|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
![]() Ale się zawzięłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą, tak se myślę, że ciekawa nazwa, brak szyi ale "kark" Cytat:
![]() No nie dziwię się, to mnie to boli jak czytam a co dopiero Ciebie :/ Nie chcę tu za dużo filozofować czy radzić bo każdy jest inny i każdy związek jest inny, no ja bym na pewno się wściekała ![]() Znowu się obżarłam |
||
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Kurde czemu jak moja mama do mnie dzwoni to musi mi wisieć na słuchawce 20 min
![]() Aaaa to o to chodzi Nie znałam ![]() Cytat:
Btw. on miał dziewczyne (ten kumpel znaczy się) i ich związek rozsypał się przez i takie zachowania jakie tż teraz od niego przejmuje A ta dziewczyna to moja koleżanka, a ja jej kiedyś prawiłam morały typu "ciesz się, że ma swoją pasje" ona wtedy płakała, a ja jej kompletnie nie potrafiłam zrozumieć. Teraz sama jestem w takiej sytuacji...Dzięki A jeszcze do niedawna była taka sielanka, zero problemów ![]() Cytat:
Edytowane przez sayurii Czas edycji: 2012-09-07 o 05:04 |
||
|
|
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle nie miałam czasu żeby wcześniej do was zajrzeć.
Taka wku####na jestem ojciec mnie znowu wykiwał, zapewniał mnie, że alimenty na bank będą, że zmienia pracę itd, dzisiaj się dowiedziałam, że (jak zwykle) 'nie wyszło', miał zadzwonić sam do komornika, informować go, sama dzisiaj poszłam do kancelarii i usłyszałam, że w sierpniu już żadna wpłata nie wpłynęła, pieniędzy w tym miesiącu nie dostanę, o alimenty z funduszu mogę ubiegać się dopiero, kiedy wpłat nie będzie przez 2 miesiące.. Do 10go muszę zapłacić czynsz w Krakowie, w weekend się przeprowadzam, a nie mam prawie żadnych pieniędzy ![]() Wykończona jestem tym dniem.
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic czuję się jak jakieś gówno ostatnio, nie wiem, nie wiem co z tym naszym związkiem dalej będzie... Co zjadłaś dobrego? ![]() Ja nie umiem jeść jak się denerwuję, więc ymm... z mojej diety : |
|
|
|
|
#1385 | ||||
|
Lux Mundi
|
Nie mam za bardzo wyjścia
kumpel dał mi już kasę w czerwcu za 2 rozdziały, mamy wrzesień i dopiero wczoraj przesłałam mu pierwszy marzy mi się flaszka perfum, więc motywacja jest Cytat:
nie wiem czy znasz te zasady karkowe ![]() *auto musi być tak wąskie, żeby oba łokcie były zimne; *na miejscu pasażera obok kierowcy koniecznie blond peruka, na wypadek gdyby laska miała inny kolor włosów; *na przedniej szybie lampa solux, coby czasu nie tracić na solare; *na drzwiach kierowcy miejsce na bejsbol z napisem "Shazza moja miłość' i takie tam Cytat:
![]() Cytat:
ale niestety z autopsji wiem, że faktycznie tak jest.Sielanka nie może trwać wiecznie I teraz jest alternatywa : albo to kryzys z którym RAZEM sobie poradzicie, albo będziesz musiała wybierać...---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Widzę, że wszędzie jakieś problemy ;/ co za życie ;/ Little, strasznie mi przykro A masz się gdzie zapożyczyć do tego 17?Wierzę, że jesteś wykończona - dużo sił
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-09-03 o 21:00 |
||||
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zadomowienie
|
Cindy, właśnie nie bardzo.. Ech
Jakoś sobie poradzę, pieniądze się zawsze znajdą, planowałam i tak brać kredyt studencki więc jeśli nawet później też będzie du.pa z alimentami to chociaż z niego się utrzymam, wrzesień i październik przebieduję.. Największy problem stanowi podejście mojego ojca, czyli olewka na całej linii, i świadomość, że nie mam absolutnie żadnego wparcia od strony rodziny. Nawet pogadać sobie przychodzę tylko do mamy Tż, ona mnie wspiera i jest mi z tym dobrze, ale z drugiej strony jestem z moim M. niecałe 1o miesięcy, nie mogę się tak po prostu sama na dobre zaadoptować do jego rodzinki. Za wcześnie na to. Idę sobie zrobić herbaty.
|
#1388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i zapytałabym Tż, o ile jeszcze tego nie zrobiłaś czy chciałby powielić tamtą historię? <- wersja oficjalna, tak naprawdę powiedziałabym mu, że jak jestem taka be i zrzęda to niech wypie*dala dzielić życie ze swoim friendem ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1389 | |
|
Lux Mundi
|
Założę się, że najzwyczajniej w świecie gra
![]() Cytat:
Rozumiem Cię - niby fajnie jest się wygadać, ale to faktycznie troszkę za wcześnie. Szkoda, że nie mieszkasz bliżej - przygarnęłabym Cię chociaż do Świąt Zrobiłabym podobnie.
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie by się jedynie do sprzątania przydała ![]() Nienawidzę tak się czuć i snuć takich rozmyślań, już nieraz se myślałam, że lepiej znoszę te początkowe płaczki po chłopaku niż to uju muju ani w tę ani we w tę ![]() Rarytas normalnie, aż parówki z keczupem i buła na zagrychę a reszta oczywiście dla dziecka, nawet keczupek zjadło Jak się denerwuję to tak samo, ani jeść, ani spać, palić jedynie. Choć ostatnio nawet nie to, bo jak już się raz rozkręcę to aż prawie do mdlenia się pieklę i mnie dusi od razu ![]() Swoją drogą - byście widziały, jak maleństwo dziś bieglo do mamy!
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z żadną rodziną od strony ojca czy matki nie mam kontaktu, zawsze od niego uciekali. Od dziadków właśnie się wyprowadzam. Ich też to nie obchodzi. Od dziadka zresztą często słyszę, że przecież ja nie jestem jego rodziną. Z bliskich osób aktualnie mam tylko Tż, jego rodzinę, starą przyjaciółkę-szefową mojej mamy. Nikt więcej. Przynajmniej zdjęcia mi się dziś udały.
|
|
#1392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż w sumie jakby się szarpał to bym go wyśmiała, w końcu zależny od Ciebie ![]() Cytat:
Pierwsze słyszę ale cudne nie mów, kuźwa, bo zaś się uruchomię... Cytat:
nawet już bez myślenia o adaptacji na część rodziny ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Aha, właśnie - w temacie jeszcze tych odzywek do Tż, to muszę Wam powiedzieć, że opcja "albo robisz po mojemu albo won" jest ostatnio coraz częściej stosowaną przeze mnie metodą szantażu
|
|||
|
|
|
#1393 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
do Kołobrzegu mam 60 km, do Mielna jakieś 70 ![]() To rodzinka Ci się udała, nie ma co a dziadek, to już w ogóle - powinien się ogarnąć. Rozumiem, że to dziadkowie od ojca?Nie masz lekko, oj nie masz Cytat:
uczciwa jestem, tylko ostatnio leniwiec mnie niemożebny dopadł, no i mamy dzisiaj Cytat:
|
|
|
#1394 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Robotny mam ten ostatni tydzień tutaj, ale to w sumie dobrze. Mniej czasu na to żeby myśleć o kłopotach.
|
|
#1395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aa, rozumiem już w sumie mam podobną sytuację, z tym że ja rodziny w znaczeniu azylu i oparcia nie mam, za to wyżywanie się psychiczne bardzo ładnie im idzie ![]() Nie wiem, co bym na Twoim miejscu zrobiła, na szczęście jestem aspołeczna to mi tam wsio rawno
|
||
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja gdybym mojej nie zbywała, to też by tyle nawijała
![]() Cytat:
Nie, nie bronię swojego "misia" tylko mówie jak jest. Powielenie historii. Dzięki Zgadłaś. Cytat:
![]() Ja wczoraj zjadłam samą parówkę, a dzisiaj kanapkę. Uh kijowo ;/ Muszę się ogarnąć ![]() Dziecko kocha mame no widzisz A bałaś się, że Cię odrzuci po kilku dniach rozłąki
|
||
|
|
|
#1397 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Że dziadek ma takie podejście - kij, wszak to chUop, a one durne som. Ale, że babcia nie ma na niego wpływu i sama jakoś się za Tobą nie ujmie, to aż mnie szlag trafia, no! ![]() Póki co wizaż górą czyli od północy pewnie będę pisać ![]() To chu.jowo.
|
|
|
#1398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Moja się wtedy jeszcze bardziej nakręca bo się wkurza, że nie chce mi się z nią gadać Cytat:
![]() Zazwyczaj nazywam to tak, że on nie jest zły. Po prostu czasem jest idiotą Cieszę się, że coś mi się raz udało powiedzieć do rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O właśnie, trzymajcie chociaż wirtualnego misiaka-przytulaka ![]()
|
||||
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Jezus jak mnie oczy bolą i łeb od nich
Chyba okulary mi już nie służą...
|
|
|
|
#1400 |
|
Konto usunięte
|
matko jaka ja tu nie w temacie jestem
![]() a do nadrabiania za duzo
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam jeszcze odpisać na temat tż, mojej "diety" (
Kotecek lepszy |
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie patrzyłam na Twój profil, zobaczyć czy już jesteś z powrotem
Oglądam właśnie Perfekcyjną Panią Domu, pokazują u uczestniczki pająka pod łóżkiem, Rozenek się pyta co to jest a babka mówi "Norbert" W ogóle jak się podniszczyła ta Rozenkowa, i włosów już takich perfekt nie ma, i wory pod oczami dostała, i miła już taka nie jest ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
choć czasem trochę pofaflunić trzeba ![]() Dziękujemy moje małe kizi mizi!
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Konto usunięte
|
"Norbert"
to u mnie nad lozkiem moze byc ee Eugeniusz ![]() jestem,jestem tylko sie ogarniam w koncu
|
|
|
|
#1404 | ||
|
Lux Mundi
|
Słitaśny
![]() Cytat:
mi pomogło ![]() Cytat:
Ogólnie mało tv ogląda, żeby nie powiedzieć, że wcale - dlatemu tegoż programu nie widziały me piękne oczy ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Dopsh, lecę do wanny później jeszcze na chwilę przybędę ![]()
|
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Było się nie gzić tyle czasu z tż to byś była na czasie
![]() ![]() Cytat:
Teraz włączyłam, faktycznie wory pod oczami i cera jakaś szara ![]() W temacie, padłam jak to ostatnio przeczytałam Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/42887/...nne_do_czysta/ |
||
|
|
|
#1406 |
|
Konto usunięte
|
widzialm ten artykul na pudlu dzis
ta to ma pos*rane w glowie
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-09-03 o 23:05 |
|
|
|
#1407 |
|
Zadomowienie
|
Swego czasu nazwaliśmy pająka na balkonie u Tż 'Szymon'. Szymon mieszkał razem z nami przez cały mój 2 tygodniowy pobyt u Tż
![]() Ale ogólnie to się boję pająków
|
#1408 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bym ukochała Twojego słodziaka Moja kumpela hodowała Stefana nad łóżkiem Ogółnie mnie rozwala ten program, pod wzgledem "ojjjj jacy my biedni (mówią faceci)" a ta okropna baba nam nie sprząta ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Jak to?! Okres ![]() Innego powodu celibatu nie widzę Edytowane przez sayurii Czas edycji: 2012-09-03 o 23:10 |
|
|
|
|
#1410 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie to by nie wiem kto musiał być, chyba wszystkie polskie imiona ![]() Miźnięty, powiedział mrr ;D wstawię jeszcze Tygrynia żeby mu smutno nie było, jest miły ![]() Cytat:
no i w soczewkach nigdy nie będę tak dobrze widzieć jak w okularach Cytat:
![]() Miłego ![]() Cytat:
i ciekawa jestem co ona tam ma do szorowania jak toć ciągle z tą szmatą lata ![]() Ale patenty w tej edycji jakieś bardziej chodliwe ma
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

a za chwilę powtórka z rozrywki 

A ta dziewczyna to moja koleżanka, a ja jej kiedyś prawiłam morały typu "ciesz się, że ma swoją pasje" ona wtedy płakała, a ja jej kompletnie nie potrafiłam zrozumieć. Teraz sama jestem w takiej sytuacji...

marzy mi się flaszka perfum, więc motywacja jest
I teraz jest alternatywa : albo to kryzys z którym RAZEM sobie poradzicie, albo będziesz musiała wybierać...
Jakoś sobie poradzę, pieniądze się zawsze znajdą, planowałam i tak brać kredyt studencki więc jeśli nawet później też będzie du.pa z alimentami to chociaż z niego się utrzymam, wrzesień i październik przebieduję.. Największy problem stanowi podejście mojego ojca, czyli olewka na całej linii, i świadomość, że nie mam absolutnie żadnego wparcia od strony rodziny. Nawet pogadać sobie przychodzę tylko do mamy Tż, ona mnie wspiera i jest mi z tym dobrze, ale z drugiej strony jestem z moim M. niecałe 1o miesięcy, nie mogę się tak po prostu sama na dobre zaadoptować do jego rodzinki. Za wcześnie na to. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)