Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-02, 20:49   #4321
halwaya
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Wrocilismy juz z ip. DZIEKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKOW I WSPARCIE. TZ dostal jakies tabletki na zawroty glowy. Teraz lezy i wypoczywa. Ja dopiero co obiad zrobilam.. na szybko spaghetti - mial byc gulasz, ale nie bylo czasu
Jutro do tyrki, ale uwaga - ostatni tydzien i wolne

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2012-09-02 o 20:50
halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 20:54   #4322
musso4
Zakorzenienie

dziewczyny, ja też mam trochę rzeczy dla dziewczynki na tablicy, za grosze, nie chce któraś?
Stary 2012-09-02, 20:57   #4323
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Wrocilismy juz z ip. DZIEKUJE ZA TRZYMANIE KCIUKOW I WSPARCIE. TZ dostal jakies tabletki na zawroty glowy. Teraz lezy i wypoczywa. Ja dopiero co obiad zrobilam.. na szybko spaghetti - mial byc gulasz, ale nie bylo czasu
o to super!!! teraz bedzie juz tylko lepiej
hehe tydzien zleeeci szybciutko
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja też mam trochę rzeczy dla dziewczynki na tablicy, za grosze, nie chce któraś?
pokaaa chociaz nie wiem ile mi mama przywiezie

kirde laski jak pomyśle, że bedziemy sie niedługo rozpakowywać to mam ciary aż

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 20:57   #4324
agasobo
Zadomowienie

witam wieczornie
poszalałam na zakupach bo zus wreszcie raczył sobie o mnie przypomnieć
kupiłam sobie jeansowe alladynki i fioletowe baletki w H&M, szare kapcie ( w środku pluszowe) do szpitala w Tesco a dla Antosia w Smyku kocyk z aplikacją - wyhaczyłam go za 29,90 2 smoczki LOVI i tasiemkę do smoczka też LOVI i mega zajefajną czapkę pilotkę z rękawiczkami po prostu się w niej zakochałam
A w Tesco kupiłam mu 5 śliniaków, 3 śpiochy, które myślałam, że jak są 0-3 mieś to są na 56 i właśnie obczaiłam, że to jest 62 2 pary niedrapek, 5pak maluteńkich kolorowych skarpetuniek, 2 body na 56 ( jedno z krótkim, 2gie z długim rękawem), 2 czapeczki śmiesznie zawijane na końcach w supełki i 2 białe z misiami

do tego dostałam kolejną torbę ciuszków od koleżanki ze Smyka za całe 50 pln, a w tym była 2 stronna kurteczka tak szara z pluszem z jednej, a biało - szara z 2 strony, kombinezon kotek i najlepsze - bodziaki "mały diabełek", które mają z tyłu odpinane czarne skrzydełka
matko boska, nie będę miała teraz na jedzenie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Cześć Agasobo Ale miałaś wakacje A jak tam Twoja waga?
Majuś, mam teraz + 5,5 kg od początku nie mogę uwierzyć, że tak szybko mi tyle przybyło, ale to przez mojego męża i teściową przywozili mi bigosiki, kurczaczki, ciasta do szpitala, a jak wyszłam to codziennie był grill, karkóweczki itp

Cytat:
Ja wlasnie siedze na izbie przyjec z moim tz. Od wczoraj ma zawroty glowy, a dzis sie nasilily, ma szum w uszach i go mdli. Kurcze, niefajnie.. czas oczekiwania z ok 3 godz, wiec troche tu posiedzimy. Pozdrawiam
żeby to nie było nic poważnego

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Nie życzę największemu wrogowi...Mam nadzieję że ten 3 raz to już był ostatni...A ginowi mam o tym powiedzieć na wizycie???
wiem co czujesz... przechodziłam to w zeszły piątek... z chwili na chwilę gorzej się czułam, już nie wiedziałam jak usiąść żeby mniej bolało...

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
mamy troche niefajna sytuacje
Tomek goraczkuje od wczoraj, ma temp 38,6 mniej wiecej, po lekach spada i mija jakies 4 godziny i znow to samo nie pozwalamy zeby bardziej roslo, jak jutro bedzie to samo to czeka nas wizyta u pediatry ehhh
cala noc tragiczna, nieprzespana

trzymajcie kciuki zeby to bylo od zabkow i zeby nic sie nie wyklulo jakiegos wrednego
żeby to były ząbki

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Też mam kłopoty ze spaniem ..... czyżby to normalka ?
chyba tak... mi raz zimno, raz gorąco, czasami nie mogę oddychać, jak się obudzę to ciężko zasnąć.... masakra

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Jeszcze 2 tygodnie i wizyta No i w związku z tym planuje iść na L4
na L4 jest super

Cytat:
Mam wrażenie, że oprócz dzidzi w brzuchu mam jeszcze jedną dzidzie - męża
to Ty Kochana nie wiedziałaś, że facet dojrzewa do lat 6ciu, a potem już tylko rośnie?

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
jutro rano na glukozę także trzymajcie kciuki za wynik
i żebym dobrze się czuła bo mąż zostawia auto i jadę sama
na pewno dobrze wyjdzie

Cytat:

ku... rozkadam pranie, patrze czy zadnej plamy nie ma bo na dworze wisiało a na spodniavh taki wielki pająk. a ja "kuuuuurwaaaaaaaaaaa" hahahaha kazdy sie zleciał patrzec o co chodzi
hehe ja zawsze krzyczę: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Byłam w szpitalu,zrobili mi usg i zbadali "ręcznie".Na szczęście wszystko dobrze szyjka długa,zamknięta,z dzidzią ok,łożysko ok.Na prawdę nie wiem skąd te bóle Kazali mi brać 3x nospę 3x magnes i dużo odpoczywć.

Dzięki kochane za kciuki.Jutro postaram się ponadrabiać i wejść na dłużej
super, że wszystko ok

Anielko - 3mam kciuki

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 20:58   #4325
agasobo
Zadomowienie

Cytat:

super!
a powiedzieli co mu może być?

Antek 18.11.2012
Stary 2012-09-02, 21:02   #4326
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
witam wieczornie
poszalałam na zakupach bo zus wreszcie raczył sobie o mnie przypomnieć
kupiłam sobie jeansowe alladynki i fioletowe baletki w H&M, szare kapcie ( w środku pluszowe) do szpitala w Tesco a dla Antosia w Smyku kocyk z aplikacją - wyhaczyłam go za 29,90 2 smoczki LOVI i tasiemkę do smoczka też LOVI i mega zajefajną czapkę pilotkę z rękawiczkami po prostu się w niej zakochałam
A w Tesco kupiłam mu 5 śliniaków, 3 śpiochy, które myślałam, że jak są 0-3 mieś to są na 56 i właśnie obczaiłam, że to jest 62 2 pary niedrapek, 5pak maluteńkich kolorowych skarpetuniek, 2 body na 56 ( jedno z krótkim, 2gie z długim rękawem), 2 czapeczki śmiesznie zawijane na końcach w supełki i 2 białe z misiami

do tego dostałam kolejną torbę ciuszków od koleżanki ze Smyka za całe 50 pln, a w tym była 2 stronna kurteczka tak szara z pluszem z jednej, a biało - szara z 2 strony, kombinezon kotek i najlepsze - bodziaki "mały diabełek", które mają z tyłu odpinane czarne skrzydełka
matko boska, nie będę miała teraz na jedzenie

to Ty Kochana nie wiedziałaś, że facet dojrzewa do lat 6ciu, a potem już tylko rośnie?

\
teraz juz wiem hahah
ale zakupy

Idę bo mąż do łoża wzywa
Do jutra cały dzien bede z Wami

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 21:07   #4327
musso4
Zakorzenienie

nie wiem czy tutaj tak można linka wrzucić? to jest tylko część, bo na razie wyczerpałam limit darmowych ogłoszeń
wyślę pw

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2012-09-02 o 21:19
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 21:12   #4328
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
super!
a powiedzieli co mu może być?
no podejrzewają, że to wywołane przez wew, zapalenie ucha - ale nic nie było widać - więc zobaczymy czy mu te tabletki pomogą. Jak nie to go wyślę do normalnego lekarza - już i tak się dziwię, że się zgodził na IP pojechać, bo on generalnie z daleka od służby zdrowia się trzyma.

Stary 2012-09-02, 21:20   #4329
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
U mnie chłopaczek więc nie skorzystam
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 21:32   #4330
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
no podejrzewają, że to wywołane przez wew, zapalenie ucha - ale nic nie było widać - więc zobaczymy czy mu te tabletki pomogą. Jak nie to go wyślę do normalnego lekarza - już i tak się dziwię, że się zgodził na IP pojechać, bo on generalnie z daleka od służby zdrowia się trzyma.
to musiało go naprawdę boleć....
mam nadzieję, że tabletki pomogą, a sprawdzić u lekarza jeszcze nie zawadzi

pytanie do mam - obwód główki 42 - dużo czy mało?
to była najmniejsza czapeczka, ale wydaje mi się dużawa

Antek 18.11.2012
Stary 2012-09-02, 22:09   #4331
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
to musiało go naprawdę boleć....
mam nadzieję, że tabletki pomogą, a sprawdzić u lekarza jeszcze nie zawadzi

pytanie do mam - obwód główki 42 - dużo czy mało?
to była najmniejsza czapeczka, ale wydaje mi się dużawa
Najmniejsze są chyba około 38. 42 może być duża na sam początek ale to zależy, dziecko może mieć większą główkę. Ale jak to zimowa czapa to może być trochę większa.
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 22:34   #4332
DeKajka
Zakorzenienie

No nareszcie moglam do was zajrzec .
Caly dzien cos ..
Najpierw rozpakowywanie , potem zakupy a na koniec wizyta brata TŻeta z żoną i dziecmi .. Ale jutro juz wreszcie bedzie normalnie . TŻet znowu całymi dniami bedzie w pracy a ja bede lezec dupką do gory i ogladac seriale

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

A ja doczytalam ze DeKajka sie rozpakowala juz i odpoczywa, juz myslalm ...... ze urodzila a to rozpakowywala rzecy w nowym domku. Jezu juz naprawde mi na glowe padlo przez ta ciaze
heheh dobre

Pozno juz .. dobranoc

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 23:25   #4333
landi0909
Zakorzenienie

kochane ja tak tylko na chwilkę. Nawet Was nie nadrabiam...

Podjęliśmy decyzję. W sumie dostaliśmy fajną propozycję, i się na nią decydujemy... Zamieszkamy u babci M (tej fajnej), jej będziemy dawać po 500zł miesięcznie i przynajmniej starczy nam na wszystko a będziemy mieli dach nad głową. Poza tym, jak urodzę to 24 na dobę będę miała pomoc nawet jak M będzie w pracy. Babcia całymi dniami siedzi w domu, bo tam jest dziadek po wylewie... W sumie będzie trochę ciasno - babcia i dziadek, my z dzieckiem i szwagier, ale są trzy pokoje to jakoś się pomieścimy. Z pół roku u niej pomieszkamy i jak znajdę pracę to coś innego sobie znajdziemy. Dla nas to chyba teraz jedyna opcja.

No i będę bliżej Ciebie magdaef bo będę na zaborzu

I prawdopodobnie jak wszystko się uda to za tydzien lub dwa już tam będziemy. Na nasze mieszkanie już jest jedna chętna, więc unikniemy 3-miesięcznego wypowiedzenia

ok zmykam, dobranoc
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 02:27   #4334
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Witajcie. Nie mogę spać, więc postanowiłam się nie męczyć na łózku, tylko poczytać troszkę.

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
JA robiłam to ciasto wczoraj i jest pyszne!!!!!!!!!! A ciastka to kupiłam takie z firmy SAN "holenderskie półsłodkie. Ciasto jest BOSKIE
potwierdzam, robiłam na biszkopcie i wyszło pycha

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej kochane

aaa no i chciałam się pochwalić, że zaczynamy 29 tydzień i że za tydzień moje urodziny i że wyhaczyłam dwie paczki pampersów huggies tych na 3-5kg (po 90 sztuk w paczce) za darmo

Cytat:
Aaa i wczoraj wybraliśmy imiona. Laura lub Lena ale na 80% Laura
bardzo ładne imiona. Lena jest bardzo popularne teraz, więc też byłabym za Laurą

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy u znajomych..niestety nie wiem co ze mną się dzieje, ale wszyscy mnie strasznie irytowali.. Miałam ochotę szybko uciec do mieszkanka i leżeć razem z mężem..może dlatego, że tak mało czasu spędzamy ostatnio razem.. No, ale wróciliśmy o 2 w nocy..
powiem Ci, że ja ostatnio też się mniej towarzyska zrobiłam
Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
moj tz zalapal bakcyla na fotografowanie i z wczorajszej wycieczki mamy 350 zdjec zwierzat z zoo
i zrobil mi najsliczniejsze zdjecie brzuszka jak do tej pory, wrzucalam wczoraj do albumu,ale pokaze Wam tu tez
śliczne zdjęcia. Najładniejszy oczywiście brzuszek

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Hej laseczki
mamy troche niefajna sytuacje
Tomek goraczkuje od wczoraj, ma temp 38,6 mniej wiecej, po lekach spada i mija jakies 4 godziny i znow to samo nie pozwalamy zeby bardziej roslo, jak jutro bedzie to samo to czeka nas wizyta u pediatry ehhh
cala noc tragiczna, nieprzespana

trzymajcie kciuki zeby to bylo od zabkow i zeby nic sie nie wyklulo jakiegos wrednego
i dużo zdrówka dla Tomusia

Cytat:
Też mam kłopoty ze spaniem ..... czyżby to normalka ?
łoj, ja też dzisiaj

Perełko, najlepsze życzenia urodzinowe
co do tż to dzisiaj ja się na niego wkurzyłam, o całokształt jak wstanie to go czeka kazanie, bo już mam dosyć jego niektórych zachowań

Landi, może faktycznie to dobre rozwiązanie. Będziesz miała męża i jego wydatki pod większą kontrolą niż jakbyś zamieszkała u rodziców. Trzymam kciuki, żeby się udało szybko wyjść na prostą

Edytowane przez gusiak23
Czas edycji: 2012-09-03 o 02:28
gusiak23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 07:07   #4335
agaczilla21
Zakorzenienie

Witam Was z rana
Ja już nie śpię bo wczoraj po tej kroplówce tak mi się chciało spać że zasnęłam coś koło 20.30 i o dziwo obudziłam się dopiero niedawno na siku. W ogóle nie wstawałam w nocy
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 07:23   #4336
aerien83
Zadomowienie

Witajcie kochane

zgodnie z obietnicą, stawiam się na porannym dyżurze, pamiętając o kciukach za glukozę T'ai i wizytę Anielki oraz za wszystkie inne wizytujące w dniu dzisiejszym.

judkama mam nadzieję, że noc minęła Wam spokojnie? Trzymam kciuki za Tomka
halwaya uff i cieszę się, że to już ostatni tydzień Twojej pracy - należy Ci się wolne jak nie wiem
agasobo no to pochwal się zakupami kochana
karolla12 cieszę się, że wszystko dobrze
musso4 też poproszę linki na PW, w sumie szafę małej mam już zaopatrzoną, ale kto wie? ...

Jednak skusiłam się na Master Chefa wczoraj, a nagrałam Must be the music. Jak Wam się podobał nowy program? Bo mi niekoniecznie, ale co tam, będę oglądać może się jeszcze rozkręci. Kibicuję tej 18-latce, ogromny szacun dla niej ("przełamie słodycz marchewki", szok), podobał mi się ten z kwiatkiem, którego zjadła jurorka, oraz ta z obiadem śląskim W sumie dość śmiechowa rzecz.

Noc o dziwo przespałam, ale byłam totalnie padnięta. Tylko o 1 wstałam na siusiu, a potem w godzinach porannych złapał mnie koszmarny skurcz łydki, obudziłam męża z krzykiem i rozmasował, ale bolało tak, że aż mi łzy pociekły

No nic, ja to zawsze od rana mam gadane, co?
Miłego dnia dziewuszki Spróbuję Was złapać dzisiaj na fb.
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:02   #4337
weronika23
Zakorzenienie

czesc sloneczka meldyje ze zyejmy i nnadrobimy rtylko pyza pojdzie spac my 3 noc z rzedu mamy nie przespana padam na twarz poprostuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:16   #4338
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

hejka . jak tam u was noce? ja od północy to można powiedzieć że z zegarkiem w ręku chodziłam siku co dwie godziny. Od rana już płakałam przez swego.gdy wyszedł z pokoju to napisałam smsa by już tu z rana nie wracał i tak zaczęła się nasza rozmowa. w końcu powiedziałam co mi na duszy leży on ciągle przepraszam a ja do nie go że nie wiem jak długo tak wytrzymam że jak nie chce rozmawiać to się usunęłam i wychodzę do innego pokoju by go nie drażnić ale nie wiem jak długo wytrzyma moje ciało i czy przypadkiem kogoś sobie nie znajdę to on do mnie ze jest niczego... po krótkim zastanowieniu doszłam do wniosku że to może nie tylko on to psuje że po prostu obydwoje przestaliśmy rozumieć siebie i nasz potrzeby ... on ZMIENIŁ temat wściekłam się powiedziałam mu też że czuje od trącona przez niego, wiem że że to jeszcze nie wszystko co chciałam powiedzieć, ale trochę humor mi wrócił ale ciśnienie i tak skoczyło. Zobaczymy co będzie jak wróci z pracy.

Atak po za tym to już zdążyłam włączyć pranie i zmienić pościel

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

musiałam to wszystko napisać
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:38   #4339
weronika23
Zakorzenienie

dorcia słonce przytulam mam nadzieje ze jak wroci dokonczycie rozmowe i sie zmieni u mnie tez pranie nastawione i nbiore sie za odkurzanie
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:40   #4340
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Dzień dobry

Właśnie sobie przed chwilą postanowiła, że dziś nic nie robię - pierdzielę.W sobotę się nasprzątałam jak głupia i co.... ten sierściuch przeszedł kilka razy i znowu to samo .Zrobię tylko zupę i pozamiatam ładnie przed przyjściem tż z pracy i będzie git .
Nocy też nie przespałam bo wczoraj nam sie zachciało spacerować.Tak mnie rozbolał kręgosłup, że myślałam w nocy,że mi się złamie .Do tego nie mogłam iśc siku bo rano musiałam zawieźć próbkę do badania,masakra.

A własnie mam do Was pytanie (jak zwykle).Bo w sobotę również robiłam wyniki.I w moczu wyszło mi białko i to 25 mg.Wiem,że to jakiś stan zapalny albo coś ale powiedzcie - groźne to jest dla dzidzi???
Dziś dlatego już z rana pojechałam znów oddać siuśki do badań żeby zobaczyć czy się powtórzy.Do tego dzieci mi sie mniej ruszają... Ale może już sobie wmawiam.Wizyta dopiero w piątek.Do szpitala na IP nie chcę za bardzo jechać bo napewno mnie tam zostawią
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:43   #4341
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

mam nadzieje że wszystko się ułoży. Ja na razie się poobijam a potem dalej za sprzątanie
Stary 2012-09-03, 08:45   #4342
aerien83
Zadomowienie

A co Wy tak pierzecie sprzątacie od rana hę?
Ja mam lenia i nic kompletnie nic nie robię, rozpracowuję fb hehe

anett234 o to to, też dziś pierdzielę widzę że koszmarne noce są nie tylko moja domeną uhh. Kochana co do wyniku to ja nie pomogę, ja jeszcze odpukać białka w moczu nie miałam, na Twoim miejscu zadzwoniłabym do swojego lekarza po konsultację

dorcia2120 masakra współczuję Ci tych nerwów obyście po południu wszystko sobie wyjaśnili trzymam kciuki
Stary 2012-09-03, 08:47   #4343
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Nadrobiłam...

Dziasiaj mam wizyte siostry ciotecznej i jej pop.... narzeczonego i babci... Trzymajcie kciuku zębym jakoś przeżyła

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:49   #4344
judkama
Zakorzenienie

Hejo

dzieki za kciuki za Tomusia
u nas srednio, juz wieczorem po podaniu srodka na goraczke temp zaczela rosnac
minela godzina od tego a on juz mial 38,8, dobrze ze oklady jakos go schlodzily, no ale noc nieprzespana, bo sie meczyl biedak

teraz wstal bylo oki i juz jest 38 ehhhh
nadal brak innych objawow czyli albo zeby albo trzydniowka
co 4 godziny mu aplikuje na zmiane paracetamol z ibuprofenem, wiecej zrobic nic nie mozna, niech sie to skonczy...

kciuki za wizyty i za glukoze bo czytalam ze bedzie dzis pita

gratulacje rozpoczetych tygodni bo chyba nie bede sledzic za bardzo dzis kto co i jak

musso poprosze na PW linki do tablicy

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:55   #4345
halwaya
Zakorzenienie

anett234- białko w moczu może być niebezpieczne - bo może zwiastować stan przedrzucawkowy - a w rezultacie wcześniejszy poród - w połączeniu z wysokim ciśnieniem jest niebezpieczne - tak mi przynajmniej powiedzieli - ja też białka nie mam - ale cały czas kontrolują z uwagi na moje podwyższone ciśnienie

doracia2120 - mam nadzieję, że jakoś się dogadacie - bo tak na dłuższą metę się nie da.. 3m się ciepło pozdrawiam

Ja wstałam w nocy i spać nie mogłam.. poszłam wypiłam mleczko i położyłam się w salonie - rano mnie tż obudził i wysłał spać z powrotem do łóżka - i o dziwo znów zasnęłam - spałam w sumie w nocy 11h . Tż dalej ma zawroty głowy - więc niefajnie - zwłaszcza w pracy. Mam nadzieję, że mu przejdzie.

Oglądałam wczoraj tak jednym okiem tego Masterchef'a - ale jakoś tak mnie nie wciągnęło - trzymam też kciuki za tą 18'tkę - bo konkretna dziewczyna i widać, że ma zapał ogromny.
Ja tam się cieszę najbardziej chyba z nowego sezonu Czasu Honoru. Aaaa.. i KLANu - jakby ktoś nie wiedział jestem ogromną fanką hehehe (no niestety w tym tygodniu jeszcze sobie nie pooglądam, ale następny tydzień tv cały mój )

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2012-09-03 o 08:57
Stary 2012-09-03, 08:56   #4346
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
A co Wy tak pierzecie sprzątacie od rana hę?
Ja mam lenia i nic kompletnie nic nie robię, rozpracowuję fb hehe

anett234 o to to, też dziś pierdzielę widzę że koszmarne noce są nie tylko moja domeną uhh. Kochana co do wyniku to ja nie pomogę, ja jeszcze odpukać białka w moczu nie miałam, na Twoim miejscu zadzwoniłabym do swojego lekarza po konsultację

dorcia2120 masakra współczuję Ci tych nerwów obyście po południu wszystko sobie wyjaśnili trzymam kciuki
Zakładasz konto na fb??

No i do tego mojego lenistwa to jeszcze piję kawkę i zajadam sernik z brzoskwiniami, który śmiałam sobie zakupić.Normalnie rozpusta
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:57   #4347
judkama
Zakorzenienie

Perelka, spoznione ale szczere Wszystkiego najlepszego a przede wszystkim wielkiego orgazmu podczas porodu i grzecznej dzidzi

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:59   #4348
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Dziewczyny... w piątek mam wizytę... i jak ja mam się zacząć wogóle rozmowe na temat cc, że chciałabym?

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:59   #4349
aerien83
Zadomowienie

Ja z Wami nie wytrzymam wstawiłam białe pranie i rozmrażam mięsko na zupę (krupnik) , tak mi na ambicję wjechałyście

Jasiu jasne, że przeżyjesz a czym ten narzeczony Ci się naraził?

judkama wiesz na pewno wirusówka lub właśnie zęby. Kubie po dziś dzień zdarza się zagorączkować tak z niczego i wtedy pozostaje cierpliwie czekać i cierpliwie zbijać. Gdyby po 3 dniach nie przeszło - wtedy weź go do pediatry.

Czyta któraś polecane przeze mnie 'duchy przeszłości"
Ja zaczęłam "Dom w Riverton" Kate Morton, pokaźna kniga, blisko 600 stron ale zapowiada sie fajnie http://lubimyczytac.pl/ksiazka/22994/dom-w-riverton

Edytowane przez aerien83
Czas edycji: 2012-09-03 o 09:00
Stary 2012-09-03, 09:00   #4350
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

ja sprzątam na odstresowanie przynajmniej na tym mogę się wyżyć ale tylko jak teściowej nie ma w domu bo zaraz krzyc częściej siadała o odpoczęła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości