Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-03, 23:09   #4711
landi0909
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Wiem wiem, dzięki laski moje jestem dobrej myśli, będzie ciężko ale jakoś się pozbieramy. No i jakby nie było - tam u babci mam szanse donosić ciążę. Te ciągłe stresy tylko powodują u mnie skurcze... Zresztą w nocy chcieliśmy jechać na IP bo cholernie bolał mnie brzuch - nie mogłam się ruszyć. Ale na szczęście przeszło, w razie czego mam dzwonić po M i pojedziemy.
U babci nie będę się musiała aż tak stresować, dzięki czemu może i skurcze miną
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 23:12   #4712
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
wogóle, dziś ta druga babcia M (ta co wiecznie o kasę dzwoni i co powiedziała, że zaszłam w ciążę żeby do pracy nie iść) zadzwoniła dziś do mojej mamy! Wyobrażacie to sobie??? Stwierdziła, że ona ma kredyty. Moja mama "JA TEŻ!"
Potem stwierdziła że ona sobie nawet leków nie wykupiła, moja mama "JA TEŻ!"
A na koniec powiedziała, że ona ma 1500zł emerytury a jej syn 1300zł renty, a moja mama odpowiedziała jej "A ja mam 900zł wypłaty, mój mąż 1200 i bezrobotną córkę z dzieckiem na utrzymaniu!"
To się zatkała. No bez przesady, ja rozumiem że ma problemy finansowe ale powinna troszkę nas zrozumieć... Co, mamy całe życie siedzieć na garnuszku mojej mamy która zresztą babci powiedziała prawdę??? U nich też ciężko, samego czynszu mają 600zł, nie mówiąc o reszcie. Nie możemy wiecznie siedzieć w tym mega drogim mieszkaniu (1300zł na miesiąc a czasem i więcej) i jeść u mamy, która pod koniec miesiąca się zapożycza bo nie ma na chleb babcia też nie ma kolorowo ale u nich jest troszkę z kasą lepiej, nawet dzisiaj powiedziała, że raz w miesiącu mamy jej małe zakupy zrobić i będziemy mogli normalnie u nich mieszkać bez stresu. Tylko druga babcia oczywiście musi myśleć o sobie...
Ha!! niejeden by chcial miec 1500zl na zycie a co dopiero emeryturki wiec niech nie narzeka :/ tym bardziej ze ją splaciliscie...... co za babsko
Wspolczuje i mam nadzieje ze szybciutko wyjdziecie na prosta a peperonik ma racje - w malych pomieszczeniach trudniej o dlugie klotnie, cos o tym wiem w naszych 30m2 oj przepraszam :/ nie naszych.... wynajmowanych:/ ale co tam, kiedys bedzie dobrze
my tez odkladamy, czasem mam wrazenie ze przesadnie bo wszystko sie liczy, kalkuluje co bardziej sie oplaca a co nie....ale kiedys to zaowocuje, na pewno
Co do sprzedawcow na allegro to ja porownywalam stanislawa do paru innych, polecanych w innych watkach - chyba mam wrzesniowo/pazdziernikowych, cenowo wygrywal uzytkownik "rodzyneczki" i "r_p77" , zalezy oczywiscie tez co cchcemy kupic, porownywalam przykladowe cen: wanienki, smoczkow, przewijaka, recznikow.
Sama jeszcze nie kupilam wiec osobiscie polecic ich nie moge, ale cenowo sa lepsi
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 23:15   #4713
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Wiem wiem, dzięki laski moje jestem dobrej myśli, będzie ciężko ale jakoś się pozbieramy. No i jakby nie było - tam u babci mam szanse donosić ciążę. Te ciągłe stresy tylko powodują u mnie skurcze... Zresztą w nocy chcieliśmy jechać na IP bo cholernie bolał mnie brzuch - nie mogłam się ruszyć. Ale na szczęście przeszło, w razie czego mam dzwonić po M i pojedziemy.
U babci nie będę się musiała aż tak stresować, dzięki czemu może i skurcze miną
Teraz jesteście najważniejsi i spokój bardzo wam się przyda,a i towarzystwo w domu ma swoje plusy. Czasem jak sie nudze ide do pokoju tesciowej i sobie gadamy albo razem cos ogladamy,a jak chce pobyc sama to zamykam drzwi od pokoju i sobie cos robie. Zreszta zawsze mozesz isc na spacer do mamy czy znajomych, to bardzo duzy plus.
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 23:17   #4714
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
Aniu jakie robisz piekne paznokcie , gdybym miala blizej,to bys mi slubne takie sliczne zrobila, sa boskie
Jeśli będziesz kiedyś przejazdem to oczywiście zapraszam
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 23:18   #4715
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz jesteście najważniejsi i spokój bardzo wam się przyda,a i towarzystwo w domu ma swoje plusy. Czasem jak sie nudze ide do pokoju tesciowej i sobie gadamy albo razem cos ogladamy,a jak chce pobyc sama to zamykam drzwi od pokoju i sobie cos robie. Zreszta zawsze mozesz isc na spacer do mamy czy znajomych, to bardzo duzy plus.
nie no do mamy raczej nie pójdę, bo do mamy będziemy mieli 20 minut jazdy autem (bez korków) a ja prawka nie mam pozostaje ponad godzinna jazda autobusem. A znajomych póki co też tam nie mam no ale może nie będzie tak źle

ok kochane ja zmykam spać, jutro o 6 pobudka i ogarniamy, o 9 przyjdzie znajoma która chce wejść na nasze mieszkanie. Buziaki jutro wieczorkiem zajrzę
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 23:26   #4716
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
nie no do mamy raczej nie pójdę, bo do mamy będziemy mieli 20 minut jazdy autem (bez korków) a ja prawka nie mam pozostaje ponad godzinna jazda autobusem. A znajomych póki co też tam nie mam no ale może nie będzie tak źle

ok kochane ja zmykam spać, jutro o 6 pobudka i ogarniamy, o 9 przyjdzie znajoma która chce wejść na nasze mieszkanie. Buziaki jutro wieczorkiem zajrzę
to szybkiej przeprowadzki, nie dzwigaj kochana, dobranoc

Aniu jak kiedys bede w poblizu,to na pewno Cie odwiedze i wzajemnie,jakbys kiedys byla w stolicy to zapraszam,paznokci ci nie zrobie,bo takich zdolnosci nie mam,ale kawke pyszna moge zaoferowac.
Stary 2012-09-03, 23:30   #4717
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Ooo widzisz, namówiłaś mnie, bo jestem straszną kawoszką

Właśnie patrzę na mój brzuch i nie dociera do mnie, że siedzi tam moja córa dziś ma taki fajny dzien, że mnie nie kopie tylko tak przyjemnie się ociera, przekręca itd. W dodatku pierwszy raz poczułam, co to znaczy mieć dzidzia "pod żebrami" nawet nie mogłam się schylić
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 23:39   #4718
peperonik
Zadomowienie

Ojej to chyba srednio przyjemne jak tak pod zebra wejdzie. Moja jest bardzo nisko i wali mnie glowa miedzy nogi, dziwne uczucie i troche niepokojace,ze chce juz wyjsc, niech sie lepiej jeszcze nie wybiera na druga strone.

ps. a kawka z ekspresu z pianka mhhh pychotka

cos sie Kamalika dawno nie odzywala, moze ma ktos do niej kontakt

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-09-03 o 23:44
Stary 2012-09-03, 23:47   #4719
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

I to jest najlepsze jak Wam pisałam ta dziewczyna likwiduje salon sukni ślubnych i je wyprzedaje Za sukienkę zapłaciłam 300złwszelkiego rodzaju dopasowania i przeróbki (tzn. będą jeszcze cienkie koronkowe ramiączka z cyrkoniami) są w cenie sukni

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 23:56   #4720
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
I to jest najlepsze jak Wam pisałam ta dziewczyna likwiduje salon sukni ślubnych i je wyprzedaje Za sukienkę zapłaciłam 300złwszelkiego rodzaju dopasowania i przeróbki (tzn. będą jeszcze cienkie koronkowe ramiączka z cyrkoniami) są w cenie sukni
to super,ze tak ci sie trafilo, nie dosc,ze sliczna sukienka,to jeszcze w dobrej cenie
Stary 2012-09-04, 00:25   #4721
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
no własnie wiem, że tak będzie rozsądniej tylko się zastanawiam gdzie ją będę trzymać na codzień nie mam za dużo miejsca w naszym mieszkanku.
a smoczek taki 0-3m kupowałaś?
Ja swoja trzymam na segmencie , idealnie sie wpasowala
A smoczki takie jak napisalas 0-3

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
a kupujecie jakieś mleczka do ciala dla maluszkow?
Ja mam tylko krem do pielegnacji maluszka - Bambino .. wiecej nic nie kupuje ..

Cytat:
Hej Laski

Wróciłam z Wronek i mam sukienkę Jest taka jaką sobie wymarzyłam czuję się w niej niesamowicie, jest lekka jak piórko, zwiewna po prostu idealna pod koniec września jadę jeszcze na ostatnie dopasowanie, wszystkie poprawki są w cenie sukienki, po prostu lepiej trafić nie mogłam. Czuję się w niej sobą była to pierwsza sukienka którą przymierzyłam i od razu wiedziałam, że to ta jedyna a resztę mierzyłam z czystej ciekawości. Wklejam zdjęcie nie wiem czy przypadnie Wam do gustu ale dla mnie to ideał
O jaaa ale Ci w niej slicznie , zupelnie jakby byla szyta na Ciebie ..

Dziewczyny powiem wam ze u nas zupelnie na odwrot .. brak kasy nas kiedys jeszcze bardziej zblizyl . Był taki czas ( dokladnie wakacje rok temu ) ze bylo naprawde ciezko.. ale takie kombinowanie , szukanie promocji i robienie obiadow z niczego nas wcale nie poroznilo .. wrecz przeciwnie ..
No i docenilismy pieniądz dzieki czemu potem jak przyszly duzo lepsze czasy to odlozylismy w przeciagu 3 miesiecy 4 tysiace, ktore trzymamy sobie teraz na czarna godzine ..

Kurcze juz po polnocy a ja nie spie .. poklucilam sie z TŻetem i teraz mam chyba tetno ze 120 . poszlo o fajki , o to ze pali przy mnie , ze mnie kusi przez niego , ze wydaje niepotrzebnie kase .. Potem jak juz sie upłakałam i udenerwowalam to mnie ladnie przeprosil, przytulil i zniszczyl wszytkie fajki jakie mial, po czym obiecal ze od jutra zero palenia .. a teraz sobie spi .. ehh ..

No nic .. i tak pewnie juz nikogo tu nie ma wiec dobranoc ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 00:34   #4722
peperonik
Zadomowienie

a nie wszyscy jeszcze spia , niektorych meczy zgaga

dla tz-eta za palenie przy Tobie i denerwowanie Cie
dobrze,ze sie pogodziliscie,to spkojniejszy sen bedziesz miala

kurcze wiedzialam,ze zjedzenie ogorkow z chili to zly pomysl,ale nie moglam sie powstrzymac
Stary 2012-09-04, 00:38   #4723
DeKajka
Zakorzenienie

Mnie tez dzisiaj strasznie zgaga meczyla ale to tylko przez moja glupote , pilam tonic a dobrze wiem ze po nim mam zawsze zgage .. za madra to ja nie jestem

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-04, 00:42   #4724
peperonik
Zadomowienie

Ja zjadlam z 5 malutkich ogoreczkow i tez sobie mowilam,ze bede zalowac i zaluje
kurcze tz jeszcze w pracy,a mial o 24 wyjsc
no to nie czekam na niego
sprobuje zasnac
dobranoc
Stary 2012-09-04, 04:28   #4725
halwaya
Zakorzenienie

Witam w środku nocy - dopadła mnie bezsenność niestety.. obudziłam się w nocy na rundkę do toalety i teraz spać nie mogę - położyłam się, ale ciężko mi oddychać - jak biorę wdech to aż dźwięk wydaję.. no nic posiedzę chwilę - może za moment znów odpadnę Przy okazji zadzwoniłam do znajomych, którzy robią nocki trochę ich tym telefonem przestraszyłam hehehe

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Kurcze juz po polnocy a ja nie spie .. poklucilam sie z TŻetem i teraz mam chyba tetno ze 120 . poszlo o fajki , o to ze pali przy mnie , ze mnie kusi przez niego , ze wydaje niepotrzebnie kase .. Potem jak juz sie upłakałam i udenerwowalam to mnie ladnie przeprosil, przytulil i zniszczyl wszytkie fajki jakie mial, po czym obiecal ze od jutra zero palenia .. a teraz sobie spi .. ehh ..

A propos palenia - mój tż czasami popalał - zwłaszcza w pracy z ludźmi, albo podczas urlopu na imprezach.. - wkurzał mnie totalnie, bo ja nienawidzę palenia.. ukrywał się z fajkami jak dzieciak przede mną.. teraz muszę go pochwalić - odkąd dowiedział się, że jestem w ciąży całkowicie rzucił palenie (mimo, że i tak nie palił nigdy przy mnie). Bardzo mi tym zaimponował..

Właśnie przeżyłam mini zawał serca - środkiem pokoju ogromny pająk przeleciał.. aaaaaa... jak mówię, że ogromny - to oczywiście nie wielkości dłoni, ale wielkości kciuka na pewno - no zresztą - skoro go gołym okiem widać to i tak za duży... aaaaaa... teraz to na pewno nie zasnę..
ukrył się koło kaloryfera.. przy oknie (matko, ale syf - trzeba poodkurzać znów).. próbowałam go zabić (skrzynką z wiertarką ) - ale nie wiem czy mi się udało - śladu po nim nie ma.. więc nie wiem czy s☠☠☠☠☠☠☠ił pod dywan, czy go utłukłam.. aaaa.. takie to moje opowieści ze środka nocy.
Znacie jakieś metody na pozbycie się pająków z domu?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (21,9 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2012-09-04 o 04:58
halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 07:57   #4726
weronika23
Zakorzenienie

kochana toz to pajaczyskooo
nas tez brak fonansow zblizyl i jak sie chce to naprwde idzie odlozyc my przez 3 lata odkladalismy i teraz robimy domek za te pieniazki ale ciezko bylo zwlaszcza ze odmowilismy sobie wakacji czestych wyjsc ale sie oplacalo

effciu mam nadzieje ze u babci sie wam ulozy a od tamtej oodtenijcie sie jak najszybciej bo was wykonczy kurde 1500 wiecej niz moja marna wyplata

aaa piekna sukinia i za takie pieniadze cudna

dekajka wdech wydech nie wolno sie denerwowac
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:08   #4727
aerien83
Zadomowienie

Cześć dziewczyneczki

a Kubusiowi wypadł wczoraj pierwszy mleczak!!!
Dokładnie ten, który wyrósł mu jako pierwszy gdy mały miał pół roczku: dolna prawa jedynka. Już stały ząb go wypchnął. Jestem w szoku, jestem wzruszona
Zębowa wróżka była i kaskę pod poduszką zostawiła

A ja na 11 do szkoły rodzenia, więc przed 10 muszę się wreszcie wygrzebać z domowych pieleszy, i po raz pierwszy w tej ciąży komunikacją miejską

Wczoraj obejrzeliśmy nagrane "Must be the music" i nie zachwycił mnie nikt , a dziś pewnie obejrzę nagranych "Lekarzy" i "Perfekcyjną panią domu 2"

I uwaga: wyspałam się Wstałam tylko raz na siusiu, o 2, poza tym noc płynnie do 6:30 ale świetne uczucie.

Trzymam kciuki za Muminka i Laurę, za Dojotkę, za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania i wyniki

Miłego dnia laseczki,
Landi życzę Wam jak najlepiej kochana Oby pakowanie poszło Ci szybko i sprawnie
Perełko ślicznie wyglądasz w tej sukni, świetny wybór
Kasiu gratuluję zakupu wózka
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:35   #4728
weronika23
Zakorzenienie

nooo to zazdroszcze mi o 4 rano urzadzila koncert i chce mi sie spaaaccccccccc teraz poszla na chwilke do babci na dol wiec pora sie ubrac na budowie bylismy wczoraj i mamy podloaczony piec jeszcze tylko prad niech moj tatoooo wraca do pl

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

o jaaaaaa to ty masz juz doroslego synka
Stary 2012-09-04, 08:42   #4729
aerien83
Zadomowienie

Weronika no właśnie jeśli synek prawie dorosły, to jaka ja muszę być stara aaa

Przeżuwam śniadanie właśnie i zastanawiam się jaka pogoda bo nie chce mi się w dżinsy długie wbijać, chyba polecę w krótkich spodenkach mi i tak wiecznie gorąco w ciąży
Stary 2012-09-04, 08:50   #4730
DeKajka
Zakorzenienie

Hej kochane , ja juz siedze z herbatka i sniadankiem ..
Dzisiaj chyba przyjedzie do mnie na 2 dni siostra z malym Maksiem Ale sie ciesze bo juz sie ciocia stesknila ..

Dzisiaj wtorek , wiec wkraczamy z synkiem w 31 tydzien . jeszcze tylko 5 i młody może wyskakiwać spokojnie z brzuszka

Na pamiątkę ...

Stary 2012-09-04, 08:55   #4731
aerien83
Zadomowienie

DeKajka no to brawo za nowy tydzień
Stary 2012-09-04, 08:57   #4732
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Dzisiaj chyba przyjedzie do mnie na 2 dni siostra z malym Maksiem Ale sie ciesze bo juz sie ciocia stesknila ..

Dzisiaj wtorek , wiec wkraczamy z synkiem w 31 tydzien . jeszcze tylko 5 i młody może wyskakiwać spokojnie z brzuszka
Tylkio 5???? Ale ten czas leci

Witam się z ranka

Właśnie zjadłam śniadanko i popijam herbatkę z soczkiem malinowym.

Dzisiaj mam szerokie plany,mam zrobić krokiety,barszcz,pranie,u myć okna i podłogi.Ale to są na razie plany,zobaczymy co mi z tego wyjdzie.....

aerien pamiętam jak zębowa wróżka przychodziła do moich dzieci,ale była radość.Właśnie do mnie dotarło,że to wszystko będę przeżywać od nowa
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:58   #4733
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Witam szanowne grono

Jak tak czytam o tych Waszych 3 z przodu to mi smutno... bo wy zaraz zaczniecze sie rozpakowywac a ja sama tu zostane

Karolinka gratuluję
Ewcia będzie dobrze!!! Dacie radę

Ehh... u nas też sierpień-wrzesień to ciężkie miesiące teraz. Akurat wychodzi moj przegląd i ubezpieczenie auta, męża tak samo do tego 2 wesela + zaległa opłata za szkołe i leki mojego P i mój lekarz nie mówiąc o paliwie
Jak tu żyć

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:02   #4734
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość

aerien pamiętam jak zębowa wróżka przychodziła do moich dzieci,ale była radość.Właśnie do mnie dotarło,że to wszystko będę przeżywać od nowa
a w sumie to racja też będę od nowa. Właśnie wczoraj z mężem rozmawialiśmy, że Kubusiowi będą wypadać, a Izuni rosnąć, i będziemy sie cieszyć i z jednego i z drugiego hehe
Powodzenia w sprzątaniu i gotowaniu, tylko nie przemęczać się proszę

Jasiu nikogo nie zostawimy poczekamy aż co do jednej się rozpakujemy i wtedy siup na odchowalnię
Stary 2012-09-04, 09:03   #4735
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
a w sumie to racja też będę od nowa. Właśnie wczoraj z mężem rozmawialiśmy, że Kubusiowi będą wypadać, a Izuni rosnąć, i będziemy sie cieszyć i z jednego i z drugiego hehe
Powodzenia w sprzątaniu i gotowaniu, tylko nie przemęczać się proszę

Jasiu nikogo nie zostawimy poczekamy aż co do jednej się rozpakujemy i wtedy siup na odchowalnię

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:04   #4736
halwaya
Zakorzenienie

Morning.. znów..
odpadłam ok 5 rano, ale nie powiem, że jestem wyspana.. no nic trzeba będzie się dziś w pracy przemęczyć.
Jak nie mogłam spać już myślałam o powrocie do pracy z macierzyńskiego..

i tak mam pytanie jak wy dziewczyny to planujecie? jak rozwiązujecie opiekę nad dzieckiem?
u mnie rodzina odpada, bo musieliby chyba do Anglii na stałe się przeprowadzić
- a żłobki to raczej droga zabawa - praktycznie 90% dochodów jednej osoby, więc to już lepiej chyba w domu samej się zająć.

Tak w nocy myślałam, że może nocki byłyby dobrym rozwiązaniem.. ale już sama nie wiem - chcieliśmy w przyszłym roku wziąć kredyt na dom, więc to, że wrócę do pracy to raczej konieczność.

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2012-09-04 o 09:10
halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:05   #4737
weronika23
Zakorzenienie

dokladnie jasiu my bedziemy tu dzielni na ciebie czekac macie racje leci strasznie szybko boze wrzesien i w polowie pazdz ja sie moge rozpakowywwac my tez od rana robimy poki co wyczyszczony dywan
Stary 2012-09-04, 09:12   #4738
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Dzień dobry mamuśki

Właśnie pożeram śniadanko i popijam herbatką.Dziś nie ma kawki bo coś nie mam ochoty.Głowa mnie boli,czerwona jakaś jestem zaraz zmierzę sobie ciśnienie.

Pogoda ładna się robi,taka ciepło - jesienna.Drugie pranie już się pierze....

DeKajka gratuluję 31 tygodnia

Oraz gratuluję wszystkim rozpoczynającym dziś kolejny tydzień
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:13   #4739
agaczilla21
Zakorzenienie

Witam i ja w ten pochmurny poranek
Nocka zleciała, bo przespałam całą Ani raz się nie obudziłam Tylko smutno tak się budzić samej codziennie rano
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:17   #4740
niteczka83
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczyny
ja też melduję wkroczenie w nowy tydzień - my dziś zaczynamy 33 tydzień (brzmi poważnie )

Cytat:
cos sie Kamalika dawno nie odzywala, moze ma ktos do niej kontakt
Też o niej wczoraj myślałam, że jakoś tak cicho i się nie odzywa
Ale pomyślałam że przy mojej ciążowej pogłębiającej się sklerozie może nie zauważyłam że gdzieś wyjechała.

Cytat:
piękną sukienkę i naprawdę bardzo okazyjną cenę

Cytat:
za 31 tydzień

Jasiu - nie zostawimy Cię, zobaczysz

Znów śnił mi się poród - i trwał nie uwierzycie ale od wejścia do szpitala 1 godz. To był sen.
A ja właśnie myślę co tu na śniadanie zjeść .... hmmm...
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości