Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-02, 12:08   #5011
Nuska87
Raczkowanie

Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie

Ilona, ja tam jestem sama i nie mam takich problemów.. Swoją drogą, zdrowa zazdrość, rzecz ludzka..
Pytanie czy się z tej samotoności cieszę, czy nie
Nuska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:48   #5012
enjoy89
Zakorzenienie

Eyyy chyba czas na nowy wątek?
Stary 2012-09-02, 12:50   #5013
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
A tak btw

http://www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8

Kocham, kocham, kocham
Póki co jedyny singiel Lany, który mi wpadł w ucho

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A ja uwielbiam ten żywy, soczysty!
Nie znoszę.
Bosz, pamiętam jak cierpiałam, jak pojechałam w centralną Polskę i nie było tam mojego ukochanego słonecznika w zielonych torebkach...bosz...ale się dzięki temu odzwyczaiłam od niego i moje szkliwo na ząbkach odpoczęło

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Moj P jest fanem Deppa.. w sumie przystojny jest ten Depp
Nie mój typ, choć jest charakterystycznym i dobrym aktorem. Tylko że ostatnio jakoś mi się w formie burtonowskiej zaczął przejadać.

Cytat:
Ja sie dziwie czasem ze moj ze mna wytrzymuje jazdy..
Ty z nim też wiele wytrzymujesz, remis jest.

Cytat:
W sumie po tej ostatniej akcji chcialam mu powiedziec nara..ale pogodzil nas szef w pracy
I szef wie jakie Twój luby numery potrafi odwalać?

Się nie dziwię że nie chce kwasów w pracy, temu zawsze byłam przeciwna pracowym związkom.
Stary 2012-09-02, 12:53   #5014
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

KZ dyyyyyniaaa w łuuskaaach

Malla - tylko, że ja o tym nie wiedziałam, pracuję cały czas nad tym, żeby to prostować, ciągła walka. To wychodzi przy różnych okazjach i musze potem sporo wyjaśniać dlaczego tak się zachowuję.

Elve wysiedziałam 3 godziny, a to i tak za długo. Posadzono nas tak i gwar był taki, że nie było nic słychać. Niewiele zresztą pamiętam, co sie działo. Cieszyłam się, kiedy brat mnie odwoził do domu.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:01   #5015
Nuska87
Raczkowanie

Tak w ogóle, to czemu po 5000 postów trzeba zakładać nowy wątek? Zawiesimy coś, czy co??
Nuska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:02   #5016
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

I szef wie jakie Twój luby numery potrafi odwalać?

Się nie dziwię że nie chce kwasów w pracy, temu zawsze byłam przeciwna pracowym związkom.
Szef jak sie okazalo jest jego dobrym kolega z dawnej pracy..
i wie wiecej o nowym niz ja bo go w sumie zna 3 lata
W ogole jak znow zaczelismy razem pracowac(a poznalismy sie w pracy -rok temu) to sie zaczely jazdy.. ale jakos musimy sie z tym nauczyc zyc..
Wspolna praca ma zalety ale tez i wady

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 15:07   #5017
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Groverka Pokaż wiadomość
Muszę się spiąć i nie dać się emocjom Czuję, że dobrze robię, ale no jednak jest taka pustka po nim... Idę na studia do Wrocławia i stwierdziłam, że wyjadę wcześniej, mniej więcej w połowie września. Ma być jakaś integracja mojego kierunku także mam nadzieję, że jak zacznę poznawać nowych ludzi to tą pustkę sobie zapełnię i będę starała się myśleć, że tak widocznie miało być...
To wiesz, w tym Wrocławiu jak będziesz, to się odezwij .

Cytat:
Aragorn miał dziewczynę, a Ned Stark żonę
A w dodatku obaj są postaciami fikcyjnymi, z czego Ned nie żyje . Toteż napisałam też o Boromirze, chyba jego bym brała najchętniej. I Aragorn, i Ned byli tacy... spiżowi, bez skazy (i zmazy ) i w ogóle do porzygu dobrzy i idealni. A Boromir? Prawdziwa ludzka postać, ma wady, namiętności itp. To bardziej do mnie przemawia (jak widać po facetach, w których się zakochuję, w których namiętności tyle co w przydrożnym kamieniu ).

A w ogóle jeśli już przy Grze o Tron jesteśmy, to zdecydowanie NIE Ned. Jon Snow, Ogar, Jorah Mormont, Victarion... O, to są moje typy .

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Bałabym się, że każdy doradca chciałby ugrać jak najwięcej dla siebie.
Nie zmieniłabym pracy jakoś nagle, ani swojego życia.
No kupiłabym mieszkanie od razu.
Nie ma się czego bać, to zupełnie naturalne że każdy doradca by tak postąpił. A ja, jakbym wygrała (a nie wygram, bo nie gram i nie wierzę w takie rzeczy ), kupiłabym mieszkanie, motor, każdemu prezenty i postawiłabym wielkie i wypaśne schronisko dla psów. Od zawsze chciałam.

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Noooo, patrzcie, jak pławię się w swoim miłosnym szczęściu
Dokładnie tak jak ja .

Cytat:
w kazdym razie zapowiedzialam ze jak bedzie znikal to ja wcale z nim nie musze byc i jeszcze na dodatek spotkal sie z sytuacja ze w 2 pracy mojej kumpel mnie podrywal i tez sie zrobil zazdrosny
Na razie jest dobrze i sie stara
Ja bym coś powiedziała znowu o znikaniu, ale mi się nie chce nawet .

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Póki co jedyny singiel Lany, który mi wpadł w ucho

Nie mój typ, choć jest charakterystycznym i dobrym aktorem. Tylko że ostatnio jakoś mi się w formie burtonowskiej zaczął przejadać.
Nie znoszę tej wokalistki, fu i ble...

Amen. On niby jest przystojny, ale za cholerę bym z nim nic nie chciała. Za ładny chyba .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-02, 17:47   #5018
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziałabym rodzicom, braciom, najlepszej przyjaciółce i nikomu więcej. Nie kupiłabym nagle ferrari i nie dałabym po sobie poznać, że śpię na pieniądzach.
Z doradcą finansowym miałabym problem, bo znam to środowisko i oni są nastawieni na prowizje dla siebie, a nie na zysk dla klienta.
No ale chciałabyś w coś zainwestować, ja na pewno zainwestowałabym w nieruchomości, na pewno chciałabym wyjechać. Mogłabym bez problemu pojechać na studia do MIT. Raczej wszyscy by się skumali, że z dotychczasowej pensji tego nie zrobiłam
Cytat:
Dla mnie to też nie do pojęcia.
Nie rozumiem, po co trwać w związku, w którym jest nam źle? Raz się w taki wpakowałam i mi wystarczy.
Ja nie rozumiem po co, ale rozumiem, że czasami tak się dzieje, bo sama tak miałam.

Cytat:
Teraz nie potrafię sobie wyobrazić tego, że rezygnuję ze swojej wolności i wszystkich bonusów z nią związanych, na rzecz jakiegoś palanta, który mówi do mnie "sp.laj"
Bez kitu, tyle lat trzeba żyć na tym świecie, żeby do tego dojść, masakra
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 19:40   #5019
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem po co, ale rozumiem, że czasami tak się dzieje, bo sama tak miałam.
Ja też, raz. I wystarczy

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Bez kitu, tyle lat trzeba żyć na tym świecie, żeby do tego dojść, masakra
To różnie. Jedni to wiedzą od początku, inni po pierwszej poniewierce lub po rozwodzie.
Niektórzy zaś radośnie tkwią sobie w bagnie przez całe życie.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Nie znoszę tej wokalistki, fu i ble...
A mnie wpada w ucho, ale bez szału.

Mam sentyment do tego kawałka:
http://www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g

Mężczyzna z teledysku wygląda tak, jak mój pierwszy, wieloletni. Zastanawiałam się nawet, czy to możliwe, że to on

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2012-09-02 o 19:38
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 19:48   #5020
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
To różnie. Jedni to wiedzą od początku, inni po pierwszej poniewierce lub po rozwodzie.
Niektórzy zaś radośnie tkwią sobie w bagnie przez całe życie.
Ale z drugiej strony łatwo jest kogoś oceniać, jak się przyglądam z bardzo bliska osobom, które tak w kółko pluskają się w odmętach bagiennych, to okazuje się, że to ma głębokie i bolesne uwarunkowania. Oczywiście niektórzy potrafią cierpienie zamienić w złoto, ale nie każdy ma to szczęście. Niektóre rany, które prowadzą do takich destrukcyjnych zachowań, są tak głębokie, że nie da się ich samemu wyleczyć albo w ogóle zauważyć, bo wypiera się traumę, tak jak po wypadku człowiek potrafi jeszcze długo biegać na złamanej nodze, zanim poczuje ból. Co nie znaczy, że ja zamierzam w tym bagnie się pławić i chlapać z kimś, kto nie potrafi z niego wyjść i odrzuca profesjonalną pomoc. To tak, jak picie wódki z alkoholikiem, bo wtedy mu lepiej a poza tym nie robi awantur. Chrzanię to, ostatnio bardzo dbam o swoje sumienie i dobrze mi z tym.

Twój eks miał tunele i tatuaże na twarzy?

PS. Ciężkie czasy przede mną, środek cyklu niedługo ....

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-09-02 o 19:51
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 20:41   #5021
Malla
Nie depcze krokusów

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości