![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Schaffashoes.pl- pseudosklep?
Zamawiałam z tego sklepu raz, przy okazji wyprzedaży.
Zamówienie obejmowało 2 pary butów w efekcie otrzymałam jedną, tutaj rozumiem, mogło się zdarzyć, że ewidencja rozmiarów dostępnych na stronie nie szła w parze z realną dostępnością w magazynie. Jednakże czas oczekiwania na zamówienie i obawa, czy zostanie ono zrealizowane, sprawiły, że kolejny raz stoi pod znakiem zapytania. Ja wybrałam opcję za pobraniem i to jest w mojej ocenie najlepsze rozwiązanie wzgledem tego sklepu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
boszenka69, współczuję
![]() pewnie oddadzą, tylko kiedy .... na Wizażu często przewija się nazwa sklepu w pozytywnym tonie, ale zauważyłam że są to wpisy blogerek, które dostają od nich buty "za darmo", tzn za reklamowanie tego sklepu na swoich blogach tu panuje trochę inna atmosfera .... http://www.facebook.com/pages/Oszuka...6646833?ref=ts |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Witam,
ja zamawiałam u nich kilka razy. W tym i ub. roku. Mają świetne wyprzedaże. Nigdy nie miałam problemów w dostawą czy butami. Ostatnio zamówiłam Mel i okazały się za małe. Wymienili bez problemów. Wysyłka kurierem w jeden dzień. Dziwią mnie trochę komentarze na FB...
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Mnie śmieszy to, że tyle osób narzeka na ten sklep, w Internecie jest masa negatywnych komentarzy, a ludzie wciąż kupują i dopiero później żalą się na facebooku, że nie dostali swojej przesyłki. A pod ich komentarzem jest 1000 innych, dokładnie takich samych. Więc z jednej strony ludzie sami sobie winni. Nie mogą najpierw poczytać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
widocznie nie każdy ma czas na czytanie przed zakupem
nie każdy sklep to oszuści, których trzeba sprawdzać ja nie domniemuję, że co sklep to zostanę oszukana i nie drążę w necie przed każdym kliknięciem a jest tam tyle negatywnych komentarzy, bo ludzie trafiają właśnie po fakcie, czyli nieudanych zakupach i wtopionej kasie ja nie widzę w tym nic dziwnego, sama tak tam trafiłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy jako klient mam obowiązek przed zakupem przeszukać cały internet i robić śledztwo w sprawie uczciwości sprzedawcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem jaka jest Schaffa a i tak czasem coś tam kupuję, tylko że zawsze za pobraniem, żeby w razie W nic nie stracić. Ceny bywają takie że się po prostu opłaca zaryzykować, kupić i pomarudzić, w ten sposób mam dwie pary espadryli TH za niecałe 300.
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym prawda, że można źle trafić, jeśli kupowalaś coś jakiś czas temu, to może nie było na schaffashoes aż takiej nagonki jak teraz, ale obecnie w Internecie krąży o nich już TYLE negatywnych opinii, że uważam, że trudno ani jednej nie zauważyć. Jakbym sama miała coś od nich zamówić, to tylko za pobraniem, widocznie to najmądrzejsze wyjście. Ale myślę, że najlepiej byłoby nie kupować od nich nic, może wtedy by się ogarnęli i zaczęli normalnie traktować ludzi. Edytowane przez 201706121151 Czas edycji: 2012-09-08 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
wpadłam na szatański pomysł robienia u nich zamówień za pobraniem i nie odbierania ich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupowałam buty na schaffie 7krotnie, zawsze było wszystko ok, buty spoko, dostawa spoko. Zawsze biore za pobraniem ![]() Teraz również planuję zakup 2 par butów ( TH i emu) Wydaje mi się, że negatywne opinie zalały internet w czasie kiedy zrobili oni swoje pierwsze mega giga wyprzedaże i nie nadążali nad aktualizowaniem stanów magazynowych, jedni dostali buty, jedni nie, a inni czekali wieczność na buty albo zwrot pieniędzy. Uważam, że schaffa jest super, własnie ze względu na częste i ciekawe promocje, w zeszłym roku udalo mi się kupić 2 pary emu -60%..
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to wystarczający powód? ![]() dziwne, że co roku na % mają takie problemy widać należysz do szczęśliwców, ja niestety nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj zamówiłam tam buty, była duża okazja. dobrze, ze sobie wcześniej poczytałam opinie. Zamówiłam za popraniem tak jak to dziewczyny radziły, żeby zrobić. Ciekawe kiedy dojdą i jaka będzie jakość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Doszły dzisiaj i wszystko z nimi oki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
ehh czytam to z przerażeniem. wczoraj zamówiłam śliczą torbe i to w lepszej cenie niż na net-a-poter.com ale teraz nastawiam się, że jej nie dostane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
hmm właśnie dostałam maila z realizacją zamówienia, więc nie tak źle
![]() i chodziło o asos, nie net-a-porter, jeśli coś będzie nie tak to skorzystam z ich oferty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
właśnie odebrałam paczkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
zamowilam za pobraniem, paczke dostalam w 48 godzin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
ja zamówiłam 2 pary melissek z wyprzedaży - po tygodniu zadzwoniłam gdy na ich stronie moj status zmienił sie na " zamówienie zrealizowane" - ?!?! zrealizowane - no i babka mi mówi ze maja 1 pare a 2 juz nie ma - zebym zawówiła jeszcze raz. no dobra zamówiłam jeszcze raz i czekam ( na szczescie za pobraniem) ale zastanawiam sie ja u nich jest z zwrotem pieniedzy bo co jesli okaza sie za duże?na stonie niby ze nie ma problemów ale czytając wasze wpisy juz tak nie mysle
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ja wymieniałam Melissy w ub. roku. Bez problemu.
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Ja akurat jestem bardzo zadowolona, kupowlam juz 3 razy. Za kazdym razem zakupy za ok 500/600 zl (wplacalam od razu na konto-natychmiastowy przelew) Buty w okazyjnej cenie, przesylka w 48h. Super. (aha raz wymienialam buty na wieksze- problemu nie bylo) Kontakt mailowy tez ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Jak teraz wyglada sprawa z zamówieniami u nich? Ktoś ostatnio coś zamawiał z "wyprzedaży"? Dostaliscie paczke czy były problemy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamawiałam z wyprzedaży. Poczytałam sobie trochę o tym sklepie i za radą innych kupiłam za pobraniem. Paczkę dostałam w 2 dni. Jestem zadowolona, produkt był zgodny z zakupem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Ja zamówilam melisski w piątek niestety kasę przelałam , nawet nie pomyślałam że mogą być jakieś problemy z tym sklepem
narazie czekam moje zamówienie ma status od dwóch dni gotowe do wysyłki zobaczymy co dalej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Z radością mogę napisać że moje melisski są już u mnie ,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Zamawiałam już w tym sklepie buty kilka razy... I jestem bardzo zadowolona. Zawsze zamawiam za pobraniem. Pierwszy raz jak mieli wyprzedaże to jak byk było napisane na stronie, że wysyłka nawet do dwóch tygodni, ale mnie to nie przeszkadzało. Za drugim razem zamówiłam dwie pary, doszły w kilka dni. Jedne były dla mamy, ale niestety okazało się, że to dla niej niezbyt wygodny fason. Odesłałam buty, była informacja, że do dwóch tygodni od otrzymania produktu z powrotem zwrócą mi pieniądze. Kasa była na koncie po tygodniu. Inne paczki również docierały szybko i bez problemu. Teraz również zamówiłam dwa produkty. Także ja złego słowa powiedzieć o nich nie mogę, zawsze mi odpisywali na maile i dotrzymywali terminów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
ja zamawiałam 3 razy i zawsze było ok.Teraz dwie paczki są w drodze.Zamawiam do paczkomatu i płacę kartą.
b.fajne obniżki były na czapki Barts i buty TH. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
ja zamówiłam Huntery w piątek dzisiaj sprawdziłam status zamówienie i jest "gotowe do wysyłki" zobaczymy co będzie dalej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.