|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
może ja nie umiem malować ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36364083]Też tak dziś mam, mimo, że wstałam o 7 (a normalnie ostatnio koło 11), załatwiłam kupę spraw, spaliłam duuuużo na siłowni, a usiedzieć nie mogę [/QUOTE]ale Cię rozpiera energia! ja miałam taaaaaki senny dzień dzisiaj ![]() Cytat:
![]() gratulacje! ![]() Cytat:
ja tak czasem mam z lakierami (ale różnych firm) potem się okazuje, że ciągle podobne, niemal identyczne kolory mi się podobają ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2012-09-06 o 22:42 |
||||
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam ją dzisiaj. I program mi się nie podoba. I nie wiem czemu, ale dzisiaj była strasznie zielona na twarzy :/
Cytat:
Gratuluję A ja się wku***** na mojego pożal się boże "małżonka". Tak mi tyłek obrobił przed rodziną, w ciągu tych 5 lat, że coś strasznego... A ja byłam w stosunku do niego taka lojalna....
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Idę zrobić kopertę
![]() Na spontana dziś robiłam kartkę na 60 urodziny dla kolegi ojca. Się chłopy na flaszkę zrzuciły, a o kartce zapomnieli. I miałam swój debiut - wyczarowałam karteczkę z niczego. Teraz wstążeczka wysycha, a ja się biorę za kopertę Trzymajcie kciuki żeby się to kupy trzymało
|
#2374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja się chciałam pochwalić, że kupiłam suknie ślubną Ślub co prawda za 9mc ale kiecka już jest
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
lepiej żeby się nie trzymało, bo się muchy zlecą
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
ja ostatnio z Sylwestrowym dwa razy byłam oglądać pierścionki zaręczynowe
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.mariamodes.com/bridalgown...2009/11022.jpg Taka raczej tradycyjna Teraz są wyprzedaże kolekcji i można coś taniej upolować
|
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
wykonać masaż piersi i usta-usta?
![]() Cytat:
piękne drapowanie i aplikacje na górze
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Na to jestem zawsze chętna
sasasa ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
Ale ja mam ślub za 7 m-cy Co najlepsze tego modelu który sobie wybrałam nie mogę znaleźć nigdzie na necie kilka dni jej szukałam i nic nie znalazłam A chciałam ojcu pokazać.
|
|
#2380 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zapraszam na bloga http://kobietawswoimswiecie.blogspot.com/
Każda kobieta znajdzie coś dla siebie
|
|
|
|
#2381 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rodzynko, jak tam status Twoich oksów?
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, koniecznie zajrzyjcie na mojego bloga i zostawicie komcia - http://raisin1989.blogspot.com/. Na pewno Wam się tam spodoba. Wiecie, może się poobserwujemy?
Sorry, musiałam ![]() Orli bez zmian, wiszą w Shanghai :/
|
#2383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzynko jesteś okrutna
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Wam, porannej kawy? Dzisiaj już mogę
|
#2386 | |
|
Rozeznanie
|
Uważaj z tą kawą
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
No baaa ;P
A gdzie tam, wydaje Ci się ;D Nie ma się co śmiać, to trzeba płakać ;P hehe ;D
|
#2388 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
widziałam już panny młode w sukienkowych przesytach i nie za dobrze to wyglądało... Wstałam! Dzięki krzyczącej od rana maturzystce...
|
|
|
|
|
#2389 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super sprawa ![]() ![]() Cytat:
Mam również znajomą, która przyszła pracować na za☠☠☠iste stanowisko do Poznania z małej miejscowości, ogłoszenia o tym stanowisku nie było, bo śledzę, bardzo by mnie interesowało, a ona dostała po prostu cynk, została polecona i z przysłowiowego "kosmosu" dostała super pracę, tak że się przeprowadziła do Poznania od ręki. Wiadomo, że zdarzają się wyjątki i ludzie się załapią na państwowe stanowiska wszędzie, ale co do zasady to ja wiem, że jest tak jak powyżej napisałam. Cytat:
Miałam koleżankę która była kierownikiem w Diversie i założeniem było rekrutować ludzi jak najprostszych i z jak najmniejszym doświadczeniem. Także jakbym chciała dostać taką pracę to bym najpierw musiała przerobić CV pod kątem nie robienia takich studiów i nie posiadania doświadczenia w swoim zawodzie A w moim jest mi ogromnie ciężko znaleźć dobrze płatną pracę bez znajomości niestety. Doświadczyłam tego na swojej skórze ![]() Cytat:
Cytat:
Śliczna ![]() Dziewczyny właśnie kurier mi przyniósł okulary od Firmoo wysyłane w poniedziałek |
|||||
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od dwóch dni jem pyszne śniadanka spróbujcie kiedyś Ja dzisiaj wcięłam ostatniego banana ![]() Dooobra, muszę się ogarnąć i wziąć do pracy, bo nic się samo nie chce porobić :/ Miłego dnia
|
|
#2391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rzadko zazdroszczę dziewczynom figury, prędzej wzrostu, ale za to bardzo zazdroszczę tym z moich znajomych, które swój większy rozmiar akceptują i dobrze się w nim czują. Ja powyżej 34/36 czuję się fatalnie, no ale też wzrostu mam tyle, co kot napłakał Cytat:
Wspinały się na góry, które mają tendencję do osypywania się (tzn. masa żwiru i kamieni leci spod stóp), właziły do jeziora, biegały boso, słowem miały pozwolenie na wszystko to, za co w Pl rodzice zostaliby okrzyczeni nieodpowiedzialnymi. Ale z drugiej strony te dzieciaki były znacznie bardziej sprawne fizycznie, no i chyba odpowiedzialne? Mój Tżet patrzył na nie z podziwem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś nie chce mi się wierzyć w takie rzeczy
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2012-09-07 o 09:43 |
||||
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Uważam, nawet bardzo, więc też z dużą ilością mleka i słaba. Bolą mnie wnętrzności, ale żołądek jest ok.
Heh.. Mówiłyście o wadze, ja miałam (w sumie mam) straszne problemy hormonalne (m.in. brak okresu przez dłuuugi okres czasu po 6,7 miesięcy, raz nawet rok!), więc zaczęłam z tym walczyć. Albo zdrowie albo figura, czyż nie? I tak, pomimo ruchu, diet przytyłam ponad 30kg. To jest dużo, mnie jest dużo. Jest już lepiej, ale waga nadal jest duża, chociaż pozbyłam się już 10kg Nie mówię o tym, że sam jest zapuszczony, chodził nie raz jak fleja (o co się z nim kłóciłam), ale do cholery, wiedział jak bardzo się staram, jakie rewolucje przechodzę i choćbym się zagłodziła, to miałam problem. a na spacer nie, bo musi grać, na basen nie, bo gry, na rower nie, bo gry O moim ojcu powiedział nie raz per 'skur.. syn' (do mojej mamy powiedział tak o ojcu... ja nie wiedziałam)Za bardzo otwierają mi się oczy, na całe to zło, na całą tą manipulację
おはよう! anna mun kaikki kestää! ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2012-09-07 o 09:55 |
|
|
|
#2393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
okropieństwo, nawet nie wiem jak to nazwać. Bardzo dobrze Cię rozumiem, bo też przez chorobę przytyłam 10kg czyli 2/3 tego co schudłam, żeby wyglądać dobrze, ale gdyby mi mój mąż takie podjazdy zrobił to pewnie czułabym się jeszcze gorzej. Współczuje strasznie...i co ty teraz z tym zrobisz bidulo? |
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wybaczcie, ale nie będę nadrabiać tych dziesięciu stron, które nastukałyście w ciągu półtorej dnia, kiedy mnie nie było Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też nie przyjęliby do sklepu, bo mam... za wysokie kwalifikacje i nie raz już to słyszałam. Poza tym, wymagają pełnej dyspozycyjności, a ja jednak studiuję jeszcze weekendami. Moja miejscowość to +/- 20 000 ludzi. Jest tu kilka sporych firm prywatnych i bez znajomości pracy się nie dostanie. Nawet w urzędach. Sama pracowałam w takiej firmie, gdzie 3/4 stanowisk obsadzonych jest po rodzinie ;]
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam w stosunku do niego lojalna, a ja się dowiadywałam od obcych ludzi, co o mnie gada Ratowałam, pomagałam, ale cóż... Niezła lekcja życia.
|
|
#2399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

[/QUOTE]

Dla mnie miejsca nie było, dla innych się znalazło... Cóż...
おはよう! 

kilka dni jej szukałam i nic nie znalazłam

Porównywałam nawet ceny i nie ma wielkiej przebitki.
Miałam koleżankę która była kierownikiem w Diversie i założeniem było rekrutować ludzi jak najprostszych i z jak najmniejszym doświadczeniem. Także jakbym chciała dostać taką pracę to bym najpierw musiała przerobić CV pod kątem nie robienia takich studiów i nie posiadania doświadczenia w swoim zawodzie 
okropieństwo, nawet nie wiem jak to nazwać. Bardzo dobrze Cię rozumiem, bo też przez chorobę przytyłam 10kg czyli 2/3 tego co schudłam, żeby wyglądać dobrze, ale gdyby mi mój mąż takie podjazdy zrobił to pewnie czułabym się jeszcze gorzej. 

klask i: