|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
|
#1232 | |
|
Konto usunięte
|
Postaram się. Może jak minie mi ten szalony okres w pracy to się poprawi.
Cytat:
U nas był dziś kuzyn Tż z dzieśmi - 8 i ponad 2 latka. Masakra normalnie. Fajne są jak u nich byliśmy w czerwcu, ale u nas w domu to już po czasie marzyłam tylko kiedy pójdą. Ja chyba nie przeżyję takiego zburzenia harmonii w moim życiu. W ogole z pracą jest taka porąbana sytuacja teraz u mnie. Jedno jest pewne - umowa na stałe nigdy nie da żadnej pewności, więc nie ma co na nią czekać. |
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
KOCIAK!!! Wszystkiego najlepszego, babo!!!!
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
bikus - zgadnij co sobie to znaczy Dominikowi dzisiaj kupilam w H&M
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
ja myśle, że ani jedno ani drugie ![]() dziecko je wg swoich potrzeb... widocznie Ricie wystarcza to co je, a Dominik musi więcej z Sandrą jak już była trochę większa, to też się czasami martwiłam, że miała fazy niejadkowe... potem nadrabiała jak za dwoje ![]() no i też mam porównanie, że obydwie dziewczynki są inne... Sandra jadła na potęgę (byłam w stanie odciągać z 1 piersi po 200ml ... nie wiem tylko gdzie się to mieściło), a Rita jest raczej niejadkiem - po mamusi ![]() Cytat:
Strong... pewnie już teraz po pierogach, ale... kolko a-kysz Kotek, trochę spóźnione ale serdeczne wszystkiego najlepszego
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje kochanie
Cytat:
dziekuje ooo kurcze!!!!!!!! dziekuje!! kocham Cie Babo dziekuje Sloneczko!!!tylko troszke spoznione jednak niezmiernie mi milo ze pamietalyscie ![]() dziewczynki pragne Wam wszystkim bardzo podziekowac za pamiec i zyczenia!!! jest mi ogromnie milo ze pamietalyscie ![]() |
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku spóźnione ale szczere życzenia, spełnienia marzeń, dużo radości na co dzień i samych słonecznych dni w twoim życiu
Dziewczyny, Madzia proszę szybko o lanie. Rano nie wytrzymałam i zrobiłam test, a jestem dopiero w 26 dc a mam mieć 29 dc. Wiedziałam, że jak tylko go kupię to nie wytrzymam, śniło mi się to dzisiaj po nocach. Wyszedł cień cienia (baterie się ładują żeby wam pokazać, chociaż ja mam stary aparat i nie wiem czy coś uchwycę) ale tempka dzisiaj spadła i boję się, że to może być ciąża biochemiczna i chyba bym wolała o niej nie wiedzieć. Ale głupia jestem i niecierpliwa proszę mocno o trzymanie kciuków i nie gratulujcie mi bo jeszcze z tego może nic nie wyjść . Jestem w lekkim szoku ale nie cieszę się jeszcze, nawet serce mi mocniej nie zabiło jak zawsze gdy robiłam test.
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-09-02 o 08:41 |
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
na żywo bardziej widać, widzicie ten cień cienia?
|
#1239 |
|
Zadomowienie
|
Witam w ten piękny niedzielny poranek.
Nic się dzisiaj niewyspałam...całą noc miałam jakieś koszmary. Storczyki się już moczą, ja jem śniadanko i chyba idę na rower =) Stokrotko w takim razie i czekamy
|
#1240 |
|
Wtajemniczenie
|
widze
to GRATULACJE ![]() ![]() klask i:
|
#1241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że ten brak humoru był chwilowy...A uczucie przelatującego między palcami czasu towarzyszy mi od daaawna ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36233752]Cześć. Muszę Was nadrobić - od wczorajszego popołudnia już nie wchodziłam, bo miałam totalnego doła z powodu @ [/QUOTE] Cytat:
Oby wszystko szybko przeszło... ![]() Tomalinko, jak beta? ![]() (t)asia, ale moje tygodniowe zamieszkanie u rodziców wynika z ich nieobecności i samotnego kota, który został w domu Nie będę mieszkać z nimi ![]() Coś jeszcze miałam pisać... ![]() kotku, spóźnione, ale najszczersze wszystkiego najlepszego! Duuużo zdrówka, szczęścia, pociechy z córci i samych pięknych rodzinnych chwil Dodajko, z okazji Urodzin życzę dużo zdrowia, mnóstwa szczęścia, wszelkiej pomyślności, samych radości, żadnych smutków, ukończenia remontu, miłości TŻa (i może jakichś dalszych kroków ), zrealizowania wszelkich planów (łącznie z tym z naszej listy Btw, jak udała się wczorajsza imprezka? Co pysznego w końcu przygotowałaś? Stokrotko, miałam pytać o temp., a Ty tu z fotkami wyskakujesz Więc ja widzę cień cienia ![]() (czym jest ta ciąża biochemiczna? )---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Dzień dobry niedzielnie! Ja od rana mam zły humor... Wczoraj poszłam na kolejny (trzeci już Także zawieszenie treningów na jakiś czas Nikita i inne dziewczyny biegające - miałyście problem z kolanami na początku treningów? Przeszło? ![]() Dodatkowo zaczął się okres i tak sobie umierał z bólem brzucha, pleców, ud... Niestety nie mam Solpy, więc musiałam ratować się ibumem, który niezbyt daje radę. Za oknem tak pięknie, a ja już marzę, by ten dzień się skończył ![]() Miłej niedzieli!
|
|
#1242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziękuję jeszcze bo jeszcze mam 3 dni do spodziewanej @ i jeszcze różnie to może być Cytat:
mój mąż tak miał z kolanem jak biegał, ciągle go bolało, kupił lepsze buty i opaskę uciskowa nosił i przeszło. tylko jak za bardzo obciąży nogi to jednak niekiedy się odzywa Przytulam, oby ból szybko przeszedł
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-09-02 o 09:47 |
||
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja widzę cień to już jest sie z czego cieszyć
|
#1244 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadam jak po ogień
![]() Kotku, STO LAT! Spóźnione, ale szczere życzonka dla Ciebie ![]() Aaby, rozgrzewasz się przed biegiem i po? Strokrotko, widzę cień cienia i zaciskam kciuki!!!
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko powinnaś dostać w tyłek porządnie!!
więc trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ![]() ja dzisiaj nie w humorze trochę...wczoraj mnie mąż wkurzył...ehsss
|
|
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje Dodajko wszystkiego naj naj najlepszego witam niedzielnie alez jestem niewyspana
|
||
|
|
|
#1247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Baty dla męża. Co zrobił?
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa szkoda gadać...budują z moim tatą domek na działce..i wczoraj postawili jeden rządek cegieł...i oczywiście mój tatuś postanowił to uczcić..i mój mąż odkąd wrócili siedział sobie z moim tatą...a ja siedziałam sama w pokoju...i nie powiem w jakim stanie wrócił...myślałam, że mnie szlag trafi
I nie wiem też czy jakąś fazę przechodzę, bo mam wrażenie, że ostatnio szybciej się wkurzam i jakoś brakuje mi obecności męża...jakoś tak wraca z pracy, to albo pomaga tacie, albo biega, albo huk wie co...a potem idzie prawie spać..więc jak wczoraj w sumie nie spędziłam z nim ani chwili...bo wolał mojego tatę...to mi ręce opadły i zrobiło mi się meeeega smutno... O i się wyżaliłam...
|
|
|
|
#1249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także myślę Maleństwo, że taki już urok naszych Tżtów. Powiedz mu tylko, że Ci przykro i że go teraz potrzebujesz. Ja zawsze sygnalizuje to mojemu B. i zazwyczaj to wystarcza żeby przystopował ![]() I jak chcesz, to marudź do woli
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko żeby było obiektywnie to pokazałam Twój test TŻ i zapytałam tylko czy widzi drugą kreskę na co odpowiedział "tak, taką minimalną"
potem jeszcze zapytał czy to już coś znaczy ale to nie ważne bo chłopy się nie znają że cień cienia jest najważniejszy ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Maleństwo, myślę że hormony tak działają. Powiedz o tym mężusiowi. Może pomoże Ci przetrwać ten okres.
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
dodaja najlepszego
Malensstfo na forum jestem krótko ale to już któryś raz Ci mąż podpada, nie? Chyba należy mu się porządne . Też nie lubię jak mój TŻ zbawia świat swoimi dobrymi uczynkami zamiast spędzić ze mną trochę czasu. Ja też siedzę sama w domu cały czas...W lipcu TŻ był w Polsce 6 dni, a w sierpniu 8...Z tego 1/3 czasu spędził ze mną... No ale taka praca. Także wiem co czujesz. Tylko, że ty masz dwa skarby w brzuszku...
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa!!! kciuki!!! ![]()
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, no pewnie że widzę drugą kreseczke
trzymam kciuki, żeby było dobrze |
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
mona_ja gratuluje
![]() stokrotko no cos tam widac ![]() trzymam kciuki Cytat:
to wszystko te nasze hormony,
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka a ja ci gratuluje
ja robilam test 4 dni przed spodziwana @ i bul laciutka kreseczka. A teraz lezy kolo mnie 2,5 miesieczny syncio
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, Kochana, ja nic nie mówię, tylko trzymam kciuki...lecisz na betę czy czekasz do terminu @?
Dodaja, 100 lat, zdrowia, szczęscia, pomyślności My właśnie wróciliśmy od znajomych, pojechaliśmy wczoraj i zostalismy,...ale chyba się przeziębiłam od siedzenia przy grillu....gardło mnie boli, z nosa się leje..Leżę właśnie pod pierzyną z psinką i piję herbatę z cytryną i miodem. A jutro do pracy
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja - Spelnienia marzen , sto lat!!!
: D
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Fajne są jak u nich byliśmy w czerwcu, ale u nas w domu to już po czasie marzyłam tylko kiedy pójdą. Ja chyba nie przeżyję takiego zburzenia harmonii w moim życiu. 
za rozmowę.
... nie wiem tylko gdzie się to mieściło), a Rita jest raczej niejadkiem - po mamusi ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i czekamy
klask i:
Zaraz idę na zakupy, zrobię pyszne leczo, a potem pomyślę co robić na jutrzejszą imprezę. 

)

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
. Też nie lubię jak mój TŻ zbawia świat swoimi dobrymi uczynkami zamiast spędzić ze mną trochę czasu. Ja też siedzę sama w domu cały czas...W lipcu TŻ był w Polsce 6 dni, a w sierpniu 8...Z tego 1/3 czasu spędził ze mną... No ale taka praca. Także wiem co czujesz. Tylko, że ty masz dwa skarby w brzuszku...