|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
mathilda Moja matka też chce mnie naumieć gotować :/ Ale ja się upieram, ze to chłop bedzie u mnie w domu kucharzem
![]() No to nauczyłam się bioli. Mogę iść spać. Ale najpierw trochę sobie porozpaczam...
|
#7862 |
|
Zadomowienie
|
Alatienka nie ma co rozpaczać
![]() OT: masz na imię Ala
|
#7863 |
|
Zadomowienie
|
ślimaczek Tak, Ala to ja
![]() A rozpaczanie przychodzi falami... Właśnie nadeszła taka fala. Mam wrażenie, że utraciłam wszystko co najlepsze... Wiem, że to nic nie zmieni, ale może trochę mi ulży... Smęcę
|
#7864 |
|
Zadomowienie
|
Ale obiecaj że tylko trochę
a później wstaniesz podejdziesz do lustra i powiesz sobie że nic nie jest warte Twioch łez, powinno pomóc, przynajmniej mi zwsze pomaga
|
#7865 |
|
Zadomowienie
|
Obiecuję
I życzę słodkich snów Mimo wszystko
|
#7866 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Oli bardzo ładnie wyglądałaś Co do gotowania to ja też nic nie umiem, czasami aż mi głupio. .A multicytowanie jest łatwe, poprostu naciskacie ten przycisk .Edytowane przez i_n_e_s Czas edycji: 2007-02-06 o 22:39 Powód: błąd |
|||
|
|
|
#7867 |
|
Zadomowienie
|
i_n_e_s-ciiiiocho bo zaraz Ci powiedzą że szpanujesz
Trochę głupio wyszło bo ja miałam tą listę i skasowałam Idę spać.Ma nadzieję że nie napiszecie zbyt dużo...
Edytowane przez Amanda:) Czas edycji: 2007-02-06 o 22:46 Powód: dopisek |
|
|
|
#7868 |
|
Zadomowienie
|
dubel
|
|
|
|
#7869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie ma sprawy A za dużo pewnie już dziś nikt nie napisze
|
|
|
|
|
#7870 |
|
Rozeznanie
|
Zmykajec do łóżeczka niestety z gorączą
|
#7871 |
|
Rozeznanie
|
bez całusków bo pozarażam hehe
|
#7872 |
|
Zakorzenienie
|
Iha, 3 strony w jedno popołudnie, wymiatacie
Placków chyba jako jedyna NIE LUBIĘ, jak byłam młodsza to się najprawdopodobniej najadłam na całe życie ![]() Jajecznica okej, ale tylko na masełku, bez żadnych udziewnień typu cebulka, grzybki, szczypiorek, chociaż nawet taka zwykła żadko, bo ostatnio trzymam dietę, a to tłuszcz, no... Gotować raczej nie lubię i nie specjalnie umiem [no może poza paroma rzeczami], czasem mnie tylko coś natchnie i zrobię jakieś dziwactwo, przeważnie deser. Ola, Amanda, bardzo ładne zdjęcia i w ogóle, no! Fajnie wyszłyście ![]() A jutro idę do dentysty rano tararara, boję się, że dostanę OPR, że tak długo nie chodziłam, no ale cóż Na szczęście samego dłubania w zębach się nie boję ![]() No i kurde, zapomniałam resztę poruszanych tematów na tych dzisiejszych 3 stronach, tyle piszecie ![]() W każdym razie miejcie się, pewnie już dziś się tu żadna nie pojawi
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#7873 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór czy co tam
![]() Niby przeczytałam, co tam napisałyście, ale jakoś nic nie pamiętam hehe Znaczy pamiętam, że KBM śmieje się jak czyta moje posty ![]() Kurcze, szkoda, że już nikogo tu nie ma, bo popisałabym sobie z kimś, bo chyba dłuuuuuga noc przede mną... ehhh A tak zostaje mi tylko gadać to Kupy von Kupkena herbu Złoty Lejek, ewentualnie do moich przepięknych szczurzyc, ale one są jeszcze mniej pojętne niż Kupa (o ile to wogóle możliwe)![]() A tak poza tym to bezsensu, bo piszę sama do siebie |
|
|
|
#7874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz szczury?
|
|
|
|
|
#7875 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, nie szczury
Myszoskoczki - Radamsę i Too-tiki no i psa, który normalnie zwie się Kuba, ale ostatnio został przemianowany na Kupę von Kupkena herbu Złoty Lejek
|
|
|
|
#7876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już myślałam .Oryginalna nazwa psa , a jaka rasa?Też chcę mieć psa, ale rodzice się nie zgadzają ![]() Edit: Ja też jednak idę spać, późno się zrobiło
|
|
|
|
|
#7877 |
|
Wtajemniczenie
|
Rasa psa: kundel wioskowy
![]() Zwykły kundelek z wioski mi go znajmoi weterynarze przywieźli ![]() Więc dodaję zdjęcia To takie łaciate to Kupa von Kupken, to czarne to Too-tiki, a takie nieco ryżawe to Radamsa ![]() A tak, co do posiadania psa i ogólnie zwierząt to świetna sprawa. Pamiętam jak moja mama się zarzekała, że ona zwierząt nie, że zwierzęta be itp. itd. A teraz to bez kundla i szczurów żyć nie może Edytowane przez Martusia B. Czas edycji: 2007-02-07 o 01:21 Powód: nie to zdjęcie :) |
|
|
|
#7878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakie fajne Najtrudniej przekonać potem już się sami przyzwyczają. A skąd te ich imiona?
|
|
|
|
|
#7879 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mleka nie tykam od pół roku bo się nim przejadłam gdy moi rodzice wyjechali na urlop i zostawili mnie bez pieniędzy na jedzenie a za to z 15 kartonami mleka
|
|
|
|
|
#7880 |
|
Konto usunięte
|
Ja piszę żet z kropką
![]() A wielocytowac nadal nie umiem i zawsze jak chcę zacytować kilka wypowiedzi to daję kilka postów pod sobą ![]() Marta a masz konto na fotce (bo piszerz, że przeglądasz ) ?I gotowac tez nie umiem - chyba że wodę na herbate lub warzywa na patelnie ![]() Mathilda ja lubię zakalce, nawet wolę ciasto z zakalcem niz bez
|
|
|
|
#7881 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#7882 |
|
Zakorzenienie
|
Ż z kropką, a zakalce też lubię
Martusia zwierzątka świetne i rozumiem to przywiązanie, sama mam psa i nie wiem, co bym zrobiła, gdyby coś się mu stało ![]() A kiedyś miałam szczura. Takiego prawdziwego, najprawdziwszego. Ale gryzł. A w podstawówce hodowaliśmy i takie fajne były, mądre, nawet jeden na swoje imię reagował ![]() Dziś nie w szkole, więc pewnie często tu będę wpadała. A w ogóle jestem już po dentyście. Miałam wyrywanego zęba i mam teraz wielkie obawy, czy jutro będzie bardzo widać opuchliznę, bo na kulig jadę, no!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#7883 |
|
Wtajemniczenie
|
Uhahana a jakiego masz pieska?
![]() Fajnie masz jutro z tym kuligiem, u mnie spadło w nicy trochę śniegu... a ja go nie chcę, ja chcę lato Pewnie jakąś opuchliznę będziesz mieć, ale do jutra powinna Ci zejść ![]() Zaraz do mnie przyjść babcia
|
|
|
|
#7884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam kota o imieniu Kocur (rodzice wymyślili) i go nie lubie bo zawsze włazi do mojego łóżka jak śpie albo mnie nie ma i zostawia masę futra i chrakterystycznego zapachu Kiedyś miałam chomika i świnkę morską i zecydowanie bardziej mi odpowiadały
|
|
#7885 |
|
Rozeznanie
|
Uhahana też miałam wyrywanego zęba rok temu w ferie, miałam opuchliznę ze 3 dni i mnie strsznie bolało jak już zeszło znieczulenie... Kiedy masz ferie albo już miałaś?
Ja też mam psiurka wabi się Figa stara już jest bo ma chyba 9 lat
|
#7886 |
|
Wtajemniczenie
|
Amanda ja zawsze chciałam mieć kota jak byłam mała, ale w któreś wakacje przywlekłam do domu kociaka... skończyło się to tym, że kociaka musiałam oddać i stwierdziłam, że nigdy więcej kota w domu
|
|
|
|
#7887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]. Znalazłam nawet na dysku jakieś stare jego zdjęcia, wklejam ![]() Też nie lubię zimy, bardzo. Mam dość blisko w góry, więc takie wycieczki to standart, wolałabym coś mniej 'zimowego' A śniegu u mnie łohoho, teraz stopniało, ale z rana było bielutko, niestety...Cytat:
![]() No kurczę mam nadzieję, że nie będzie aż tak strasznie spuchnięte. Na ból jestem podobno wytrzymała, nawet wyrywanie mnie nie bolało, tylko nie chciałabym jutro jechać z banią na policzku hehe, trzymajcie kciuki Jak narazie mam wszystko jeszcze zdrętwiałe ![]() KIEDY TO LATO?! Albo chociaż wiosna
Choose life.' |
||
|
|
|
#7888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uhahana-jaki fajny i też chce lato lub wosne, głównie dlatego że nic cierpię typowych zimowych ubrań i nie mam najnormalniej co na siebie włożyć, zresztą uwielbiam kombinować z ubraniami letnimi a nie cierpię z zimowymi
|
|
#7889 |
|
Wtajemniczenie
|
Uhahana słodki psiak
![]() Marzę cały czas chociaż o wiośnie, już nie mogę się patrzeć na swój płaszczyk bleeee i zimowe buty jeszcze większe bleeee... o szaliku nie wspomnę |
|
|
|
#7890 |
|
Zakorzenienie
|
Mathildo- dziękuje za listę
![]() Ines- kochana jesteś, ale na pewno musialo być Ci przykro. Oczywiscie życzę Ci wszystkiego naj Drogo Osiemnastolatko i chcę powiedzieć, że mimo, ze dużo o Tobie nie wiem, to jakos bardzo Cię lubięW ogole jestescie fajne ![]() Jaka dzisiaj ckliwa jestem Musze sie z Wami pożegnać. Jade dziś do Szczecina, do mojej cioci. Wracam juz w piatek. Będe z Wami tesknić ![]() Mam nadzieje, ze wrócę z jakimiś zakupkami ![]() Pozdrawiam, papa!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Miałam wziąć zdjęcia od dziewczyn z klasy ale zapomniałam
i tak jakoś wyszło że nie mam.
tez bym tak chciała
chociaz dla mnie to byly zwykle placki z jablkami