Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-06, 08:26   #2221
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI

Wykapałam się i napisałam smsa o moich planach do TZ'a jak i do przyjaciółki..
Odpis był taki ...
Przyjaćiółka : IDZ IDZ
TŻ ; NA CHOLERE CI KOLEJNY TECHNIK.
Za każdym razem gdy jest rozmowa z nim na temat pracy on zawsze gada, że STUDIA MUSZĄ BYĆ bo otwierają wiele dróg . Oczywiście w jego 'pracy' owszem musza być. Technologiem czy innym ważniejszym pracownikiem w firmie produkcyjnej ludzie po liceum tam nie siedzą. Co innego na produkcji...

Dziś mnie poniosło i mu napisałam skoro tak bardzo się mnie wstydzisz, że nie mam studiów to sobie rozwieś ogłoszenie u siebie w pracy, że przygarniesz Panią po wyższych razem z tytułem z inżynierskim po kierunku technicznym.

Wszystko w temacie. ;]
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 08:27   #2222
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Dzięki dziewczyny za odzew
Czuję się nieco podbudowana

Miłego dnia
Stary 2012-09-06, 08:42   #2223
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na rozmowie, a dzisiaj do mnie oddzwonili!!!!
Dziewczyny mam robotę w nieruchomościach, od środy zaczynam
gratulacje

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
No, właśnie kaarooo - GRATKI!!!

a ja rozmyślam czy nadal pisać bloga w dwóch językach...
pisz pisz, ja lubie to czytać

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Widziałaś arkusze podstawowe z matmy z tego i zeszłego roku? W tym roku było 1 (JEDNO) zadanie, którego nie dało się w parę minut rozwiązać używając tylko i wyłącznie wzorów, które się i tak dostaje.
Jeśli ktoś nie jest w stanie zdać takiego egzaminu to coś jest cholernie nie w porządku, z tym, że ja jestem z tej, chyba nielicznej, grupy ludzi, którzy uważają, że na studia nigdy w życiu nie powinna iść osoba, która nie potrafi podstawić danych do wzoru.
I można mówić, że nie każdy ma głowę do matematyki, ale to może powiedzieć moja mama, która maturę zdawała jakieś 25 lat temu, i która do opanowania miała znacznie trudniejszy i obszerniejszy materiał, a na maturę mogła wnieść ołówek, długopis i bodajże linijkę czy ekierkę - i zdała, a nie ktoś, kto ma problem z maturą w roku 2012.
również się podpisuję wszystkim co się da

Rodzynko, dziewczyny napisały już wszystko, więc ja tylko dodam, że mają rację
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:01   #2224
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja bym zrobiła technika informatyka. Gdyby nie to, że większość z tego, co oferuje program po prostu umiem i szkoda mi czasu

Zimno i pada Odechciało mi się wszystkiego - myślałam, że może pójdę dziś na spacer albo zakupy...
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:18   #2225
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj byłam na rozmowie, a dzisiaj do mnie oddzwonili!!!!
Dziewczyny mam robotę w nieruchomościach, od środy zaczynam
Gratulacje!!
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:20   #2226
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

No, pogoda paskudna ;( A chciałam zrobić step makijażu wieczorowego...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:24   #2227
Soso
Zakorzenienie

W Trójmiescie słońce, ale wietrznie
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:25   #2228
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

A ja mam kryzys związany z moimi studiami - teraz będę na 3 roku, ale poważnie zastanawiam się albo nad dziekanką albo nad indywidualnym tokiem studiów, gdzie rozłożyłabym 3 rok na dwa lata. Na moim kierunku muszę wyrobić 150 godzin praktyk w szkole, obserwując i sama nauczając, ale fizycznie nie dam rady, bo w tygodniu pracuję 9-17, a w weekendy mam zjazdy. Jak do tego dołączę zajęcia dodatkowe, które musimy jeszcze zaliczyć (normalnie w tygodniu, poza zjazdami) to się okaże, że powinnam się albo zwolnić z pracy, żeby zaliczyć ten rok albo poświęcić cały swój wolny czas na to, nie mając żadnego dnia wolnego w tygodniu. W zasadzie dyplom nie jest mi do szczęścia potrzebny, mam stałą pracę nie związaną z kierunkiem, a i tak po skończeniu studiów planuję poważniej zając się zupełnie czym innym, ale nie chcę wyrzucić w błoto dwóch lat pracy (i płacenia czesnego)... Z drugiej strony dobrze byłoby zaliczyć już ten rok i mieć z głowy, ale boję się że prędzej padnę z wycieńczenia albo pozabijam wszystkich wkoło, bo będę zestresowana. I tak biję się z myślami od dwóch tygodni ponad i sama nie wiem co mam zrobić...

A tak w ogóle to dzień dobry - dziś większość czasu pewnie spędzę nad pokazem slajdów na przyjęcie, a już mi się nie chce...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 09:44   #2229
enn_
Zakorzenienie

Matko kochana, nie chce mi się pakować, a wyjeżdżam w nocy, na dodatek chyba zaczyna mi doskwierać... urlop. I w ogóle jakoś się dupnie ostatnio czuję, do niczego nie mogę się zebrać, boję się o pracę itp.
No nic, ponarzekałam, to idę się zbierać powoli.
Stary 2012-09-06, 10:03   #2230
kaarooo
Zakorzenienie

Widzę, że każda z nas ma takie seksualne podejście do życia dzisiaj

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
karooo współczuje ;( ale gratuluję pracy
Dziękuję podwójnie. Gorąca herbata i jakoś to leci

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Odpis był taki ...
Za każdym razem gdy jest rozmowa z nim na temat pracy on zawsze gada, że STUDIA MUSZĄ BYĆ bo otwierają wiele dróg . Oczywiście w jego 'pracy' owszem musza być. Technologiem czy innym ważniejszym pracownikiem w firmie produkcyjnej ludzie po liceum tam nie siedzą. Co innego na produkcji...

Dziś mnie poniosło i mu napisałam skoro tak bardzo się mnie wstydzisz, że nie mam studiów to sobie rozwieś ogłoszenie u siebie w pracy, że przygarniesz Panią po wyższych razem z tytułem z inżynierskim po kierunku technicznym.

Wszystko w temacie. ;]
Powiem Ci, że dobrze zrobiłaś. Mimo wszystko partner powinien Cię wspierać w wyborach, a nie krytykować, bo jednak to jest dobry pomysł.

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Gratulacje!!
A dziękuję

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
No, pogoda paskudna ;( A chciałam zrobić step makijażu wieczorowego...
Trust, gdzie to jedziesz w sobotę i co to za konkurs Astora? Bo nie widziałam, żebyś się chwaliła? (albo przeoczyłam?)

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:14   #2231
Myszołapka
Zakorzenienie

http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1...dwaznych_.html Widziałyście? Nawet Gazeta.pl o laminowaniu pisze - i cytuje Anwen

Dzień dobry tak w ogóle, melduję iż na Śląsku Gornym już nie pada, ale też się nie przejaśnia
Stary 2012-09-06, 10:15   #2232
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Wymiotowania ciąg dalszy
może trzeba do lekarza?
Cytat:

Wszystko w temacie. ;]
uuuu

co do technika, jeśli możesz i chcesz to pewnie, że robić
Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
A ja mam kryzys związany z moimi studiami - teraz będę na 3 roku, ale poważnie zastanawiam się albo nad dziekanką albo nad indywidualnym tokiem studiów, gdzie rozłożyłabym 3 rok na dwa lata.
trudna sprawa, wiadomo, że szkoda pracy... a i studiów, lat i pieniędzy, żeby poszło na zmarnowanie to też...

ale jak zrobisz przerwę to później dasz radę? będziesz miała czas jeśli odłożysz? bo chyba nadal będziesz pracować...
Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Matko kochana, nie chce mi się pakować, a wyjeżdżam w nocy, na dodatek chyba zaczyna mi doskwierać... urlop. I w ogóle jakoś się dupnie ostatnio czuję, do niczego nie mogę się zebrać, boję się o pracę itp.
No nic, ponarzekałam, to idę się zbierać powoli.

czemu boisz się o pracę?

wrzuciłam zielono-niebiesko-pomarańczowo-różowo-fioletowy makijaż
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2012-09-06 o 10:20
Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:15   #2233
dimiti
Zakorzenienie

DOBRY

Cytat:
Wy tutaj o szkołach ... a mi się rano nasuneła myśl .. żeby sobie zrobić technika farmacji ..

wybijcie mi ten pomysłz głowy prosze Was XD
rob jak tylko chcesz to dlaczego nie? zawsze sie moze przydac

Cytat:
Odpis był taki ...

Wszystko w temacie. ;]

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za odzew
Czuję się nieco podbudowana

Miłego dnia
no to dobrze

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja bym zrobiła technika informatyka. Gdyby nie to, że większość z tego, co oferuje program po prostu umiem i szkoda mi czasu

Zimno i pada Odechciało mi się wszystkiego - myślałam, że może pójdę dziś na spacer albo zakupy...
ojjj tos Ty mozg! moze mi by sie przydal bo ja taka lewa jestem

Cytat:
A ja mam kryzys związany z moimi studiami - teraz będę na 3 roku, ale poważnie zastanawiam się albo nad dziekanką albo nad indywidualnym tokiem studiów, gdzie rozłożyłabym 3 rok na dwa lata. Na moim kierunku muszę wyrobić 150 godzin praktyk w szkole, obserwując i sama nauczając, ale fizycznie nie dam rady, bo w tygodniu pracuję 9-17, a w weekendy mam zjazdy. Jak do tego dołączę zajęcia dodatkowe, które musimy jeszcze zaliczyć (normalnie w tygodniu, poza zjazdami) to się okaże, że powinnam się albo zwolnić z pracy, żeby zaliczyć ten rok albo poświęcić cały swój wolny czas na to, nie mając żadnego dnia wolnego w tygodniu. W zasadzie dyplom nie jest mi do szczęścia potrzebny, mam stałą pracę nie związaną z kierunkiem, a i tak po skończeniu studiów planuję poważniej zając się zupełnie czym innym, ale nie chcę wyrzucić w błoto dwóch lat pracy (i płacenia czesnego)... Z drugiej strony dobrze byłoby zaliczyć już ten rok i mieć z głowy, ale boję się że prędzej padnę z wycieńczenia albo pozabijam wszystkich wkoło, bo będę zestresowana. I tak biję się z myślami od dwóch tygodni ponad i sama nie wiem co mam zrobić...

A tak w ogóle to dzień dobry - dziś większość czasu pewnie spędzę nad pokazem slajdów na przyjęcie, a już mi się nie chce...
no maly problem jest...nie wiem jak to jest w praktykami na zaocznych studiach, u nas bylo latwiej- a ja to juz w ogole mialam luz bo mialam te dni wolne zeby robic tlumaczenia
a nie mozesz zrobic tak, ze pierw sprobujesz czy dasz rade normalnie ciagnac a jak ci sie nie uda to poprosisz o rozbicie tego roku na dwa?

ja dzisiaj ide na swoja uczelnie dowiedziec sie o obrony. Nie wiem czy znowu nie bede musiala przekladac obrony na grudzien bo moge sie nie wyrobic z nauka:/ egzamin 17 a obrona 19....zobaczymy czy mi sie uda zreszta caly czas sa problemy z promotorka, ktora nas totalnie olewa i nawet nie odpisuje na maile kiedy ktos sie chce z nia skonsultowac... uroooocze

I jak o kompleksach byla mowa i o studiach to mi sie czasami wydaje, ze deb*il jestem skoro ciagle mam jakies problemy na tej uczelni ooo i teraz ja sie przyznam!
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:34   #2234
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dimiti - nie mózg, większość tego znam w praktyce (brat informatyk)/miałam na studiach lub w liceum. Samo weszło, a czasu jak na lekarstwo... Miałabym wrazenie, ze zaniedbuje obecne studia
Stary 2012-09-06, 10:43   #2235
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1...dwaznych_.html Widziałyście? Nawet Gazeta.pl o laminowaniu pisze - i cytuje Anwen

Dzień dobry tak w ogóle, melduję iż na Śląsku Gornym już nie pada, ale też się nie przejaśnia
Czytam. I mam mieszane uczucia co do tego artykułu, ale to bardziej w kwestii jego napisania. Wydaje mi się, że autorka nie wie o czym pisze

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Dimiti - nie mózg, większość tego znam w praktyce (brat informatyk)/miałam na studiach lub w liceum. Samo weszło, a czasu jak na lekarstwo... Miałabym wrazenie, ze zaniedbuje obecne studia
Zmieniłaś avka!
Prawie Cię nie poznałam

Stary 2012-09-06, 10:43   #2236
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Nie mogę się zebrać do napisania notki
I u mnie też beznadziejna pogoda, dziś już założyłam kurtkę i chustkę. Byłam na uczelni po raz drugi spróbować załatwić formalności związane z praktykami i znowu nie zastałam gościa za to odpowiedzialnego, chociaż wg karteczki na drzwiach miał być

A poza tym, chyba wznowię moją mini hodowlę ptaszników
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:44   #2237
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
no maly problem jest...nie wiem jak to jest w praktykami na zaocznych studiach, u nas bylo latwiej- a ja to juz w ogole mialam luz bo mialam te dni wolne zeby robic tlumaczenia
a nie mozesz zrobic tak, ze pierw sprobujesz czy dasz rade normalnie ciagnac a jak ci sie nie uda to poprosisz o rozbicie tego roku na dwa?
No my mamy godzinowo tyle samo praktyk co dzienni, przy czym u nas w zasadzie wszyscy oprócz studiów albo pracują normalnie albo ciągną jeden-dwa kierunki stacjonarnie. Dodając do tego zjazdy w każdy praktycznie weekend to idzie się pochlastać... A podanie o ITS muszę złożyć już w październiku chyba, więc opcja 'zobaczę jak mi pójdzie' raczej w grę nie wchodzi.

Zrobiłam jakąś 1/3 prezentacji dopiero i mnie cholera bierze, że to tak wolno idzie
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:51   #2238
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Czytam. I mam mieszane uczucia co do tego artykułu, ale to bardziej w kwestii jego napisania. Wydaje mi się, że autorka nie wie o czym pisze

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Zmieniłaś avka!
Prawie Cię nie poznałam
Urzekł mnie Nawet mam tapetę z tym kotkiem na laptopie
Stary 2012-09-06, 11:00   #2239
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Trust, gdzie to jedziesz w sobotę i co to za konkurs Astora? Bo nie widziałam, żebyś się chwaliła? (albo przeoczyłam?)
W sumie to jadę do Warszawy już jutro A pisałam tutaj, że zakwalifikowałam się do półfinału konkursu Astor. Coś na styl Sephory - malowanie modelki, potem wybierają 5 dziewczyn, które 21-22 września robią popisowy makijaż i zostają ambasadorkami Astor, a w międzyczasie mają szkolenie z makijażu

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-09-06, 11:03   #2240
ciriness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
no, to wiem co czujesz... ja dziś po prawie nieprzespanej nocce biłam sie z myślami przez kilka chwil czy iśc do pracy czy sobie darować.. poszłam, ale chodziłam jak zombie... :/// i jeszcze pech chciał że sami ludzie z dzieciakami u nas dzisiaj się stołowali więc np musiałam przez godzinę słuchać jak mała słodka i urocza dziewczynka lat około 2 wali plastikową butelką we wszystko co popadnie podczas gdy rodzice mają to gdzieś i skupiają sie na konsumpcji Żeby nie było, nie mam absolutnie nic przeciwko dzieciom. Ale przeciwko rodzicom którzy na pewne zachowania nie reagują - i owszem. Myślałam, że za chwilę któryś z pracowników do mnie wejdzie i jedyne co zobaczy to mózg który właśnie eksplodował na firankę...
Oooo jak ja tego nie cierpie! Kocham dzieciaki ogromną miłością ale jak widzę zachowania niektórych a rodzice ich jeszcze pogłaszczą po główce to mnie krew zalewa

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość

Wróciłam ze spotkania z koleżanką. I jestem zdołowana
Powiedzcie mi - czy dla Was osoba ze średnim wykształceniem jest jakaś gorsza??? Czy tylko ludzie z wyższym wykształceniem są "fajni" ???
Jak mniemam masz "super" koleżankę. Wiesz teraz się mówi, że "każdy głupi może mieć studia", to już dzisiaj żaden wyznacznik. Nie ma co się przejmować jakimikolwiek przytykami. W mojej ocenie to nie papierki świadczą o człowieku i jego poziomie tylko to, jaki jest i czy można z nim porozmawiać.
A swoją drogą wyobrażasz sobie np. studia z fryzjerstwa? Bez sensu! Albo ktoś ma talent i poduczy się fachu albo nie. Studia by nie pomogły
ciriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:07   #2241
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Konto usunięte

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36355489]Nie mogę się zebrać do napisania notki
[/QUOTE]
u mnie tak samo niestety...

Rodzynka1989 absolutnie się nie przejmuj tą "koleżanką". Wyraźnie widać, że się przechwala i próbowała pogorszyć Ci humor- świadomie bądź nie jest wampirem energetycznym (dla osób, które nie zajmują się ezoteryką- proszę się nie śmiać ani pogardzać ) Mimo, że jestem młodsza od Ciebie już teraz wydaje mi się, że osoby, które zamiast studiowania, pracują albo to i to, są zaradniejsi życiowo, bardziej odważni. Doświadczenie często ma większe znaczenie niż papierek, chociaż oczywiście w niektórych zawodach się przyda. A, że można z Tobą porozmawiać nie o bzdetach i żona znajomego jest Tobą, podkreślę- zachwycona oznacza, że jesteś świetną rozmówczynią a co więcej głębokim człowiekiem (przeciwieństwo do pustej). A to się strasznie liczy. Miłego dnia, Rodzynka1989

Cytat:
Oooo jak ja tego nie cierpie! Kocham dzieciaki ogromną miłością ale jak widzę zachowania niektórych a rodzice ich jeszcze pogłaszczą po główce to mnie krew zalewa
"Sytuacja w tramwaju.
Male dziecko cały czas płacze, a matka go nie uspokaja.
Jeden z pasażerów (starsza pani) mówi do dziecka, że źle się zachowuje, na co matka dziecka odpowiada:
- Proszę nie krzyczeć na moje dziecko, ono jest wychowywane bezstresowo!
Po pewnym czasie,gdy tramwaj staje na przystanku, wstaje z miejsca tzw 'Metal' (subkultura glany pieszczocha itd.), zbliżając się do drzwi, wyjął gumę do żucia z ust i przylepił temu niegrzecznemu dziecku na czoło. Po czym powiedział do matki:
- Proszę na mnie nie krzyczeć, zostałem wychowany bezstresowo."

tak mi się przypomniało (cytat z wezsietato . pl- w ogóle zabawne historyjki tam są z dzieciaczkami w roli głównej, jak chcę sobie poprawić humor, czytam)

Edytowane przez 1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Czas edycji: 2012-09-06 o 11:13
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:07   #2242
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie padało ale chyba słońce wyjdzie bo już czyste niebo się pojawia
Stary 2012-09-06, 11:12   #2243
nicRu
maszyna, nie człowiek

U mnie też na szczęście jakby się rozpogadza
Stary 2012-09-06, 11:13   #2244
Annaluka
Zakorzenienie

Bry

Studia nic nie dają. Ja studiowałam dziennie i cały czas pracowałam, ale teraz każdemu radziłabym wybrać zaoczne i zdecydowanie iść do pracy. Liczy się przede wszystkim doświadczenie, a nie papierek od szkoły... Teraz prywatne studia może zrobić każdy debil, który tak naprawdę powinien zakończyć edukację na zawodówce i być na przykład super stolarzem.

Inna sprawa, że znam mnóstwo osób bez studiów, które lepiej sobie radzą, niż wszyscy wykształceni
Stary 2012-09-06, 11:14   #2245
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
No my mamy godzinowo tyle samo praktyk co dzienni, przy czym u nas w zasadzie wszyscy oprócz studiów albo pracują normalnie albo ciągną jeden-dwa kierunki stacjonarnie. Dodając do tego zjazdy w każdy praktycznie weekend to idzie się pochlastać... A podanie o ITS muszę złożyć już w październiku chyba, więc opcja 'zobaczę jak mi pójdzie' raczej w grę nie wchodzi.

Zrobiłam jakąś 1/3 prezentacji dopiero i mnie cholera bierze, że to tak wolno idzie
no domyslam sie, ze wiekszosc pracuje lub ciagnie inne studia- musisz sama zadecydowac napisac na kartce + i - i wsio
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:20   #2246
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Konto usunięte

Cytat:
W sumie to jadę do Warszawy już jutro A pisałam tutaj, że zakwalifikowałam się do półfinału konkursu Astor. Coś na styl Sephory - malowanie modelki, potem wybierają 5 dziewczyn, które 21-22 września robią popisowy makijaż i zostają ambasadorkami Astor, a w międzyczasie mają szkolenie z makijażu
Ja też przeoczyłam to info jakoś, trzymam kciuki!
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:26   #2247
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Urzekł mnie Nawet mam tapetę z tym kotkiem na laptopie
Świetny jest. Serio Ale jakoś chyba niedawno zmieniłaś, dzisiaj? wczoraj na wieczór?

Cytat:
Bo doczytałam na jakimś tam blogu i widziałam jak się udzielasz. A mówię, nie zarejestrowałam akurat Astora, to dopytam

Stary 2012-09-06, 11:27   #2248
Super Girl
Rozeznanie

[1=1d94aa359fccc21ffd3754e 01fc729e7b21e5777_5e9cd7f 29012b;36356095]
"Sytuacja w tramwaju.
Male dziecko cały czas płacze, a matka go nie uspokaja.
Jeden z pasażerów (starsza pani) mówi do dziecka, że źle się zachowuje, na co matka dziecka odpowiada:
- Proszę nie krzyczeć na moje dziecko, ono jest wychowywane bezstresowo!
Po pewnym czasie,gdy tramwaj staje na przystanku, wstaje z miejsca tzw 'Metal' (subkultura glany pieszczocha itd.), zbliżając się do drzwi, wyjął gumę do żucia z ust i przylepił temu niegrzecznemu dziecku na czoło. Po czym powiedział do matki:
- Proszę na mnie nie krzyczeć, zostałem wychowany bezstresowo."

tak mi się przypomniało (cytat z wezsietato . pl- w ogóle zabawne historyjki tam są z dzieciaczkami w roli głównej, jak chcę sobie poprawić humor, czytam)[/QUOTE]

O, matko, chciałabym, żeby to była prawdziwa historia

Ja w ogóle nie lubię dzieci, ale toleruję je dopóki nie wkraczają poza strefę mojej tolerancji na nie. Ostatnio w byłam na lodach. Jakiś dziecior non stop wrzeszczał, ryczał i wszystkim przeszkadzał, a na koniec z pełnego rozpędu wjechał we mnie ciężarówką. Następnego dnia miałam siniak we wszystkich kolorach tęczy o średnicy 10 cm! Od matki, która to wszystko widziała, nie usłyszałam nawet słówka przeprosin. Następnym razem zrobię coś w stylu tego metalowca

A propos studiów przypomniała mi się koleżanka, która w liceum nie wiedziała kto jest premierem Polski, co nie przeszkodziło jej w pójściu na politologię

Super Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:32   #2249
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zebrałam się w sobie, na blogu notka o pudrze Vipera Cashmere Veil
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 11:37   #2250
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;36356420]Ja też przeoczyłam to info jakoś, trzymam kciuki![/QUOTE]

Nie dziękuję

Cytat:

Bo doczytałam na jakimś tam blogu i widziałam jak się udzielasz. A mówię, nie zarejestrowałam akurat Astora, to dopytam
Wolałam się już tym globalnie nie chwalić, żeby potem siary nie było

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości