|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |||
Wtajemniczenie
|
no tak, nie pomyślałam
![]() Cytat:
nie wiem jak ludzie mogą sie na to decydować , jeżeli nie jest to konieczne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Konto usunięte
|
Totalnie nie rozumiem chamstwa w sieci... Uwaga będę leciała konkretnymi markami, to nie jest reklama
![]() Na facebooku mam pododawane różnego rodzaju sklepy żeby widzieć jakie nowości dodają do galerii i jakie promocje. M.inn. house, cropp, mohito, reserved (całe lpp). I o ile muszę przyznać że osoby moderujące profil sklepu mohito są dość sympatyczne, bo jeśli pojawią się jakieś komentarze że 'kiepskie ubranie za wysoką cenę' to komentują to dość dyplomatycznie (przykład ze strony: Cytat:
![]() No kosmos jakiś. Tyle się mówi o podejściu do klienta, nie dotyczyło to mnie ale skutecznie mnie to odstraszyło - coś tak burackiego przeszło moje pojęcie. Dziwne że osoby które promują jakiś sklep w internecie dalej utrzymują swoją pracę skoro większość czasu piszą zaczepne czasem chamskie komentarze do internautów którzy śmią powątpiewać (całkiem słusznie ;-) ) w jakoś produktu. A spróbuj cokolwiek napisać na obniżkach, że wcześniej rzecz była tańsza - moderatorzy skutecznie cię zjadą ;-) No koszmar jakiś, co to za czasy żeby jedyne zainteresowanie marką było na zasadzie anty-reklamy. Może czas zacząć się ubierać w innych sklepach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://dl.dropbox.com/u/72097806/lpp.jpg Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2012-09-05 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Masakra... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Raczkowanie
|
Dziwią mnie dziennikarze, którzy piszą bzdury
![]()
#1388 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1390 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że jeżeli dziewczyna, która komentowała, napisze albo zadzwoni do kogoś postawionego wyżej, to powinni się tym zainteresować i zrobić tam porządek. Bo naprawdę dziwne by było, jakby 'jechanie po klientach' było polityką firmy. (przy czym pisanie ze skargą na pierwszego podanego tam maila, jest raczej bez sensu, bo maila tego nadzoruje osoba, która prowadzi stronę na fb...więc sama sobie przeczyta skargę na swój temat) Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2012-09-05 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Konto usunięte
|
No może żadna ze stron się nie popisała ale ta dziewczyna to klientka która podpisuje się tylko swoim imieniem i tylko swoim nazwiskiem, a moderator całą firmą... Masakra dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | ||
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie jak zwykle mój brat, który poszedł teraz na kurs. Okazało się, że jeden koleś z tego kursy mieszka niedaleko, więc umówili się, że jednego dnia będzie mój brat po niego jechał i pojadą razem, raz on. Wszystko spoko ale nawet nie wymienili się nr telefonu, a jak moja matka się go spytała czemu nie wziął od niego nr to jeszcze się po niej darł, że po co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Ha ha ha ha ha
|
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/k...85-1--1-d.html
Słodka Marysiu... Co za kretyn
![]() |
#1399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do House'a itp. Fajnie, jakby się szefostwo zajęło tą sprawą. Zakładam, że tą stronkę prowadzi ktoś, kogo do tego zmuszono, albo ma jakieś problemy sam ze sobą. Jeśli chodzi o jakość ubrań. Póki co narzekam tylko na koszulki z nadrukami. Nadruki mi się spierają jak ta lala. Niby mówią, że zachodnie proszki są lepsze...no ale bez przesady, że spierają nadruki z koszulek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
BAN stały
|
dziwi mnie, że wszyscy myślą, że jestem w ciąży, bo mam 22l i wyszłam za mąż dwa tygodnie temu
![]() Byli u nas nasi świadkowie- nasi najlepsi przyjaciele i mówią, że wszyscy ich pytają w którym jestem miesiącu. Trololo. Czyżby dla ludzi nie istniały śluby z miłości? Tak po prostu? Jeszcze właśnie 20-30 lat temu, pobieranie się w tym wieku było czymś normalnym. A teraz zakłada się, że przed trzydziestką zawarte małżeństwa kończą się rozwodem. Ech. |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W: Jesteś w ciąży? M: Nie. W: A mieszkanie macie? M: Nie... W: To Wy sie naprawdę musicie kochać...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-09-06 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Konto usunięte
|
ja z tych trzech sklepów lubię tylko mohito jeśli chodzi o jakoś ubrań, ale może to też kwestia tego że wydaje mi się że są trochę droższe? i faktycznie przez to trwalsze
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Konto usunięte
|
Co mnie zdziwiło:
wybrałam się na poszukiwania sukienki - mam małe przyjęcie pod koniec września i potrzebuje jakiejś w miarę eleganckiej kiecki. A ponieważ zawartość portfela nie zachwyca, poszłam na taki nasz miejski bazarek. Stoiska świeciły pustkami jeśli chodzi o sukienki, a jedna pani powiedziała mi że sukienki owszem były, ale już się skończyły i następne będą w maju. Moja mina - bezcenna. Jednym słowem kobiety kupują sukienki pomiędzy majem a lipcem (ewentualnie resztki w sierpniu), a potem koniec sezonu i chodź se w gaciach? |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;36356756]Co mnie zdziwiło:
wybrałam się na poszukiwania sukienki - mam małe przyjęcie pod koniec września i potrzebuje jakiejś w miarę eleganckiej kiecki. A ponieważ zawartość portfela nie zachwyca, poszłam na taki nasz miejski bazarek. Stoiska świeciły pustkami jeśli chodzi o sukienki, a jedna pani powiedziała mi że sukienki owszem były, ale już się skończyły i następne będą w maju. Moja mina - bezcenna. Jednym słowem kobiety kupują sukienki pomiędzy majem a lipcem (ewentualnie resztki w sierpniu), a potem koniec sezonu i chodź se w gaciach?[/QUOTE] No a co... potem to tylko takie ubranie i koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że jak bym miała 30 lat, swoje zgromadzone już chociażby garnki, on też, to trudno byłoby każdemu zrezygnować z czegoś swojego na rzecz tej drugiej osoby. A tak, docieramy się we dwoje. I też wychodzimy z założenia, że jak się psuje to się naprawia, a nie wywala na śmieci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Konto usunięte
|
a ja chcę taki dreees ale nie wiem gdzie kupiććć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.