Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-03, 17:16   #2011
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie co robiłyście z kopertami na weselu? Odwoziłyście do domu czy jak?
Zostawiliśmy w apartamencie przy sali.
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość

I proszę was o kciuki na jutro, mąż ma operację na przepuklinę, mam nadzieję ze się obędzie bez komplikacji
Będzie dobrze!!!

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

i masz jakąs ciętą ripostę? bo ja nie wiem jak odpowiadać na takie dziwne teksty,a nie mam już siły powtarzać wszytko będzie dobrze...
Właśnie nie bardzo. Życzę tylko udanego wyjazdu i tyle. Staram sie ucinać w tym momencie rozmowę.

Normalnie dzisiejsza młodzież mnie rozwala na łopatki. Facet mojej 19 letniej siostry przychodzi do niej na randkę ze swoim laptopem A moja siostra też ma swojego
Zastanawiam się tylko jak wygląda ich rozmowa, przez gg, skype czy może na fb???

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 17:18   #2012
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Normalnie dzisiejsza młodzież mnie rozwala na łopatki. Facet mojej 19 letniej siostry przychodzi do niej na randkę ze swoim laptopem A moja siostra też ma swojego
Zastanawiam się tylko jak wygląda ich rozmowa, przez gg, skype czy może na fb???
takie czasy, co poradzisz:brzyda l:
przykre to.

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 17:24   #2013
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Dzięki tortomaniaczki już mi się układa w głowie dzięki Wam

A co to za smak???
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ciemna czekolada, kakaowy biszkopt, alkohol, kandyzowane wiśnie, bita śmietana - tak w skrócie.
dokladnie: ciemny biszkopt, wiśnie i bita śmietana, nie za slodki, nie za kwasny, idealny

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Piękna, ale jak dla mnie dół mógłby byc prosty i by była cudna
tam jest kilka modeli, ja glownie w falbanach sie kocham ale najbardziej podoba mi sie ta z odcieciem w pasie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja myślałam, że czarny las to taki tort który znają wszyscy.
wlasnie ja tez szczegolnie ze w cukierniach sprzedaja juz takie ciastka - kawalki wlasnie "czarny las"

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
a ja jestem po sprzeczce z teściówką, dotyczyła tego czy robić winietki czy nie. Ona oczywiście, że nie, że każdy siada jak chce itp. Mój argument natomiast to, to, że zaprosiliśmy pewnych państwa, którzy są dla nas ważni a nie znają ani jednej ani drugiej rodziny, nie chcąc żeby czuli się zagubieni chcę po prostu wyznaczyć im dogodne według mnie miejsca, po drugie na jednym weselu u kuzynki TŻ, nie miała winietek i pojawiły sie sytuacje typu- tam jest kurtka nie widzisz zajęte, a obok leżą moje okulary nie możesz tam siedzieć itp itd dlatego wydaje mi się, że lepiej gości usadzić a Wy jak uważacie?
walkowalysmy to juz kilka razy - winietki lub przydzielanie gosci do stolikow to duzo lepszy pomysl niz ich brak - bezdyskusyjnie (a przynajmniej wiekszosci PMek 2012), a jesli zdecydujesz, ze maja byc winietki to nikomu o tym nie mow i nikogo nie sluchaj nawet tesciowej bo i tak wszystkim nie dogodzisz

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Karolinko - piekna relacja i piekni WY

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 17:26   #2014
karolinka85
Rozeznanie

Ladystar dziękuję
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 17:27   #2015
(kicia)
Zakorzenienie

Karolinko piękna relacja a fotki widziałam na fb ale napisze że śicznie wyglądałaś
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 17:28   #2016
justyna_g4
Zakorzenienie

Dziewczyny płaciła któraś ZAIKS??
Jeśli tak to powiedzcie mi jak się za to zabrać? Bo z tego co piszę na stronie to musielibyśmy jechać specjalnie do Katowic.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 17:28   #2017
karolinka85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Karolinko piękna relacja a fotki widziałam na fb ale napisze że śicznie wyglądałaś
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
Stary 2012-09-03, 17:37   #2018
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 17:40   #2019
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
O 19 jesteśmy umówieni w cukierni tort wybierać Jak ma wyglądać z zewnątrz już wiem, teraz pytanie do Was: Jakie miałyście smaki tortu???
U nas był czekoladowo-waniliowy z wiśniami Podobno pyszny

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
A mi się ryczeć chce...
Najbliższa mi koleżanka napisała mi, że przyjdzie tylko na godzinkę na panieński, bo jej siostra robi wtedy parapetówę. Do niej pójdzie jeszcze nie raz, a ja mam jeden jedyny taki wieczór Przykro mi strasznie. Napisałam jej kilka przekonywujących wiadomości i mam nadzieję, że jednak zmieni zdanie.
Nie przejmuj się... Ja bym jej nie namawiała, nie lubię tego, ale jak ci tak na niej zależy...

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Chyba wszystko pokolei mi się skopiowało z wordu..bo już nie czytałam..
Dorzuce kilka nieprofesjonalnych fotek..
Pięknie wyglądaliście A pogoda wam się tak poprawiła czy zdjęcia innego dnia robione?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 17:46   #2020
karolinka85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
U nas był czekoladowo-waniliowy z wiśniami Podobno pyszny

Nie przejmuj się... Ja bym jej nie namawiała, nie lubię tego, ale jak ci tak na niej zależy...

Pięknie wyglądaliście A pogoda wam się tak poprawiła czy zdjęcia innego dnia robione?
Pogoda trochę się poprawiła..nie padało już i trochę się przejaśniło..
ale te foty w plenerze były z tego piątku..
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
Stary 2012-09-03, 17:52   #2021
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Pogoda trochę się poprawiła..nie padało już i trochę się przejaśniło..
ale te foty w plenerze były z tego piątku..
U mnie właśnie też było szaro Na szczęście w ogóle nie padało, a po południu trochę niebieskiego nieba się pokazało
Stary 2012-09-03, 17:58   #2022
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
U mnie właśnie też było szaro Na szczęście w ogóle nie padało, a po południu trochę niebieskiego nieba się pokazało

e tam to mało ważne u mnie słońce świeciło tylko do 13 potem było szaro

Stary 2012-09-03, 18:07   #2023
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
e tam to mało ważne u mnie słońce świeciło tylko do 13 potem było szaro
Masz rację Mi już potem było wszystko jedno, a goście się cieszyli, że nie ma upałów
Stary 2012-09-03, 18:08   #2024
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny
pieknie wyglądaliście !!!

--------------------------------------------

ja właśnie wróciłam z pracy i padam na ryjek
ciezko działać na pełnych obrotach po 3 tygodniach wolnego :brzyda l:

a ja dzisiaj robie na obiado-kolacje schabowe, ziemniaki i marchewke z groszkiem

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 18:09   #2025
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Wieczorem Was nadrobię bo od wczoraj jestem zalatana. Wczoraj Tż w końcu wziął się za malowanie kącika dla maluszka i jest ślicznie tylko tyle że mam kupę roboty :/ Od rana byłam na zakupach, umyłam okno i teraz akurat wstawiłam ciasto do piekarnika bo po południu spodziewam się gości z okazji mojego postarzenia się o kolejny rok zostało mi jeszcze odkurzenie umycie podłóg, zrobienie obiadu, dokończenie ciasta i posprzątanie łazienki a na końcu padnę i będę kwiczeć
wszystkiego dobrego Słońce

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Wpadam tylko na chwilke, zeby powiedziec ze wrocilismy z wrzosowiska

I bylo tak

Mala zapowiedz Fotki sie obrabiaja
pięknie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
nie przeszło jej o mieszkanie... dziwne, bo ona mówiła, że ma w nosie mieszkanie, bo ma swoje. To mój brat, który bardziej powinien mieć focha będzie..
przykre

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
uHej dziewczynki witam się z Wami ja- świeżo upieczona męzatka!

Relacja w tygodniu, a poki co na gorąco mogę powiedziec, że to bylo bardzo stresujące wydarzenie..Jestem mega zmeczona, poszlam spać o 6 rano, wstalam o 8, poprawiny od 13 wiec naprawde padam na twarz

Na poczcie zaraz foty od gosci.
witaj żonko

Cytat:
Hej

Dawano tu pisałam ale podczytywałam was regularnie
Czytałam wszystkie relacje, widziałam fotki tu i na poczcie i powiem ze każda PM z tego wątku wyglądała pięknie bez wyjątku

Wysyłam wirtualne uściski i buziaki PM z 25.08 i 1.09
Życzę wam dużo dużo miłości i wszystkiego czego sobie wymarzycie z okazji waszych ślubów

I proszę was o kciuki na jutro, mąż ma operację na przepuklinę, mam nadzieję ze się obędzie bez komplikacji

Cytat:
Oto i moja relacja w końcu ją napisałam i już nic mi jej nie skasowało.. Bardzo chaotycznie napisana więc przepraszam.. myślę, że o niczym nie zapomniałam..
Czwartek
Rano henna, potem pojechaliśmy na giełdę po owoce.. Po 17 pojechaliśmy na salę pozawieszać balony i takie tam..
Po 18 przyjechała Jagodzia, żeby pozakładać pokrowce na krzesła i zrobić ściankę za nami, no i na koniec dnia pojechałam ostatni raz do Tż przed ślubem na noc..
Piątek
Na 9 pojechałyśmy z mamą i siostrą po odbiór sukni.. Na szczęście wszystkie poprawki jakie miały być zostały wykonane prawidłowo.. jedynie trzeba było trochę przyprasować dekolt bo nie za ciekawie wyglądał…-tak jakby był krzywo skrojony.., ale jak go przyprasowali to było ok..na szczęście
Ok 12 pojechaliśmy z Tż do spowiedzi..a potem jeździliśmy na salę pozawozić wódkę, wino, szmpana bimber..
0 18 z powrotem na sale bo mieliśmy odebrać i zapłacić za ciasto i tort..wszystko wyglądało smakowicie.. Potem ze świadkiem pojechaliśmy do Tż na trochę, żeby pogadać(a chłopaki wypili sobie po piwku)
Po 21 zawiozłam świadka i pojechałam do domciu.. Trochę posprzątałam, popakowałam trochę swoich rzeczy a na zegarku było już po północy, poszłam wziąść prysznic i tak koło 1 dopieri się położyłam..ale przedtem jeszcze położyłam buty na parapet
Sobota
Wstałam koło 6..pojrzałam w stronę okna a tam katastrofa ;( całe niebo zachmurzone i do tego strasznie padało… Poleżałam jeszcze trochę, potem pobłąkałam się trochę po kuchni, wzięłam prysznic i weszłam na wizaż.. Po 8 przyjechała Jagodzia przywiozła bukiety, butonierki i kosz z kwiatami dla taty na cmentarz..
Koło godz. 9 pojechałam z sister zawieść naszą sunię do hotelu dla zwierząt..(strasznie było mi przykro ją tam zostawiać..no ale cóź-zawsze tak mam jak musimy ją tam zostawić.. ;( )
Jak wróciłyśmy to zawiozłyśmy mamę do fryzjera, przy okazji dałam swojego kwiatka we włosy fryzjerce żeby wstawiła do wody, i pojechałyśmy na salę i przy okazji zawieść do Tż moją sukienkę na poprawiny..
Po 10 byłyśmy z powrotem..ja usiadłam na manicure a siostra na fotel na czesanie..potem zamiana i wróciłam do domu a tam czekała już Marta Banach (make-up)
Dodam, że cały czas nie wydawało mi się, że to MÓJ ŚLUB..
Ok 14.30 zaczęłam powoli się ubierać..w tym czasie przyjechał Tż ze świadkiem i razem ze świadkową zaczęli ubierać kryształkami i storczykami samochód..
O 15 przyjechała fotografka i kamerzysta..porobiliśmy kilka fotek i ujęć..-jakoś szybko czas poleciał, że nie miałam już czasu na nic..bo przyjechali goście na błogosławieństwo(chrześni , dziadkowie oraz ciocia z wujkiem reszta gości została przed domem)
15.10 Tż przyszedł do mnie przywitał się wyglądał bosko…mhmm
Przypiełyśmy ze świadkową butonierki i do pokoju obok na błogosławieństwo..
15.15-15.30 błogosławieństwo, potem musiałam poćwiczyć klękanie bo ciężko było w tej sukni z kołami w trzech miejscach..potem dosznurowanie bo się poluzowało, szybciutko do toalety i pod kościołem byliśmy kilka minut przed 16…więc szybciutko do zachrystii złożyć podpisy..
Organistka zdążyła dwa razy zaśpiewać „Ty tylko mnie poprowadź”..
Idąć do ołtarza dalej nie docierało do mnie, że to nasz ślub, nasz dzień, nasi goście..
Msza poleciała szybciutko, kazanie ułożone specjalnie dla nas,potem przysięga..Tż mówił głośno jak troszeczkę ciszej.. przy nakładaniu obrączek ksiądz się pomylił i zamiast Karolino- po cichu powiedział Marto..a my oczy na księdza i, że nie..i się poprawił..i z tego wszystkiego zapomniałam pocałować obrączkę.. ;( trudno..

Reszta mszy poleciała szybko, pieśń na koniec my poszliśmy się pomodlić i zostawić kwiaty no i marsz.. wyjście z kościoła(w między czasie goście cykali foty) życzenia…
Goście pojechali na salę a my pojechaliśmy szybciutko zawieść kwiaty na cmentarz do taty..
Przed 18 dojechaliśmy na salę przywitanie chlebem i solą szampan kieliszki calusieńkie się stłukły..dj nas ładnie przywitał..
Potem sto lat, I danie, II następnie pierwszy taniec a potem deser..
Potem szybciutko już poleciało tańce foty rożne zabawy ..o 24 standardowo oczepiny kilka zabaw-wszyscy byli zadowoleni bo było ciekawie i śmiesznie..
Podziękowanie dla rodziców, taniec i tort a potem już poleciało…
O 6 wracaliśmy do domciu..
Noc poślubna się odbyła…tzn.już był ranek poślubny..

Po 10 wstaliśmy zjedliśmy śniadanko, i pojechaliśmy na salę resztę jedzenia które zostało z wesela..było tego mnóstwo…wędliny, przekąski, jadło ze stołu wiejskiego ciasto owoce..nawet sporo
Wódki zostało ponad 5 -6 kartonów a więc połowa i połowa wina, jedynie piwo poszło całe..
Poprawiny u Tż na działce(w podwójnym garażu)zaczęły się o 14 a skończyły po 21..było ok 50 osób..
I dalej sporo tego zostało..więc troszkę porozdawaliśmy..
Wódki dalej mamy całych 5 kartonów i jakieś 10 win..
A więc wódeczka zostanie na chrzciny.. jak się nie zepsuje..heh
super relacja, tak szybko ją się czytało no i piękne fotki
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 18:21   #2026
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

będzie dobrze, zobaczysz
wiem co czujesz, bo mój małż idzie do szpitala na początku października, ja sram po gaciach, bo niby tylko kontrola, ale mu będą grzebać w mózgu

Cytat:
a ja jestem po sprzeczce z teściówką, dotyczyła tego czy robić winietki czy nie. Ona oczywiście, że nie, że każdy siada jak chce itp. Mój argument natomiast to, to, że zaprosiliśmy pewnych państwa, którzy są dla nas ważni a nie znają ani jednej ani drugiej rodziny, nie chcąc żeby czuli się zagubieni chcę po prostu wyznaczyć im dogodne według mnie miejsca, po drugie na jednym weselu u kuzynki TŻ, nie miała winietek i pojawiły sie sytuacje typu- tam jest kurtka nie widzisz zajęte, a obok leżą moje okulary nie możesz tam siedzieć itp itd dlatego wydaje mi się, że lepiej gości usadzić a Wy jak uważacie?
stanowczo winietki, ja miałam tylko przyjęcie, ale u mnie również były i się sprawdziły

Cytat:
Chyba wszystko pokolei mi się skopiowało z wordu..bo już nie czytałam..
Dorzuce kilka nieprofesjonalnych fotek..
ale lasencja z przystonjiakiem

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

a ja dzisiaj robie na obiado-kolacje schabowe, ziemniaki i marchewke z groszkiem
klasyka gatunku
u mnie dziś krokiety z farszem szpinak+feta

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 18:24   #2027
(kicia)
Zakorzenienie

a ja będę wcinać pomidorówkę

wystawiłam suknie na kolejnym portalu

Stary 2012-09-03, 18:36   #2028
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
będzie dobrze, zobaczysz
wiem co czujesz, bo mój małż idzie do szpitala na początku października, ja sram po gaciach, bo niby tylko kontrola, ale mu będą grzebać w mózgu

stanowczo winietki, ja miałam tylko przyjęcie, ale u mnie również były i się sprawdziły

ale lasencja z przystonjiakiem

klasyka gatunku
u mnie dziś krokiety z farszem szpinak+feta
nigdy nie jadłam takich krokietów

no klasyka, maz bedzie zadowolony - dla niego wazne ze kotlet jest

Mia i Tosia <3

Stary 2012-09-03, 18:40   #2029
MiciaKicia
Zakorzenienie

Ale sie nazarłam
zupa pomidorowa, gołąbki, chrupki bleeeeeeeeeeeeee

Stary 2012-09-03, 18:46   #2030
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ale sie nazarłam
zupa pomidorowa, gołąbki, chrupki bleeeeeeeeeeeeee
co do imienia córci to śliczne

jutro moja siostra ma termin ( bedzie cesarka) i tez Laura - ja wybrałam jej imie bo to moja chrzesnica bedzie

Mia i Tosia <3

Stary 2012-09-03, 18:57   #2031
201705121336
Konto usunięte

a ja cały dzien byłam na miescie i sie niezle nadenerwowałam kolejkami w medycynie pracy bo musiałam zrobic badania na wyższe stanowisko 4 godz mi zeszły

a pozniej zakupy w realu

karolinka slicznie wyglądaliście i brawa za relacje
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 19:00   #2032
(kicia)
Zakorzenienie

mam ochotę na muffinki idę piec

Stary 2012-09-03, 19:05   #2033
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

ja nigdy nie piekłam muffinek ;D

ide bo małż już jest ;D

Mia i Tosia <3

Stary 2012-09-03, 19:10   #2034
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
co do imienia córci to śliczne

jutro moja siostra ma termin ( bedzie cesarka) i tez Laura - ja wybrałam jej imie bo to moja chrzesnica bedzie
Dziekuje

Stary 2012-09-03, 19:12   #2035
Nattiv
Zakorzenienie

Karolinko za relację. Pięknie wyglądaliście

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 19:23   #2036
kindziulindzia
Zakorzenienie

zostawiam coś dla Was moje wszystkie krewety i uciekam dalej i uwierzcie mi to będzie nasz hit po Ciecierecie
P.S. tęsknie

19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 19:49   #2037
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja nigdy nie piekłam muffinek ;D

ide bo małż już jest ;D

mega proste wystarczy wymieszać kilka składników

Stary 2012-09-03, 19:52   #2038
niusia_87
Zakorzenienie

Szalony weekend i nocne oglądanie filmów z mężem, a potem wstać nie umieliśmy, ale to się wytnie

Zamawiała któraś te foty http://www.groupon.pl/oferty/tychy/Fotolab24/10036494 ? jakie są?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 19:52   #2039
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
mega proste wystarczy wymieszać kilka składników
dokladnie muffinki to jedna z najprostszych rzeczy do pieczenia

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 20:01   #2040
karolinka85
Rozeznanie

Dziewczyny mam pytanie?wiesz, że to już było ale zapomniałam dokładnuie gdzie..
Co muszę załatwić w związku ze zmianą nazwiska?dowód na początek, potem coś w Urzędzie skarbowym zgłosić?a i ile mam czasu na wymianę prawka?muszę od razu czy nie?
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości