Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz. IV - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-04, 14:29   #1981
gosiatchek
Raczkowanie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz. IV

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
Ha! z google calendar wydrukowalam sobie kalendarz na wrzesien i wpisalam olowkiem planowane treningi Cienkopisem wpisalam sobie to co bylo. Bede skreslac dni Zainspirowal mnie 30 days challenge z Bodyrock.tv Spoko mieli pomysl tam, ale cos nie bardzo moge sie odnalezc na tamtym portalu.

Ja tez tak zrobiłam!! Codziennie zaznaczam w kalendarzu co zrobiłam, jakie ćwiczenia, i tylko ta wielka krecha przez dwa tygodnie mi się nie podoba....

[QUOTE=chinani;36316998]
Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Za tydzień na pewno się uda!

Hihi, mi się właśnie strasznie nie chce, ale się zmuszam. Zmuszanie się też średnio mi wychodzi, zwykle uczę się 2-3h i koniec z zapałem

3 godziny wow ja bym tyle nie wytrzymała ja maks godzinka i koniec nie dam po prostu dłużej rady nienawidzę się uczyć
Ja też trzymam kciuki!!!

Pamiętam swoje poprawki - pustka w głowie na ustnych poprawkach (ale to zabrzmiało heheh ) i nerwy jak cholerka, a pisemny z historii Wlk.Brytanii i USA to 3 razy pisałam hehehe

Skalpel - 17
Kiler - 16
Turbo - 4
Tiffoczki - 18
8 min Buns - 5
Mel B - 3
Tiffany Rothe - 5
Fitappy - 4
Ćw. z PS3 - 3
gosiatchek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 14:33   #1982
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez chinani Pokaż wiadomość

Ja też trzymam kciuki!!!

Pamiętam swoje poprawki - pustka w głowie na ustnych poprawkach (ale to zabrzmiało heheh ) i nerwy jak cholerka, a pisemny z historii Wlk.Brytanii i USA to 3 razy pisałam hehehe

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 14:34   #1983
alice_91
Rozeznanie

[QUOTE=gosiatchek;36317282]Ja tez tak zrobiłam!! Codziennie zaznaczam w kalendarzu co zrobiłam, jakie ćwiczenia, i tylko ta wielka krecha przez dwa tygodnie mi się nie podoba....

Cytat:

Ja też trzymam kciuki!!!

nienawidzę ustnych egzaminów, a zawsze zdarza się tak, że przynajmniej jeden taki w semestrze mam
Stary 2012-09-04, 14:41   #1984
Emocja20
Zadomowienie

[QUOTE=chinani;36317120]Ja to w głębi duszy nawet bym się cieszyła jak byśmy wpadli mój TŻ też ale póki co świadomie zajść nie zajdę po 1 ślubu jeszcze nie mamy po 2 mieszkanie kończymy po 3 kredyt spłacamy boje się, że nie dalibyśmy rady

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość

Studiujesz na państwowej czy prywatnej?
Na państwowej.

[QUOTE=gosiatchek;36317282]Ja tez tak zrobiłam!! Codziennie zaznaczam w kalendarzu co zrobiłam, jakie ćwiczenia, i tylko ta wielka krecha przez dwa tygodnie mi się nie podoba....

Cytat:

Ja też trzymam kciuki!!!

[QUOTE=alice_91;36317380]
Cytat:
Napisane przez gosiatchek Pokaż wiadomość
Ja tez tak zrobiłam!! Codziennie zaznaczam w kalendarzu co zrobiłam, jakie ćwiczenia, i tylko ta wielka krecha przez dwa tygodnie mi się nie podoba....

nienawidzę ustnych egzaminów, a zawsze zdarza się tak, że przynajmniej jeden taki w semestrze mam
Też nie lubię ustnych, jakoś mnie onieśmielają ci wykładowcy. Jeszcze jak mają takie, a nie inne podejście, to już w ogóle. Przecież oni są tacy mądrzy! A, no i na pewno jak przyszli na studia to już wszystko umieli
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 14:45   #1985
chinani
Raczkowanie

[QUOTE=Emocja20;36317516][QUOTE=chinani;36317120]Ja to w głębi duszy nawet bym się cieszyła jak byśmy wpadli mój TŻ też ale póki co świadomie zajść nie zajdę po 1 ślubu jeszcze nie mamy po 2 mieszkanie kończymy po 3 kredyt spłacamy boje się, że nie dalibyśmy rady

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Na państwowej.

Cytat:
Napisane przez alice_91 Pokaż wiadomość

Też nie lubię ustnych, jakoś mnie onieśmielają ci wykładowcy. Jeszcze jak mają takie, a nie inne podejście, to już w ogóle. Przecież oni są tacy mądrzy! A, no i na pewno jak przyszli na studia to już wszystko umieli
Ja na prywatnej i wbrew pozorom też się trzeba dużo uczyć czasem odnoszę wrażenie, że mam więcej nauki niż mój brat na dziennych państwowych. Wykładowców mam w większości z dobrych uczelni i zazwyczaj nie sprawiają problemów chociaż jest jeden taki który się na mnie uwziął zawsze w grupie wybiera parę osób i robi wszystko żeby je udupić

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

[QUOTE=chinani;36317581][QUOTE=Emocja20;36317516][QUOTE=chinani;36317120]Ja to w głębi duszy nawet bym się cieszyła jak byśmy wpadli mój TŻ też ale póki co świadomie zajść nie zajdę po 1 ślubu jeszcze nie mamy po 2 mieszkanie kończymy po 3 kredyt spłacamy boje się, że nie dalibyśmy rady

Na państwowej.

Cytat:
Napisane przez gosiatchek Pokaż wiadomość

Ja na prywatnej i wbrew pozorom też się trzeba dużo uczyć czasem odnoszę wrażenie, że mam więcej nauki niż mój brat na dziennych państwowych. Wykładowców mam w większości z dobrych uczelni i zazwyczaj nie sprawiają problemów chociaż jest jeden taki który się na mnie uwziął zawsze w grupie wybiera parę osób i robi wszystko żeby je udupić
Nie mam zadnych problemow z indeksem bo jest tylko elektroniczny i większość spraw też załatwiam przez naszą cudowną stronkę w necie

ćwiczę regularnie od 06.08.12
Skalpel - 10
Killer- 2
Tiff/boczki/-5
Basen- 2 godz.
Rower- 15 km.

Było 76,5 , 74,5 jest 73,5będzie 65
chinani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 14:45   #1986
alice_91
Rozeznanie

coś się stało z cytowaniem i jest nie tak jak trzeba, albo tylko u mnie się tak dziwnie wyświetla
Stary 2012-09-04, 14:46   #1987
chinani
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alice_91 Pokaż wiadomość
coś się stało z cytowaniem i jest nie tak jak trzeba, albo tylko u mnie się tak dziwnie wyświetla
No właśnie u mnie też jakoś tak dziwnie

Skalpel - 10
Killer- 2
Tiff/boczki/-5
Basen- 2 godz.
Rower- 15 km.

Stary 2012-09-04, 14:48   #1988
MiedzyRzesami
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
Dziewczyny, z tymi anty - la figa też brałam Yasminelle - wszystko było super. Schudłam, mialam piekna cere, @ bez najmniejszego bólu i trwal 3 dni. W zeszlym roku odstawilam... A teraz jakos nie moge schudna, mam trądzik! (ej nie mialam go nawet jakos nastolatka) i jak przeczytalam twoja wypowiedz to zaczelam sie zastanawiac, czy to nie przez odstawienie anty... juz myslalam nawet, zeby wrocic do brania tabsow, zeby cos z cera zrobic i miec swiety spokoj...
Ja zdecydowałam się na tabletki anty po dłuuuugich przemyśleniach... Poszłam do świetnego gina, naprawdę zawsze jest niezawodny, potrafi też prowadzić trudne ciąże... Ale od razu wiedziałam, że przepisze mi coś bez badań. Naszywka na fartuchu recepcjonistki, notesiki i kubek w gabinecie mówiły jedno- Yasminelle. Zrobił tylko mały wywiad, ale stwierdziłam, że tabletki nowej generacji, więc może nie będzie źle. No i stosowałam 2 miesiące, trzeciej recepty już nie wykupiłam. Trochę spuchłam i zrobił mi się okropny cellulit, ale nie to było najgorsze... Odczuwałam bóle w jednej nodze i bałam się zatorów. Bardzo się przestraszyłam, tym bardziej, że żona mojego kuzyna miała niezłe przeżycia po tabletkach Yaz (a prawdę mówiąc Yasmin, Yasminell i Yaz to to samo). Dzięki niej przeczytałam wiele artykułów i stwierdziłam, że nigdy już nie będę brała tabletek. Tym bardziej, że moje Hashimoto może kiedyś utrudnić mi zajście w ciążę, więc stwierdziłam, że nie chcę stawiać więcej przeszkód. A wiecie co ostatnio przeczytałam w artykule? Że Hashimoto jest w pewnym sensie naturalną metodą antykoncepcji... ech.

skalpel: 16
Tiffany: 6
plan biegowy PUMA: tydzień
IV
MiedzyRzesami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 14:52   #1989
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
[
No własnie, to wcale nie zależy od uczelni, tylko od wykładowców. Tak samo nie uważam, żeby prywatne uczelnie były jakieś gorsze. Ja chodziłam do prywatnego gimnazjum i LO i nie powiem, było dużo obiboków, ale jak chciało się uczyć, to się uczyło i poziom był całkiem wysoki.
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 14:53   #1990
siostraelwa
Zadomowienie

co się dzieje? tyle stron od wczoraj?
siostraelwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 14:53   #1991
gosiatchek
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie u mnie też jakoś tak dziwnie
też to zauważyłam... coś ostatnio fisiuje ten wizaż

Skalpel - 17
Kiler - 16
Turbo - 4
Tiffoczki - 18
8 min Buns - 5
Mel B - 3
Tiffany Rothe - 5
Fitappy - 4
Ćw. z PS3 - 3
gosiatchek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 14:59   #1992
chinani
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MiedzyRzesami Pokaż wiadomość
Ja zdecydowałam się na tabletki anty po dłuuuugich przemyśleniach... Poszłam do świetnego gina, naprawdę zawsze jest niezawodny, potrafi też prowadzić trudne ciąże... Ale od razu wiedziałam, że przepisze mi coś bez badań. Naszywka na fartuchu recepcjonistki, notesiki i kubek w gabinecie mówiły jedno- Yasminelle. Zrobił tylko mały wywiad, ale stwierdziłam, że tabletki nowej generacji, więc może nie będzie źle. No i stosowałam 2 miesiące, trzeciej recepty już nie wykupiłam. Trochę spuchłam i zrobił mi się okropny cellulit, ale nie to było najgorsze... Odczuwałam bóle w jednej nodze i bałam się zatorów. Bardzo się przestraszyłam, tym bardziej, że żona mojego kuzyna miała niezłe przeżycia po tabletkach Yaz (a prawdę mówiąc Yasmin, Yasminell i Yaz to to samo). Dzięki niej przeczytałam wiele artykułów i stwierdziłam, że nigdy już nie będę brała tabletek. Tym bardziej, że moje Hashimoto może kiedyś utrudnić mi zajście w ciążę, więc stwierdziłam, że nie chcę stawiać więcej przeszkód. A wiecie co ostatnio przeczytałam w artykule? Że Hashimoto jest w pewnym sensie naturalną metodą antykoncepcji... ech.
Ja też mam Hashimoto ktore sie przyplatalo po odstawieniu Yasmin!Mi moja Endo powiedziala ze przed zajsciem przy hahsimoto mam do niej przyjść po jakies tabletki bez nich za nic mam w ciaze nie zachodzic!

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Kiedyś na początku dużo w necie czytałam na ten temat i spotkałam się z niejedną laską z hashimoto która stosowała Yasmin czy Yassminell

Skalpel - 10
Killer- 2
Tiff/boczki/-5
Basen- 2 godz.
Rower- 15 km.

Stary 2012-09-04, 15:05   #1993
MiedzyRzesami
Raczkowanie

Cytat:
Ja też mam Hashimoto ktore sie przyplatalo po odstawieniu Yasmin!Mi moja Endo powiedziala ze przed zajsciem przy hahsimoto mam do niej przyjść po jakies tabletki bez nich za nic mam w ciaze nie zachodzic!

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Kiedyś na początku dużo w necie czytałam na ten temat i spotkałam się z niejedną laską z hashimoto która stosowała Yasmin czy Yassminell

Ja nie konsultowałam tego z moją endo, bo wtedy nie miałam dobrej... W tamtym roku, albo może więcej? Trafiłam do mojej obecnej z TSH powyżej 14... Powiedziała "Nie planuje Pani chyba teraz ciąży? O ciąży możemy myśleć jak zbije Pani tsh do 2." 3 tygodnie temu byłam na pobraniu krwi i mam 1,4 No ale ciąży nie planuję Podobno przy Hashimoto lepiej zaciążyć przed 30, bo potem już ciężko... Ogólnie to lepiej się czuję, ale właśnie utyłam i ciężko to ze mnie schodzi....

Stosowały te anty i?

IV
Stary 2012-09-04, 15:07   #1994
helloyellow02
Zadomowienie

Hejka wszystkim.

Dziewczyny jestem załamana moimi udami... chyba ufunduję sobie na urodziny liposukcję.

Ewa Ch.
-killer: 11
-skalpel: 9
-turbo: 4
- tzg: 6
- inne: 19
Tiffany R.: 29
- bodyrock: 13
bieganie: 2 km
- inne:28
helloyellow02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 15:08   #1995
MiedzyRzesami
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez helloyellow02 Pokaż wiadomość
Hejka wszystkim.

Dziewczyny jestem załamana moimi udami... chyba ufunduję sobie na urodziny liposukcję.
A ile masz cm w udach i przy jakim wzroście?

IV
Stary 2012-09-04, 15:12   #1996
chinani
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie konsultowałam tego z moją endo, bo wtedy nie miałam dobrej... W tamtym roku, albo może więcej? Trafiłam do mojej obecnej z TSH powyżej 14... Powiedziała "Nie planuje Pani chyba teraz ciąży? O ciąży możemy myśleć jak zbije Pani tsh do 2." 3 tygodnie temu byłam na pobraniu krwi i mam 1,4 No ale ciąży nie planuję Podobno przy Hashimoto lepiej zaciążyć przed 30, bo potem już ciężko... Ogólnie to lepiej się czuję, ale właśnie utyłam i ciężko to ze mnie schodzi....

Stosowały te anty i?
No i własnie też mają Hashimoto i ja to wszystko na te anty zrzucam chociaż lekarze mówią ze nie możliwe, ze hahsimoto mam od anty tylko ciekawe czemu zaczęłam chorować jak je rzuciłam?. TSH mam i miałam zawsze w normie 1,4 dlatego nie biorę leków. Mam tylko przeciwciała wysokie i tarczyce podziurawiona jak gąbkę i tak kontroluje od roku to tsh co 3 miesiace i czekam az zacznie swirowac bo jak lekarz na USG powiedział moja tarczyca jeszcze walczy bo choroba sie dopiero rozwija

Skalpel - 10
Killer- 2
Tiff/boczki/-5
Basen- 2 godz.
Rower- 15 km.

Stary 2012-09-04, 15:16   #1997
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

ja az musialam w googla wpisac co to to hashimoto

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 15:16   #1998
MiedzyRzesami
Raczkowanie

Cytat:
No i własnie też mają Hashimoto i ja to wszystko na te anty zrzucam chociaż lekarze mówią ze nie możliwe, ze hahsimoto mam od anty tylko ciekawe czemu zaczęłam chorować jak je rzuciłam?. TSH mam i miałam zawsze w normie 1,4 dlatego nie biorę leków. Mam tylko przeciwciała wysokie i tarczyce podziurawiona jak gąbkę i tak kontroluje od roku to tsh co 3 miesiace i czekam az zacznie swirowac bo jak lekarz na USG powiedział moja tarczyca jeszcze walczy bo choroba sie dopiero rozwija
Nie sądzę żebyś po tabletkach anty "dostała" Hashimoto... Pewnie miałaś wcześniej, ale jej objawy są niełatwo zauważalne szczerze mówiąc, bo wiele zdrowych kobiet boryka się z problemami, które występują jako objawy przy Hashimoto. Ja leczę się już ponad 10 lat, a wykryto u mnie chorobę gdy byłam może 11 letnią dziewczynką?

IV
Stary 2012-09-04, 15:18   #1999
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Siemię na czczo pije rano to dobrze ze Ci burczy po 3 godzin tak ma być
no wiem wiem)
ja to bym chciała by ktoś mi powiedział jakie ilości powinnam zjadac by chudnąc bo ja po prostu za duzo jem....ale głodowe,małe porcje to nie dla mnie

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 15:22   #2000
MiedzyRzesami
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
ja az musialam w googla wpisac co to to hashimoto
Nic fajnego Ale da się normalnie żyć
Jest wiele osób, które ciągle mówią "jestem gruba, bo mam Hashimoto", "Nie uprawiam sportu, bo mam Hashimoto" "Mam straszne wahania nastrojów, jestem niezadowolona z życia, nie mam energii, bo mam Hashimoto" nie to, nie tamto, bo Hashimoto... Rozbraja mnie takie podejście...
Ja nigdy nie zrzuciłam winy na tę chorobę, nigdy. Żyję normalnie, jakby jej nie było. Tylko tabletki do końca życia, da się przeżyć... Gorzej będzie jak będę miała problemy z ciążą, ale wtedy to ewidentna wina Hashimoto, ale trzeba być dobrej myśli, prawda? Jestem młodą osobą i jak przeczytałam o bezpłodności i innych problemach, to chodziłam załamana... Ale trzeba myśleć pozytywnie i nie martwić się na zapas, prawda?
Ja zawsze sobie tłumaczyłam, że słabe włosy, paznokcie, sucha skóra i inne... taka moja uroda i tyle Przecież wiele zdrowych kobiet boryka się z takimi problemami. Mam trochę mniejszą sprawność, bo Hashimoto sprawia, że przy ćwiczeniach o wiele szybciej się człowiek męczy, ale wyrabiam sobie kondycję, więc będzie dobrze

IV

Edytowane przez MiedzyRzesami
Czas edycji: 2012-09-04 o 15:24
Stary 2012-09-04, 15:32   #2001
ahney
Przyczajenie

witam was! i jak wasze efekty? ja cwicze z Ewa od ok. dwoch tygodni. niestety slabo u mnie z dieta, ciezko mi odstawic slodycze.. mimo to mam wrazenie ze widze juz zmiany w moim ciele..zdaje sie jakby bardziej smukle i nieco szczuplejsze.. a jak u was z dieta? pozdrawiam
ahney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 15:40   #2002
chinani
Raczkowanie

Cytat:
Nic fajnego Ale da się normalnie żyć
Jest wiele osób, które ciągle mówią "jestem gruba, bo mam Hashimoto", "Nie uprawiam sportu, bo mam Hashimoto" "Mam straszne wahania nastrojów, jestem niezadowolona z życia, nie mam energii, bo mam Hashimoto" nie to, nie tamto, bo Hashimoto... Rozbraja mnie takie podejście...
Ja nigdy nie zrzuciłam winy na tę chorobę, nigdy. Żyję normalnie, jakby jej nie było. Tylko tabletki do końca życia, da się przeżyć... Gorzej będzie jak będę miała problemy z ciążą, ale wtedy to ewidentna wina Hashimoto, ale trzeba być dobrej myśli, prawda? Jestem młodą osobą i jak przeczytałam o bezpłodności i innych problemach, to chodziłam załamana... Ale trzeba myśleć pozytywnie i nie martwić się na zapas, prawda?
Ja zawsze sobie tłumaczyłam, że słabe włosy, paznokcie, sucha skóra i inne... taka moja uroda i tyle Przecież wiele zdrowych kobiet boryka się z takimi problemami. Mam trochę mniejszą sprawność, bo Hashimoto sprawia, że przy ćwiczeniach o wiele szybciej się człowiek męczy, ale wyrabiam sobie kondycję, więc będzie dobrze
Ja też staram się nie narzekać i nie zwalać na Hashimoto, ale to, że mi ciężko schudnąć mimo diety i ćwiczeń zwalam na chorobę ale nie poddaję się Syna już mam ale mam nadzieję, że przed 30 jeszcze zajdę w ciąże

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

W ogóle to nam się zrobiło to forum trochę nie fajne za dużo o chorobach i lekarzach gadamy jak stare baby cichutko już i wracamy do ćwiczeń

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

W ogóle to muszę sobie w końcu jakiś fajny Avatar sprawić

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ahney Pokaż wiadomość
witam was! i jak wasze efekty? ja cwicze z Ewa od ok. dwoch tygodni. niestety slabo u mnie z dieta, ciezko mi odstawic slodycze.. mimo to mam wrazenie ze widze juz zmiany w moim ciele..zdaje sie jakby bardziej smukle i nieco szczuplejsze.. a jak u was z dieta? pozdrawiam
Witamy
Ja od miesiaca cwicze rgularnie wczesniej różnie to bywało nie jem słodyczy nie słodzę piję dużo wody i trzymam zdrową dietę 1500 kcal 5 posiłków co 3 godziny nie umiem odstwić tylko jednego - pifffka

Skalpel - 10
Killer- 2
Tiff/boczki/-5
Basen- 2 godz.
Rower- 15 km.

Stary 2012-09-04, 15:42   #2003
Ewka301
Przyczajenie

68 trening zrobiony, musze sie uspokoic chyba bo sukienka typu bandage kupiona na specjalna okazje w rozmiarze 8, ktora lezala jak ulal , zaczyna mi latac na biodrach
Ewka301 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 15:44   #2004
chinani
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewka301 Pokaż wiadomość
68 trening zrobiony, musze sie uspokoic chyba bo sukienka typu bandage kupiona na specjalna okazje w rozmiarze 8, ktora lezala jak ulal , zaczyna mi latac na biodrach
wow ale Ci zazdroszczę zawsze marzyłam o takiej sukience

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
ćwicz dalej tylko może więcej jedz bo znikniesz ćwiczysz tylko z Ewką czy coś jeszcze?

Skalpel - 10
Killer- 2
Tiff/boczki/-5
Basen- 2 godz.
Rower- 15 km.

Stary 2012-09-04, 15:44   #2005
ahney
Przyczajenie

Cytat:
wow tylko pozazdroscic
ahney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 15:45   #2006
siostraelwa
Zadomowienie

czas zacząć się pakować dziewczyny, dzisiaj jeszcze skalpel (bo po wczorajszym turbo trzeba dać spokój mięśniom) i może zumba
Stary 2012-09-04, 15:46   #2007
chinani
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siostraelwa Pokaż wiadomość
czas zacząć się pakować dziewczyny, dzisiaj jeszcze skalpel (bo po wczorajszym turbo trzeba dać spokój mięśniom) i może zumba
Zumba jak ja bym chciała po za Ewką chodzic na Zumbę Dance aerobic aż sie romarzyłam a w moim przyadku jest to nie realne

Skalpel - 10
Killer- 2
Tiff/boczki/-5
Basen- 2 godz.
Rower- 15 km.

Stary 2012-09-04, 15:52   #2008
agn_s11
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny ja próbowałam ćwiczyć bum bum, ale tempo jest mega i się gubię, więc najpierw poćwiczę kroki a wieczorem zrobię drugie podejście

skalpel: 14
killer: 16
turbo spalanie: 16

agn_s11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 15:56   #2009
siostraelwa
Zadomowienie

Cytat:
Zumba jak ja bym chciała po za Ewką chodzic na Zumbę Dance aerobic aż sie romarzyłam a w moim przyadku jest to nie realne
dla czego, jeśli można wiedzieć?

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez agn_s11 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja próbowałam ćwiczyć bum bum, ale tempo jest mega i się gubię, więc najpierw poćwiczę kroki a wieczorem zrobię drugie podejście
o tak, ja też miałam duuży problem z krokami
Stary 2012-09-04, 15:58   #2010
Ewka301
Przyczajenie

ćwicz dalej tylko może więcej jedz bo znikniesz ćwiczysz tylko z Ewką czy coś jeszcze?[/QUOTE]

cwicze rozne rzeczy, miloscia do cwiczen zarazila mnie Ewka, na poczatku robilam skalpel ale nie dal mi zadnych wynikow, z killerem bylo juz lepiej, nowa plyte dostane dopiero dzisiaj wieczorem, wiec wyprobuje jutro.
Ponad wszystko lubie robic HIIT, robie wersje biegowa w miejscu, najwiecej cm na tym stracilam
Ewka301 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości