sie przez sen jest tearz na etapie czołgania sie po podłodze i pokonuje dosc spore odległosci, co mnie przeraza trocheJutro wybieramy sie z Mateuszkiem do Kosciola, ciekawe czy wytrzyma ![]() zmykam spac, dobranoc
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam uważam,że faktycznie talent to powinien byc wrodzony, nie wycwiczony, w sumie betty tyłek miała od urodzenia , ale to jakoś dla mnie za mało ,żeby podziwiać, ale ja tam może nie doceniam artyzmu machania dupskiem
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Wtajemniczenie
|
Agabi ja bym wystawila negatyw.
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mała nie myślałaś żeby kręcić takie filmiki na yt? Ja bym z chęcią oglądała |
|
|
|
|
#3768 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3769 |
|
Wtajemniczenie
|
W angielskiej edycji tez byla striptizerka,nawet przeszla do kolejnego etapu.w sumie to fajnie sie ja ogladalo..no ale odpadla w results bo za drugim razem Nic nowego nie pokazala
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- o rany jak pisze z tel to czasami slownik mi wrzuca domyslnie slowa...po angielsku wyjasniam zeby nie bylo..ze piszac zaciagam in English![]() Jak sobie rozcoelam palec krojac chleb bo Tz mnie zagadal krew sie polala,ale tz mi pozaklejal itd.mnie to nie wzrusza za bardzo ale tz to sie wzdrygal kilka razy.Dobrych nocek Edytowane przez MoniaHan Czas edycji: 2012-09-01 o 22:05 |
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak wspominałam talent to dla mnie sprawa wrodzona
|
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3772 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My dziś bylismy ogladac autko ktore chcemy kupic (jechalismy specjalnie 100 km do komisu), bo w tym co mamy ledwo sie miescimy, no niestety na 4-osobowa rodzine musi byc cos wiekszego, bo z wozkiem dla Szymona jest mega problem zeby zmiescic i juz nie moge sie doczekac zakupu, w przyszlym tyg jedziemy znow z kolega mechanikiem na przeglad i jesli bedzie wszystko ok to kupujemy Cytat:
No niestety trzeba to przejsc Oby niezbyt szybko chociaz to nieuniknione.;/Cytat:
Co do mezow to niestety u mnie rowniez dziala terapia szokowa, inaczej sie nie naucza kiedy co dac do jedzonka, ile, w co ubrac i gdzie co lezy. ![]() Cytat:
Cytat:
Na zdjeciach widac po Tobie, ze masz wyczucie jesli chodzi o wlasna stylizacje, zawsze podoba mi sie Twoja fryzura, makijaz ubior, wszystko tak razem fajnie współgra. Cytat:
![]() No i zycze udanej wyprawy do zoo
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2012-09-01 o 22:10 |
|||||
|
|
|
#3773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
natka-jestem takie antytalencie że filmiki mi niestety nie pomagają. do makijażu używam tylko podkładu,kredki i tuszu. a strasznie mi się podobają ładnie wycieniowane oczyska ... MoniaHan- wystawię negatyw
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja mam taki talent ,że umiem tak zginać palce w stawach najbliższych paznokciowi ,a pozostałe mam niezgięte ps. o ręce chodzi ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- dla mnie to jest nie do ogarnięcia, ale jest to wyćwiczone i dla mnie w takim prawdziwym słowa znaczeniu to talent nie jest , ale jest to zdolność godna podziwiania, no w sumie ma może wrodzoną zdolność zapamiętywania obrazów ten chłopak, to w sumie ma talent a Ci od łamania cegieł są z mojego miasta, z tym co gadał chodziłam do zerówki ![]() Aaaa Aguśka fajne zdjęcia Chłopaków, no rosną jak na drożdżach , puszczajcie lampiony poki czas ,bo coś czuję ,że za rok będzie już zakaz
Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2012-09-01 o 22:28 |
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu lampiony beda zakazane??? Bo nic nie wiem na ten temat? Dla Filipa to duza frajda. No i masz racje, chlopak ma niesamowita zdolnosc zapamietywania no i dla mnie to bylo niesamowite
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale na szczęscie się uniósł. Pewnie będzie tak jak z fajerwerkami ,że wejdą regulacje jakieś do tego, może nie ,że zakaz będzie zupełny, ale jakieś zaostrzone warunki sprzedaży i użytkowania itp. ps. dawaj tż do duetu i pojedziemy wyginać paluchy
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ponownie
Dziecie śpi od godziny Też oglądałam Mam Talent ale nie od początku,teraz oglądam-y mam talent extra
|
|
|
|
#3779 |
|
Zadomowienie
|
Ech nie mam coś dzisiaj weny..
Emigra bardzo mi przykro z powodu babci Tż... Agabi chamstwo z tym krzesełkiem...negatyw się należy.. Zia udanego wyjazdu ![]() Aguśka a jakie autko sobie upatrzyliście? przeczytałam wszystko, ale już nie pamiętam co komu miałam napisać.. U nas był dziś festyn na pożegnanie lata i kupiłam Morficzkowi wiatraczek taki mały i jak mu dmuchałam w domu to pierwszy raz chichrał się często i długo tak na głos aż się wzruszylam widząc go aż tak uchachanego..
|
|
|
|
#3780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Za dużo tego tych postów ![]() Mała rzecz,a cieszy
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

Musimy wstac o 4 rano dlatego Ania ma dzis 2 drzemki i idzie spac na nocke ok 6. Trzymajcie kciuki prosze zeby Ania dobrze zniosla loty i upaly, zabieramy namiociki, kremy z filtrem i jeszcze dodatkowo pol apteki Biore tez lapka, wiec moze bede sie odzywac, a na pewno poczytywac.

klask i:

Oby niezbyt szybko chociaz to nieuniknione.;/