Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-04, 22:17   #3811
patiuszka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Patiuszka ja znów od kiedy pamiętam noszę pocieniowane włosy, jeszcze nigdy prostych nie miałam, teraz tez nie, bo schodzę dopiero z cieniowana, niby dużo już nie zostało, ale jednak coś no i tył mam ścięty w literę V bardziej. Może jak z Niemiec przyjadę to podetnę je więcej jak zawsze i nadal będę zapuszczać, przez zimę można się przemęczyć, bo i tak za wiele się nie pokazuję publiczne, ale wiosna i lato mam nadzieję, że będą już fajnie się układać
A opasek nie lubię, nie podoba mi się jak mam opaskę, teraz podpinam do góry samą grzywkę
Ja też schodzę z cieniowania, ale jak miałam ładnie podcięte i wycieniowane same koniuszki, to lepsze to było niż cieniowanie, a fryzurkę jak mam nową to lubię tylko wtedy, bo potem wkurzają mnie te krótsze włosy, i ciężko mi się je zapuszcza.
A co do opasek mam mieszane uczucia, niby jest wygoda, ale tez nie za bardzo się sobie podobam, bo mi to wydłuża twarz bardzo. Ale u innych mi się podobają
Stary 2012-09-04, 22:22   #3812
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Ja to już o stylu nawet nie będę nic mówić. Bo kiedyś to w ogóle ubierałam się oby ciało zakryć. Spodnie te które miałam pod ręką, jakaś bluza lub golf. Mogę sobie gadać o bratowej TŻ co chcę, ale gdyby nie jej przebojowość to ja nigdy nie poczułabym się na tyle beznadziejnie, że chciałam to w końcu zmienić. No i tak powoli powoli kombinuję z ciuchami, kolorami, fasonami a co fajniejsze mi wyjdzie to "zapisuję sobie" na blogu
Bosz...mnie to Twoje ciuchy się mega podobają!!! Wyglądasz tak...tak...tak stylizowanie Nie umiem słowa znaleźć Ale mega!!! Naprawdę, kobieca i klasyczna elegancja w jednym, nieraz trochę z pazurem, super
Mogłabyś mnie ubierać:lov e:

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Moje jedzonko na dzisiaj:
ś- płatki z mlekiem
IIś- nektarynka
o- miseczka zupy pomidorowej i 3 małe naleśniki z serem 0%
p- jogurt, 1 kinderek
k- 2 naleśniki z serem i szynką ( szkoda bylo wyrzucac to zjadłam)
Ale zaraz poskacze na skakance, agrafka pójdzie w ruch.
Haha, zaraziłam nektarynkami;> Bo ja ostatnio noooon stop wcinam, na zmianę z pomarańczkami

A naleśnika można 2 dni w lodówce na lajcie trzymać
Ale też tak mam, że widzę coś w lodówce i zjem, bo Tż wyrzuca od razu wszystko, bo wg niego jedzenie się psuje po dniu:/ Po to jest lodówka no matko!!!

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Zośka ja dobrze zrozumiałam, że masz jeża? Bo zwątpiłam
Jeż pigmejski inaczej zwany Afrykaskim. a no mam od 27 kwietnia
Zwie się Florian!

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Jejku laski dajcie mi kopa w doope bo z tym jedzeniem ogarnąć się nie mogę
Jak tak dalej pójdzie będę zaczynać od nowa
To tak jak ja
:bije:

ogaaaaaaarnij się kobito!!!!!!Bo skończysz jak zooooooooocha!^^

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Ja już po Ewie Ten BBL kończy mi się pobierać. Ciekawe co to jest
Daj znać co i jak z BBL Bo ja sie raz do tego zabierałam I na zamiarach się skończylo
Skąd ściągnęłaś? Z chomika?

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:25   #3813
zooska
Zakorzenienie

Jeż Florian wita
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-08-28 23.26.22.jpg (79,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-08-28 23.26.43.jpg (84,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0572.jpg (81,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0605.jpg (73,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0610.jpg (76,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0542.jpg (88,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0607.jpg (67,6 KB, 10 załadowań)

Stary 2012-09-04, 22:28   #3814
meeedzik
Zakorzenienie

Patiuszka ja kiedyś bardzo cieniowałam włosy, podobały mi się takie i fryzura fajnie się układała ( oczywiście po wyprostowaniu ) teraz mam ty;ko końce wycieniowane i zastanawiam się czy nie podciąć całkiem na prosto jak wrócę z Niemiec, czy pocieniować te końce ? Sama nie wiem.
A co do opasek, to mam tak samo u kogoś mi się podobają a u siebie nie bardzo, ale dlatego, że jakoś dziwnie mi się włosy układają, może dlatego, że przedziałek mam na boku i jak założę opaskę to po jednej stronie jest ok, a po drugiej mam za dużo włosów i brzydko jest

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Zoska ale słodziak z tego Twojego Florka

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Dobra ja uciekam
Kolorowych
Stary 2012-09-04, 22:30   #3815
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska ale słodziak z tego Twojego Florka
Dziękuję w jego imieniu

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Dobra ja uciekam
Kolorowych
Dobranoc, śpij dobrze;*

Stary 2012-09-04, 22:31   #3816
LosingMyWay
Zadomowienie

Medzik ja doszlam do wniosku, że niefarbowanie włosów też nie jest dla mnie, bo jaki jest w tym sens skoro czuje się źle więc dbam o włoski jak trzeba, farbuje szamponem koloryzującym, więc tragedii nie ma i włosy są zdrowe Wystarczy odpowiednia pielęgnacja W końcu dbamy o nie po to żeby pięknie wyglądały i żeby pięknie się w nich czuć, a skoro kolor jest nie taki, to zadowolone z pieknych włosów nie będziemy Prostuje też od czasu do czasu, wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem

Zoska o ja Cie!! Jaki on cudowny najchętniej bym go wycałowała w sam środek tego słodkiego pyszczka

Ja też uciekam do spania, dobranoc dziewuszki
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:36   #3817
zooska
Zakorzenienie

W ogóle to co zrobili dzisiaj w pracy Zabronili nam wchodzić i się krzątać co do naszych rzeczy i kanciapę z torbmi nam zamknęli Więc od 17 do 22 bez jedzeniaI nie dalo się ubłagać o otworzenie:/ CO za luuuuudzie.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość

Zoska o ja Cie!! Jaki on cudowny najchętniej bym go wycałowała w sam środek tego słodkiego pyszczka

Ja też uciekam do spania, dobranoc dziewuszki
Hehe, on uwieeeelbia jak się go czochra

Dobranoc;*

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Kolacja:
serek wiejski z 2 rzodkiewkami, koktajl białkowy z rossmanna, kefir 380g z muesli (głodna jestem:/) jak ja ok 14.30 zjadłam obiad, potem o 15:50 nektarynkę i do pracy pojechałam, a wrócilam teraz

Stary 2012-09-04, 22:38   #3818
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Haha, zaraziłam nektarynkami;> Bo ja ostatnio noooon stop wcinam, na zmianę z pomarańczkami

A naleśnika można 2 dni w lodówce na lajcie trzymać
Ale też tak mam, że widzę coś w lodówce i zjem, bo Tż wyrzuca od razu wszystko, bo wg niego jedzenie się psuje po dniu:/ Po to jest lodówka no matko!!!

Ja kocham owoce Ale nie miałam w domu bo juz zjadłam trzeba było zapasy porobić
Taa ja wiem, że w lodówce moze i by przeżyły ale jakbys zobaczyła nasza lodówke to byś wiedziałą o co kaman No niestety ma chyba z 50cm taka malusia czekamy na normalną ;/
Cytat:
Jeż Florian wita
Jezuu jaki on słodziasty : love:
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:39   #3819
mielnus
Wtajemniczenie

pokłóciłam się z TŻ... ide spać dobranoc...
Stary 2012-09-04, 22:42   #3820
zooska
Zakorzenienie

Mielnus O co poszło, coś poważnego? Jutro sobie wyjaśnicie i będzie ok! Wy macie sprzeczki dość często

Zaraz foia i ściski

Stary 2012-09-04, 22:47   #3821
patiuszka
Zadomowienie

Boszsze, Zooska, jaki cudowny słodki maluch Przepiękny Już widzę jakby moja Tosia zamęczyła taka sliczność z zazdrości pewnie

meeedzik, cieniowanie samych końców może bardzo pozytywnie wpłynąc na całą fryzurkę i układanie się włosów, ale to trzeba mieć pewną, dobrą fryzjerkę. Ja w swoim życiu spotkałam tylko dwie, które umiały to pieknie robić. Reszta masakra i do d.py

mielnus, ja też
Ja też uciekam,
dobrej nocy i do jutra kochane, pa
Stary 2012-09-04, 22:49   #3822
Ray_of_sunshine
Przyczajenie

Chyba wybrałam zły czas na odchudzanie.
Wpadam w jakąś studnię beznadziei bez dna.Szukam pracy- bezskutecznie. Nic mi sie nie chce, wiec jem. Jestem w nowym miejscu od lutego. Pracy szukam od czerwca. Niby miałam coś ugrane od lipca na wrzesień właśnie,ale nie wyszło.I cóż tu począć?
Ciężko z motywacją, gdy nic się w życiu nie układa tak, jak chcemy.

Przepraszam, musiałam się wyżalić
Stary 2012-09-04, 22:55   #3823
zooska
Zakorzenienie

Ech...zjadłam jeszcze plasterek sera żółtego z keczupem i 2 łyżki kakao, ale to już koniec
Owinięta w folię, na godzinkę, potem 200ścisków

Stary 2012-09-04, 23:22   #3824
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ech...zjadłam jeszcze plasterek sera żółtego z keczupem i 2 łyżki kakao, ale to już koniec
Owinięta w folię, na godzinkę, potem 200ścisków
Też porobiłam dzisiaj +- 200 scisków i poskakałam z tz na skakance sąsiedzi znowu pewnie zadowoleni
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 23:45   #3825
Margot85
Wtajemniczenie

Hej Okresowe pochłanianie slodyczy się skończyło i od jutra znowu spróbuje pobić ostatnie 5 dni bez słodyczy
Jak lenia pokonam to jutro na rowerek wodny się z Tż wybiorę - oby pogoda sprzyjała

zooska Florek bardzo urokliwy jest Twój Tż jak moja teściowa - ona po jednym dniu cały garnek zupy wyrzuca, że niby popsuta, nie czaje takiego zachowania W pracy to przegięli normalnie, brak słów, jakieś uzasadnienie usłyszeliście od organizatorów chociaż?

patiuszka czytałam sobie dziś wątek o olejach i mam mętlik w głowie ale może coś z rosmanowych alterra olejków spróbuje- jak coś nie wyjdzie to w łydki wmasuje

meeedzik a widzisz a ja oglądając Twoje foty odniosłam wrażenie, że właśnie taka mega dziewczęca jesteś i , że masz swój styl Wielka szkoda, że nie będziesz tam neta miała ale z drugiej strony tak jak mówisz praca i spać i nie ma kiedy napisać (sama kilka lat tak jeździłam do prac sezonowych i brak neta mi przez pierwszy tydzień doskwierał tylko, ale jak się do Polski wróciło to szał ) co nie zmienia faktu, że wszystkie będziemy tęsknić

Paula jestem jak i inne kobitki ciekawa jak ta bratowa się ubiera skoro taka osoba jak Ty ( dla mnie ubierasz się świetnie, modnie i wszystko masz dopracowane idealnie zawsze) ma przy niej kompleksy Rozumiem , że masz swoje powody ale uwierz nam, że naprawdę nie jesteś od nikogo gorsza , kurcze taka fajna dziewczyna z Ciebie , sami dla siebie jesteśmy najbardziej surowymi sędziami.
Stary 2012-09-04, 23:48   #3826
zooska
Zakorzenienie

Margot Że niby powyrywamy kable, bo to backstage dla artystów był, tam wszysy mieli magazynek, przebieralnie itd no i techniczni mieli mnówto rzeczy, zabronili nam tam wchodzić, bo rzekomo byśmy coś popsuli:/

Stary 2012-09-04, 23:51   #3827
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot Że niby powyrywamy kable, bo to backstage dla artystów był, tam wszysy mieli magazynek, przebieralnie itd no i techniczni mieli mnówto rzeczy, zabronili nam tam wchodzić, bo rzekomo byśmy coś popsuli:/
A coś ktoś powyrywał czy taka prewencja??? dobrze, że nikt z Was nie zemdlał ani nic takiego bo by dopiero kłopot mieli, ja wszystko rozumiem ale kurcze to jednak przegięcie było i nawet gdzie poskarżyć się nie macie bo chyba Inspekcja Pracy to tylko się interesami pracowników na etacie zajmuje
Stary 2012-09-04, 23:55   #3828
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
A coś ktoś powyrywał czy taka prewencja??? dobrze, że nikt z Was nie zemdlał ani nic takiego bo by dopiero kłopot mieli, ja wszystko rozumiem ale kurcze to jednak przegięcie było i nawet gdzie poskarżyć się nie macie bo chyba Inspekcja Pracy to tylko się interesami pracowników na etacie zajmuje
Tak, ostatnio kolega wyrwal kabel, który byl transmisją do radia

Stary 2012-09-04, 23:57   #3829
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, ostatnio kolega wyrwal kabel, który byl transmisją do radia
To nie pozostaje nic innego jak kefir wcisnąć do wieczorowej torebki i przez słomkę dyskretnie wciągać gagatki
Stary 2012-09-05, 00:01   #3830
zooska
Zakorzenienie

Mieliśmy tam dostęp do wody ile tylko chcieliśmy, no i to, co się zmieści do kieszeni Guma, chusteczki, telefon
Ludzie, którzy to organizują żyją na kawie ze starbaksu, więc wiesz Co to dla nich nie jeść od 15 do 22, nic, przyjdą do swojego bogato urządzonego domu i sobie coś zjedzą

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
To nie pozostaje nic innego jak kefir wcisnąć do wieczorowej torebki i przez słomkę dyskretnie wciągać gagatki
Nie mogę mieć torebki xD

Wy wszystkie nie wierzycie, że nie mam jak jeść tam Widziałyście kiedyś, żeby pani w operze wyciągnęłam jogurt zza pazuchy i go piła? Albo w kościele na koncercie obsługa podjadała serek wiejski?! No luuuudzie!!!!

Stary 2012-09-05, 00:05   #3831
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Mieliśmy tam dostęp do wody ile tylko chcieliśmy, no i to, co się zmieści do kieszeni Guma, chusteczki, telefon
Ludzie, którzy to organizują żyją na kawie ze starbaksu, więc wiesz Co to dla nich nie jeść od 15 do 22, nic, przyjdą do swojego bogato urządzonego domu i sobie coś zjedzą

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Nie mogę mieć torebki xD

Wy wszystkie nie wierzycie, że nie mam jak jeść tam Widziałyście kiedyś, żeby pani w operze wyciągnęłam jogurt zza pazuchy i go piła? Albo w kościele na koncercie obsługa podjadała serek wiejski?! No luuuudzie!!!!
Wszystko niby prawda ale w ostateczności właśnie jakiś glukardiamid albo coś żeby nie zemdleć Jak miałam kiedyś praktyki w szpiatalu i na 12h chodziłam a w szpitalu jeść nie mogłam -taki odruch to właśnie to mnie ratowało. Ale w sumie 5 godzin to da się przeżyć, gorzej , że potem można lodówkę razem z drzwiczkami zjeść
Stary 2012-09-05, 00:26   #3832
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Zazdroszczę u mnie tez teraz wyszło,ale żeby poopalać się to nie ma szans.Podobno ok.17-ego znów ma być 28/30st.ale jakoś nie wierzę w tak daleką sprawdzalność naszych pogodynów
Do 17stego to pewnie ze 100 razy zmienią pogodę :/ u mnie cały tydzień ma być mega ciepły. Dzisiaj w bokserce i krótkich spodenkach chodziłam i się rozpływałam :/ w samochodzie termometr wskazywał nam 30,5 w cieniu. Ja na prawdę chciałabym już jesień, przez te upały w które się męczyłam normalnie zbrzydło mi już lato i chcę odpocząć!

Cytat:
Monia Uwielbiam zapiekanki! Tam można wszystko wrzucić, doslownie wszystko co masz pod ręką i zrobić przy okazji czystki w lodówce;P

Cukinia...mniam, uwielbiam cukinię! Makaron z cukinią, grillowana cukinia, placuszki z cukinii, zupa wszystko wszystko wszystko, nawet pasztet

We Wrocku do ok 14 było fajnie, ciepło, a teraz...ech lipa. Trzeba uciekać do Niemiec
No mi wyszła dzisiaj taka sobie ta zapiekanka, troche za sucha była. Dzisiaj kupiłam już więcej sosu i pieczarki dodatkowo zrobię za 2 dni
ooo nawet nie wiedziałam że tyle rzeczy można zrobić z cukinią! ciekawa jestem jak to w ogóle smakuje

No w południowych Niemczech ciepło i to bardzo :/ dziś 30,5 w cieniu było a ma być jeszcze cieplej.

Cytat:
Monika za usuwanie takiej zwykłej 8 (mi rosła w miarę prosto, jeszcze nie do końca wyszła) to ok. 250zł w mojej okolicy. Czyli za dwie to 500zł- masakra, co nie? Moja koleżanka to w ogóle miała- rosła jej krzywo i za każda zapłaciła po 400zł+ jakieś leki. No z 1000zł na 2zęby... A musiała prywatnie, bo do jakiegoś chirurga z całym sprzętem i w ogóle.

Ja po pierwszym dniu szkoły- nie czuć, że to pierwszy ;p Ale większośc wyjechała na wycieczki i tylko 3gim i 3LO są w szkole, więc luzik.
Jezuuuu 250 zł za jednego zęba??? więc to na prawdę ?? myślałam że te 500 zł które napisałaś w tamtym poście to tylko tak palnęłaś a to prawda??? Ja pitolę no masakra na całego! co za zdzierstwo!

A Ty w której klasie teraz jesteś??

Cytat:
Monia własnie pamiętam jak było w Polsce między Wami dobrze, że za granicą tak świetnie Wam się układa i jesteście naprawdę szczęśliwi
A co do wagi to masz całkowitą rację organizm się już przyzwyczaił i utrzymuje tą wagę
Nio tylko 3 dni jejku nie chce mi się jechać laptopa biorę, ale chyba tylko po to, żeby móc oglądać jakieś filmy i pograć, ja mam w domu internet z iPlusa, nie będę załatwiać z Orange, bo na 8 tygodni się nie opłaca, z resztą pewnie się nie da i umowę na dłużej trzeba podpisać :/
No i przecież ja tam będę w pracy od 6:30 do 19:30, przyjdę wykąpię się, zjem odpocznę i do spania, tam chodzę szybko spać, bo zmęczona wracam z pracy jakoś przeżyję te 2 miesiące.
no w Polsce było źle a nawet i tragicznie momentami.... dobrze, że wszystko się zmieniło bo nie wytrzymałabym już psychicznie gdyby dalej było to samo i musielibyśmy się rozstać. A tak to jest cudownie, ja szczęśliwa, dzieci mają normalną rodzinę i też są szczęśliwe mąż również zachwycony że ma nas przy sobie także jest jak w bajce
Z tym netem to faktycznie masz rację, cały dzień będziesz w pracy to i tak nie zajrzysz do nas. Mam nadzieję że jakoś jednak uda Ci się gdzieś tam dorwać internet i zajrzeć do nas powiedzieć że żyjesz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 00:41   #3833
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko niby prawda ale w ostateczności właśnie jakiś glukardiamid albo coś żeby nie zemdleć Jak miałam kiedyś praktyki w szpiatalu i na 12h chodziłam a w szpitalu jeść nie mogłam -taki odruch to właśnie to mnie ratowało. Ale w sumie 5 godzin to da się przeżyć, gorzej , że potem można lodówkę razem z drzwiczkami zjeść
No w sumie nie jadłam od 15.50 do 22.10 nie ma tragedii,ale jeśli chodzi o regularne posiłki to kiepsko z tym. Oj tam...do soboty tylko

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Jutro planuję:

na czczo: woda z cytryną i miodem
śń: owsianka truskawkowa, kawa z mlekiem
IIśń: banan, sok warzywny
obiad: zupa z cukinii
podwieczorek:mała activia, pomarańcz, mała sałatka warzywna
kolacja: serek wiejski z warzywami

Stary 2012-09-05, 00:49   #3834
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No oby Cię nie dopadło żadne choróbsko ale w razie czego masz apteczkę ejjj, też dzisiaj kupiłam cynk! bo mi Monia ostatnio powiedziała, że choruję ciągle no to się chcę uodpornić a jak na coś innego jeszcze zadziała to się przecież nie obrażę
no jakoś tak mi się wydawało :P nie odzywałaś się i myślałam że znowu chora jesteś a Ty na imprezie tenisowej urzędowałaś

Cytat:
wariatka no nie gadaj, że cukinii nie jadłaś w leczo też nie?

Mooooooje ukochane ciasto!!! sernik mogłabym jeść dzień w dzień też nie lubię ciast z kremami za bardzo
nie przypominam sobie żebym jadła leczo z cukinią :P zazwyczaj była tam tylko papryka raczej nie jadłam nigdy cukinii, przynajmniej sobie nie przypominam w ogóle

ja sernik też lubię ale najbardziej kocham ciasta z truskawkami
ciast z kremami nie jem, no chyba że jest mało kremu + owoce to zjem ciasta typu 3bit nawet nie tknę bo za słodkie....

Cytat:
Znowu? Wy tam macie wieczne lato

no wiem, że teraz masz mniej czasu, rozumiemy i doceniamy, że w ogóle do nas zaglądasz
Też tak uważam prawda czasem zaboli, no ale jak ktoś jest 'dorosły' to umie przyjąć krytykę na klatę czasem jak widzę, że ktoś jest z tych "buntowniczych osobowości" to się po prostu nie odzywam, bo szkoda moich nerwów
no znowu :/ a tak bym chciała już jesień.... lubię tą pore roku bo jest tak fajnie na dworze - żółto pełno liści leży na ziemi i powietrze jest cudownie wilgotne więc jest czym oddychać lata mam już serdecznie dość! A tak w ogóle to tutaj śniegu zimą nie ma na sanki nie pójdę a też lubię

No dla Was staram się bardzo znaleźć tą godzinkę dziennie najlepiej własnie w nocy ale wtedy wy już śpicie :/
No dla nie to takie logiczne że jak się pisze o swoim życiu na forum to trzeba być przygotowanym również na krytykę a nie tylko na "przytakiwanie". Po to jest forum aby się "poprawiać" i wspierać przecież
Ehh ja też się często nie odzywam i nie wtrącam bo szkoda moich nerwów, ale zdarzają się wypowiedzi które na prawdę przydałoby się porządnie skrytykować ale zawsze daruję to sobie :P nie chcę wyjść na jakąś przemądrzałą zołze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 00:59   #3835
zooska
Zakorzenienie

Uciekam, jutro wczesna pobudka i do nauki:/
DObranoc wszystkim;*!

Stary 2012-09-05, 01:15   #3836
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Okropnie sie zaniedbalam.
Ta przeprowadzka calkiem mi tryb zycia pomieszala. Chyba dopiero w pazdzierniku odetchne. Zwariowac mozna.
Dieta...co ja mam powiedziec. Waga utrzymuje sie na 61 kg. I, szczerze mowiac, boje sie zejsc ponizej w obawie przed...zgubieniem biustu! Jest juz naprawde maly, i panicznie sie boje, ze jak jeszcze bede sie dietowac to zostane plaska jak deska.
Na razie jem dosc normalnie, nazwalabym to zdrowym utrzymaniem, i staram sie pozbyc reszty tluszczu cwiczeniami. Agrafka codziennie na uda, spacery, hula-hop, cwiczenia na posladki....co sie da.
Nie wiem sama....latwo by mi bylo teraz dobic do 58 kg, bo mam wene na dietowanie, a z drugiej strony ''bojam'' sie okropnie o swoje kobiece atrybuty. Jakies porady? wasze doswiadczenia w tej sprawie, Dziewczyny te ktore schudly duzo? Help!
oo a gdzie się dokładnie przeprowadzałaś? jak Ci się mieszka na nowym miejscu?
Co do biustu no to niestety coś za coś cycków nie będziesz może i miała ale za to figurka jak marzenie będzie więc chyba warto? kupisz sobie biustonosz z grubymi miseczkami i cycki też będą

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
zaraz poczytam co tam naskrobałyście....

chce tylko oznajmić wszem i wobec mój powrót na dobrą drogę Złej mocy mówie NIE!
klask i: super! powodzenia więc życzę i trzymam mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Hejka Dziewuszki

Oj jaka jestem przetrącona i niewyspana cały dzień To przez wizaz, a właściwie Monia, przez Ciebie, bo tak fajnie mi się z Tobą pisało w nocy łobuzie
Monia, cukinia pyszna, można w sałatkach surową, pyszna jest też duszona z innymi warzywkami i mięskiem, a i dobre są takie plastry z cukini opiekane w panierce
wiem wiem że moja wina :P Pewnie mnie dzisiaj cały dzień w myślach wyzywałaś a szczególnie rano jak wstawałaś
dzisiaj specjalnie weszłam późno na wizaż żebyś mogła iść szybciej spać i żebyś się wyspała widzisz jaka ja dobra koleżanka ?
Mi też się fajnie pisało w nocy z Tobą i dzisiaj też pół przytomna chodziłam pół dnia ale spoko wybaczam Ci to
Co do cukinii to już mnie też Zośka oświeciła że to całkiem jadalne warzywo
Plastry opiekane w panierce fajnie brzmi jak to smakuje?

Cytat:
Muszę parkowanie poćwiczyć- do dupy, że nie ma teraz na kursie zatoczki, bo w mieście wszędzie zatoczka i jeszcze mi srednio wychodzi, choć sie staram!
za którym razem prawko zdałaś? w ogóle to jak to nie ma zatoczki na kursie?????? poważnie????? ja jak zdawałam 6,5 roku temu to zatoczka jeszcze była obowiązkowa. Kurde nie wyobrażam sobie kursu i egzaminu na prawko bez zrobienia zatoczki szok!

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

Cytat:
Ojej, wiecie co mi się przydarzyło przed sekundą... Strasznie mnie zemdliło i ledwie zdążyłam do łazienki, i zwymiotowałam ogórek kiszony, który jadłam rano A potem jadłam też obiad i kanapki, ale sam tylko ogórek z przedpołudnia, , coś chyba związane to było z tym wydętym brzuchem. Sorki za obrazowy opis
o kurde... to mi na ciąże wygląda o ile pamiętam to się starasz o dzidzie więc może się udało??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 01:58   #3837
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Monia super, że tak Ci sie układa bardzo sie cieszę z Twojego szczęścia. Też wyciągnę tż do zoo uwielbiam zwierzątka Chętnie bym jakieś przygarneła ale tż nie chce ewentualnie rybki ;/ Dobrze że mój pisiulek czeka na mnie w domku
Dziękuję kochana
Nooo ZOO jest super! miałam większą radochę niż moje dzieci hehe
Wyciągnij koniecznie swojego TŻ do zoo
EEeeee a co to znaczy że TŻ nie chce ?? Ja się nawet męża nie pytałam czy mogę mieć kota kupiłam i tyle wiedziałam, że też by mi zabronił a tak to go postawiłam przed faktem dokonanym i teraz Chester to jego super kumpel jest jedzą razem śniadanie i piją piwo tzn mąż pije a kot leży na nim
A jak Wam się mieszka w nowym domku?

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

Cytat:
Pewnie teraz "brzmię" wrednie, ale poczułam niewielki atak na mojej osobie. A ponadto poczułam się jak intruz i zagrożenie dla wątku (sorry Monia). Kalorie podałam dopiero gdy ktoś mi zarzucił że w moim jadłospisie nie ma nawet 500kcal. Na dowód wszystko wypisałam - ogólnie tego nie robię. Ale teraz nie będę już pisać jadłospisów, choć przyznam, że dzięki temu pisaniu ładnie i regularnie jadłam. Ale jak mają Wam przeze mnie zamykać wątek (choć myślę że to ja jedynie dostałabym bana na 2 tyg.) to nie chcę być przyczyną.
Dziękuję
no chyba troche przesadzasz, nikt Cie nie zaatakował, po prostu powiedziałam to co myślę, a myślę to że jesz za mało. Jesteś na utrzymaniu a masz dietę jak na silnej redukcji. Do tego jeszcze ćwiczysz więc ile Twój organizm ma kalorii dziennie? 500? Zastanów się.
Ja od dłuższego czasu przyglądam się jak jesz, to nie jest jedno menu wyrwane z kontekstu. Ja nie mam złych intencji wobec Ciebie, po prostu staram się uświadomić Ci że jesz za mało. Wątku nie zamkną na pewno - tego przecież nie napisałam, chodziło mi o przeniesienie na KZ.
Sorry jak Cie uraziłam czymś, nie miałam takiego zamiaru

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Monia super fotki, świetnie wyglądasz Cieszę się bardzo, że z mężem się poukładało i jesteś szcześliwa Tak na prawde to zazdroszcze Ci tego wyjazdu, życia w normalnym kraju i świętego spokoju
Dziękuję ślicznie strasznie mi miło
oj nie masz czego zazdrościć :P młoda jesteś więc wszystko przed Tobą, może też wyjdziesz? albo w PL ułoży Ci się cudownie życie i nie będziesz musiała wyjeżdżać? na pewno będzie dobrze

---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
pokłóciłam się z TŻ... ide spać dobranoc...
Cytat:
ja też
Ja też uciekam,
dobrej nocy i do jutra kochane, pa
ojjj nie przejmujcie się faceci to świnie, jutro pewnie przyjdą w łache

Cytat:
Napisane przez Ray_of_sunshine Pokaż wiadomość
Chyba wybrałam zły czas na odchudzanie.
Wpadam w jakąś studnię beznadziei bez dna.Szukam pracy- bezskutecznie. Nic mi sie nie chce, wiec jem. Jestem w nowym miejscu od lutego. Pracy szukam od czerwca. Niby miałam coś ugrane od lipca na wrzesień właśnie,ale nie wyszło.I cóż tu począć?
Ciężko z motywacją, gdy nic się w życiu nie układa tak, jak chcemy.

Przepraszam, musiałam się wyżalić
nie wiem jak Cie pocieszyć jedynie mogę powiedzieć że na pewno w końcu będzie dobrze, musisz być cierpliwa i się nie poddawać. Ja czekałam kupe lat na to aby w końcu być szczęśliwa, dużo przecierpiałam i zniosłam ale opłacało się bo jak to mówią ,,co Cie nie zabije to Cie wzmocni'' i faktycznie tak jest. Zobaczysz że do Ciebie też się szczęście uśmiechnie! Tylko nie poddawaj się i walcz o to szczęście! będzie dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-09-05, 02:09   #3838
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Jeż Florian wita
boski jest jaki już duży! słodziak na maksa! za.je.biaszczy!!!

Cytat:
W ogóle to co zrobili dzisiaj w pracy Zabronili nam wchodzić i się krzątać co do naszych rzeczy i kanciapę z torbmi nam zamknęli Więc od 17 do 22 bez jedzeniaI nie dalo się ubłagać o otworzenie:/ CO za luuuuudzie.
że co? ja tak można? co za chamy!

Cytat:

hehehehehe nie widziałam nigdy ale właśnie to sobie wyobraziłam i leżę ze śmiechu

---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ----------

no w końcu Wam po odpisywałam i ledwo na oczy widzę.... nawet nie napisałam co u mnie a więc w wielkim skrócie : mąż wrócił z pracy i pojechaliśmy do reala na zakupy, wróciliśmy z 3 wielkimi siatami żarcia i pół godziny to wypakowywałam. Potem obejrzałam Na Wspólnej, Kube Wojewódzkiego, poprzytulałam się z mężem i on poszedł spać a ja przed kompa i tyle u mnie

Madzia patrzyłam dziś w Realu za tą odżywką ale nie było, popatrzę w drogeriach jeszcze Kupiłam sobie maskę Gliss Kur tą w czarnym pojemniczku - jutro wypróbuję

idę spać.... dobranoc! papapapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-09-05 o 02:11
Stary 2012-09-05, 06:27   #3839
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Woszz bosze ile mam do nadrobienia po 3 dniowym weselu
Więc tak najpierw piszę co u mnie a potem wszystko przeczytam więc po
1) nie przytyłam ani grama po 3 dniowym obżarstwie i alkoholiźmie
a tk na serio jedzenie było pyszne dawno tak dobrego nie jadłam w szczególności galaretki z łososia i jajkami przepiórczymi .

2)Mój Tż tak się nawalił z kuzynem, że od godziny 3 trzymałam mu głowę nad miską . Maczo myślał, że może dużo wypić jak na studiach, ale pokutuje do dzisiaj

3)Wrzucę wam zdjęcie kreacji ostatecznej

Ale powiem szczerze to było strasznie męczące poznałam całą rodzinę Tż każdy pyta kiedy my będziemy następni trochę to było krępujące, bo trzeba stać i szczerzyć się głupio
A połowa rodziny jest bardzo religijna więc nie uznaje mieszkania ze sobą bez ślubu więc ciotka wygłosiła nam przemówienie, że tak nie można bo to nie po bożemu dlatego jej 22 letni syn żeni się z 19 latką , bo bardzo chcą ze sobą zamieszkać a bez slubu nie ma takiej opcji

Dobrze, ze mama Tż myśli innymi kategoriami

Idę robić Tż-etowi naleśniki z nutellą i bananem na śniadenko bo spać nie mogę..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01565.jpg (129,2 KB, 58 załadowań)

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Edytowane przez Juno123
Czas edycji: 2012-09-05 o 06:28
Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 07:37   #3840
madzia6245
Raczkowanie

zooska
ja tez wlasnie nic nie moge znalezc, ale u siostry widzialam na laptopie jakies zdjecia to bede ja prosic,zeby mi e-mailem przeslala

no tak, wczoraj w koncu pobiegalysmy troszke, dzisiaj tez sie wybieramy jem malo i czesciej do pazdziernika musi byc jeszcze z -4 kg, i jakies cm musza spasc a Ty na pewno rowniez dasz rade, nie do 13.09, a pozniej przeciez lepiej dluzej chudnac i trwalej

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości