|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
a ja jeśli Axxxa pozwoli, to bym zaproponowała zmianę z "jedne tula juz maluchy a inne maja jeszcze czas na pogaduchy" na "jedne maja duże brzuchy, inne tulą juz maluchy"
![]() Dziewczyny, jeśli którejś brakuje bodów z krótkim rękawem, to pochodźcie po sklepach z dziecięcymi działami typu textil market, bo są wyprzedaże. Ja dzisiaj kupiłam 2 pary po 3.99 ![]() Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2012-09-03 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
![]() hej mamcie, normalnie czasu brak na wszystko my po wizycie i mała waży już 3270 ![]() co do kolek na razie zostajemy na SS ale może dołączymy coś po wynikach moczu mam nadzieje że jutro wyjdą one lepsze niż w czwartek ![]() trzymam kciuki aby akcje się rozkręciły u tych które już terminowo ![]() równiez jestem za płaskimi brzuszkami chociaż mój to płaski nadal nie jest dzisiaj mija nam 3 tygodnie jak Dusia jest z nami ![]() i dla ciotek Dusia w kiepskim humorze po kolkowym dniu ... oraz najwspanialszy widok jaki mam kiedy moja córcia zasypia ... z tatusiem najbezpieczniej ... i najwygodniejsza pozycja do spania ![]()
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mają coś z długim na wyprzedażach ????
![]() |
#4474 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kolejne pomysły przydadzą się na kolejną część bo wierzę że taka powstanie ![]() mój głos na 5 ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Colds ja nadal jestem za propozycją nr 5. Mam już wózio w domu. Lecę się nim pobawić ![]() do jutra dziewczyny ![]()
![]() |
#4476 |
Wtajemniczenie
|
głosuuujeeeeee naaaaa 5
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Wtajemniczenie
|
CZesc mamuśki
![]() przeporwadzilismy sie i nie mieliśmy neta przez 3 dni. dobrze, że wypadło na weekend i byl tez bo bym zwariowała, tym bardziej że tv jeszcze nia mamy podłączonej ![]() ![]() podczytwałam was troche z telefonu wiec w miare na bierzoąco jestem, ale odpisywac w taki sposob to ja nie umiem ![]() aga_ton, niegrzeczna sliczne konciki zorganizowąłyscie ![]() ![]() Agnus gratuluje kochana córy ![]() Angel śliczna z Ciebie mamuśka i jak CI zazdroszczę, że pępek pozostał na miejscu ![]() głosuje na NR 5 ![]() Cytat:
jaka ślicznotka kochana ![]() ![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-09-03 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczynki
![]() jeszcze troszkę i będziecie miały swoje skarby przy sobie głosuję również na 5 dzwoniłam spytać o menu na chrzest do restauracji którą wybraliśmy i mnie powaliło bagatela 100 zł za obiadokolację ciasto i zimną płytę
#4479 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
Konczi słodka Twoja Niunia.
![]() Gda i jak leżaczek - wygląda na solidny, a jaki jest w rzeczywistości? Uff pokój sprzątnięty, i teraz tylko umówic się z ekipą. ![]()
#4481 |
Zakorzenienie
|
5
bylam dzis na ktg,lezalam nieruchomo tam prawie k..godzine,wstalam,zaczel o mi sie krecic w glowie,rece mi drzały.polecialam szybko do wc a tam struga wod zalala podpaske poporodowa tak ze normalnie "wycisłam"z niej te wody do umywalki.Katastrofa! zglosilam fakt ale jak zwykle nic. Martusia pytalam sie Ciebie jak to bylo w wojewodzkim z tymi wodami saczacymi sie u dziewczyn czy one same urodzily czy miale wywolywane porody? |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Konczita ![]() Jak ogladam te piękne maluchy Wasze to poprstu mam ochote jechac na ślepo na IP ![]() Głosuję na 5 ![]()
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
Śliczna ta Twoja córcia
![]() ![]() Co do wyprzedaży, to niestety z długim rękawem są w normalnych cenach, wystawili tylko z krótkim, typowo letnie.... :/ Sama szukałam czegoś z długim, bo przydałyby mi się jeszcze ze 4 body |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A zdjęcie z tatusiowym paluchem jest świetne! ![]() ![]() Ja również! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zielona ile masz wód ????? jak wyszło na usg ??? kurcze co za szpital ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak właśnie myślałam ... no nic muszę zobaczyć czego nam zaczyna brakować i zacząć szukać ... dziekuję mamuśki ![]()
![]() |
#4487 |
Zadomowienie
|
głosuję na nr 5
Aga dzięki za podpowiedź, mała na szczęście się rozruszała po jedzonku konkretnym i teraz znowu mi prawy bok wypycha ![]() Konczi Dusia cudowna jest!!! Bardzo jestem ciekawa, jak tam u Sojki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Wtajemniczenie
|
Kasiam, no cześć
![]() Konczi, słodka z niej dziewuszka... ![]() Jestem za nr 5 |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dearlie - zapomniałam zupełnie zapytać o czop! Ale myślę, że skoro szyjka jest jeszcze w miarę zamknięta, to nie mógł być on... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie.
Wszystko z maluchem ok, wymiary dobre, serduszko ładnie bije ![]() ![]() Krew nie najlepsza, ale tak mam przez całą ciążę, wszystkie inne wyniki ok. Dziś maluszek nie pokazał co ma między nóżkami, no ale niby ostatnio mówiła, że dziewczynka. Kupiłam też kilka pierdułek dla niej, typu pampersy, kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zadomowienie
|
a ja mam głupie pytanie: w co ubrane jechałyście do porodu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Zielona miały wywoływany poród
#4494 |
Zadomowienie
|
aaa jestem i mam konkrety
![]() w ogóle to lekarz miał niezły ubaw ze mnie ![]() zajechaliśmy do gabinetu w poczekalni pusto, gabinet zamknięty no to se myśle pójde siusiu zrobić co by mu na paluszki nie narobić, w tym czasie gin wszedl do korytarza i do mojego TŻta sie śmieje "to Państwo tutaj a nie na porodówce?" weszłam i się witam słowami że w zasadzie miało mnie tu nie być że nawet żadnych wyników nowych krwi nie mam dla niego ani nic a ten śmieje że no właśnie nie wie co ja tutaj robie bo mnie już dziś na położnictwie szukał ![]() ale do rzeczy. robił mi masaż szyjki.. dziewczyny największemu wrogowi nie życzę takiego bólu, oczywiście gin uprzedził że będzie bolało ale nie spodziewałam się TAKIEGO bólu, matko trwało to wiecznie, choć tylko kilka minutek wyginało mnie z bólu na wszystkie strony musiał mnie ręką przygnieść bo mi się cały tyłek podnosił. no i uprzedził że moge teraz zacząć plamić krwią. No i mam miejsce na oddziale w tym cholernym Staszicu w końcu ![]() ![]() ale i tak najfajniejse jest to że doktorek będzie na miejscu w szpitalu przy witaniu Zośki, tak więc tym razem mogę być spokojna że nikt mnie nigdzie nie odeśle !!! no i trzymam kciuki za Sandre!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konczi Adusia cudna ![]() A do porodu to jechałam normalnie ubrana, to co miałam na sobie plus buty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam sie wieczornie.
Dzieciaczki spia, ale mlodszy pewnie sie niedlugo obudzi. Cytat:
Pokaz lezaczek please ![]() JA sie nie moge zdecydowac. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Sojka to oby wreszcie ruszylo ![]() Edytowane przez katiem Czas edycji: 2012-09-03 o 20:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Matko, jak ja słysze "masaż szyjki" to mnie niedobrze sie robi.
Każda mówi że to pieronowo boli :banghead: Obym nie musiała jeszcze dodatkowo tego przechodzić bo nie wytrzymam ![]() ![]() Konczi cudna ta Wasza Dusia ![]() A ta stópka mała to mnie rozbroiła normalnie ![]() Ehhh, aż sie wzruszyłam :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
W takim razie wątek zaczniemy z tytułem nr 5
![]() Jechałam tak jak byłam ubrana w domu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie strasznie waga mojej Małej przeraża.. Boje się, że Niunia nic nie przybiera ![]() ![]() W środę się dowiemy, co i jak.. A jutro jedziemy po akt urodzenia ![]() Mam nadzieje, że Duśce przepuklina zniknie, cholerstwo jedne ![]() Co do brzuszków. Mogę Wam mój wstawić na e-maila. Brzuch dokładnie w tydzień po porodzie ![]() ![]() Powiem Wam, że ogólnie przytyłam 14kg. Tzn. te 4kg to była samiusieńka woda z kroplówek, które ładowali we mnie w tych cholernych Szamotułach ![]() ![]() W tydzień po porodzie zmieściłam się w swoje spodnie z przed ciąży ![]() ![]() Edytowane przez colds Czas edycji: 2012-09-03 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem za tytułem nr 5
![]() Mnie męczy ból podbrzusza jak na okres i w dole pleców. Leże sobie teraz. Sojka no to oby się pięknie ruszyło ![]() Trzymam kciuki za Sandre,oby szybko poszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj plan przysiedzieć trochę przy komputerze, aby stracić wszelkie siły, żeby przespać później całą noc.
![]() Ciekawe jak tam Sandrze idzie. Konczita jaka Adunia jest piękna ![]() ![]() anesh_ super, że z córcią wszystko w porządku. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.