Ślubujące w 2012 - część II - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-04, 07:54   #3301
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Ja wpadłam zobaczyć co się dzieje, bo właśnie skończyłam robić zawieszki na alkohol. Niby mieliśmy ich nie mieć ( jak zobaczyłam ceny) ale potem stwierdziłam, że zrobie je sama i mam. Jutro będę miała je wydrukowane to wam wrzucę zdjęcie

Ponadto tż zaakceptował obrączki, stwierdził że ja będę ją częściej nosiła niż on więc mogę decydować Także w sobotę zamawiamy, bo pan ze sklepu powiedział, że realizacja zamówienia do 3 października i tak oto takim sposobem będziemy odbierać obrączki 3 dni przed ślubem jak będzie coś nie tak z nimi to będzie masakra!!!!!!!!

Ponadto trzymam się planu ostro. I zdecydowałam że próbną zrobię sobie w piątek, albo w poniedziałek a nie w sobotę bo się nie wyrobię
Czekamy na zdjęcia. Ja sama robiłam jako zawieszki muchy krawaty i podwiązki i wyszło fajnie ale jak teraz wzięłam się za menu i winietki i nie mam gilotyny to nie umiem prosto powycinać
Strasznie długo czekacie na te obrączki oby były idealne. Według mnie dobrze zrobiłaś przekładając fryzjera i malowanie
Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
miałam TŻta przy sobie! jak zawsze, chociaż mama na dzień dobry stwierdziła, że nie powinno go wogóle być na poprawkach mama siedziała na foteliku tam gdzie miałam przymiarkę, a TŻ z maluszkiem za nią. dość zabawne to było jak robił miny w stylu "udusiłbym Twoją matkę na miejscu" ale w sumie cieszę się że byli oboje, mama wydaje mi się że też była zadowolona że chciałam by tam była. przywiozła naszyjniki i mogliśmy zobaczyć jak każdy z nich wygląda do sukienki. i powiem Wam że ten delikatniejszy z brylancikami, przylegający do szyi pasuje! więc jednak będę miała naszyjnik niestety nie pokażę Wam zdjęcia, bo TŻ się uparł i nie chciał mi zrobić zdjęcia ;( aha, rozwiązaliśmy jeszcze mój problem z ramionkami myśleliśmy z TŻtem o jakimś szalu tiulowym, a okazało się, że najlepiej jednak wygląda bolerko i gdyby nie mama wogóle bym ich nie zaczęła przymierzać wybraliśmy takie w kolorze sukni z rękawem przed łokieć będę je wypożyczała, bo uznaliśmy, że potem nam nie będzie potrzebne. no i nie jest to suknia nie wiem jak wy, ale ja chcę swoją zachować
Bardzo się cieszę ze przymiarka tak się udała i tyle rzeczy spasowałaś w całość a znajomi ? nie wydaje mi się żeby zrobili Wam specjalnie na złość, Nie przejmuj się kochana
[QUOTE=Neave;36309367]
Miłego dnia dziewczynki
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 08:44   #3302
blair_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Witaj
Ładna sukienka ale ja bym chyba wolała bez kwiatka. A jakie masz buty bo tez mam fioletowe dodatki
Mogę Ci wysłać namiary na dziewczynę którą poleciła mi PM z wizażu ona i czesze i maluje i ma naprawdę wielka cierpliwość. A no i dojeżdża do domu.

Ja własnie zrezygnowałam z kwiatka Dziewczyne od makijażu już mam http://www.maf.pl/wizaz_stylizacja.html Katarzyna Rawska
Ona tez przyjeżdża do domu. Teraz generalnie szukam fryziera ale niechce zeby do domu mi przychodził wole jechać do salonu.

Wczoraj siedziałam z moja świadkowa i zastanawiałam sie jak to wszystko logistycznie rozplanować w dniu ślubu.
I dziś rano dostałam wiadomość, że obrączki są do odbioru
I cały czas myślę nad bukietem. Moze taki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet_galazka_fioletowy.jpg (64,0 KB, 18 załadowań)
blair_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:18   #3303
mayeczka87
Rozeznanie

Pradip - oczywiście, że pokażę!!!

Blair_90 - bardzo mi się podoba sukienka Twoja

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 12:43   #3304
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Próbne czesanie i fryzurę mam w piatek o 19 wrzucę wam zdjęcia.

Ale masakra wychodzi nam z kobietą od I tańca, dwie soboty z rzędu nam odwołała spotkanie z powodów osobistych ( staram się zrozumiec) i w niedziele napisała smsa że może nam zrobić 2 godz 8 września od 8.30 do 10.30 ja jej wczoraj piszę smsa z potwierdzeniem ( nie odpisałam jej w niedziele bo musiałam przymiarkę przesunąć) a ona że od 8 do 10.30 ma już zajęte. Wkurzyłam się ale Tż trzeźwo myślący stwierdził że wyjaśnimy to rano. A rano napisała mi że przecież MY jej pisaliśmy że nie pasują nam te godziny, ona nam proponowała inne a my się nie zdecydowaliśmy. Okazało się że musiała pomylić nas z inną parą i takim to sposobem znów nie mamy umówionego spotkania... Próbuje się do niej dodzwonić od rana - nie odbiera. Zaczynam panikować kiedy nauczymy się tego I tańca ???????????/

Z miłych rzeczy drukują się zawieszki

i dziś o 19 mamy protokół u księdza... Jakie pytania tam padają ???

Mama Franka

Edytowane przez JJJustynAAA
Czas edycji: 2012-09-04 o 12:44
JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 13:06   #3305
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:

Ale masakra wychodzi nam z kobietą od I tańca, dwie soboty z rzędu nam odwołała spotkanie z powodów osobistych ( staram się zrozumiec) i w niedziele napisała smsa że może nam zrobić 2 godz 8 września od 8.30 do 10.30 ja jej wczoraj piszę smsa z potwierdzeniem ( nie odpisałam jej w niedziele bo musiałam przymiarkę przesunąć) a ona że od 8 do 10.30 ma już zajęte. Wkurzyłam się ale Tż trzeźwo myślący stwierdził że wyjaśnimy to rano. A rano napisała mi że przecież MY jej pisaliśmy że nie pasują nam te godziny, ona nam proponowała inne a my się nie zdecydowaliśmy. Okazało się że musiała pomylić nas z inną parą i takim to sposobem znów nie mamy umówionego spotkania... Próbuje się do niej dodzwonić od rana - nie odbiera. Zaczynam panikować kiedy nauczymy się tego I tańca ???????????/

Justyna, a skąd jesteś? Jeśli Warszawa, to mogłaby Ci dać namiary na naszego nauczyciela

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 13:53   #3306
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Justyna, a skąd jesteś? Jeśli Warszawa, to mogłaby Ci dać namiary na naszego nauczyciela
Wielkie dzięki ale niestety bliżej mi na podkarpacie niż do warszawy

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Ja własnie zrezygnowałam z kwiatka Dziewczyne od makijażu już mam http://www.maf.pl/wizaz_stylizacja.html Katarzyna Rawska
Ona tez przyjeżdża do domu. Teraz generalnie szukam fryziera ale niechce zeby do domu mi przychodził wole jechać do salonu.

Wczoraj siedziałam z moja świadkowa i zastanawiałam sie jak to wszystko logistycznie rozplanować w dniu ślubu.
I dziś rano dostałam wiadomość, że obrączki są do odbioru
I cały czas myślę nad bukietem. Moze taki?
Bukiet mi się bardzo podoba. Nawet sama się zaczęłam zastanawiać czy nie wybrać czegoś podobnego. Tylko Tż musi się zdecydować na muchę i jeśli będzie w granatowym kolorze ja chce mieć bukiet z czymś granatowym.

Zazdroszcze odbioru obrączek!!! I jednocześnie gartuluje

Mama Franka

Stary 2012-09-04, 14:22   #3307
Neave
Raczkowanie

Cytat:

koszmar jakiś macie z tą kobitką, może rzeczywiście zmieńcie osobę która was uczy?

a propos pytań - jeśli traficie na normalnego księdza to na wszystkie pytania wystarczy odpowiadać tak lub nie. w innych przypadkach może się dopytywać o szczegóły. pytania dotyczą Was i waszych rodziców, odpowiadacie na nie osobno (tak żeby to drugie nie słyszało odpowiedzi).
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 16:03   #3308
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
koszmar jakiś macie z tą kobitką, może rzeczywiście zmieńcie osobę która was uczy?
No ja jestem mocno zaskoczona, bo do tej pory była słowna i byliśmy z niej zadowoleni, znamy ją kilka lat, na różne kursy tańca do niej chodziliśmy, a tu taki zonk

http://www.photoblog.pl/chryzantemka/132238430
wrzucam wam makijaż który mi się podoba... tylko nie wiem czy nie za mocny jak na ślubny? rozpływam się nad nim

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Blair _90 zainspirowała mnie do poszukiwań bukietu. Nie mam żadnego motywu przewodniego, lubie niebieski, I myślałam żeby bukiet zrobic z dodatkiem jakiś kwiatów granatowych, ewentualnie niebieskich.
Ale jak szukam to albo bukiety są całe niebieskie, co mi nie odpowiada.
Albo nie ma takich mieszanych. Hmmm
Ten co Blair pokazała jest ładny ale dla mnie nie do końca doskonały.

Mama Franka

Stary 2012-09-04, 18:48   #3309
monika860902
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!
Wróciłam z podróży poślubnej!!!!
Niestety, nie nadrobię Was ale teraz postaram się udzielać systematycznie.....jak na razie żaden wyjazd w najbliższym czasie mi się nie szykuje
aha, w klubie w moim wątku jest link ze zdjęciami ze ślubu, wesela i pleneru- możecie zerknąć moja fotografka dorzuciła mnóstwo zdjęć

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 19:20   #3310
blair_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Niestety, nie nadrobię Was ale teraz postaram się udzielać systematycznie.....jak na razie żaden wyjazd w najbliższym czasie mi się nie szykuje
aha, w klubie w moim wątku jest link ze zdjęciami ze ślubu, wesela i pleneru- możecie zerknąć moja fotografka dorzuciła mnóstwo zdjęć
Mam nadzieje, że podróż była udana My tez planujemy gdzieś jechać

Kurcze, w sobote na 8 rano mam próbny makijaż i teraz zastanawiam sie czy tego dnia tez szukać fryzjera. Nawet nie mam pomysłu gdzie sie zapisać.
I cały czas szukam butow. Fioletowych albo w takim ciemnym rozu. Co myslicie o tych? I wtedy takie kwiaty.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image_func.php.jpg (14,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rozowa_rozyczka_galazkowa.jpg (54,5 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-09-04, 22:12   #3311
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:

a propos pytań - jeśli traficie na normalnego księdza to na wszystkie pytania wystarczy odpowiadać tak lub nie. w innych przypadkach może się dopytywać o szczegóły. pytania dotyczą Was i waszych rodziców, odpowiadacie na nie osobno (tak żeby to drugie nie słyszało odpowiedzi).
co do protokołu to znam kilka osób, które cały protokół spisywały wspólnie, my też mieliśmy większość pytań razem, tylko dosłownie kilka osobno.

Cytat:
wrzucam wam makijaż który mi się podoba... tylko nie wiem czy nie za mocny jak na ślubny? rozpływam się nad nim
super, tylko ja bym ten najciemniejszy rozjaśniła delikatniej, tym bardziej jeśli masz jaśniejszą karnację

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
fajnie, a są zdjęcia? przypomnij mi gdzie byłaś? lecę oglądać ślubne zdjęcia!

Cytat:

Kurcze, w sobote na 8 rano mam próbny makijaż i teraz zastanawiam sie czy tego dnia tez szukać fryzjera. Nawet nie mam pomysłu gdzie sie zapisać.
I cały czas szukam butow. Fioletowych albo w takim ciemnym rozu. Co myslicie o tych? I wtedy takie kwiaty.
takie butki możesz znaleźć na stronce bialebuty.com.pl - sama od nich miałam butki i byłam bardzo zadowolona, a moje stopy są strasznie wymagające. Nawet tych butków nie rozchodziłam, a i tak były super.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Blair - poproś Monikę żeby wrzuciła ci zdjęcie swojego bukietu (jesli zechce oczywiście) - był śliczny i w podobnej kolorystyce

Monia - cudne te zdjęcia, a te z pleneru takie romantyczne - świetne!
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 23:33   #3312
blair_90
Raczkowanie

[QUOTE=Malgos_12;36328169]

takie butki możesz znaleźć na stronce bialebuty.com.pl - sama od nich miałam butki i byłam bardzo zadowolona, a moje stopy są strasznie wymagające. Nawet tych butków nie rozchodziłam, a i tak były super.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Blair - poproś Monikę żeby wrzuciła ci zdjęcie swojego bukietu (jesli zechce oczywiście) - był śliczny i w podobnej kolorystyce

Wiem, właśnie na tej stornie znalazłam te buty. Tylko muszę się dowiedzieć czy zrobią mi w nich obcas 8cm bo tak mam suknie szyta.

monika860902 Jak by to nie był problem wrzuciła byś zdjęcie swojego bukietu? Ja nadal szukam inspiracji i pomysłu. Wielkie dzięki
Stary 2012-09-04, 23:40   #3313
Malgos_12
Zakorzenienie

Blair - zobacz jakie obcasy są dostępne, ja akurat miałam 7,5 cm więc bardzo wygodny dla mnie, a suknię zawsze możesz minimalnie skrócić
Stary 2012-09-05, 00:32   #3314
jojla
Zakorzenienie

heeej wróciłam godzinkę temu

Macie rację! Wrocław jest piękny

Zaproszenia już prawie wszystkie rozdane (zostało rodzeństwo TŻ, ale oni przyjdą nawet bez zaproszeń )
U chrzestnej było bardzo fajnie i miło, jestem bardzo pozytywnie i miło zaskoczona

Cytat:
Zapomniałam Wam napisać. Niedawno się żaliłam ze nie mamy żadnej głupiej wymówki gościa no to juz mamy chrzestny Tża nie przyjdzie bo... nie podobało mu się jak go zapraszaliśmy

Kurcze najbliższa sobota jest nasza
Nie mogę - jak czytam o tym panu

Właśnie wracając dziś z Wrocławia myślałam o Tobie i o tym, że najbliższa sobota jest wasza

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 08:41   #3315
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie nie umiem Ci pomóc ale życzę powodzenia
Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Pradip - oczywiście, że pokażę!!!

Cytat:

Czekamy na zdjecia zawieszek no i oczywiscie próbnej fryzury i makijażu
Niepoważna ta babeczka od tańca nie macie możliwości iść do innej? Albo sami coś fajnego ułożyć?
Protokół to nic strasznego z miłym księdzem. Wrzuć sobie zapytanie w Google to Ci pokaże wszystkie pytania a my mieliśmy same najłagodniejsze.
Cytat:
Bardzo ładny ale faktycznie mocny. Ale że po swoim próbnym przekonałam sie do mocnych wiec jestem za
Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Jak było? lecę obejrzeć zdjęcia
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Zaproszenia już prawie wszystkie rozdane (zostało rodzeństwo TŻ, ale oni przyjdą nawet bez zaproszeń )
U chrzestnej było bardzo fajnie i miło, jestem bardzo pozytywnie i miło zaskoczona

Nie mogę - jak czytam o tym panu

Właśnie wracając dziś z Wrocławia myślałam o Tobie i o tym, że najbliższa sobota jest wasza
za rozdane zaproszenia i miłą atmosferę. Nawiązując do "tego Pana" jak widzisz nie zawsze tak jest ale juz z Malgos rozkminiłyśmy jak wielką gafę popełniliśmy z Tzem i jak powinny wyglądać prawidłowe zapraszanie
Miło mi ze o mnie myślałaś...
My wczoraj z Tżem mieliśmy chyba apogeum stresu i dziką awanturę mam nadzieję że teraz wszystko się oczyści i będzie jak przed ślubną gorączką. Szczególnie ze wieczorem przyjeżdża jego mama i szczerze sie boję że nie dam rady i się z nią pokłócę...
Stary 2012-09-05, 10:50   #3316
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
za rozdane zaproszenia i miłą atmosferę. Nawiązując do "tego Pana" jak widzisz nie zawsze tak jest ale juz z Malgos rozkminiłyśmy jak wielką gafę popełniliśmy z Tzem i jak powinny wyglądać prawidłowe zapraszanie
Miło mi ze o mnie myślałaś...
My wczoraj z Tżem mieliśmy chyba apogeum stresu i dziką awanturę mam nadzieję że teraz wszystko się oczyści i będzie jak przed ślubną gorączką. Szczególnie ze wieczorem przyjeżdża jego mama i szczerze sie boję że nie dam rady i się z nią pokłócę...
Stres Was męczy, musicie spróbować oboje się relaksować Może to rzeczywiście było potrzebne, żeby atmosfera się oczyściła. Trzymaj się dzielnie, nie daj teściowej wyprowadzić z równowagi, pamiętaj, że to będzie Wasz dzień i macie się skupić na sobie cała reszta to nic Będzie dobrze, musi być

Stary 2012-09-05, 11:46   #3317
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje, że podróż była udana My tez planujemy gdzieś jechać

Moim zdaniem wygląda to super. Idealna kompozycja

Nie zdązyłam wam zrobić zdjęć bo wróciliśmy późno z protokołu. Było bardzo miło, wspólnie odpowiadaliśmy na pytania. No i nie dowiedzieliśmy się najważniejszych rzeczy bo Tż wdał się z Księdzem w bardzo miłą pogawędkę na tematy filozoficzne i kościelne że jak chcieliśmy przejśc do konkretów to musieliśmy już iść bo kolejna para była umówiona z księdzem
mój tż jest strasznym gadułą

natomiast zawieszki moim zdaniem wyszły bardzo ładnie.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:

Czekamy na zdjecia zawieszek no i oczywiscie próbnej fryzury i makijażu
Niepoważna ta babeczka od tańca nie macie możliwości iść do innej? Albo sami coś fajnego ułożyć?
Protokół to nic strasznego z miłym księdzem. Wrzuć sobie zapytanie w Google to Ci pokaże wszystkie pytania a my mieliśmy same najłagodniejsze.

Bardzo ładny ale faktycznie mocny. Ale że po swoim próbnym przekonałam sie do mocnych wiec jestem za

Co do makijażu skonsultuje to z makijażystką no i zobaczymy, ale ciągle nie wiem co robić z włosami, chciałabym coś romantycznego i jednocześnie eleganckiego, da się to połączyć ?

No i rozwikłałam sytuacją z kobietą od tanców. Faktycznie pomyliła smsy i mamy jednak spotkanie od 8.30 do 10.30 a potem przymiarka i wybór obrączek. Więc wszytsko powinno udac nam się załatwić.!

Mama Franka

Stary 2012-09-05, 12:37   #3318
manka1982
Raczkowanie

Witaj jaką masz suknie i dodatki? Strasznie późno masz ten makijaż ja bym sie chyba nie zdecydowała.

Wiem, że późno,ale nie znam żadnej fajnej makijażystki w okoliacach Myśleni, chyba, ze Wy dziewczyny kogoś polecicie?

ja akurat nie chciałam takich długich łodyg, ale bukiecik fajniutki

też chcę bez łodyg raczej taką kulę

hej,
makijaż rzeczywiście troszkę późno, ale to zależy ile jej zejdzie z malowaniem, będzie u ciebie w domku czy musisz dojechać? bo jak w domu to spoko
ja 200 z kawałkiem zapłaciłam za dwa bukiety, jeden mały i dwie butonierki - więc dla mnie to sporo, ale chyba takie są ceny
Przyjedzie do domu, i twierdzi, że jak zrobimy próbną to wyrobi się w 30 min ????

A moja suknia to

Jaka biżuteria do niej, myślałam o dłuższych kolczykach ok. 5 cm i małym wisiorku, nie lubię bransoletek oraz tych grubych naszyjników
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (14,1 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez manka1982
Czas edycji: 2012-09-05 o 15:54
manka1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 12:46   #3319
Malgos_12
Zakorzenienie

manka - moja sie wyrobila i makijaz trzymal sie super, tylko upewnij sie ze sie nie spozni
Stary 2012-09-05, 14:04   #3320
86agnieszka
Przyczajenie

http://weddingpage.pl/pl/porady/prot...zedslubny.html
Może się komuś przyda
86agnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:08   #3321
blair_90
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny.
Dzis cały dzień załatwiania ale udało sie
Pokrowce na krzesła zamówione, buty zamówione. TŻ odebrał akt chrztu jutro tylko do naszej parafii o zaświadczenie, że możemy brać ślub w innej i lecimy umawiać się na protokół.
Dzis może podjedziemy odebrać obrączki
Dzwoniłam też do salonu gdzie zamawiałam suknie bo bałam się że nie odzywają się ale przymiarka będzie za jakieś 2 tygodnie
Jeszcze tylko poradnia rodzinna, fryzjer i kwiaty i będzie dobrze

86agnieszka Widzę z suwaczka, że tego samego dnia ślubujemy

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3

Edytowane przez blair_90
Czas edycji: 2012-09-05 o 18:09
Stary 2012-09-05, 18:39   #3322
jojla
Zakorzenienie

I ja ślubuję 13.10

Tż odebrał dziś w końcu kartkę z potwierdzeniem zapowiedzi w swojej parafii, 19.09 mamy następne spotkanie z księdzem ale mamy mu donieść tylko kartę z zapowiedzi, papiery z USC i dane świadków, wszystko już jest więc pozostaje czekać do spotkania

Zapomniałam, że miałam zadzwonić do salonu powiedzieć, że nie chcę biżuterii, którą miała mi pani odłożyć miałam zadzwonić już w poniedziałek, chyba muszę sobie zacząć zapisywać co ważniejsze rzeczy, bo ostatnio już nie ogarniam

Stary 2012-09-05, 19:32   #3323
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
fajnie, a są zdjęcia? przypomnij mi gdzie byłaś? lecę oglądać ślubne zdjęcia!

Monia - cudne te zdjęcia, a te z pleneru takie romantyczne - świetne!
Dzięki a w podróży byłam na Cyprze

Stary 2012-09-05, 19:39   #3324
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:

monika860902 Jak by to nie był problem wrzuciła byś zdjęcie swojego bukietu? Ja nadal szukam inspiracji i pomysłu. Wielkie dzięki
Oczywiście to nie problem. Z miłą chęcią pochwalę się nim bo byłam nim zachwycona. Może Cię zainspiruje?
A bizuterię jaką masz?? Ja miałam naszyjnik, bransoletkę i kolczyki z bezbarwnych i różowych kryształków. Jak chcesz to mogę foty wrzucić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiecik2.JPG (5,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiecikj.JPG (4,6 KB, 17 załadowań)

Stary 2012-09-05, 19:47   #3325
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:

No i rozwikłałam sytuacją z kobietą od tanców. Faktycznie pomyliła smsy i mamy jednak spotkanie od 8.30 do 10.30 a potem przymiarka i wybór obrączek. Więc wszytsko powinno udac nam się załatwić.!
No to powodzenia!

Stary 2012-09-05, 19:53   #3326
monika860902
Zakorzenienie

Wrzucam jeszcze raz fotki bo tamte zdjęcia to miniaturki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiecikkkk.jpg (25,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet2.jpg (33,9 KB, 12 załadowań)

Stary 2012-09-05, 20:19   #3327
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny
a i w końcu odnalazłam Wasze zdjęcia z pleneru ślicznie

Stary 2012-09-05, 21:23   #3328
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki a w podróży byłam na Cyprze
opowiadaj jak było? masz jakieś zdjęcia? tak bym chciała powspominać... jeździliście gdzieś czy głównie w Pafos?
Stary 2012-09-05, 21:28   #3329
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Stres Was męczy, musicie spróbować oboje się relaksować Może to rzeczywiście było potrzebne, żeby atmosfera się oczyściła. Trzymaj się dzielnie, nie daj teściowej wyprowadzić z równowagi, pamiętaj, że to będzie Wasz dzień i macie się skupić na sobie cała reszta to nic Będzie dobrze, musi być
Dziękuję kochana dziś już jest wszytko fajnie i nawet układa się po mojej myśli
Cytat:
Nie zdązyłam wam zrobić zdjęć bo wróciliśmy późno z protokołu. Było bardzo miło, wspólnie odpowiadaliśmy na pytania. No i nie dowiedzieliśmy się najważniejszych rzeczy bo Tż wdał się z Księdzem w bardzo miłą pogawędkę na tematy filozoficzne i kościelne że jak chcieliśmy przejśc do konkretów to musieliśmy już iść bo kolejna para była umówiona z księdzem
mój tż jest strasznym gadułą
Co do makijażu skonsultuje to z makijażystką no i zobaczymy, ale ciągle nie wiem co robić z włosami, chciałabym coś romantycznego i jednocześnie eleganckiego, da się to połączyć ?

Dobrze że z babeczką się wyjaśniło i super że protokół tak gładko poszedł. A o co się miałaś księdza zapytać?
Dla mnie zarówno eleganckie jak i romantyczne są warkocze ale ja mam na ich punkcie hopla
Cytat:
Napisane przez manka1982 Pokaż wiadomość
A moja suknia to
Jaka biżuteria do niej, myślałam o dłuższych kolczykach ok. 5 cm i małym wisiorku, nie lubię bransoletek oraz tych grubych naszyjników
Bardzo ładna suknia postawiłabym na długie kolczyki i ewentualnie bardzo delikatny naszyjnik
Cytat:
Cześć Dziewczyny.
Dzis cały dzień załatwiania ale udało sie
Pokrowce na krzesła zamówione, buty zamówione. TŻ odebrał akt chrztu jutro tylko do naszej parafii o zaświadczenie, że możemy brać ślub w innej i lecimy umawiać się na protokół.
Dzis może podjedziemy odebrać obrączki
Dzwoniłam też do salonu gdzie zamawiałam suknie bo bałam się że nie odzywają się ale przymiarka będzie za jakieś 2 tygodnie
Jeszcze tylko poradnia rodzinna, fryzjer i kwiaty i będzie dobrze
Pracowity dzionek brawa za postępy
Cytat:
Zapomniałam, że miałam zadzwonić do salonu powiedzieć, że nie chcę biżuterii, którą miała mi pani odłożyć miałam zadzwonić już w poniedziałek, chyba muszę sobie zacząć zapisywać co ważniejsze rzeczy, bo ostatnio już nie ogarniam
polecam zapisywanie ja bym bez tego już dawno zginęła

Kupiliśmy sobie dziś pierwszy ślubny prezent od świadków w postaci żyrandola do salonu i w ramach prezentu ślubnego dostaliśmy żarówki gratis
A na jutro jesteśmy umówieni na podpisanie dokumentów z księdzem
Stary 2012-09-05, 21:47   #3330
blair_90
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo ładny bukiet! Bizuterii jeszcze nie mam ale powiem, Ci że do tej pory myślałam o srebrnej ale teraz.... Różowa może być ładna Możesz wrzucić zdjecia?

Hmm... Cypr my nadal zastanawiamy się gdzie jechać Ale my we 3 bo z Córeczka

I obraczki odebrane Sa jeszcze ładniejsze niż myślałam I Nawet rabat naliczyła nam Pani w Aparcie

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości