|
|
#1051 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Aaaa dziewczyny...kapcie się znalazły..zapomniałam napisać...
leżały dzisiaj na półeczce Sade. ;] i co się okazało, to wzięła je mama Emilki, która ma obok nas miejsce w szatni i która bardzo intensywnie zareagowała na kapcie Sade.... " ooooo jakie duuuże kapcie i jakie fajne" nie wiem tylko po co je wzięła do domu.. jak wszystkie worki i ciuszki zostawia się na swojej półce...
|
|
|
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Szaja: moja lekarka też się tym w ogóle nie przejęła, za to stwierdziła z uśmiechem, że mi brzuszek rośnie. Dopóki dziecko rośnie i z małym okej, to się nie ma co przejmować? A powiedz, tak ze swoich doświadczeń : w których miesiącach najbardziej się przybiera na wadze? Teraz, czy właśnie przy samej końcówce 8 - 9 miesiąc ciąży? |
||
|
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
Lenova coreczka?
![]() Szaja baardzo Ci dziekuje Nie bardzo chce mowic a jak juz cos to raczej po angielsku Martwie sie i chce sie porzadnie za nia wziac
|
#1054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niezbyt dokładne ale to będzie 5-6-7 miesiąc
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis patrzylam na kalkulator wagi w ciąży - http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/ka...-wagi-w-ciazy/ mam nadzieje ze nie przekrocze tego co tam jest napisane;p
|
|
|
#1056 |
|
BAN stały
|
Lenova nie trzymaj nas więcej w niepewności
|
|
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
Nie, nie odpadł, bo w ogóle nie znałam płci. Mówię dzisiaj do lekarza, że fajnie by było już się dowiedzieć co w brzuchu siedzi. Dzidziuś się kręcił i kręcił, a lekarz powiedział, że z tego co tu widzi, to siusiorka nie ma i baba pewnie będzie. A ja na to, że owszem, że baba, bo od samego początku to czuję. No więc będzie Ola. Chyba, że faktycznie Oli później filutek urośnie
![]() Pies do hotelu odwieziony, morze łez wylałam. Jestem padnięta i idę spać kochane, a jutro czeka na mnie nasze polskie morze. Ciekawe, czy po powrocie zdołam Was nadrobić??? Buziaki
|
#1058 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jak córa w przedszkolu się sprawuje? Cytat:
Gratuluję kobietki ![]() Delicjanka i Ania miały rację ! Mamy Córeczkę!!!! Tak się cieszę , mój mąż tak samo- dumny jak paw bo od razu celowaliśmy w córkę ![]() W ogóle bardzo się cieszę że poszłam na to usg. Mam teraz pewność że dzidzia zdrowa i prawidłowo się rozwija. Machała nam,nakładała nawet nogi na głowę i przecierała oczka, Mamy nawet filmik ![]() Cudowny wieczór, teraz oblewamy to Picollo Delicjanko możesz już wpisać mi Blankę na liście ![]() Aha i brawa dla Wojtusia i Agatki że są grzeczni w przedszkolu i się dobrze sprawują. Juz nie mogę się doczekać kiedy ja swoją będę prowadziła do przedszkola |
||
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Lenova
blanka sliczne imie Maluchna milego wypoczynku nad morzem ![]() Deli ja wg tego kalkulatora jestem 3kg do tylu hehe
|
#1060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mysmy tez za pierwszym razem w dziewczynke celowali Imie tez bardzo mi sie podoba
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1062 |
|
BAN stały
|
Witam się z samego rana
Musiałam tak wcześnie wstać, bo jadę na badania Muszę zrobić morfologię i tsh. Trochę dałam ciała z tymi badaniami, bo powinnam je zrobić w poniedziałek albo wczoraj. No cóż wizytę u gina mam na 14 więc mam nadzieję, że do tej pory będę już miała wyniki. Zazwyczaj były szybciorem Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Z tego co pamiętam to chyba Hosenka i Pstryczek macie też dzisiaj? Mam nadzieję, że wszystkie poznamy płeć
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki tak bardzo rańcowo
![]() telefon męża mnie obudził, z pracy mu dzwonili a ja ostatnio takeigo śpiocha załapałam jak na początku ciąży... ledwo do 21 wytrzymam a potem w kimono.... masakra i ciężko wstac przed 8, ale dzisiaj- no cóż, już nie chciało mi się lezec![]() Lenova- gratuluję córuchny może już nic jej nie urośnie, tak jak niektorym odpadło ja zastanawiam się, czy nie isc do innego lekarza, na USG, żeby potwierdzic tego sisiora- bo jakby się okazało, że jednak córka, to jestem w czarnej dup.e- wszystko już kupuje pod synka- samych błekitnych bodów i pajaców mam chyba ze 30....... tylko wózek przywiozłam neutralny bo granatowo-czerwony |
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale głodna jestem
Dzisiaj jajeczko na śniadanie , z majonezem ![]() Nic się dzisiaj nie wyspałam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1065 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cześć,
dziękuję na gratulacje Właściwie to dziękujemy, bo Maluda już fika koziołki w moim brzuchu. Mam nadzieję, że nie będzie takim rannym ptaszkiem ...djerba ładne to ponczo ![]() Cytat:
Zawsze możesz wcześniej zapytać, bo może co laboratorium, to inne zwyczaje ![]() Cytat:
Cytat:
Też długo kąpaliśmy, potem do brodzika.Cytat:
Ceratka chroni przed przesikaniem, ulaniem, wymiotami (dzieci czasem chorują niestety), więc u nas jest obowiązkowo. Szkoda materaca.Aga8484 i Lenova gratuluję córeczek |
||||
|
|
|
#1066 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Gratuluję! widze że powoli nasze dziewuszki doganiają chłopaków
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynyz
ja wczoraj mialam wizyte ale nici z usg i poznawania plci.. Pani powiedziala, ze skoro nie czuje ruchow to trzeba jeszcze poczekac z polowkowym przed chwila tz przylozyl reke do brzucha i cos bylo nawet on poczul ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- i gratuluje wszystkich nowo odkrytych plci
|
|
|
|
#1068 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kobitki
Gratuluje córeczek Mam do Was pytanie. Czy z doświadczonych mam latała po 30tyg ciąży i w ogóle co o tym myślicie? Tak samo o lotach z niemowlakami np 2 miesięcznymi? ![]() Z góry dzięki no i wyglądam dzisiaj ze spuchniętą twarzą....![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Ja jestem w 16/17 tygodniu i przytyłam całe 0,5kg od wyjściowej
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebuje pomocy! Co kupic, dac rodzicom na 25 rocznice slubu?????? Help
A tak pozatym dzien dobry ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
Gratulacje! Buziaki
|
|
#1070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- No to faktycznie niespodzianka ![]() Dziewczyny a możliwe jest że mojej dzidzi coś urosło między nogami od ostatniej wizyty, czy to raczej tylko pysiorki odpadają ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36326302] Ooooo trzeci siurek odpadł? ![]() [/QUOTE] No to jak jeden odpadł to się gdzieś powinien objawić, ze względu na Tż mógłby u mnie
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę musiała jakaś kanapkę wziąć, żeby zaraz po pobraniu wziąć i zjeść. Do domu zanim dotrę, a pewnie pojadę autobusem, bo po takiej głodówce będę się bała wracać samochodem. |
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Ja znowu słyszałam że pod koniec jużnie bardzo bo nie ma miejsca w brzuchu.
|
|
#1073 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
Cytat:
Ja mam takiego stresa ze szok!!! No i takim sposobem od 6 nie śpię...Mamm stresa, płakac mi sie chce i w ogole buuuuuuuuuuuu Im bliżej wizyty to sobie mysle że moge nawet tej płci nie poznac byle tylko Dzidzia była zdrowa... ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1074 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się dziewczynki w 21 tyg
![]() gratuluję poznanych płci ![]() 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam całego posta i się net zawiesił i jak tu się nie denerwować, kompy w pracy sa takie zmulone że szok.Mąż wrócił o północy i oczywiście się obudziłam, i dopadł mnie taki głód że szok, na szczęscie wystarczył tylko banan i do rana jakoś wytrzymałam, a Tż mówi idź coś zjedz Tobie wolno w ciąży ![]() Gratuluje ujawnionych dziewczynek ![]() Mam nadzieję że u mnie 17 potwierdzi na 100% płeć; wczoraj zaszalałam na zakupach a miała kupić tylko kombinezon dla koleżanki ale nie mogłam się obszeć, większość dalej bez płciowa ale dostałam śliczny dresik od bratanicy męża na dziewczynkę, jak go wyprasuje to wrzuce fotki. Co myśłicie o takim wózku: http://www.wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=3641 właśnie ta bratanica będzie miec go na zbyciu w grudniu no i się zastanawiamy z Tż nad nim, ja boję się troche tych skretnych kółek, no i przednie wolałabym żeby były większe, sama nie wiem. Podoba mi się jeszcze taki (widziałm w kościele): http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1042 ale to nowość więc używek pewnie nie ma, trochę do Marity podobny co nie
|
#1076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1077 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję DZIEWCZYNEK
Strasznie mnie dziwią te odpadające siusiaki Bez sensu, że lekarz mówi jak nie jest pewien...Lenova, śliczne imię, ja tak chciałam, ale Małż pozostał nieugięty :p Jadę dziś do mamy na pogaduchy. Trzymajcie kciuki dziś za mojego kuzyna, bo ma wreszcie operację. Nie pisałam Wam, ale jego stan bywał krytyczny i bardzo dobry. Operacja po miesiącu, a nie do 2 tygodni bo się mu przyplątało bakteryjne zapalenie opon mózgowych... Mam nadzieję, że po operacjach (krwiaki na mózgu i chirurgia szczękowa) wróci do siebie... Miłego dnia, odezwę się wieczorkiem... |
|
|
|
#1078 |
|
BAN stały
|
pstryczek84 no coś Ty..wszystko będzie dobrze
Ja już po badaniach. Mam nadzieję, że do 14 będę miała wyniki ![]() A rano zaliczyłam poranne mdłości i okropne torsje
|
|
|
|
#1079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi się podobają też grawerowane skrzyneczki na winko, jeśli piją i oczywiście wino do środka
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ważenie takie w ubraniu to dla mnie bezsens - do tej pory chodziłam w lekkiej spódnicy i bluzeczce, dzisiaj chłodniej, więc pewnie założę dzinsy - i już będzie więcej na wadze
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

Martwie sie i chce sie porzadnie za nia wziac 

Muszę zrobić morfologię i tsh. Trochę dałam ciała z tymi badaniami, bo powinnam je zrobić w poniedziałek albo wczoraj. No cóż wizytę u gina mam na 14 więc mam nadzieję, że do tej pory będę już miała wyniki. Zazwyczaj były szybciorem
a ja ostatnio takeigo śpiocha załapałam jak na początku ciąży... ledwo do 21 wytrzymam a potem w kimono.... masakra
i ciężko wstac przed 8, ale dzisiaj- no cóż, już nie chciało mi się lezec

22.05.2008
No i takim sposobem od 6 nie śpię...