|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
jak dla mnie to za duzo sie dzieje a tym zestawie.chyba bym zrezygnowała z tej koszuli na rzecz bolerka kamizelki albo poprostu dluzszej koszuli bo ta chyba jest za krótka
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Nateczka wygladasz co najmniej inetersująco w tym zestwie. Jedyne co bym zmieniła to Twoją postawę na zdjęciu
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wyglądasz troche na zdjęciu jakbyś miala upasc(jakby sie kolana pod Toba ugiely)
|
|
|
#1234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za opinie.franiulka Myślałam o bolerku ale niestety nie mam w takim kolorze aby się to ładnie zgrało. Również dziękuję ![]() iwciunia Już teraz wiem, że nie powinnam tej koszuli zakładać DziekujęmaffCo do tych cm to trochę przesadziłaś... ale miało być szczerze... w każdym razie dziękuję Wniosek: Zostałam skrytykowana |
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wniosek:P jestes dałniątko:P (i nie mowie tu o stroju:P ty wiesz o czym mowie |
|
|
|
|
#1236 |
|
Raczkowanie
|
Zgodze sie z poprzedniczka :P
|
|
|
|
#1237 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba kupie
Dzieki dziewczyny
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
nasteczka koszula jest po prostu za krótka
|
|
|
|
#1240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam się z dziewczynami, ze smieszna masz postawe na zdjeciu Ale z ciebie laska!Najbardziej mi się podoba ostatnia propozycja i środkowa, ta z ponczo niezbyt do mnie przemawia ![]() podobać sie! ![]() A oto dwie moje propozycje. Pierwsze zdjecie to mój dzisiejszy stroj A drugie to taka propozycja, ale sama nie wiem czy ta czerwona bluzka dobrze wygląda na czarnej koszuli ? Ogólnie zdjecie tez kiepskiej jakosci... Co sądzicie?
|
|
|
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra to sie wypowiem bo sie irytuję:P mysle ze zadnej dziwnej postawy na zdjeciu nie masz naprawde nic takiego nie widze zreszta nie wiem co to ma w ogole wspolnego z tym ze pokazujesz komplet(mowie o tym ze jak mozna sie kogos czepiac ze dziwnie stanal na zdjeciu:P) ale niewazne![]() co do talii to tez bym tak chciala. Na tobie paseczki tak zakladane wygladaja wrecz idealnie. jak ja taki zakladam to wygladam jak idz stad i nie wracaj:P co do samego zestawu to moim skromnym zdaniem pasek pasuje do koszuli ale koszula jest za krotką. Ew gdybys nie zakladala tak dlugiej bluzeczki pod spod to zretuszowaloby to troszeczke dlugosc koszuli i wygladalo owiele lepiej. i tyle widze ze torba doszla super![]() ![]() Cytat:
Czerwona bluzka super wyglada na czarnej koszuli![]()
|
||
|
|
|
#1242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czerwien pasuje do czerni |
||
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Namówiłyście mnie na oficerki to teraz macie
Zasypie was zdjeciami Troche sie boje bo jeszcze nigdy nie dawałam swoich fotek na wizażu Ale ostrzegam, ze moje zestawy nie są ani jakieś super, ani wyszukane, bo np. podobają mi sie longi, ale po 1.jestem chyba trocke za niska, a po 2.trzeba do nich mieć zgrabny brzuszek No wiec to moje wdzianka, zapraszam do oglądania i komentowaniaP.S.Dzisiaj zobaczyłam jak ja mam mało ubrań! ![]() Póki co wklejam pierwsze 4 zestawy, wszystkie z oficerkami (przepraszam ze niektóre takie niewyrażne )ZESTAW 1- najbardziej rozmazany Prosty i zwykły. Chociaż nie widac całego uroku sweterka na którym sa przyszyte kwiatki No i spodnie któreki, za kolano (tym razem wciśniete w butki)ZESTAW 2- torebka byłaby oczywiście ta sama, i tez zwykły (np.do szkoły), spodnie te same tylko już troszke na butach (tak wygodniej )ZESTAW 3- na sobotnią impreze. Tylko po 1.czy te spodnie moge tak wkładac do oficerek, bo to nie są rurki tylko zwykłe spodnie z prostymi nogawkami, no i czy całość jakoś pasuje, czy moze zrezygnowac z oficerek??? ZESTAW 4- taki dosć nieformalny. np. na zakupy itp. ![]() I prosze nie zwracać uwagi na włosy bo mi sie nie chciało nic z nimi robić No wiec zapraszam do komentowania (ale sie boje )
|
#1245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zestawiki najbardziej mi sie podobają trzy pierwsze. Ostatni średnio przypadł mi do gustu bo w bluzach nie chodze W trzecim przydałoby się coś na szyje. Albo coś delikatnego- łancuszek np. albo jakies drobne koraliczki![]() Ogólnie nie wiem czego masz się bać! fajnie, ze wkleilas cos swojego ![]() ![]() czekam na wiecej |
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie kompletnie nie mam pomysłu na jakiś łańcuszek do tego trzeciego Niestety kolczyków nie moge złaożyć bo musiałam zrezygnować z ich noszenia zostawić dziurki do zarosniecia
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
A_K mi Twoj styl co prawda nie za bardzo podchodzi, ale ten zestaw z czerwona bluzka jest calkiem fajny, tyle ze ja bym nie zapinala koszuli pod sama szyja bo tego nie znosze
![]() mądralo - zestawy calkiem fajne tylko brakuje mi w nich jakis dodatkow... no i w 2 i 3 zestawie jakos mi te czarne oficerki przytlaczaja calosc, uwazam ze lepiej by sie to prezentowalo, gdybys zalozyla dlugie spodnie, no albo inne buty no i dodatki... do 2 zestawu wydaje mi sie ze fajnie by pasowaly jakies wieksze, czarne kolczyki, a do 3 jakas bizuteria wg. uznania... ![]() EDit: ajj nie doczytalam ze kolczykow nie mozesz nosic szkoda... no to chociaz cos na szyjke, jakas bransoletka...
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie ja to mam zawsze problem z dodatkami...
ich dobieranie nie wychodzi mi zbyt dobrze no i tez nie mam ich zbyt wiele....Ale jak tak ogladam ten wątek i czytam wasze wypowiedzi to widze ze bede musiała to zmienić, bo dodatki fajnie zbgodacają całość. Dzieki skomentowanie ![]() No i sama sie zastanawaim nad tymi oficerkami...szczególnie w tym 3cim (imprezowym) zestawie
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Sarah, jak ładnie! Bardzo podoba mi się ta sukienko/tunika. Szczupło w niej wyglądasz
.Różowiutka, ładny zestaw z łososiową bluzką, kolor pasuje do karnacji i włosów. Swoją drogą, jakie Ty masz loki! Pyra, jeśli tylko dobrze się czujesz, to kupuj. Nie wiem dlaczego utarło się, że rurki tylko dla "pajęczaków". Spokojnie możesz je nosić i nie przejmuj się. Przecież rozmiar 27 jest mały, więc co Ty tu wymyślasz? Nasteczka, wszystko ślicznie oprócz koszuli. Nie znoszę takiej długości, dziwnie wygląda. Z dłuższą będzie bardzo ładnie. Poza tym super, pasek w talii pasuje Ci jak najbardziej. Ładne spodnie. ![]() A_K pewnie, że pasuje czarny do czerwonego, udane połączenie kolorystyczne. Mnie podoba się ta czerwona bluzka założona na koszulę, choć sama nie praktykuję takich kombinacji. ![]() Mądrala, witamy na MSD Nie jesteś za niska do longów, nie musisz od razu nosić takiego za 4 litery . W przypadku Twojej figury aż się prosi tutaj long za kieszenie, za linię ich szycia. Optycznie zwęzi to biodra Na szybko zrobiłam przeróbkę dla porównania. Ubrania masz bardzo ładne, więc i zestawy niczego sobie .
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie wygląda to lepiej
Ale mi sie zawsze wydaje ze te wszystkie longi są takie...opinajace
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
no to bede musiała spróbować
Kurcze, ile ja sie tu pożytecznych i przydatnych rzeczy dzis dowiem
|
#1253 |
|
Zadomowienie
|
Nasteczka - bardzo fajny odważny zestaw
A_K - zestawy super, jednak w drugim zmieniłabym buty na pełne ![]() mądrala - zestaw 1 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1170841066 jest fajny jednak brakuje mu dodatków, np. czarnych korali. zesta 2 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...2&d=1170841066 świetny sweterek. Uroczo wyglądasz. (ale założyłabym zwykłe długie jeansy i wcisnęła je w butki )ogólnie może postaraj się poeksperymentować z dodatkami, np. korale, broszki itp. bo Twoje zestawy mają duuży potencjał. A teraz cosik ode mnie, po przerwie
|
|
|
|
#1254 |
|
Wtajemniczenie
|
mądralo nie ma się czego bać
najbardziej podoba mi się ten z różowym sweterkiem, anies ma rację lepiej z longiem, o wiele lepiej fajny krój ma ta bluzeczka, bardzo Ci w nim dobrze, tylko ja bym jej nie wpuszczała w spodnie pokazuj się częściej ![]() Kawuśka nie widzę fotek
|
|
|
|
#1255 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
) Super
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
ah dziękuje, pożyczyłam od mamy
ale my się dzielimy ciuchami często. Zdaje się , że to z Reserved
|
|
|
|
#1257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do twoich fotek to pierwsze wpadł mi w oko ten super żakiecik ![]() Cytat:
Kurcze moze gdzieś wygrzebie moje 2 takie dłuższe bluzki, zrobie fotki i powiecie wtedy czy tak moze być, oki? Ale to dopiero jutro
|
|
#1258 |
|
Raczkowanie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...4&d=1170848593
ale fajny żakiet! Kawuśka bardzo mi się podoba ten zestaw
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Przylaczam sie do zachwytow nad zakietem Kawuśki
![]() A to moj skormy, dzisiejszy, taki zwykly :P |
|
|
|
#1260 |
|
Raczkowanie
|
kawuska podoba mi sie pierwszy zestaw z zakietem
Bergen...nasz nowy dom ![]() avatarek ze strony: e-avatarki.mylog.pl Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-02-08 o 05:16 Powód: dubel |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

zgadzam się z dziewczynami, ze smieszna masz postawe na zdjeciu
Co sądzicie?

Zasypie was zdjeciami
Troche sie boje bo jeszcze nigdy nie dawałam swoich fotek na wizażu
Ale ostrzegam, ze moje zestawy nie są ani jakieś super, ani wyszukane, bo np. podobają mi sie longi, ale po 1.jestem chyba trocke za niska, a po 2.trzeba do nich mieć zgrabny brzuszek 
No i spodnie któreki, za kolano (tym razem wciśniete w butki)