|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wielgachny balkon i kupa sznurów, więc jak wywieszam pranie to ni cholerki nic na świat nie widze ![]() Ale jak jest skwar na dworze to schnie w mgnieniu oka więc 4 prania spokojnie można zrobić. No i w łazience oczywiście też wywieszam. To był jednorazowy wyczyn że tyle prania bo kurtki zimowe wpierniczyłam a one grube to zmieściły sie dwie na jedno pranko ![]() Cytat:
![]() Nie szło mu szmatą przez łeb czasnąć?? Mojemu już bzykanie po głowie chodzi i chce mnie tu zmaltretować bo tyle postu z normalnym sexem to chyba nikt na forum tu nie miał. Z nim pół biedy bo mu pomoge a ja kutwa od grudnia nic !!!! Nic a nic, jasny gwint jak po połogu dorwe to mnie oskarży chyba za gwałt albo przegwałt
|
||
|
|
|
#4743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tyle maksymalnie czasu miało być nim się pojawi.. Więc będę dzwonić i się upominać. Nie ma bata, póki ładna pogoda to chciałabym pospacerować z Niunią
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4746 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Do nas w końcu dotarł wózek ![]() Postaram sie wkleić jutro zdjęcia Jestesmy zadowoleni, choc sprzedajacy nei wspomnial o kilku mankamentach (sladach uzytkowania) ![]() Mogę rodzić ! chyba wszystko już mam! Odliczam dni do wizyty poniedziałkowej!
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
#4747 |
|
Rozeznanie
|
zdarzają mu się takie odchyły od normy. no cóż...
|
#4748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochanie pięknie wyglądasz, a gruba nie jesteś tylko jak my wszystkie większa gabarytowa, w połowie za jego sprawą. Przypomnij mu to jak będzie chciał się seksić.
|
|||
|
|
|
#4749 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale Tobie to skacze i to w zawrotnym tempie.[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36318284] to jest taki długi glut u mnie był z krwią,jak flubber troche jeśli wiesz o co chodzi To ja flubber'a miałam w połowie sierpnia. Tak mi wisiało między nogami kolor taki zółto/zielonkawy. Tak, a tytuł agi_ton powalił mnie na kolana Cytat:
Ja zrobiłam podobnie - wybrałam szpital najbliżej mojego domu. Ludzie narzekają a ja byłam zadowolona jak leżałam. W sumie to nie jestem aż tak wymagająca jeśli chodzi o warunki. Cytat:
Prałam w zimnej wodzie, przez ile to nie wiemOkazało się, że styki zaśniedziałe były i prądu nie podawało, ale przed sekundą mężul zrobił więc nie będę tej sterty prania do Ciebie wysyłać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4750 |
|
Wtajemniczenie
|
kochana nie przejmuj sie |
|
|
|
#4751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Wrócilismy ze szkoły rodzenia. Dzisiaj było o porodzie.
Widzałam, że niektórzy TŻ bledli raz po raz. ![]() Martusia jesteś piękną kobietką w ciązy i niech spada
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2012-09-04 o 19:32 |
|
|
|
#4753 |
|
Rozeznanie
|
Wiadomość od Sandry:
" Od 14 sączą mi się wody. Skurcze mam co minutę, bolą. leże właśnie pod ktg. rozwarcie na 3 palce. najgorsze ze jestem kompletnie nie wyspana. pozdrawiam wszystkie." Bidula, a tu jeszcze ciężka noc przed nią. napisałam że wszystkie trzymamy kciuki, więc trzymać dziewczyny
|
#4754 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze kciukam za Karolluki, bo mi nie zacytowało! |
|||
|
|
|
#4755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marta nie przejmuj się faceci czasami się nie zastanawiają naprawde nad słowami. Mój też kiedys mi takie prawił komplementy, dopóki sie całkiem nie spierniczyła atmosfera miedzy nami, zachowywał sie jakby nic takiego nie powiedzial a "ale ci tylek urósł" to pewnie tekst o którym akurat marzymy! U nas prócz kilku miłych ( mzoe nie aż takich jak twojego tz-ta) tekstów dochodziły inne asppekty, ale wybuchło w pewnym momencie, oczysciło atmosfere. aga-ton sprawdzcie sie i jakby co to kciuki będziemy trzymać za poród!
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka Edytowane przez Enigmama Czas edycji: 2012-09-04 o 19:46 |
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymamy kciuki za Sandre
|
#4757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jak sie nie stresować mam jak my baby sie musimy tak męczyć
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
ło matko o tej godzinie kurier dzwonił, że zaraz będzie. muszę czatowac na niego
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam spać, bo jestem wykończona. Do juterka
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie jak sprawdzić, czy wpisałam na blankiecie dobry numer konta? Bo nie mogę tego znaleźć :/ Tylko nie chodzi mi o konto sprzedawcy, tylko to payu...
|
|
|
|
#4764 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sandra, karolluki trzymam kciuki ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
mój mąż właśnie skręca komódkę dla Mai
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
A mój czop to jednak na 100% czop bo znowu kolejna porcja (większa) wyleciała i to ciemniejsza
![]() Właśnie mój mężul pojechał do pracy i znowu sama jestem. Ciężki tydzień z tymi nockami bedzie. Kuuuuźwa co za durna bździągwa sie rechocze pod oknami. Ja pierdykam no, jakby miała w dupie kija wsadzonego. Albo za przeproszeniem dupe nieumytą przez tydzień i ją szczypie
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
anusiaaniaanusia
jak przyszlam do szpitala to niewiem ile mialam,ale lekarz mowil pare dni potem ze mi spadlo do 2,2.Potem mialam 3,6 a dwa dni pozniej 6. Niby jest wszystko ok,minimalnie podwyzszone,ale to nic takiego tylko mam nadzieje ze sie podnosic nie bedzie juz jak czytalam na necie to ludzie maja nawet crp trzycyfrowe wiec juz nie panikuje![]() trzymam kciuki za Sandre |
|
|
|
#4768 |
|
Wtajemniczenie
|
Biedna Sandra, nie dość, że tyle czekała to jeszcze się męczy, oby już szybko dzidzia wyszła na świat.
Aga_ton trzymam kciuki, oby to nic poważnego. Martusia ale pojechał, nie słuchaj go bo tak jak napisałaś w brzuszku mieszka najcudowniejsza istotka A ja dziś czuję takie dziwne coś, jakby mi się biodra rozchodzily, takie jakby rozpychanie może to Maleńka łapkami mnie maca.
|
#4769 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem z powrotem
![]() dzięki za kciuki, przydały się w skrócie wszystko w porządku, mała po prostu ma leniwy dzień bo wszystkie parametry w normie. także jestem spokojna oczywiście lekarz mówił, że dla mojego świętego spokoju da mi skierowanie do szpitala ale jakoś się wybroniłam. bo skoro wsio ok to po co komuś łóżko zajmować zdaniem ginekologa te mdłości i biegunka to przygotowanie do porodu, mogę rodzić w każdej chwili. w razie skurczy czy twardnienia brzucha mam nic nie brać, żadnej nospy czy magnezu by nie zakłócać akcji porodowej. powiało grozą ![]() i okazało się, że moja mała jest naprawdę malutka, waży ok 2400, także mikrusek z niej ![]() oczywiście jak wróciłam to zaraz sobie rzygnęłam ale pocieszam się, że już niedługo... |
|
|
|
#4770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Za Karolluki też
![]() Dobra, spadam do wyrka. Pa ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
To ja mam 7 kg na plusie z czego 3200 to dzidek jak jeszcze posiedzi to lekko mieć nie będę
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

a gdzie ty to wieszasz? hihihi

, a tyle maksymalnie czasu miało być nim się pojawi.. Więc będę dzwonić i się upominać. Nie ma bata, póki ładna pogoda to chciałabym pospacerować z Niunią

Ale Tobie to skacze i to w zawrotnym tempie.

Jeść chciała, ale nie mogła.. Od 12 do 16 płakała cały czas.. Dopiero około tej 16 uwiesiła się na cycku i do 18 cały czas jadła.