|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
my jutro bawimy się na weselu a mamy rozebrany dach oby nie lało ![]() a jak tam? stresujesz się? |
|
|
|
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
Polazlam na spacer z dzieckiem, wrocilam i jestem cala mokra. 33 stopnie. Na szczescie podobno to ostatni dzien upalow, od jutra ma byc znosnie.
W dodatku chyba mnie mrowka w tylek ugryzla, jak przysiadlam na kamieniu :/
|
#2553 |
|
Rozeznanie
|
Ale temat poruszyłam
Fajnie było zobaczyć Wasze suknie Przez pewien czas marzyła mi się suknia krótka z przodu, dłuższa z tyłu, ale od kiedy walczyłam 4 tygodnie z mega siniakiem na nodze uznałam, że nie będę ryzykować, że coś takiego mi się powtórzy. Poza tym wyglądałam średnio. Sukni mierzyłam naprawdę sporo i bardziej zdawałam się na rady sprzedawczyń niż na moje "ta na manekinie przy oknie mi się podoba". Jestem chuda, mam 164 i nie w każdym modelu wyglądałam korzystnie. Zdjęciami się na pewno za kilka miesięcy pochwalę. Za swoją suknie dałam 2200zł z wyprzedaży i to i tak była dosyć niska cena (nie chodziłam po ekskluzywnych salonach). Z butami to będzie problem, bo podobnie jak większość z Was myślę, że szkoda kupować buty na jedną okazję. Ale z drugiej strony jakoś ciężko mi wyobrazić sobie inny kolor.. i co? Kolor z kolorem bukietu dopasować? Kupię chyba jednak białe ale może jak najmniej ślubne.. Panno Mrau zdrówka życzę i żeby jutro było cudnie! |
|
|
|
#2554 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Co do sukni to zamierzam pochodzić, poszukać, poprzymierzać, ale i tak pewnie bym szyła gdyby przyszlo co do czego
|
#2555 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja po prostu nie czuję atmosfery wesel...
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez jestem nieweselna. Przede wszystkim dlatego, ze to duzy stres (kazdy sie musi dobrze bawic, etc.), a poza tym wolalabym za ta kase pojechac w jakies fajne miejsce.
|
#2557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce miec maly slub, Tzt tez takze dobrze, ze w tym sie zgadzamy
|
|
|
#2559 |
|
Raczkowanie
|
Jaki ślubny klimat
Ja dziś z tż idziemy na 25lecie jego rodziców i myślę, że będzie tam więcej gości niż na naszym przyszłym weselu ![]() Chciałam wczoraj wrzucić pierwszy makijaż na bloga i cholera jak na złość rozładował mi się aparat, a ładowarka gdzieś zginęła. Ale ostatecznie zrobiłam zdjęcia takim malutkim kompaktem i wrzuciłam, nawet nie wyszło tak źle. To już druga zaginiona ładowarka w tym tygodniu, chyba grasuje u nas jakiś ładowarkowy złodziej.
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj recenzja kosmetyków GP
lece czytac przedwiosnie
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
dziendoberek dziewuszki
![]() wczoraj bylam na wieczorze piekna w frivole spotkalam kilka naszych blogerek kochanych , sporo modowych bylo czego za bardzo nie rozumiem , ale ciul tam z nimi :P perfumeria calkiem przyjemna i co najwazniejsze, ekspedientki wiedza co mowia na dziale perfum zrobili nam test zapachowy i wiekszosc trafila w swoje nuty to pozniej jedna pani wg tych nut pokazala mi tyle zapachow ktore mi sie spodobaly ze koooniec wizazysta shiseido robila makijaze - szalu nie bylo , bardzoi zachowawczo wiadomo dostalysmy male upomniki...prooobek perfum i jakies miniatury ![]() aaale jakie tam byly pysznosci musze obfocic dzisiaj produkty na wy;przedaz i wystawic buty na all bo za duzo tego mam ;P
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Uhhh... nie lubiłam tego. Nadal nie lubię i nikt mnie nie zmusi do przeczytania tego!
Dzień dobry. Miałam dzisiaj popieprzone sny
|
#2564 |
|
po prostu Em :)
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36392221]Ja na przykład bardzo bym nie chciała kościelnego ślubu, bo jestem niewierząca i dość wrogo nastawiona wewnętrznie do religii i Kościoła (wewnętrznie, bo szanuję innych i raczej nie wygłaszam swoich poglądów publicznie, żeby kogoś nie urazić). Mój TŻ za to chciałby kościelny, ale jak sobie pomyślę, że miałabym tam wejść i się modlić, to mam ochotę aż krzyczeć. I mam wielką nadzieję, że moja siostra kiedyś nie wybierze mnie na chrzestną, bo nie wypada odmówić, a jednak nie wyobrażam sobie tego. Na szczęście TŻ już powoli rozumie, że tylko cywilny wchodzi w grę i coraz lepiej do tego podchodzi
[/QUOTE] Jeśli TŻ jest katolikiem i mu zależy, możecie wziąć ślub jednostronny. ![]() A jeśli chodzi o odmowę bycia chrzestną, wcale nie uważam, że nie wypada.
|
|
#2565 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślę, że z czasem dogadujemy się coraz lepiej, więc obędzie się bez sporów Nawet nie wiedziałam, że takie śluby istnieją, poczytam sobie
|
|
|
|
|
#2566 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz jestem po wizazu i fryzjerze, a teraz sie nudze i ogladam telewizje
jakis spokojny dosyc ten dzien
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2569 |
|
Konto usunięte
|
Też nie przepadam za weselami i chętnie darowałabym sobie swoje, ale TŻowi bardzo zależy, więc w tej kwestii mu ustąpię.
A na blogu wszystkie makijaże zgłoszone do konkursu, jest co oglądać
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36398841]Też nie przepadam za weselami i chętnie darowałabym sobie swoje, ale TŻowi bardzo zależy, więc w tej kwestii mu ustąpię.
A na blogu wszystkie makijaże zgłoszone do konkursu, jest co oglądać [/QUOTE]a ja oczywiscie zapomnialam
|
#2571 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36398841]Też nie przepadam za weselami i chętnie darowałabym sobie swoje, ale TŻowi bardzo zależy, więc w tej kwestii mu ustąpię.
A na blogu wszystkie makijaże zgłoszone do konkursu, jest co oglądać [/QUOTE]Piękne makijaże, dalsza kolejność również jest według Twojej oceny, czy to już tylko ponumerowane zdjęcia?
|
|
|
|
#2572 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36399023]Piękne makijaże, dalsza kolejność również jest według Twojej oceny, czy to już tylko ponumerowane zdjęcia?
[/QUOTE]W kolejności zgłoszeń Chyba muszę to zaznaczyć...
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak fajnie romantycznie i prosto - i like itjejum, ja od tygodnia nic nowego nie wstawilam na blog, jakos ten tydzien mialam mega zabiegany nie podoba mi się towidziałam też ze rozmawiałyscie o pracy, i otwarcie się mowi, że żeby dostać pracę trzeba się znaleźć w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie - to chyba jest najlepszy sposób, + znajomosci i doświadczenie, tylko szkoda że nie mając pracy nie ma mozliwości nabycia doświadczenia i koło sie zamyka
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
witam
u Was też ostatnio kiepsko z komentarzami?
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz beda powtorki mistrzyni makijazu na tlc jakby ktoras byla ciekawa
dla mnie osobiscie szalu ni maaa
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie znalazłam na blogu kosmetycznym recenzję żwirku dla kota.
![]() Brakuje mi tylko opinii kota
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2578 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Już to czytam oczami wyobraźni Miaaaaauauauaaaauuuumrrrr rrrrrrrrr prrrrr prrrrrrrr mrrrrr?
|
|
#2579 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36392221]Ja też sobie nie wyobrażam takiego ślubu, ale każdy ma prawo wyboru [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
My też- ale u nas mały to na prawie 100 osób, licząc najbliższą rodzinę. Cytat:
No a nie ma zdjęcia szczęśliwego kotka? Edytowane przez lele Czas edycji: 2012-09-08 o 13:48 |
|||||
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie chodzę do szkoły policealnej na technika farmaceutycznego i wczoraj się zapisałam na technika rachunkowości, i w poniedziałek bedę miała wyniki z jednego ośrodka szkoleniowego czy się załapałam z stąd też mam mniej czasu ostatnio na swoje blogi, które dopiero raczkują ja sama widze po swojej siostrze, ma doświadczenie już i ma pracę, ja nie mam i cięzko jest mi się gdzieś wkręcić ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

nie może słoneczko grzać, przynajmniej jak będziemy z urzędu wychodzić?
my jutro bawimy się na weselu a mamy rozebrany dach
oby nie lało 

Fajnie było zobaczyć Wasze suknie

おはよう!