Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-04, 01:24   #3751
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Monia, ze zdrówkiem już okej wcale tak często nie choruję, coś Ty Co do zdjęć: to powtórzę po raz nie wiem który: lachon! kwitniesz!

Co do gina, to ja też tylko do faceta baby to wredne stworzenia
Ale wpierdziel dostaniesz!!! To ja tu tak się martwiłam o Ciebie a Ty na korcie tenisowym urzędowałaś?? Osz Ty babo!!! no ale i tak Cie love

Oj dziękuję za komplementa straszzzzznie mi miło

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Monia Nawet nie zajrzałam na wizaz jem obiad i tak pomyślalam, a dodam jeszcze jajko I patrzę, a Ty mi jajo radzisz
hahaha no widzisz ale my się dobrze już znamy przez ten wizaż

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 01:32   #3752
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Monia Niedopatrzenie Nie, nie gryzie kabli, spokojny zwierz. Najchętniej to by był cały czas głaskany i rozpieszczany smakołykami (jak ja ). Czasem, jak ma wiene, to biega i biega i zamknąć go nie można, szybki ten stworek jest, na serio, jak się rozbiega to lataj po pokoju i go wyciągaj z kątów

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ----------

Dobra,spadam spać bo jutro pobudka o 8...a właściwie dzisiaj
Może zamiast tego jogurtu otrąb i musli zjem owsiankę truskwkową Zawsze to jakaś miła odmiana

DObranoc dziewczyny!Kolorowy ch snów!
I tak pewnie bede sie przewracać z boku na bok do 3 w nocy, jak to mam w zwyczaju, ale cóż
Branoc;*

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 01:35   #3753
patiuszka
Zadomowienie

Branoc Zoska, branoc Monia, branoc wszystkie laski Oj będę cierpieć z rana, będę, pa
Stary 2012-09-04, 01:47   #3754
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
Nie wiem czy da sie być w ciązy i nie chodzić prywatnie;p
ej no bez przesady. Ciąża to nie choroba. Ja chodziłam zawsze na fundusz będąc w ciąży i super dokładnie byłam badana. Oczywiście poszłam też prywatnie 2 razy ale to dlatego że chciałam usg 3D a takie robią tylko prywatnie u mnie w mieście w PL.
Kobiety w ciąży są bardzo dobrze badane na fundusz. Lekarz przecież tak jakby "odpowiada" za to dziecko bo gdyby coś się stało to on może trafić do sądu.
Wydawać co miesiąc 100 zł na gina to wyjdzie 900 zł podczas całej ciąży.... Ty wiesz ile za to można kupić rzeczy dla dzidziusia? na prawdę na fundusz badają tak samo tylko w razie komplikacji warto chodzić prywatnie bo wtedy gin ma więcej czasu aby z Tobą porozmawiać itd.

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Jeśli potrzebujesz postawowych badań to idz na fundusz- ja zęby usuwam też na fundusz Nie wyobrażam sobie wydać teraz 500zl za wyrwanie dwoch zebow
ile? 500 zł? no coś Ty z tego co wiem to prywatnie dentyści za wyrwanie biorą od 20 do maksymalnie 100 zł. Mój mąż wyrywał sobie zęba - ósemke, czyli najgorszego do wyrwania zęba i w dodatku wyrywał u najdroższego dentysty w całym naszym powiecie w PL i zapłacił 70 zł.
Ale zgadzam się że najlepiej iść na fundusz i mieć za darmo - masz rację

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Lady, ja w ogóle do dentysty kiedyś chodziłam prywatnie a teraz na fundusz Normalnie ładne, białe plomby są, światłoutwardzalne, usuwanie kamienia i tylko sobie płacę za znieczulenie albo za piaskowanie Ale oczywiście jak pójdziesz prywatnie to dostaniesz super wypasiona plombę za 350 zł/sztuka
buhahahahhaa ale to fajnie zabrzmiało uśmiałam się strasznie hahahaha za 350 zł to już pewnie jakaś ze złota lub srebra plomba

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-04, 01:51   #3755
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ej no bez przesady. Ciąża to nie choroba. Ja chodziłam zawsze na fundusz będąc w ciąży i super dokładnie byłam badana. Oczywiście poszłam też prywatnie 2 razy ale to dlatego że chciałam usg 3D a takie robią tylko prywatnie u mnie w mieście w PL.
Kobiety w ciąży są bardzo dobrze badane na fundusz. Lekarz przecież tak jakby "odpowiada" za to dziecko bo gdyby coś się stało to on może trafić do sądu.
Wydawać co miesiąc 100 zł na gina to wyjdzie 900 zł podczas całej ciąży.... Ty wiesz ile za to można kupić rzeczy dla dzidziusia? na prawdę na fundusz badają tak samo tylko w razie komplikacji warto chodzić prywatnie bo wtedy gin ma więcej czasu aby z Tobą porozmawiać itd.

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ----------

ile? 500 zł? no coś Ty z tego co wiem to prywatnie dentyści za wyrwanie biorą od 20 do maksymalnie 100 zł. Mój mąż wyrywał sobie zęba - ósemke, czyli najgorszego do wyrwania zęba i w dodatku wyrywał u najdroższego dentysty w całym naszym powiecie w PL i zapłacił 70 zł.
Ale zgadzam się że najlepiej iść na fundusz i mieć za darmo - masz rację

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ----------

buhahahahhaa ale to fajnie zabrzmiało uśmiałam się strasznie hahahaha za 350 zł to już pewnie jakaś ze złota lub srebra plomba
No nie śmiej się za mocno Monia, bo to prawda, każdy ząb sztuka/350 zł u mojego męża, teściowa mu kazała i zapłaciła na początku. A potem wielce zdziwiona, że mu zamówiła kolejną wizytę, a my nie mamy na to kasy
Koniec końców, po roku 3 zęby do poprawki u niego, a u mnie "funduszowej" od trzech lat nic
Głupole, moim zdaniem A Twoim?

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2012-09-04 o 01:53
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 02:04   #3756
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia co do ginów to ja chodzę do babki i naprawdę jest spoko miła sympatyczna i delikatna badanie robi bezboleśnie także nie każda babka to wredota
Aaa jakie fajne zdjęcia chudzinko Ty, śliczna jak zawsze widać, że szczęśliwi jesteście super! oby tak dalej

A wpiszę moje menu, jestem na utrzymaniu, ale możecie ocenić czy jest ok
ś: 2 garście płatków + szklanka mleka 1,5 %
2ś: kawa z mlekiem ( kubek 350 ml ) banan
o: 7 pierogów z kapustą i grzybami + szklanka barszczu
p: kawa + dwa jabłka
k: bułka z ziarnami ( taka podłużna z Biedry ) z serem żółtym i pomidorem
No i między czasie woda i herbata

No ja pamiętam, że Ty akurat trafiłaś na całkiem miłą Panią Gin.
Ja wiem, że nie wszystkie są wredne ale niestety większość jest :/ ciężko trafić własnie na fajną gin więc Ty masz ogromne szczęscie że taką znalazłaś

Dziękuję Madzieńko moja no jakoś nawet schudłam ostatnio, ale nie wiem ile ważę :P czuję się dobrze i chudo więc nie chcę tego zepsuć wchodząc na wagę. No ale może jutro jednak się zważę w końcu
Jesteśmy bardzo szczęśliwi Jest na prawdę fajnie mąż śpi obok i w ogóle nie jest zły że całe noce siedzę przed kompem hehe kochany mój powiedział że skoro mam wakacje to mogę siedzieć bo jak na kurs pójdę to już będzie lipa :P

Menu super!!!!klask i: bardzoooooooo ładnie choć jak na utrzymaniu to możesz sobie śmiało jeszcze coś tam dorzucić

---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ----------

Cytat:
No nie śmiej się za mocno Monia, bo to prawda, każdy ząb sztuka/350 zł u mojego męża, teściowa mu kazała i zapłaciła na początku. A potem wielce zdziwiona, że mu zamówiła kolejną wizytę, a my nie mamy na to kasy
Koniec końców, po roku 3 zęby do poprawki u niego, a u mnie "funduszowej" od trzech lat nic
Głupole, moim zdaniem A Twoim?
Pewnie że głupota! i to jaka! właśnie ja się śmiałam z tego że głupia plomba kosztuje 350 zł bo ja wiem że tyle one potrafią kosztować. Ja rozumiem że mogłyby tyle kosztować jakby były ze złota czy srebra hehe ale taka zwykła to przesada......
Ty to tak fajnie napisałaś "super wypasiona plomba" hehehe

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ----------

Cytat:
Monia, ja też tylko do facetów, u rożnych już byłam i na ogół fajnie lub po prostu bez emocji, ale nie trafiło mi się jeszcze, żeby takie zwykłe badanie mogło boleć.... Może jak się ma jakieś dolegliwości to boli, bo tak normalnie to nie wydaje mi się.... A u babki nigdy nie byłam, więc nie wiem, co można by powiedzieć, ale wstydziłabym się chyba bardziej.... Nigdy w życiu nie rozbierałam się do naga przed obcą kobietą....
To nie do końca logiczne, ale do facetów się przyzwyczaiłam i się nie wstydzę aż tak bardzo
No ja tylko do facetów chodzę i nie pójdę więcej do babki! Badanie ogólnie nie boli jeśli gin robi je normalnie ale trafiają się ginekolodzy którzy potrafią tak mocno wepchać Ci jakiś metal w środek że prawie oczami wychodzi. Albo naciskają na brzuch bardzo mocno.
Ja przed kobietą też się nie rozbiorę! Mam dokładnie tak jak Ty. Faceta się nie wstydzę a przed babą mi głupio jak cholera... jak lesba jakaś

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-04, 02:10   #3757
patiuszka
Zadomowienie

Monia, no i właśnie bądź tu mądrą w życiu, ja ze skompiradeł nie pochodzę, ale nauczyło mnie życie oszczędności i racjonalności, i choć sobie ze wszystkim lepiej radzę niż Tż, to tesciowa zawsze ma mniemanie rodem z serialu "Pierwsza miłość" o Bartku, że taki wykształcony synalek i z inteligenckiej rodziny wziął sobie biedną dziewkę... to bzdura, bo mój mąż ledwie się nauczył życia dorosłego i studia skończył po znajomościach, ale jednak tata lekarz, mama wielka dama obwieszona złotem...a ja cóż,ze dwie uczelnie skończyłam pracując i że w głowie ma poukładane lepiej, to nic się nie liczy... U nich tylko kasa, kasa i kasa... Nawet mąż mi się przyznał, że jak miał pierwszą miłość w swoim życiu to mu się zabronili spotykać z powodu braku majątku... Dno moim zdaniem
On na szczęście nie jest taki sam, ale i tak jest rozpieszczony na maksa.
A skutek jest taki, że z teściową od 5 lat nie mam bliższych kontaktów, poza smsem na święta.
I nie ma czego żałować, od takich ludzi ja stronię z daleka
Ale plomby mają wypasione zapewne
Pa już na serio, łączcie się ze mną w bólu rano

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2012-09-04 o 02:17
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 02:19   #3758
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz oglądam nowy serial: "Lekarze"
też to oglądałam na początku nudny jak flaki z olejem.... miałam nawet przełączyć na coś innego ale później się zaczęło dziać końcówka była super

Cytat:
Monika, fajna jesteś i taka wesoła Nie wyobrażam sobie juz tego wątku bez Twoich postów, to nie jest to samo... Akurat mam wenę, żeby czytać i pisać, ale niestety muszę się zwijać do wyrka zaraz...
ale nie zatkało dziękuję ślicznie miło przeczytać że jestem fajna bardzooo dziękuję i nawzajem! Tobie humorku też nie brakuje i to jest super! fajnie się czyta Twoje posty
No ja siebie też nie wyobrażam już bez tego forum jestem od 'Was uzależniona
W ogóle to ja w szoku jestem że Ty jeszcze nie śpisz! Rano przecież wstać musisz! uciekaj do wyrka!

---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ----------

Cytat:
Branoc Zoska, branoc Monia, branoc wszystkie laski Oj będę cierpieć z rana, będę, pa

taaaaa branoc branoc ale nadal piszemy hehe rano będziesz wyzywać wszystko do okoła! ojjj będziesz!!! a mnie szczególnie że Ci spać w nocy nie dałam hehehe

---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ----------

Cytat:
Monia Niedopatrzenie Nie, nie gryzie kabli, spokojny zwierz. Najchętniej to by był cały czas głaskany i rozpieszczany smakołykami (jak ja ). Czasem, jak ma wiene, to biega i biega i zamknąć go nie można, szybki ten stworek jest, na serio, jak się rozbiega to lataj po pokoju i go wyciągaj z kątów

DObranoc dziewczyny!Kolorowy ch snów!
I tak pewnie bede sie przewracać z boku na bok do 3 w nocy, jak to mam w zwyczaju, ale cóż
Branoc;*
Aaa no to dobrze jak nie gryzie niczego w domu a jak Ty go głaszczesz? przecież on ma igły?
no to jeże biegać umieją? mi się wydawały zawsze takie powolne.... no bo przez ulice zawsze tak wolno przechodzą że je samochody rozjeżdzają Wrzuć jakieś nowe zdjęcia Florka!

Dobranoc obyś szybko zasnęła a nie o 3 dopiero :P papapapa! miłej pracy jutro!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-04, 02:32   #3759
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, no i właśnie bądź tu mądrą w życiu, ja ze skompiradeł nie pochodzę, ale nauczyło mnie życie oszczędności i racjonalności, i choć sobie ze wszystkim lepiej radzę niż Tż, to tesciowa zawsze ma mniemanie rodem z serialu "Pierwsza miłość" o Bartku, że taki wykształcony synalek i z inteligenckiej rodziny wziął sobie biedną dziewkę... to bzdura, bo mój mąż ledwie się nauczył życia dorosłego i studia skończył po znajomościach, ale jednak tata lekarz, mama wielka dama obwieszona złotem...a ja cóż,ze dwie uczelnie skończyłam pracując i że w głowie ma poukładane lepiej, to nic się nie liczy... U nich tylko kasa, kasa i kasa... Nawet mąż mi się przyznał, że jak miał pierwszą miłość w swoim życiu to mu się zabronili spotykać z powodu braku majątku... Dno moim zdaniem
On na szczęście nie jest taki sam, ale i tak jest rozpieszczony na maksa.
A skutek jest taki, że z teściową od 5 lat nie mam bliższych kontaktów, poza smsem na święta.
I nie ma czego żałować, od takich ludzi ja stronię z daleka
Ale plomby mają wypasione zapewne
Pa już na serio, łączcie się ze mną w bólu rano
Pierwszej miłości nie oglądam ale domyślam się o co chodzi. Znam takich ludzi jak Twoja teściowa... dla niej zawsze wszyscy będą gorsi od niej. Nie dziwię Ci się że z nią nie utrzymujesz kontaktów. Szkoda Twojego TŻ bo choć pewnie rozpieszczany był na maksa to i tak łatwo nie miał bo mamusia wszystko za niego decydowała..... :/ nawet dziewczyny mu wybierali... jezuuuuu na prawdę dno. Nie cierpię takich ludzi dla których tylko kasa się liczy! Materialiści.....
Oj plomby to na pewno mają super wypasione hehehe
i na pewno już są złote jak jej łańcuszki na szyi żeby do koloru było

też już spadam bo na oczy nie widzę. Łączę się z Tobą w bólu i współczuję rannego wstawania tylko za mocno mnie tam nie wyzywaj że Ci spać w nocy nie dałam :P
dobranoc śpij dobrze abyś wstała rano super mega wyspana
pa!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-04, 06:49   #3760
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Wstałam, ogarnęłam się i mykam do pracy jak będę mieć wolny pokój z kompem to do Was luknę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:04   #3761
Like_a_women
Zadomowienie

Hej ale pogoda... powie mi ktoś gdzie jest to słońce?Brr zimno,a ja nie mam całych butów nawet nie wiem czy w sklepach już są
Zupełnie nie mam pomysłu na jedzenie
Zooska Jak tam lepiej już?Mam kilka rzeczy wystawionych,jak chcesz to mogę podesłać Ci linka?
Stary 2012-09-04, 09:32   #3762
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja też ja tez fajnie sie zapowiada
Nom, fajnie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
heroine dobrze, że wróciłaś do zdrowia i do nas

Dziś dietkowo leże i kwiczę Tż mnie zabrał na spacer a w drodze powrotnej kupiłam śliwki i maliny (to na plus) a on jeszcze mi zakupił bułkę z toffi i ciastka takie moje ulubione (i to było do )ale jutro będę grzeczna- dostałam dziś w końcu zagubiony numer Shape ale jeszcze nie zajrzałam do płytki
Też się cieszę!

za ciastka niedobry TŻ odpalaj Shape'a daj znać czy da się to przeżyć i dalej funkcjonować

Cytat:
Co do okrąglutkiego brzucha...mój Tż ostatnio mnie objął od tylu i z tekstem- cooo...już się białka na kolację nie je?
ja bym się wkurzyła jestem uczulona na tego typu teksty

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ale wpierdziel dostaniesz!!! To ja tu tak się martwiłam o Ciebie a Ty na korcie tenisowym urzędowałaś?? Osz Ty babo!!! no ale i tak Cie love
Upsss pseeplasam obiecuję już Was nie zaniedbywać też Cię kocham! i jak widzę Twoje posty to od razu mi lepiej! i chce się pisać dużo spamu jest uwielbiam Cię czytać, bo Ty nikogo nie olejesz, każdemu odpowiesz, jak trzeba opie.rdzielisz no po prostu jesteś bardzo sympatyczną i szczerą osóbką a po ostatnich Twoich wypowiedziach widać, że jesteś szczęśliwa i życzę Ci żeby zawsze tak było! Looooooovciam!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:41   #3763
meeedzik
Zakorzenienie

Halo halo ale żeście naskrobały
później postaram się nadrobić, a teraz zmykam na śniadanko

Miłego dnia
Stary 2012-09-04, 10:16   #3764
zooska
Zakorzenienie

Heroine Mnie też mega wkurzają, ale powiedział to tak w żartach i widać było, że nie chciał mnie obrazić, więc...

Monia Jeże są bardzo szybkie i jak biegają/chodzą to śmiesznie tupią A one mają coś takiego, że jak widzą niebezpieczeństwo to przestają się ruszać:/ I stąd, jak wejdą na drogę i widzą światła, to zwijają się w kulke, zamiast uciekać.

Like Jasne, dawaj linka!

Stary 2012-09-04, 11:05   #3765
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
No i gratuluje
Zmiany są dobre
Miejmy nadzieję, że tak

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
O ludzie to bardzo dobrze, że zostawiłaś tego szuję niech Ci wcale nie będzie smutno wylaszczysz się tak, że każdy facet Twój cieszę się, że masz taką motywację
Dzięki Chciałabym dużo w sobie zmienić tylko nie bardzo wiem jak... wygląd bym chciała zmienić, bardziej kobieca się stać.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Laska!

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
No i elegancko!!!
Tak trzymać!

Cindy Laska z Ciebie!!!!

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
No kto wie... Ja idę w Rudzie Śląskiej.A sukienkę mam taką.Kupiłam ją w zeszłym roku tylko na jeden raz,ale teraz się przyda
Lalunia

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 11:08   #3766
zooska
Zakorzenienie

Wypiłam wodę z cytryną i miodem, zrobilam sobie drugą, poszła już kawa sypana a nadal nie chce mi się jeść:/ Zrobiłam owsiankę żurawinowo-malinową, dodałam do niej trochę otrębów, może jak się przestudzi, to akurat zrobię się głodna No i zielona herbata do kompletu.
Zastanawiam się nad zupą z cukinii na obiad, a spagetti, chyba zrobię zupkę, bo będzie lżejsza, ale jeszcze sama nie wiem. Tż śpi po nocce i pewnie wstanie ok 15-16 a ja muszę zjeść najpóźniej po 15, żeby do pracy się ogarnąć, a zupę trzeba mixować i nie chcę hałasu narobić.

http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...ernik-gotowany

Kusi mnie zrobienie tego ciasta na weekend, wkleiłam linka do przepisu

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Dzięki Chciałabym dużo w sobie zmienić tylko nie bardzo wiem jak... wygląd bym chciała zmienić, bardziej kobieca się stać.
Też tak miałam!!!!!!!! W końcu ktoś jest taki co ja ^^ Chciałam być bardziej kobieca, ubierać się inaczej, troszkę styl bycia zmienić, ale nigdy mi nie wychodziło, zawsze jednak ciągnęły mnie nie te ciuchy co trzeba no i charakterek niezbyt dziewczęcy czy kobiecy Ale stwierdziłam, że nie będę się zmieniać na siłę, skoro po tylu próbach, przy których naprawdę chciałam być bardziej kobieca i ubierać się inaczej i zachowywać, nigdy mi nie wychodziło, to porzuciłam zmiany, jaki sens, skoro najwidoczniej mi to niepotrzebne. Czasem bym chciała wyglądać jakoś inaczej, tak jak te WSZYSTKIE INNE dziewczyny, ale nie ma siły na to Taka jestem i muszę się z tym pogodzić.

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2012-09-04 o 11:11
Stary 2012-09-04, 11:10   #3767
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Milena jak pięknie wyglądałaś! i na jaką szczęśliwą! Naprawdę życzę ci wszystkiego najlepszego!
Chodzi ci jak nie zachorować w Egipcie? Mnie trochę pomęczyła klątwa, ale nie za bardzo Mój brat z żonką chyba przeżyli bez- wzięli sobie butelkę whisky i codziennie wieczorem wypili kieliszek. Wiem, że wiele osob tak robi- piją coś co znają w małych ilościach wieczorem na trawienie ;p No i żeby nie mieszać tam żarcia- jest inne w końcu niż u nas. I maja ohydne ciasta w tych krajach- bleee takie słodkie- normalnie miód itd. ścieka...

Zośka moge ci oddac trochę mojego metabolizmu ;p rano wstalam toaleta, wcisnęam trochę sałatki toaleta... Masakra ;p jeszcze obiad wczorajszy we mnie chyba siedział ;p Choć wczoraj rano było gorzej hahaha
I nie stresuj się ;p głowa do góry i dasz radę!

W sumie to już się umalowałam i w ogóle, tylko za jakieś 30min się ubiorę i podjadę po samochod i blleee szkoła...
Milenka wygląda po prostu cudnie

Co do tureckich słodyczy, to w Austrii jedliśmy od turków... sam lukier.

Co do metabolizmu to ja ostatnio mam tak, że po 20 razy na dzień latam masakra tak od miesiąca może

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 11:12   #3768
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Co do metabolizmu to ja ostatnio mam tak, że po 20 razy na dzień latam masakra tak od miesiąca może
Co?! Jak to możliwe w ogóle? Ale boli Cię coś, czy po prostu tak wszystko przez Ciebie przelatuje? Może masz coś uszkodzone? Uważaj, bo się odwodnisz

Stary 2012-09-04, 11:47   #3769
mielnus
Wtajemniczenie

znacie jakąs tanią apteke interetową?
Stary 2012-09-04, 11:51   #3770
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
znacie jakąs tanią apteke interetową?
doz

Stary 2012-09-04, 12:12   #3771
mielnus
Wtajemniczenie

dziekuje

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

kupiłam na allegro, wyszło taniej. Na stronie apteki dużo biorą za dostawe 14 zł
Stary 2012-09-04, 14:03   #3772
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Miejmy nadzieję, że tak

Lalunia
Stary 2012-09-04, 14:12   #3773
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Hej ale pogoda... powie mi ktoś gdzie jest to słońce?
Niestety znowu do mnie przyszło :/ znowu gorąco...... w nocy było 18 stopni więc tak w miare a teraz jest 29 w cieniu...

Cytat:
Halo halo ale żeście naskrobały
później postaram się nadrobić, a teraz zmykam na śniadanko
No dziewczyny w nocy spać nie mogły i troche się uzbierało postów

Cytat:
Monia Jeże są bardzo szybkie i jak biegają/chodzą to śmiesznie tupią A one mają coś takiego, że jak widzą niebezpieczeństwo to przestają się ruszać:/ I stąd, jak wejdą na drogę i widzą światła, to zwijają się w kulke, zamiast uciekać.
aa no to wszystko jasne :/ już teraz wiem czemu tak często wpadają pod samochody przykre

Cytat:
Upsss pseeplasam obiecuję już Was nie zaniedbywać też Cię kocham! i jak widzę Twoje posty to od razu mi lepiej! i chce się pisać dużo spamu jest uwielbiam Cię czytać, bo Ty nikogo nie olejesz, każdemu odpowiesz, jak trzeba opie.rdzielisz no po prostu jesteś bardzo sympatyczną i szczerą osóbką a po ostatnich Twoich wypowiedziach widać, że jesteś szczęśliwa i życzę Ci żeby zawsze tak było! Looooooovciam!

staram się każdemu odpisać, bo wszystkie jesteście dla mnie bardzo ważne czasami nie daje rady z braku czasu ale na prawdę się staram :P Co do szczerości to uważam że to podstawa! Lepiej powiedzieć coś prawdziwego i szczerego niż słodzić bezsensu i kłamać. Ja Cię też uwielbiam czytać i jak tylko gdzieś uciekasz to smutno się bez ciebie robi Szczęśliwa jestem strasznie! I tam musi zostać dziękuję też Cie kocham muuuaaaaaaaaaa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-04, 14:14   #3774
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine mam nadzieję, że jednak nie będę musiała ratować się Coldrexem w Niemczech i nic mnie nie złapie
Kupiłam dziś Cynk plus Wit. A pisze, że jest na poprawienie odporności też a ja go kupiłam ze względu na cerę, a tu i na włosy, paznokcie też jest w Niemczech zawsze coś mi wyskakuje, mam nadzieję, że cynk mi pomoże i nie będzie tragicznie

Dzaga moim zdaniem jesteś zbyt rygorystyczna dla siebie odpuść trochę malutko jesz bardzo, może najadasz się już tymi porcjami, bo organizm się przyzwyczaił do tak małych ilości, ale jak dla mnie powinnaś zwiększyć kaloryczność tak do 1500 kcal nie ma co się denerwować, dziewczyny chcą dobrze

Zoska śmieszny ten Twój jeż hehe pokazuj nam jego zdjęcia, bo dawno nic nie dawałaś

Milenus zapomniałam wcześniej napisać, u mnie na fundusz wcale nie ma kolejek mama dzwoni rano a na 11-12 idzie i chodzi do tej babki co ja oczywiście przed gabinetem jest dużo babek, ale nie jest tak, żeby trzeba było czekać kilka dni na wizytę także tym moim zdaniem nie masz co się martwić

Monia skoro czujesz się dobrze i czujesz, że schudłaś to nie ma sensu się ważyć po co przejmować się tym ile na wadze ja teraz też się rzadko ważę, bo czuję się dobrze, więc co mi tam ile waga pokazuje
Cieszę się, że tak fajnie Wam się układa z mężem oby tak dalej
A co do mojego menu to zawsze jem tyle, że jestem najedzona a wczoraj na wieczór zjadłam jeszcze 2 sezamki jak ja dawno nie jadłam sezamków a tak je lubię

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Dziewczyny wiecie, że ja już za 3 dni wyjeżdżam soboty już nie liczę, bo jedziemy z samego rana ale ja będę tęsknić za Wami
Neta prawdopodobnie nie będę miała, także zostawię Was na 2 miesiące
Stary 2012-09-04, 14:21   #3775
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiam się nad zupą z cukinii na obiad, a spagetti, chyba zrobię zupkę, bo będzie lżejsza, ale jeszcze sama nie wiem. Tż śpi po nocce i pewnie wstanie ok 15-16 a ja muszę zjeść najpóźniej po 15, żeby do pracy się ogarnąć, a zupę trzeba mixować i nie chcę hałasu narobić.

http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...ernik-gotowany

Kusi mnie zrobienie tego ciasta na weekend, wkleiłam linka do przepisu
Ostatnio mojego męża sąsiadka zaczepiła i pyta się czy nie chcemy cukinii bo ona dostała od kogoś i ma jej za dużo. Ja sobie myślę co to jest i jak to się je Przyznam się że nigdy nie jadłam cukinii! Powiedzieliśmy sąsiadce że dziękujemy i nie chcemy bo nie lubimy
Ja dzisiaj robię zapiekankę taką z makaronu z szynką i serem w sosie takim śmietanowym W piekarniku sie to piecze Zobaczymy co to za cudo wyjdzie
No jak Twój TŻ śpi to lepiej nie hałasuj
Oooo ciasto sernik uwielbiam! słodyczy nie lubię ale ciasta kocham! tylko takie bez karmelów, bo bardzo słodkich ciast nie lubię
serniki są pyszne i wszystkie ciasta z owocami!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-04, 14:26   #3776
Ladywithweapon
Zadomowienie

Wcale laski nie mówię, że badania na fundusz są złe- nawet popieram, bo w końcu się za to płaci (z drugiej strony jestem za zmianą tego ale mniejsza z tym ;p). Tylko trzeba mieć dobrego lekarza- ja rzadko na takich trafiam- mój "rodzinny" to tragedia. Potrzebowałam raz zwolnienia to nie wypisał.... a tak to na szczescie nie choruję. Ale jak są fajne nowe kliniki, przychodnie na fundusz to aż miło się idzie

Monika za usuwanie takiej zwykłej 8 (mi rosła w miarę prosto, jeszcze nie do końca wyszła) to ok. 250zł w mojej okolicy. Czyli za dwie to 500zł- masakra, co nie? Moja koleżanka to w ogóle miała- rosła jej krzywo i za każda zapłaciła po 400zł+ jakieś leki. No z 1000zł na 2zęby... A musiała prywatnie, bo do jakiegoś chirurga z całym sprzętem i w ogóle.

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Ej dziewczyny, nie ogarniam Napisałam że nie jadłam jeszcze kolacji, ale nie znaczyło to że nie zjem. Wciągnęłam w końcu Tutti z Biedry i wafla. Więc popatrzcie jeszcze raz na moje menu i wytłumaczcie mi co jest nie tak

Ś: owsianka z fruvitą - 205kcal
2Ś: jabłko i te płatki (+ troszkę mleka) - 150kcal
O: 4 pierogi i łyżeczka śmietany - ok. 350kcal
K: Tutti i wafel ryżowy - ok. 230 kcal
+ 2 kawy z mlekiem - z 50kcal
Razem: 985 kcal

Moim zdaniem zjadłam normalnie. Faktycznie kalorii mało ale jestem najedzona aż do teraz, serio Przecież się nie ograniczam, jem tyle by się dobrze najeść.
Jak zobaczyłam że standardowa porcja pierogów liczy 9 pierogów (naprawdę sporych) to ja nie wiem gdzie ja bym je popchała. Dla mnie 4 przy takim jedzeniu jak teraz (czyli po Ś i 2Ś) to max. Muszę być nie wiem jak głodna żeby zjeść 5. A moje rozmiarowo są takie jak na ilewazy.pl

Dziwi mnie czasem, że ktoś napisze że "zjadł" kawę albo herbatę, albo no nie wiem...płyn na śniadanie, potem coś małego na II i jest ok Popatrzcie ile ja jem rano. Mi się później po prostu nie chce już jeść I nie wiem czy zauważyłyście ale nie mam żadnych napadów głodu czy napadów na słodkie. Robię sobie wyrzuty za karmelka mlecznego którego jem raz na dzień
No ale sama doliczasz kawę do rozpiski- ja jakbym miała liczyć swoje herbaty... To jednak płyn- tym się nie najesz, tylko dostarczasz w większości puste kalorie (wiem, że częścią się da najeść, ale nie kawą czy herbatą), więc albo je usuń, albo nie licz. To nie ma sensu. "Wypiłam dziś kawę więc na obiad dwa kartofle mniej". Poza tym co to za śniadanie- 205kcal? To jest mało. Śniadanie może być naprawdę duże- mniej można potem zjeść. Szczególnie, że to jest U. To ja jem więcej... Dorzuć warzywa- nic z nich nie ma. I jakieś orzechy,ziarna jako przekąskę. Jak tak dbasz o kalorie to zamiast śmietany daj jogurt naturalny (bleee ). Jak dla mnie wafel ryżowy to przekąska i to taka jak się siedzi i nudzi, żeby się nie obżerać :P

Ogólnie to odpuść trochę- urozmaicaj A gdzie mięsko i w ogóle? Warzywa? Chyba, że tak lubisz, ale dorzuć coś do jedzenia Bo potem zaczniesz nagle jeść więcej i będzie efekt jojo.

Licze, że dałam dobre rady i nasze guru mnie nie zjadą Ale ja się do tego stosuje :P I nie wydaje mi się, żebym umierała z głodu, ani niczego sobie nie odmawiam za bardzo- życie jest za krótkie, żeby płakać z powodu wafelka ;p

Ja po pierwszym dniu szkoły- nie czuć, że to pierwszy ;p Ale większośc wyjechała na wycieczki i tylko 3gim i 3LO są w szkole, więc luzik. Miałam łącznie 5lekcji z czego tylko 2matmy to był zapierdziel. Tak to nudy, bo nasi nauczyciele powyjeżdzali. Bez sensu, że my się tam kisimy. Więc pojechałam ładnie mamusi na zakupy (zostawiła mi samochód ), po koleżankę i do domu ;p Jakby nie to dopiero teraz bym wsiadała do autobusu ;/ Już na jutro mam arkusze z matmy zadane, więc zjem i siadam do tego, bo potem bieganie ;p

Rano starałam się zjeść musli, ale cięzko mi szło, bo muszę się przestawić na poranne jedzenie, ale zjadłam do tego maliny :P W szkole łacznie jedną bułkę z serem,szybka i ogórkiem, a potem kupiłam sobie wafelka ;p Zaraz chyba zrobie makaron z tuńczykiem...

Zośka ty biedna z tym żołądkiem. Ja średnio 2-3 razy bywam w toalecie- nie wiem więc jak to się męczyć (raczej sobie wyobraź jak ja się mecze, jak szukam toalety hahaha ), ale musi być okropnie być takim napompowanym...
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 14:33   #3777
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia skoro czujesz się dobrze i czujesz, że schudłaś to nie ma sensu się ważyć po co przejmować się tym ile na wadze ja teraz też się rzadko ważę, bo czuję się dobrze, więc co mi tam ile waga pokazuje
Cieszę się, że tak fajnie Wam się układa z mężem oby tak dalej
A co do mojego menu to zawsze jem tyle, że jestem najedzona a wczoraj na wieczór zjadłam jeszcze 2 sezamki jak ja dawno nie jadłam sezamków a tak je lubię

Dziewczyny wiecie, że ja już za 3 dni wyjeżdżam soboty już nie liczę, bo jedziemy z samego rana ale ja będę tęsknić za Wami
No też tak myślę podejrzewam że waże coś ok. 58-59 bo na prawdę super się czuję.
Dziękuję w życiu nie pomyślałabym że jeszcze kiedyś będzie tak dobrze między nami bo przecież w Polsce były między nami takie wojny.... A tu taka zmiana! Wystarczyło wyjechać jest na prawdę pięknie
No i super! W końcu możesz jeść to na co masz ochotę i nie tyjesz Ja mam tak samo organizm się przyzwyczaił do aktualnej wagi i ją utrzymuje Mam nadzieję że tak już zawsze zostanie

Madziu skarbie! 3 dni tylko? jeju
A bierzesz ze sobą laptopa??? Ponoć w Orange jest internet który działa za granicą. Musiałabyś się dowiedzieć.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-04, 14:42   #3778
meeedzik
Zakorzenienie

Co do płynów to ja mam tak, ze jak wypiję kawę z mlekiem ( robię taką pół na pół, czyli dużo mleka w wielkim kubku 350ml ) to jestem pełna i nie chce mi się jeść.

Monia własnie pamiętam jak było w Polsce między Wami dobrze, że za granicą tak świetnie Wam się układa i jesteście naprawdę szczęśliwi
A co do wagi to masz całkowitą rację organizm się już przyzwyczaił i utrzymuje tą wagę
Nio tylko 3 dni jejku nie chce mi się jechać laptopa biorę, ale chyba tylko po to, żeby móc oglądać jakieś filmy i pograć, ja mam w domu internet z iPlusa, nie będę załatwiać z Orange, bo na 8 tygodni się nie opłaca, z resztą pewnie się nie da i umowę na dłużej trzeba podpisać :/
No i przecież ja tam będę w pracy od 6:30 do 19:30, przyjdę wykąpię się, zjem odpocznę i do spania, tam chodzę szybko spać, bo zmęczona wracam z pracy jakoś przeżyję te 2 miesiące.
Stary 2012-09-04, 15:29   #3779
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
]Dziewczyny wiecie, że ja już za 3 dni wyjeżdżam soboty już nie liczę, bo jedziemy z samego rana ale ja będę tęsknić za Wami
No nieee.....!!!!!!!!! JUż?! KOmbinuj z netem tam!!!

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Zośka ty biedna z tym żołądkiem. Ja średnio 2-3 razy bywam w toalecie- nie wiem więc jak to się męczyć (raczej sobie wyobraź jak ja się mecze, jak szukam toalety hahaha ), ale musi być okropnie być takim napompowanym...
Najgorsze jest to, że boli! No nic...mam nadzieję, że wszystko minie i ta choroba żołądka i problemy jak zacznę brać leki i leczyć się na moje inne przypadłości przewodu pokarmowego

Hihi uczennica nasza!

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Co do płynów to ja mam tak, ze jak wypiję kawę z mlekiem ( robię taką pół na pół, czyli dużo mleka w wielkim kubku 350ml ) to jestem pełna i nie chce mi się jeść.
.
No to oczywiste, płyny zapychają w końcu brzuszek Ale potem płyn przez Ciebie przeleci i zostaniesz głodna

Stary 2012-09-04, 15:31   #3780
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=monika01011986;3631 6915]Niestety znowu do mnie przyszło :/ znowu gorąco...... w nocy było 18 stopni więc tak w miare a teraz jest 29 w cieniu...

Zazdroszczę u mnie tez teraz wyszło,ale żeby poopalać się to nie ma szans.Podobno ok.17-ego znów ma być 28/30st.ale jakoś nie wierzę w tak daleką sprawdzalność naszych pogodynów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości