|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Rozkładam miejsca,zajmuję się VIPami itd.---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Kijowe masz to tesco
Ja miałam na dolnej półce cała wystawę produktów Bingo
|
#3664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już sprawdziłam , kurcze Vipy po 200 i 300 bilety mają to dlatego ich pilnować trzeba żeby się nie zgubili i na przyszły rok tez przyjechali
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2012-09-02 o 22:29 |
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Pecha miałaś, widocznie nie wyłożyli na półki Przejdź się za 2 dni, może będzie!![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Właśnie wciągnęłam 3 kawałki ciasta i resztę obiadu
|
|
#3667 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilę poczytałam co piszecie ;p Wróciłam z meczu- Polska ładnie wygrała
Ale siatkówka bardziej mi się podobała Coś moja mama ciągle jest zła o coś. Jutro muszę rano do niej zadzwonić i dopytać się czy da mi ten samochod czy nie, bo wciąz nie wiem. Denerwuje mnie gadaniem strasznie. Dziś jak była u mnie koleżanka i zaczęła opowiadać "jaka to wielka miłość była" o mnie i o moim eks myślałam, że szlag mnie trafi. Dobrze wie, że mnie to strasznie wkurza- zawsze się o to wściekam (w sumie i moi bracia też) a ona ciągle to samo. Nie wiem o co jej chodzi- w piątek była wściekła, bo nie odbierałam telefonu (potem dzwoniłam na mieście do niej z 7razy nim ją złapałam).... Grrr najwyżej jutro będzie trochę darcia, bo mam dość takiej męczarni z nią. |
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
heja laseczki
![]() Ale mam dziś świetny humorek ten dzień był cudowny byliśmy w Zoo i tak się naśmiałam z mężem ze zwierzaków że szok najlepsze małpy były grzebały sobie w futrze nawzajem siedząc jedna za drugą w rządku no super było! widzieliśmy lwy,słonie, żyrafy,niedźwiedzie polarne,zebry,wielbłądy i dużoooo innych jeszcze zaraz Wam fotki wrzucę od dziś znowu u nas ma być bardzo ciepło ale na szczęście 30 stopni nie przekroczy ponoć Okres mam drugi dzień ale dałam radę cały dzień chodzić po zoo nie było nawet źle Oczywiście jak to podczas przerwy między tabletkami bywa dziś wieczorem znowu mnie głowa bolała.... wzięłam tabletki i przeszło. W środę zacznę brać 4 opakowanie tabsów więc głowa przestanie pewnie boleć znowu na 21 dni Dziś jak wróciliśmy z zoo to zrobiłam mężowi obiado-kolacje placki ziemniaczane z sosem gulaszowym z kawałkami piersi i z pieczarkami zachwycony był! do wieczora mogłam leżeć i nic nie robić on wszystko za mnie w nagrodę zrobił haha wykąpał i ubrał dzieci, dał im kolację, położył do łóżek, posprzątał i poszedł spac bo na rano do pracy idzie W ogóle ten wypad do ZOO to był jego pomysł zazwyczaj to ja wymyślałam gdzie jechać więc dziś mnie pozytywnie zaskoczył Po odpisuję Wam i lecę spać bo padnięta jestem . aaa macie fotki : zoo.jpg zoo2.jpg zoo3.jpg zoo4.jpg zooo.jpg zooo2.jpg
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-09-03 o 00:25 |
|
|
|
#3669 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłam te dwie tabletki i zaczęłam pić wódkę... w dodatku czystą. Po 10 kieliszkach gdzieś odleciałam... normalnie taka ilość mi nie szkodzi ale przez tabletki poległam. No i nie poszłam zwyczajnie spać bo to co ja przeżyłam to był horror. Pamiętam wszystko, film mi się nie urwał ale byłam całkowicie sparaliżowana.... nie mogłam nic ze sobą zrobić.. nawet wstać i iść do łazienki się wyrzygać. Miałam taki helikopter w głowie że do końca życia tego nie zapomnę. Nie kręciło mi się zwyczajnie w głowie, to było straszne, jakbym w jakimś wirze była. Głowe położyłam między nogami i tak siedziałam z 2 godziny cierpiąc okropnie. Zaczęłam wymiotować sobie między nogi - wiedziałam dokładnie co się dzieje ale nic nie mogłam zrobić! nawet jakbym jakimś cudem wstała to od razu bym się przewróciła bo w ogóle nie widziałam na oczy przez ten wir w mojej głowie. Wszyscy się bali o mnie, myśleli żeby karetkę wzywać no ale czekali.... Po 4 godzinach rzygania trochę lepiej mi się zrobiło, ale tak się trzęsłam i tak mi zimno było jakby z -700 było. Zaprowadzili mnie pod same drzwi do domu i jakoś doczołgałam się do łóżka. Od tamtej pory mam straszny uraz do alkoholu. W ogóle to całkowicie nie dotykałam alkoholu przez kolejne 5 lat! na sam widok prawie wymiotowałam.... potem jakoś pomalutku i stopniowo się przełamałam ale i tak nie do końca. Mogę wypić drinka czy dwa ale ogólnie alkoholu unikam jak ognia. Cały czas siedzi mi w głowie tamta noc, uraz będę miała na całe życie już. Same na pewno zauważyłyście że ja alkoholu nie piję :P ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
Zresztą Ty wyglądasz identycznie przecież jak ja (waga,wzrost) olej rzepakowy jak już margaryny do smażenia w ogóle nie używam i nigdy nie używałam, do oliwy jakoś przekonać sie nie mogę, coś mi w niej nie pasuje ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
dziękuję ale teraz to ja już mam takiego buraka na buzi że szok. ![]() Ale przyznam że NIGDY wcześniej nie pomyślałabym że po dwóch ciążach będę tak wyglądać... byłam pewna że roztyję się i już taka zostanę a w dodatku z wielkim flakiem na brzuchu. Sama nie wiem jak to się stało że wyglądam tak jak wyglądam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
A Heroinka gdzie?? czyżby tak bardzo zachorowała?? Jejciu bidulka nasza tęsknimy!
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Monia Ja się teraz roztyłam przez nieregularny tryb życia, stresy związane z egzaminami i brak dyscypliny i ważę 63 kg A miałam do 13.09 schudnąc do 58kg...ta...jakbym nie wcinała ton tostów o 23 to może, a takNawet po dzisiejszym wieczorze, do nauki jadłam bo musiałam bo myślalam, że w nerwicę wpadnę: 3 kawałki ciasta i talerz obiadu:/ no fuck!
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to jak coś wymyślisz! w ogóle Ty to tak wszystko fajnie opisujesz że zawsze się uśmiecham jak czytam Twoje posty zwariowana kobitka jesteś Bardzo ładnie z Twojej strony że pomagasz ukochanemu nooo i nie wątpię w to wcale że Ty po napisaniu tej pracy będziesz lepiej wszystko umiała niż nie jeden student Logistyki
|
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś cały dzień moni nie było a jak akapit skończyłam po nocy pisać już jest , magiaaa posiedzę jeszcze chwile i poczekam na dalsze części wypracowania![]() zooska o której jutro trzymać kciuki za Ciebie mam nadzieje, że to całe jedzenie w szare komórki pójdzie no i żeby Ci na żołądek nie zaszkodziło -przed pierwszym w życiu egzaminem na studiach(logika to była wrr) najadłam się chleba z miodem tak , że usnąć z bólu brzucha nie mogłam to tak żeby udowodnić, że jesteś normalna bo jedni zajadają a inni przez stres głodują.
|
#3673 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to TY się ucz! zalicz to i będziesz miała z głowy tylko prześpij się troche bo jak pójdziesz zmęczona to możesz dobrze nie wypaść. Aaa to Twój TŻ do Chorwacji na studia jedzie??? o ja pitole! a czemu w ogóle tak? czemu akurat tam i tak daleko.....? 8 miesięcy nie będziesz go widziała????????????????? ????? Może on tam zmądrzeje i przestanie ć.... ? Ja folii też nigdy czasu nie miałam regularnie zakładać.... teraz to już w ogóle u mnie to awykonalne. Ale efekty na prawdę folia fajne daje. Aaa no na stres to nic nie pomoże, chyba że jakieś środki uspokajające jedynie. Musisz też starać się zawsze mieć coś w tym brzuchu, nie dopuszczać do głodu bo przez to brzuch też jest wzdęty i wtedy to nawet espumisan nie pomoże. ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Cytat:
No popatrzę w sklepie czy są w tygodniu się przejdę do drogerii albo sklepu fryzjerskiego bo jest tu koło mnie. Hehe no bo w łóżku z Pańcią najlepiej mój kot też ze mną śpi ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Cytat:
Monia wie co dobre ale ty zacznij regularnie jeść to będzie wszystko prawidłowo funkcjonować w Twoim brzuchu ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Cytat:
TŻ ją tam pewnie moment wyleczy no w końcu to lekarz jest! No tak jak mówiłam w poprzednich postach - musisz zacząć regularnie jeść, a jak to nie możliwe to chociaż nie dopuszczać głodu do siebie. Zawsze trzeba w brzuchu coś mieć! nawet głupią kanapkę sobie zrób i zjedz szybko po kryjomu! Wieczorem zjedz normalnie kolację to w nocy nie będzie Ci sie jeść chciało aż tak. Słodkiego Ci się chce bo się uczysz i organizm powera potrzebuje skądś brać! Za mało w dzień jesz i dlatego wieczorem Ci się chce, organizm chce nadrobić za cały dzień.... Musisz jeść!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-09-03 o 01:41 |
|||||
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa Monia w ZOO małpy straszyła dzisiaj Akapit skończyłaś pisać?? a ile jeszcze do końca pracy zostało? Ahhh miło mi i też nawzajem niestety nie zawszę mam czas na wszystko odpisywać nad czym bardzo ubolewam ale pamiętaj że czytam wszystko co piszecie z dziewczynami Wypracowania kończę na dzisiaj i idę spać zmęczona jestem po tym ZOO. Brzuch mnie od okresu zaczął boleć i w ogóle do dupy jestem. Muszę się przespać także dobranoc! buziaki! karaluchy pod poduchy! papapappapapapapa Zosia Tobie też dobranoc kochana nie siedź za długo przed książkami, prześpij się! Trzymam kciuki jutro za Ciebie!!!!! Dasz radę nasza zdolna studentko!!! buziak w czółko pa pa pa
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Moja reka....P***** ide spać:/
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Jakoś mi się nie widzi to nadrabianie was- chyba z 10 stron Dziś przedostatni dzień w mojej pracy. Siedzę tu od 7-15 Będę dalej uczyć nową panią która ma być za mnie. Wróciłam wczoraj z Wiednia, z wesela. Powiem tak- było jak w tych wszystkich amerykańskich filmach, piękna oprawa, na 23 piętrze w centrum Wiednia itd. ale najeść to się nie najedliśmy Czaicie, że za niecałe 2 tyg będę już w Dublinie? Boję się!
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Ja szybciutko dzisiaj. Znowu będę ograniczać wizaż do wtorku aż do egzaminu :// Boję się, ale może jakoś to będzie.Dziś już sobie rozplanowałam co muszę przeczytać i wgl i jedziem z koksem ![]() Margot, Ty wiesz że ja doświadczyłam tego samego. W zależności od tego jak jestem ubrana ekspedientki traktują mnie inaczej. Kiedyś wracałam z basenu (także totalny casual) i pomyślałam że po drodzę zajrzę do "haremu" bo na czymś mi tam zależało. I wypatrzyłam coś, idę do kasy, a przede mną stały dwie "modelinki". Facet najchętniej by je po stópkach wycałował, a przy mnie strzelił taką olewkę. Potraktował mnie jak intruza Nie odpowiedział dzień dobry, był niemiły, gburowaty...Ech...No z blogiem to faktycznie, kamerki nie mam ![]() Co do przyjaciółek...no nie mam. I to jest naprawdę smutne. Zawsze gdzieś nam się drogi rozchodziły. Moja przyjaciółka z LO szybko się hajtnęła, założyła rodzinę, wyjechała nad morze i słuch o niej zaginął. Przestała się odzywać i już. Druga z kolei wyjechała na studia do Wawy i ją "warszawka" wciągnęła. Jej priorytetami stały się zakupy w CH i clubbing, więc nie minęło parę miesięcy a nie miałyśmy o czym gadać. A na studiach było dużo grup z akademików, które ze sobą trzymały - wspólne zamknięte imprezy. Ja wiecznie w swoim mieszkaniu...więc jakoś też się nie wkręciłam. Miałam dobry kontakt z ludźmi, ale tylko w obrębie uczelni. Sama też byłam trochę nieprzystępna bo jednak 2 kierunki, praca no i życie z TŻ trochę czasu zajmuje...I tak jakoś wyszło ![]() Losing, Medzik, dziękuję kochane Naprawdę bardzo mnie tym podbudowujecie ![]() Zooska, kurdeee byłam wczoraj w Leclercu i nie mogłam znaleźć ANI JEDNEGO sojowego pasztetu Widzę że gruba impreza była VIPy, te sprawy...Acha...dziękuję za przepis na kopytka Powodzenia na egzaminie ![]() A mnie za moje wczorajsze menu chyba zabijecie ![]() Ale to zaraz. Ogólnie wczoraj cały dzień spędziłam znowu z TŻ (dlatego tak mało pisałam). Byliśmy na mieście, zjedliśmy lody, pochodziliśmy po Leclercu, popaczaliśmy. A potem przez całe popołudnie ciupalismy w GTA SA, a wieczorem włączyliśmy ostatnią część Harrego. Jejuuu dawno oglądałam i tak się przejęłam ![]() No a teraz moja wczorajsza masakra: śniad: owsianka z 1/2 jabłka (głasiu, głasiu) II śniad: rożek malibu (mniam...no ale rożek na II śniad?) przekąska: reszta jabłka pseudobiad: pół wieśniaka i kajzerka z dżemem kolacja: kajzerka z polędwicą O. Teraz możecie mnie zjechać Ale wiecie że ja wiem za co.Dobra. Idę móżdżyć. Jescze tylko owsiankę na szybko wciągnę. Buziole. I miłego dzionka!
|
|
#3678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy więcej tak mało ambitnego faceta!Tak, to wina duszenia w sobie, no ale nie było wyjścia. Jak zrealizuję mój plan i zrobię te wszystkie studia, które chcę to będą mi mogli wszyscy nagwizdać. Przede mną jeszcze wyjazd do Dublina na rok, by angielski był perfect, potem mgr tłumacz przysięgły języka angielskiego, później chyba pójdę na 2 letnią podyplomówkę prawa (wchodzi do polski od tego roku), a później na oligofrenopedagogikę. No i 6 lat nauki przede mną chyba, że podyplomówki będę robić razem. Trzeba się namęczyć, żeby coś osiągnąć, ale myślę, że jak się chce to się da. To są plany a życie je zweryfikuje ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
by mieć te wszystkie uprawnienia. Same studia czy kursy nic nie dają- trzeba zdać ten egzamin pańswowy i dostajesz taką swoją pieczątkę od ministra sprawiedliwości.No ja uwielbiam biegać. Dziś na pewno będę, ostatni raz chyba tydz temu biegałam
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-09-03 o 08:01 |
|||
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe, przystawki pewnie same dawali i że niby elegancją się mieliście najeść Będzie dobrze!!!Zobaczysz!!! ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Dżaga Radziłabym zrobić z jednej porcji, a jak wyjdą to tedy podwoić Na wszelki wypadek. Nie miałam jeszcze tak, że nie wyszly, ale ze względów ostrożności...![]() Ej tam, mój jadłospis gorszy ![]() Idź do kerfura, tam na bank są sojowe pasztety !---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Monia Powiem tak, strasznie ciężko w Operze czy Filharmonii zjeśc coś ukradkiem ![]() Nie doprowadzam się do głodu specjalnie, to przez pracę, bo jak jej nie mam, to jem ładnie. Też nie moja wina, że do 14 niezbyt chce mi się jeść, a jak w siebie raz wmusiłam więcej, to potem myślałam cały dzień, że zwymiotuję:/ No to nie będę na siłe... Mam sposób już na nie objadanie się po pracy, ale ciężko mi to wychodzi...
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
przeżyłam i jestem najszczęśliwszą żoną na świecie Jestem po poprawinach ale nie mogę spać bo mąż chrapie może kiedyś się do tego przyzwyczaję o ślubie długo by pisać ale w wielkim skrócie to nigdy jeszcze się tak dobrze nie bawiłam na weselu jak u siebie aż mi było szkoda że to już koniec bo bym jeszcze chciała się bawić Zespół z.a.j.e.b.i.s.t.y !!!! facet który śpiewał i prowadzi zespół miał tyle energii i jest taki śmieszny, że nawet przy ostatniej piosence skakał na scenie śpiewając Zabawiał gości, wymyślał jakieś zabawy w czasie tańców że na parkiecie było ciasno Nie myślałam że będzie tak dobrze Jedzenie było i pycha i lekkie może dużo nie zjadłam ale można było jeść a nie czuło się że coś się zjadło, nie czułam się w ogóle ociężała stresa miałam Zwłaszcza rano jak byliśmy na zdjęciach u fotografa Wtedy pierwszy raz włożyłam suknie W sobote na 8 miałam fryzjera później makijaż z którego jestem bardzo zadowolona 120 zł ale nie żałuje a później fotograf i znowu fryzjer bo oki się wyprostowały, kwiatki odpadły aż ręce mi się trzęsły ale wtedy mi już dobrze zrobiła kamerzysta też super, taki wesoły i zabawny pan, że w ogóle nie krępowałam się że mnie nagrwa kasy sporo zebraliśmy Wesele prawie się zwróciło a alkoholi to ponad 60 butelek no ale 200 gości było Suknia była piękna i falbanki robiły wrażenie bo się fajnie kręciły ale te baby zrobiły mi za długą bo strasznie na nią wchodziłam w tańcu, idąc W ogóle wszyscy mi na nią wchodzili Jest tak pozaciągana.... Muszę ją wyprać bo w plenerze jeszcze sobie zdjęcia chcemy porobić tylko nie wiem kiedy bo w czwartek- piątek zamierzamy lecieć do Egiptu może macie jakieś sposoby żeby się nie rozchorować?? Wrzuce pare zdjęć do albumu jak obiecałam Zrobione przez brata a od fotografa na pewno ładniejsze będę mieć później i dziękuje za trzymanie kciuków za mnie
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na wiedzę to bym nie liczyła
|
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
A ja wstałam i wciąz nie moge nic zjeśc- normalnie nie mam ochoty. Okropny 1wrzesnia!
|
|
|
|
#3683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Ty w operze pracujesz? nie wiedziałam ale musisz spróbować się przestawić z tym jedzonkiem, jedz dużo rano, mało wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- ![]() Cytat:
żeby były tylko te dobre chwile w waszym małżeństwie
|
|
#3684 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje bardzo dziewczynki za życzenia i wsparcie
jesteście kochane ** zdjecia wrzucone.
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Monia Całe Twoje opowieści podsumuję tak: widać, że miłość kwitnie, a Ty po prostu tryskasz energią i szczęściem Nic lepszego być nie może!!! Oby jak najdłużej!!!A zoo wygląda ze zdjęć podobnie jak nasze Wrocławskie Hiehie, różowe spodenki Ja bym się nie odważyła na takie. Ostatnio się przełamałam i kupiłam spodnie zielone,wpadające w morski,zahaczające o oliwkowe, chciałam takie meeega trawiaste, ale się rozmyśliłam, bo nie jestem na tyle odważna![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Planowany jadłospis: na czczo: woda z cytryną i miodem tutaj wpadła kawa sypana mocna bo nie mogłam się dobudzić po nocce:/ śń: mam tak ściśnięty żołądek przez stres, że zjem wielki jogurt Bon Creme kawowy z Biedronki z otrębami IIśń: 2 śliwki, Jogobella Regularis mała do picia obiad: warzywa na patelnię odgrzane na parze tutaj chcę iść na fitness, to zjem banana po treningu, a jak wrócę... podwieczorek: zrobię sałatkę, a z czego...się zobaczy^^ kolacja: serek wiejski z rzodkiewką i przyprawami, koktajl białkowy z rossmanna dzisiaj pójdę wcześnie spać:ziewa: ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Zmykam powtórzyć szlaki biochemiczne ![]() Miłego dnia ![]() !!!
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
Milena jak pięknie wyglądałaś! i na jaką szczęśliwą! Naprawdę życzę ci wszystkiego najlepszego!
Chodzi ci jak nie zachorować w Egipcie? Mnie trochę pomęczyła klątwa, ale nie za bardzo Mój brat z żonką chyba przeżyli bez- wzięli sobie butelkę whisky i codziennie wieczorem wypili kieliszek. Wiem, że wiele osob tak robi- piją coś co znają w małych ilościach wieczorem na trawienie ;p No i żeby nie mieszać tam żarcia- jest inne w końcu niż u nas. I maja ohydne ciasta w tych krajach- bleee takie słodkie- normalnie miód itd. ścieka...Zośka moge ci oddac trochę mojego metabolizmu ;p rano wstalam toaleta, wcisnęam trochę sałatki toaleta... Masakra ;p jeszcze obiad wczorajszy we mnie chyba siedział ;p Choć wczoraj rano było gorzej hahaha I nie stresuj się ;p głowa do góry i dasz radę! W sumie to już się umalowałam i w ogóle, tylko za jakieś 30min się ubiorę i podjadę po samochod i blleee szkoła... |
|
|
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
Joł lale.Stanęłam na wadze,a tam 51.4kg.
![]() Zaraz idę na rozpoczęcie roku z moim pierwszoklasistą-jak ten czas leci...
![]() Monia Jaka Ty sliczna jesteś i laska jak nie wiem Milena Super,że wesele się udało.Zaraz idę obczaić zdjęcia i troszkę poćwiczyć,bo jak tak dalej pójdzie to bedzie płacz i zgrzytanie zębami...
|
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie...
Dziewczyny doradźcie.... Zapisałam sie na wizyte u Gina.. już na środe miala wolny termij. Pani G jest z polecenia koleżanki. Teraz usiadłam do neta i czytam czytam... same negatywne opinie;/ Nie wiem w sumie już czy do niej iść żeby później nie żałować;/ Strasznie po niej jadą... Mi zależy na znalezieniu dobrego Gina na stałe już. http://www.znanylekarz.pl/barbara-ko...inekolog/opole
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-09-03 o 10:48 |
|
|
|
#3689 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejka
Ale śpiąca jestem :/ taka zamulona że masakra..... mało dziś spałam. A jak sobie pomyślę że od poniedziałku za tydzień będę wstawała o 7 rano to ryczeć mi się chce....... chwilami żałuję że idę na ten kurs. Mogłam siedzieć w domu z młodszym synkiem a starszego synka mąż by zawoził do przedszkola rano, ja bym tylko go odbierała po południu. Mogłabym wtedy spać sobie do południa z młodszym synkiem bo on też taki śpioch :P ahhh no szkoda :/ Okres mi się kończy już ale brzuch lekko jeszcze boli. Pójdę z dziećmi na plac zabaw za godzinkę bo dziś piękna pogoda. Zjadłam płatki i zaraz kawkę sobie zrobię ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
Ja też pracowałam i na dodatek robiłam na linii produkcyjnej więc nawet odejść na minutę nie mogłam bo moduły które robiliśmy szły jeden za drugim. Były dwie krótkie przerwy to zawsze szybko kanapkę wciągnęłam, a jeśli nawet nie zdążyłam to na linii dojadałam po kryjomu. Miałam ją w kieszeni od fartucha i jedną ręką obrywałam kawałek i szybko do buzi sobie wrzucałam Także nie wierzę że przez 8 godzin nie dasz rady czegoś zjeść A to że nie chce Ci się jeść do 14stej to dlatego, że na noc się najadasz i potem Cie trzyma pół dnia jak wstaniesz z łózka. Też tak kiedyś miałam jak się objadałam na noc :/ Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
mąż jest cudowny i jesteśmy szczęśliwi Jedynie przydałaby nam się jakaś osoba żeby czasami przypilnowała nam dzieci żebyśmy mogli sobie wyjść gdzies na disco no ale trudno. Odbijemy sobie to w Polsce jak pojedziemy na święta czy urlop lub jak rodzice przyjadą w odwiedziny do nas No oby oby! dziękuję We Wrocławiu nigdy w życiu nie byłam ale słyszałam, że tam ładne Zoo jest ogólnie to te wszystkie ZOO podobne do siebie bo zwierzaki wszędzie takie same Ja się kiedyś też bym nie odważyła na takie spodnie ale teraz kolorki w modzie lato jest więc można no i całkiem fajnie się w nich czuję kiedyś chodziłam tylko na czarno ubrana jakbym żałobe miała teraz sobie myślę - "jaka ja głupia byłam". No ale cóż... czarny wyszczupla ponoć więc pewnie dlatego tak się ubierałam :P no i w sumie kolorki mnie przerażały trochę i zwłaszcza różowy który dla mnie oznaczał " Barbie" ale czasy się zmieniły a ja nie ubieram się cała na różowo tylko np. same spodnie, lub samą bluzkę w kolorze różowym. No i nie mam blond włosów i makijażu różowego hahahaha więc jest ok ![]() jadłospis super a może jakieś jajeczko do obiadu jeszcze?---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Zgubisz szybko, nie martw się przypilnuj się teraz troszkę to waga spadnie To Twój synek już do szkoły poszedł?? I jak było na rozpoczęciu? Synek zadowolony? Kurde mnie to za rok czeka.... normalnie już teraz mam stresa jak to będzie.... :P Dziękuję ślicznie bardzo mi miło i głupio zarazem gdzie ja tam laska... zwykła kobita ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
żartują, śmieją się, pogadają, są delikatni i wszystko spokojnie tłumaczą. Radzę Ci poszukać innego ginekologa - faceta.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-09-03 o 13:16 |
|||||
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałam Twoje cudowne foteczki!!!!! Pięknie wyglądałaś!! No aż brak mi słów normalnie!!!! suknia leżała idealnie na Tobie, pięknie wymalowana byłaś i fryzurka boska A sala jaka fajna! Bardzo ładne miejsce na wesele! na prawdę super! Chętnie pooglądam więcej fotek więc czekam na inne z niecierpliwością Co do chrapania to mój mąż tez chrapie czasami jak leży na plecach, to ja go wtedy szturchnę żeby położył się na boku i wtedy już nie chrapie Może u Ciebie to też zadziała? w aptece też sa jakies tam plastry? czy coś takiego na chrapanie, ponoć pomaga
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

Ty się ćwiczeniami nie wymiguj od dziobania bo Cię wakacje w Bułgarii ominą
Rozkładam miejsca,zajmuję się VIPami itd.

Przejdź się za 2 dni, może będzie!

byliśmy w Zoo i tak się naśmiałam z mężem ze zwierzaków że szok
Obie poszalały, a teraz laski takie, że języka z podłogi zebrać nie można!

mam nadzieje, że to całe jedzenie w szare komórki pójdzie no i żeby Ci na żołądek nie zaszkodziło -przed pierwszym w życiu egzaminem na studiach(logika to była wrr) najadłam się chleba z miodem tak , że usnąć z bólu brzucha nie mogłam
I nie czuję się na siłach