|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
|
#1682 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1683 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Strasznie dużo, zwłaszcza że ich to kosztuje tylko tyle co płyta!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie umiem za to znaleźć czapeczki dla noworodka zimowej na all
|
|||
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.promobaby.pl/promocja-9821.html
Dziewczyny oplaca sie? Nadaja sie ewentualnie dla noworodka?
|
#1686 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie skończyłam robić typowy piątkowy obiad, nic ciekawego: rybka, surówka z marechewki i ziemniaki; od dzieciństwa mi się to z piątkiem kojarzy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wszystkie ciotki i dalsza rodzina się dziwią, że jeszcze do pracy chodzę, a moja mamuśka ciągle powtarza, że u niej w pracy koleżanka do samego końca prawie chodziła i nic jej nie było, więc nie ma co cudować już się tyle razy z nią o to sprzeczałam, ale wie swojeCytat:
ja kiedyś kupiłam taki świetny popielaty z czaszką z przodu genialny jest; zawsze mówiłam, że na dziewczynkę jest więcej fajnych ciuszków, a chłopca trudniej ubrać, ale jak przeszłam po paru sklepach, to jednak nie jest tak źle; no oprócz cen
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w piątkowy pochmurny dzionek. Gratuluję udanych wizyt i poznanych płci
Kolejne dziewczynki nam dochodzą. Ciekawe czy i u mnie w niedziele będzie pipka ![]() Zdążyłam Was nadrobić, a już muszę spadać obiad przygotować U mnie dziś barszczyk czerwony i oczywiście rybka, miruna ze skórką - moja ulubiona, i surówka z marchewki i jabłuszka
|
|
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba się przeziębiłam. Nie chce mi się. ![]() Któraś z Was chciała zobaczyć USG z żeńskimi organami, to dodaję, przed chwilą zeskanowałam. Przewróciłam je i zaznaczyłam, żeby było wiadomo, gdzie szukać. Myślę, że moja córcia się nie obrazi na mnie z tego powodu. Właśnie mi jeździ po czymś w środku.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-07 o 12:46 |
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Black ja chyba ślepa jestem, bo nie umiem tego w żaden sposób dopasować mimo że zaznaczyłaś
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
To tak, jakby patrzeć na kobietę z przodu - tam są widoczne dwie nóżki i bułeczka między nimi, którą właśnie zaznaczyłam.
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie ide do szkoły rodzenia.
wlasnie bylam z mama na miescie, weszlam do sklepu z ciuchami ciążowymi, także, juz wiem ze na pewno że sobie nie kupie żadnych spodni ciążowych, tragedia. Przymierzyłam najmniejsze spodnie xs i mimo ze mialy regulacje to na dupie tak mi leżały tragicznie że chyba przechodze w leginsach, musialabym oczywiscie skracac dół no i oczywiscie w łydkach tragedia... wiszą strasznie... Jak się sprawdzą te leginsy od Djerby babeczki to na pewno ich więcej zamówie, bo nie chcę tyłkiem trząść ... ale dobrze, bo w sumie tak październik to nie jest jeszcze taki zimny, listopad jeszcze tez nie najgorszy, a w grudniu to co ja pochodze do tej szkoly, zreszta autkiem bede jezdzic pewnie wiec dupka az tak nie zmarznie. wrrr;] ide jesc winogrono ;p
|
|
#1692 |
|
Wtajemniczenie
|
heh, a wam się pochwalę, bo cieszę się jak małe dziecko
jutro idę na panieński i trochę marudziłam, że nie mam się w co ubrać... w dodatku wszystkie dziewczyny stwierdziły, że ubieramy się w sukienki, a ja z moim brzuchem to tak średnio jakąś mam więc napisałam, że w piątym miesiącu ciąży w sukience raczej nie wyjde... ale kupiłam sobie czarne spodnie z satyny bawełnianej (bawełny satynowej? nie wiem :P ) i do tego kawową tunikę ciążową w połączeniu z moimi brązowymi, jesiennymi kozakami powiem wam, że całkiem nieźle, chyba pierwszy raz się sobie podobam w ciąży bo na codzień to raczej jak wieloryb się czuję kobiety to są chyba jednak trochę próżne, jakiś ciuszek i już humor jak się patrzy
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do gadania matki że ktośtam chodził całą ciążę i było super bym się nie przejmowała. Poszła bym na l4 a jej powiedziała że lekarz kazał. Z tym chyba nie dyskutowała by? |
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
przybij piąteczkę
|
#1695 |
|
BAN stały
|
dzięki Black to ja chciałam
![]() No to u mnie takie wyraźne jak tutaj to nie było. Raczej taki malutki dzyndzelek który lekarz określał jako łechtaczkę ![]() Także nie dziwię się mu, że on nie widział co to jest, bo to się co chwilę zmieniało hehehe W każdym razie dzięki, już wiem jak patrzeć następnym razem
|
|
|
|
#1696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak to mój lekarz powiedział: przecież to jedyny moment, kiedy może pani wypoczywać, i jeszcze za to płacą!
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
i też wrzucam zdjęcie mojej małej bąbeleczki
![]() stópki, głowka i rączka i broszka ;p
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny piękne zdjęcia, ale z żadnego nie umiem się dopatrzeć płci
![]() jakaś ślepa jestem
|
#1699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo nawet jak teraz siedzę przed komputerem, to już czuję, że mnie zaczyna pikać w plecach; stać i chodzić mogę, ale z siedzeniem mam problem; ostatnio przełaziłam godzinę w nocy, bo mnie bolało i dopiero wtedy zasnęłam![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
a jak patrzę na zdjęcia swojego dzidziaka z początkowych wizyt, to już nic zupenie nie widzę
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
no mi też ciężko dopatrzeć płeć, ślepa jestem hehee
ale mnie teściowa wnerwia, ja się chyba psychicznie wykończe, nie mam siły, wyć mi się chce coś czuję ,że zaraz spakuje mandżur i pójdę do swojego domu na gołym betonie mieszkać |
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
To dodaję jeszcze raz, tym razem wersję wyjaśnioną.
![]() Te 2 grube, białe kreski w kółeczku i przerwa między nimi, to właśnie cipcia.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-07 o 13:42 |
|
|
|
#1703 |
|
Rozeznanie
|
teraz już lepiej
|
#1704 |
|
BAN stały
|
Deli super fotki.
serio nie widzicie? od razu rzuca się w oczy piękna broszka ![]() marsi czym Cię wkurzyła? |
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez jakby nie yt to bym nic nie zrobiła
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuchnie niestety mamy wspólną i właśnie to mnie do łez doprowadza, wszystko mi wyrzuca i wynosi gdzieś do piwnicy, mam dość nakrzyczałam dziś bo już nie wytrzymałam ostatnio rozmroziłąm owoce morza- ona je wsadziłą ROZMROŻONE do zamrażalki czasem kupuję jedzenie delikatesowe, typu szynka parmeńska,parmezan, karczochy, wywala to bo mówi,że nie wie ile to stoi ![]() dziś się zagotowałam, kupiłam sobie pastę kawiorową, dałam za nią kupę kasy a ona otwartą wyciągneła z lodówki i schowała do spiżarni, oczywiście pasta w kubeł no i pomijam fakt,że miałam ochotę na jogurt naturalny, pytam gdzie jest- a ona że w kuble nie chce skarżyć TZ bo taka nie jestem musiałam się Wam wyżalić wiecie co jest najgorsze???? ZADEN ARGUMENT NIE DOCIERA mogę prosić, błagać ona i tak po swojemu zrobi nie wspomne faktu,że przed chwilą robię dla nas rybkę a ona oscentacyjnie na cały głos do męża że niestety ma pecha i musi z głodu zdechnąć bo kuchenka jest zajęta przepraszam za moje lamenty |
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny cały czas zapominam wrzucic ciuszkowe zakupy. Dresik dostaliśy od bratanicy Tż, sukienki są po Młodej jeszcze, bodziaki i śpiochy z auchan. Nie wiem czy jeszcze dziś się nie wybiore bo nowe promocje są
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może powiedz Tż że kupiłas to i to i że sobie zjecie a potem jak sie on będzie o to pytał to powiedz że ona wyrzuciła; to nie byłaby skarga ale żeby mu uświadomić problem.
|
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie na obiad domowa pizza, bo mąż uwielbia
pieczarki, papryka, ogórki konserwowe, cebula i serek ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Marsi, współczuję... a nie możecie podzielić lodówki na pół? te i te półki są Twoje, a te i te teściowej. Ja miałam wspólną kuchnię z teściową przez jakieś 10 miesięcy i tak to rozstrzygłyśmy. Nie ruszała moich rzeczy, a ja ich. A jak było coś wspólne to była jedna półka razem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

ja zawsze w piatki nie jem miesa, czy w ciazy czy nie

jakoś nigdy na to uwagi nie zwracałam
ale chyba racuchy

już się tyle razy z nią o to sprzeczałam, ale wie swoje
genialny jest; zawsze mówiłam, że na dziewczynkę jest więcej fajnych ciuszków, a chłopca trudniej ubrać, ale jak przeszłam po paru sklepach, to jednak nie jest tak źle; no oprócz cen
U mnie dziś barszczyk czerwony i oczywiście rybka, miruna ze skórką - moja ulubiona, i surówka z marchewki i jabłuszka 

22.05.2008
14.08.2011