|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
Assa też lubię
|
#3512 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno w nią pykne jak tylko znajdę wolny czas bo teraz o głowa mała jak mi go brak !
|
#3513 | ||
|
Wtajemniczenie
|
po pierwsze i najważniejsze to: SKONCZYŁAAAAAM MGRE!!!!!! wysłane, zaklepane. Nie wiem teraz czy najpierw pic czy sie wyspac
pol nocy na tym spedziałam i dzisiaj pół dnia na wykanczaniu. Najlepsze było to, ze jak juz poprawiłam całość i wycackałam sie z twardymi spacjami to sie zorientowałam, ze lewy margines jest za wąski - powinien miec 3.5. W zwiazku z czym zmieniłam. Dobrze bo przybyło mi objetosci 10 stron (mam teraz jakies 108 ) źle, bo wszystkie poprawki i formatowanie musiałąm zrobic raz jeszcze.... nie mam linii papilarnych na dwóch palcach bo nie wziełam myszki i klikałam od 8 rano w touch pada...... katastrofa. a teraz mi sie jeszcze przypomniało ze nie wziełam dwóch wpisów i musze to przed obroną jakoś uzupełnic![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() poza tym dzieki Lady rozminiłam troche wawawars i mam mnóstwo przedmiotów kupionych które dodają mi specjalne siły, mam Chawire!!! i pokonuje wszystkich w pojedynkach zgarniając mase kasy i co jeszcze...? mózg mi siada, wróce jak trochę odparuje
|
||
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Zuz- gratuluję napisania pracy
![]() Mnie wkurza, że nie ma nic konkretnego, jeśli chodzi o prace- a to z doświadczeniem, a to na cały etat ( a ja nie wiem jaki będę mieć plan zajęć), a to coś jeszcze... ![]() buu przegrałam walkę pod pałacem prezydenckim
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-09-05 o 14:33 |
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Nie łam się
jest Pajączek Pamiętacie reklamę Pajączka na telezakupach mango? to były takie szelki które się zakładało by się nie garbić, jak się człowiek opuścił to był sygnał dźwiękowy ilekroć mówię "nie łam się" załącza się reszta
|
#3516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
fajnie
|
||
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Zu, gratuluję napisania pracy!
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzz gratki z okazji zakończenia pisania
|
#3519 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dzieki no to pijemy
w ogóle Narzut mi wydrukował prace, jak to zobaczyłam w realu - w sensie objętośc 107 stron to łooo
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
No taka wydrukowana praca robi wrażenie
Ja tak samo miałam ze swoją jak zobaczyłam ja taką wydrukowaną i oprawioną. I to poczucie, że to jest MOJE
|
#3521 |
|
Zadomowienie
|
Zuz gratulacje!
|
|
|
|
#3522 |
|
Raczkowanie
|
Zuzik dokształcam się na szkoleniach w pracy
![]() Jak mi będzie to za bardzo koligowac z zajęciami w październiku to rzucam to cholerstwo
|
#3523 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaa!!!!! co mi promotor w mailu napisał: "Witam.
Dała sobie Pani radę z poważnymi zagadnieniami, co stwierdzam z uznaniem i gratuluję sukcesu." a koleś jest naprawde kosiarzem... jestem w szoku napisał ze moge przyjść na jutro z wydrukowaną pracą. To znaczy ze zaakceptował i jutro wyznaczy termin obrony, tak??
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Wow-super
Mi moja promo tak naprawdę nigdy nic dobrego nie powiedziała, a ja raczej jestem z tych, których pochwały i sukcesy bardziej motywują niż narzekania i porażki. Mam nadzieję, że na magisterce trafię lepiej ![]() Powinnaś dostać termin obrony przy oddaniu pracy- ja "dostałam" ale jak zapewne pamiętacie był on zmieniany x razy
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
brawo zuz!!
ja padam, kolejny dzien z rzedu wracam po polnocy do domu... ale mam dobre info!!!!! wybralismy!! WIECIE CO!
|
#3526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jakie?? opowiadaj!mam dzisiaj wolne, jade na uczelnie z pracą, moze zrobie obiegówke po bibliotekach, wywołam fotki, zapłace za dyplom, pójde na szmaty i spotkam sie z kumpelą... a potem wróce i pojde spac![]() poza tym nie miałam seksu juz chyba miesiac przez rózne wiruso bakterie. teraz bedzie @ i lipa, ale stwierdzam ze po takim czasie człowiek sie odzwyczaja i nawet mu sie nie chce |
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzis to jakas tragedia, chyba angine zlapalam, jade do pracy... na szczescie dzis ostatni dzien targow to bedzie krocej...
a mieszkanie... kawalerka, 2 pietro, 32 m2 i bedzie juz za rok!!
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ustali z Tobą termin albo przez dziekanat. U mnie było tak, że już w styczniu umówiliśmy sobie termin obrony z promotorem na lipiec. Czytałam i cieszę się!
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
zuz... ja mialam 3 dni przerwy i tez jakos nis chce mi sie...
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Zuu- miesiąć
podziwiam.... jak ja miałam ten swój problem z infekcją to ledwo te 2 tyg wytrzymałam...naprawdę... Ja chyba nienormalna jestem Miko- 3 dni przerwy to malutko jak ja nieraz się spotkam w tygodniu z TŻtem na mieście to praktycznie tylko w weekendy się dzieje... Czasami się zastanawiam po kij ja biorę te tsbsy... : ( No i gratuluję mieszkanka ![]() A tak w ogóle to dzisiaj spotykam się z TŻtem- podjadę pod jego pracę, pójdziemy coś zjeść i pobuszujemy po sklepach A w weekend mamy oblewać mój sukces Tylko zastanawiam się, czy zaprosi mnie do siebie tylko na niedzielę jak zazwyczaj, czy też chociaż dodatkowo na pół soboty ( też tak nieraz robimy) bo kurczę, mama w sobotę idzie na imieniny do cioci, niby ja też jestem zaproszona, ale nie będzie prawdopodobnie moich kuzynek, więc byłabym skazana na towarzystkwo 40-50+ co tak w sumie średnio mi odpowiada. Z kolei siedzieć sama w domu to też lipa- przecież nie będę zabierać czasu koleżance, która zapewne wtedy albo się spotka z chłopakiem, albo będzie się uczyć do poprawki.
|
#3531 |
|
Wtajemniczenie
|
miko taka przerwa to nie przerwa
ide jutro na panienski, prezent mam, Kamasutre kupilam bo chciala i mysle by zrobic takie oto ciasto: https://wizaz.pl/kulinaria/przepis-w...anowe-z-toffee moze byc? ![]() chyba choroba mnie ierze bo bola mnie oczy i zęby... |
|
|
|
#3532 |
|
Zadomowienie
|
Miko ale super
zacznie się urządzanie, szukanie mebli itp zazdraszczam ale i gratuluje ![]() Lady widziałam to ciasto na stronie głównej i kusi mnieeeee ![]() a się okazało, że mam alergię na laktozę i prawdopodobnie gluten to sobie nie zaszaleje :P Edytowane przez karoline3ek Czas edycji: 2012-09-06 o 13:41 |
|
|
|
#3533 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po ostatnich wydarzeniach jakoś mam niechęć do kucharzenia
|
#3535 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze
![]() Ja teraz nie wiem kiedy odważę się coś zrobić Jeszcze po tym małym kłamstewku TŻta to już w ogóle
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to o ten deser chodziło
Mówię TZtowi, że coś nie wyszło, albo po prostu ten deser taki jest, że jest zbyt słodki a krem troszkę za gęsty no i narzekałam, że skopałam sprawę i mi to po prostu nie smakuje a TŻ mówi że "dobre jest" Dopiero jak go przycisnęłam na następny dzień to się przyznał, że to średnie takie było Dodał, że przecież tak się zdarza, ale za to tiramisu robię świetne, ale i tak mnie nie udobruchał...
|
#3539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wedlug mnie zachowal sie normalnie, serio . sama jak cos jem a mi niezbyt smakuje to robie dokladnie jak on, mowie, ze jest smaczne bo nie chce drugiej osobie przykrosci zrobic z drugiej strony to samo jedzenie nie jest wazne tylko to, ze ktos chcial to zrobic specjalnie dla nas, staral sie i to jest przeciez fajne poza tym sama narzekalas na te mase, ze cos jest nie tak wiec nie ma sie o denerwowac chlopak chcial bys mily i nie zrazalabym sie do gotowania na Twoim miejscu . jeszcze wiele razy cos nie wyjdzie, czlowiek uczy sie na bledach
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
rozłożyło mnie
na maxa.. a to mieszkanie będzie miało widok na takie kamieniołomy, które w nocy są podświetlane tylko, że zachodnie oknaco do urządzania.. wszystko za rok..
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Na pewno w nią pykne jak tylko znajdę wolny czas bo teraz o głowa mała jak mi go brak !

nie wiem czy to jakiś błąd? wiem że jedną walkę przegrałam 

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014
podziwiam.... jak ja miałam ten swój problem z infekcją to ledwo te 2 tyg wytrzymałam...naprawdę... Ja chyba nienormalna jestem
i mysle by zrobic takie oto ciasto: