Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5. - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-05, 16:25   #1381
reverse
Zadomowienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Czasem taki maluch naprawdę jest do kogoś bardzo podobny
Zgodzę się Niedawno w mojej rodzinie urodziła się dziewczynka i rzeczywiście, gdy się uśmiecha, robi się bardzo podobna do swoich kuzynek Dziwne jest doszukiwanie się podobieństwa na siłę.
reverse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 16:48   #1382
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Zgłaszaj aukcję
no tak, nie pomyślałam

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
U nas też to robią, tylko metodą bezpieczniejszą i dłuższą. Inna sprawa, że nie wiem jak ktoś mógłby się na to decydować w celach kosmetycznych. Miałam taki aparat 4 miesiące=4 cm, i to były najgorsze 4 miesiące w moim życiu...
A tam się po prostu wstawia implanty. Aparat Illizarowa rozciąga kości stopniowo, co sprawia, że narasta nowa kość[jak przy złamaniu] i dlatego wszystko jest naturalne i trwałe. Inna sprawa, że "naszymi" aparatami można wydłużać o więcej niż 10 cm, tylko etapami.
no to współczuję ci w takim razie. mogę sobie tylko wyobrażać co przeszłaś.
nie wiem jak ludzie mogą sie na to decydować , jeżeli nie jest to konieczne

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
ano, coz poczac, acz zdradze Ci cos - Ciebie tez to czeka.

on faktycznie wkleil zdjecia penisa? nie chce otwierac fotek, bom w pracy^^.
btw, swego czasu panna wklejala na Intymnie zdjecie swojego odbytu, w ktorym rzekomo zalegly sie jakies dziwne kulki...
błagam, powiedz, że żartujesz ciekawe ile miała "wejść"
Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
Zgodzę się Niedawno w mojej rodzinie urodziła się dziewczynka i rzeczywiście, gdy się uśmiecha, robi się bardzo podobna do swoich kuzynek Dziwne jest doszukiwanie się podobieństwa na siłę.
na mojego synka wszyscy mówią, że czysty dziadek <mój tata> i ogólnie do mojej rodziny podobny, na co mam tż powtarza wciąż ze jeszcze sie zmieni trzy razy i będzie podobny do nich <echh teściowe >
Stary 2012-09-05, 16:59   #1383
201604181004
Konto usunięte

Totalnie nie rozumiem chamstwa w sieci... Uwaga będę leciała konkretnymi markami, to nie jest reklama
Na facebooku mam pododawane różnego rodzaju sklepy żeby widzieć jakie nowości dodają do galerii i jakie promocje. M.inn. house, cropp, mohito, reserved (całe lpp).
I o ile muszę przyznać że osoby moderujące profil sklepu mohito są dość sympatyczne, bo jeśli pojawią się jakieś komentarze że 'kiepskie ubranie za wysoką cenę' to komentują to dość dyplomatycznie (przykład ze strony:
Cytat:
mamy nadzieję, że wysokość cen ubrań z tej kolekcji zrekompensowana zostanie szlachetnymi tkaninami, z których powstały modele. Wykorzystaliśmy tym razem jedwab, wełnę, wysokogatunkową bawełnę oraz naturalną skórę. Liczymy na to, że Wam się spodobają!
) to totalnie w krzesło mnie wbili moderatorzy profilu innego sklepu tej firmy! Jedna dziewczyna zwróciła uwagę że ileśtam zł za ubranie tak kiepskiej jakości to przesada, sklep zaczął robić jakieś personalne wycieczki wklejając jakieś jej zdjęcia z profilu i zwracając się do niej w sposób totalnie chamski i bezczelny! Na odchodne powiedzieli że zawsze może to sobie zgłosić, a przecież czasy nasz klient nasz pan dawno minęły.
No kosmos jakiś. Tyle się mówi o podejściu do klienta, nie dotyczyło to mnie ale skutecznie mnie to odstraszyło - coś tak burackiego przeszło moje pojęcie. Dziwne że osoby które promują jakiś sklep w internecie dalej utrzymują swoją pracę skoro większość czasu piszą zaczepne czasem chamskie komentarze do internautów którzy śmią powątpiewać (całkiem słusznie ;-) ) w jakoś produktu. A spróbuj cokolwiek napisać na obniżkach, że wcześniej rzecz była tańsza - moderatorzy skutecznie cię zjadą ;-)
No koszmar jakiś, co to za czasy żeby jedyne zainteresowanie marką było na zasadzie anty-reklamy. Może czas zacząć się ubierać w innych sklepach albo butikach.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 17:51   #1384
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Totalnie nie rozumiem chamstwa w sieci... Uwaga będę leciała konkretnymi markami, to nie jest reklama
Na facebooku mam pododawane różnego rodzaju sklepy żeby widzieć jakie nowości dodają do galerii i jakie promocje. M.inn. house, cropp, mohito, reserved (całe lpp).
I o ile muszę przyznać że osoby moderujące profil sklepu mohito są dość sympatyczne, bo jeśli pojawią się jakieś komentarze że 'kiepskie ubranie za wysoką cenę' to komentują to dość dyplomatycznie (przykład ze strony: ) to totalnie w krzesło mnie wbili moderatorzy profilu innego sklepu tej firmy! Jedna dziewczyna zwróciła uwagę że ileśtam zł za ubranie tak kiepskiej jakości to przesada, sklep zaczął robić jakieś personalne wycieczki wklejając jakieś jej zdjęcia z profilu i zwracając się do niej w sposób totalnie chamski i bezczelny! Na odchodne powiedzieli że zawsze może to sobie zgłosić, a przecież czasy nasz klient nasz pan dawno minęły.
No kosmos jakiś. Tyle się mówi o podejściu do klienta, nie dotyczyło to mnie ale skutecznie mnie to odstraszyło - coś tak burackiego przeszło moje pojęcie. Dziwne że osoby które promują jakiś sklep w internecie dalej utrzymują swoją pracę skoro większość czasu piszą zaczepne czasem chamskie komentarze do internautów którzy śmią powątpiewać (całkiem słusznie ;-) ) w jakoś produktu. A spróbuj cokolwiek napisać na obniżkach, że wcześniej rzecz była tańsza - moderatorzy skutecznie cię zjadą ;-)
No koszmar jakiś, co to za czasy żeby jedyne zainteresowanie marką było na zasadzie anty-reklamy. Może czas zacząć się ubierać w innych sklepach albo butikach.
Pozwoliłam sobie poskrinować piękne to. PR level: LPP

http://dl.dropbox.com/u/72097806/lpp.jpg

Edytowane przez 201604190949
Czas edycji: 2012-09-05 o 17:53
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:31   #1385
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gazowane lody Pokaż wiadomość
myślałam że nic na wizażu mnie nie zadziwi.. ale taki wątek to już przegięcie..
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=642327
Cytat:
Obciach takiego wacusia mieć, ja bym na twoim miejscu go ucieła.
pewnie narobiła mu kompleksów!
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:36   #1386
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość

Masakra...
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 18:45   #1387
pampuszka
Raczkowanie

Dziwią mnie dziennikarze, którzy piszą bzdury Nie rozumiem jak można pisać o czymś, o czym się nie ma pojęcia.
Stary 2012-09-05, 18:56   #1388
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Trinette
Właśnie nie Wiem jak się "robi" dzieci W np. autobusach

tak w pierwszej chwili moj mozg zanotowal Twoja wypowiedz .
Mój też

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
po porodzie moje znajome niektóre miały "odmóżdżenie pieluszkowe"
myślą, że KAŻDY będzie się podniecać i jarać jej dzieckiem,otóż NIE każdy, obce dziecko czyli nie moje w ogóle mnie podnieca nie jest dla mnie najpiękniejsze , najmądrzejsze a na rękę wezmę je tylko wtedy kiedy ja mam na to ochotę. Nie lubię na siłę wciskania dzieciaka żeby się z nim pobawić " no niech ciocia pokaże ci to i tamto"..... masakra , nie rozkoszuję się po prostu dziećmi i tyle. swoje to swoje, ale nie oczekujmy od innych że będą piać z zachwytu jak jakiś mały brzdąc zrobi pierwszy raz kupkę do nocniczka...
UWAGA: na face widziałam zdjęcie nocniczka z siusiu i opis" pierwsze samodzielne siusiu Michałka"

Ja pier czyli to na prawdę się zdarza

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
Cytat:
btw, swego czasu panna wklejala na Intymnie zdjecie swojego odbytu, w ktorym rzekomo zalegly sie jakies dziwne kulki...
błagam, powiedz, że żartujesz ciekawe ile miała "wejść"
W sumie to można prosić o linka, chętnie się pośmieję O ile go znajdziesz
Stary 2012-09-05, 18:57   #1389
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:

Chamstwo Choć moim zdaniem, żadna ze stron się nie popisała
Stary 2012-09-05, 18:59   #1390
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:

Jak żeś zrobiła taki długi skrin
Stary 2012-09-05, 19:00   #1391
aaricia8
Zakorzenienie

Cytat:

Niesamowite, az ciezko uwierzyc.
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-05, 19:07   #1392
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:

Co za frajer tam pracuje? :O To ja szukam pracy, dajcie mi taką. Będę jechać po klientach bez skrępowania i jeszcze dostanę za to kasę.
Stary 2012-09-05, 19:47   #1393
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Co za frajer tam pracuje? :O To ja szukam pracy, dajcie mi taką. Będę jechać po klientach bez skrępowania i jeszcze dostanę za to kasę.
Ja myślę, że tak naprawdę szefostwo nie wie, co ten gość (lub kobieta) pisze na facebooku... Zatrudnili kogoś, kto, przy okazji innych obowiązków, ma prowadzić stronę na fb, i pewnie nawet nikt inny tam nie zagląda, a nawet jeśli, to raczej nikomu sie nie chce czytać kilkadziesięciu komentarzy.

Wydaje mi się, że jeżeli dziewczyna, która komentowała, napisze albo zadzwoni do kogoś postawionego wyżej, to powinni się tym zainteresować i zrobić tam porządek.

Bo naprawdę dziwne by było, jakby 'jechanie po klientach' było polityką firmy.

(przy czym pisanie ze skargą na pierwszego podanego tam maila, jest raczej bez sensu, bo maila tego nadzoruje osoba, która prowadzi stronę na fb...więc sama sobie przeczyta skargę na swój temat)

Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest
Czas edycji: 2012-09-05 o 19:49
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 20:37   #1394
201604181004
Konto usunięte

No może żadna ze stron się nie popisała ale ta dziewczyna to klientka która podpisuje się tylko swoim imieniem i tylko swoim nazwiskiem, a moderator całą firmą... Masakra dla mnie
Stary 2012-09-05, 20:47   #1395
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Jak żeś zrobiła taki długi skrin
Pokleiłam skriny
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 21:03   #1396
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
nie wiesz jak to zalatwic? wsiadz do autobusu.

(taki zarcik na rozluznienie^^).

Cytat:

o matko, co za wiocha...

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 21:06   #1397
matyldaaaa
Zakorzenienie

Dziwi mnie jak zwykle mój brat, który poszedł teraz na kurs. Okazało się, że jeden koleś z tego kursy mieszka niedaleko, więc umówili się, że jednego dnia będzie mój brat po niego jechał i pojadą razem, raz on. Wszystko spoko ale nawet nie wymienili się nr telefonu, a jak moja matka się go spytała czemu nie wziął od niego nr to jeszcze się po niej darł, że po co
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-05, 23:28   #1398
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/k...85-1--1-d.html

Słodka Marysiu... Co za kretyn

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:03   #1399
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Wczoraj czytałam. Normalnie witki opadają.

Co do House'a itp. Fajnie, jakby się szefostwo zajęło tą sprawą. Zakładam, że tą stronkę prowadzi ktoś, kogo do tego zmuszono, albo ma jakieś problemy sam ze sobą. Jeśli chodzi o jakość ubrań. Póki co narzekam tylko na koszulki z nadrukami. Nadruki mi się spierają jak ta lala. Niby mówią, że zachodnie proszki są lepsze...no ale bez przesady, że spierają nadruki z koszulek . A najlepsze jest to, że te sprane nadruki pochodzą z zeszłorocznych kolekcji , bo mam jedną koszulkę z Cropp (ten sam koncern, więc mogę porównywać), która ma 3 -4 lata i nadal ma żywy kolor i nadruk nie do zdarcia. Najgorszą marką jest dla mnie Reserved (też ten sam koncern z tego, co kojarzę). Miałam kilka ciuchów za niemała cenę i co? Nadają się na szmaty do podłogi .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-06, 10:14   #1400
ekstramocna
BAN stały

dziwi mnie, że wszyscy myślą, że jestem w ciąży, bo mam 22l i wyszłam za mąż dwa tygodnie temu
Byli u nas nasi świadkowie- nasi najlepsi przyjaciele i mówią, że wszyscy ich pytają w którym jestem miesiącu. Trololo. Czyżby dla ludzi nie istniały śluby z miłości? Tak po prostu? Jeszcze właśnie 20-30 lat temu, pobieranie się w tym wieku było czymś normalnym. A teraz zakłada się, że przed trzydziestką zawarte małżeństwa kończą się rozwodem. Ech.
ekstramocna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:18   #1401
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstramocna Pokaż wiadomość
dziwi mnie, że wszyscy myślą, że jestem w ciąży, bo mam 22l i wyszłam za mąż dwa tygodnie temu
Byli u nas nasi świadkowie- nasi najlepsi przyjaciele i mówią, że wszyscy ich pytają w którym jestem miesiącu. Trololo. Czyżby dla ludzi nie istniały śluby z miłości? Tak po prostu? Jeszcze właśnie 20-30 lat temu, pobieranie się w tym wieku było czymś normalnym. A teraz zakłada się, że przed trzydziestką zawarte małżeństwa kończą się rozwodem. Ech.
Gratuluję i w ogóle high five . Ja wyszłam za mąż w wieku 23 lat i też się nas pytali, kiedy mają się spodziewać dzidzi, bo przecież chyba dlatego wzięliśmy ślub? Zapomniałam, że żyjemy w czasach, kiedy zamiast naprawiać związki, się je wywala do kosza a ludzie biorą śluby, bo dziecko w drodze albo, że tak wypada w wieku koło 40 . Niby ktoś może powiedzieć, że szczeniaki, życia nie znają a za śluby się biorą. Uważam, że łatwiej się pakować w takie życie nie mając za wiele. Nikt nie musi rezygnować ze swojego ambitnego poczucia realizowania kariery a mieszkanie zawsze się jakieś znajdzie, nawet na wynajem. My do dzisiaj wynajmujemy i jednocześnie jesteśmy w kolejce w spółdzielni. Mamy dziecko i jakoś sobie radzimy, nie chodzimy głodni, brudni itp.
Stary 2012-09-06, 10:19   #1402
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstramocna Pokaż wiadomość
Moi rodzice też tak mieli A ślub był ponad 25 lat temu. Mama opowiadała, jak tańczyła z jakimś wujkiem:
W: Jesteś w ciąży?
M: Nie.
W: A mieszkanie macie?
M: Nie...
W: To Wy sie naprawdę musicie kochać...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:22   #1403
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Co do House'a itp. Fajnie, jakby się szefostwo zajęło tą sprawą. Zakładam, że tą stronkę prowadzi ktoś, kogo do tego zmuszono, albo ma jakieś problemy sam ze sobą. Jeśli chodzi o jakość ubrań. Póki co narzekam tylko na koszulki z nadrukami. Nadruki mi się spierają jak ta lala. Niby mówią, że zachodnie proszki są lepsze...no ale bez przesady, że spierają nadruki z koszulek . A najlepsze jest to, że te sprane nadruki pochodzą z zeszłorocznych kolekcji , bo mam jedną koszulkę z Cropp (ten sam koncern, więc mogę porównywać), która ma 3 -4 lata i nadal ma żywy kolor i nadruk nie do zdarcia. Najgorszą marką jest dla mnie Reserved (też ten sam koncern z tego, co kojarzę). Miałam kilka ciuchów za niemała cenę i co? Nadają się na szmaty do podłogi .
ja mam wrazenie, ze jest wlasnie na odwrot - ciuchy z Croppa juz po pierwszym praniu robia sie wyblakle, wygladaja jak znoszone. a poczatkowo maja takie zywe kolory...
tekila901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:30   #1404
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
ja mam wrazenie, ze jest wlasnie na odwrot - ciuchy z Croppa juz po pierwszym praniu robia sie wyblakle, wygladaja jak znoszone. a poczatkowo maja takie zywe kolory...
Ale napisałam, że to ten sam koncern, więc jakość pewnie taka sama. Chodziło mi o to, że ubrania sprzed kilku ładnych lat są o wiele lepszej jakości, niż te np. z tego czy poprzedniego sezonu. Hitem była takoszulka, w której nadruk sprał mi się po 3 praniach i teraz wygląda dość biednie. Z resztą tak samo, jak ten sweterek z reserved . Masakra jakaś.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-09-06 o 10:33
Stary 2012-09-06, 10:32   #1405
201604181004
Konto usunięte

ja z tych trzech sklepów lubię tylko mohito jeśli chodzi o jakoś ubrań, ale może to też kwestia tego że wydaje mi się że są trochę droższe? i faktycznie przez to trwalsze
Stary 2012-09-06, 10:35   #1406
0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e
Konto usunięte

Co mnie zdziwiło:
wybrałam się na poszukiwania sukienki - mam małe przyjęcie pod koniec września i potrzebuje jakiejś w miarę eleganckiej kiecki. A ponieważ zawartość portfela nie zachwyca, poszłam na taki nasz miejski bazarek. Stoiska świeciły pustkami jeśli chodzi o sukienki, a jedna pani powiedziała mi że sukienki owszem były, ale już się skończyły i następne będą w maju. Moja mina - bezcenna.
Jednym słowem kobiety kupują sukienki pomiędzy majem a lipcem (ewentualnie resztki w sierpniu), a potem koniec sezonu i chodź se w gaciach?
0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:38   #1407
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;36356756]Co mnie zdziwiło:
wybrałam się na poszukiwania sukienki - mam małe przyjęcie pod koniec września i potrzebuje jakiejś w miarę eleganckiej kiecki. A ponieważ zawartość portfela nie zachwyca, poszłam na taki nasz miejski bazarek. Stoiska świeciły pustkami jeśli chodzi o sukienki, a jedna pani powiedziała mi że sukienki owszem były, ale już się skończyły i następne będą w maju. Moja mina - bezcenna.
Jednym słowem kobiety kupują sukienki pomiędzy majem a lipcem (ewentualnie resztki w sierpniu), a potem koniec sezonu i chodź se w gaciach?[/QUOTE]

No a co... potem to tylko takie ubranie i koniec . A może poszukaj gdzieś po sieciówkach, może jakieś przeceny będą?
Stary 2012-09-06, 10:40   #1408
ekstramocna
BAN stały

Cytat:
Gratuluję i w ogóle high five . Ja wyszłam za mąż w wieku 23 lat i też się nas pytali, kiedy mają się spodziewać dzidzi, bo przecież chyba dlatego wzięliśmy ślub? Zapomniałam, że żyjemy w czasach, kiedy zamiast naprawiać związki, się je wywala do kosza a ludzie biorą śluby, bo dziecko w drodze albo, że tak wypada w wieku koło 40 . Niby ktoś może powiedzieć, że szczeniaki, życia nie znają a za śluby się biorą. Uważam, że łatwiej się pakować w takie życie nie mając za wiele. Nikt nie musi rezygnować ze swojego ambitnego poczucia realizowania kariery a mieszkanie zawsze się jakieś znajdzie, nawet na wynajem. My do dzisiaj wynajmujemy i jednocześnie jesteśmy w kolejce w spółdzielni. Mamy dziecko i jakoś sobie radzimy, nie chodzimy głodni, brudni itp.
Dokładnie. Łatwiej wydaje mi się jest budować wszystko razem. Swój świat. My jak się poznaliśmy, ja miałam 19l, TŻ 18l. Ja byłam na pierwszym roku, on robił maturę. Dostaliśmy mieszkanie od jego rodziców, więc jak on poszedł na studia, a ja na 2rok, zaczęliśmy razem mieszkać. Najpierw braliśmy po kimś meble, łózka i wszystko co się dało, żeby coś mieć. Teraz za pieniądze ze ślubu urządzamy się po swojemu. Stare meble, dywany i wszystko oddaliśmy tym którzy potrzebowali, a teraz razem kupujemy nowe, nasze. Cieszymy się nawet z garnka . Bo nasz. Mamy duże ułatwienie, związane z mieszkaniem. Nie musimy nikomu płacić odstępnego. TŻ pracuje i studiuje zaocznie, ja studiuje, ale dostaje stypendia, a rodzice sami nam pomagają- a to dadzą trochę grosza, a to więcej jedzenia. Ja jestem ze wsi więc mamy ziemniaki, warzywa i owoce ode mnie. . Generalnie pięknie nam się układa. Mamy auto, dach nad głową i absolutnie nie głodujemy (w tej kwestii aż za dużo jemy ). Ci co znają nas dobrze, a nasz dom jest otwarty na wszystkich ciągle jest ruch, przyjaciele, znajomi. Wiedzą jak się kochamy i... Zazdroszczą. Bo w sumie jest czego. Jesteśmy do szaleństwa w sobie zakochani, no i tzw. dobra materialne też mamy . Żyć tylko. Razem, jest piękniej.

Wydaje mi się, że jak bym miała 30 lat, swoje zgromadzone już chociażby garnki, on też, to trudno byłoby każdemu zrezygnować z czegoś swojego na rzecz tej drugiej osoby. A tak, docieramy się we dwoje. I też wychodzimy z założenia, że jak się psuje to się naprawia, a nie wywala na śmieci.
ekstramocna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:41   #1409
201604181004
Konto usunięte

a ja chcę taki dreees ale nie wiem gdzie kupiććć!
Stary 2012-09-06, 10:42   #1410
0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e
Konto usunięte

Cytat:
No a co... potem to tylko takie ubranie i koniec . A może poszukaj gdzieś po sieciówkach, może jakieś przeceny będą?
No właśnie, tylko że sęk w tym, że do sieciówki muszę robić cały wyprawę, bo u mnie w mieście nie ma Co nie zmienia faktu, że ogromnie nie ten pogląd zdziwił - zrozumiałabym jeszcze gdyby pani wspomniała, że będą sukienki dopiero przed świętami/sylwestrem. Ale w maju?
0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości