|
|
#4051 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIII
co do serduszek-to kurde musi byc fejk
, w dodatku jem kolacje
|
|
#4052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ---------- Cytat:
Blue była tańsza niż Rosss bez promocji i miała super mydła. Tu do mydeł nie dotarłam, ale Ziaja oliwkowa była po 2,99, nie wiem czy to tanio czy drogo Mnie interesują tam głównie dwie firmy, których nie miałam w pobliżu - Catrice i Essence I znalazłam tam pachnące kryształki, których nigdzie poza All nie widziałam, a na All droższe są nawet bez dostawy
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
micel Ziai bo tylko micele z Ziai zanabywam ale i Bielenda do zmywania wszystko po 2, 3 zeta droższe - niby nic ale ja to zużywam jak wodę (bo to woda) no to mnie szokło w realu kupiłąm za 7 z hakiem tam pow 10 złkremy do rąk stóp mleczka toniki - chodzi o taki zwykły codziennnik - i ajk sie tego nazbiera to potem różnica jest diametralna cena końcowa w Naturze zwaliła mnie z nóg natomiast w marketach już lżej ale ja mam tak ze ja mam swój niezbędnik w postaci osobny krem do rąk, sztyft do ust chust hig hust myjące zel dezynfek hust intymne oraz coś o czym nie pamiętam sezonowo w dwóch torebkach i we aucie oraz na hausie - wszystkiego musze mieć po 4 razy bo ja nie traće czasu i energii na przepakowywanie wszędzie muszę mieć wszystko ( w domu prościej ale np mam krem do rąk w łąź i w kuchni) itp i nic mi się nie marnuje starcza na dlugo - ja po prostu muszę mieć pod ręką - zawsze i wszędzie ![]() a to ksoztuje 4 razy więcej choc koniec końców wychodzi na jedno bo zuzywam takoż dłużej
|
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to już chyba niedługo naprawdę nic nie zdziwi ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przetestowałam zakupione dzisiaj lakiery zamalowując ten koszmarny "miętowy", który się trzyma już ponad tydzień bez nawierzchniowego i nic mu, i w poniedziałek lecę przepatrywać intensywniej stojaki C i E (jeszcze jakiś nude jest mi potrzebny) - bo są rewelacyjne Przeszukałam całe All i chyba znalazłam podobną torebkę Tylko muszę podumać jak do niej zamocować długi pasek, bo na Kropelkę chyba się nie da
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#4056 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pobudka
Muszę kupić coś do skórek przy paznokciach, bo mi się nieładne zrobiły- Karkki, poleć coś
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4057 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ależ ja pracuję w plotkarskiej firmie, to się w głowie nie mieści... Dowiedziałam się właśnie, że jednej kumpeli z oddziału załatwiam pracę w centrali. No super, gdybym mogła, chętnie bym to zrobiła, sobie bym również pomogła. Tylko, że ja jestem na spodzie piramidy, w tym szeregu, gdzie wszyscy obrywają od tych z góry...
|
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w firmie w której robię wyłącznie jeden projekt i bywam tam raz w tygodniu też się dowiedziałam ze ja tam się dorabiam u nich na projektach i to wymyśliła osoba którą może w sumie z 3 razy na oczy widziałam ![]() Dopijam kawę i kicam na zakupy
|
||
|
|
|
#4059 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bardzoa ładna, ale mnie nie udało sie jej znaleźć na all ![]() po ile ona?
|
|
|
#4060 | |
|
|
Cytat:
I jakież szczęście!! Po prawdzie miniaturka, ale już prawie nie do zdobycia -Noa EDP mi w ręce wpadła To do kompletu i pełni szczęścia jeszcze tylko Noa Gold mi została do zdobycia...A w ogóle to pyknęłam kawowe muffiny z nadzieniem jagodowym i właśnie się piecze cantucci piernikowe. A co tam Rodziciele przybywają za tydzień, muszę się rozruszać wypiekowo na tę okoliczność.
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dostałam Smoka edt + edp w dodatku przebył podróż z Austrii przez Londyn, weekendował się w Pieninach, aż w końcu trafił w moje łapki ![]() tegoroczne prezenty mnie całkiem rozbroiły
|
|
#4062 | |
|
Panaroja
|
Znad kawusi
Zaraz idę do garów - ogórki , jabłka , dereń , hej nasza pani jesień koszyk pełen niesie , a ty człowieku stój potem przy kuchni ![]() Kupiłam se Bielendy krem do paszczy z serii in vitro przedtem miałam taki miciel , który był bardzo dobry , jak krem jeszcze nie wiem bo pierwszy raz go dziś użyłam , ale oba pachną Chanel 5 ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
2.gratulacje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Prześladuje mnie chęć przefarbowania się na blond - wybijcie mi to z głowy
|
|
|
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak znajdziesz działający preparat, to daj znać ![]() Droga jak diabli - ok. 160 z przesyłem a to nie jest skóra. I się doczytałam, że ćwieki są złote ![]() Cytat:
||
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jakie dylematy moralne i strach przed zrobieniem didce krzywdy, wywoływało u mnie tzw odgazowywanie niemowlaka termometrem, zalecane ówcześnie przez pielęgniarkę i pediatrę... 2. ciekawam jak trafił - musi słuchać i analizować to co mówię/piszę, albo śledzi mnie w sieci ![]() od ruskiego przyjaciela dostałam taksówkę na jego konto na całą noc ![]() a kumpela śpiewała mi przez komórkę idąc środkiem miasta normalnie się wzruszyłam
|
|
#4066 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
drastyczne zmiany koloru z reguły źle się kończą ![]() Cytat:
![]() 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Macham znad kieliszka z wodą mineralną Wstałem niedawno, ale chyba jeszcze się położę spać
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4068 | |||
|
|
Cytat:
Do muffinów i piernikowych cantucci dołączyły właśnie klasyczne cantucci, a zastanawiam się, czy nie zrobić dziś ciasta na pierniki bożonarodzeniowe... Bo to już właściwie po czasie chyba ![]() Uwielbiam Bielendę Między innymi za zapachy kremów właśnie. Choć serum arbuzowe mnie nieco rozczarowało -prawie bezzapachowe jest, no ale może efekty to zrekompensują ![]() Cytat:
Cytat:
Ale żeby wodę?? Jak zwierzę??!!
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam fantastyczne podejście do dzieci. Dzisiaj jedno, rodzaju męskiego, biegło w sklepie prosto na mnie, pchając przed sobą mały wózek z jakimiś zakupami. Zatrzymało mi się prawie na nogach, z miną pt."i co mi ☠☠☠☠a zrobisz" Popatrzyłam na chłopczyka bardzo życzliwie, chłopczyk się rozryczał i z płaczem zaczął biec w przeciwną stronę...
|
|
#4072 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym kiedyś chciałam się przefarbować na platynowy blond, ale to było w czasach, kiedy byłam ruda i wyszedł mi kolor pośredni między rudym a jasnym blondem, więc pewnie dlatego znowu dopadła mnie pokusa. Powstrzymuję się groźbą połamanego siana - jak piszą dziewczyny
|
|
|
|
|
#4074 |
|
Nindżopesz
|
Ale pokutuje termometr czy ogolnie rurka? U nas nietopesz swego czasu przybiegl z rurkami i stosowal. Nie na sobie oczywiscie.
Ves Pin, nie rob tego, za duze ryzyko zniszczenia. |
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast farbą traktuj odrosty tonerem i czekaj aż odrosną z 10 cm. Później resztę można ściągnąć dekoloryzatorem zaczynając od końcówek albo obciąć
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzi pojepało w nocy
Zamiast spać albo kupować alkohol to ciągle zamawiali jedzenie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
jakby kto śmiał chęć, to zostawiam świeżutki chlebek i faszerowaną paprykę
|
#4079 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chlebek pszenno-orkiszowy, pełnoziarnisty z płatkami.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

, w dodatku jem kolacje

Blue była tańsza niż Rosss bez promocji i miała super mydła. Tu do mydeł nie dotarłam, ale Ziaja oliwkowa była po 2,99, nie wiem czy to tanio czy drogo
Mnie interesują tam głównie dwie firmy, których nie miałam w pobliżu - Catrice i Essence
I znalazłam tam pachnące kryształki, których nigdzie poza All nie widziałam, a na All droższe są nawet bez dostawy 

Tylko muszę podumać jak do niej zamocować długi pasek, bo na Kropelkę chyba się nie da 

drastyczne zmiany koloru z reguły źle się kończą