Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-02, 22:04   #3661
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
zooska Ty się ćwiczeniami nie wymiguj od dziobania bo Cię wakacje w Bułgarii ominą
A na koncerty też mogłaś wejść i posłuchać ???
Musiałam, ja tam widowni pilnuję Rozkładam miejsca,zajmuję się VIPami itd.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Zoska byłam w tesco i du.pa nie widziałam tych masek Bingo chyba, że one nie sa w szamponach i maskach ;/

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 22:11   #3662
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Ty sie nie śmiej no u mnie nie było
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 22:21   #3663
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ty sie nie śmiej no u mnie nie było
Kijowe masz to tesco Ja miałam na dolnej półce cała wystawę produktów Bingo

Stary 2012-09-02, 22:23   #3664
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:

A ci goście to skąd, że tak pilnować trzeba kurcze aż sobie sprawdzę program na necie i będę wiedzieć czy było Ci czego zazdrościć

Już sprawdziłam , kurcze Vipy po 200 i 300 bilety mają to dlatego ich pilnować trzeba żeby się nie zgubili i na przyszły rok tez przyjechali Widze Bach króluje- w LO namiętnie słuchałam, jako wstęp do zamiłowania do metalu he he takie to czasy były a teraz bida z nędzą i daaawno na ciekawym koncercie nie byłam

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-09-02 o 22:29
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 22:25   #3665
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Kijowe masz to tesco Ja miałam na dolnej półce cała wystawę produktów Bingo
Możliwe, bo ja ani jednego nie widziałam
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 22:52   #3666
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A ci goście to skąd, że tak pilnować trzeba kurcze aż sobie sprawdzę program na necie i będę wiedzieć czy było Ci czego zazdrościć
Goście różni, z ulicy, w końcu to koncert dla wszystkich, kto lubi muzykę klasyczną, ale też prezydent, posłowie, ministrowie, jacyś dyrektorzy ble ble.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Możliwe, bo ja ani jednego nie widziałam
Pecha miałaś, widocznie nie wyłożyli na półki Przejdź się za 2 dni, może będzie!

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Właśnie wciągnęłam 3 kawałki ciasta i resztę obiadu

Stary 2012-09-02, 23:45   #3667
Ladywithweapon
Zadomowienie

Ja tylko na chwilę poczytałam co piszecie ;p Wróciłam z meczu- Polska ładnie wygrała Ale siatkówka bardziej mi się podobała

Coś moja mama ciągle jest zła o coś. Jutro muszę rano do niej zadzwonić i dopytać się czy da mi ten samochod czy nie, bo wciąz nie wiem. Denerwuje mnie gadaniem strasznie. Dziś jak była u mnie koleżanka i zaczęła opowiadać "jaka to wielka miłość była" o mnie i o moim eks myślałam, że szlag mnie trafi. Dobrze wie, że mnie to strasznie wkurza- zawsze się o to wściekam (w sumie i moi bracia też) a ona ciągle to samo. Nie wiem o co jej chodzi- w piątek była wściekła, bo nie odbierałam telefonu (potem dzwoniłam na mieście do niej z 7razy nim ją złapałam).... Grrr najwyżej jutro będzie trochę darcia, bo mam dość takiej męczarni z nią.
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 00:22   #3668
monika01011986
Zakorzenienie

heja laseczki
Ale mam dziś świetny humorek ten dzień był cudowny byliśmy w Zoo i tak się naśmiałam z mężem ze zwierzaków że szok najlepsze małpy były grzebały sobie w futrze nawzajem siedząc jedna za drugą w rządku no super było! widzieliśmy lwy,słonie, żyrafy,niedźwiedzie polarne,zebry,wielbłądy i dużoooo innych jeszcze zaraz Wam fotki wrzucę od dziś znowu u nas ma być bardzo ciepło ale na szczęście 30 stopni nie przekroczy ponoć Okres mam drugi dzień ale dałam radę cały dzień chodzić po zoo nie było nawet źle Oczywiście jak to podczas przerwy między tabletkami bywa dziś wieczorem znowu mnie głowa bolała.... wzięłam tabletki i przeszło. W środę zacznę brać 4 opakowanie tabsów więc głowa przestanie pewnie boleć znowu na 21 dni
Dziś jak wróciliśmy z zoo to zrobiłam mężowi obiado-kolacje placki ziemniaczane z sosem gulaszowym z kawałkami piersi i z pieczarkami zachwycony był! do wieczora mogłam leżeć i nic nie robić on wszystko za mnie w nagrodę zrobił haha wykąpał i ubrał dzieci, dał im kolację, położył do łóżek, posprzątał i poszedł spac bo na rano do pracy idzie W ogóle ten wypad do ZOO to był jego pomysł zazwyczaj to ja wymyślałam gdzie jechać więc dziś mnie pozytywnie zaskoczył Po odpisuję Wam i lecę spać bo padnięta jestem .
aaa macie fotki :
zoo.jpg

zoo2.jpg

zoo3.jpg

zoo4.jpg

zooo.jpg

zooo2.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-09-03 o 00:25
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 00:57   #3669
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
No a nie wiem czy wiecie, że bardzo niebezpieczny jest zwykły Apap czyli paracetamol.
Ja kiedyś dawnooo temu jak miałam 18 lat wzięłam 2 apapy albo ibupromy - nie pamiętam już co to dokładnie było. Bolała mnie głowa a był to sylwester.... wtedy właśnie poznałam mojego męża
Wzięłam te dwie tabletki i zaczęłam pić wódkę... w dodatku czystą. Po 10 kieliszkach gdzieś odleciałam... normalnie taka ilość mi nie szkodzi ale przez tabletki poległam. No i nie poszłam zwyczajnie spać bo to co ja przeżyłam to był horror. Pamiętam wszystko, film mi się nie urwał ale byłam całkowicie sparaliżowana.... nie mogłam nic ze sobą zrobić.. nawet wstać i iść do łazienki się wyrzygać. Miałam taki helikopter w głowie że do końca życia tego nie zapomnę. Nie kręciło mi się zwyczajnie w głowie, to było straszne, jakbym w jakimś wirze była. Głowe położyłam między nogami i tak siedziałam z 2 godziny cierpiąc okropnie. Zaczęłam wymiotować sobie między nogi - wiedziałam dokładnie co się dzieje ale nic nie mogłam zrobić! nawet jakbym jakimś cudem wstała to od razu bym się przewróciła bo w ogóle nie widziałam na oczy przez ten wir w mojej głowie. Wszyscy się bali o mnie, myśleli żeby karetkę wzywać no ale czekali.... Po 4 godzinach rzygania trochę lepiej mi się zrobiło, ale tak się trzęsłam i tak mi zimno było jakby z -700 było. Zaprowadzili mnie pod same drzwi do domu i jakoś doczołgałam się do łóżka. Od tamtej pory mam straszny uraz do alkoholu. W ogóle to całkowicie nie dotykałam alkoholu przez kolejne 5 lat! na sam widok prawie wymiotowałam.... potem jakoś pomalutku i stopniowo się przełamałam ale i tak nie do końca. Mogę wypić drinka czy dwa ale ogólnie alkoholu unikam jak ognia. Cały czas siedzi mi w głowie tamta noc, uraz będę miała na całe życie już. Same na pewno zauważyłyście że ja alkoholu nie piję :P

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
Noooooo!!! Meeedzik i Monia to normalnie guru odchudzania Obie poszalały, a teraz laski takie, że języka z podłogi zebrać nie można!

Jak smażycie to wybieracie olej (zwykły czy z rzepaku, słonecznika itd), oliwę, margarynę?
Ojj weź bo mi głupio Zresztą Ty wyglądasz identycznie przecież jak ja (waga,wzrost)

olej rzepakowy jak już margaryny do smażenia w ogóle nie używam i nigdy nie używałam, do oliwy jakoś przekonać sie nie mogę, coś mi w niej nie pasuje

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Zoska dziękuję ale Monia to jest prawdziwa motywacja i guru osiągnąć taką figurę po dwóch ciążach
o następna dziękuję ale teraz to ja już mam takiego buraka na buzi że szok.
Ale przyznam że NIGDY wcześniej nie pomyślałabym że po dwóch ciążach będę tak wyglądać... byłam pewna że roztyję się i już taka zostanę a w dodatku z wielkim flakiem na brzuchu. Sama nie wiem jak to się stało że wyglądam tak jak wyglądam

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:
Pisałam z Mureczką kazała przekazać, że niedługo do nas wróci i pozdrawia
no! w końcu! ta więc czekamy!

A Heroinka gdzie?? czyżby tak bardzo zachorowała?? Jejciu bidulka nasza kochana! zdrowiej szybko!! tęsknimy!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-03, 01:01   #3670
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A Heroinka gdzie?? czyżby tak bardzo zachorowała?? Jejciu bidulka nasza kochana! zdrowiej szybko!! tęsknimy!
Myślę, że się pochorowała i Tż się nią opiekuje, więc nawet do kompa jej się nie chce wstawać

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Monia Ja się teraz roztyłam przez nieregularny tryb życia, stresy związane z egzaminami i brak dyscypliny i ważę 63 kg A miałam do 13.09 schudnąc do 58kg...ta...jakbym nie wcinała ton tostów o 23 to może, a tak Pomarzyć mogę...
Nawet po dzisiejszym wieczorze, do nauki jadłam bo musiałam bo myślalam, że w nerwicę wpadnę: 3 kawałki ciasta i talerz obiadu:/ no fuck!

Stary 2012-09-03, 01:03   #3671
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia ja mam taki system motywowania- co akapit wyduszę z siebie to w nagrodę na wizaż a już jak podrozdział skończyłam i widzę, że jesteś to nagroda podwójna leń jestem a tak lubię Was czytać i pisać z Wami , że się pilnuje z "piśmiennictwem zawodowym". Prace Tż pomagam pisać, że tak to ujme i nic osobiście z zarządzaniem i logistyka nie mam wspólnego- choć jak skończę pisać to będę specjalista
aaahhaa hehehe dobra strategia Ty to jak coś wymyślisz! szalona w ogóle Ty to tak wszystko fajnie opisujesz że zawsze się uśmiecham jak czytam Twoje posty zwariowana kobitka jesteś
Bardzo ładnie z Twojej strony że pomagasz ukochanemu nooo i nie wątpię w to wcale że Ty po napisaniu tej pracy będziesz lepiej wszystko umiała niż nie jeden student Logistyki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-03, 01:15   #3672
Margot85
Wtajemniczenie

dziś cały dzień moni nie było a jak akapit skończyłam po nocy pisać już jest , magiaaai nawzajem, kocham Twoje elaboraty Wyprawa do zoo widzę udana posiedzę jeszcze chwile i poczekam na dalsze części wypracowania

zooska o której jutro trzymać kciuki za Ciebie mam nadzieje, że to całe jedzenie w szare komórki pójdzie no i żeby Ci na żołądek nie zaszkodziło -przed pierwszym w życiu egzaminem na studiach(logika to była wrr) najadłam się chleba z miodem tak , że usnąć z bólu brzucha nie mogłam to tak żeby udowodnić, że jesteś normalna bo jedni zajadają a inni przez stres głodują.
Stary 2012-09-03, 01:32   #3673
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Łał, brawo Jak mus to mus mówisz...ja jutro mam egzamin z mikto I nie czuję się na siłach Dzisiaj zarywam noc

Wiesz...pojedziemy na 10 dni do tej Bułgarii (z czego 4 w autokarze :mdleje) wrócimy, a on wyjedzie mi po 2 dniach na 8 miesięcy na studia do Chorwacji Także...ech... Nie mam słów, ja wiem że to wielka szansa, dostał stypendium jako jeden z nielicznych, wielkie wyróżnienie, ale będę tęsknić jak cholera:/

Co do folii...jak zawijałam się kiedyś systematycznie codziennie, albo już jak zapomniałam to co drugi dzień, zawsze na minimum 45 minut, robiłam przy tym te 200 ścisków agrafka to tak, widziałam efekty. Nie dość że skóra się bardziej napięła, to wygładziła no i oczywiście straciłam na obwodzie w udzie 1cm
A teraz to miałam zacząć codziennie,ale zawsze coś i widzisz...nie trzymam tego:/ Teraz mam 2 tygodnie na powrót do formy

Espumisan mi coś wczoraj zawalił, ale może to przez stresy. Wczoraj pracowałam na tym festiwalu Wratislavia Cantans, to jest bardzo wielkie wydarzenie we Wrocławiu, prestiż, VIPy i te sprawy. A ja pracowałam tam pierwszy raz, jako jedyna z ekipy, a reszta po 8-9 lat obstawia imprezy w operze, filharmonii i sie bardzo stresowałam tym, może przez to miałam problemy
Dzisiaj rano nerwy puściły i już ok Dzisiaij też idę, ale wiem że się wczoraj sprawdziłam, to stresa nie mam

no to TY się ucz! zalicz to i będziesz miała z głowy tylko prześpij się troche bo jak pójdziesz zmęczona to możesz dobrze nie wypaść.

Aaa to Twój TŻ do Chorwacji na studia jedzie??? o ja pitole! a czemu w ogóle tak? czemu akurat tam i tak daleko.....? 8 miesięcy nie będziesz go widziała????????????????? ?????
Może on tam zmądrzeje i przestanie ć.... ?

Ja folii też nigdy czasu nie miałam regularnie zakładać.... teraz to już w ogóle u mnie to awykonalne. Ale efekty na prawdę folia fajne daje.

Aaa no na stres to nic nie pomoże, chyba że jakieś środki uspokajające jedynie. Musisz też starać się zawsze mieć coś w tym brzuchu, nie dopuszczać do głodu bo przez to brzuch też jest wzdęty i wtedy to nawet espumisan nie pomoże.

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Monia, ja tam jeździłam, żeby popracować razem z TŻ na 2-3 miesiące, bo odkąd pierwszy raz pojechałam to już mieliśmy tutaj mieszkanie i studia poza tym nas trzymały.
A samochód też mam z Niemiec
Chęć zamieszkania w Anglii pojawiła się tak tylko w dalekiej perspektywie, bo polubiliśmy bardzo oboje ten kraj.
Jeszcze jedną rzeczą jest to, że oboje mamy tu jakie takie prace, i stanowiska "umysłowe", a tam musieliśmy zapierdzielać fizycznie. Na krótko wyjechać, to jest ok, ale nie chce nam się zaczynać wszystkiego od zera teraz
Nie no teraz to już bezsensu się przeprowadzać skoro tu macie wszystko łącznie z dobrą pracą. Tam na pewno praca fizyczna by Was czekała a słyszałam zresztą że coraz ciężej z pracą w Anglii bo jest już przepełnienie. My jakbyśmy mieli dobrą pracę w PL to za chiny byśmy nie wyjechali, a tak to musieliśmy.... dobrze przynajmniej że mi się tu podoba i jest na prawdę fajnie bo inaczej to nie wiem co byśmy zrobili :/

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

Cytat:
Heloł
Ale fajnie wczoraj było, wybawiłam się, teraz musi mi to starczyć na 2 miesiące 4 piwka wpadły dziś mam lekkiego kaca, to znaczy dobrze się czuję, tylko pić mi się chce

Monia no jak będziesz widziała te odżywki to kup i wypróbuj, może dla Ciebie też się sprawdzą są tez z tej firmy szampony i jeszcze jakieś inne rodzaje odżywek, widziałam jak w google wpisałam nazwę
Hehe psiak wystawione ma dwie budki a nad ranem i tak przychodzi do łóżka
Dobrze, że się wybawiłaś! przed takim wyjazdem to wskazane

No popatrzę w sklepie czy są w tygodniu się przejdę do drogerii albo sklepu fryzjerskiego bo jest tu koło mnie.
Hehe no bo w łóżku z Pańcią najlepiej mój kot też ze mną śpi

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Cytat:
Odkąd Monia poleciła mi leki na wzdęcia jest dobrze, ale wcześniej...katastrofa.
Monia wie co dobre
ale ty zacznij regularnie jeść to będzie wszystko prawidłowo funkcjonować w Twoim brzuchu

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ----------

Cytat:
Myślę, że się pochorowała i Tż się nią opiekuje, więc nawet do kompa jej się nie chce wstawać

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Monia Ja się teraz roztyłam przez nieregularny tryb życia, stresy związane z egzaminami i brak dyscypliny i ważę 63 kg A miałam do 13.09 schudnąc do 58kg...ta...jakbym nie wcinała ton tostów o 23 to może, a tak Pomarzyć mogę...
Nawet po dzisiejszym wieczorze, do nauki jadłam bo musiałam bo myślalam, że w nerwicę wpadnę: 3 kawałki ciasta i talerz obiadu:/ no fuck!
No niech leży i zdrowieje! mam nadzieję że szybko jej przejdzie
TŻ ją tam pewnie moment wyleczy no w końcu to lekarz jest!

No tak jak mówiłam w poprzednich postach - musisz zacząć regularnie jeść, a jak to nie możliwe to chociaż nie dopuszczać głodu do siebie. Zawsze trzeba w brzuchu coś mieć! nawet głupią kanapkę sobie zrób i zjedz szybko po kryjomu!
Wieczorem zjedz normalnie kolację to w nocy nie będzie Ci sie jeść chciało aż tak. Słodkiego Ci się chce bo się uczysz i organizm powera potrzebuje skądś brać! Za mało w dzień jesz i dlatego wieczorem Ci się chce, organizm chce nadrobić za cały dzień.... Musisz jeść!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Czas edycji: 2012-09-03 o 01:41
Stary 2012-09-03, 01:39   #3674
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
dziś cały dzień moni nie było a jak akapit skończyłam po nocy pisać już jest , magiaaai nawzajem, kocham Twoje elaboraty Wyprawa do zoo widzę udana posiedzę jeszcze chwile i poczekam na dalsze części wypracowania

taaa Monia w ZOO małpy straszyła dzisiaj kurde ale na prawdę zaj.e.biście było!
Akapit skończyłaś pisać?? a ile jeszcze do końca pracy zostało?
Ahhh miło mi i też nawzajem niestety nie zawszę mam czas na wszystko odpisywać nad czym bardzo ubolewam ale pamiętaj że czytam wszystko co piszecie z dziewczynami
Wypracowania kończę na dzisiaj i idę spać zmęczona jestem po tym ZOO. Brzuch mnie od okresu zaczął boleć i w ogóle do dupy jestem. Muszę się przespać także dobranoc! buziaki! karaluchy pod poduchy! papapappapapapapa

Zosia Tobie też dobranoc kochana nie siedź za długo przed książkami, prześpij się! Trzymam kciuki jutro za Ciebie!!!!! Dasz radę nasza zdolna studentko!!! buziak w czółko pa pa pa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-03, 01:43   #3675
zooska
Zakorzenienie

Moja reka....P***** ide spać:/

Stary 2012-09-03, 07:46   #3676
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cześć dziewuszki
Jakoś mi się nie widzi to nadrabianie was- chyba z 10 stron
Dziś przedostatni dzień w mojej pracy. Siedzę tu od 7-15 Będę dalej uczyć nową panią która ma być za mnie.
Wróciłam wczoraj z Wiednia, z wesela. Powiem tak- było jak w tych wszystkich amerykańskich filmach, piękna oprawa, na 23 piętrze w centrum Wiednia itd. ale najeść to się nie najedliśmy
Czaicie, że za niecałe 2 tyg będę już w Dublinie? Boję się!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 07:54   #3677
dzaga1989
Zakorzenienie

Cześć kochane Ja szybciutko dzisiaj. Znowu będę ograniczać wizaż do wtorku aż do egzaminu :// Boję się, ale może jakoś to będzie.
Dziś już sobie rozplanowałam co muszę przeczytać i wgl i jedziem z koksem

Margot, Ty wiesz że ja doświadczyłam tego samego. W zależności od tego jak jestem ubrana ekspedientki traktują mnie inaczej. Kiedyś wracałam z basenu (także totalny casual) i pomyślałam że po drodzę zajrzę do "haremu" bo na czymś mi tam zależało. I wypatrzyłam coś, idę do kasy, a przede mną stały dwie "modelinki". Facet najchętniej by je po stópkach wycałował, a przy mnie strzelił taką olewkę. Potraktował mnie jak intruza Nie odpowiedział dzień dobry, był niemiły, gburowaty...Ech...
No z blogiem to faktycznie, kamerki nie mam Hahaha. Ale wiesz...zaufanie te sprawy. Żeby nie było później że niby go oszukiwałam. Choć nigdy nie pytał czy mam bloga tak żebym musiała skłamać że nie
Co do przyjaciółek...no nie mam. I to jest naprawdę smutne. Zawsze gdzieś nam się drogi rozchodziły. Moja przyjaciółka z LO szybko się hajtnęła, założyła rodzinę, wyjechała nad morze i słuch o niej zaginął. Przestała się odzywać i już. Druga z kolei wyjechała na studia do Wawy i ją "warszawka" wciągnęła. Jej priorytetami stały się zakupy w CH i clubbing, więc nie minęło parę miesięcy a nie miałyśmy o czym gadać. A na studiach było dużo grup z akademików, które ze sobą trzymały - wspólne zamknięte imprezy. Ja wiecznie w swoim mieszkaniu...więc jakoś też się nie wkręciłam. Miałam dobry kontakt z ludźmi, ale tylko w obrębie uczelni. Sama też byłam trochę nieprzystępna bo jednak 2 kierunki, praca no i życie z TŻ trochę czasu zajmuje...I tak jakoś wyszło

Losing, Medzik, dziękuję kochane Naprawdę bardzo mnie tym podbudowujecie

Zooska, kurdeee byłam wczoraj w Leclercu i nie mogłam znaleźć ANI JEDNEGO sojowego pasztetu Szukałam i w pasztetach i na zdrowej żywności. Były sojowe produkty typu kotlety, mleko, itp. a pasztetu niet. Jeszcze jutro w Kerfurze zobaczę jak po dziennik praktyk będę szła.
Widzę że gruba impreza była VIPy, te sprawy...
Acha...dziękuję za przepis na kopytka Podwoimy i zobaczymy co wyjdzie. Pewno w piątek się za nie zabierzemy. Bo w sobotę TŻ pewnie na dodatkową robotę idzie...
Powodzenia na egzaminie

A mnie za moje wczorajsze menu chyba zabijecie
Ale to zaraz. Ogólnie wczoraj cały dzień spędziłam znowu z TŻ (dlatego tak mało pisałam). Byliśmy na mieście, zjedliśmy lody, pochodziliśmy po Leclercu, popaczaliśmy. A potem przez całe popołudnie ciupalismy w GTA SA, a wieczorem włączyliśmy ostatnią część Harrego. Jejuuu dawno oglądałam i tak się przejęłam
No a teraz moja wczorajsza masakra:
śniad: owsianka z 1/2 jabłka (głasiu, głasiu)
II śniad: rożek malibu (mniam...no ale rożek na II śniad?)
przekąska: reszta jabłka
pseudobiad: pół wieśniaka i kajzerka z dżemem
kolacja: kajzerka z polędwicą
O. Teraz możecie mnie zjechać Ale wiecie że ja wiem za co.

Dobra. Idę móżdżyć. Jescze tylko owsiankę na szybko wciągnę. Buziole. I miłego dzionka!
Stary 2012-09-03, 08:10   #3678
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
CindyNO i widzisz, extra, teraz masz otwartą drogę na kształcenie! No to co...działamy działamy! Wow...taka mobilizacja do działania, no no... Podziwiam!

Cindy Na Ciebie nerwy i stres odbija się w ten sposób co wydaje się mnie przyczyną duszenia tego w sobie. Ale i tak masz przechlapane...:/
No tak! Dla mnie wykształcenie jest baaaardzo ważne, bo nie chcę się "uwiesić" na facecie i tylko dzieci wychowywać (bez obrazy dla dziewczyn), chcę mieć swoje pieniądze, chcę mieć na swoje potrzeby i chcę mieć pewność, że jeśli coś pójdzie nie tak mogę w każdej chwili odejść. Same widziałyście tamtego mojego byłego to praktycznie ja utrzymywałam, bo mu nie starczało, żeby nas utrzymać... masakra nigdy więcej tak mało ambitnego faceta!

Tak, to wina duszenia w sobie, no ale nie było wyjścia. Jak zrealizuję mój plan i zrobię te wszystkie studia, które chcę to będą mi mogli wszyscy nagwizdać. Przede mną jeszcze wyjazd do Dublina na rok, by angielski był perfect, potem mgr tłumacz przysięgły języka angielskiego, później chyba pójdę na 2 letnią podyplomówkę prawa (wchodzi do polski od tego roku), a później na oligofrenopedagogikę. No i 6 lat nauki przede mną chyba, że podyplomówki będę robić razem. Trzeba się namęczyć, żeby coś osiągnąć, ale myślę, że jak się chce to się da. To są plany a życie je zweryfikuje

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Cindy, nie nastawiaj się negatywnie! zmiana otoczenia wyjdzie Ci na dobre a będziesz mieć tam dostęp do neta?

współczuję @
Najgorsze jest to, że nie wiadomo czego się spodziewać ale chyba będzie dobrze. Tak dostęp do neta będę miała, będę z wami pół dnia pisała, bo od 8 do 14.30 mam wolne heh

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Cindy, ja mam do Ciebie pytanie o tłumaczenia. Ty chcesz iść na mgr na tłumaczeniówkę? A potem na egzamin na tłumacza? Ja jestem na razie po 2 sem kursu tłumaczeniowego (ogólne pisemne i business&law) ale wszyscy tak opowiadają że egz jest taki masakrycznie ciężki. Może Ty wiesz o nim więcej niż ja
I ja mam @ i zdycham. Wczoraj dostałam ale dziś tak naprawdę się zaczął konkretnie

Cindy, zazdroszczę Ci tego zamiłowania do biegania. Ja jakoś nie mogę się przełamać. Jak bieganie to tylko na bieżni Tak na świeżym powietrzu to zawsze się zadyszę, zasmarkam, zapluję...bleh
A co do tych przerw, to chyba się tyczy tylko bardziej wyczerpujących ćwiczeń, np. aerobów. Jak ktoś robi jakieś prostsze ćwiczenia fitness to chyba może spokojnie codziennie ćwiczyć
No ja skończyłam angielski nauczycielski, ale tam miałam wszystko co się tyczyło angielskiego- historia, kultura, literatura, tłumaczenia, metodyczne przedmioty, itd. no wszystko po prostu. I mam tytuł licencjata, teraz mam już uprawnienia do nauczania angielskiego, do pracy w biurach podróży i ogólnie w biurach, itd. Teraz na mgr'a mogę sobie wybrać: nauczycielski (czyli to samo), biznesowy lub tłumaczeniowy. Dla mnie najlepszy będzie tłumaczeniowy. Z tego co wiem, to ten Twój kurs to nic nie daje, bo musisz zdać ten egzamin państwowy (chyba w Warszawie), żeby mieć tłumacza przysięgłego, ale musisz też być mgr'em bo inaczej masz te uprawnienia "zamrożone" do momentu jak zdasz mgr'a. Tak ja słyszałam. A ten egzamin zdaje tylko 1/4 ubiegających się o to. Angielski musi być perfekt. Dlatego też wyjeżdżam by mieć te wszystkie uprawnienia. Same studia czy kursy nic nie dają- trzeba zdać ten egzamin pańswowy i dostajesz taką swoją pieczątkę od ministra sprawiedliwości.

No ja uwielbiam biegać. Dziś na pewno będę, ostatni raz chyba tydz temu biegałam

Edytowane przez Cindy90
Czas edycji: 2012-09-03 o 08:01
Stary 2012-09-03, 08:15   #3679
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Dziś przedostatni dzień w mojej pracy. Siedzę tu od 7-15 Będę dalej uczyć nową panią która ma być za mnie.
Wróciłam wczoraj z Wiednia, z wesela. Powiem tak- było jak w tych wszystkich amerykańskich filmach, piękna oprawa, na 23 piętrze w centrum Wiednia itd. ale najeść to się nie najedliśmy
Czaicie, że za niecałe 2 tyg będę już w Dublinie? Boję się!
OOo to już niedługo zmiana pracy!
Hehe, przystawki pewnie same dawali i że niby elegancją się mieliście najeść
Będzie dobrze!!!Zobaczysz!!!

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Dżaga Radziłabym zrobić z jednej porcji, a jak wyjdą to tedy podwoić Na wszelki wypadek. Nie miałam jeszcze tak, że nie wyszly, ale ze względów ostrożności...
Ej tam, mój jadłospis gorszy
Idź do kerfura, tam na bank są sojowe pasztety!

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Monia Powiem tak, strasznie ciężko w Operze czy Filharmonii zjeśc coś ukradkiem Dlatego jak idę na 8 godzin do pracy to ja czasem nie mam czasu łyka wody się napić i latam jak kot z pęcherzem
Nie doprowadzam się do głodu specjalnie, to przez pracę, bo jak jej nie mam, to jem ładnie. Też nie moja wina, że do 14 niezbyt chce mi się jeść, a jak w siebie raz wmusiłam więcej, to potem myślałam cały dzień, że zwymiotuję:/ No to nie będę na siłe... Mam sposób już na nie objadanie się po pracy, ale ciężko mi to wychodzi...

Stary 2012-09-03, 08:15   #3680
Milena001
Zadomowienie

Cześć dziewczynki przeżyłam i jestem najszczęśliwszą żoną na świecie Jestem po poprawinach ale nie mogę spać bo mąż chrapie może kiedyś się do tego przyzwyczaję o ślubie długo by pisać ale w wielkim skrócie to nigdy jeszcze się tak dobrze nie bawiłam na weselu jak u siebie aż mi było szkoda że to już koniec bo bym jeszcze chciała się bawić Zespół z.a.j.e.b.i.s.t.y !!!! facet który śpiewał i prowadzi zespół miał tyle energii i jest taki śmieszny, że nawet przy ostatniej piosence skakał na scenie śpiewając Zabawiał gości, wymyślał jakieś zabawy w czasie tańców że na parkiecie było ciasno Nie myślałam że będzie tak dobrze Jedzenie było i pycha i lekkie może dużo nie zjadłam ale można było jeść a nie czuło się że coś się zjadło, nie czułam się w ogóle ociężała stresa miałam Zwłaszcza rano jak byliśmy na zdjęciach u fotografa Wtedy pierwszy raz włożyłam suknie W sobote na 8 miałam fryzjera później makijaż z którego jestem bardzo zadowolona 120 zł ale nie żałuje a później fotograf i znowu fryzjer bo oki się wyprostowały, kwiatki odpadły aż ręce mi się trzęsły ale wtedy mi już dobrze zrobiła kamerzysta też super, taki wesoły i zabawny pan, że w ogóle nie krępowałam się że mnie nagrwa kasy sporo zebraliśmy Wesele prawie się zwróciło a alkoholi to ponad 60 butelek no ale 200 gości było Suknia była piękna i falbanki robiły wrażenie bo się fajnie kręciły ale te baby zrobiły mi za długą bo strasznie na nią wchodziłam w tańcu, idąc W ogóle wszyscy mi na nią wchodzili Jest tak pozaciągana.... Muszę ją wyprać bo w plenerze jeszcze sobie zdjęcia chcemy porobić tylko nie wiem kiedy bo w czwartek- piątek zamierzamy lecieć do Egiptu może macie jakieś sposoby żeby się nie rozchorować?? Wrzuce pare zdjęć do albumu jak obiecałam Zrobione przez brata a od fotografa na pewno ładniejsze będę mieć później i dziękuje za trzymanie kciuków za mnie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:16   #3681
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Zosia Tobie też dobranoc kochana nie siedź za długo przed książkami, prześpij się! Trzymam kciuki jutro za Ciebie!!!!! Dasz radę nasza zdolna studentko!!! buziak w czółko pa pa pa
Mam nadzieje, że te Twoje trzymanie kciuków cos da Bo na wiedzę to bym nie liczyła

Stary 2012-09-03, 08:20   #3682
Ladywithweapon
Zadomowienie

A ja wstałam i wciąz nie moge nic zjeśc- normalnie nie mam ochoty. Okropny 1wrzesnia!
Stary 2012-09-03, 08:29   #3683
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
OOo to już niedługo zmiana pracy!
Hehe, przystawki pewnie same dawali i że niby elegancją się mieliście najeść
Będzie dobrze!!!Zobaczysz!!!

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Dżaga Radziłabym zrobić z jednej porcji, a jak wyjdą to tedy podwoić Na wszelki wypadek. Nie miałam jeszcze tak, że nie wyszly, ale ze względów ostrożności...
Ej tam, mój jadłospis gorszy
Idź do kerfura, tam na bank są sojowe pasztety!

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Monia Powiem tak, strasznie ciężko w Operze czy Filharmonii zjeśc coś ukradkiem Dlatego jak idę na 8 godzin do pracy to ja czasem nie mam czasu łyka wody się napić i latam jak kot z pęcherzem
Nie doprowadzam się do głodu specjalnie, to przez pracę, bo jak jej nie mam, to jem ładnie. Też nie moja wina, że do 14 niezbyt chce mi się jeść, a jak w siebie raz wmusiłam więcej, to potem myślałam cały dzień, że zwymiotuję:/ No to nie będę na siłe... Mam sposób już na nie objadanie się po pracy, ale ciężko mi to wychodzi...
No coś w tym stylu. Po prostu nigdzie nie ma takiego dobrego jedzonka jak w naszej pięknej POLSCE
To Ty w operze pracujesz? nie wiedziałam ale musisz spróbować się przestawić z tym jedzonkiem, jedz dużo rano, mało wieczorem

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki przeżyłam i jestem najszczęśliwszą żoną na świecie Jestem po poprawinach ale nie mogę spać bo mąż chrapie może kiedyś się do tego przyzwyczaję o ślubie długo by pisać ale w wielkim skrócie to nigdy jeszcze się tak dobrze nie bawiłam na weselu jak u siebie aż mi było szkoda że to już koniec bo bym jeszcze chciała się bawić Zespół z.a.j.e.b.i.s.t.y !!!! facet który śpiewał i prowadzi zespół miał tyle energii i jest taki śmieszny, że nawet przy ostatniej piosence skakał na scenie śpiewając Zabawiał gości, wymyślał jakieś zabawy w czasie tańców że na parkiecie było ciasno Nie myślałam że będzie tak dobrze Jedzenie było i pycha i lekkie może dużo nie zjadłam ale można było jeść a nie czuło się że coś się zjadło, nie czułam się w ogóle ociężała stresa miałam Zwłaszcza rano jak byliśmy na zdjęciach u fotografa Wtedy pierwszy raz włożyłam suknie W sobote na 8 miałam fryzjera później makijaż z którego jestem bardzo zadowolona 120 zł ale nie żałuje a później fotograf i znowu fryzjer bo oki się wyprostowały, kwiatki odpadły aż ręce mi się trzęsły ale wtedy mi już dobrze zrobiła kamerzysta też super, taki wesoły i zabawny pan, że w ogóle nie krępowałam się że mnie nagrwa kasy sporo zebraliśmy Wesele prawie się zwróciło a alkoholi to ponad 60 butelek no ale 200 gości było Suknia była piękna i falbanki robiły wrażenie bo się fajnie kręciły ale te baby zrobiły mi za długą bo strasznie na nią wchodziłam w tańcu, idąc W ogóle wszyscy mi na nią wchodzili Jest tak pozaciągana.... Muszę ją wyprać bo w plenerze jeszcze sobie zdjęcia chcemy porobić tylko nie wiem kiedy bo w czwartek- piątek zamierzamy lecieć do Egiptu może macie jakieś sposoby żeby się nie rozchorować?? Wrzuce pare zdjęć do albumu jak obiecałam Zrobione przez brata a od fotografa na pewno ładniejsze będę mieć później i dziękuje za trzymanie kciuków za mnie
No to gratulacje nasza piękna panno młoda. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia żeby były tylko te dobre chwile w waszym małżeństwie

Stary 2012-09-03, 08:43   #3684
Milena001
Zadomowienie

Dziękuje bardzo dziewczynki za życzenia i wsparcie jesteście kochane** zdjecia wrzucone.
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 08:55   #3685
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje bardzo dziewczynki za życzenia i wsparcie jesteście kochane** zdjecia wrzucone.
To teraz nie pozostaje życzyc nic innego, jak żeby każdy następny dzień był taki, jak w dniu Twojego ślubu kochana!

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Monia Całe Twoje opowieści podsumuję tak: widać, że miłość kwitnie, a Ty po prostu tryskasz energią i szczęściem Nic lepszego być nie może!!! Oby jak najdłużej!!!
A zoo wygląda ze zdjęć podobnie jak nasze Wrocławskie
Hiehie, różowe spodenki Ja bym się nie odważyła na takie. Ostatnio się przełamałam i kupiłam spodnie zielone,wpadające w morski,zahaczające o oliwkowe, chciałam takie meeega trawiaste, ale się rozmyśliłam, bo nie jestem na tyle odważna

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Planowany jadłospis:
na czczo: woda z cytryną i miodem
tutaj wpadła kawa sypana mocna bo nie mogłam się dobudzić po nocce:/
śń: mam tak ściśnięty żołądek przez stres, że zjem wielki jogurt Bon Creme kawowy z Biedronki z otrębami
IIśń: 2 śliwki, Jogobella Regularis mała do picia
obiad: warzywa na patelnię odgrzane na parze

tutaj chcę iść na fitness, to zjem banana po treningu, a jak wrócę...
podwieczorek: zrobię sałatkę, a z czego...się zobaczy^^
kolacja: serek wiejski z rzodkiewką i przyprawami, koktajl białkowy z rossmanna

dzisiaj pójdę wcześnie spać:ziewa:

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Zmykam powtórzyć szlaki biochemiczne
Miłego dnia!!!

Stary 2012-09-03, 09:29   #3686
Ladywithweapon
Zadomowienie

Milena jak pięknie wyglądałaś! i na jaką szczęśliwą! Naprawdę życzę ci wszystkiego najlepszego!
Chodzi ci jak nie zachorować w Egipcie? Mnie trochę pomęczyła klątwa, ale nie za bardzo Mój brat z żonką chyba przeżyli bez- wzięli sobie butelkę whisky i codziennie wieczorem wypili kieliszek. Wiem, że wiele osob tak robi- piją coś co znają w małych ilościach wieczorem na trawienie ;p No i żeby nie mieszać tam żarcia- jest inne w końcu niż u nas. I maja ohydne ciasta w tych krajach- bleee takie słodkie- normalnie miód itd. ścieka...

Zośka moge ci oddac trochę mojego metabolizmu ;p rano wstalam toaleta, wcisnęam trochę sałatki toaleta... Masakra ;p jeszcze obiad wczorajszy we mnie chyba siedział ;p Choć wczoraj rano było gorzej hahaha
I nie stresuj się ;p głowa do góry i dasz radę!

W sumie to już się umalowałam i w ogóle, tylko za jakieś 30min się ubiorę i podjadę po samochod i blleee szkoła...
Stary 2012-09-03, 09:41   #3687
Like_a_women
Zadomowienie

Joł lale.Stanęłam na wadze,a tam 51.4kg. waga wzrosła,a nie ma się co dziwić-obżarstwo i imprezowanie nie popłaca
Zaraz idę na rozpoczęcie roku z moim pierwszoklasistą-jak ten czas leci...
Monia Jaka Ty sliczna jesteś i laska jak nie wiem Super zdjęcia.
Milena Super,że wesele się udało.Zaraz idę obczaić zdjęcia i troszkę poćwiczyć,bo jak tak dalej pójdzie to bedzie płacz i zgrzytanie zębami...
Stary 2012-09-03, 10:32   #3688
mielnus
Wtajemniczenie

Witajcie...

Dziewczyny doradźcie.... Zapisałam sie na wizyte u Gina.. już na środe miala wolny termij. Pani G jest z polecenia koleżanki. Teraz usiadłam do neta i czytam czytam... same negatywne opinie;/ Nie wiem w sumie już czy do niej iść żeby później nie żałować;/ Strasznie po niej jadą... Mi zależy na znalezieniu dobrego Gina na stałe już.

http://www.znanylekarz.pl/barbara-ko...inekolog/opole

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-09-03 o 10:48
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 12:47   #3689
monika01011986
Zakorzenienie

hejka
Ale śpiąca jestem :/ taka zamulona że masakra..... mało dziś spałam. A jak sobie pomyślę że od poniedziałku za tydzień będę wstawała o 7 rano to ryczeć mi się chce....... chwilami żałuję że idę na ten kurs. Mogłam siedzieć w domu z młodszym synkiem a starszego synka mąż by zawoził do przedszkola rano, ja bym tylko go odbierała po południu. Mogłabym wtedy spać sobie do południa z młodszym synkiem bo on też taki śpioch :P
ahhh no szkoda :/
Okres mi się kończy już ale brzuch lekko jeszcze boli. Pójdę z dziećmi na plac zabaw za godzinkę bo dziś piękna pogoda.
Zjadłam płatki i zaraz kawkę sobie zrobię

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:

A ty przerwy tam nie masz?
Ja też pracowałam i na dodatek robiłam na linii produkcyjnej więc nawet odejść na minutę nie mogłam bo moduły które robiliśmy szły jeden za drugim. Były dwie krótkie przerwy to zawsze szybko kanapkę wciągnęłam, a jeśli nawet nie zdążyłam to na linii dojadałam po kryjomu. Miałam ją w kieszeni od fartucha i jedną ręką obrywałam kawałek i szybko do buzi sobie wrzucałam Także nie wierzę że przez 8 godzin nie dasz rady czegoś zjeść
A to że nie chce Ci się jeść do 14stej to dlatego, że na noc się najadasz i potem Cie trzyma pół dnia jak wstaniesz z łózka. Też tak kiedyś miałam jak się objadałam na noc :/

Cytat:
Mam nadzieje, że te Twoje trzymanie kciuków cos da Bo na wiedzę to bym nie liczyła
Dasz radę! Wierzę w Ciebie!

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:

Monia Całe Twoje opowieści podsumuję tak: widać, że miłość kwitnie, a Ty po prostu tryskasz energią i szczęściem Nic lepszego być nie może!!! Oby jak najdłużej!!!
A zoo wygląda ze zdjęć podobnie jak nasze Wrocławskie
Hiehie, różowe spodenki Ja bym się nie odważyła na takie. Ostatnio się przełamałam i kupiłam spodnie zielone,wpadające w morski,zahaczające o oliwkowe, chciałam takie meeega trawiaste, ale się rozmyśliłam, bo nie jestem na tyle odważna

Planowany jadłospis:
na czczo: woda z cytryną i miodem
tutaj wpadła kawa sypana mocna bo nie mogłam się dobudzić po nocce:/
śń: mam tak ściśnięty żołądek przez stres, że zjem wielki jogurt Bon Creme kawowy z Biedronki z otrębami
IIśń: 2 śliwki, Jogobella Regularis mała do picia
obiad: warzywa na patelnię odgrzane na parze
tutaj chcę iść na fitness, to zjem banana po treningu, a jak wrócę...
podwieczorek: zrobię sałatkę, a z czego...się zobaczy^^
kolacja: serek wiejski z rzodkiewką i przyprawami, koktajl białkowy z rossmanna
No na prawdę odżyłam tutaj mąż jest cudowny i jesteśmy szczęśliwi Jedynie przydałaby nam się jakaś osoba żeby czasami przypilnowała nam dzieci żebyśmy mogli sobie wyjść gdzies na disco no ale trudno. Odbijemy sobie to w Polsce jak pojedziemy na święta czy urlop lub jak rodzice przyjadą w odwiedziny do nas
No oby oby! dziękuję
We Wrocławiu nigdy w życiu nie byłam ale słyszałam, że tam ładne Zoo jest ogólnie to te wszystkie ZOO podobne do siebie bo zwierzaki wszędzie takie same
Ja się kiedyś też bym nie odważyła na takie spodnie ale teraz kolorki w modzie lato jest więc można no i całkiem fajnie się w nich czuję kiedyś chodziłam tylko na czarno ubrana jakbym żałobe miała teraz sobie myślę - "jaka ja głupia byłam". No ale cóż... czarny wyszczupla ponoć więc pewnie dlatego tak się ubierałam :P no i w sumie kolorki mnie przerażały trochę i zwłaszcza różowy który dla mnie oznaczał " Barbie" ale czasy się zmieniły a ja nie ubieram się cała na różowo tylko np. same spodnie, lub samą bluzkę w kolorze różowym. No i nie mam blond włosów i makijażu różowego hahahaha więc jest ok

jadłospis super a może jakieś jajeczko do obiadu jeszcze?

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Joł lale.Stanęłam na wadze,a tam 51.4kg. waga wzrosła,a nie ma się co dziwić-obżarstwo i imprezowanie nie popłaca
Zaraz idę na rozpoczęcie roku z moim pierwszoklasistą-jak ten czas leci...
Monia Jaka Ty sliczna jesteś i laska jak nie wiem Super zdjęcia.

Zgubisz szybko, nie martw się przypilnuj się teraz troszkę to waga spadnie

To Twój synek już do szkoły poszedł?? I jak było na rozpoczęciu? Synek zadowolony?
Kurde mnie to za rok czeka.... normalnie już teraz mam stresa jak to będzie.... :P
Dziękuję ślicznie bardzo mi miło i głupio zarazem gdzie ja tam laska... zwykła kobita

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
Witajcie...

Dziewczyny doradźcie.... Zapisałam sie na wizyte u Gina.. już na środe miala wolny termij. Pani G jest z polecenia koleżanki. Teraz usiadłam do neta i czytam czytam... same negatywne opinie;/ Nie wiem w sumie już czy do niej iść żeby później nie żałować;/ Strasznie po niej jadą... Mi zależy na znalezieniu dobrego Gina na stałe już.

http://www.znanylekarz.pl/barbara-ko...inekolog/opole
Pani??? Ja do kobiety nie chodzę i nigdy nie pójdę. Baby są straszne, rzadko się trafia normalna i miła Pani ginekolog. Zazwyczaj to takie wredne su.ki że szok. Kiedyś raz byłam u kobiety bo mój gin wziął urlop, nawet ani razu się nie uśmiechnęła, taki oziębły babsztyl. Czułam się jakbym u niej za kare była. A faceci są przefajni żartują, śmieją się, pogadają, są delikatni i wszystko spokojnie tłumaczą. Radzę Ci poszukać innego ginekologa - faceta.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Czas edycji: 2012-09-03 o 13:16
Stary 2012-09-03, 12:58   #3690
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę ale Ci zazdroszczę! Co prawda ja juz miałam swoje wesele i swój ślub no ale nie wspominam tego tak wspaniale ponieważ byłam w 6 miesiącu ciąży i czułam się fatalnie..... była to dla mnie prawie że męczarnia tańczyć z wszystkimi do rana...... Może kiedyś zrobimy sobie z mężem drugie wesele? takie poprawiny na np. 10 rocznicę ślubu?
Obejrzałam Twoje cudowne foteczki!!!!! Pięknie wyglądałaś!! No aż brak mi słów normalnie!!!! suknia leżała idealnie na Tobie, pięknie wymalowana byłaś i fryzurka boska A sala jaka fajna! Bardzo ładne miejsce na wesele! na prawdę super! Chętnie pooglądam więcej fotek więc czekam na inne z niecierpliwością
Co do chrapania to mój mąż tez chrapie czasami jak leży na plecach, to ja go wtedy szturchnę żeby położył się na boku i wtedy już nie chrapie Może u Ciebie to też zadziała? w aptece też sa jakies tam plastry? czy coś takiego na chrapanie, ponoć pomaga

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości