|
|
#301 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: luty-nasze zakupy
Cytat:
Super, że się podobają. Daaaj spokój, wizaż strasznie nakręca na zakupy, zwłaszcza ten wątek!Cytat:
. Nie ma się co zastanawiać za taką cenę. Nie są mi kompletnie potrzebne, bo mam chyba z 8 par rurek, ale 39 zł? Nie mogłam nie skorzystac .Cytat:
. Cytat:
. Jeśli chodzi o Cutesy, mam rozmiar 6, czyli 36. Sprawdzałam rozmiar zgodnie z tabelką Cookie, jest w jej wątku o butach i na początku wątku o zamówieniach z USA. Linka miałam od Wizażanki, bardzo potrzebowałam takiej torby. W zeszłym roku łaziłam za taką miesiąc i nic. W końcu musiałam wziąść wór z Diversa
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro ide na pourodzinowe zakupy
mam nadzieje ze nie wroce z pustymi rekami i cos upoluje ![]() z prezentow: 2 pary kolczykow Apart skorzana torebeczka karmelowy braz long camieu fioletowy |
|
|
|
#303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
NA allegro mnostwo zwyklych czarnby czółenek, nawet tanio
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne są ale wiele jest brokatowych.Ja tez szukam coś takiego tylko że na allegro jak podobają mnie się to sa złote lub z brokatem
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
moje niedawne zakupy
* long orsay z 60 zl na 30 zl * pizamka 25 zl * bokserka ups! 29,90 zl * opaska allegro 8,90 zl
|
#306 |
|
Zadomowienie
|
o jaki ekstra long z orsaya! zazdroszcze
))))
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
Anies5 - w koncu nie dalas linka
|
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
myślicie, że warto jeszcze,a raczej dopiero, wybrać się na wyprzedaże? chętnie zajrzałabym w Wawce do Orsay'a, Housa i Zary...dziś albo jutro?
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, wklejałam
. Tu jest nowa aukcja tej Pani, ale z granatową torbą, ja mam brązową. http://www.allegro.pl/item163615331_...ba_damska.html
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
Anies
Nie dość ,że masz świetny gust to jeszcze talent do wyszukiwania okazyjnych cen 25zł za tą bluzkę Jennifer Tylor , swoją drogą co to za firma? chyba nie spotkałam się z ich sklepem w Trójmieście..można wiedzieć ile zapłaciłaś za przesyłkę butów Soda? |
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Polar granatowo-zielony House z 79,90 na 39,90zł
|
#312 |
|
BAN stały
|
Dzisiaj dotarly do mnie moje kozaczki z Allegro
Bellissimo - 46 zł plus wysyłka ![]() Strasznie jestem z nich zadowolona Szara torba juz chyba tez sie chwalilam - 19 zł - Terranova |
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#314 |
|
Konto usunięte
|
Stellios obie rzeczy świetne
Jak mi sie podobają takie kozaczki (w tym stylu), ale niestety w sklepach ich nie spotykam, a allegro odpada.A torba też z allegro? |
|
|
|
#315 |
|
BAN stały
|
Durga Toreb jest cały wysyp w terranovie, 19 zł, srebro lub zloto
Czemu Allegro odpada ![]() Ja te buty kupiłam jako UŻYWANE, a sa w stanie idealnym, podeszwa wyglada lepiej nmiz w niektorych nowych butach (ktore sa kompletnie zdarte od mierzenia) Na Allegr te same nowe buty chodza za 99 zł ostatnio |
|
|
|
#316 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A allegro odpada nie dlatego, że nie chcę używanych butów bo mnie by to nie przeszkadzalo zupełnie gdyby oczywiscie nie były zniszczone ![]() Tylko ja bym wolała najpierw przymierzyć pochodzić w nich chwilke po sklepie, sprawdzic jak w nich wyglądam i się czuję, obmacac ze wszystkich stron...a przez internet tego zrobić niestey nie mogę ![]() Przeszukam sklepy jeszcze raz jutro przy okazji jak będę szła do Terranovy. |
|
|
|
|
#317 |
|
BAN stały
|
To fakt
ALE wydaje mi sie ze takich kozakow ciezko nie dopasowac :LOL:Zwlaszcza jak sie ma dokaldna długosc wkaldki itd Ja je kupilam w ciemno, nawet nie patrzylam na wkladke, bo do konca aukcji byly 2 imnuity, dopiero pozniej nawet doczytalam ze wygralam uzywane buty i zaczelam sie bac Ale udalo sie ... Za 46 zł nigdzie bym takich nie dostała we wrocku, wiec warto było podjac ryzyko |
|
|
|
#318 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
zakupy
![]() terranova rurki czarne (te od Anies i side85) 39,90 terranova czarne rurki - inne 39,90 terranova long z roza 9,90 terranova long szary z dekoltem okraglym 14,90 rurki orsay 29,90 spodniczka camieu czarno-biala49zl golfik camieu grafitowy39zl szkoda ze nie mam zdjec.
|
|
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
dzisaj zakupilam
1.przecudna kurtke z naturalnego puchu benetton 70 euro -przecena z 99 euro |
|
|
|
#321 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Deichmann zawsze ma takie dziwaczne wzory
czarne byłyby idealne pytałam się nawet ekspedientki czy będą jednolite buty z tego fasonu ale niestety ostatnio widziałam te buty na Allegro za 99 zł mozna się naciąć nie znając cen sklepowych |
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze kupilam dzis jeansowa mini w terranovie, zapomnialam
![]() i wklejam peep-toe ktore dzieki przemilej wizazance Kaszelkowi mam juz w domu i czekam teraz na czerwone hihi cena 155zl za pare
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. stellios: świetne buty .ja to co kupiłam wkleje jak wreszcie naładuje baterie od aparatu
|
|
#325 |
|
BAN stały
|
agatka Dziekuje
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne.Zachorowałam na podobne z allegro.Mimo,że nie lubie kupowć "w ciemno' to Twoje fotki mnie przekonały
|
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Pyra dziekuje
ja sie tez zakochalam :P
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
t-shirt z lupka wlasnorecznie przerobiony<lol2>...fajni e by jeszcze bylo żebym umiala dobrze szyc
(1zl)czerwona tunika...w sumie rodzice kupili z okazji walentynek 45zlAle mam problem....bo nei wiem czy ja nosic bez niczego czy z paskiem...u mamy wprawdzie wygrzebalam 2 czarne...ale caly czas cos mi nie pasi :P...może coś ze mną nie tak ( swoją drogą to też bo mimo że za gruba sie nie uwazam to moglabym pocwiczyc bo mam wrazenie ze mam delikatne waleczki ale to moze tylko moja schiza )
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

.
(
Cutesy też bardzo mi się podobają- jaki masz z nich rozmiar? Zastanawiam się jaki byłby dla mnie dobry skoro noszę 37(UK4)hm...

, swoją drogą co to za firma? chyba nie spotkałam się z ich sklepem w Trójmieście..

.