|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
|
|
#2432 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, żegnam się do poniedziałku
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2435 |
|
w krainie snu i marzeń
|
tak
|
|
|
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
Ha,wspomnienia ślubne jak najbardziej, tym bardziej, że za kilka dni mamy rocznicę
ja kilka zdjęć ze ślubu pokazywałam na blogu KLIK, nie miałam wątpliwości, że z racji tonacji chłodnej, Królewny Śnieżki najlepiej będzie mi w śnieżnobiałej za to przełamałam tradycję butami, co jeszcze 2 lata temu było czymś niespotykanym i goście byli w szoku ![]() A buty ahh mam do dzisiaj i mieć będę lata, zakładać na specjalne okazje A na ślubie nie byłam zestresowana ani trochę w przeciwieństwie do męża, sami mówiliśmy przysięgę, pamiętam bardzo dużo o ile nie wszystko i miło wspominam ahh
|
|
|
|
#2437 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Cytat:
Dawno tak nie przeklinałam. Cytat:
(nie chcesz wiedzieć jaki rozmiar ubrań noszę przy tym wzroście ). Nawet mogłabym być jeszcze z 4cm niższa, takie drobiazgi mi się podobają . A co do wagi - dopóki miałam jakąś tam nadwagę to raczej uważałam, że jestem atrakcyjna, a schudnąć powinnam dla zdrowia. A w zeszłym roku posypało się zdrowie i waga w takim tempie, że nie nadążam za zmienianiem ciuchów i leczeniem się. Ponoć jak unormuje mi się wsio ze zdrowiem to i schudnąć będzie łatwiej, tak więc staram się nie załamywać, nie narzekać, to i tak nic nie daje - jak organizm zacznie dobrze pracować to i na dietę i na ćwiczenia w końcu zareaguje . Cytat:
A co do małżonka - moja mamusia raz wystartowała do mojego męża z hasłem, żeby mi dogadywał od grubasów, to może "wezmę się za siebie skuteczniej". Mąż po tej rozmowie stwierdził, że nie zyczy sobie odwiedzin u mojej matki i był zbulwersowany tym co mu nagadała. Skąd Ty wzięłaś tego swojego? Oddaj go tam czym prędzej, to wadliwy egzemplarz jest. Cytat:
Cytat:
a jak już pokazujemy swoje kiecki ślubne ![]() Ja miałam skromną dość. https://lh5.googleusercontent.com/-i...edding_062.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-m...edding_064.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-f...edding_139.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-N...edding_145.jpg https://lh3.googleusercontent.com/-4...edding_154.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-q...edding_399.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-P...edding_273.jpg |
||||||
|
|
|
#2438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Do kolana, z czarnym tiulem pod spodem, trochę pinupowa, trochę w stylu lat 50/60 ala żony ze Stepford
Cytat:
![]() Co do Glamboxa mam dwa - jeden duży, drugi mały - o ile z małym nic się nie dzieje i wydaje się porządniejszy, tak ten większy dostałam porysowany i z przebarwieniami, ale póki co nie zrywa mi się żaden wzorek. Cytat:
![]() Powodzenia!
|
||
|
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czym mozna zrobic ladne kropki na paznokciach nie majac sondy?
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w każdym bądź razie już nie startuje, bo się to rozminęło z moją drogą życiową ![]() Może weź udział znowu w rekrutacji? A w ogóle poszłam dzisiaj do sklepu po dwa piwka na weekend i zostałam poproszona o dowód masakra...już dawno mi się to nie zdarzyło, fakt, że bez makijażu byłam no ale bez przesady...Jak byłam na rezonansie ostatnio babka też się na mnie spojrzała i mówi " ahh aż musiałam sprawdzić czy ma Pani 18 lat? "Ja wcale nie uważam, że wyglądam tak młodo ![]() W ogóle co do ślubów, to jeszcze mogę Wam pokazać nasz krótki filmik który zapewne na wieki zawisł w sieci
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Konto usunięte
|
Ja ostatnio moją wymarzoną suknię ślubną zobaczyłam na zdjęciach ze ślubu znajomej
Przeglądałam je po 5 razy, gapiąc się tylko na sukienkę ![]() Rodzynko, okulary ponoć są już w Polsce Dziś już pewne nie dojdą, ale może w pon? ![]() Na blogu wyniki konkursu urodzinowego, jeśli ktoś jeszcze nie widział
|
|
|
|
#2443 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
no debile, szkoda słów a dawno temu miała studniówkę? my wesele mieliśmy 5 lat temu to może widziałaś mojego Bronka
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2445 |
|
w krainie snu i marzeń
|
szpilką, wsuwką
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(ale z własnej winy, w zadaniach z excela zrobiłam błąd na samym początku, przez co cała reszta mi się posypała). Chyba samo to, że mam męża w okręgowym, a nie mogę się tam wbić, dobrze o nich świadczy. Znaczy poza tym, że nie raczyli zadzwonić przed rozpisaniem rekrutacji, szuje. świetnie nagrane. Znaczy plenerów nie lubię, ale przygotowania ujęte i zmontowane rewelacyjnie. |
|
|
|
|
#2448 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2449 |
|
po prostu Em :)
|
Mnie się w ogóle nie podobają tradycyjne ślubne kiecki.
Sama chciałabym mieć chyba jednak białą, ale raczej nie do ziemi i na pewno bez żadnych kwiatuszków, falbanek i kół. Ciekawe na ile mi się to zmieni do ślubu.
|
|
#2450 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Orli faktycznie, teraz sprawdziłam i okulary są w PL
|
#2452 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36382810]Ok. 3-4 tygodni[/QUOTE]
ajj troche dlugo, no ale nic pozostaje mi czekac
|
|
|
|
#2454 |
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nestety, wszystko trzeba dopasować jeszcze do swojego wyglądu
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mnie pytają
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bratowa miała moim zdaniem prześliczną suknię, krój lekko trapezowy, w kolorze ecru, gdzie na gładki materiał narzucona była warstwa delikatnej koronki i to była cała ozdoba sukni Prosto, klasycznie i bardzo w moim guście. Prawdą jest też że suknia powinna być dopasowana do figury, bo czasem oglądając zdjęcia ślubne bliższych lub dalszych znajomych wyrywa mi się dafaq did I just saw Szczególnie w przypadku dziewczyn o rozmiarach 42 i w górę, które usilnie pakują się w gorsety + dól na kole. A u mnie dzisiaj post z serii Dupe or not z granatowymi lakierami
|
|
|
#2458 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W załączniku kawałek bratowej w sukni
|
|
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uf wypucowałam samochód ale jeszcze nie wszystko bo płynu mi na siedzenia brakło i jutro muszę dokupić teraz nie pojadę bo siedzenia wykręcone Ale genialny płyn i tż dał wszystko z tapicerki zmyjeEdytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-09-07 o 15:46 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

おはよう!

mimo, że delikatnie się z nim obchodziłam (czasem trzymałam paletę, a element wzoru zostawał mina palcu 

"

a dawno temu miała studniówkę? my wesele mieliśmy 5 lat temu to może widziałaś mojego Bronka
Sama chciałabym mieć chyba jednak białą, ale raczej nie do ziemi i na pewno bez żadnych kwiatuszków, falbanek i kół.