|
|
#1201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
ang jest łatwiejszy... i jej to pasuje..czasami woli powiedzieć zamiast chochochód (samochód) - car ![]() albo spytana ile ma lat - odpowiada two zamiast do widzenia preferuje byebye albo odabo (nig) ![]() i ja się cieszę, niech sobie ułatwia
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
Delicjanko, 4 kocyki to wydaje mi się za dużo, poco az tyle?
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
zeby tez zostawić moze u tesciowej, zeby nie tarpać tak tego wszystkiego no ale nie wiem wlansie tak tez mi sie duzo wydaje;p ale takie ladne byly jak patrzylam na allegro
![]() Djerba- i jak złożyłaś juz zamowienie u kobitki z legginsami ?
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-09-05 o 16:40 |
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem z powrotem
Z dzidzia wszystko ok Dziękuję za kciuki, strasznie się stresowałam bo wczoraj maleństwo coś było nieruchliwe tak jak zazwyczaj ale widocznie zbierało siły na badanie. No co czadu od rana dawało to szok ![]() Jakie minki robiło a jak ziewało a jak serducho pięknie biło Ma 587 g i stopkę 4 cm!!! ![]() No i płeć tez już nam |
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej to moja dzidzia też już gdzies tyle wazy o masakra jutro porównamy wyniki skoro jesteśmy w tym samym tyg haha![]() Zgadzam się z Black, jakbym tak patrzyła to bym chyba nic nie jadła i nie piła, oprócz wody niegazowanej.
|
|
|
#1207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wpierw jest fotelik, a później waga...więc ubieram tylko majciochy i szybko na wagę
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
pstryczek bardzo się cieszę, że wszystko ok!!!
zdradź płeć! ![]() Ja też się zgadzam z Black, generalnie tak jak pisałam, colę trzymam w lodówce na wypadek kryzysu, i wolę wypić nawet całą puszkę, niż męczyć się i padać na twarz przez kolejne 3 dni, bo akurat oprócz coli nic mi nie pomaga. Z colą jest tak, jak z niektórymi lekami, owszem, lepiej ich nie brać, ale jeżeli mają pomóc, to lepiej wybrać mniejsze zło.
|
#1209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mów, kto tam Ci w brzuchu siedzi. Cytat:
Dziecko nie urodzi się chore przez to, że raz na tydzień wypijesz trochę coli czy zjesz kilka chipsów... Czepianie się do fajek, alkoholu - okej, ale cola? Cytat:
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-05 o 16:59 |
|||
|
|
|
#1210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
pstryczek to super, ze wszystko ok, dziewczynka?? a w ktorym jestes tygodniu??
nie no musi byc kombinezonik jednak, bo jak do fotelika przeciez w rozku nie wsadze, czyli szukam kombinezonu, rozek mam bedzie w nim w domku, jak beda goscie przychodzic. |
|
|
|
#1212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
Mój syn już waży ponad 500 g ![]() obawiam się,że będzie to takie samo konisko jak Samuel, dobrze,że będzie cc bo drugi raz rodzić wielkoluda ![]() zapadła decyzja,że podczas cc będzie wycinany mięśniak, kurde mam pietra jak nie wiem mały jak zwykle nogi rozkraczył i pokazywał co tam siedzi nooo,mam brać leki rozkurczowe, aby przy tym mieśniaku nie dochodziło do zbyt dużych napięć macicy, poza tym wszystko gra acha i kupiłam sobie piękne ponczo w Mojito za 69 zł ![]() 21.09 ide na usg 4 d mam dla Ciebie dobrą wiadomość, też od razu pomyślałam o Tobie pamiętasz te mebelki barcelona co nam się podobały? no to ja prawie byłam pewna,że je weźmiemy, ale ta cena jest wielka różnica w cenie, ja wiem,że to nie to samo ale pomyślałam,że mi i tak szybko się wnętrza nudzą więc wolę za jakiś czas po prostu zmienić wystrój nie wiem czy w necie jest już dostępny nowy katalog ale jak nie ma to mogę Ci zeskanować Cytat:
ja zaś zaglądam na ten blog http://jagodowyzagajnik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1214 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() marsi Tobie tez gratuluje ![]() Co do coli to tez czasem pije ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
|
|
#1215 |
|
Zadomowienie
|
wiecie, cola jest swietna na grupę żołądkową, kolezanka mi mowila, i jak moja mam tak sie zle czula wymioty i biegunka, powiedzialam jej kup i wypij szklanke i wiecie co dziala.
Ja tez teraz unikam, ale jak mi slabo bylo w wakacje, albo pragnienie mialam wielkie to cola przynosila mi wtedy ulge niesamowita, oczywiscie zawsze tylko w razie kryzysu kupowalam. teraz to wszystko sztuczne jest, warzywa niby na targu kupowane a tez na nawozach, ludzie dla sibie wielu tak robi ze oddziwlona czesc dla siebie bez nawozu a do sprzedazy daja nawozy, zeby "urodzaj" byl a co za tym idzie i zarobek, wiadomo nie ma tylu az co w marketach ale zawsze, kolezanka mi o tym mowila |
|
|
|
#1216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ciąży z Sade też piłam... |
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc w pewnym sensie mnie to dotknęło... i każde inne kawały/żarty o murzynach też mnie urażają...
Edytowane przez djerba Czas edycji: 2012-09-05 o 17:18 |
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek, rozumiem Cię (w pewnym sensie, bo to jednak nie to samo, ale blisko), bo mój TŻ jest rudowłosy i strasznie mnie wkurzają wszelkie stereotypy na ten temat, a ostatnio spotykam się z nimi bardzo często. |
|
|
|
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No zapewne wymsknęło.. ale tak czy siak zrobiło mi się przykro... Miałam kiedyś koleżankę/przyjaciółkę rudowłosą i wiem jak była traktowana...ale to były czasy dzieciństwa.. ;/ |
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Sylwietta, nie mówię tutaj o Tobie! No mój TŻ też miał zaczepki w szkole, ale w liceum się to skończyło, no a teraz miał problem ze znalezieniem pracy przez jakiś czas - przypuszczamy, że to przez jego włosy. Nie dość, że rude, to jeszcze w dodatku długie - dla niektórych takie coś jest nie do zniesienia. Co za głupota. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-05 o 17:28 |
|
|
|
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm...tak..chyba przywykłam..ale za każdym razem boli i będzie bolało do starości... Ludzie są okropni...przecież to tylko kolor włosów...tak jak i kolor skóry... ![]() Ja, nigdy nie oceniam nikogo po wyglądzie... |
|
|
|
|
#1224 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo fajnie się tam kupuje, kupowałam i w ciąży i po, bardzo szybka akcja, fajne ceny. Teraz też coś tam kupię (chyba tetrówki, jakieś ubranka) bo sprawdzony sklep Cytat:
Swoją drogą, z Agatką w ciąży był to jedyny napój, który mi pomagał na niestrawność :/ poza ciążą nie pijam, w ciąży bardzo rzadko i np. 0,5l mam na 4 dni Ale nie czuję się gorsza z tego powodu. Byle parówka więcej świństwa zawiera. Cytat:
ubranek jak napisałam miałam 2 razy więcej, bo Agatka bardzo ulewała.Co do butelek - na początek miałam 2 bo akurat w promocji 2pak był i tyle co jedna kosztował, ale potem jak już butelką karmiłam to miałam 4-5. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A sama do ślubu rudzielec byłam lubię rude.
|
||||||||
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36343158]
http://www.dzieciologia.blogspot.com...co-mamowa.html proszę, z liczbą ubranek jak napisałam miałam 2 razy więcej, bo Agatka bardzo ulewała.Co do butelek - na początek miałam 2 bo akurat w promocji 2pak był i tyle co jedna kosztował, ale potem jak już butelką karmiłam to miałam 4-5. [/QUOTE] Ale ilosc Faktycznie trzeba to jakos rozplanowac. Nie zdawalam sobie sprawy, ze tyle tego potrzeba... To dalam plame
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzyneczki widzę bardzo fajnie się tam kupuje, kupowałam i w ciąży i po, bardzo szybka akcja, fajne ceny. Teraz też coś tam kupię (chyba tetrówki, jakieś ubranka) bo sprawdzony sklep http://www.dzieciologia.blogspot.com...co-mamowa.html proszę, z liczbą ubranek jak napisałam miałam 2 razy więcej, bo Agatka bardzo ulewała.Co do butelek - na początek miałam 2 bo akurat w promocji 2pak był i tyle co jedna kosztował, ale potem jak już butelką karmiłam to miałam 4-5. [/QUOTE] No i drukarka idzie w ruch, az sobie wydrukuje Twoją wyprawkę
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do coca-coli to w zeszłym semestrze chemik na zajęciach nam mówił przy okazji omawiania tematu oczyszczania ścieków, że coca-cola ma ph porównywalne z odczynnikami przywożonymi do oczyszczalni ścieków do chemicznego oczyszczania ścieków. Ph odczynników to 1,5 a coli 2,3. A roztwór stężony coli jest przewożony z tymi specjalnymi oznaczeniami - substancje niebezpieczne. A i cola odwapnia kości niesamowicie. |
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marsi, na której stronie? katalog mam, ale zatrzymałam się na oddzielaniu sypialni firanką i sama mam zamiar wykorzystać to u nas w sypialni, żeby Maluchowi zrobić osobny kącik. A oglądałaś te meble Amelia z Klupś, które dodałam? Są trochę droższe, ale ja się w nich totalnie zakochałam To dobrze, że wszystko ok ![]() no i przynajmniej będziesz miała spokój z tym pierońskim mięśniakiem.... Szaja miałaś boski kolor włosów na ślubie ![]() moja przyjaciółka jest rudzielcem, nie wiem, czemu niektórzy ludzie mają coś do koloru włosów, skóry? Nie rozumiem i nie akceptuję
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Facet [/QUOTE] Facet jak bede miala chwilke to zeskanuje i wrzuce fotki a teraz zmykam wybierac z mezusiem imie
|
|
|
|
#1230 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

Wiem, ze podobno dla dzieci jest duzo latwiejszy niz polski no i wlasnie wyraznie widze, ze mloda wybiera wlasnie angielski. Ja sie jej pytam gdzie jest pilka a ona chodzi po pokoju i wola "baaaall"

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)