|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
Anielko - kciuki wielkie dla Ciebie
Judkama - przytulam Tomusia .. oby mu to szybko przeszlo Landi - dobrze ze macie taka mozliwosc mieszkac z babcia A tak wogole to sie witam ![]() TŻet juz pojechal do pracy a ja zostalam sama , zrobilam sobie herbatke i ogladam Dzien Dobry TVN. . . i tak sobie mysle ze mi dobrze .. ze jeszcze calutki miesiac bede sie tak lenic ..w moim nowym cudnym mieszkanku . ahh kocham je
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się cieszę na to wolne, że aż mnie to przeraża - to chyba będzie mój najpiękniejszy prezent urodzinowy.
|
|
#4353 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sobotę. a tak sie zarzekałam, że nie chcę. Mąż mój się cieszy bo o n ma od dawna, a ja nie chciałam. A teraz mi się podoba i wciąga strasznie Ale masz przyjemnie kochana ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
kochana ja mialam bialko w moczu ale slad duzo pilam i sie wyplukalo
nie mialam podane ile tego tylko napisane slada mnie glowa taaaakk boli ze szok i zbieramy sie z mala na zakupy judka mam nadzieje ze tomusiowi przejdzie hehe arien ja to moge doslownie codziennie pranie nastawiac i kurde u mnie po weekendzie zawsze syyfff w domu |
|
|
|
#4355 | |
|
Rozeznanie
|
Witam, w ten niesłoneczny piękny poranek
![]() Dziś mój pierwszy dzień w pracy po urlopie, więc pewnie trochę częściej u Was będę Mój Tż już w Polsce na stałe od 2-ch tygodni i teraz szuka pracy/urlopuje się Muminek trzymam za Was kciuki ponadto za wszystkie dzsiejsze wizyty trzymam ![]() kolejnych tygodni gratuluję ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie ja nie mam wysokiego ciśnienia.Moje w ciązy wynosi 90/60 i to po wypiciu kawy obrzęków też nie mam.Wykluczam więc zatrucie ciążowe.Ale po połodniu odbiorę wyniki i w razie czego zadzwonię do gina.A Twojemu tż zrobili jakieś badania na te zawroty głowy?
|
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ogladam klan i luuuubie
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Aerien - to czekam na zaproszenie
Kurcze glupio mi tak ze wy tak od rana śmigacie , ide chociaz naczynia pomyc i mieso na rosolek namoczyc .. ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- ja tez
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
wczroaj mnie gabrysia rozwalila stiomy w merkury markecie mloda i taty na recach i mowi mama buzi wiec jej daje pocalowala mnie 3 razy i na caly sklep mama caluj teraz tate
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eeee to ja nie zakładam konta na fb.Bo jak tak wciąga to kto się później będzie dziećmi zajmował... ![]() Co do cc to też bym chyba chciała.Ale tu wszystko zależeć będzie od maluchów - niech one zdecydują |
|
|
|
|
#4361 |
|
Zadomowienie
|
DeKajka widzisz, wreszcie się doczekałaś
to teraz grzecznie zamieniaj się w kurę domową i myj naczynia a zaproszenie wyślę jak tylko odnajdę Wasze profile O to widzę cały fan klub "Klanu" możemy na wątku założyć, hehe, już są trzy członkinie O, już cztery bo i Karolka dołączyła ![]() Landi, właśnie, Tobie słońce zapomniałam napisać, że świetnie, jeśli wykorzystacie taką możliwość i na ten czas zamieszkacie u babci |
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże jak ja go nie lubię... zresztą ona też mi sie naraziła. Dostali zaproszenie na nasz ślub i potwierdzili przybycie... cieszyłam się bo mieszkaja w Holandii i mają mało czasu zeby wpaść do Polski. No i przyjechali... Jej mama jest moją chrzestn a i mieszka w tym samym mieście co ja z 5min jazdy samochodem. W piątek dzwoni do mnie mojej mamy babcia ze Anitka jednak nie bedzie na ślubie i weselu, bo jej Sebuś został wezwany do pracy na sobote i niedziele??? Dziwne... No trudno sie mówi... ale boli mnie cholernie to ze bedąc tak blisko nas nie mogła przyjechać i osobiście powiedzieć??? Albo zadzwonić, napisac smsa?? Tylko pojechała do innego miasta do babci i jej powiedziała, a nas najbardziej zainteresowanych olała ciepłym moczem jak to mój tata mówi... Było i jest mi bardzo przykro z tego powodu, bo to bliska rodzina a ona sie tak zachowała
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojemu tż nie zrobili żadnych badań (no poza zajrzeniem do ucha) - tylko wywiad i dali mu tabletki na te zawroty głowy - wziął wieczorem, ale jak wstał rano to od razu miał falę..no nic - poczekamy - zobaczymy - ponaciskam go by poszedł do swojego lekarza pierwszego kontaktu. arien83 - to czemu my Ciebie jeszcze na FB nie mamy? Daj linka do profilu to ciebie pododajemy
|
|
#4364 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
kochana [rzy bialko najwazniejsze zebys miala niskie cisnienie i zeby nie bylo obrzekow pierwsze ci sprawdza noooggi
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
tooo ja tez prosze
|
|
|
|
#4368 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam,
udało mi się Was nadrobić A ja dziś pierwszy dzionek w domku, dziwnie tak... Wczoraj w sklepie to nawet chciałam coś na kanapki do pracy kupić a potem zong - przecież nie idę dobrze że na autobus nie poszłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do białka w moczu - ostatnio miałam leukocyty - 0-1 w polu widzenia (nie wiem co to znaczy) ale gin kazał się nie przejomować, powiedział że jest ok. A wcześniej nic mi się takiego nie pojawiło. Cytat:
![]() Cytat:
za tż. Mój też tak ma - musi już być naprawdę źle jeśli ma iść do lekarza, inaczej wołami nie zaciągniesz...Landi - super że trafiła Wam się taka możliwość
Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-03 o 09:24 |
||||
|
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za zaproszenie do naszej grupy na fb, będę potrzebowała dłuższej chwili żeby to rozkminić hehe
niteczka83 to odpoczywaj kochana, wreszcie możesz
|
|
|
|
#4371 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Właśnie wstałam i siedzę i się odmulam trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i dziękuję za życzenia
|
|
|
|
#4372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz Cie zaprosilam .. Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
obyś znalazla najpiekniejsza
|
|
#4373 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ale dziś mam do przejrzenia dwie siatki (takie ogromne ikea ) ubranek dla Maleństwa więc będę działała ![]() Cytat:
znajdziesz najpiękniejszą i najbardziej do Ciebie i Tobie pasującą, zobaczysz ![]() DeKajka - dziękuję, a ja właśnie byłam taka zdziwiona że nigdy nic takiego nie było napisane. Ufff... dziękuję
Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-09-03 o 09:30 |
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Szef wrócił z urlopu tak więc ciężko będzie mi być dzisiaj na wątku ![]() Będę z doskoku ![]() Ogólnie jestem zmęczona i nic mi się nie chce ..no, ale jeszcze troche i będę znowu się byczyć w domku Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badanka ![]() Po pracy nie wiem czy wejdę na wątek tak wiec tą listę wyprawkową postaram się wrzucić jutro ! Udanego dnia Aerien- zaraz wyślę Ci zaproszonko na fb!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#4375 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny macie czasami taką dolegliwość:
brzuch staje się lekko twardy i jak się go w pewnym miejscu lekko uciśnie to odczuwa się takie jakby kłucie... czy to mogą być te skurcze braxtona-hicksa?
|
#4376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ksiazki nie ruszylam zadnej przez weekend niestety a ten "Dom w Riverton" fajnie Ci sie czyta? ja bardzo lubie Klan a moj TŻ to zawsze musial obejrzec,bo bez Ryska zyc nie mogl, a teraz to nie wiem jak da sobie radeogladam tez Na wspolnej, Na dobre i na zle i teraz dolacza do tego Lekarze bo w koncu u mnie kreca to wiece muszenajsmieszniejsze ze oni kreca ten film w budynku, w ktorym kiedys na imprezy sie chodzilo i na srodku gdzie jest recepcja staly takie klatki gdzie tanczyly dziewczyny szkoda ze w prawdziwym szpitalu nie krecili to bym do nich wpadala na plan na herbatke ![]() aerien poprosze na Pw Twoje FB ![]() halwaya oby szybko znalezli przyczyne zawrotow Twojego TŻ
|
||
|
|
|
#4377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4378 |
|
Zadomowienie
|
Aleee fajnie Was wszystkie widzieć jupiii
jo_manh mam nadzieję, że to to, bo też tak miewam ![]() kaaamila1 perełka jasne, że znajdziesz
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze mlody mi chyba na pecherzu ''usiadl '' bo dziwnie mnie piecze co chwile i czuje ze mi sie siku chce a mi sie nie chce ...
Ide sobie cos upichcic na sniadanko ..
|
#4380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój brzuch staje się mega twardy (a nie lekko - jak kamień) i ja akurat czuję skurcze jak do okresu (tylko krótkie i bardzo rzadko) - ale jestem tu chyba wyjątkiem. Poprostu mam twardy brzuch i nagle przychodzi skurcz. Z tego co wiem większość (albo wszystkie oprócz mnie) mają bezbolesne. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

W sobotę. a tak sie zarzekałam, że nie chcę. Mąż mój się cieszy bo o n ma od dawna, a ja nie chciałam. A teraz mi się podoba i wciąga strasznie 

wstawiłam białe pranie i rozmrażam mięsko na zupę (krupnik) , tak mi na ambicję wjechałyście