|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
podudzia kurczęce
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- kurcze ja wiem że ludzie to robią dla własnego fanu, ale kurcze słabe to - miłośnik zwierzaka nie ubiera go chyba o ile nie ma temperatur wymagających ochrony? ale konik dog - dog/konik zacny - milusiński taki co ona tam robił ja się pytam
|
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4234 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no fieńca na guowe, fieniec jest chyba hot ![]() http://lookbook.nu/look/3963020-even...s-still-remain http://lookbook.nu/look/3965212-Camo-gurl http://lookbook.nu/look/3965784-Infinite-Summer http://lookbook.nu/look/3965700-Sunset tudziez czapki z kolcyma ![]() http://lookbook.nu/look/3965154-Spike-cap-heels
|
|
#4235 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4236 |
|
Konto usunięte
|
Dobry wieczór,
testowałem dzisiaj Fame Black Fluid -- tzn. zepsuty tester zalał mi pół dłoni. Nie było to przeżycie traumatyczne, ale też nie było miłe . . . Kolejny trywialny do bólu fruity floral z grejpfrutem/truskawką w roli głównej. Ohydna butelka - złoty nibypająk o wielkim czarnym odwłoku - pasuje do tej ulepowatej nicości jak... wiadomo co do czego. Pozdrawiam. Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-09-03 o 23:46 |
|
|
|
#4237 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#4239 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no własnie niii...cos mi opadło ostatnio
![]() aczkolwiek wymysliłam w autobusie ze chciałabym szaliczek z pseudoskurowego wetleginsa , cos mnie pojepało na szaliczki ostatnio a przez poł zycia miałam cały jeden
|
|
#4240 |
|
Nindżopesz
|
Aaa, owszem, z przerazeniem i niedowierzeniem obserwuje te wience
![]() Czapki jeszcze lepsze Ale przynajmniej nikt na takiej nie usiadzie.Jesli chodzi o kolce to ostatnio mam ochote okolcowac ramiona eko skorki - to byloby zabawne w ciasnym autobusie
|
|
|
|
#4241 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście czekam na zapach sygnowany przez Ministry - i pewnie nigdy się nie doczekam
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#4243 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurcze kusi mnie ta bluzka z lasem
, alem chyba za stary wariot na takom
|
|
#4245 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tez był taki pomysł, ale obawiam sie ze bym wyglądała jak pół doopy zza krzaka
, ale myślęwłaśnie o jakims fajnym spodniu nie dzinsowym, moze jakis inspirejszym macie? ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- w sumie fakt-zawsze moge didu opchnąć so nie?
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Redzia, a te Twoje butowe ćwieki były samoprzylepne czy na Kropelkę? Bo szukam takich coby jak mnie się znudzą było można je odczepić bez uszczerbku dla kurtki.
|
|
|
|
#4247 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
a na powaznie bluzka fajna, bier, opchniesz didu.Spodzien bierz bordowy Albo skorzany (pseudo) Albo bordowy pseudo skorzany ![]() Z nieskorzanych do tych sie troche slinie ale mnie nie stac wiec nie kupie: http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...insy%2BBershka |
||
|
|
|
#4248 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale czadowa kieca
http://shop.bestseller.com/vero-moda...82&forceScope= edit-bosz..ale sie stalam tandeciara kto by pomyslał ![]() o! kiecucha dla red http://shop.bestseller.com/vero-moda...ml?forceScope=
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-09-04 o 00:27 |
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niemniej pewnie czadowa as well ![]() ja zadzieram kiece i lece - odkryłam ze najlepsiejsze imprezki (taneczne) mamy w kuchni Red jak oćwiekujesz autobusową kurtkie ja zamawiam pierwszy egzemplarz - kupię w ciemno
|
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4251 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() ciuchowe rozterki c.d. gdzie można dostać legginsy wet look stacjonarnie? pacze i nie widze, a muszę przed kupnem przymierzyć jestem na tak, czemu nie? masz gdzie grać i z kim? mój mąż załapał niedawno bakcyla, teraz szuka sprzętu bo nie chce pożyczać mnie też namawia, ale mnie z tego sportu to się najbardziej ciuchy widzą
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
boska dziś pogoda oby tylko słońce nie wyszło
![]() |
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
W modowych tematach jestem jak dziecko we mgle, to się nie wypowiem ![]() Zwłaszcza że mam dziś sporo roboty, więc kończę kawę i idę ![]() Majutek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i żeby Ci się życie ułożyło tak jak marzysz |
|
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pracy ![]() Cytat:
![]() Gdzie masz włosy długie? A poważnie bardzo ładnie I Ładny masz kolor ścian i rolet ![]() Ten duży ![]() ![]() Zamówiliśmy ponad 2 tygodnie temu drzwi Dziś dzwonię i pytam, co z drzwiami, bo miały być w zeszłym tyg. No przyszły, ino uszkodzone Będą najpóźniej w przyszłym tyg Mogę w takim wypadku domagać się rabatu (za czekanie)?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4255 | |||
|
Panaroja
|
Znad kawusi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w takiej capecce przynajmniej nikt beny hila nie zrobi ![]() Cytat:
tiaaaa ![]() teraz mnie się torby zachciało
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
ale niestety istnieje niebezpieczeństwo i to duże, że będą na mnie za małe
![]() dzień dobry macham z pracy ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4259 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() 2. Czy wygladam jakbym chciała mieć psa większego od siebie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście że żądaj rabatu Chyba wszystkie Majuta Wszystkiego co naj, znalezienia godnego chuopa co się będzie na zapachach znał Upolowałam w końcu odlewkę PP
|
|
#4260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest zły Cytat:
wszystkie za krótkie ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Majuta
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

niestety niektóre poruszane bo szybko biegły

a przez poł zycia miałam cały jeden 

Bo szukam takich coby jak mnie się znudzą było można je odczepić bez uszczerbku dla kurtki.

termin na NFZ wstępnie początek 2014