Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-03, 09:05   #4351
DeKajka
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Anielko - kciuki wielkie dla Ciebie
Judkama - przytulam Tomusia .. oby mu to szybko przeszlo
Landi - dobrze ze macie taka mozliwosc mieszkac z babcia , 500 zl to napewno mniej niz placiliscie za mieszaknie .. ja sama teraz place 600 zl i juz widze ze bedzie nam latwiej . Wczesniej wynajmowalismy kawalerke i tysiaka nas kosztowala , zdecydowanie za duzo .. A babcie fajnie miec przy sobie , zawsze to dodatkowa para rąk do pomocy przy malym Kubusiu ..

A tak wogole to sie witam

TŻet juz pojechal do pracy a ja zostalam sama , zrobilam sobie herbatke i ogladam Dzien Dobry TVN. . . i tak sobie mysle ze mi dobrze .. ze jeszcze calutki miesiac bede sie tak lenic ..w moim nowym cudnym mieszkanku . ahh kocham je

Miłego dnia

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:05   #4352
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Czyta któraś polecane przeze mnie 'duchy przeszłości"
Ja zaczęłam "Dom w Riverton" Kate Morton, pokaźna kniga, blisko 600 stron ale zapowiada sie fajnie http://lubimyczytac.pl/ksiazka/22994/dom-w-riverton
Ja to nawet czasu nie mam doczytać teraz jeszcze lipcowego Twojego Stylu (nowe numery na kupkę odkładam ). Dostałam od koleżanki jeszcze 'Bóg Urojony' - ale też mi głupio, bo leży - a nie lubię przetrzymywać książek.. no nic - za tydzień zacznę nadrabiać
Tak się cieszę na to wolne, że aż mnie to przeraża - to chyba będzie mój najpiękniejszy prezent urodzinowy.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:06   #4353
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Oglądałam wczoraj tak jednym okiem tego Masterchef'a - ale jakoś tak mnie nie wciągnęło - trzymam też kciuki za tą 18'tkę - bo konkretna dziewczyna i widać, że ma zapał ogromny.
Ja tam się cieszę najbardziej chyba z nowego sezonu Czasu Honoru. Aaaa.. i KLANu - jakby ktoś nie wiedział jestem ogromną fanką hehehe (no niestety w tym tygodniu jeszcze sobie nie pooglądam, ale następny tydzień tv cały mój )
Też lubię "Klan" i się nie wstydzę hehe i nawet zerknę dziś na nowe "Rozmowy w toku" i "Ukrytą prawdę"

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Zakładasz konto na fb??

No i do tego mojego lenistwa to jeszcze piję kawkę i zajadam sernik z brzoskwiniami, który śmiałam sobie zakupić.Normalnie rozpusta
Już założyłam W sobotę. a tak sie zarzekałam, że nie chcę. Mąż mój się cieszy bo o n ma od dawna, a ja nie chciałam. A teraz mi się podoba i wciąga strasznie
Ale masz przyjemnie kochana

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny... w piątek mam wizytę... i jak ja mam się zacząć wogóle rozmowe na temat cc, że chciałabym?
Też mam wizytę w piątek i też zacznę gadkę o cc i też mam niemałego stresa w związku z tym u mnie prościej bo zacznę od pytania czy pierwsza cesarka momentalnie pociąga za sobą drugą. Jeśli powie, ze nie, to mąż mi radził, bym prosto z mostu zapytała, czy dałoby radę cc gdybym naprawdę bardzo chciała - myślę, że zrozumie aluzję
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:06   #4354
weronika23
Zakorzenienie

kochana ja mialam bialko w moczu ale slad duzo pilam i sie wyplukalo nie mialam podane ile tego tylko napisane slad
a mnie glowa taaaakk boli ze szok i zbieramy sie z mala na zakupy

judka mam nadzieje ze tomusiowi przejdzie

hehe arien ja to moge doslownie codziennie pranie nastawiac

i kurde u mnie po weekendzie zawsze syyfff w domu
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:07   #4355
jo_manh
Rozeznanie

Witam, w ten niesłoneczny piękny poranek
Dziś mój pierwszy dzień w pracy po urlopie, więc pewnie trochę częściej u Was będę
Mój Tż już w Polsce na stałe od 2-ch tygodni i teraz szuka pracy/urlopuje się
Muminek trzymam za Was kciuki

ponadto za wszystkie dzsiejsze wizyty trzymam
kolejnych tygodni gratuluję

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
kochane ja tak tylko na chwilkę. Nawet Was nie nadrabiam...

Podjęliśmy decyzję. W sumie dostaliśmy fajną propozycję, i się na nią decydujemy... Zamieszkamy u babci M (tej fajnej), jej będziemy dawać po 500zł miesięcznie i przynajmniej starczy nam na wszystko a będziemy mieli dach nad głową. Poza tym, jak urodzę to 24 na dobę będę miała pomoc nawet jak M będzie w pracy. Babcia całymi dniami siedzi w domu, bo tam jest dziadek po wylewie... W sumie będzie trochę ciasno - babcia i dziadek, my z dzieckiem i szwagier, ale są trzy pokoje to jakoś się pomieścimy. Z pół roku u niej pomieszkamy i jak znajdę pracę to coś innego sobie znajdziemy. Dla nas to chyba teraz jedyna opcja.

No i będę bliżej Ciebie magdaef bo będę na zaborzu

I prawdopodobnie jak wszystko się uda to za tydzien lub dwa już tam będziemy. Na nasze mieszkanie już jest jedna chętna, więc unikniemy 3-miesięcznego wypowiedzenia

ok zmykam, dobranoc
Super, że macie jakieś logiczne rozwiązanie

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:07   #4356
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
anett234- białko w moczu może być niebezpieczne - bo może zwiastować stan przedrzucawkowy - a w rezultacie wcześniejszy poród - w połączeniu z wysokim ciśnieniem jest niebezpieczne - tak mi przynajmniej powiedzieli - ja też białka nie mam - ale cały czas kontrolują z uwagi na moje podwyższone ciśnienie

doracia2120 - mam nadzieję, że jakoś się dogadacie - bo tak na dłuższą metę się nie da.. 3m się ciepło pozdrawiam

Ja wstałam w nocy i spać nie mogłam.. poszłam wypiłam mleczko i położyłam się w salonie - rano mnie tż obudził i wysłał spać z powrotem do łóżka - i o dziwo znów zasnęłam - spałam w sumie w nocy 11h . Tż dalej ma zawroty głowy - więc niefajnie - zwłaszcza w pracy. Mam nadzieję, że mu przejdzie.

Oglądałam wczoraj tak jednym okiem tego Masterchef'a - ale jakoś tak mnie nie wciągnęło - trzymam też kciuki za tą 18'tkę - bo konkretna dziewczyna i widać, że ma zapał ogromny.
Ja tam się cieszę najbardziej chyba z nowego sezonu Czasu Honoru. Aaaa.. i KLANu - jakby ktoś nie wiedział jestem ogromną fanką hehehe (no niestety w tym tygodniu jeszcze sobie nie pooglądam, ale następny tydzień tv cały mój )

No właśnie ja nie mam wysokiego ciśnienia.Moje w ciązy wynosi 90/60 i to po wypiciu kawy obrzęków też nie mam.Wykluczam więc zatrucie ciążowe.Ale po połodniu odbiorę wyniki i w razie czego zadzwonię do gina.

A Twojemu tż zrobili jakieś badania na te zawroty głowy?
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:08   #4357
weronika23
Zakorzenienie

ja tez ogladam klan i luuuubie
Stary 2012-09-03, 09:10   #4358
DeKajka
Zakorzenienie

Aerien - to czekam na zaproszenie

Kurcze glupio mi tak ze wy tak od rana śmigacie , ide chociaz naczynia pomyc i mieso na rosolek namoczyc ..

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
ja tez ogladam klan i luuuubie
ja tez

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-03, 09:11   #4359
weronika23
Zakorzenienie

wczroaj mnie gabrysia rozwalila stiomy w merkury markecie mloda i taty na recach i mowi mama buzi wiec jej daje pocalowala mnie 3 razy i na caly sklep mama caluj teraz tate
Stary 2012-09-03, 09:12   #4360
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Też lubię "Klan" i się nie wstydzę hehe i nawet zerknę dziś na nowe "Rozmowy w toku" i "Ukrytą prawdę"

Już założyłam W sobotę. a tak sie zarzekałam, że nie chcę. Mąż mój się cieszy bo o n ma od dawna, a ja nie chciałam. A teraz mi się podoba i wciąga strasznie
Ale masz przyjemnie kochana

Też mam wizytę w piątek i też zacznę gadkę o cc i też mam niemałego stresa w związku z tym u mnie prościej bo zacznę od pytania czy pierwsza cesarka momentalnie pociąga za sobą drugą. Jeśli powie, ze nie, to mąż mi radził, bym prosto z mostu zapytała, czy dałoby radę cc gdybym naprawdę bardzo chciała - myślę, że zrozumie aluzję

Eeee to ja nie zakładam konta na fb.Bo jak tak wciąga to kto się później będzie dziećmi zajmował...

Co do cc to też bym chyba chciała.Ale tu wszystko zależeć będzie od maluchów - niech one zdecydują
Stary 2012-09-03, 09:13   #4361
aerien83
Zadomowienie

DeKajka widzisz, wreszcie się doczekałaś to teraz grzecznie zamieniaj się w kurę domową i myj naczynia a zaproszenie wyślę jak tylko odnajdę Wasze profile

O to widzę cały fan klub "Klanu" możemy na wątku założyć, hehe, już są trzy członkinie O, już cztery bo i Karolka dołączyła

Landi, właśnie, Tobie słońce zapomniałam napisać, że świetnie, jeśli wykorzystacie taką możliwość i na ten czas zamieszkacie u babci Trzymam kciuki za realizację Waszych planów, na pewno Wam ulży.
Stary 2012-09-03, 09:13   #4362
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z Wami nie wytrzymam wstawiłam białe pranie i rozmrażam mięsko na zupę (krupnik) , tak mi na ambicję wjechałyście

Jasiu jasne, że przeżyjesz a czym ten narzeczony Ci się naraził?
Bo jest zazdrosnym despotą, który terroryzuje mi siostre cioteczna!
Boże jak ja go nie lubię... zresztą ona też mi sie naraziła. Dostali zaproszenie na nasz ślub i potwierdzili przybycie... cieszyłam się bo mieszkaja w Holandii i mają mało czasu zeby wpaść do Polski. No i przyjechali... Jej mama jest moją chrzestn a i mieszka w tym samym mieście co ja z 5min jazdy samochodem. W piątek dzwoni do mnie mojej mamy babcia ze Anitka jednak nie bedzie na ślubie i weselu, bo jej Sebuś został wezwany do pracy na sobote i niedziele??? Dziwne... No trudno sie mówi... ale boli mnie cholernie to ze bedąc tak blisko nas nie mogła przyjechać i osobiście powiedzieć??? Albo zadzwonić, napisac smsa?? Tylko pojechała do innego miasta do babci i jej powiedziała, a nas najbardziej zainteresowanych olała ciepłym moczem jak to mój tata mówi...
Było i jest mi bardzo przykro z tego powodu, bo to bliska rodzina a ona sie tak zachowała

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:13   #4363
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja nie mam wysokiego ciśnienia.Moje w ciązy wynosi 90/60 i to po wypiciu kawy obrzęków też nie mam.Wykluczam więc zatrucie ciążowe.Ale po połodniu odbiorę wyniki i w razie czego zadzwonię do gina.

A Twojemu tż zrobili jakieś badania na te zawroty głowy?
Jak nie masz wysokiego ciśnienia to chyba nie jest problem.. w kazdym razie trzymam kciuki

Mojemu tż nie zrobili żadnych badań (no poza zajrzeniem do ucha) - tylko wywiad i dali mu tabletki na te zawroty głowy - wziął wieczorem, ale jak wstał rano to od razu miał falę..no nic - poczekamy - zobaczymy - ponaciskam go by poszedł do swojego lekarza pierwszego kontaktu.

arien83 - to czemu my Ciebie jeszcze na FB nie mamy? Daj linka do profilu to ciebie pododajemy

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:17   #4364
aerien83
Zadomowienie

Cytat:

arien83 - to czemu my Ciebie jeszcze na FB nie mamy? Daj linka do profilu to ciebie pododajemy
To czekajcie wyślę Wam na PW ok?

anett234 a tam bez przesady zakładaj
Stary 2012-09-03, 09:19   #4365
weronika23
Zakorzenienie

kochana [rzy bialko najwazniejsze zebys miala niskie cisnienie i zeby nie bylo obrzekow pierwsze ci sprawdza noooggi
Stary 2012-09-03, 09:19   #4366
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Jak nie masz wysokiego ciśnienia to chyba nie jest problem.. w kazdym razie trzymam kciuki

Mojemu tż nie zrobili żadnych badań (no poza zajrzeniem do ucha) - tylko wywiad i dali mu tabletki na te zawroty głowy - wziął wieczorem, ale jak wstał rano to od razu miał falę..no nic - poczekamy - zobaczymy - ponaciskam go by poszedł do swojego lekarza pierwszego kontaktu.

Jeju .Nie mówię już żeby z każdym zawrotem głowy robili tomograf cz coś takiego ale niech chociaż zlecą jakieś "poważniejsze" badania albo go wezmą na obserwację...Przecież facet napewno sobie nie wymyśla
Stary 2012-09-03, 09:19   #4367
weronika23
Zakorzenienie

tooo ja tez prosze
Stary 2012-09-03, 09:22   #4368
niteczka83
Zadomowienie

Witam,
udało mi się Was nadrobić A ja dziś pierwszy dzionek w domku, dziwnie tak... Wczoraj w sklepie to nawet chciałam coś na kanapki do pracy kupić a potem zong - przecież nie idę dobrze że na autobus nie poszłam

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
hejka . jak tam u was noce? ja od północy to można powiedzieć że z zegarkiem w ręku chodziłam siku co dwie godziny. Od rana już płakałam przez swego.gdy wyszedł z pokoju to napisałam smsa by już tu z rana nie wracał i tak zaczęła się nasza rozmowa. w końcu powiedziałam co mi na duszy leży on ciągle przepraszam a ja do nie go że nie wiem jak długo tak wytrzymam że jak nie chce rozmawiać to się usunęłam i wychodzę do innego pokoju by go nie drażnić ale nie wiem jak długo wytrzyma moje ciało i czy przypadkiem kogoś sobie nie znajdę to on do mnie ze jest niczego... po krótkim zastanowieniu doszłam do wniosku że to może nie tylko on to psuje że po prostu obydwoje przestaliśmy rozumieć siebie i nasz potrzeby ... on ZMIENIŁ temat wściekłam się powiedziałam mu też że czuje od trącona przez niego, wiem że że to jeszcze nie wszystko co chciałam powiedzieć, ale trochę humor mi wrócił ale ciśnienie i tak skoczyło. Zobaczymy co będzie jak wróci z pracy.

Po pierwsze to . A co do nocek - heh, ja ostatnio wstaję tylko 2-3 razy i jestem przeszczęśliwa że tylko tyle. Bo jak wstawałam 5 to myślałam że padnę.

Cytat:
Dzień dobry
Właśnie sobie przed chwilą postanowiła, że dziś nic nie robię - pierdzielę.W sobotę się nasprzątałam jak głupia i co.... ten sierściuch przeszedł kilka razy i znowu to samo .Zrobię tylko zupę i pozamiatam ładnie przed przyjściem tż z pracy i będzie git .
Nocy też nie przespałam bo wczoraj nam sie zachciało spacerować.Tak mnie rozbolał kręgosłup, że myślałam w nocy,że mi się złamie .Do tego nie mogłam iśc siku bo rano musiałam zawieźć próbkę do badania,masakra.
A własnie mam do Was pytanie (jak zwykle).Bo w sobotę również robiłam wyniki.I w moczu wyszło mi białko i to 25 mg.Wiem,że to jakiś stan zapalny albo coś ale powiedzcie - groźne to jest dla dzidzi???
Dziś dlatego już z rana pojechałam znów oddać siuśki do badań żeby zobaczyć czy się powtórzy.Do tego dzieci mi sie mniej ruszają... Ale może już sobie wmawiam.Wizyta dopiero w piątek.Do szpitala na IP nie chcę za bardzo jechać bo napewno mnie tam zostawią
Ja ostatnio jak przyszykowałam się na badania, że spóźnię sie do pracy itd...idę rano do łazienki a tu niespodzianka - za mało moczu I musiałam przełożyć na drugi dzień.
Co do białka w moczu - ostatnio miałam leukocyty - 0-1 w polu widzenia (nie wiem co to znaczy) ale gin kazał się nie przejomować, powiedział że jest ok. A wcześniej nic mi się takiego nie pojawiło.

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Nadrobiłam...
Dziasiaj mam wizyte siostry ciotecznej i jej pop.... narzeczonego i babci... Trzymajcie kciuku zębym jakoś przeżyła

Cytat:
no podejrzewają, że to wywołane przez wew, zapalenie ucha - ale nic nie było widać - więc zobaczymy czy mu te tabletki pomogą. Jak nie to go wyślę do normalnego lekarza - już i tak się dziwię, że się zgodził na IP pojechać, bo on generalnie z daleka od służby zdrowia się trzyma.
za tż. Mój też tak ma - musi już być naprawdę źle jeśli ma iść do lekarza, inaczej wołami nie zaciągniesz...

Landi - super że trafiła Wam się taka możliwość

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2012-09-03 o 09:24
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:24   #4369
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Elu witamy w bookfejsowym gronie

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:24   #4370
aerien83
Zadomowienie

Dzięki za zaproszenie do naszej grupy na fb, będę potrzebowała dłuższej chwili żeby to rozkminić hehe

niteczka83 to odpoczywaj kochana, wreszcie możesz
Stary 2012-09-03, 09:24   #4371
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Hej dziewczyny

Właśnie wstałam i siedzę i się odmulam trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i dziękuję za życzenia Trzymajcie kciuki dzisiaj i za mnie bo jadę pod Poznań w poszukiwaniu sukienki ślubnej i boję się, że wrócę z niczym

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:28   #4372
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
DeKajka widzisz, wreszcie się doczekałaś to teraz grzecznie zamieniaj się w kurę domową i myj naczynia a zaproszenie wyślę jak tylko odnajdę Wasze profile
Noooo ja kocham byc kurą domową
Juz Cie zaprosilam ..

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Co do białka w moczu - ostatnio miałam leukocyty - 0-1 w polu widzenia (nie wiem co to znaczy) ale gin kazał się nie przejomować, powiedział że jest ok. A wcześniej nic mi się takiego nie pojawiło.
Ja tez tak zawsze mam i jest to normalne ..

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Właśnie wstałam i siedzę i się odmulam trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i dziękuję za życzenia Trzymajcie kciuki dzisiaj i za mnie bo jadę pod Poznań w poszukiwaniu sukienki ślubnej i boję się, że wrócę z niczym
obyś znalazla najpiekniejsza

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-03, 09:29   #4373
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
niteczka83 to odpoczywaj kochana, wreszcie możesz
dziękuję. Tylko obawiam się że nie wysiedzę w miejscu tak odpoczywając... muszę odpoczywać aktywnie
ale dziś mam do przejrzenia dwie siatki (takie ogromne ikea ) ubranek dla Maleństwa więc będę działała

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
znajdziesz najpiękniejszą i najbardziej do Ciebie i Tobie pasującą, zobaczysz

DeKajka - dziękuję, a ja właśnie byłam taka zdziwiona że nigdy nic takiego nie było napisane. Ufff... dziękuję

Edytowane przez niteczka83
Czas edycji: 2012-09-03 o 09:30
Stary 2012-09-03, 09:30   #4374
kaaamila1
Zakorzenienie

Witam z rana

Szef wrócił z urlopu tak więc ciężko będzie mi być dzisiaj na wątku

Będę z doskoku

Ogólnie jestem zmęczona i nic mi się nie chce ..no, ale jeszcze troche i będę znowu się byczyć w domku

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badanka

Po pracy nie wiem czy wejdę na wątek tak wiec tą listę wyprawkową postaram się wrzucić jutro !

Udanego dnia

Aerien- zaraz wyślę Ci zaproszonko na fb!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:30   #4375
jo_manh
Rozeznanie

Dziewczyny macie czasami taką dolegliwość:

brzuch staje się lekko twardy i jak się go w pewnym miejscu lekko uciśnie to odczuwa się takie jakby kłucie...
czy to mogą być te skurcze braxtona-hicksa?

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:32   #4376
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

judkama wiesz na pewno wirusówka lub właśnie zęby. Kubie po dziś dzień zdarza się zagorączkować tak z niczego i wtedy pozostaje cierpliwie czekać i cierpliwie zbijać. Gdyby po 3 dniach nie przeszło - wtedy weź go do pediatry.

Czyta któraś polecane przeze mnie 'duchy przeszłości"
Ja zaczęłam "Dom w Riverton" Kate Morton, pokaźna kniga, blisko 600 stron ale zapowiada sie fajnie http://lubimyczytac.pl/ksiazka/22994/dom-w-riverton
Cytat:
do pediatry pojdziemy jutro, jesli dzis tez w nocy bedzie goraczkowal, najgorsze ze nie wiadomo co to jest

ksiazki nie ruszylam zadnej przez weekend niestety
a ten "Dom w Riverton" fajnie Ci sie czyta?

ja bardzo lubie Klan a moj TŻ to zawsze musial obejrzec,bo bez Ryska zyc nie mogl, a teraz to nie wiem jak da sobie rade
ogladam tez Na wspolnej, Na dobre i na zle i teraz dolacza do tego Lekarze bo w koncu u mnie kreca to wiece musze

najsmieszniejsze ze oni kreca ten film w budynku, w ktorym kiedys na imprezy sie chodzilo i na srodku gdzie jest recepcja staly takie klatki gdzie tanczyly dziewczynya teraz znajduje sie tam centrum targowe
szkoda ze w prawdziwym szpitalu nie krecili to bym do nich wpadala na plan na herbatke

aerien poprosze na Pw Twoje FB

halwaya oby szybko znalezli przyczyne zawrotow Twojego TŻ

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 09:33   #4377
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
DeKajka - dziękuję, a ja właśnie byłam taka zdziwiona że nigdy nic takiego nie było napisane. Ufff... dziękuję

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Witam z rana

Szef wrócił z urlopu tak więc ciężko będzie mi być dzisiaj na wątku

Będę z doskoku

Ogólnie jestem zmęczona i nic mi się nie chce ..no, ale jeszcze troche i będę znowu się byczyć w domku

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badanka

Po pracy nie wiem czy wejdę na wątek tak wiec tą listę wyprawkową postaram się wrzucić jutro !

Udanego dnia

Aerien- zaraz wyślę Ci zaproszonko na fb!
Kurcze wspolczuje ze musisz w pracy siedziec .. ja bym w zyciu juz nie wrocila .. A od kiedy masz wolne ???

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-03, 09:33   #4378
aerien83
Zadomowienie

Aleee fajnie Was wszystkie widzieć jupiii

jo_manh mam nadzieję, że to to, bo też tak miewam
kaaamila1
perełka jasne, że znajdziesz na wszelki wypadek:
Stary 2012-09-03, 09:35   #4379
DeKajka
Zakorzenienie

Kurcze mlody mi chyba na pecherzu ''usiadl '' bo dziwnie mnie piecze co chwile i czuje ze mi sie siku chce a mi sie nie chce ...

Ide sobie cos upichcic na sniadanko ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-03, 09:36   #4380
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie czasami taką dolegliwość:
brzuch staje się lekko twardy i jak się go w pewnym miejscu lekko uciśnie to odczuwa się takie jakby kłucie...
czy to mogą być te skurcze braxtona-hicksa?
Dziewczyny pomogą bardziej niż ja
Mój brzuch staje się mega twardy (a nie lekko - jak kamień) i ja akurat czuję skurcze jak do okresu (tylko krótkie i bardzo rzadko) - ale jestem tu chyba wyjątkiem. Poprostu mam twardy brzuch i nagle przychodzi skurcz. Z tego co wiem większość (albo wszystkie oprócz mnie) mają bezbolesne.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości