|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Dziewczyny czy po globulkach dopochwowych śluz może być taki lekko łososiowy ???????miałam na wkładce jak wróciłam z miasta, ale teraz już nic nie leci! biorę je od 6 dni, i raz był lekko różowy, ale bardzo malutko, ale dziś już jest tego troszkę więcej , ale nie jest to krew !!!!
boję sie że coś może byc nie tak !! |
|
|
|
#1652 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1655 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nic się nie martw, ja też to mam . Endokrynolog przepisze Ci leki i będzie ok Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To jak ja zjadłam już jogurt i banana to przysługuje mi już tylko jeden posiłek ?Cytat:
No to teraz poszalejesz, pochwal się potem co zakupiłaś w ramach tego szaleństwa ![]() Cytat:
za 24 tydzieńJa po wczorajszej wizycie cała szczęśliwa Dzidziuś jest taaaaaaaaaki piękny No i najważniejsze wszystkie narządy ok i nadal jest chłopcem, pięknie prezentował siusiaka I znów 4 tygodnie czekania na podglądanie ...
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Deli jaki piekny!
Djerba no prosze, taka wyplata a i maz niedlugo zjezdza, super Tez wyplate dostalam, ale od razu poszlo na mieszkanie wiekszosc no ale 300zl odlozylam na oszczednosciowke na posciel dla Piotrusia ![]() Ale mi rosna dwa piekne since na kolanach
|
#1657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wreszcie sie udalo sliczne Cytat:
|
|
#1658 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry wszystkim
![]() dziękuję, że mnie przyjęłyście, jakoś tak raźniej wiedzieć, że nie jestem sama w takim stanie ![]() ja już odwiozłam męża do pracy, zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę i was podczytuję ![]() przeglądam allegro i nic nie umiem znaleźć za tydzień idę na wesele, kupiłam sobie już sukienkę, ale nie wiem co dalej mam biały żakiet z mojego ślubu i nie chciałabym kupować innego... i teraz nie wiem jakie buty i jaka biżuteria? myślałam o popielatych butach i srebrnej biżuterii albo fioletowych butach (bo już takie mam ) i fioletowej biżuterii... ehhh, sukienka jest czarna bo w inne nie weszłam w biuście bo wam nie wspomniałam, ale generalnie nigdy szczupła nie byłam, a moim największym problemem to biust - zawsze był nieproporcjonalnie duży do całej reszty, a teraz to już w ogóle nie chce mi się aż o tym mówić...Cytat:
mnie już od początku cała rodzina nakłaniała, żebym poszła na L4 i sobie odpoczęła, tylko ja nie byłam do tego pomysłu przekonana... a w ogóle wy tak już kupujecie wszystko, ja jeszcze mam pietra, że coś pójdzie nie tak... fakt, że baaardzo dużo rzeczy odziedziczę po moich bratankach ale teraz mam jeszcze 2 wesela, co za tym idzie 2 wieczory panieńskie, 4 egzaminy...więc chyba dopiero w październiku wezmę te rzeczy, przejrzę ile czego mam i wtedy zacznę kupować
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe bo ja wczoraj pisałam,ze robiłam chińszczyzne i sajgonki- tzn te akurat gotowe z lidla- jak masz blisko to polecam- te z warzywami są smaczniejsze, kup do tego koniecznie słodki sos chilli |
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
ewulkaaa a plec juz znasz ?? i imie macie wybrane?
|
#1661 | ||
|
Zadomowienie
|
Ahh ale Ci zazdroszczę!!Mój TŻ nie umie kupować powoli, regularnie. On wpada do sklepu raz-zostawia pół wypłaty i spokój. I to wtedy kiedy on ma taki pomysł...
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36372610]Ha ![]() Pisałam wam dzisiaj o aukcji która się zakończyła beze mnie - napisałam do gościa, facet wystawił kup teraz i mam ![]() http://allegro.pl/kombinezon-zimowy-...597201072.html dałam 25zł, nowe, bo oglądałam w CA ale oczywiście inne- 100zł.[/QUOTE] Świetny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może też bym się nauczyła licytować....Pogoda u mnie pod psem ale dziecko daje o sobie znać coraz częściej więc jest dobrze ![]() Dziewczyny ile z Was idzie do Szkoły Rodzenia? Uważacie, że to konieczne? Ja nie wiem-wolałabym chyba wydać te 400 zł na część wyprawki... |
||
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie idę
|
|
|
|
#1663 |
|
BAN stały
|
cześć
nazeczona a gdzie idziesz na to 4d? ja właśnie buszowałam na all i zaczęłam licytować kilka aukcji. Zobaczymy co z tego będzie. Lenia mam w tyłku i nie chce mi się pracować..ale taki szary dzień dzisiaj. Wieczorem tż obiecał mi wyprawę na wielki deser lodowo owocowy. Marzę już o nim od tygodnia ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- My z tż dalej nie wiemy czy idziemy czy nie idziemy. Ciągle się waham. |
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Ja aktualnie robię komin dla siostry i jak mi wyjdzie to zrobie tez sobie, no i cos dla dzidzi bym zrobiła ale nie umiem czytać schematów i któś musiałby mi pokzac jak robić.
|
#1665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak, jest silne i mam nadzieję, że zdrowe! ![]() tak, już pisałam: prawdopodobnie będzie dziewczynka - Ania ale to jeszcze wymaga potwierdzenia, jutro idziemy na połówkowe a jeśli będzie chłopiec to będzie Artur - przynajmniej mój TŻ tak uważa
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
No tylko że u mnei to nawet w dzinsach nie bardzo wypada tylko raczej elegancko ale w ciąży nie będe się tym przejmowac bo bym zbankrutowała.
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początku miałam nie isc ale dowiedziałam sie ze w moim szpitalu nie mozna sobie załatwic płatnie położnej ( dobrze ze ciocia tam pracuje co prawda kontakt baardzo rzadki no ale to zawsze rodzinka ) wiec zostaje mi SR. A że jest darmowa to raczej nie mam sie nad czym zastanawiac... No i te zajęcia prowadzi w/w ciocia także jest luks
|
|
|
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aha super musialam nie doczytac
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
na sesje tez sie nie wybieram
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie mam tą samą drogę do lidla albo do chińczyka, zobaczymy gdzie mąż będzie wolał pojechać bo ja to uziemiona jestem przez ten mój brzuch;/ ciekawa jestem jak ja się dzisiaj na poprawkę doczołgam hmm |
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Ile kupujecie takich ciepłych kombinezoników i w jakich rozmiarach?
Myślicie ze po 2 na r.56 i 2 na r.62 wystarczą? za dużo, za mało? |
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli tak to ja kupilam tylko 1 od 0-3 miesiecy pozniej juz bedzie kwiecien wiec mam takie polarkowe cieplutkie wiec powinny wystarczec
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większy mam już cienszy, na wiosnę.
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, może i tak... Dziękuje za odpowiedź
W sumie to dzidzia na początku za bardzo na dwór nie będzie wychodzić, a nawet jeśli to rzeczywiście jeden powinien wystarczyć. A w razie będzie nam mało to zawsze jest allegro ![]() To w takim razie kupie po jednym takim ciepluchnym na 56 i 62 Tylko który, na allegro jest tyyyyyyyle do wyboru
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeee, za duzo, jeden na 56, potem wiosna
![]() Ja jestem zakochana w chlopiecych sweterkach Do sr nie idziemy, na sesje tez sie nie wybieram, wiem, ze nie sprawiloby mi to zadnej przyjemnosci, czuje sie wielorybem i pewnie potem nawet bym nie zagladala do tych zdjec
|
#1678 |
|
Zadomowienie
|
ilkas na Hirszfelda jest "Na grobli" Koleżanka tam była u dr Trzeciaka i bardzo chwaliła, sprawdziłam na znanym lekarzu i rzeczywiście same pozytywne opinie
![]() Kombinezony chce kupić dwa takie a la puchowe, później rzeczywiście myślę, że najlepiej sprawdza się polarowe na wiosnę
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie albo te ciensze wieksze juz 2
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

no i tzt zdążył 
To jak ja zjadłam już jogurt i banana to przysługuje mi już tylko jeden posiłek
?
No to teraz poszalejesz, pochwal się potem co zakupiłaś w ramach tego szaleństwa
No i najważniejsze wszystkie narządy ok i nadal jest chłopcem, pięknie prezentował siusiaka
no ale 300zl odlozylam na oszczednosciowke na posciel dla Piotrusia 

mam biały żakiet z mojego ślubu i nie chciałabym kupować innego... i teraz nie wiem jakie buty i jaka biżuteria? myślałam o popielatych butach i srebrnej biżuterii albo fioletowych butach (bo już takie mam 

22.05.2008
14.08.2011