MY STYLE DIARY po polsku II - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-06, 20:11   #1231
franiulka
Raczkowanie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
Chciałam się Was poradzić, powiedzcie mi co o tym sądzicie, licze na szczere opinie, bo wydaje mi się, ze wygladam bynajmniej dziwnie?
jak dla mnie to za duzo sie dzieje a tym zestawie.chyba bym zrezygnowała z tej koszuli na rzecz bolerka kamizelki albo poprostu dluzszej koszuli bo ta chyba jest za krótka
franiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 20:20   #1232
manolita
Zakorzenienie

Nateczka wygladasz co najmniej inetersująco w tym zestwie. Jedyne co bym zmieniła to Twoją postawę na zdjęciu

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 20:33   #1233
wewelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
Nateczka wygladasz co najmniej inetersująco w tym zestwie. Jedyne co bym zmieniła to Twoją postawę na zdjęciu
ja chyba też
wyglądasz troche na zdjęciu jakbyś miala upasc(jakby sie kolana pod Toba ugiely)
Stary 2007-02-06, 20:38   #1234
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
heheh wiem, ze wyszłam jak pokraka, bo robiłam to zdjecie "na szybko" i wtedy nic nie wyglada idealnie, wahałam się aby je tu zamieścić ale już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, stało się ! Miało być szczerze i jest Dziękuję za opinie.

franiulka Myślałam o bolerku ale niestety nie mam w takim kolorze aby się to ładnie zgrało. Również dziękuję

iwciunia Już teraz wiem, że nie powinnam tej koszuli zakładać Dziekuję

maffCo do tych cm to trochę przesadziłaś... ale miało być szczerze... w każdym razie dziękuję

Wniosek: Zostałam skrytykowana
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 20:47   #1235
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

Cytat:
heheh wiem, ze wyszłam jak pokraka, bo robiłam to zdjecie "na szybko" i wtedy nic nie wyglada idealnie, wahałam się aby je tu zamieścić ale już nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, stało się ! Miało być szczerze i jest Dziękuję za opinie.

franiulka Myślałam o bolerku ale niestety nie mam w takim kolorze aby się to ładnie zgrało. Również dziękuję

iwciunia Już teraz wiem, że nie powinnam tej koszuli zakładać Dziekuję

maffCo do tych cm to trochę przesadziłaś... ale miało być szczerze... w każdym razie dziękuję

Wniosek: Zostałam skrytykowana

wniosek:P jestes dałniątko:P (i nie mowie tu o stroju:P ty wiesz o czym mowie )

Wymianka
Atoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 20:49   #1236
maff
Raczkowanie

Zgodze sie z poprzedniczka :P
maff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 20:51   #1237
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atoska Pokaż wiadomość
wniosek:P jestes dałniątko:P (i nie mowie tu o stroju:P ty wiesz o czym mowie )

Ajjj

wewelinka Skomentowałam to w poście manolity
Stary 2007-02-06, 21:21   #1238
Pyra1990
Zakorzenienie

Chyba kupie Dzieki dziewczyny

I'll never let you down...
Pyra1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 21:31   #1239
su$ka
Zakorzenienie

nasteczka koszula jest po prostu za krótka

su$ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 21:37   #1240
A_K
Raczkowanie

GG do A_K

Cytat:
Chciałam się Was poradzić, powiedzcie mi co o tym sądzicie, licze na szczere opinie, bo wydaje mi się, ze wygladam bynajmniej dziwnie?
niezbyt mi się podoba koszula z paskiem zgadzam się z dziewczynami, ze smieszna masz postawe na zdjeciu Ale z ciebie laska!

Cytat:
Napisane przez różowiutka Pokaż wiadomość
kilka moich propozycji:
Najbardziej mi się podoba ostatnia propozycja i środkowa, ta z ponczo niezbyt do mnie przemawia

Cytat:
Napisane przez SarahMoon Pokaż wiadomość
Dzisiaj tak popylam,
podobać sie!

A oto dwie moje propozycje.
Pierwsze zdjecie to mój dzisiejszy stroj A drugie to taka propozycja, ale sama nie wiem czy ta czerwona bluzka dobrze wygląda na czarnej koszuli ? Ogólnie zdjecie tez kiepskiej jakosci... Co sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P2063267ww1.jpg (97,3 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w1.jpg (69,3 KB, 160 załadowań)
A_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-06, 21:45   #1241
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska

Cytat:

dobra to sie wypowiem bo sie irytuję:P

mysle ze zadnej dziwnej postawy na zdjeciu nie masz naprawde nic takiego nie widze zreszta nie wiem co to ma w ogole wspolnego z tym ze pokazujesz komplet(mowie o tym ze jak mozna sie kogos czepiac ze dziwnie stanal na zdjeciu:P) ale niewazne
co do talii to tez bym tak chciala. Na tobie paseczki tak zakladane wygladaja wrecz idealnie. jak ja taki zakladam to wygladam jak idz stad i nie wracaj:P
co do samego zestawu to moim skromnym zdaniem pasek pasuje do koszuli ale koszula jest za krotką. Ew gdybys nie zakladala tak dlugiej bluzeczki pod spod to zretuszowaloby to troszeczke dlugosc koszuli i wygladalo owiele lepiej.

i tyle widze ze torba doszla super

Cytat:
Pierwsze zdjecie to mój dzisiejszy stroj A drugie to taka propozycja, ale sama nie wiem czy ta czerwona bluzka dobrze wygląda na czarnej koszuli ? Ogólnie zdjecie tez kiepskiej jakosci... Co sądzicie?
A_K mysle ze zestaw 2 jest bardzo ladny Czerwona bluzka super wyglada na czarnej koszuli

Wymianka
Atoska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-06, 22:13   #1242
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atoska Pokaż wiadomość
dobra to sie wypowiem bo sie irytuję:P

mysle ze zadnej dziwnej postawy na zdjeciu nie masz naprawde nic takiego nie widze zreszta nie wiem co to ma w ogole wspolnego z tym ze pokazujesz komplet(mowie o tym ze jak mozna sie kogos czepiac ze dziwnie stanal na zdjeciu:P) ale niewazne
co do talii to tez bym tak chciala. Na tobie paseczki tak zakladane wygladaja wrecz idealnie. jak ja taki zakladam to wygladam jak idz stad i nie wracaj:P
co do samego zestawu to moim skromnym zdaniem pasek pasuje do koszuli ale koszula jest za krotką. Ew gdybys nie zakladala tak dlugiej bluzeczki pod spod to zretuszowaloby to troszeczke dlugosc koszuli i wygladalo owiele lepiej.

i tyle widze ze torba doszla super
Atosko dziękuję za miłe słowa. Następnym razem koszula bedzie do kolan Za dużo nie napisze bo już spie na siedząco, więc życze Dobranoc Tobie i wszystkim dziewczynom. Kolorowych snów
Stary 2007-02-07, 03:12   #1243
czarownicagosia
Zakorzenienie

GG do czarownicagosia
Cytat:
Dziwnie wyglada tylko koszula, Ty i cala reszta prezentujecie sie swietnie

Cytat:
Napisane przez A_K Pokaż wiadomość
Drugi fajny Czerwien pasuje do czerni

czarownicagosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 09:37   #1244
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Namówiłyście mnie na oficerki to teraz macie Zasypie was zdjeciami Troche sie boje bo jeszcze nigdy nie dawałam swoich fotek na wizażu Ale ostrzegam, ze moje zestawy nie są ani jakieś super, ani wyszukane, bo np. podobają mi sie longi, ale po 1.jestem chyba trocke za niska, a po 2.trzeba do nich mieć zgrabny brzuszek . Strasznie podobają mi sie też paski w talii, no ale nie mozna mieć tzw. 'boczków' No wiec to moje wdzianka, zapraszam do oglądania i komentowania

P.S.Dzisiaj zobaczyłam jak ja mam mało ubrań!

Póki co wklejam pierwsze 4 zestawy, wszystkie z oficerkami (przepraszam ze niektóre takie niewyrażne )
ZESTAW 1- najbardziej rozmazany Prosty i zwykły. Chociaż nie widac całego uroku sweterka na którym sa przyszyte kwiatki No i spodnie któreki, za kolano (tym razem wciśniete w butki)
ZESTAW 2- torebka byłaby oczywiście ta sama, i tez zwykły (np.do szkoły), spodnie te same tylko już troszke na butach (tak wygodniej)
ZESTAW 3- na sobotnią impreze. Tylko po 1.czy te spodnie moge tak wkładac do oficerek, bo to nie są rurki tylko zwykłe spodnie z prostymi nogawkami, no i czy całość jakoś pasuje, czy moze zrezygnowac z oficerek???
ZESTAW 4- taki dosć nieformalny. np. na zakupy itp.

I prosze nie zwracać uwagi na włosy bo mi sie nie chciało nic z nimi robić No wiec zapraszam do komentowania (ale sie boje)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestaw 1.JPG (44,2 KB, 207 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw 2.JPG (43,9 KB, 211 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw 3.JPG (38,7 KB, 232 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zestaw 4.JPG (37,0 KB, 175 załadowań)

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 09:51   #1245
A_K
Raczkowanie

GG do A_K

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
Namówiłyście mnie na oficerki to teraz macie Zasypie was zdjeciami Troche sie boje bo jeszcze nigdy nie dawałam swoich fotek na wizażu Ale ostrzegam, ze moje zestawy nie są ani jakieś super, ani wyszukane, bo np. podobają mi sie longi, ale po 1.jestem chyba trocke za niska, a po 2.trzeba do nich mieć zgrabny brzuszek . Strasznie podobają mi sie też paski w talii, no ale nie mozna mieć tzw. 'boczków' No wiec to moje wdzianka, zapraszam do oglądania i komentowania

P.S.Dzisiaj zobaczyłam jak ja mam mało ubrań!

Póki co wklejam pierwsze 4 zestawy, wszystkie z oficerkami (przepraszam ze niektóre takie niewyrażne )
ZESTAW 1- najbardziej rozmazany Prosty i zwykły. Chociaż nie widac całego uroku sweterka na którym sa przyszyte kwiatki No i spodnie któreki, za kolano (tym razem wciśniete w butki)
ZESTAW 2- torebka byłaby oczywiście ta sama, i tez zwykły (np.do szkoły), spodnie te same tylko już troszke na butach (tak wygodniej)
ZESTAW 3- na sobotnią impreze. Tylko po 1.czy te spodnie moge tak wkładac do oficerek, bo to nie są rurki tylko zwykłe spodnie z prostymi nogawkami, no i czy całość jakoś pasuje, czy moze zrezygnowac z oficerek???
ZESTAW 4- taki dosć nieformalny. np. na zakupy itp.

I prosze nie zwracać uwagi na włosy bo mi sie nie chciało nic z nimi robić No wiec zapraszam do komentowania (ale sie boje)
No i brawo! kupilas oficerki! z tego co widze to bardzo ladne i ponadczasowe Zestawiki najbardziej mi sie podobają trzy pierwsze. Ostatni średnio przypadł mi do gustu bo w bluzach nie chodze W trzecim przydałoby się coś na szyje. Albo coś delikatnego- łancuszek np. albo jakies drobne koraliczki
Ogólnie nie wiem czego masz się bać! fajnie, ze wkleilas cos swojego
czekam na wiecej
A_K jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-07, 09:57   #1246
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez A_K Pokaż wiadomość
No i brawo! kupilas oficerki! z tego co widze to bardzo ladne i ponadczasowe Zestawiki najbardziej mi sie podobają trzy pierwsze. Ostatni średnio przypadł mi do gustu bo w bluzach nie chodze W trzecim przydałoby się coś na szyje. Albo coś delikatnego- łancuszek np. albo jakies drobne koraliczki
Ogólnie nie wiem czego masz się bać! fajnie, ze wkleilas cos swojego
czekam na wiecej
Ufff , dziekuje bardzo Własnie kompletnie nie mam pomysłu na jakiś łańcuszek do tego trzeciego bo brązwoe korale jakoś mi nie apsowały jak je ubrałam, a łańcuszek to pewnie złoty...hmmm...nie wiem już sama Niestety kolczyków nie moge złaożyć bo musiałam zrezygnować z ich noszenia zostawić dziurki do zarosniecia

Stary 2007-02-07, 10:22   #1247
Papiszynka
Zakorzenienie

A_K mi Twoj styl co prawda nie za bardzo podchodzi, ale ten zestaw z czerwona bluzka jest calkiem fajny, tyle ze ja bym nie zapinala koszuli pod sama szyja bo tego nie znosze

mądralo - zestawy calkiem fajne tylko brakuje mi w nich jakis dodatkow... no i w 2 i 3 zestawie jakos mi te czarne oficerki przytlaczaja calosc, uwazam ze lepiej by sie to prezentowalo, gdybys zalozyla dlugie spodnie, no albo inne buty no i dodatki... do 2 zestawu wydaje mi sie ze fajnie by pasowaly jakies wieksze, czarne kolczyki, a do 3 jakas bizuteria wg. uznania...

EDit: ajj nie doczytalam ze kolczykow nie mozesz nosic szkoda... no to chociaz cos na szyjke, jakas bransoletka...
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 10:27   #1248
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

No własnie ja to mam zawsze problem z dodatkami... ich dobieranie nie wychodzi mi zbyt dobrze no i tez nie mam ich zbyt wiele....Ale jak tak ogladam ten wątek i czytam wasze wypowiedzi to widze ze bede musiała to zmienić, bo dodatki fajnie zbgodacają całość. Dzieki skomentowanie

No i sama sie zastanawaim nad tymi oficerkami...szczególnie w tym 3cim (imprezowym) zestawie

Stary 2007-02-07, 10:34   #1249
anies5
Zakorzenienie

Sarah, jak ładnie! Bardzo podoba mi się ta sukienko/tunika. Szczupło w niej wyglądasz . Super połączenie kolorystyczne, moje ulubione.

Różowiutka, ładny zestaw z łososiową bluzką, kolor pasuje do karnacji i włosów. Swoją drogą, jakie Ty masz loki!

Pyra, jeśli tylko dobrze się czujesz, to kupuj. Nie wiem dlaczego utarło się, że rurki tylko dla "pajęczaków". Spokojnie możesz je nosić i nie przejmuj się. Przecież rozmiar 27 jest mały, więc co Ty tu wymyślasz?

Nasteczka, wszystko ślicznie oprócz koszuli. Nie znoszę takiej długości, dziwnie wygląda. Z dłuższą będzie bardzo ładnie.
Poza tym super, pasek w talii pasuje Ci jak najbardziej. Ładne spodnie.

A_K pewnie, że pasuje czarny do czerwonego, udane połączenie kolorystyczne. Mnie podoba się ta czerwona bluzka założona na koszulę, choć sama nie praktykuję takich kombinacji.

Mądrala, witamy na MSD

Nie jesteś za niska do longów, nie musisz od razu nosić takiego za 4 litery . W przypadku Twojej figury aż się prosi tutaj long za kieszenie, za linię ich szycia. Optycznie zwęzi to biodra . Pokaże, że masz talię.
Na szybko zrobiłam przeróbkę dla porównania.

Ubrania masz bardzo ładne, więc i zestawy niczego sobie .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Image4.jpg (115,4 KB, 309 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-07, 10:35   #1250
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

No faktycznie wygląda to lepiej Ale mi sie zawsze wydaje ze te wszystkie longi są takie...opinajace

Stary 2007-02-07, 10:39   #1251
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
No faktycznie wygląda to lepiej Ale mi sie zawsze wydaje ze te wszystkie longi są takie...opinajace
Coś Ty, nie . Teraz jest pełno dłuższych bluzek, więc spokojnie znajdziesz coś mniej opiętego, albo w formie tuniki. Ewentualnie z tych opiętych weź rozmiar większą i będzie jak znalazł.
Stary 2007-02-07, 10:44   #1252
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

no to bede musiała spróbować Kurcze, ile ja sie tu pożytecznych i przydatnych rzeczy dzis dowiem

Stary 2007-02-07, 11:43   #1253
Kawuśka
Zadomowienie

Nasteczka - bardzo fajny odważny zestaw
A_K - zestawy super, jednak w drugim zmieniłabym buty na pełne
mądrala - zestaw 1 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1170841066 jest fajny jednak brakuje mu dodatków, np. czarnych korali.
zesta 2 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...2&d=1170841066 świetny sweterek. Uroczo wyglądasz. (ale założyłabym zwykłe długie jeansy i wcisnęła je w butki )
ogólnie może postaraj się poeksperymentować z dodatkami, np. korale, broszki itp. bo Twoje zestawy mają duuży potencjał.

A teraz cosik ode mnie, po przerwie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1050866.JPG (37,8 KB, 265 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050867.JPG (37,5 KB, 250 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050868.JPG (45,4 KB, 223 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050869.JPG (57,2 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1050870.JPG (46,6 KB, 231 załadowań)
Kawuśka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 11:47   #1254
VanillaCafe
Wtajemniczenie

mądralo nie ma się czego bać najbardziej podoba mi się ten z różowym sweterkiem, anies ma rację lepiej z longiem, o wiele lepiej
fajny krój ma ta bluzeczka, bardzo Ci w nim dobrze, tylko ja bym jej nie wpuszczała w spodnie pokazuj się częściej

Kawuśka
nie widzę fotek
VanillaCafe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 12:01   #1255
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Napisane przez Kawuśka Pokaż wiadomość
Nasteczka - bardzo fajny odważny zestaw
A_K - zestawy super, jednak w drugim zmieniłabym buty na pełne
mądrala - zestaw 1 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1170841066 jest fajny jednak brakuje mu dodatków, np. czarnych korali.
zesta 2 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...2&d=1170841066 świetny sweterek. Uroczo wyglądasz. (ale założyłabym zwykłe długie jeansy i wcisnęła je w butki )
ogólnie może postaraj się poeksperymentować z dodatkami, np. korale, broszki itp. bo Twoje zestawy mają duuży potencjał.

A teraz cosik ode mnie, po przerwie
Kawuśka, przepiękny żakiecik! (kurteczka? ) Super

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 12:09   #1256
Kawuśka
Zadomowienie

ah dziękuje, pożyczyłam od mamy ale my się dzielimy ciuchami często. Zdaje się , że to z Reserved
Kawuśka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 12:25   #1257
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez Kawuśka
Dziękuje za porady, wszystkie sa dla mnie cenne i widze ze serio bede musiała zacząć zwracać większą uwage na dodatki Myślisz ze do zestwau 2 pasowałyby spodnie z zestawu 3?
A co do twoich fotek to pierwsze wpadł mi w oko ten super żakiecik naprawde cudny No ale jak sie własnie dowiedziałam, nie dla mnie bo ja musze mieć coś dłuzszego

Cytat:
Napisane przez VanillaCafe
mądralo nie ma się czego bać najbardziej podoba mi się ten z różowym sweterkiem, anies ma rację lepiej z longiem, o wiele lepiej
fajny krój ma ta bluzeczka, bardzo Ci w nim dobrze, tylko ja bym jej nie wpuszczała w spodnie pokazuj się częściej
Teraz już sie nie boje Kurcze moze gdzieś wygrzebie moje 2 takie dłuższe bluzki, zrobie fotki i powiecie wtedy czy tak moze być, oki? Ale to dopiero jutro

Stary 2007-02-07, 12:42   #1258
ninka222
Raczkowanie

http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...4&d=1170848593
ale fajny żakiet!
Kawuśka bardzo mi się podoba ten zestaw
ninka222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 13:22   #1259
Papiszynka
Zakorzenienie

Przylaczam sie do zachwytow nad zakietem Kawuśki

A to moj skormy, dzisiejszy, taki zwykly :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HPIM3537.JPG (76,3 KB, 137 załadowań)
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 13:23   #1260
Eire
Raczkowanie

kawuska podoba mi sie pierwszy zestaw z zakietem

avatarek ze strony: e-avatarki.mylog.pl

Edytowane przez czarownicagosia
Czas edycji: 2007-02-08 o 04:16 Powód: dubel
Eire jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości