Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-07, 19:09   #1321
adunia89
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Adunia każdej kobiecie w ciągu roku może trafić się cykl bezowulacyjny to normalne nie zadręczaj się....zobaczymy co będzie w nowym cyklu a doktorek na pewno Ci pomoże....nic się nie martw na zapas będzie dobrze!
Agatko, dziękuję za troskę, wiem o tym, bo wspominałaś już mi, więc staram się nie zadręczać. Ale ten dzień jakiś do kitu w ogóle, więc mózg szwankuje

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 19:15   #1322
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Cześć Dziewczyny,
Ja nie wiem, kobiety to są naprawdę ze stali.
Jestem po całym dniu pracy, mam już tak dość, że Ale nic, trzeba przeżyć.
Moja praca nie jest tak bardzo męcząca fizycznie, jak psychicznie, a to jest chyba gorsze. A ile razy przeżywam potem pewne sytuacje w domu, to tylko ja wiem.... Już miałam dzisiaj w torebce tabletki uspokajające, ale na szczęście Coca Cola mi wystarczyła (bardzo ją lubię, dobrze na mnie działa, choć wiem, jaka jest niezdrowa).
A i jutro ofkorz do pracy
A potem przyjdzie do mnie facet od remontów, może mi się uda zrobić w czasie urlopu remont, ale zobaczymy, co powie.
Kurcze tylko ja już się boję, że termin remontu mi się zejdzie z terminem staranek, i co, jak się uda, a ja będę miała malowane ściany? Nie będę spać w tym pokoju oczywiście, ale mam nadzieję, że nic się w razie czego nie stanie.....
Na obiedzie byliśmy w .... Macu Jak ja się tam głupio czułam, jak najgorsza żona, która karmi męża McDonaldem... Ale co frytki z Maca to frytki z Maca

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
no właśnie, ja sie nie udzielam teraz za bardzo bo nie mogę dojść do ładu ze sobą, mam gorsze dni a właściwie to już miesiące, w ogóle cały czas myślę, że nie mam po co żyć, nie mam dla kogo żyć, moje dni dzielą się tylko na płodne i niepłode z tym że te płodne były 2 miesiące temu
codziennie rano pobudka, mierzenie temp -"qrna dalej nic" , dalej śniadanie i egzystowanie sobie jak roślinka
Alonko mocno Cię przytulam... Wiem, że to tylko słowa, ale dobrze wiesz, że ja bardzo dobrze wiem, jak się czujesz. Przeżywam takie dołki średnio raz w tygodniu.

Cytat:
ale jak zaczęłam czytać tą książkę uświadomiłam sobie że jemu też nie jest łatwo...że nie mogę tak na to patrzeć i użalać się nad sobą nie widzą Jego w tym wszystkim
Mój TŻ jest bardzo skrytym człowiekiem i nigdy nie mówi o swoich emocjach, ale od czasu do czasu wspomni, że u niego z "tym" źle. Wiem, że wciąż bardzo, ale to bardzo przeżywa stratę. I wiem, że jego też uleczy tylko drugie, żyjące i zdrowe dziecko.

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
witam !
chcialam po slubie isc do fryzjera zciac wlosy na ala bob z asymetria, dzis nibhy mialm ochote isc, ale nie wiem, czuje ze cos robie zle, ze nie moge sie z niczego cieszyc
Nie robisz źle. Ja też stosunkowo niedługo po # poszłam do fryzjera i do drogerii....
I też się bałam, że się będę cieszyć, a nie powinnam. Ale i tak nie umiałam się cieszyć. Miałam namiastkę radości, a nie to, co zawsze przy okazji zakupów.

Cytat:
może i lepiej ale dla mnie strata w 6tc czy w 26tc czy też urodzenie dziecka i strata Jego to taki sam ból....pewnie znacznię i większy ale dla mnie to dziecko tak jak i w 6tc jak i w 40tc!!
Oczywiście, dla mnie moje dziecko było wzruszającym cudem nawet, kiedy stanowiło mały czarny punkt w macicy.
Ale... powiem coś niepopularnego Już to kiedyś pisałam. Dziękuję za całe 30 tygodni życia Dawida, kocham każdy dzień z jego życia, ale jednak gdybym miała wybór stracić ciążę w tym 11 tygodniu, kiedy plamiłam, a w 30 (groteskowo to brzmi, mieć wybór...), to ja jednak wolałabym wcześniej....
To jeden z aspektów koszmaru, odżegnujesz złe myśli, bo już tak wysoka ciąża, już mogą uratować dziecko, a tu dostajesz kopa od życia, takiego, że siniec na du.pie zostaje już do końca.

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, tzn dawno się nie udzielałam, bo podczytuję Was na bieżąco. Pewno nie jedna z Was już mnie nie kojarzy, ale nie wyobrażam sobie nie podzielić się z Wami moją radosną nowiną, tym bardziej, że wiele Wam zawdzięczam
Chciałabym przedstawić Wam Nasze Maleństwo Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie jak najlepiej
Katko tak strasznie się ucieszyłam widząc to zdjęcie....
Ty ostatnia przede mną z wątku Mamuś V-VI straciłaś dzieciątko, a teraz masz już 12 tygodniowy Cud..... Bardzo się cieszę i serdecznie gratuluję Trzymam kciuki Na kiedy termin?

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
bo my na 99% kupimy nowy roan marita, u nas w sklepie kosztuje niecałe 1200 za gondole i spacerówkę, więc cena nie wygórowana
Wprawdzie ja jak wiadomo niedoświadczona, ale brałabym go w ciemno. Za to moja już bardziej doświadczona mama sama mi go wybrała, więc chyba coś w tym jest Obyś była z niego zadowolona
Jaką wersję kolorystyczną?

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
jak najbardziej szczerze. czasem sobie pochlipie w wannie z tesknoty z moimi skarbami, ale wiem, że jest im tam dobrze. ty jesteś trochę w innej sytuacji... ty się starasz, chcesz mieć jeszcze dzieci. a ja chyba nie. może to brzmi starsznie, ale nie chcę zachodzić w 3 ciążę. może mi się za jakiś czas odmieni...
Berbie smutno mi Ważne, że Twój wybór (przynajmniej chwilowy) jest racjonalny. Nie jest straszny, trzeba w życiu kierować się tym, co się czuje. Nie wolno się do niczego zmuszać. A ja bardzo bardzo wierzę w intuicję kobiet. To niezawodny zmysł. Przekonałam się o tym nieraz, naprawdę!

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Maga jak to moj lekarz powiedzial, jak mu podobnie powiedzialam "co Pani znow wymysla" - rozmawialam w srode ze swoim szefem powiedzialam mu ze najprawdopodobniej wroce 17, poiwedzial ze znajdzie mi cos lekkiego, odrazu mu tez poiwedzialam ze na 100% nie bede chodzic do pracy w grudniu - bo i niebezpiecznie (zimno, slisko) i balonik bedzie juz duzy . Ale boje sie w pracy tego ze nie usiedzie 8h plus 2h w obie strony do pracy pluz szykowanie do pracy 1h jak ja siedzie teraz przy biurku max2h i musze sie polozyc bo mnie plecy bola, juz Tz mowilam ze szkoda ze z pracy na poczatku roku kanape wynieslismy ale za to rektor ma u siebie w gabinecie
Kundzia nie mogłabyś zmienić lekarza???

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Aaa dziewczyny, atmosfera nam się pochrzaniła widzę, ale to chyba ta pogoda. Ja jeszcze 15 minut temu siedziałam na podłodze i płakałam...
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie takie napady są czasami oczyszczające. Wypłaczę się, na chwilę pozbędę się złych emocji i jakoś wracam do normalności.

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość

PERSE jak minął dzień? Idziesz jutro do pracy?

30 lat temu dostałabym order "przodowniczka" Przypięłabym sobie go do klapy szarej marynarki
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 19:22   #1323
adunia89
Zadomowienie

Cześć Perse, nasza Ty przodowniczko
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36390036]
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie takie napady są czasami oczyszczające. Wypłaczę się, na chwilę pozbędę się złych emocji i jakoś wracam do normalności.
[/QUOTE]
U mnie jest to samo, w jednej chwili jestem uśmiechnięta, a za moment łzy leją się strumieniami. U mnie też pomaga, dlatego się nie hamuję.

A ja zmykam, bo jajka mocno bolą i przy okazji TŻ niedługo będzie. Idę zrobić sobie ciepłe kakao i do wyrka. Na tvnie leci "boski Edward" więc pewnie rzucę okiem z nudów

Amelia

Edytowane przez adunia89
Czas edycji: 2012-09-07 o 19:23
Stary 2012-09-07, 19:36   #1324
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Na tvnie leci "boski Edward" więc pewnie rzucę okiem z nudów
aż przełączyłam zobaczyć co to za boski Edward
Stary 2012-09-07, 19:39   #1325
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

mozecie mi jeszcze raz przypomniec kto sie stara po @ od #?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 19:39   #1326
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
aż przełączyłam zobaczyć co to za boski Edward
to taka ironia, żeby nie było!

Amelia
Stary 2012-09-07, 19:42   #1327
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
to taka ironia, żeby nie było!
dobra, dobra. nie tłumacz się
Stary 2012-09-07, 19:44   #1328
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
dobra, dobra. nie tłumacz się
zostałam zdemaskowana!

Dobra, idę bo się ze mnie śmieją!

Amelia
Stary 2012-09-07, 19:47   #1329
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
zostałam zdemaskowana!

Dobra, idę bo się ze mnie śmieją!
no nie mogę aż mnie policzki bolą od śmiania się. ale z ciebie pociecha
nie uciekaj, łączę się w oglądaniu Edwarda
Stary 2012-09-07, 19:50   #1330
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
no nie mogę aż mnie policzki bolą od śmiania się. ale z ciebie pociecha
nie uciekaj, łączę się w oglądaniu Edwarda
Mnie też bolą, więc mam kolejną parę do bolących jajników i ósemek! Pięknie mnie wizaż załatwił!
Berbie, a Ty nie całuj Edwarda przed telewizor, bo widzę co robisz!

Uciekam laseczki, miłego wieczoru

Amelia
Stary 2012-09-07, 19:51   #1331
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też bolą, więc mam kolejną parę do bolących jajników i ósemek! Pięknie mnie wizaż załatwił!
Berbie, a Ty nie całuj Edwarda przed telewizor, bo widzę co robisz!
a ty ty podglądaczu. ja nie wiem, którego mam już całować Jacoba czy Edwarda?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-07, 20:00   #1332
Konto usunięte

Cytat:
mozecie mi jeszcze raz przypomniec kto sie stara po @ od #?
Ja się niedługo chyba będę starać, ale u mnie mija już prawie pół roku od porodu.

A tak odnośnie pierdół, to piszcie swoje typy ze świata showbiz
Ja bezwarunkowo kocham Hugh Granta.
I Zlatana A poza tym to wieeeeluuuuu

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2012-09-07 o 20:02
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 20:05   #1333
BERBIE
Zakorzenienie

możecie sie ze mnie śmiać, ale ja uwielbiam Szyca. zawsze po filmie z jego udziałem bałamucę tż-ta. Granta też uwielbiam
Stary 2012-09-07, 20:11   #1334
Konto usunięte

Berbie Dobre z tym bałamuceniem

A jeszcze mam pytanko: z czego myje się żelazko? Ja już często o tym słyszałam, ale nigdy nie doświadczyłam, tzn. moje żelazko chyba nigdy nie było brudne Albo może ja o czymś nie wiem...
Stary 2012-09-07, 20:43   #1335
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

łapię doła. siedzę w domu, mam wrażenie, że nikt o mnie już nie pamięta, w pracy zapomną o mnie przez tyle miesięcy i w ogóle zostanę sama i nie będę się nawet miała do kogo odezwać. od kilku dni jestem non stop zmęczona, nie mam na nic siły. najchętniej spałabym całe dnie.

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, tzn dawno się nie udzielałam, bo podczytuję Was na bieżąco. Pewno nie jedna z Was już mnie nie kojarzy, ale nie wyobrażam sobie nie podzielić się z Wami moją radosną nowiną, tym bardziej, że wiele Wam zawdzięczam
Chciałabym przedstawić Wam Nasze Maleństwo Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie jak najlepiej
bardzo się cieszę
pogłaszcz brzuszek od e-ciotek

Cytat:
Mamusie powiedzcie mi jakie rzeczy sa niezbedne w 100% w pierwszych dniach niemowlaka?
Esia ja nie mam jesscze dla siebie ani koszuli ani szlafroku do szpitala, ale dzis sie odwazylam i zamowilam otulak po kapieli dla Malej...

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Magus watpie po ostatniej wizycie i jego nastawieniu, mysle ze to nierealne, choc jestem ciekawa jak zareaguje ze na usg nie udalo sie zbadac serca Malej i musze isc prywatnie wykonac to badanie
najlepiej podejść do szpitala w którym będziesz rodzić... każdy szpital ma swoją listę rzeczy które masz mieć przy sobie

Ja dla maluszka miałam pampersy, chusteczki, ciuszki, linomag i kocyki
A jak twoje nastawienie na ewentualny powrót do pracy ??

Cytat:
Dziękuję Dziewczyny
Troszkę bałam się tak nagle tu odezwać, biorąc pod uwagę, że bardzo dawno się nie udzielałam, ale po prostu musiałam się z Wami podzielić tą nowiną. Wtedy w grudniu, zawdzięczam Wam naprawdę wiele

Coś więcej o Maleństwie: obecnie jestem w 12 tyg., nie obyło się bez przykrych przygód typu IP i plamienie, ale teraz jest dobrze. Jestem na L4, bo jestem strasznie słaba i wymiotuje. Ale to nic. Najważniejsze, że On/Ona tam jest

Wierzę, że każdej z Was się uda Prędzej czy później, ale się uda
Po tym co przeszłyśmy - należy Nam się szczęście

I Tobie Agatka za każdą rozmowę i przywrócenie do pionu jak trzeba było wielkie dzięki
odzywaj się częściej

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
klask i:

MONIKA! ja tez zauważyłam u siebie takie objawy. nic mi sie nie chce, wszystko odkładam na jutro ( a robic mam co) tylko brak mi motywacji, jakiegos takiego ogarniecia się i zorganizowania. Ja naprawe potrafie odkładac wszystko na potem i co wieczór obiecuje sobie co to jutro nie zrobię i przychodzi jutro a ja dalej nic nie robie a potem sie wkurzam na samą siebie ze kolejny dzień zmarnowałam. Chyba musze sie sama:pa la:
ja też ma tak codziennie

Zauważyłam, że im więcej zaplanuje to mniej wykonam...
ah to moje lenistwo

Kochane AM widzę, że pojawił się problem, który kiedyś też już był .... Nasz wątek różni się od innych tym, że jesteśmy na innych etapach.. mam nadzieje, że nikt nie odejdzie od nas z tego powodu

My jesteśmy po wizycie u lekarza.... lekarz nie wie z czego ta wysypka może być . Przez ostatnich 5 tyg Mikołaj urósł 3 cm ( a to teraz w szczególności mieliśmy z lekarzem obserwować ) ale waga ... 8340g było 5 tyg temu a dziś 8300g trochę zaniepokoiło to lekarza, więc znów za 2 tyg kontrola.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

perse ja bym powiedziała, że jesteś dobrą żoną która czasem zabiera męża do Maca ( uśmiech męża bezcenny = jak małe dziecko się cieszy ;p z resztą ja frytkami z Maca też nie pogardzę )

lucy jak w pracy ??

amilcia dawno nie pisałaś, co u was ??

Od razu widać, że sama jestem w domu nadrobiłam cały dzień

agatka a ty czemu jeszcze nie jesteś zapisana na kurs ??

basiarybnik gdzie jesteś ???

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-07, 20:45   #1336
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Mamusie powiedzcie mi jakie rzeczy sa niezbedne w 100% w pierwszych dniach niemowlaka?
Esia ja nie mam jesscze dla siebie ani koszuli ani szlafroku do szpitala, ale dzis sie odwazylam i zamowilam otulak po kapieli dla Malej...
ale w sensie do szpitala, czy ogólnie
to ja napiszę co mi było potrzebne do szpitala:pieluszki, chusteczki nawilżane, pieluszka tetrowa, ubranek nie trzeba było- dopiero na wyjście, nakładki do karmienia (przez moje płaskie brodawki mały nie chciał ciągnąć, sąsiadka z łóżka obok wysyłała po nie chłopa bo jej dziecko znów strasznie jej poraniło a nakładki chroniły), rogal do karmienia (tż mi przyniósł już po porodzie) albo jasiek (współlokatorka go miała do karmienia), jakaś maść na popękane brodawki (Bephanten później na pupę niemowlaka wykorzystałam), woda niegazowana, laktator (bo miałam nawał pokarmu), współlokatorka od razu smoczek dziecku zapodała ja nie miałam
tyle pamiętam

u mnie też Edward leci bleee jakiś taki miekki jak już wampiry to wolę Daemona cóż wolę niegrzeczne wampiry (kurde pewnie mnóstwo odcinków z :Pamiętników wampirów" do tyłu teraz jestem )

a mój tż się wścieka jak Małaszyńskiego oglądam zwłaszcza jak w mundurze gra (jako doktorek też jest ciacho)
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka

Edytowane przez Alfahelisa
Czas edycji: 2012-09-07 o 20:46
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 21:06   #1337
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

dzisiaj usmialam sie z mojej corki. ma 12 lat i od jakiegos miesiaca chodzi z chlopakiem o rok starszym od siebie. dzis pierwszy raz poscilam ich samych na spacr nad rzeke, a ze nie wracali dlugo a "ziecia" mama miala po niego przyjechac to poszlam nad rzeke zobaczyc gdzie sie zapodieli. znalazlam zguby szybko. On jak zwykle wedka w garsci moja sie lekko nudzila tym razem. zgarnelam towarzystwo do domu opitalajac po drodze, ze nie wzieli telefonow. nastepnie moje dziecie wreczylo mu szystkie rzeczy, ktore mila ze soba do tachania poczym wypomnaiala swojemu lubemu, ze spedzil godzine z wedka a ona sie nudzila, przyspieszyla kroku i oddalila sie od nas. "ziec" popatrzyl na mnie, ja stwierdzialam, ze to jego problem, wiec pognal za nia. Alka strzelala fochy a on do niej gadal, usmiechal sie , przepraszal i ganial jak zmieniala kierunek swego galopowania. ubaw z nich mialam niezly
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 21:17   #1338
BERBIE
Zakorzenienie

measia no to na prawdę niezła akcja nie dziwię się, że się uśmiałaś. słodkie to musiało być.

ja siedzę z paskami na zębach i czekam na tż. poszedł z kolegą na piwo
Stary 2012-09-07, 21:21   #1339
Konto usunięte

A ja oglądam na youtube relację z Bestivalu, a tam The XX, cudowni są A za godzinę Florence..
Stary 2012-09-07, 21:52   #1340
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36391127]Ja się niedługo chyba będę starać, ale u mnie mija już prawie pół roku od porodu.

I Zlatana A poza tym to wieeeeluuuuu [/QUOTE]
wiem, ze 2 dziewczyny mialy sie starac, ale nie pamietam nickow....

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 22:51   #1341
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
lucy jak w pracy ??
ciężko
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 06:33   #1342
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
ja mam zamiar się starać od razu po @ która ma przyjść dopiero za jakieś 4 tygodnie
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 06:38   #1343
Konto usunięte

Hej...
Zaraz się zbieram, sprzątam i <3praca<3... Na szczęście tylko 4 godziny.
Miłego Wam, mój będzie miły po 14 - może
Stary 2012-09-08, 07:03   #1344
adunia89
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36391127]
I Zlatana A poza tym to wieeeeluuuuu [/QUOTE]
Ja zawsze smialam sie z kolezanek jak wzdychaly do jakichs gwiazd... Wiec jak na zlosc mnie dopadlo Moj typ to Alexander Skarsgard, nie znalam go dopoki nie zaczelam ogladac True Blood na hbo... love love!
Cytat:
możecie sie ze mnie śmiać, ale ja uwielbiam Szyca. zawsze po filmie z jego udziałem bałamucę tż-ta. Granta też uwielbiam
Haha, Berbie, uwielbiam Cie!
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36393276]A ja oglądam na youtube relację z Bestivalu, a tam The XX, cudowni są A za godzinę Florence..[/QUOTE]
Florence, kocham ja! Ostatnio walkowalam jej nagrania z MTV unplugged przez kilka godzin.
Cytat:
Ja staram sie od nastepego cyklu, ale nie od razu po #, u mnie to bedzie juz pol roku po.

Perse, miłego!

Wysłane z mojego GT-I9001

Amelia
Stary 2012-09-08, 07:24   #1345
anusia1808
Rozeznanie

Dzień dobry,

ADUNIA jak dzisiaj Twoje samopoczucie, nadal bolą Cie ósemki?

PERSE ja tez czekam tylko do 14.00

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 07:31   #1346
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam....

Adunia wiem że mówiłam ale przypominam CI żebyś się nie zadręczała

Perse no wiem że może i lepiej heh jak to brzmi jakbyśmy jakiś wybór miały....stracić wcześniej dziecko niż później....teoretycznie.. ..ale w praktyce czy strata w 6,15,30 tc jest wielka

Berbie ja tez uwielbiam SZYCA

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 07:36   #1347
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
ADUNIA jak dzisiaj Twoje samopoczucie, nadal bolą Cie ósemki?
Dziekuje Aniu, jak na razie nie bola wiec zaraz wstaje (jak na razie to leze w lozku) i ogarniam sie, bo obiecalam sobie ze zabiore sie za pisanie mgr... A Ty jak Aniu?
Cytat:
Witam....

Adunia wiem że mówiłam ale przypominam CI żebyś się nie zadręczała
Wiem agatko i doceniam to

Zmykam Dziewczynki, dzisiaj mam zamiar zakopac sie w ksiazkach, zobaczymy co z tego wyjdzie!

Amelia
Stary 2012-09-08, 07:43   #1348
anitaxas
Zadomowienie

Witam z rańca Boże już sobota! Kiedy ten tydzień minął? Po prostu ten czas tak zapier... że czasami aż nie nadążam

Cytat:

Gratulacje

Cytat:
co nie... ja mam wrażenie, że tak 2 dni bardzo poważnie u nas, smutnawo ja się trochę zdystansowałam do tego, ale każda z nas jest na innym etapie i wiele pewnie to wszystko boli
Tak doczytałam wczorajszą dyskusję teraz i widzę że naprawdę miejscami było dość ostro. Co do tego "poważnie i smutnawo" to chyba też się do tego w dużej mierze przyczyniłam, więc sorki dziewczyny

Dzisiaj w ramach ogarniania mam bardzo ambitne plany: idę prać dywany, myć okna, prać, prasować i wieszać firany i ogólnie wielkie porządki dzisiaj sobie zarządziłam i jeszcze w między czasie robię gulasz na obiad a wieczorem pewnie trzeba coś upiec pysznego, więc zmykam bo czas dzisiaj będzie dla mnie jak zając, czyli będzie mi zwiewał.

Miłego dnia kobietki
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 07:57   #1349
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość

Dzisiaj w ramach ogarniania mam bardzo ambitne plany: idę prać dywany, myć okna, prać, prasować i wieszać firany i ogólnie wielkie porządki dzisiaj sobie zarządziłam i jeszcze w między czasie robię gulasz na obiad a wieczorem pewnie trzeba coś upiec pysznego, więc zmykam bo czas dzisiaj będzie dla mnie jak zając, czyli będzie mi zwiewał.

Miłego dnia kobietki
za ambitny plan.
Tobie również miłego dnia życzę

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 08:09   #1350
Dasti80
Zakorzenienie

Witam

Anusia, Agatka macie rację, nie mam pojęcia co Wy przeżywacie i nie potrzebnie zabierałam głos w tym temacie.

Monika masz rację, każdy ma prawo do narzekania niezależnie od tego na jakim etapie życia jest w danym momencie

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości